[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 14 November 2018De Stentor - PEC-Zwolle

Van den Berg laat zich van zijn beste kant zien bij Oranje O19

Sepp van den Berg heeft woensdag met Oranje Onder 19 de eerste wedstrijd van het UEFA Preliminary Tournament gewonnen. De verdediger van PEC Zwolle nam tegen Armenië (0-4) bovendien een doelpunt voor zijn rekening.

 • 14 November 2018 om 14:35
OuderDe Stentor - PEC-Zwolle

Jong PEC Zwolle loopt na rust weg bij hoofdklasser Flevo Boys

Jong PEC Zwolle kende dinsdagavond weinig problemen met zaterdaghoofdklasser Flevo Boys. In het stadion wonnen de beloften met 3-0.

 • 13 November 2018 om 23:14

Visser over Van ’t Schip: β€˜Voor de winterstop gaan wij niet ingrijpen’

PEC Zwolle stevent na de thuisnederlaag tegen Willem II met elf punten uit twaalf wedstrijden af op de degradatiezone in de eredivisie. Toch ziet voorzitter Adriaan Visser vooralsnog geen enkele aanleiding voortijdig afscheid te nemen van hoofdtrainer John van ’t Schip. ,,We gaan in de winterstop evalueren. Dan kan het vier kanten op.”

 • 12 November 2018 om 06:45

PEC-voorzitter: β€˜Wij bepalen wat er gebeurt, investeerders niet’

PEC Zwolle is op zoek naar grote buitenlandse investeerders, waarmee tegelijkertijd inhoudelijk kan worden samengewerkt. Wat speelt er nou precies? Voorzitter Adriaan Visser licht de stand van zaken toe.

 • 10 November 2018 om 10:00

PEC Zwolle op zoek naar investeerders in Zuid-Afrika en Qatar

PEC Zwolle wil 15 miljoen euro ophalen bij hooguit drie buitenlandse investeerders. Dat geld is nodig om structureel de top 6 te halen in de Eredivisie. De club praat al met partijen in onder meer Qatar en Zuid-Afrika. Met alleen geld neemt de club geen genoegen, er moet ook sprake zijn van kennisuitwisseling. ,,Dat kan ook in de vorm van hun spelers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen richting de Premier League of een andere grote competitie", zegt voorzitter Adriaan Visser.

 • 10 November 2018 om 07:00

β€˜Tweede nederlaag tegen een ploeg waar we niet van mogen verliezen’

In de laatste twee rechtstreekse ontmoetingen met directe concurrenten slaagde PEC Zwolle er niet in om punten te pakken. Na Fortuna Sittard (3-0) ging het ook mis tegen Willem II (2-3).

 • 10 November 2018 om 00:18

Willem II maakt de crisis in Zwolle compleet

Voor PEC Zwolle dreigt de degradatiezone na de nederlaag tegen concurrent Willem II. Het werd vrijdagavond, nadat het duel zelfs tijdelijk was stilgelegd, 2-3 voor de Tilburgers.

 • 9 November 2018 om 21:56

Van Crooij terug in de basis bij PEC Zwolle, ook Lachman en Bouy spelen

PEC Zwolle-trainer John van ‘t Schip heeft voor de fitte Vito van Crooij een basisplaats in petto tegen Willem II (aftrap 20.00 uur).

 • 9 November 2018 om 19:05

Als Darryl Lachman dochtertje Thyara ziet, vergeet hij alle kritiek

Dat Darryl Lachman (28) sinds zijn terugkeer van Willem II (tegenstander vanavond, 20.00 uur) de meest bekritiseerde speler van PEC Zwolle is, doet hem pijn. Gelukkig heeft hij Thyara en sinds een jaar drie zussen die hem de sportieve misère doen vergeten.

 • 9 November 2018 om 14:41

PEC Zwolle-huurling Genreau mist Willem II-thuis en trip met AustraliΓ«

PEC Zwolle moet het vrijdagavond (20.00 uur) in het thuisduel met Willem II stellen zonder Denis Genreau. De geblesseerde middenvelder heeft zich bij de Australische bondscoach Graham Arnold ook afgemeld voor de vriendschappelijke interlands tegen Zuid-Korea en Libanon.

 • 9 November 2018 om 13:45

Bondscoach Curaçao selecteert Lachman voor interland tegen Guadeloupe

Darryl Lachman is door Remko Bicentini, bondscoach van Curaçao, geselecteerd voor de interland tegen Guadaloupe op dinsdag 20 november.

 • 8 November 2018 om 14:07

Wijzigingen liggen voor de hand bij PEC: β€˜Maar veranderen niet om het veranderen’

PEC Zwolle-trainer John van ‘t Schip verwacht vrijdagavond ‘een goed georganiseerd’ Willem II te ontvangen, in een wedstrijd die volgens de coach gewonnen móet worden. ,,Of we haken aan, of er ontstaat een gat.”

 • 8 November 2018 om 13:37

Martens leidsman bij PEC Zwolle tegen Willem II

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Willem II van komende vrijdag wordt geleid door Richard Martens.

 • 6 November 2018 om 12:07

Halve omhaal Scamacca is het hoogtepunt bij zege Jong PEC

Gianluca Scamacca heeft zijn eerste doelpunt in dienst van PEC Zwolle te pakken. En wat voor eentje: bij de beloften scoorde de Italiaanse spits uit een halve omhaal.

 • 6 November 2018 om 09:16

KNVB-beker: PEC Zwolle treft AZ op dinsdagavond

De achtste finale-wedstrijd in de KNVB-beker tussen AZ en PEC Zwolle wordt afgewerkt op dinsdag 18 december, om 20.45 uur. Dat heeft de KNVB maandag bekendgemaakt.

 • 5 November 2018 om 14:44

Ontgoochelde Van 't Schip mist voetbal en mentaliteit bij PEC Zwolle

John van 't Schip, trainer van PEC Zwolle, was met stomheid geslagen nadat zijn ploeg op dramatische wijze onderuit ging bij Fortuna Sittard (3-0). ,,Wat we vandaag hebben laten zien, lag mijlenver verwijderd van wat we willen zien.”

 • 4 November 2018 om 18:11

β€˜Als wij slechts 90 procent geven, worden we alle kanten opgespeeld’

Woede en ontgoocheling bij PEC Zwolle na de schrijnende 3-0 nederlaag tegen Fortuna Sittard. ,,We hebben een wanprestatie geleverd", constateerde Mike van Duinen.

 • 4 November 2018 om 17:49

Ehizibue: β€˜We hebben Fortuna Sittard niet onderschat’

PEC Zwolle had zondagmiddag weinig te vertellen bij Fortuna Sittard, dat verdiend de zege pakte (3-0). ,,Een goede ploeg”, oordeelde aanvoerder Kingsley Ehizibue dan ook na de dikke nederlaag.

 • 4 November 2018 om 16:32

Fortuna Sittard geeft dramatisch PEC Zwolle het nakijken: 3-0

PEC Zwolle blijft door een 3-0 nederlaag tegen Fortuna Sittard in de degradatiezone bivakkeren. Op het zeldzame verlies tegen een gepromoveerde club viel in Limburg niet af te dingen: 3-0.

 • 4 November 2018 om 16:24

Van 't Schip houdt winnende bekerploeg met Bouy in Sittard intact

PEC Zwolle treedt tegen Fortuna Sittard (aftrap: 14.30 uur) in dezelfde formatie aan als tegen De Graafschap. Dat betekent dat trainer John van 't Schip opnieuw kiest voor een middenveld met Denis Genreau en Ouasim Bouy en zonder Rick Dekker en Clint Leemans.

 • 4 November 2018 om 14:21
❌