[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018De Gelderlander - NEC

NEC’er Okita: β€˜Bij MVV mochten we verliezen’

NIJMEGEN - Buitenspeler Jonathan Okita verruilde deze zomer MVV voor NEC, omdat hij hogerop wilde. Maar vrijdagavond kan zijn oude club in een onderling duel NEC passeren op de ranglijst.

 • 14 December 2018 om 10:23

NEC-trainer De Gier voorstander van experiment met gele kaarten voor stafleden

NIJMEGEN - NEC-trainer Jack de Gier kreeg al vier keer geel, maar vindt het goed dat scheidsrechters dit seizoen voor het eerst trainers en andere stafleden die prent kunnen tonen.

 • 14 December 2018 om 06:20
Gisteren β€” 13 December 2018De Gelderlander - NEC

NEC-doelman Zelenika mist MVV door botsing met opblaasbare pop; trainer De Gier twijfelgeval

NIJMEGEN - NEC-doelman Oliver Zelenika mist het duel vrijdagavond met MVV vanwege een blessure. De eerstedivisionist moet daardoor voor de vijfde keer dit seizoen van keeper wisselen. Het is nog onzeker of trainer Jack de Gier op de bank zit in De Goffert omdat hem een schorsing boven het hoofd hangt.

 • 13 December 2018 om 12:09
OuderDe Gelderlander - NEC

Bicentini in race voor titel coach van het jaar in Noord-Amerika

WIJCHEN - Remko Bicentini maakt kans op de eretitel coach van het jaar in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. De CONCACEF, de voetbalbond van het continent, heeft de voetbaltrainer uit Wijchen genomineerd vanwege zijn succes met het nationale team van Curaçao.

 • 11 December 2018 om 18:15

NEC in winterstop op trainingskamp in Spanje

NIJMEGEN - NEC belegt van 2 tot 7 januari een trainingskamp in het Spaanse Estepona. De eerstedivisionist maakt later bekend tegen welke ploegen oefenwedstrijden worden gespeeld aan de zuidkust van Spanje.

 • 11 December 2018 om 10:37

Jong NEC door hattrick Van Zundert in promotiepoule

NIJMEGEN - Lowie van Zundert heeft Jong NEC maandagavond langs Jong Go Ahead Eagles geschoten met een hattrick: 4-3. De Nijmegenaren zijn door de zege op De Eendracht in Nijmegen geplaatst voor de promotiepoule van de Reservecompetitie.

 • 10 December 2018 om 21:23

NEC in beroep tegen straf De Gier, Van den Berg twee duels geschorst

NIJMEGEN - NEC-trainer Jack de Gier heeft van de aanklager betaald voetbal een schikkingsvoorstel van één duel schorsing gekregen voor de rode kaart die hij vrijdag kreeg in Den Bosch. NEC accepteert het voorstel niet. Joey van den Berg moet twee duels toekijken.

 • 10 December 2018 om 16:36

Slechts twee NEC-spelers verzamelden meer kaarten dan hun trainer

NIJMEGEN - NEC-trainer Jack de Gier kreeg vrijdagavond tegen FC Den Bosch (3-2 verlies) twee gele kaarten en rood voor commentaar op scheidsrechter Joey Kooij. De oefenmeester had dit seizoen al twee gele kaarten achter zijn naam staan.

 • 7 December 2018 om 23:32

Doelpuntenmaker Darri stuurde Oversier een appje

DEN BOSCH - De nederlaag bij FC Den Bosch (3-2) paste wel in de ellendige week van NEC, bekende aanvaller Brahim Darri. Dinsdag vertrok technisch directeur Remco Oversier bij de eredivisieclub, drie dagen later verloren tien Nijmegenaren door twee goals in de laatste tien minuten.

 • 7 December 2018 om 23:30

Tiental NEC knakt in extremis bij Den Bosch

DEN BOSCH - NEC heeft een hectische week beëindigd met een zure nederlaag. De eerstedivisionist uit Nijmegen knakte drie dagen na het plotselinge vertrek van Remco Oversier bij koploper FC Den Bosch in de absolute slotfase. De ploeg speelde de hele tweede helft met een man minder.

 • 7 December 2018 om 19:23

LIVE | FC Den Bosch haalt NEC in slotfase in: 3-2

DEN BOSCH - NEC kan vanavond in De Vliert tegen FC Den Bosch verlichting vinden voor de diepe crisis die de Gelderse club in haar greep houdt (aftrap 20.00 uur).

 • 7 December 2018 om 19:23

LIVE | FC Den Bosch probeert na gelijkmaker door te stoten, rood voor Van den Berg

DEN BOSCH - NEC kan vanavond in De Vliert tegen FC Den Bosch verlichting vinden voor de diepe crisis die de Gelderse club in haar greep houdt (aftrap 20.00 uur).

 • 7 December 2018 om 19:23

LIVE | NEC op voorsprong tegen FC Den Bosch door treffer Okita: 0-1

DEN BOSCH - NEC kan vanavond in De Vliert tegen FC Den Bosch verlichting vinden voor de diepe crisis die de Gelderse club in haar greep houdt (aftrap 20.00 uur).

 • 7 December 2018 om 19:23

LIVE | Op herstel jagend NEC treft in FC Den Bosch zware tegenstander

DEN BOSCH - NEC kan vanavond in De Vliert tegen FC Den Bosch verlichting vinden voor de diepe crisis die de Gelderse club in haar greep houdt (aftrap 20.00 uur).

 • 7 December 2018 om 19:23

Geplaagde NEC-trainer De Gier legt de lat hoog voor de kerst

NIJMEGEN - Terwijl de crisis deze week in Nijmegen een voorlopig hoogtepunt bereikte, wacht NEC vanavond een zware tegenstander: koploper FC Den Bosch.

 • 7 December 2018 om 07:31

NEC speelt het liefst helemaal niet tijdens interlands

NIJMEGEN - De KNVB laat clubs uit de eerste divisie volgend seizoen zelf bepalen wanneer ze in actie willen komen in een weekend dat is gereserveerd voor interlandvoetbal. Met name NEC en Sparta ageerden dit seizoen tegen het voetballen in interlandperiodes, omdat deze clubs dan (jeugd)internationals missen.

 • 6 December 2018 om 18:07

Er zijn ook NEC-supporters die de antidemonstranten welkom heten

Door alle ophef rond de sinterklaasintocht is ten onrechte de indruk gewekt dat iedere NEC-supporter vóór Zwarte Piet en tégen de demonstranten is.

 • 6 December 2018 om 12:42

Van den Berg keert terug in de basis van NEC

NIJMEGEN - NEC-trainer Jack de Gier houdt voor het uitduel vrijdag met koploper FC Den Bosch vermoedelijk niet vast aan de basis die vorige week FC Volendam versloeg (5-1). Joey van den Berg keert terug van een schorsing bij de eerstedivisionist en staat aan de aftrap.

 • 6 December 2018 om 12:08

NEC: kerkhof voor trainers Γ©n β€˜technische bazen’

NIJMEGEN - NEC moet na het plotselinge vertrek van Remco Oversier op zoek naar een nieuwe ‘technische baas’. De zevende al weer in vijf jaar. Een periode waarin ook nog eens liefst negen trainers zijn ‘versleten’.

 • 6 December 2018 om 08:00

Technisch directeur Remco Oversier per direct weg bij NEC; club in alle rust op zoek naar opvolger

NIJMEGEN - NEC en Remco Oversier gaan per direct uit elkaar. Dat meldt de eerstedivisionist uit Nijmegen. De visie van technisch directeur Oversier op het technisch beleid verschilt te veel met die van algemeen directeur Wilco van Schaik en de raad van commissarissen.

 • 4 December 2018 om 13:33
❌