[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 September 2017De Gelderlander - NEC

Steeven Langil tekent voor een jaar bij NEC

NIJMEGEN - NEC heeft de transfervrije buitenspeler Steeven Langil vastgelegd voor een jaar met de optie te verlengen met een jaar. Deze zomer werd het contract van de international van Martinique bij Legia Warschau ontbonden.

 • 22 September 2017 om 10:23

NEC loot buurman Achilles’29

NIJMEGEN - In de tweede ronde van de KNVB-beker nemen NEC en Achilles’29 het tegen elkaar op. De derby tussen de ploegen uit Nijmegen en Groesbeek wordt gespeeld in De Goffert, het stadion van NEC.

 • 22 September 2017 om 07:46
OuderDe Gelderlander - NEC

Wie moet bij NEC onder de lat: Delle of Smits?

NIJMEGEN – De Franse keeper Joris Delle stond dinsdag tegen FC Emmen verrassend in de basis bij NEC. Hij krijgt van trainer Adrie Bogers in bekerwedstrijden de voorkeur boven Joshua Smits.

 • 21 September 2017 om 07:17

Kadioglu vindt spelen aan de zijkant geen probleem

NIJMEGEN – Ferdi Kadioglu speelde dinsdag in de gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Emmen een sterke tweede helft. Het NEC-talent was blij met de basisplaats op zijn favoriete positie centraal op het middenveld.

 • 20 September 2017 om 18:57

Bogers: Weet niet of bekerzege druk van de ketel haalt

EMMEN - NEC-trainer Adrie Bogers is tevreden met de manier waarop NEC dinsdagavond FC Emmen opzij zette in de eerste ronde van de beker. ,,Ik heb dingen gezien waarop we kunnen voortborduren.’’

 • 19 September 2017 om 23:23

NEC wint, De Graafschap verliest van amateurs, GVVV stunt tegen profs

EMMEN/ WERKENDAM - NEC heeft dinsdagavond de wedstrijd tegen FC Emmen in de eerste ronde van de KNVB-beker met 3-1 gewonnen. De Nijmegenaren kwamen op achterstand, maar maakten nog in de eerste helft gelijk.

 • 19 September 2017 om 21:39

NEC wint in beker, De Graafschap verlengt tegen amateurs

EMMEN/ WERKENDAM - NEC heeft dinsdagavond de wedstrijd tegen FC Emmen in de eerste ronde van de KNVB-beker met 3-1 gewonnen. De Nijmegenaren kwamen op achterstand, maar maakten nog in de eerste helft gelijk.

 • 19 September 2017 om 21:39

Brookhuis is bekernederlagen NEC tegen Emmen vergeten

NIJMEGEN - NEC en FC Emmen troffen elkaar twee keer in de beker. Beide keren wonnen de Emmenaren. In 1990 stond Wilfried Brookhuis onder de lat, de huidige keeperstrainer van NEC. In 1997 was hij reserve.

 • 19 September 2017 om 17:15

NEC-spitsen Braken en Larsson tanken vertrouwen op training

NIJMEGEN - Sven Braken en Jordan Larsson waren maandag redelijk op dreef tijdens een simpele afwerkoefening in aanloop naar het bekertreffen dinsdagavond tegen FC Emmen in de JENS Vesting.

 • 19 September 2017 om 16:04

Bogers krijgt herkansing om NEC-aanhang te sussen

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers krijgt deze dinsdagavond voor de beker uitgerekend tegen FC Emmen de kans om het gemor onder de aanhang enigszins te beteugelen. Vrijdag speelden de Nijmegenaren op eigen veld voor de competitie gelijk tegen Emmen in het eerste deel van het tweeluik.

 • 19 September 2017 om 08:00

Kevin Jansen speelt uur mee bij bekerwedstrijd Jong NEC

DEVENTER - De beloften van NEC hebben maandagavond in Deventer met 2-0 gewonnen van de 'leeftijdsgenoten' van Go Ahead Eagles. Tijdens de bekerwedstrijd speelde zomeraanwinst Kevin Jansen, die terugkomt van een knieblessure, een uur mee.

 • 18 September 2017 om 22:42

Sven Braken neemt voortaan strafschoppen bij NEC

NIJMEGEN - Sven Braken neemt voortaan de strafschoppen bij NEC. De centrumspits passeert daarmee Gregor Breinburg én Arnout Groeneveld op de lijst van trainer Adrie Bogers. 

 • 18 September 2017 om 18:32

Oversier over NEC: Kwaliteit komt altijd bovendrijven

NIJMEGEN - NEC zakte vrijdag naar de zevende plaats. De late tegengoal van FC Emmen (1-1) was een nachtmerrie voor de Gelderse kampioenskandidaat. ,,Ik heb altijd heel korte nachtjes na een wedstrijd’’, geeft technisch directeur Remco Oversier aan. 

 • 18 September 2017 om 06:01

Schuurman: β€˜Het moet zeker beter’

NIJMEGEN - Jari Schuurman had vrijdag gemengde gevoelens na de 1-1 van NEC tegen FC Emmen. De 20-jarige middenvelder maakte zijn eerste goal voor de Nijmeegse club, maar de late gelijkmaker verstierde zijn avond.

 • 15 September 2017 om 23:25

Bogers wil niets weten van sportieve crisis bij NEC

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers wilde vrijdag na het teleurstellende gelijkspel tegen FC Emmen niet reppen van een crisissituatie. ,,Nee. Als we hadden gewonnen, dan hadden we prima zaken gedaan’’, stelde de coach na de 1-1 in het Goffertstadion. ,,En dat had ook gekund.’’

 • 15 September 2017 om 22:56

Crisis bij NEC na nieuw puntenverlies

NIJMEGEN - NEC verkeert in een vormcrisis. De Gelderse titelkandidaat verspeelde vrijdagavond in de blessuretijd een overwinning tegen FC Emmen: 1-1. De ploeg van trainer Adrie Bogers is met acht punten uit vijf duels slechts een middenmoter in de eerste divisie.

 • 15 September 2017 om 22:16

Rayhi keert terug als basisspeler bij NEC

NIJMEGEN - Mohamed Rayhi keert zeer waarschijnlijk als basisspeler terug in de wedstrijdselectie van NEC, voor de thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen FC Emmen (aanvang 20.00 uur). Trainer Adrie Bogers maakte donderdag zijn opstelling nog niet bekend, maar afgaande op de trainingen staat Rayhi rechtsbuiten.

 • 14 September 2017 om 16:04

Ziekenboeg bij NEC stroomt leeg

NIJMEGEN - De ziekenboeg bij NEC stroomt langzaam leeg. Trainer Adrie Bogers kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen (aanvang 20.00 uur) weer beschikken over Guus Joppen, Jari Schuurman en Gregor Breinburg, die hersteld zijn van kwetsuren.

 • 14 September 2017 om 12:56

Jong NEC heeft de eerste punten binnen

NIJMEGEN - Jong NEC heeft de eerste punten binnen in de reservecompetitie A voor beloftenteams. Het team van trainer Ron de Groot won maandag op eigen veld na een spectaculaire slotfase met 3-1 van Jong NAC Breda. 

 • 11 September 2017 om 22:59

Frank Demouge spitsentrainer bij NEC

NIJMEGEN - Frank Demouge gaat per direct bij NEC aan de slag als spitsentrainer. De voormalige aanvaller van de Nijmeegse club staat voortaan elke maandag op het trainingsveld.

 • 11 September 2017 om 14:03
❌