[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - De Graafschap

Nijland wil zich nog steeds bewijzen bij De Graafschap

DOETINCHEM - Het vertrek van Youssef El Jebli maakt bij De Graafschap de weg weer vrij voor Stef Nijland. De spelmaker krijgt, na twee weken vol teleurstelling en onbegrip, de kans zich te bewijzen tegen FC Volendam.

 • 23 Augustus 2019 om 09:58

Van den Boomen in beeld bij De Graafschap

DOETINCHEM - Branco van den Boomen staat hoog op de verlanglijst van De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist hoopt de 24-jarige middenvelder van FC Eindhoven op korte termijn binnen te hengelen.

 • 22 Augustus 2019 om 22:39

Burgemeester breekt lans voor supporters die vuurwerk ontstaken: β€˜Boete is verkeerd signaal’

DOETINCHEM/ZEIST - Een verkeerd signaal, vindt Mark Boumans, burgemeester van Doetinchem, de boete die is opgelegd aan De Graafschap omdat supporters vuurwerk ontstaken bij twee wedstrijden op De Vijverberg.

 • 22 Augustus 2019 om 19:59

El Jebli op weg naar Saudi-ArabiΓ«, Thomassen en Nijland in de basis bij De Graafschap

DOETINCHEM - Youssef El Jebli ontbreekt vrijdagavond (20.00 uur) definitief in de selectie van De Graafschap voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De aanvallende middenvelder staat op het punt te vertrekken bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

 • 22 Augustus 2019 om 16:46

De Graafschap-trainer Snoei scherpt afspraken met media aan

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Mike Snoei scherpt de afspraken met de media aan. De coach uit Didam staat de pers alleen nog na de laatste training voor een wedstrijd te woord over het komende duel.

 • 22 Augustus 2019 om 13:41

Geen uitbreiding aantal staanplaatsen op Spinnekoptribune van De Graafschap

DOETINCHEM - Er komen voorlopig niet meer staanplaatsen op de Spinnekoptribune in stadion De Vijverberg. Mensen die nu op een zitplaats zitten willen niet verkassen.

 • 22 Augustus 2019 om 06:45

Basisplaatsen lonken voor Nijland en Thomassen bij De Graafschap

DOETINCHEM - Stef Nijland begint vrijdagavond (20.00 uur) in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam zo goed als zeker in de basis bij De Graafschap. Ook voor Jordy Thomassen lonkt zijn eerste basisplaats bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

 • 21 Augustus 2019 om 13:39

De Graafschap-trainer Snoei: β€˜Er moet nog een aanvaller bij’

DOETINCHEM - De Graafschap wil zijn selectie versterken met een multifunctionele aanvaller nu Youssef El Jebli op weg is naar de uitgang.

 • 21 Augustus 2019 om 13:07

El Jebli op weg naar de uitgang bij De Graafschap

DOETINCHEM - Youssef El Jebli is op weg naar de uitgang bij De Graafschap. De 26-jarige aanvallende middenvelder is dicht bij een transfer.

 • 21 Augustus 2019 om 10:07

De Graafschap jaagt tegen FC Volendam op beste seizoenstart ooit

DOETINCHEM - De Graafschap kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam voor een historische seizoenstart zorgen. Nog nooit begon de Doetinchemse eerstedivisionist een seizoen met drie zeges op rij.

 • 20 Augustus 2019 om 13:17

Oud-Graafschapper Huntelaar naar DUNO

DOORWERTH - DUNO heeft voormalig De Graafschap-speler Koen Huntelaar (21) binnen. Het neefje van Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar kwam begin vorig seizoen bij het eerste elftal van de Doetinchemmers maar speelde daarna geen minuut in het afgelopen eredivisie-seizoen.

 • 19 Augustus 2019 om 21:38

Winnend Jong De Graafschap toont twee gezichten tegen SC Cambuur

DOETINCHEM - Jong De Graafschap heeft de eerste zege geboekt in de beloftencompetitie. Het Doetinchemse beloftenteam was maandagavond met 2-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van SC Cambuur.

 • 19 Augustus 2019 om 20:45

De Graafschap donderdag voor de tuchtcommissie in β€˜vuurwerkzaak’

DOETINCHEM - De Graafschap verschijnt donderdagavond voor de (onafhankelijke) tuchtcommissie van de KNVB. Dan dient in Zeist de beroepszaak tegen de vuurwerkstraf die de Doetinchemse eerstedivisionist is opgelegd.

 • 19 Augustus 2019 om 11:36

El Jebli schikt zich bij De Graafschap in rol op de flanken

MAASTRICHT - Youssef El Jebli was vrijdagavond opnieuw van waarde voor De Graafschap in het uitduel bij MVV. Met een doelpunt en een assist had de smaakmaker een groot aandeel in de 0-3 zege van de Doetinchemse eerstedivisionist.

 • 17 Augustus 2019 om 13:33

De Graafschap-trainer Snoei na zege op MVV: β€˜We zijn op de goede weg’

MAASTRICHT - De Graafschap-trainer Mike Snoei is goed te spreken over de competitiestart van zijn ploeg. De Doetinchemse titelkandidaat mag zich na de degelijke overwinning bij MVV (0-3) met ‘zes uit twee’ medekoploper noemen in de eerste divisie.

 • 16 Augustus 2019 om 22:45

De Graafschap zonder veel moeite voorbij MVV

MAASTRICHT – De Graafschap is bezig aan een uitstekende competitiestart in de eerste divisie. De Doetinchemse titelkandidaat won vrijdagavond, een week na de 2-0 thuiszege op SC Cambuur, tegen MVV zonder al te veel problemen ook zijn eerste uitwedstrijd: 0-3.

 • 16 Augustus 2019 om 19:21

De Graafschap-trainer Snoei: β€˜Ik snap de teleurstelling bij Nijland’

DOETINCHEM - Stef Nijland begint vrijdagavond (20.00 uur) in de uitwedstrijd tegen MVV opnieuw op de bank bij De Graafschap. Javier Vet krijgt bij de Doetinchemse eerstedivisionist de voorkeur op het middenveld.

 • 15 Augustus 2019 om 17:02

Tutuarima in de basis bij De Graafschap tegen MVV

DOETINCHEM - Jordy Tutuarima begint vrijdagavond (20.00 uur) in de uitwedstrijd tegen MVV in de basis bij De Graafschap. De linksback neemt de plek over van Roland Baas. Javier Vet is vermoedelijk de vervanger van Daryl van Mieghem.

 • 14 Augustus 2019 om 14:02

Abdulahi vindt nieuwe club in Zweden

DOETINCHEM - Liban Abdulahi vervolgt zijn loopbaan bij Jönköpings Södra IF. De 23-jarige middenvelder tekent een contract tot het einde van het jaar bij de Zweedse club, die uitkomt op het tweede niveau.

 • 14 Augustus 2019 om 09:42

De Graafschap traint op kunstgras van De Bezelhorst

DOETINCHEM - De Graafschap werkt woensdag zijn eerste training sinds lange tijd af op De Bezelhorst. De hoofdmacht van de Doetinchemse eerstedivisionist bereidt zich op het nieuwe kunstgrasveld voor op het uitduel bij MVV.

 • 14 Augustus 2019 om 09:35
❌