[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 17 Juli 2018De Stentor - PEC-Zwolle

Oefenduel PEC Zwolle - RKC Waalwijk naar andere locatie

PEC Zwolle speelt de de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op een andere locatie. Het oefenduel op zaterdag 4 augustus vindt niet in Hasselt maar in het eigen MAC3PARK stadion plaats.

 • 17 Juli 2018 om 21:43

Youness Mokhtar vindt na vertrek bij PEC Zwolle onderdak in Turkije

Youness Mokhtar heeft zijn nieuwe club gevonden in de hoofdstad van Turkije. De aanvaller, die deze zomer transfervrij vertrok bij PEC Zwolle, tekent voor drie jaar bij Ankaragücü.

 • 17 Juli 2018 om 19:56

Rentree Dekker nog niet aanstaande, Marcellis en Namli zijn terug

Als Dirk Marcellis en Younes Namli deze dagen geen terugslag krijgen, zijn beide spelers zaterdag inzetbaar tegen Hannover'96. Rick Dekker moet daarentegen nog even geduld bewaren. Minstens een week.

 • 17 Juli 2018 om 13:27

Van den Berg (16) mag even bijkomen en slaat duel met Hannover'96 over

Na ruim drie weken volop meedraaien in de voorbereiding krijgt Sepp van den Berg een paar dagen vrijaf van PEC Zwolle. Maandag 23 juli sluit de jonge verdediger weer aan bij de selectie.

 • 17 Juli 2018 om 13:11
Gisteren โ€” 16 Juli 2018De Stentor - PEC-Zwolle

Met Leemans, Flemming en Hamer klopt het middenveld van PEC weer

Zian Flemming, Gustavo Hamer, Clint Leemans: drie verse namen die misschien wel het nieuwe middenveld van PEC Zwolle gaan vormen. De voortekenen zijn goed.

 • 16 Juli 2018 om 10:28

Benschop (19) wil bij PEC Zwolle doorbreken als verdediger

Rogier Benschop (19) staat weer op de plek uit zijn jeugd: linksback. De voetballer van PEC Zwolle hoopt op die positie een profcontract af te dwingen.

 • 16 Juli 2018 om 11:55

Leemans, Flemming, Hamer: een middenveld dat smaakt naar meer

Zian Flemming, Gustavo Hamer, Clint Leemans. Drie verse namen die misschien wel het nieuwe middenveld van PEC Zwolle gaan vormen. De voortekenen zijn goed.

 • 16 Juli 2018 om 10:28
OuderDe Stentor - PEC-Zwolle

PEC Zwolle: nu twee dagen vrij, daarna de focus op Hannover'96

Met de overtuigende 5-0 zege op Excelsior heeft PEC Zwolle het trainingskamp in Epe succesvol afgesloten. Dinsdag keert de ploeg weer terug in Wijthmen.

 • 15 Juli 2018 om 11:45

Van 't Schip tevreden: 'Dit middenveld kan wel gaan klikken'

Het middenveld van PEC Zwolle liep zaterdagmiddag als een trein tegen Excelsior (5-0). Toch wilde trainer John van 't Schip niet te hard van stapel lopen. Zo goed was de tegenstander namelijk niet.

 • 15 Juli 2018 om 11:35

Middenveld PEC Zwolle overtuigt tegen zwak Excelsior: 5-0

PEC Zwolle heeft zaterdagmiddag indruk gemaakt tegen competitiegenoot Excelsior. Vooral in de eerste helft wervelde de ploeg van trainer John van ’t Schip bij vlagen. Het werd 5-0 in Wijthmen.

 • 14 Juli 2018 om 16:17

De krabbels zijn gezet bij PEC, Leemans en Van Crooij kijken nu naar een huisje

Met het binnenhalen van Clint Leemans en Vito van Crooij slaat PEC Zwolle een belangrijke dubbelslag op de transfermarkt. Younes Namli lijkt op weg naar de uitgang.

 • 13 Juli 2018 om 21:02

Wijthmen warm bad voor PEC Zwolle

Terwijl de vrijwilligers van voetbalvereniging Wijthmen genieten van 'een bakkie', pingt de telefoon: 'Clint Leemans en Vito van Crooij van VVV Venlo naar PEC Zwolle'. ,,Hopen dat ze er morgen bij zijn!" Alfred Meiberg doelt op de oefenwedstrijd van PEC tegen Excelsior. Sportpark De Elshof is de hele zomer lang het tweede thuis van spelers en staf van PEC Zwolle. Voor het tweede jaar op rij. Uit een dolletje is een hechte band ontstaan.

 • 13 Juli 2018 om 19:35

Nijkamp: Had instapniveau Van der Vaart lager ingeschat

Ligt de toekomst van Rafael van der Vaart in Denemarken of toch in Zwolle? Vrijdag evalueert de oud-international met de clubleiding van PEC, zonder dat er al knopen worden doorgehakt. Van der Vaart wil eerst goed nadenken.

 • 13 Juli 2018 om 15:16

PEC Zwolle zoekt centrale verdediger die voetballend iets toevoegt

Met het aantrekken van Clint Leemans en Vito van Crooij is PEC Zwolle nog niet klaar op de transfermarkt. De club mikt nog op een verdedigende versterking.

 • 13 Juli 2018 om 10:50

Dubbelslag voor PEC Zwolle: Van Crooij en Leemans komen

PEC Zwolle slaat een belangrijke slag op de transfermarkt. De eredivisionist presenteert Vito van Crooij en Clint Leemans, die allebei overkomen van VVV-Venlo.

 • 13 Juli 2018 om 10:00

PEC Zwolle kan nog nauwelijks bouwen aan vast elftal

De ene voorbereiding is de andere niet, merkt PEC Zwolle-trainer John van 't Schip. Snel toewerken naar een vaste basiself is lastiger dan vorig seizoen, daarvoor zijn er te veel onzekerheden. ,,Wat dat betreft was het afgelopen jaar veel rustiger", zegt de coach.

 • 11 Juli 2018 om 11:20

Van 't Schip wil elke linie versterken: 'Maar het moet wel kunnen'

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip noemde de verloren oefenwedstrijd tegen SV Meppen (2-5) 'een serieuze test', maar constateerde tegelijkertijd 'dat er nog wel wat moet gebeuren' bij zijn ploeg. Hij hoopt op meerdere versterkingen.

 • 10 Juli 2018 om 21:36

PEC Zwolle verliest eerste serieuze test in de voorbereiding

Na drie oefenpotjes tegen amateurclubs kreeg PEC Zwolle in wedstrijd nummer vier ineens meer tegenstand. Het Duitse SV Meppen won in Wijthmen met 2-5.

 • 10 Juli 2018 om 19:48

Veld Dalfsen voldoet niet aan de eisen: oefenduel PEC naar Wijthmen

Het hoofdveld op sportpark Gerner in Dalfsen voldoet niet meer aan de eisen, vindt PEC Zwolle. Daarom wordt de oefenwedstrijd tegen Excelsior zaterdagmiddag in Wijthmen gespeeld.

 • 10 Juli 2018 om 13:30

Dekker staakt training in Epe, Schet en Woudstra terug bij de beloften

Het gaat nog niet denderend met de bovenbeenblessure van Rick Dekker. Halverwege de training stapt de middenvelder uit; de wedstrijd van dinsdag tegen SV Meppen is geen haalbare kaart.

 • 9 Juli 2018 om 13:42
โŒ