[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 9 Juli 2020De Gelderlander - De Graafschap

Koortscheck, mondkapjes en slim deurbeleid; De Graafschap wil met 7500 fans afwijken van KNVB-norm

DOETINCHEM - De Graafschap hoopt eind augustus bij de competitiestart 7500 toeschouwers te mogen verwelkomen op De Vijverberg.

 • 9 Juli 2020 om 17:20

De Graafschap hoopt op 7500 toeschouwers bij seizoenstart na testen met mondkapjes en koortscheck

DOETINCHEM - De Graafschap hoopt eind augustus bij de competitiestart 7500 toeschouwers te mogen verwelkomen op De Vijverberg.

 • 9 Juli 2020 om 17:20
OuderDe Gelderlander - De Graafschap

Dit is de oefencampagne van De Graafschap: wedstrijden tegen Heerenveen en Heracles Almelo

DOETINCHEM - De Graafschap heeft zijn oefencampagne nagenoeg rond. De Doetinchemse eerstedivisionist neemt het in de voorbereiding onder andere op tegen eredivisionisten SC Heerenveen en Heracles Almelo.

 • 8 Juli 2020 om 12:15

De Graafschap belegt trainingskamp op De Wageningse Berg

DOETINCHEM/ WAGENINGEN - De Graafschap belegt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een vierdaags trainingskamp in Wageningen.

 • 8 Juli 2020 om 10:25

Voetbalzomer op tv met De Graafschap, NEC en twee keer Vitesse

ZEIST - De Graafschap is deze zomer als eerste Gelderse profclub live te zien op tv. De sportzender FOX zendt een reeks wedstrijden uit in augustus, als voorbereiding op de competitiestart. Daarbij komt NEC ook in beeld en staan er twee duels van Vitesse op het programma.

 • 8 Juli 2020 om 10:07

Van Nispen tekent bij TOP Oss na vertrek bij De Graafschap

OSS/DOETINCHEM - Matthijs van Nispen vervolgt zijn carrière bij TOP Oss. De middenvelder, afgelopen seizoen nog selectiespeler van De Graafschap, tekent een contract tot medio 2021 bij de Brabantse eerstedivisionist, met een optie voor nog een jaar.

 • 6 Juli 2020 om 15:14

De Treffers oefent tegen De Graafschap en NEC

GROESBEEK - De Treffers staat voor oefenduels met De Graafschap en NEC. De twee Gelderse eerstedivisieclubs komen in voorbereiding op het nieuwe seizoen op bezoek op sportpark Zuid in Groesbeek.

 • 2 Juli 2020 om 16:00

Purrel FrΓ€nkel (43) in stilte afgezwaaid bij DUNO: geen poespas voor de oud-prof van Vitesse en De Graafschap

Het zal wennen zijn langs de lijn bij DUNO komend seizoen. Na acht jaar Purrel Fränkel op het veld en op de bank, moet de zaterdaghoofdklasser het vanaf nu doen zonder de oud-prof van Vitesse en De Graafschap.

 • 1 Juli 2020 om 05:57

Kalezic is terug in Limburg, nu als coach van MVV: β€˜We zullen veel geduld van iedereen vragen’

Na vier jaar in het buitenland, kiest Darije Kalezic (50) weer voor een job dicht bij huis. De komende twee jaar gaat hij bij MVV proberen de club op niveau te krijgen. Dat doet hij samen met zijn maatje Regillio Vrede. Het duo vormde ook eerder bij Roda JC een trainerskoppel.

 • 29 Juni 2020 om 17:38

De Graafschap gaat verder zonder hoofdscout; Powel terug naar klankbordgroep

DOETINCHEM - Berry Powel is niet langer de hoofdscout van De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist gaat voorlopig verder zonder coördinator scouting, nu in coronatijd nog onduidelijk is of scouts komend seizoen voetbalwedstrijden mogen bezoeken.

 • 26 Juni 2020 om 17:53

Zoetmulder nieuwe keeperstrainer van De Graafschap

DOETINCHEM - Robert-Jan Zoetmulder is vanaf komend seizoen de keeperstrainer bij De Graafschap. Hij komt over van Roda JC en tekent een contract voor één jaar.

 • 26 Juni 2020 om 15:24

Passen en meten voor volle stadions: Zwarte doeken weg bij Vitesse

Vitesse, De Graafschap en NEC leggen een puzzel om zoveel mogelijk toeschouwers naar hun stadions te trekken. De coronamaatregelen vergen maatwerk bij de start van de competitie in september. Dan moeten duizenden supporters op de tribune zitten.

 • 25 Juni 2020 om 21:54

Susebeek weg als keeperstrainer De Graafschap

DOETINCHEM - Edwin Susebeek (52) stopt als keeperstrainer bij De Graafschap. De Doetinchemmer trainde jarenlang de doelmannen bij de selectie van de eerstedivisionist.

 • 25 Juni 2020 om 09:25

Siem de Jong in Cincinnati: β€˜Door veel over racisme te lezen, begrijp ik nog beter hoe bevoorrecht ik ben’

CINCINNATI - Siem de Jong (31) maakt zich na een bizarre start in Amerika op voor zijn MLS-debuut. De ex-voetballer van Ajax, opgegroeid in Doetinchem, zit na de corona-uitbraak nu midden in het vuur rond de racismediscussie.

 • 20 Juni 2020 om 07:30

β€˜In september betaald voetbal mΓ©t toeschouwers op 1,5 meter van elkaar’

Betaald voetbal mét toeschouwers is vanaf 1 september mogelijk. Volgens de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls heeft de KNVB een ‘goed plan’ waarbij op deels bezette tribunes 1,5 afstand kan worden gehouden. Het kabinet moet nog wel groen licht geven.

 • 19 Juni 2020 om 20:47

De Graafschap gaat akkoord met β€˜corona-compensatie’ van 375.000 euro: β€˜We zetten er een streep onder’

DOETINCHEM - De Graafschap gaat akkoord met de ‘corona-compensatie’ van de KNVB. De Doetinchemse club ontvangt 375.000 euro als tegemoetkoming voor de gemiste promotie naar de eredivisie. De Superboeren ondernemen definitief geen juridische vervolgstappen tegen de voetbalbond.

 • 18 Juni 2020 om 18:18

Tutuarima staat voor vertrek bij De Graafschap

DOETINCHEM - Jordy Tutuarima staat voor een afscheid bij De Graafschap. De 27-jarige linksback heeft een vertrekwens neergelegd bij de clubleiding van de Doetinchemse eerstedivisionist.

 • 18 Juni 2020 om 10:52

De Graafschap trakteert seizoenkaarthouders op twaalf consumptiemunten

DOETINCHEM - De Graafschap trakteert supporters die hun seizoenkaart verlengen op twaalf consumptiemunten. Met het presentje wil de Doetinchemse eerstedivisionist zijn trouwe aanhangers bedanken voor ‘hun grote loyaliteit’ in coronatijd.

 • 17 Juni 2020 om 13:50

Diemers tekent contract voor drie jaar bij Feyenoord; snel medische keuring

Mark Diemers wordt waarschijnlijk morgen medisch gekeurd bij Feyenoord, waarna hij een contract voor drie jaar zal ondertekenen in de Kuip. Daarmee hebben de Rotterdammers de strijd met FC Groningen definitief gewonnen. De middenvelder (ex-De Graafschap) komt over van Fortuna Sittard.

 • 16 Juni 2020 om 18:17

Voorstel: De Graafschap krijgt 375.000 euro aan β€˜corona-compensatie’

DOETINCHEM - De Graafschap kan 375.000 euro aan compensatie tegemoetzien van de KNVB. De Doetinchemse eerstedivisionist ontvangt het bedrag als ‘schadevergoeding’ voor de gemiste promotie naar de eredivisie.

 • 16 Juni 2020 om 17:16
❌