[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019De Stentor - PEC-Zwolle

PEC Zwolle speelt niet lekker zonder Rick Dekker

Na een dramatisch eerste half uur herpakte PEC Zwolle zich vrijdagmiddag in het besloten oefenduel met Cambuur. Niet in de laatste plaats door invaller Rick Dekker, die het fragiele elftal van cement voorzag (4-1).

 • 20 Juli 2019 om 12:30

Van Polen succesvol geopereerd aan schouder; Rentree Lam nog ver weg

De operatie die Bram van Polen vrijdag aan zijn schouder heeft ondergaan, is succesvol verlopen. Het herstel van Thomas Lam loopt volgens PEC Zwolle ‘iets minder voorspoedig’ dan gehoopt.

 • 20 Juli 2019 om 09:32

Darryl Lachman mag vertrekken bij PEC Zwolle

Darryl Lachman mag van PEC Zwolle op zoek naar een nieuwe club. De centrale verdediger heeft in een onderhoud met trainer John Stegeman en technisch manager Mike Willems te horen gekregen dat hij weinig aanspraak maakt op speeltijd.

 • 20 Juli 2019 om 09:05
OuderDe Stentor - PEC-Zwolle

PEC Zwolle toont herstel en boekt ruime oefenzege achter gesloten deuren

Achter gesloten deuren heeft PEC Zwolle vrijdagmiddag een oefenzege geboekt op eerstedivisionist SC Cambuur: 4-1. De Friezen kwamen op voorsprong, maar de ploeg van John Stegeman herstelde zich. Iliass Bel Hassani viel op met twee doelpunten en een assist.

 • 19 Juli 2019 om 13:31

LIVE: Invaller Elbers zet PEC Zwolle op ruimere voorsprong tegen SC Cambuur

PEC Zwolle oefent vrijdagmiddag (aftrap 13.30 uur in het stadion) achter gesloten deuren tegen eerstedivisionist SC Cambuur. Voor trainer John Stegeman een extra kans om te schaven aan het elftal dat er over twee weken - bij de competitiestart tegen Willem II - moet staan. Volg het oefenduel hier live.

 • 19 Juli 2019 om 13:31

LIVE: MΓΌhren zet Cambuur op voorsprong in geheim oefenduel bij PEC Zwolle

PEC Zwolle oefent vrijdagmiddag (aftrap 13.30 uur in het stadion) achter gesloten deuren tegen eerstedivisionist SC Cambuur. Voor trainer John Stegeman een extra kans om te schaven aan het elftal dat er over twee weken - bij de competitiestart tegen Willem II - moet staan. Volg het oefenduel hier live.

 • 19 Juli 2019 om 13:31

Back-up Zian Flemming geeft de moed nog niet op bij PEC Zwolle

Topscorer in de voorbereiding, maar als basisspeler verre van onomstreden. Zian Flemming (20) wil gewoon spelen, het liefst bij PEC Zwolle. Probleem: op dit moment is hij 'slechts' back-up.

 • 19 Juli 2019 om 10:38

PEC Zwolle moet het in de zomer voortaan ook over de grens zoeken

PEC Zwolle, dat op 2 augustus als eerste aan de bak moet, speelde gisteren als enige eredivisionist nog tegen amateurs. Jubilaris ZAC werd op een 7-1 nederlaag getrakteerd.

 • 17 Juli 2019 om 16:00

PEC Zwolle heeft weinig moeite met jarige stadgenoot in tussendoortje

De slingers hingen over het sportpark en langs de lijn was amper een lege plek te bespeuren. De toeschouwers hadden het prima naar hun zin bij de stadsderby ZAC-PEC Zwolle, een oefenwedstrijd die dinsdagavond logischerwijs simpel werd gewonnen door de eredivisionist (1-7).

 • 16 Juli 2019 om 21:19

Stegeman spaart vaste krachten PEC Zwolle voor oefenduel met jubilaris ZAC

PEC Zwolle treedt dinsdagavond (19.30 uur) met de tweede keus aan tegen ZAC. Zo gunt trainer John Stegeman nieuwelingen Sam Kersten en Sai van Wermeskerken en de teruggekeerde Nakayama hun eerste basisplaats van het seizoen tegen de jubilerende tweedeklasser.

 • 16 Juli 2019 om 19:14

AZ legt β€˜rijpe’ Zwollenaar Tijjani Reijnders vast tot 2023

Tijjani Reijnders heeft een nieuw contact verdiend bij AZ. De nummer vier van Nederland heeft de middenvelder, die in 2017 werd overgenomen van PEC Zwolle, vastgelegd tot medio 2023.

 • 15 Juli 2019 om 18:17

Wegvallen thermometer Van Polen stelt PEC Zwolle voor nog grotere beproeving

Voor het eerst in acht jaar moet PEC Zwolle het in de eredivisie geruime tijd stellen zonder Bram van Polen. Het gemis van de grote leider zal groot zijn.

 • 15 Juli 2019 om 13:30

Leven na PEC Zwolle: Italiaanse reus Scamacca vindt onderdak bij Ascoli

Ook oud-spelers van PEC Zwolle benutten deze transferzomer om hun heil elders te zoeken. Als speler of in een andere functie in de voetballerij. Een overzicht, dat telkens wordt bijgewerkt, van de mutaties met een Zwolse link.

 • 4 Juli 2019 om 20:40

Lachman loopt vooral rondjes tijdens eerste stadiontraining PEC Zwolle

De selectie van PEC Zwolle is met de terugkeer van Darryl Lachman weer compleet. De verdediger beperkte zich maandag tot het lopen van rondjes.

 • 15 Juli 2019 om 13:09

Van Polen onder het mes; PEC Zwolle geruime tijd zonder aanvoerder

PEC Zwolle moet het in de eerste maanden van het eredivisieseizoen stellen zonder Bram van Polen. De captain blijft hinder ondervinden van een schouderblessure en een operatie blijkt nu noodzakelijk om hem van de klachten af te helpen.

 • 12 Juli 2019 om 21:07

SEH-trainer Diender gaat Looms assisteren bij beloften van PEC Zwolle

Pascal Diender gaat aan de slag bij PEC Zwolle. De hoofdtrainer van SEH wordt wedstrijdanalist bij de hoofdmacht en assistent van Mark Looms bij het beloftenelftal.

 • 12 Juli 2019 om 11:00

PEC in Epe: Reijnen sluit aan en Van Polen traint apart

Etiënne Reijnen lijkt volledig hersteld van zijn enkelblessure. De vice-captain trainde donderdagmorgen weer voluit mee bij PEC Zwolle. Tijdens het trainingskamp in Epe trainde Bram van Polen nog apart.

 • 11 Juli 2019 om 15:06

Lachman meldt zich maandag na een vakantie weer bij PEC Zwolle

PEC Zwolle kan vanaf maandag weer een beroep doen op Darryl Lachman. De verdediger meldt zich, opgeladen na een vakantie, bij de spelersgroep in Wijthmen.

 • 11 Juli 2019 om 14:58

PEC-belofte Westerman mag gas terugnemen na veelbelovende eerste weken

Jarno Westerman viel de eerste weken van de voorbereiding in positieve zin op bij PEC Zwolle, maar nu mag de eerstejaars A-junior even wat gas terugnemen.

 • 11 Juli 2019 om 14:49

Leven na PEC Zwolle: Bannink maakt kwartet Overijsselse clubs compleet

Ook oud-spelers van PEC Zwolle benutten deze transferzomer om hun heil elders te zoeken. Als speler of in een andere functie in de voetballerij. Een overzicht, dat telkens wordt bijgewerkt, van de mutaties met een Zwolse link.

 • 4 Juli 2019 om 20:40
❌