[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 26 Mei 2020De Stentor - Go Ahead Eagles

Nietig verklaard seizoen telt in Keuken Kampioen Divisie tΓ³ch mee voor ranglijst tv-gelden

Het door de KNVB nietig verklaarde voetbalseizoen 2019-2020 telt in de Keuken Kampioen Divisie tóch mee voor de ranglijst voor de tv-gelden. Dat hebben de clubs op het tweede plan na een gezamenlijke stemming besloten. Het lijkt een aardige voorzet richting de eredivisie, waarbinnen het onderwerp waarschijnlijk volgende week wordt besproken.

 • 26 Mei 2020 om 12:19

GA Eagles op weg naar 3000 verkochte seizoenkaarten

Go Ahead Eagles nadert de grens van drieduizend verkochte seizoenkaarten. De teller van de Deventer club staat na een kleine vier weken al bijna op 2900 verkochte jaartickets.

 • 26 Mei 2020 om 10:27
Gisteren β€” 25 Mei 2020De Stentor - Go Ahead Eagles

Eagle Jarno van den Bos naar vierdeklasser Helios

Helios heeft opnieuw een stunt uitgehaald op de spelersmarkt. Hoofdtrainer Harry Decheiver kan na de zomer beschikken over rechtsback Jarno van den Bos, die overkomt van Go Ahead Eagles.

 • 25 Mei 2020 om 21:17

Zaakwaarnemer laat steek vallen, komst Idzes naar GA Eagles onzeker

De komst van Jay Idzes naar Go Ahead Eagles is onzeker geworden. De voetballer tekende afgelopen week een contract voor drie jaar in de Adelaarshorst, werd vrijdag ook gepresenteerd in Deventer, maar het is nog maar zeer de vraag of de overeenkomst overeind blijft.

 • 25 Mei 2020 om 20:10

Voor Edqvist en Pouwels staat deur nog op kier bij GA Eagles

De kans dat Maarten Pouwels en Adrian Edqvist ook volgend bij Go Ahead Eagles spelen is nog niet verkeken. Voor beide aanvallers staat de deur nog op een kier in de Adelaarshorst.

 • 25 Mei 2020 om 16:03
OuderDe Stentor - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles-captain Veldmate vader van een zoon

Jeroen Veldmate is afgelopen vrijdag vader geworden van een zoon: Finn. De trotse vader, moeder en kind maken het goed.

 • 24 Mei 2020 om 13:57

Go Ahead Eagles raakt juiste snaar op nostalgische voetbalavond

Voor even gloeiden de stadionlampen van de Adelaarshorst vrijdagavond weer in de voetbalharten, gezonde wedstrijdspanning, unieke beelden en Go Ahead Eagles als smakelijke hoofdmaaltijd. De digitale voetbalavond voor ruim zesduizend toeschouwers raakte in coronatijden de juiste nostalgische snaar. Deventer gluurde massaal mee en zorgde – behalve voor een meeslepende avond - voor een financiële injectie van (nu al) ruim 70.000 euro.

 • 22 Mei 2020 om 21:45

Jay Idzes ruilt FC Eindhoven in voor GA Eagles, Van Hoeven op radar in Deventer

Jay Idzes is de tweede aanwinst van Go Ahead Eagles voor komend seizoen. De defensieve middenvelder komt transfervrij over van FC Eindhoven en tekent een contract voor drie jaar bij de eerstedivisionist.

 • 22 Mei 2020 om 19:57

Beukema verlengt en blijft nog drie jaar bij GA Eagles

Sam Beukema heeft vrijdag de beloning gekregen voor een uitermate sterk seizoen. De centrale verdediger van de Deventer eerstedivisionist verlengde zijn contract met twee jaar tot 2023.

 • 22 Mei 2020 om 20:49

Idzes ruilt FC Eindhoven in voor GA Eagles, Van Hoeven op radar

Jay Idzes is de tweede aanwinst van Go Ahead Eagles voor komend seizoen. De defensieve middenvelder komt transfervrij over van FC Eindhoven en tekent een contract voor drie jaar bij de eerstedivisionist.

 • 22 Mei 2020 om 19:57

GA Eagles denkt na over oefenduels in Duitsland

Go Ahead Eagles onderzoekt de mogelijkheden om tijdens de komende zomermaanden in Duitsland oefenwedstrijden te spelen.

 • 22 Mei 2020 om 14:08

Terwolde mag poorten toch weer openen voor GA Eagles: β€˜Maar zonder publiek’

Go Ahead Eagles werkt ook komende zomer de traditionele voorbereiding op het nieuwe seizoen af in Terwolde. Door de coronacrisis was er lange tijd onzekerheid over de (on-)mogelijkheden van de sessies op sportpark Woldermarck, maar de gemeente Voorst en de veiligheidsregio gaven Terwolde en GA Eagles deze week permissie de dertigste editie in de steigers te zetten.

 • 22 Mei 2020 om 12:52

β€˜Kinder-plan’ valt goed bij voetbalclubs: β€˜Alles beter dan die lege betonnen bakken’

Het voorstel om kinderen toe te laten in stadions als alternatief voor sfeer­loze wedstrijden, valt goed in de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De oplossing is ook onderdeel van het plan dat de KNVB binnenkort aan de overheid zal presenteren.

 • 21 Mei 2020 om 21:58

De verjaardag van… Wout Droste: β€˜Al met al heb ik een topcarriΓ¨re, dat is goud waard’

In deze sportloze periode bellen we dagelijks met een jarige prominent uit de sportwereld. Door het coronavirus is het toch een heel andere verjaardag dan normaal. Vandaag: Wout Droste (31), de verdediger van Go Ahead Eagles die sowieso heel dit seizoen al in rook op zag gaan door het scheuren van zijn voorste kruisband in de tweede speelronde.

 • 20 Mei 2020 om 15:08

Bannink verlaat GA Eagles en gaat op zoek naar buitenlands avontuur

Met klaroengeschal werd Alexander Bannink in juli vorig jaar het restaurant van Thermen Bussloo binnengeloodst. Tijdens de traditionele ontbijtsessie voor de businessclubleden in het wellnessresort werd de ervaren middenvelder in alle vroegte gepresenteerd als de topaanwinst van Go Ahead Eagles. Amper tien maanden later sluit Bannink de poort van de Adelaarshorst achter zich in stilte. ,,Het was een teleurstellend jaar voor mij.’’

 • 20 Mei 2020 om 15:05

Malediven-coach Koopman strandt in exotisch paradijs: β€˜We zitten als ratten in de val’

Het tropische avontuur van Martin Koopman als bondscoach op de Malediven neemt binnen vier maanden een beangstigende wending. Het coronavirus en de totale lockdown hebben de Aziatische archipel getransformeerd tot een horroroord voor de Deventenaar.

 • 17 Mei 2020 om 10:00

GA Eagles zet jeugd aan tot voetbal in de zomervakantie

Na voetballoze tijden van corona mag er komende zomer weer volop worden gevoetbald. De traditionele Go Ahead Eagles Soccer Camps strijken weer neer in de regio.

 • 19 Mei 2020 om 11:32

GA Eagles O21 β€˜debuteert’ in zuidelijk getinte divisie 3

Go Ahead Eagles O21 speelt vanaf komend seizoen in divisie 3. Het elftal van trainer Jouad Boufarra stuit daarin op onder meer de leeftijdsgenoten van Fortuna Sittard en VVV/Helmond Sport.

 • 18 Mei 2020 om 17:57

Jeugdteams PEC Zwolle en Go Ahead Eagles treffen elkaar niet in nieuw seizoen

De KNVB heeft de voorlopige indelingen van de jeugdcompetities voor het aanstaande seizoen bekendgemaakt. Daardoor weten de O21-teams van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles waar ze aan toe zijn.

 • 18 Mei 2020 om 17:46

GA Eagles eert Niehaus en Van Kooten op benefietavond vol unieke beelden

Het laatste duel van Cees van Kooten voor Go Ahead Eagles, nooit eerder vertoonde beelden van de grootste zege ooit van de club en de terugkeer van Gerrit Niehaus in de Adelaarshorst. Vrijdag 22 mei wordt een bijzondere slotavond van een memorabel coronaseizoen.

 • 18 Mei 2020 om 11:38
❌