[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018De Stentor - Veluwe

Met spoed gezocht: winnaar van een Mini in Nijkerk, want de prijs is bijna verlopen

Wie won 12 maanden geleden een Mini bij de Oudejaarstrekking en kocht zijn lot in Nijkerk? Het lot werd gekocht bij de Albert Heijn in de stad en is nog maar twee weken geldig. AH-eigenaar Jan Vlijm zoekt zich suf.

 • 11 December 2018 om 14:56

Illegaal vuurwerk in beslag genomen in Nunspeet na grote actie tegen Poolse webshops

De politie heeft de afgelopen weken op meerdere adressen in Nunspeet illegaal vuurwerk in beslag genomen. De inbeslagnames waren het gevolg van een actie waarbij vier Poolse vuurwerkwebshops offline werden gehaald.

 • 11 December 2018 om 15:37

Veluwse band Trinity gaat met kersthit langs maneges

De Veluwse band Trinity toert de komende weken langs maneges om daar hun nieuwe kersthit ten gehore te brengen. Die hit is overigens bijna twee keer goud, omdat lezers van het EO-vrouwenblad Eva een exemplaar op hun deurmat vonden.

 • 11 December 2018 om 14:39

Twee aanhoudingen verricht voor drugshandel in Nijkerk

De politie heeft gisteren na invallen op verschillende plekken in Nijkerk en omgeving twee mensen aangehouden. De politie deed de huiszoekingen in het kader van een onderzoek naar de handel in harddrugs.

 • 11 December 2018 om 14:02

Het stinkt in Harderwijk en dit is de oorzaak

Inwoners van Harderwijk kunnen beter de ramen en deuren gesloten houden, er hangt namelijk een enorm stanklucht. Bij de bio-energiecentrale in Harderwijk is vanmiddag een lekkage in een vergistingstank ontstaan. Er is sprake van ‘een behoorlijke uitstroom van dierlijk mest’, laat de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland weten. Naar verwachting stroomt er 2000 kuub de tank uit. De stank is niet gevaarlijk.

 • 11 December 2018 om 13:09

Brandweer rukt uit voor gaslucht bij bio-energiecentrale in Harderwijk

Bij de bio-energiecentrale in Harderwijk is een lekkage in een vergistingstank ontstaan. Er is sprake van een enorme stanklucht en veel rookontwikkeling, er is ‘een behoorlijke uitstroom van mest’, laat de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland weten.

 • 11 December 2018 om 13:09

Elburg maakt zich op voor de eerste editie van Winter in de Vesting

De vergunningen zijn vorige week verleend en vlak voor het weekeinde is de laatste klap gegeven op het veiligheidsplan. Elburg maakt zich op voor de eerste editie van Winter in de Vesting, de opvolger van het roemruchte Kerst in de Vesting.

 • 11 December 2018 om 12:00

Politie haalt in Wezep agressieve zwartrijder uit trein

De politie heeft gisteren in Wezep een man aangehouden die in de trein door het lint was gegaan en twee NS-medewerkers had verwond.

 • 11 December 2018 om 11:19

Schijnwerper kerstdoek Vierhouten gejat: β€˜de eerste de beste nacht was het al raakβ€˜

Laten we eens wat anders doen, dachten ze bij de Dorpsgemeenschap Vierhouten. Na jaren gedoe met de kerststal die altijd in het Veluwse dorp stond (brandstichting, diefstal), werd het dit jaar een doek met het kersttafereel, sfeervol aangelicht met een grote schijnwerper.

 • 11 December 2018 om 10:47

Geluidsoverlast van treinen valt relatief mee in Oost-Nederland

Inwoners van Dronten, Wijhe, Olst, Deventer, Zutphen en Lochem hebben in de regio van de Stentor de meeste geluidsoverlast van treinen. 3 procent van de bevolking ervaart ernstige hinder van voorbijrazende wagons of rinkelende bellen van overwegen.

 • 11 December 2018 om 10:38

Woningen schieten de grond uit in Ermelo

Op het bouwterrein aan de Hamburgerweg in Ermelo worden de woningen bijna letterlijk uit de grond gestampt. Met in de fabriek gemetselde buitenwanden kan een woning in een dag overeind worden gezet.

 • 11 December 2018 om 10:08

Nieuwe burgemeester wil snel naar Heerde verhuizen: β€˜Ik bel gelijk met de makelaar’

Jacqueline Koops-Scheele (48) wordt de nieuwe burgemeester van Heerde. De gemeenteraad heeft haar maandagavond unaniem voorgedragen. ,,Ik ben superblij!”

 • 11 December 2018 om 06:00

Jacqueline Koops-Scheele (48) nieuwe burgemeester van Heerde

Jacqueline Koops-Scheele (ChristenUnie) wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Heerde. De gemeenteraad heeft haar maandagavond unaniem voorgedragen als opvolger van interim-burgemeester Fred de Graaf (VVD), die vorig jaar oktober aantrad na het vertrek van Inez Pijnenburg (VVD).

 • 10 December 2018 om 21:00

Huizen in nieuw wijkje Matchpoint Putten worden verwarmd vanuit het riool

De 28 nieuwe woningen die gebouwd gaan worden op de locatie Matchpoint aan de Nijkerkerstraat in Putten, worden mogelijk verwarmd met warmte uit de riolering.

 • 11 December 2018 om 07:00

Brand verwoest schuur in Epe

Aan de Molenweg in Epe heeft een brand vannacht een schuurtje achter een huis volledig verwoest.

 • 11 December 2018 om 06:51
Gisteren β€” 10 December 2018De Stentor - Veluwe

Gemist? Woede en verdriet na sluiten polikliniek Emmeloord, forse straf geΓ«ist voor chaletmoord Ermelo

Ben je niet toegekomen om het regionale nieuws uit Oost-Nederland te volgen? Geen zorgen! Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet.

 • 10 December 2018 om 22:00

Nunspeet heeft één van de beste Chinese restaurants ter wereld

Chinees restaurant Ni Hao in Nunspeet is opgenomen in de eerste uitgave van Michelin, die speciaal gericht is op de Kantonese keuken. ,,Dit is echt heel bijzonder”, aldus de eigenaren.

 • 10 December 2018 om 13:42

Terugblik: zΓ³ wit was Oost-Nederland precies een jaar geleden

Weet jij het nog? Exact een jaar geleden kreeg Nederland te maken met enkele dagen extreem winters weer. Een terugblik met veel foto's op drie witte dagen, vol plezier, maar ook vol ellende.

 • 10 December 2018 om 19:30

Recreatieondernemers Nunspeet hekelen geplande verhoging toeristenbelasting

Recreatieondernemers in Nunspeet roepen de gemeenteraad op de voorgestelde verhoging van de toeristenbelasting te schrappen. ,,Ga eerst met ons in gesprek, zodat we gezamenlijk tot een oplossing kunnen komen’’, aldus Ronald Kruithof, eigenaar van camping De Tol.

 • 10 December 2018 om 18:00

Nijkerkse zoekt eigenaar pasfoto: β€˜Ik weet bijna zeker dat hij gemist wordt’

Een pasfotootje dat zaterdag onder haar schoen bleef plakken, houdt de Nijkerkse Rebecca Harmsen al drie dagen bezig. Dolgraag wil ze de foto teruggeven aan degene die hem verloren is. ‘Ik heb het gevoel dat deze pasfoto iemand heel dierbaar is.’

 • 10 December 2018 om 17:39
❌