[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Maart 2019De Stentor - PEC-Zwolle

Vrouwen PEC Zwolle redden het ook niet tegen PSV

Het is de vrouwen van PEC Zwolle niet gelukt de eerste punten te behalen in de kampioenspoule. Vrijdag werd op De Herdgang met 3-1 van PSV verloren.

 • 22 Maart 2019 om 21:54

PEC Zwolle-fans houden drie minuten stilte voor dodelijke slachtoffers in Utrechtse tram

De supporters van PEC Zwolle houden drie minuten stilte tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Emmen op zondag 31 maart. Dat doen zij voor de slachtoffers die maandag in een Utrechtse tram werden neergeschoten. Drie van hen overleefden de aanslag niet.

 • 22 Maart 2019 om 15:10
OuderDe Stentor - PEC-Zwolle

Koppers heeft einddoel in vizier na eerste volledige wedstrijd in twee jaar

Na vier wedstrijden met de beloften maakte Dico Koppers donderdagmiddag zijn opwachting in de hoofdmacht van PEC Zwolle, dat in de interlandperiode een oefenduel met 4-2 van De Graafschap won. De linksback maakte voor het eerst sinds 2017 de hele wedstrijd vol.

 • 21 Maart 2019 om 20:21

PEC Zwolle mikt op dubbelslag: verlenging met doelman Van der Hart en koop PSV-huurling Paal

Als het aan de clubleiding van PEC ligt, zetten Mickey van der Hart en Kenneth Paal op korte termijn hun krabbel onder een nieuw, langdurig contract. Derde doelman Dean Bouzanis keert komend seizoen niet terug in Zwolle.

 • 21 Maart 2019 om 16:56

Nieuwe datum voor duel tussen reserves en talenten van PEC en Feyenoord

De competitiewedstrijd tussen Jong PEC Zwolle en Jong Feyenoord is verplaatst naar dinsdagmiddag 26 maart.

 • 21 Maart 2019 om 16:46

Stiften keert met Dennis Hulshoff terug naar zijn jeugd: β€˜KNVB-beker met Twente was mooi, net als de wisselbeker van Go Ahead’

Hij stuurde Ronald Waterreus de verkeerde hoek in en stond even later met de KNVB-beker onder de arm te juichen voor het uitzinnige Twentse vak. Dennis Hulshoff denkt met een brede lach terug aan 2001, het jaar van zijn ultieme hoogtepunt als voetballer. Alhoewel… ,,Dat ik door de supporters van Go Ahead werd uitgeroepen tot beste speler was misschien nog wel mooier. Die wisselbeker van Go Ahead heb ik nooit meer terug gegeven’’, bekent de 49-jarige Hulshoff in Stiften, de videorubriek van De Stentor.

 • 21 Maart 2019 om 16:00

Reserves PEC Zwolle laten zich in doelpuntrijk oefenduel zien aan Stam

PEC Zwolle-trainer Jaap Stam kan met een tevreden gevoel terugkijken op de oefenwedstrijd tegen De Graafschap. Zijn ploeg won donderdagmiddag (4-2) en bovendien deden reserves ritme en speeltijd op.

 • 21 Maart 2019 om 14:10

Wisselspelers van PEC Zwolle doen ritme op tegen De Graafschap

PEC Zwolle speelt donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen competitiegenoot De Graafschap. Reserves krijgen de kans van trainer Jaap Stam, die niet kan beschikken over de internationals.

 • 21 Maart 2019 om 12:21

Sepp van den Berg helpt Oranje O19 aan de winst

Sepp van den Berg heeft Oranje O19 woensdag aan de zege geholpen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales. De verdediger van PEC Zwolle maakte in blessuretijd het winnende doelpunt.

 • 20 Maart 2019 om 21:15

PEC Zwolle verzilvert minste kansen, maar nadert in verdedigend opzicht clubrecord

PEC Zwolle beleeft een seizoen van uitersten. Scoren gaat ontzettend moeilijk, maar defensief heeft de ploeg het aardig op de rit.

 • 18 Maart 2019 om 17:13

Enorme zucht van opluchting bij PEC na late treffers: β€˜Dit voelt als dubbele punten’

Het gebrek aan scorend vermogen brak PEC gisteren tegen Excelsior net niet op. Door twee late treffers zag aanvoerder Bram van Polen de Zwolse degradatiekandidaat bij zijn rentree uitstekende zaken doen in de strijd om direct lijfsbehoud: 0-2. ,,Ik verwacht dat het tot het eind spannend blijft.”

 • 18 Maart 2019 om 16:16

β€˜The King’ lacht als laatste na bevrijdende kopgoal

De brede lach op het gelaat van Kingsley Ehizibue vertelt het verhaal van een zinderende voetbalmiddag op Woudestein. Met zijn hand veegt hij het laatste restje zweet van het zo bejubelde voorhoofd, wat de gelegenheidsaanvaller een half uurtje eerder nog zo doeltreffend heeft ingezet voor PEC Zwolle. Kingsley’s eerste doelpunt sinds het najaar van 2017 zorgde voor de een eruptie van vreugde in het Zwolse kamp dat zich terdege realiseert dat de 0-2 zege op concurrent Excelsior van cruciale waarde is.

 • 17 Maart 2019 om 20:32

Van Polen opgelucht na zege, maar baalt van schorsing

Bram van Polen onderkende de waarde van 0-2 zege van PEC Zwolle op concurrent Excelsior. ,,Dit zijn bijna dubbele punten voor ons.’’

 • 17 Maart 2019 om 20:25

PEC Zwolle pakt cruciale punten dankzij late treffers bij Excelsior

PEC Zwolle heeft zondagavond een uiterst kostbare overwinning geboekt: 0-2. Tegen directe concurrent Excelsior sloegen de Zwollenaren in de slotfase genadeloos toe via Kingsley Ehizibue en Younes Namli.

 • 17 Maart 2019 om 15:43

PEC Zwolle boekt kostbare zege op concurrent Excelsior

PEC Zwolle heeft zondagavond een uiterst kostbare overwinning geboekt: 0-2. Tegen directe concurrent Excelsior sloegen de Zwollenaren in de slotfase genadeloos toe via Kingsley Ehiuzibue en Younes Namli.

 • 17 Maart 2019 om 15:43

EINDE | PEC Zwolle boekt kostbare zege op concurrent Excelsior

PEC Zwolle heeft zondagavond een uiterst kostbare overwinning geboekt: 0-2. Tegen directe concurrent Excelsior sloegen de Zwollenaren in de slotfase genadeloos toe via Kingsley Ehiuzibue en Younes Namli.

 • 17 Maart 2019 om 15:43
❌