[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Stentor - Go Ahead Eagles

Is Go Ahead Eagles wakker geschud?

Trainer Jack de Gier hoopt dat de fikse zeperd tegen SC Cambuur een wake-up call is voor Go Ahead Eagles, dat vanavond in de Adelaarshorst zint op eerherstel tegen Jong FC Utrecht. ,,We hebben wat recht te zetten.”

 • 23 Augustus 2019 om 11:00

Go Ahead aast met twee mutaties op eerherstel: β€˜Alles geven, niet bang zijn’

Go Ahead Eagles zint vrijdagavond in de eigen Adelaarshorst op eerherstel tegen Jong FC Utrecht. Trainer Jack de Gier hoopt dat de 5-0 nederlaag tegen SC Cambuur, van vorige week, een wake-up call is geweest voor zijn ploeg. ,,Dit gebeurt je één keer in een seizoen, met 5-0 verliezen. Het mag niet, maar laten we het dieptepunt dan maar al gehad hebben.”

 • 22 Augustus 2019 om 13:27

Bosvelt: β€˜Rechtsback noodzaak voor GA Eagles, financiΓ«le ruimte voor wat extra’s’

Technisch manager Paul Bosvelt heeft de komende weken de handen vol aan het stutten van het beschadigde fundament bij Go Ahead Eagles, dat na het wegvallen van Wout Droste op korte termijn acuut op zoek is naar een rechtsback. Maar Bosvelt houdt de ogen open voor andere buitenkansjes op de over tien dagen sluitende transfermarkt.

 • 22 Augustus 2019 om 08:00

Jong FC Utrecht scoorde nog niet in de Adelaarshorst

Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht troffen elkaar nog niet vaak in de eerste divisie. In de eerdere ontmoetingen in de Adelaarshorst, waar vrijdagavond pas voor de derde keer wordt afgetrapt tussen beide teams, bleef de Deventer thuisploeg ongeslagen en kreeg het geen doelpunt tegen.

 • 21 Augustus 2019 om 16:28

Abdat en Beukema stevenen af op basisplaats bij GA Eagles

Nicolas Abdat en Sam Beukema lijken op weg naar een plek in ede basisformatie van trainer Jack de Gier, vrijdagavond in de Adelaarshorst tegen Jong FC Utrecht. Het duo vervangt dan de geblesseerden Wout Droste en Jeroen Veldmate.

 • 21 Augustus 2019 om 16:12

Istvan Bakx gaat avontuur aan bij Ajax Cape Town

Het verblijf van voetballer Istvan Bakx (33) bij tweededivisionist Spakenburg is alweer ten einde. Nog geen maand nadat hij zich bij de ploeg van trainer John de Wolf voegde, vertrekt de oud-speler van Go Ahead Eagles naar Ajax Cape Town.

 • 21 Augustus 2019 om 11:35

PEC Zwolle-voorzitter Visser: Rabobank doet veel mensen in voetballerij tekort

PEC Zwolle en Go Ahead Eagles denken niet dat het besluit van Rabobank, om geen clubs uit het betaald voetbal te accepteren als nieuwe klant, gevolgen voor hen heeft. Beide clubs doen zaken met Rabobank. ,,We hebben een goede relatie en dat blijft hopelijk zo’’, zegt directeur Jan Willem van Dop van GA Eagles.

 • 20 Augustus 2019 om 18:06

Arbiter Bos fluit Go Ahead Eagles - Jong FC Utrecht

Alex Bos is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter bij het duel tussen Go Ahead Eagles en Jong FC Utrecht, aanstaande vrijdagavond in de Adelaarshorst. De arbiter uit Elburg wordt in Deventer terzijde gestaan door de assistent-scheidsrechters Bodde en Janssen.

 • 20 Augustus 2019 om 12:18

Wereld Wout Droste stort even in: β€˜Ik heb wel wat tranen gelaten’

Een gescheurde voorste kruisband heeft gisteren een einde gemaakt aan het seizoen van Wout Droste. De band in de rechterknie van de sterkhouder knapte vrijdagavond in de voor Go Ahead Eagles toch al zo dramatisch verlopen wedstrijd tegen SC Cambuur (5-0). Droste wacht een operatie en een ongeveer negen maanden lange revalidatie.

 • 20 Augustus 2019 om 09:37

Seizoen Wout Droste voorbij: verdediger GA Eagles scheurt kruisband

Slecht nieuws voor Wout Droste. De verdediger van Go Ahead Eagles staat zeer waarschijnlijk de rest van het seizoen buitenspel met een zware knieblessure. Droste heeft de voorste kruisband in de rechterknie afgescheurd en wordt binnenkort geopereerd.

 • 19 Augustus 2019 om 15:02

Jong GA Eagles verrast beloften PEC Zwolle in β€˜Mini IJsselderby’

Jong Go Ahead Eagles heeft in eigen huis een overwinning geboekt op de beloften van PEC Zwolle. In de slotfase was het Maarten Pouwels die de Deventer ploeg vanaf de strafschopstip de ietwat fortuinlijke 2-1 zege bracht.

 • 19 Augustus 2019 om 20:25

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle: stadions voldoen aan de eisen. Dus: β€˜Geen extra controles’

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle zien geen reden om extra controles uit te voeren aan hun stadions, ondanks het instorten van een deel van het dak bij collega-voetbalclub AZ in Alkmaar onlangs.

 • 19 Augustus 2019 om 08:00

Wout Droste ondergaat mri-scan en onderzoek in ziekenhuis

Wout Droste heeft nog geen duidelijkheid over de ernst van zijn knieblessure. De verdediger van Go Ahead Eagles gaat morgen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

 • 18 Augustus 2019 om 12:41

Grootste nederlaag ooit bij Cambuur: verval GA Eagles lijkt geen incident

Voor alarmbellen lijkt het nog net wat vroeg na de tweede wedstrijd van het seizoen. Maar dat Go Ahead Eagles serieus moet nadenken over de staat van de huidige selectie is evident. De manier waarop de Deventer ploeg vrijdagavond te kijk werd gezet door Cambuur (5-0) is meer dan een incident of offday. De vernedering die leidde tot de grootste nederlaag ooit in Leeuwarden is ook een gebrek aan automatismen, teamgeest en kwaliteit.

 • 17 Augustus 2019 om 15:00

Fries fantoom jaagt armzalig GA Eagles opnieuw in de gordijnen

Go Ahead Eagles verliest wel vaker in Leeuwarden, maar de vernedering was zelden groter dan vrijdagavond. Het kansloze elftal van trainer Jack de Gier gaat pijnlijk hard onderuit in de traditioneel lastige uitbeurt bij Cambuur (5-0).

 • 17 Augustus 2019 om 10:05

Gino Bosz: β€˜We hebben vrijwel niets goed gedaan’

Go Ahead Eagles beleefde een hemeltergend slechte avond in Leeuwarden, vond Gino Bosz. De centrale verdediger van de Deventer ploeg was helder in zijn commentaar na de 5-0 nederlaag tegen Cambuur.

 • 17 Augustus 2019 om 08:15

De Gier over kansloos verlies GA Eagles: β€˜Harde klap, maar niet in paniek raken’

Jack de Gier was vrijdagavond een aangeslagen trainer van Go Ahead Eagles. Zijn elftal had hem onaangenaam verrast tegen Cambuur: 5-0.

 • 16 Augustus 2019 om 22:53

Van Iperen diep door het stof na oorwassing van Go Ahead: β€˜Ik heb mijn team benadeeld’

Donny van Iperen ging diep door het stof na de fikse zeperd tegen SC Cambuur. ,,Dit is het ergste wat kan gebeuren in een wedstrijd”, zei de verdediger van Go Ahead Eagles vrijdagavond hoofdschuddend. ,,5-0 verliezen, een rode kaart krijgen en twee strafschoppen veroorzaken.”

 • 16 Augustus 2019 om 22:59

Kansloos Go Ahead Eagles afgedroogd in Leeuwarden

Go Ahead Eagles beleefde een volledig kansloze avond in Leeuwarden. De Deventer ploeg ging in de eerste uitwedstrijd van de competitie met de billen bloot en werd vrijdag met een 5-0 zeperd huiswaarts gestuurd door een oppermachtig SC Cambuur.

 • 16 Augustus 2019 om 18:45

Herdenkingstuin Go Ahead volop in trek: elke thuiswedstrijd een nieuwe naam

De Memorial Garden voor overleden supporters en clubmensen van Go Ahead Eagles blijkt een schot in de roos. Het vervallen gashuisje dat omgetoverd werd tot stemmige herdenkingsplek voor dierbaren herbergt nauwelijks genoeg ruimte voor alle namen. ,,Gelukkig is er een uitwijkmogelijkheid.”

 • 16 Augustus 2019 om 12:00
❌