[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018De Gelderlander - De Graafschap

β€˜Jong’ De Graafschap haalt dubbele cijfers tegen Jong Achilles'29

ZELHEM - Jong De Graafschap heeft maandagavond in de beloftencompetitie de dubbele cijfers gehaald tegen Jong Achilles’29. De Doetinchemmers waren met liefst 10-0 te sterk voor de formatie uit Groesbeek, die na vijf duels al een doelsaldo van -35 hebben.

 • 22 Oktober 2018 om 20:54

Hoofdscout LΓΆtters meldt zich ziek bij De Graafschap

DOETINCHEM - Hoofdscout Marcel Lötters heeft zich ziek gemeld bij De Graafschap. De Drontenaar en de Doetinchemse eredivisionist liggen al maanden met elkaar in de clinch.

 • 22 Oktober 2018 om 13:34

Blunder spookt nog lang door het hoofd van Jurjus

SITTARD - Alsof het leed van de wereld op zijn schouders rustte. Zo stond Hidde Jurjus na zijn blunder in de catacomben bij Fortuna Sittard. Ontgoocheld, gedesillusioneerd en ontredderd. Het keepersleven bij De Graafschap was diepe ellende.

 • 22 Oktober 2018 om 09:03
Gisteren β€” 21 Oktober 2018De Gelderlander - De Graafschap

De Graafschap-trainer De Jong: Hadden drie punten moeten pakken

SITTARD - De Graafschap-trainer Henk de Jong sprak zondag na de onnodige nederlaag bij Fortuna Sittard (3-1) van een ‘gemiste kans’. ,,We hadden drie punten moeten pakken", stelde de Friese coach na afloop.

 • 21 Oktober 2018 om 20:16

De Graafschap lijdt onnodige nederlaag bij Fortuna Sittard

SITTARD - De Graafschap is zondag tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen bij concurrent Fortuna Sittard. De Doetinchemse eredivisionist had lang uitzicht op een resultaat, maar een blunder van doelman Hidde Jurjus leidde in de slotfase de zesde competitienederlaag in: 3-1.

 • 21 Oktober 2018 om 18:37
OuderDe Gelderlander - De Graafschap

Voor Didammer Sjoerd Ars telt nu de lange termijn bij Fortuna Sittard

SITTARD/ DOETINCHEM - Sjoerd Ars maakte als voetballer van De Graafschap de promotie naar de eredivisie mee. Nu is hij technisch manager bij concurrent Fortuna Sittard en bouwt hij mee aan een Limburgs succesverhaal.

 • 20 Oktober 2018 om 12:18

Voor de Didamse Sjoerd Ars telt nu de lange termijn bij Fortuna Sittard

SITTARD/ DOETINCHEM - Sjoerd Ars maakte als voetballer van De Graafschap de promotie naar de eredivisie mee. Nu is hij technisch manager bij concurrent Fortuna Sittard en bouwt hij mee aan een Limburgs succesverhaal.

 • 20 Oktober 2018 om 12:18

Cultuurbarbaar

Ik durf mezelf best een cultuurbarbaar te noemen. De laatste keer dat ik een theatervoorstelling bezocht? Misschien tijdens mijn studie Duits op de lerarenopleiding in Nijmegen, meer dan 30 jaar geleden. Een voorstelling van Bertolt Brecht, of zo.

 • 20 Oktober 2018 om 10:58

De Graafschap draait 7,5 ton verlies in promotiejaar

DOETINCHEM - De Graafschap promoveerde afgelopen seizoen naar de eredivisie, maar heeft financieel gezien een minder jaar achter de rug. De Doetinchemse club leed in het promotiejaar een verlies van 7,5 ton.

 • 19 Oktober 2018 om 18:12

De Graafschap bouwt zekerheid in: β€˜Er moet iets veranderen’

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Henk de Jong gooit het roer om. De coach van de Doetinchemse eredivisionist kiest zondag in het uitduel bij concurrent Fortuna Sittard voor een systeem met drie centrumverdedigers.

 • 19 Oktober 2018 om 13:59

De Graafschap belegt zesdaags trainingskamp in Noord-Spanje

DOETINCHEM - De Graafschap belegt in de winterstop een zesdaags trainingskamp in Noord-Spanje. De Doetinchemse eredivisionist vertrekt op zondag 6 januari naar Navata (nabij Girona) en keert op vrijdag 11 januari terug op Nederlandse bodem.

 • 19 Oktober 2018 om 10:41

Aanhanger De Graafschap schaamt zich diep nadat hij keeper Go Ahead slaat

ZUTPHEN/ DOETINCHEM - Voor het slaan van de keeper van Go Ahead Eagles heeft een 29-jarige De Graafschap-supporter uit Ellecom een werkstraf gekregen van 100 uur, waarvan de helft voorwaardelijk.

 • 18 Oktober 2018 om 17:45

Mark Diemers: 'Schat Fortuna Sittard hoger in dan De Graafschap'

SITTARD/DOETINCHEM - Mark Diemers neemt het zondag met Fortuna Sittard op tegen zijn oude werkgever De Graafschap. Het duel is op papier een degradatiekraker, al vindt de middenvelder dat zijn club zich zonder veel problemen moet handhaven in de eredivisie.

 • 18 Oktober 2018 om 11:00

Achterhoekse reus Hiddink geniet bij voetbaldwerg China

ARNHEM - Guus Hiddink heeft een nieuw project. De Achterhoekse wereldburger wil China naar de Olympische Spelen van Tokio leiden. Gelukkig is 2020 nog ver weg.

 • 17 Oktober 2018 om 07:13

Ex-prof Van Diermen gaat vishandel in: 'Het is echt afkicken voor het lichaam'

Afgelopen zaterdag (Jong Vitesse-IJsselmeervogels) was Spakenburger Kevin van Diermen (29) even terug bij zijn oude club Vitesse. ,,Mijn lichaam kickt nu af van profvoetbal.”

 • 17 Oktober 2018 om 16:20

Nijland lijkt basisplaats kwijt bij De Graafschap

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Henk de Jong overweegt voor het uitduel van zondag bij Fortuna Sittard meer defensieve zekerheid in te bouwen. Dat lijkt ten koste te gaan van Stef Nijland.

 • 17 Oktober 2018 om 15:47

Arbitragezaak De Graafschap en Dennis te Braak

DOETINCHEM - Voormalig hoofd opleidingen Dennis te Braak en De Graafschap staan maandag in Zeist lijnrecht tegenover elkaar.

 • 17 Oktober 2018 om 06:48

Ziekenboeg stroomt leeg bij De Graafschap

DOETINCHEM - De ziekenboeg bij De Graafschap stroomt langzaam leeg. Naast Sven Nieuwpoort en Furdjel Narsingh zijn ook zijn Lars Nieuwpoort en Ted van de Pavert op de weg terug bij de Doetinchemse eredivisionist.

 • 16 Oktober 2018 om 16:00

Het gaat hard met de Graafschap in schouwburg Amphion

DOETINCHEM - Een spannende combinatie, de voetballers van de Graafschap en schouwburg Amphion. En daar willen blijkbaar veel mensen heengaan. Inmiddels is bijna de helft van het aantal beschikbare tickets verkocht.

 • 16 Oktober 2018 om 15:47

Hiddink blij met China: 'Stop als ik seniel ben'

ARNHEM - Guus Hiddink geniet van zijn avontuur in China. De Achterhoekse wereldburger wil het olympisch team van het Aziatische land naar de Spelen van 2020 van Tokio leiden. Met een oefenwedstrijd tegen Vitesse is de campagne begonnen. ,,We hebben een lange weg te gaan”, zegt hij.

 • 16 Oktober 2018 om 13:47
❌