[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019De Gelderlander - De Graafschap

De Graafschap-aanwinst Bahoui stapt in het spoor van Ibrahimovic

DOETINCHEM - Nabil Bahoui is de nieuwste troefkaart van De Graafschap in de strijd tegen degradatie. Ooit een veelbelovend talent en door collega-international Zlatan Ibrahimovic als 'krachtpatser’ betiteld, nu zit de Zweedse buitenspeler vol bewijsdrang bij de Doetinchemse eredivisionist.

 • 21 Februari 2019 om 07:10
Gisteren β€” 20 Februari 2019De Gelderlander - De Graafschap

Zweedse aanwinst Bahoui krijgt rugnummer 9 bij De Graafschap

DOETINCHEM - De Zweedse aanwinst Nabil Bahoui gaat met rugnummer 9 spelen bij De Graafschap.

 • 20 Februari 2019 om 12:34
OuderDe Gelderlander - De Graafschap

Brabanders maken nieuwe vlag voor overleden Superboer

DOETINCHEM/ ZUNDERT - Inwoners van Zundert gaan een nieuwe Achterhoekse ‘Eskes-vlag’ maken voor fans van De Graafschap. Zij raakten het dierbare dundoek vrijdag 1 februari kwijt, na de voetbalwedstrijd tegen NAC Breda op De Vijverberg.

 • 19 Februari 2019 om 18:44

Serrarens is de gevierde man bij Jong De Graafschap

ZELHEM - Fabian Serrarens was maandagavond de gevierde man bij Jong De Graafschap. De spits leidde het Doetinchemse beloftenteam met twee treffers langs Jong FC Eindhoven: 2-0.

 • 18 Februari 2019 om 20:43

De Graafschap hengelt clubloze Bahoui binnen

DOETINCHEM - De Graafschap heeft zich per direct versterkt met Nabil Bahoui. De 28-jarige Zweed tekent een contract tot de zomer bij de Doetinchemse eredivisionist, met een optie op nog een seizoen.

 • 18 Februari 2019 om 16:30

De Graafschap gaat weer in hummel voetballen

DOETINCHEM - De Graafschap voetbalt de komende vier seizoenen weer in kleding van hummel. De Doetinchemse eredivisionist gaat een verbintenis tot 2023 aan met de leverancier van sportkleding.

 • 18 Februari 2019 om 13:58

Van Egmond: Zuivere strafschop voor De Graafschap

DOETINCHEM - De Graafschap is zondag in de slotfase van het thuisduel met FC Utrecht (0-1 nederlaag) een zuivere strafschop onthouden. De videoscheidsrechter heeft zijn werk niet goed gedaan. Dat stelt scheidsrechtersbaas Dick van Egmond na het bestuderen van de beelden.

 • 18 Februari 2019 om 11:38

De VAR frustreert De Graafschap

DOETINCHEM - Teleurstelling, onbegrip en frustratie. De Graafschap is na de nederlaag tegen het armoedige FC Utrecht (0-1) een vat vol emotie. De Doetinchemmers voelen zich bestolen door de arbitrage na een niet gegeven strafschop in de slotfase.

 • 18 Februari 2019 om 09:19

Matusiwa trekt boetekleed bij De Graafschap aan na β€˜horrortackle’

DOETINCHEM - Azor Matusiwa moet De Graafschap behoeden voor degradatie uit de eredivisie. Na zijn vliegende tackle tegen FC Utrecht draagt hij het leed van de Superboeren. Met tranen in zijn ogen.

 • 18 Februari 2019 om 08:01

Strafschop doet De Graafschap de das om tegen FC Utrecht

DOETINCHEM - De Graafschap is er zondagavond niet in geslaagd het gat met hekkensluiter NAC Breda te vergroten. De Doetinchemse eredivisionist ging op De Vijverberg met 0-1 onderuit tegen FC Utrecht door een benutte strafschop in het slotkwartier.

 • 17 Februari 2019 om 18:35

Van de Pavert: β€˜De Graafschap fitter dan voor de winter’

DOETINCHEM - Ted van de Pavert stapt met De Graafschap de oogsttijd in. De verhoogde trainingsintensiteit bij de Doetinchemse eredivisionist moet zich nu uitbetalen met punten, zegt hij in aanloop naar het thuisduel met FC Utrecht. De verdediger vervult een voortrekkersrol in de degradatiestrijd.

 • 16 Februari 2019 om 10:43

De Graafschap wil meedoen aan eredivisie voor G-voetballers

DOETINCHEM - De Graafschap wil meedoen aan een speciale eredivisie voor jonge voetballers met een handicap. Het is de bedoeling dat de zogenoemde Bijzondere Eredivisie vanaf volgend seizoen van start gaat.

 • 15 Februari 2019 om 15:59

β€˜Bahoui op weg naar De Graafschap’

DOETINCHEM - De Graafschap hoopt zich op korte termijn te versterken met Nabil Bahoui. De Doetinchemse eredivisionist voert momenteel gesprekken met de Zweedse buitenspeler.

 • 15 Februari 2019 om 14:40

De Graafschap-trainer De Jong: β€˜Gat slaan met NAC Breda’

DOETINCHEM - De Graafschap speelt zondagmiddag (16.45 uur) de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Doetinchemse eredivisionist wil met de derde thuiszege op rij verder afstand nemen van de laatste plaats. ,,Het zou mooi zijn als we een gat met NAC Breda kunnen slaan”, zegt trainer Henk de Jong.

 • 15 Februari 2019 om 13:30

De Graafschap keert tegen FC Utrecht terug naar winnende formatie

DOETINCHEM - De griepgolf bij De Graafschap is gaan liggen. De selectie van de Doetinchemse eredivisionist is weer nagenoeg compleet. Trainer Henk de Jong grijpt zondag (16.45 uur) in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht terug op zijn winnende formatie van twee weken geleden tegen NAC Breda (3-0).

 • 14 Februari 2019 om 13:13

Bertrams debuteert met dikke nederlaag bij Jong De Graafschap

KERKRADE - Nigel Bertrams heeft dinsdagavond een teleurstellend debuut beleefd in het shirt van De Graafschap. De doelman incasseerde in de competitiewedstrijd van het Doetinchemse beloftenteam bij Jong Roda JC liefst vijf tegentreffers: 5-0.

 • 12 Februari 2019 om 21:36

Opgebloeide Jurjus kruipt uit het dal bij De Graafschap

ROTTERDAM / DOETINCHEM - Hidde Jurjus kruipt bij De Graafschap uit een diep dal. De goalie voorkwam zaterdagavond een monsternederlaag bij Feyenoord (4-0). Zijn zelfvertrouwen neemt zienderogen toe.

 • 11 Februari 2019 om 10:22

Opgebloeide Jurjus draait overuren op zijn 25ste verjaardag

ROTTERDAM / DOETINCHEM - Hidde Jurjus kruipt bij De Graafschap uit een diep dal. De goalie voorkomt een monsternederlaag bij Feyenoord (4-0). Zijn zelfvertrouwen neemt zienderogen toe.

 • 11 Februari 2019 om 10:22

De Graafschap-debutant Ligeon waant zich in De Kuip in een grote rondo

ROTTERDAM - Ruben Ligeon maakte zaterdagavond in de uitwedstrijd bij Feyenoord (4-0 nederlaag) zijn debuut als linksback bij De Graafschap. De vleugelverdediger was zelfkritisch na zijn eerste optreden: ,,Het was niet goed genoeg.’'

 • 10 Februari 2019 om 13:59

Van der Heide baalt van terugval De Graafschap: β€˜Na rust hobbelden we met Feyenoord mee’

ROTTERDAM - Sandor van der Heide hield zaterdagavond gemengde gevoelens over aan het uitduel van De Graafschap bij Feyenoord (4-0 nederlaag). De assistent-trainer, die bij afwezigheid van de grieperige hoofdtrainer Henk de Jong de honneurs waarnam, zag de Doetinchemse eredivisionist na rust door het ijs zakken.

 • 9 Februari 2019 om 23:41
❌