[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 September 2017De Stentor - Veluwe

Azc's open voor publiek: Van Syrische spelletjes tot kickboksen

Dansen met Syrische kinderen, hapjes uit verre landen proeven of verhalen horen over het leven op de vlucht. Je kunt het morgen allemaal doen. Dan openen verschillende azc's in Nederland namelijk de deuren voor het publiek. Zo ook de azc's in deze regio.

 • 22 September 2017 om 15:09

Inbrekers die 77-jarige man uit Hoenderloo mishandelden nog op vrije voeten

De inbrekers die een 77-jarige man in zijn huis aan de Middenweg in Hoenderloo verwondden zijn nog op vrije voeten.

 • 22 September 2017 om 13:31

Zeker 30 dode schapen gevonden bij veehouderij in Gelderland

Bij een veehouderij in Gelderland zijn donderdag zeker dertig dode schapen gevonden door inspecteurs van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). In de stallen van de veehouder lagen tussen de levende dieren botten en schedels van gestorven schapen. Ook buiten werd een groot aantal kadavers gevonden.

 • 22 September 2017 om 14:22

Speeddate met Harderwijkse ouderen tegen de eenzaamheid

Woonzorgcentrum Weideheem in Harderwijk organiseert maandagavond een ‘Speeddate voor ouderen’. Coördinator informele zorg Gerdien Veldhoen vertelt wat de bedoeling van dit daten is.

 • 22 September 2017 om 14:10

Politie zoekt inbrekers die 77-jarige man uit Hoenderloo mishandelden

De politie zoekt twee inbrekers die een 77-jarige man in zijn huis aan de Middenweg in Hoenderloo mishandelden.

 • 22 September 2017 om 13:31

Veluwse ondernemers werken vanuit villa aan beursgang voor banenzoekers

Zeker 400.000 mensen die hun werkgerelateerde gegevens achterlaten. Dat hebben de ondernemers Maarten Wienbelt en Peter Kooyman nodig om vanuit Putten een nieuw bedrijf te lanceren. Al die mensen worden aandeelhouder van het bedrijf en krijgen, als de onderneming de gegevens weet te verkopen, zo iets terug voor het afstaan van hun persoonsgegevens.

 • 22 September 2017 om 13:54

In deze gemeenten kregen vrouwen een bon voor wildplassen

Vrouwen mogen dan weinig plekken hebben waar ze in de nachtelijke uurtjes naar een openbaar toilet kunnen, niet veel dames gaan op de bon voor wildplassen: in 34 gemeenten in Nederland zijn vrouwen bekeurd. Bekijk op de kaart waar.

 • 22 September 2017 om 13:35

Weekendtips: Met je buren naar de Platenbeurs?

Het weekend staat weer voor de deur. Mocht je nog geen plannen hebben, dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje. 

 • 22 September 2017 om 13:16

Zeewolde betaalt computer voor alle arme schoolgaande kinderen

Elk kind tussen de 12 en 18 jaar zou in staat moeten zijn een laptop, computer of tablet te kunnen kopen. Ook als daar binnen het gezin eigenlijk geen geld voor is. Dat is de opvatting van de gemeente Zeewolde. Daarom willen burgemeester en wethouders hiervoor per kind 400 euro beschikbaar stellen.

 • 22 September 2017 om 12:29

Poll burendag: Is het 'oorlog' in jouw straat?

Buren heeft bijna iedereen in Nederland, tenzij je in een hutje op de hei woont. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Morgen is het Burendag in Nederland: de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 • 22 September 2017 om 12:08

Burendag: Is het 'oorlog' in jouw straat?

Buren heeft bijna iedereen in Nederland, tenzij je in een hutje op de hei woont. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Morgen is het Burendag in Nederland: de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 • 22 September 2017 om 12:08

Politie Nunspeet zoekt insluiper

De politie is in Nunspeet op zoek naar een man die bij een pand aan de Nieuw-Amsterdamweg naar binnen sloop.

 • 22 September 2017 om 12:07

Fietsenmakers Pim en Maik zijn blind: 'Een wiel spaken? Gewoon een keer of vijftig oefenen'

De fietsenmakers van Fietsgewoon Ermelo zien misschien niet wat ze doen, maar ze weten het als de beste.

 • 22 September 2017 om 10:29
OuderDe Stentor - Veluwe

Borden wijzen de weg op N302

Weggebruikers die dit weekend gebruik willen maken van de N302 (Flevoweg) in Ermelo, krijgen onderweg te maken met omleidingsborden. 

 • 21 September 2017 om 18:16

Politie nog te vaak te laat

Politie is in de meeste gemeentes vaak te laat is bij een spoedgeval, blijkt uit onderzoek. In de eerste helft van dit jaar was de politie gemiddeld in 85% van de gevallen binnen 15 minuten aanwezig, dit moet volgens de streefnorm 90% zijn. 

 • 21 September 2017 om 17:09

Kruising Roseboomspoor en Hessenweg Hattem weer open

De kruising van het fietspad Roseboomspoor met de Hessenweg in Hattem is sinds deze week weer geopend. De verkeerssituatie is voor de tweede keer in anderhalf jaar gewijzigd. Het kruispunt maakt nog steeds de tongen los in Hattem. 

 • 21 September 2017 om 16:57

Goudleer in oude raadzaal naar de restaurateur

Wie over een tijdje het oude stadhuis aan de Markt in Harderwijk betreedt komt in een geheel andere omgeving terecht dan nu het geval is. De bogen in de centrale hal komen terug en de oude raadzaal wordt weer zoals ooit bedoeld. 

 • 21 September 2017 om 16:30

Deel 2 van debat over Lelystad Airport en Teuge volgende week donderdag

De Kamer debatteert volgende week donderdag om 14.00 uur verder over Lelystad Airport, de aan- en uitvliegroutes en de gevolgen daarvan voor milieu, bewoners en Teuge Airport.

 • 21 September 2017 om 16:07

Veluwse boeren zijn wildschade zat, 'tegemoetkoming moet omhoog'

Veluwse boeren gaan elk jaar voor duizenden euro's het schip in als gevolg van de schade die wordt veroorzaakt door wilde zwijnen en edelherten. Een deel van de geleden wildschade wordt gecompenseerd, maar deze vergoeding is meestal niet toereikend, aldus de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO), die de belangen behartigt van Nederlandse agrariërs.

 • 21 September 2017 om 13:16

Gewonde en veel schade bij kop-staartbotsing in Epe

Een automobilist is vanmiddag gewond naar het ziekenhuis gebracht na een kop-staartbotsing in Epe. Het ongeluk gebeurde op de Hoofdstraat, vlak voor de verkeerslichten op de kruising met de Tongerenseweg (N309).

 • 21 September 2017 om 13:12
โŒ