[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017De Stentor - Go Ahead Eagles

Vlemmings hoopt nog op De Kogel tegen Almere City

Leon de Kogel staat nog aan de zijlijn. De spits van Go Ahead Eagles kampt met een hamstringblessure, maar trainer Leon Vlemmings heeft de spits nog niet opgegeven voor het duel van vrijdag tegen Almere City.

 • 25 September 2017 om 18:15

Vlemmings en Lugt naar sportcafΓ© van FC RDC

Trainer Leon Vlemmings en voorzitter Edwin Lugt van Go Ahead Eagles zijn de prominente gasten tijdens het sportcafé van FC RDC, dat komende woensdag wordt gehouden.

 • 25 September 2017 om 15:54

Voorzitter GAE over rellende fans: Dit is allemaal diep triest

Supporters van Go Ahead Eagles - bijna vijftig man sterk - misdragen zich ernstig op station Zwolle. ,,Eagles-jongens over Zwolle laten reizen is de kat op het spek binden.''

 • 25 September 2017 om 10:28

Schenk: β€˜Onder Vlemmings traint GA Eagles intensiever dan ooit’

Aanvoerder van Deventer club weet dat een sportieve crisis op de loer ligt bij emotioneel Deventer voetbalbolwerk, maar verdediger spreekt onvoorwaardelijke steun uit aan trainer Vlemmings.

 • 25 September 2017 om 12:30

Voorzitter vindt rellende Eagles-fans 'diep triest'

Supporters van Go Ahead Eagles - bijna vijftig man sterk - misdragen zich ernstig op station Zwolle. ,,Eagles-jongens over Zwolle laten reizen is de kat op het spek binden.''

 • 25 September 2017 om 10:28
OuderDe Stentor - Go Ahead Eagles

Alle Eagles-hooligans weer op vrije voeten

De 46 hooligans die vrijdagavond door de politie op het station van Zwolle werden opgepakt zijn weer vrijgelaten.

 • 23 September 2017 om 18:48

Alle 46 hooligans van GA Eagles weer op vrije voeten

De 46 hooligans die vrijdagavond door de politie op het station van Zwolle werden opgepakt zijn weer vrijgelaten.

 • 23 September 2017 om 18:48

Keeper Stevens enige met goed cijfer op rapport

Het optreden van Go Ahead Eagles in Emmen was bepaald geen voetbalfeest. Met dank aan goalie Sonny Stevens nam de Deventer ploeg nog een puntje mee uit Drenthe (0-0).

 • 23 September 2017 om 13:21

Opluchting overheerst bij Corbin-Ong

Zo flitsend als zijn kapsel, zo inspiratieloos was het spel van Go Ahead Eagles vrijdagavond in en tegen Emmen (0-0). Maar linksback La’Vere Corbin-Ong zag het van de zonnige kant na de bloedeloze remise in de Jens Vesting. ,,Mijn debuut, eindelijk. En we hebben de ‘nul’ gehouden.”

 • 23 September 2017 om 10:00

Vlemmings: β€˜Het was een heel moeilijke avond’

Leon Vlemmings erkende dat Go Ahead Eagles goed was weggekomen met een gelijkspel bij FC Emmen (0-0). ,,Het was een heel moeilijke avond voor ons”, concludeerde de trainer van de Deventer ploeg.

 • 22 September 2017 om 23:08

Ketting ontevreden na punt in Emmen: β€˜Dit was niet goed’

Rick Ketting keerde vrijdagavond na zijn hamstringblessure terug in de ploeg bij GA Eagles. De centrale verdediger had de handen vol aan de Drentse aanvallers en zag zijn keeper Sonny Stevens uiteindelijk een punt redden tegen FC Emmen (0-0).

 • 22 September 2017 om 22:58

Futloos Go Ahead mag handen dichtknijpen met punt bij Emmen

De midweekse bekerzege bij Barendrecht (1-3) heeft Go Ahead Eagles bepaald geen vleugels gegeven. De Deventer ploeg mocht de handen dichtknijpen dat het vrijdagavond bij 0-0 bleef in en tegen Emmen.

 • 22 September 2017 om 21:51

PEC Zwolle en Go Ahead Eagles bekeren op hetzelfde moment

PEC Zwolle en Go Ahead Eagles spelen hun wedstrijd in de tweede ronde van de KNVB-beker op dinsdag 24 oktober, 19.45 uur.

 • 22 September 2017 om 18:10

Wereldreiziger Corbin-Ong debuteert in Emmen voor GA Eagles

De supporters van Go Ahead Eagles hebben er even op moeten wachten. Maar ruim elf weken na zijn entree in De Adelaarshorst, maakt de meest exotische zomeraankoop van de Deventer club dan toch eindelijk zijn officiële debuut voor GA Eagles. De lijdensweg van maanden is voorbij, La’Vere Corbin-Ong moet na zijn zware enkelblessure de defensieve zorgen op de linkerflank doen vergeten. Te beginnen vanavond in Emmen.

 • 22 September 2017 om 12:28

FC Emmen drijft GA Eagles regelmatig tot wanhoop

Als de voetballers van Go Ahead Eagles een favoriete tegenstander moeten noemen voor een uitwedstrijd in de Jupiler League, dan zal er waarschijnlijk niemand met FC Emmen op de proppen komen.

 • 22 September 2017 om 10:10

GA Eagles in tweede ronde KNVB-beker tegen Fortuna Sittard

Go Ahead Eagles stuit in de tweede ronde van de KNVB beker op Fortuna Sittard. De Deventer ploeg van trainer Leon Vlemmings moet in de ronde met de laatste 32 clubs op bezoek bij Fortuna Sittard.

 • 21 September 2017 om 23:29

MRI-scan voor Leon de Kogel

De ernst van de hamstringblessure van Leon de Kogel is onduidelijk. De spits van Go Ahead Eagles, die vrijdagavond niet in de Jupiler League in actie komt tegen FC Emmen, wacht nog op een MRI-scan.

 • 21 September 2017 om 15:54

Metamorfose voor defensie van GA Eagles

Het elftal van Go Ahead Eagles krijgt vrijdagavond tegen FC Emmen (aftrap 20.00 uur) een flink ander gezicht. La’Vere Corbin-Ong maakt in de Jens Vesting zijn debuut voor de Deventer ploeg, terwijl de van Sparta overgekomen Rick Ketting na weken van blessureleed terugkeert in het hart van de verdediging.

 • 21 September 2017 om 13:42

Spelers voelen zich vaak thuis bij GA Eagles en Emmen

In de afgelopen veertig jaar zijn er heel wat spelers verhuisd van Emmen naar Deventer of omgekeerd. 31 Voetballers kwamen uit voor beide clubs, die elkaar vrijdagavond treffen in de Drentse Jens Vesting.

 • 21 September 2017 om 10:11

Vlemmings beleeft in woonplaats Barendrecht met GA Eagles zware avond

Leon Vlemmings zag zijn ploeg gisteren een zware avond hebben in Barendrecht, de plaats waar de oefenmeester van Go Ahead Eagles zelf woonachtig is. Toch sleepten de Deventenaren in de eerste ronde van de KNVB-beker tegen de amateurs de zege uit vuur: 1-3.

 • 20 September 2017 om 06:18
❌