[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 21 April 2018De Stentor - Go Ahead Eagles

Langedijk: 'Ik had deze wedstrijd omcirkeld in mijn agenda staan'

Pieter Langedijk excelleerde tot vorig seizoen op de flank bij RKC Waalwijk. De ‘promotie’ naar Go Ahead Eagles pakte dit seizoen echter desastreus uit voor de talentvolle buitenspeler.

 • 21 April 2018 om 09:37
OuderDe Stentor - Go Ahead Eagles

Zarbaf: β€˜Ik ben niet bang voor een uitdaging’

Hamid Zarbaf (27) waagde afgelopen winter een sprong in het diepe. De centrale verdediger verliet tweededivisionist HHC Hardenberg, zegde zijn baan op en leverde flink wat salaris in. Dat allemaal om zijn geluk te beproeven in het betaald voetbal, bij Go Ahead Eagles.

 • 20 April 2018 om 23:05

Go Ahead gaat na rust ten onder bij RKC en lijdt vijfde nederlaag op rij

Basisdebutant Siebe Schets bezorgde Go Ahead Eagles een flitsende start in Waalwijk, met zijn eerste profdoelpunt. Maar de Deventer ploeg moest na rust alsnog zijn meerdere erkennen in RKC Waalwijk. De thuisploeg won met 2-1 in het Mandemakers Stadion en bezorgde Go Ahead daarmee de vijfde nederlaag op rij.

 • 20 April 2018 om 21:55

Interventie De Vroome, jubileumboek GA Eagles komt er alsnog

Het jubileumboek over heden en verleden van Go-Ahead en Go Ahead Eagles gaat er komende zomer toch nog komen. Vrijdagavond tijdens het duel RKC Waalwijk-GA Eagles werden dankzij interventie van Hans de Vroome de plooien gladgestreken.

 • 20 April 2018 om 21:00

GA Eagles en Kick Uitgevers boos: streep door jubileumboek

Het jubileumboek over heden en verleden van Go Ahead en Go Ahead Eagles zal voorlopig niet verschijnen. De leiding van de Deventer Jupiler Leagueclub ligt overhoop met Kick Uitgevers, dat voor 50.000 euro de boot in gaat nu het boek niet verschijnt.

 • 20 April 2018 om 12:34

GA Eagles opent nieuwe seizoen op zondag 1 juli in Terwolde

Hoewel het huidige seizoen nog niet helemaal is afgelopen, is de datum van de start van het nieuwe voetbaljaar bekend. De eerste training van John Stegeman bij Go Ahead Eagles is op zondag 1 juli.

 • 19 April 2018 om 16:33

Zarbaf en Schets opvallende gezichten in basis van GA Eagles

Trainer Jan van Staa hoeft zelf de kleding nog niet aan te trekken, maar moet vrijdag (aftrap 20.00 uur) voor het uitduel met RKC Waalwijk wederom flink improviseren. De slotfase van de competitie is een fysieke slijtageslag voor Go Ahead Eagles. Siebe Schets zal zijn debuut maken in de basiself.

 • 19 April 2018 om 12:35

Nieuwe fysiektrainer voor GA Eagles

Jelmer Sevenster wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe fysiektrainer van Go Ahead Eagles. Sevenster komt over van SC Cambuur, waar hij de afgelopen vier jaar actief was in de Voetbalopleiding.

 • 19 April 2018 om 10:28

Nieuwe fysiektrainer voor selectie van GA Eagles

Jelmer Sevenster wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe fysiektrainer van Go Ahead Eagles. Sevenster komt over van SC Cambuur, waar hij de afgelopen vier jaar actief was in de Voetbalopleiding.

 • 19 April 2018 om 10:28

GA Eagles Onder-19 speelt β€˜kampioensduel’ in Adelaarshorst

Go Ahead Eagles Onder-19 krijgt zaterdag een aardig decor voor het mogelijke kampioensduel in de tweede divisie A. Het oudste jeugdteam van de Deventer club mag in de Adelaarshorst proberen het kampioenschap binnen te slepen.

 • 18 April 2018 om 17:19

Shockeffect? Zowel RKC als Go Ahead bewijzen dat het β€˜niet bestaat’

RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles, die het vrijdagavond (20.00 uur) in het Mandemakers Stadion tegen elkaar opnemen, hebben beide dit seizoen cijfermatig geen baat gehad bij de trainerswissel. Zowel de Brabantse als Deventer club is slechter gaan presteren nadat halverwege het seizoen werd ingegrepen.

 • 18 April 2018 om 16:37

Arbiter Bijl fluit RKC-Go Ahead Eagles

Edgar Bijl is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles. Hij wordt ter zijde gestaan door de asisstent-scheidsrechters Janssen en Persoon.

 • 17 April 2018 om 12:16

Schorsing maakt einde aan seizoen voor spits Givan Werkhoven

Givan Werkhoven komt dit seizoen niet meer in actie voor Go Ahead Eagles. De aanklager betaald voetbal legde de spits een schorsing op van drie duels, waarvan één voorwaardelijk. De Deventer club accepteert de straf.

 • 16 April 2018 om 13:30

Spits Givan Werkhoven hangt forse straf boven het hoofd

Als het aan de aanklager betaald voetbal van de KNVB ligt, dan komt Givan Werkhoven dit seizoen niet meer in actie voor Go Ahead Eagles.

 • 16 April 2018 om 13:30

Zwolle-fans bezoeken Grolsch Veste: 'De groeten aan GAE'

Supporters van PEC Zwolle hebben zondag alvast een bezoekje gebracht aan de Grolsch Veste. Bij het stadion van FC Twente werd een groot spandoek opgehangen met een verwijzing naar de Jupiler League.

 • 15 April 2018 om 19:00

Toine Rorije per direct weg als trainer bij GA Eagles

Toine Rorije is per direct uit zijn functie ontheven als trainer van Go Ahead Eagles O19. De coach, die naar Spakenburg vertrekt, is gebrouilleerd met een deel van de spelersgroep.

 • 15 April 2018 om 17:32

Hendriks sluit weer aan, Schenk en Groenbast haken af

Sam Hendriks keert maandag terug op het trainingsveld. De spits van Go Ahead Eagles was sinds vorige week uitgeschakeld met een mondinfectie.

 • 15 April 2018 om 14:05

Vitessenaar Bosz hard op weg naar contract bij GAE

Go Ahead Eagles lijkt af te stevenen op een akkoord met Gino Bosz. De middenvelder speelt nu nog voor Vitesse, waar zijn contract komende zomer niet wordt verlengd.

 • 14 April 2018 om 18:50

Het probleem bij Go Ahead Eagles dat Vak 19 heet

De harde kern van Go Ahead Eagles in vak 19 - pal naast het uitvak - bezorgt het clubbestuur kopzorgen. Voorlopig dieptepunt was de bestorming van het veld na de wedstrijd tegen De Graafschap. Wie is nu eigenlijk de baas? Het bestuur of de harde kern?

 • 15 April 2018 om 07:35

Vitessenaar Gino Bosz hard op weg naar contract bij GA Eagles

Go Ahead Eagles lijkt af te stevenen op een akkoord met Gino Bosz. De middenvelder speelt nu nog voor Vitesse, waar zijn contract komende zomer niet wordt verlengd.

 • 14 April 2018 om 18:50
❌