[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Stentor - PEC-Zwolle

Saymak wordt tiende middenvelder bij PEC maar hekkensluiter is β€˜absoluut niet in paniek’

Mustafa Saymak meldt zich vandaag bij PEC Zwolle, waarmee hij het aantal middenvelders in de selectie op tien brengt. Is de hekkensluiter in paniek? ,,Absoluut niet, maar wel teleurgesteld over de start.”

 • 23 Augustus 2019 om 11:00

Voor Bruinenberg breken topjaren aan

Ze is 26 jaar, de teamoudste, heeft armspieren als van staal en kan niet wachten om voor PEC Zwolle te voetballen. Dominique Bruinenberg is, in ieder geval in theorie, de ideale opvolgster van Babiche Roof.

 • 23 Augustus 2019 om 09:59

Voor Bruinenberg breken de topjaren aan

Ze is 26 jaar, de teamoudste, heeft armspieren als van staal en kan niet wachten om voor PEC Zwolle te voetballen. Dominique Bruinenberg is, in ieder geval in theorie, de ideale opvolgster van Babiche Roof.

 • 23 Augustus 2019 om 09:59

Leo Koopman (84), PEC-topscorer aller tijden, overleden

Afgelopen dinsdag is Leo Koopman (1935-2019) in zijn woonplaats Raalte overleden. Onder voetballiefhebbers in de regio is hij vooral bekend geworden vanwege zijn enorme scoringsdrift. Tussen 1957 en 1966 zorgde hij voor liefst 124 doelpunten namens PEC Zwolle in de tweede divisie. Hij is daarmee de Zwolse clubtopscorer aller tijden.

 • 23 Augustus 2019 om 08:54

Leo Koopman, PEC-topscorer aller tijden, overleden

Afgelopen dinsdag is Leo Koopman in zijn woonplaats Raalte overleden. Onder voetballiefhebbers in de regio is hij vooral bekend geworden vanwege zijn enorme scoringsdrift. Tussen 1957 en 1966 zorgde hij voor liefst 124 doelpunten namens PEC Zwolle in de tweede divisie. Hij is daarmee de Zwolse clubtopscorer aller tijden.

 • 23 Augustus 2019 om 08:54

Lelijk debuut Sepp van den Berg; Younes Namli kan Champions League vergeten

Sepp van den Berg heeft weinig plezier beleefd aan zijn debuut voor Liverpool O23. De voormalige verdediger van PEC Zwolle ging met 3-0 onderuit tegen de reserves van Chelsea.

 • 22 Augustus 2019 om 17:48

Voorzitter supportersclub PEC Zwolle doet aangifte tegen politie vanwege β€˜mishandeling’ bij Vitesse

Freddy Eikelboom, voorzitter van de supportersclub van PEC Zwolle, heeft aangifte gedaan tegen de politie Arnhem. Een confrontatie met de politie tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse is de aanleiding. PEC Zwolle heeft inmiddels een mail gestuurd naar al haar supporters die afreisden naar Arnhem.

 • 22 Augustus 2019 om 16:23

PEC Zwolle stuurt mail aan uitfans, voorzitter supportersclub doet aangifte tegen politie

Supporters die vrijdag 16 augustus aanwezig waren in het uitvak tijdens Vitesse - PEC Zwolle (3-0), hebben een mail gekregen van onder anderen Algemeen manager Jeroen van Leeuwen van PEC Zwolle. Ondertussen heeft voorzitter Freddy Eikelboom van de supportersclub van PEC aangifte gedaan tegen de politie Arnhem. Hij wil de onderste steen boven over hun optreden na dat duel.

 • 22 Augustus 2019 om 16:23

PEC Zwolle legt talent Jarno Westerman tot 2022 vast

Jarno Westerman (17) heeft zijn handtekening gezet onder een eerste profcontract die hem tot medio 2022 aan PEC Zwolle bindt.

 • 22 Augustus 2019 om 15:29

β€˜Transfervrije’ Saymak ondergaat vrijdag medische keuring bij PEC Zwolle

Mustafa Saymak (26) liet woensdag met hulp van PEC Zwolle zijn contract ontbinden bij RIzespor, om vandaag op het vliegtuig te stappen en vrijdag de medische keuring te ondergaan en voor drie jaar te tekenen op het oude nest.

 • 22 Augustus 2019 om 14:39

Terugblik in tien foto’s: Vijf jaar geleden maakte PEC Zwolle haar Europese debuut tegen Sparta Praag

Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat PEC Zwolle haar Europese debuut maakte. Na de historische 5-1 bekerwinst op Ajax ging de ploeg van trainer Ron Jans de koker in. De Zwolse ploeg werd bij de loting gekoppeld aan Sparta Praag. Het duel in Zwolle eindigde in een 1-1. Bekijk hier een fotoserie over de eerste Europese wedstrijd van PEC Zwolle.

 • 21 Augustus 2019 om 16:00

De boerenzoon die multimiljonair werd: β€˜Liefst steek ik geld in eigen regio’

Boerenzoon en multimiljonair Meine Breemhaar is eigenaar van 36 bedrijven in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Zijn succesformule? ,,Ik ben goed in mensen begrijpen, boeien en binden.’’

 • 21 Augustus 2019 om 14:00

PEC Zwolle-voorzitter Visser: Rabobank doet veel mensen in voetballerij tekort

PEC Zwolle en Go Ahead Eagles denken niet dat het besluit van Rabobank, om geen clubs uit het betaald voetbal te accepteren als nieuwe klant, gevolgen voor hen heeft. Beide clubs doen zaken met Rabobank. ,,We hebben een goede relatie en dat blijft hopelijk zo’’, zegt directeur Jan Willem van Dop van GA Eagles.

 • 20 Augustus 2019 om 18:06

Stegeman doet het nu tΓ³ch: ook hij gaat met PEC Zwolle voortaan besloten trainingen houden

PEC Zwolle-trainer John Stegeman kiest ervoor om voortaan minimaal één keer per week besloten te trainen. Dat gaat per direct in: vrijdag, twee dagen voor de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam, is de oefensessie niet toegankelijk voor supporters en journalisten.

 • 20 Augustus 2019 om 16:39

Arbiter GΓΆzΓΌbΓΌyΓΌk leidt cruciaal thuisduel PEC Zwolle

De belangrijke thuiswedstrijd van PEC Zwolle, zondag tegen Sparta, staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

 • 20 Augustus 2019 om 12:25

Jong GA Eagles verrast beloften PEC Zwolle in β€˜Mini IJsselderby’

Jong Go Ahead Eagles heeft in eigen huis een overwinning geboekt op de beloften van PEC Zwolle. In de slotfase was het Maarten Pouwels die de Deventer ploeg vanaf de strafschopstip de ietwat fortuinlijke 2-1 zege bracht.

 • 19 Augustus 2019 om 20:25

Slag in Arnhem tussen PEC-fans en politie suddert flink na in Zwolle

Freddy Eikelboom (voorzitter supportersclub PEC Zwolle) gaat donderdag naar eigen zeggen aangifte doen tegen minimaal drie agenten die betrokken waren bij de ‘matpartij’ na Vitesse - PEC Zwolle (3-0). Na dat duel afgelopen vrijdag in Arnhem, ontstond ruzie tussen politie en PEC-supporters. Eikelboom raakte daarbij gewond, zijn 18-jarige zoon werd opgepakt.

 • 19 Augustus 2019 om 16:34

Anass Achahbar (ex-PEC Zwolle) duikt op bij FC Dordrecht

Anass Achahbar is op proef bij FC Dordrecht. De aanvaller kwam eerder deze zomer nog een contractontbinding met PEC Zwolle overeen.

 • 19 Augustus 2019 om 15:19

Geen uitstraling, geen stootkracht en geen punten voor PEC Zwolle

Het seizoen is amper begonnen of PEC Zwolle, dat op het punt staat Mustafa Saymak (26) terug te halen, heeft al een groot probleem: de hekkensluiter boezemt nog op geen enkele manier angst in. Een analyse.

 • 19 Augustus 2019 om 15:00

Mustafa Saymak op de weg terug naar PEC Zwolle

PEC Zwolle staat op het punt om Mustafa Saymak na een jaar weer in de armen te sluiten. De clubleiding is met het Turkse Rizespor rond over een transfersom en met de 26-jarige middenvelder zelf over een contract voor drie jaar.

 • 18 Augustus 2019 om 22:30
❌