[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017De Stentor - Go Ahead Eagles

Trainer Vlemmings voelt de pijn bij fans van GA Eagles

Leon Vlemmings voelt mee met geagiteerde aanhang en baalt hardop van de onrust en de sportief moeilijke periode in Deventer.  De trainer van GA Eagles weet dat het beter moet en beseft dat alleen hij met zijn elftal de sleutel in handen heeft om tot succes te komen. Vlemmings gelooft echter heilig in de toekomst van de Deventer club.

 • 24 November 2017 om 10:35

GA Eagles zelden topper in eerste divisie: gemiddeld op plek 9,4

Elk seizoen opnieuw geldt Go Ahead Eagles als een van de titelkandidaten in de Jupiler League. Het zorgt voor een irreëel verwachtingspatroon bij de fans, want de historische feiten vertellen een ander verhaal. 

 • 24 November 2017 om 08:36
Gisteren β€” 23 November 2017De Stentor - Go Ahead Eagles

Canadees Corbin-Ong verkast van GA Eagles naar MaleisiΓ«

La’Vere Corbin-Ong vertrekt bij Go Ahead Eagles. De Canadese linkerverdediger verkast naar Maleisië, waar hij gaat spelen voor Johor Darul Ta’zim Football Club (JDT).

 • 23 November 2017 om 22:12

GA Eagles en Fortuna: Via Van Marwijk naar Ars

In de afgelopen vijftig voetbaljaren zijn er niet heel veel dwarsverbanden te vinden als het gaat om spelers die actief waren voor zowel Fortuna Sittard als Go Ahead Eagles.

 • 23 November 2017 om 17:11

Alleen captain Schenk is twijfelgeval bij GA Eagles

Go Ahead Eagles begint vrijdagavond (20.00 uur) normaal gesproken ongewijzigd aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Hoewel trainer Leon Vlemmings zeker niet tevreden was na de pijnlijke 0-3 nederlaag tegen FC Dordrecht, kiest de Deventer coach op het Limburgse gras voor vastigheid in zijn ploeg.

 • 23 November 2017 om 13:46

GA Eagles krijgt som geld bij mogelijke transfer Promes

Mocht Oranje-international Quincy Promes de komende jaren nog een lucratieve transfer maken, dan pikt ook Go Ahead Eagles een aardig zakcentje mee.

 • 23 November 2017 om 09:36
OuderDe Stentor - Go Ahead Eagles

Feiten in voordeel GA Eagles, gevoel zegt iets anders

Go Ahead Eagles heeft de statistieken als steun in de rug als het gaat om onderlinge confrontaties met Fortuna Sittard. Maar het gevoel is een stuk minder positief na de roemloze 3-0 bekernederlaag van vorige maand tegen de Limburgers en de competitie-misère waarin de Deventer club zich heeft gemanoeuvreerd.

 • 22 November 2017 om 16:08

Supporters GA Eagles zetten club verder onder druk

Go Ahead Eagles verkeert in een sportieve crisis. De resultaten vallen tegen en de Deventer club is weggezakt naar de grijze middenmoot van de Jupiler League. Dinsdagavond kort voor middernacht  bracht de supportersvereniging GA Eagles de club verder onder hoogspanning door hardop twijfels uit te spreken over het technisch beleid van Go Ahead.

 • 22 November 2017 om 07:53

Arbiter Van de Graaf fluit duel tussen Fortuna en GA Eagles

Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles. De arbiter wordt in De Adelaarshorst bijgestaan door zijn assistenten Maarten Ketting en Frans Ozinga.

 • 21 November 2017 om 12:08

Jong GA Eagles al na 12 minuten knock-out in FC Eindhoven

Jong Go Ahead Eagles is er maandagavond niet in geslaagd voor een positieve noot te zorgen binnen de Deventer club. Na de pijnlijke 3-0 thuisnederlaag van de hoofdmacht tegen FC Dordrecht, ging het elftal van trainer Marco Koorman met dezelfde cijfers onderuit tegen FC Eindhoven.

 • 20 November 2017 om 20:22

GA Eagles moet met daden aanhang uit gordijnen krijgen

Bijna achtduizend supporters hangen vrijdagavond in de gordijnen. De Adelaarshorst is te klein voor alle onvrede na de onthutsende 3-0 thuisnederlaag van GA Eagles tegen FC Dordrecht. 

 • 20 November 2017 om 13:28

Rammelend rapport voor zwalkend GA Eagles

Op een herfstavond in De Adelaarshorst regende het onvoldoendes voor GA Eagles. De Deventer ploeg speelde bar weinig klaar in het treffen tegen het messcherpe FC Dordrecht (0-3).

 • 18 November 2017 om 13:29

De Kogel met mond vol tanden na echec GA Eagles

Leon de Kogel heeft vrijwel altijd zijn woordje klaar. Na de uitermate zwakke vertoning tegen FC Dordrecht kwam ook de spits van Go Ahead Eagles niet op de juiste woorden om de pijnlijke 0-3 nederlaag te verklaren.

 • 18 November 2017 om 10:46

Trainer Vlemmings baalt van dikke nederlaag GA Eagles

Leon Vlemmings moest even slikken na de wedstrijd tegen FC Dordrecht. In eigen huis met 0-3 verliezen was een pijnlijke belevenis voor de trainer van Go Ahead Eagles.

 • 18 November 2017 om 00:25

Overgoor: β€˜Voorlopig maar even niet naar de stand kijken’

Sjoerd Overgoor was zichtbaar aangeslagen en ontdaan door de ontluisterende nederlaag van Go Ahead Eagles tegen FC Dordrecht (0-3). ,,Dit komt hard aan, ja”, zei de middenvelder vrijdagavond met een bedroefd gelaat.

 • 17 November 2017 om 23:19

Aanvoerder Schenk vol ongeloof na zeperd GA Eagles

Xandro Schenk reageerde kalmpjes na de 0-3 nederlaag tegen FC Dordrecht. De aanvoerder had zich wel een andere rentree voorgesteld, ,,Je wilt gewoon drie punten.”

 • 17 November 2017 om 23:10

Go Ahead zet zichzelf te kijk met ontluisterende nederlaag tegen FC Dordrecht

Go Ahead Eagles heeft zichzelf opnieuw te kijk gezet. De armoedig spelende Deventer ploeg ging vrijdagavond in de Adelaarhorst met 0-3 ten onder tegen FC Dordrecht.

 • 17 November 2017 om 21:51

Schenk hoeft niet meer toe te kijken na spoedig herstel

Aanvoerder Xandro Schenk keert vrijdagavond na ruim drie weken terug in de basisopstelling van Go Ahead Eagles. In de met 3-0 verloren bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard viel de 24-jarige verdediger vroeg uit, nadat hij zijn enkel verdraaide. 

 • 17 November 2017 om 11:05

Voetbalhart van GA Eagles- Italiaan Stefano Beltrame huilt

Stefano Beltrame, de Italiaanse middenvelder van GA Eagles beleefde een week van uitersten. Na de uitschakeling van zijn geboorteland voor het WK voetbal keert Beltrame na een hamstringblessure vrijdagavond terug in de basisformatie bij GA Eagles.

 • 17 November 2017 om 09:21

GA Eagles vrijwel altijd trefzeker in Adelaarshorst

Laat Go Ahead Eagles los in de eigen Adelaarshorst en doelpunten zijn verzekerd in de Jupiler League. Al negen wedstrijden op rij scoort de Deventer ploeg minimaal één keer tijdens een competitiewedstrijd in de eerste divisie.

 • 16 November 2017 om 15:42
❌