[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019De Stentor - PEC-Zwolle

PEC Zwolle gaat de hele regio door en treft KAA Gent en PAOK Saloniki

PEC Zwolle oefent in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen twee buitenlandse clubs: PAOK Saloniki en KAA Gent. De eerste training is op zaterdag 22 juni (14.00 uur).

 • 21 Mei 2019 om 16:10

De tv-gelden verdeeld: PEC Zwolle 12e, GA Eagles bij promotie 16e

PEC Zwolle en wellicht ook Go Ahead Eagles hebben voor komend seizoen een plek in het rechterrijtje als het gaat om de verdeling van de televisiegelden in de eredivisie. Dat blijkt uit de ranglijst die dinsdag is bekendgemaakt.

 • 21 Mei 2019 om 10:56
Gisteren β€” 20 Mei 2019De Stentor - PEC-Zwolle

Van der Hart ondergaat keuring bij Lech Poznan, dat wel een goede keeper kan gebruiken

Mickey van der Hart is heel dicht bij een overstap naar Lech Poznan. De doelman, die PEC Zwolle transfervrij verlaat, ondergaat momenteel medische tests bij de voormalige Poolse topclub.

 • 20 Mei 2019 om 16:16

Assistent De Gunst blijft bij PEC Zwolle: β€˜AZ wil iemand met meer status’

Waar PEC Zwolle-directeur Gerard Nijkamp afgelopen weekeinde werkte aan een transfer naar FC Cincinnati, zag assistent-trainer Gert Peter de Gunst een overstap naar AZ op het laatste moment in rook opgaan.

 • 20 Mei 2019 om 09:40

Piotr Parzyszek helpt Piast Gliwice aan Poolse titel

Piotr Parzyszek, oud-speler van De Graafschap en PEC Zwolle, is zondagavond met zijn club Piast Gliwice kampioen van Polen geworden. De Arnhemmer scoorde tegen Lech Poznan (1-0) de enige treffer.

 • 20 Mei 2019 om 08:41
OuderDe Stentor - PEC-Zwolle

Piotr Parzyszek en het Poolse sprookje

Piotr Parzyszek (25) staat voor de grootste voetbaldag in zijn leven. De ex-spits van De Graafschap en PEC Zwolle kan zondag met Piast Gliwice kampioen van Polen worden.

 • 18 Mei 2019 om 12:23

Een seizoen lang Hollywood aan de IJssel

Trainerscarrousel, poppenkast in Zeist, uitblijvende krabbel in Genoa en stoelendans onder de lat. PEC rolde dit seizoen van de ene belachelijke scène in de andere. Script van een Zwols soapseizoen.

 • 18 Mei 2019 om 12:01

Bekritiseerde PEC Zwolle-directeur Gerard Nijkamp onderhandelt met Amerikaanse Cincinnati

PEC Zwolle maakt zich op voor een ware exodus. Naast het trainerstrio, dat op weg is naar een Nederlandse topclub, lijkt Gerard Nijkamp na de zomer zijn geluk in de Verenigde Staten te zullen beproeven. De technisch directeur onderhandelt met FC Cincinnati.

 • 18 Mei 2019 om 10:01

PEC Zwolle heeft opvolger Jaap Stam op drukbezocht trainerscongres voor het uitkiezen

De club die al maanden op zoek is naar een opvolger voor Jaap Stam, had de trainers vrijdagmiddag voor het uitkiezen. Honderden prof- en amateurcoaches brachten een bezoek aan het stadion van PEC Zwolle voor het jaarlijkse trainerscongres. ,,Het moet er in ieder geval één worden die voor verzorgd voetbal staat", zei Erik ten Hag, de oefenmeester die werd gekroond tot eredivisie trainer van het jaar nadat hij de dubbel pakte met Ajax.

 • 17 Mei 2019 om 20:22

AuΓ©e en De Keijzer moeten het doen met EK-zilver

Marit Auée en Lotje de Keijzer van PEC Zwolle zijn er met Oranje O17 niet in geslaagd om de Europese titel te veroveren. De finale in het Bulgaarse Albena tegen Duitsland werd vrijdag een thriller, die pas bij de twaalfde strafschop werd beslist (2-3).

 • 17 Mei 2019 om 15:18

Winteraankoop Thy achterhaalt Van Crooij als clubtopscorer PEC Zwolle

Met een fraaie eindsprint heeft Lennart Thy zich gekroond tot clubtopscorer van PEC Zwolle. De Duitse spits deelt die titel met Vito van Crooij, die een heel seizoen nodig had om negen keer tot scoren te komen.

 • 16 Mei 2019 om 17:10

Welke speler van PEC Zwolle stak er dit seizoen bovenuit?

Het seizoen van PEC Zwolle gaat niet de boeken in als de meest succesvolle, maar een aantal spelers kende wél een prima jaar. De vraag is alleen: wie was de beste?

 • 16 Mei 2019 om 16:58

Stiften met Jan Michels: Deventer klusser met roodgeel hart werd drie keer kampioen in Den Bosch

Aan de hand van Wiel Coerver stapte Jan Michels als 12-jarig ventje al binnen bij de Engelse bondscoach Bobbie Robson. Vrijwel alle Nederlandse hotels zag de kleine Michels van binnen als technisch vaardige uitdrager van de Coerver-methode. ,,Veel oefenen met de bal op techniek.’’ Het was de opmaat van een voetbalcarrière die de Deventenaar via Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Den Bosch, zelfs nog even naar Schotland bracht. ,,Maar ik had meer uit mijn carrière kunnen halen’’, zegt Michels in Stiften, de videorubriek van De Stentor.

 • 16 Mei 2019 om 16:01

Paal mist eerste competitiewedstrijd PEC Zwolle na domme gele kaart

Op de valreep van het seizoen heeft Kenneth Paal zijn vijfde gele kaart gepakt. De linksback van PEC Zwolle is daardoor geschorst voor de start van de competitie.

 • 16 Mei 2019 om 12:33

Leemans baalt dat Steijn niet komt: β€˜Ik snap dat hij een megasalaris vraagt’

Clint Leemans vindt het jammer dat Maurice Steijn niet zijn trainer wordt bij PEC Zwolle, al begrijpt de middenvelder de beslissing van de VVV-coach wel. Leemans en Steijn werkten eerder twee seizoenen lang succesvol samen in Venlo.

 • 16 Mei 2019 om 12:21

Staf PEC Zwolle stroomt niet vol, maar leeg: De Gunst op weg naar AZ

Na Jaap Stam en Saïd Bakkati, die hun loopbaan vervolgen bij Feyenoord, raakt PEC naar alle waarschijnlijkheid ook Gert Peter de Gunst kwijt. De assistent-trainer is op weg naar AZ.

 • 15 Mei 2019 om 23:30

PEC Zwolle loopt geld mis en heeft vakantie na troosteloos avondje NAC

De spelers van PEC Zwolle kunnen zich klaarmaken voor de vakantie. Het seizoen is voorbij na de 0-0 bij het gedegradeerde NAC Breda.

 • 15 Mei 2019 om 17:30

LIVE | PEC heeft nog 45 minuten om klein record te breken

Jaap Stam coacht woensdagavond (19.30 uur) in het Rat Verlegh Stadion zijn laatste wedstrijd bij PEC Zwolle, voordat hij na de vakantie aan zijn avontuur bij Feyenoord gaat beginnen.

 • 15 Mei 2019 om 17:30

LIVE| Sluit PEC Zwolle het seizoen af met een zege bij de degradant?

Jaap Stam coacht woensdagavond (19.30 uur) in het Rat Verlegh Stadion zijn laatste wedstrijd bij PEC Zwolle, voordat hij na de vakantie aan zijn avontuur bij Feyenoord gaat beginnen.

 • 15 Mei 2019 om 17:30

Maurice Steijn geen kandidaat meer bij PEC Zwolle

Maurice Steijn wordt niet de nieuwe trainer van PEC Zwolle. De onderhandelingen met de huidige coach van VVV Venlo zijn stukgelopen.

 • 15 Mei 2019 om 16:12
❌