[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Juni 2019De Gelderlander - NEC

Voormalig NEC-trainer Jack de Gier nieuwe trainer Go Ahead Eagles

Jack de Gier is de nieuwe hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De Deventer club heeft een mondeling akkoord bereikt met De Gier (50), die bij terugkomst van zijn vakantie een contract voor één jaar tekent in de Adelaarshorst.

 • 15 Juni 2019 om 13:18
OuderDe Gelderlander - NEC

NEC laat Lowie van Zundert naar De Treffers gaan

GROESBEEK/NIJMEGEN - De Treffers neemt Lowie van Zundert definitief over van NEC. De tweededivisieclub uit Groesbeek kan de spits vastleggen nu NEC zijn profcontract heeft ontbonden.

 • 14 Juni 2019 om 21:00

NEC trapt seizoen thuis af tegen FC Eindhoven

NIJMEGEN NEC opent het seizoen 2019 - 2020 in de eerste divisie met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. Dat blijkt uit het conceptprogramma, dat vrijdagmiddag uitlekte.

 • 14 Juni 2019 om 14:04

Zeven eerstedivisieclubs spelen niet tijdens interlandweken

ZEIST Het vrijdagprogramma in de eerste divisie wordt tijdens de vier interlandweken in het komende seizoen flink ingekort. Naast De Graafschap en NEC hebben ook NAC Breda en de vier belofteteams van Ajax, PSV, FC Utrecht en AZ bij de KNVB aangegeven dan niet te willen spelen. Zij willen niet verzwakt aantreden door het gemis van (jeugd)internationals die ze dan moeten missen.

 • 13 Juni 2019 om 18:43

Technisch wanbeleid NEC is een beproefd recept voor een nieuwe ramp

NEC leert niet van het verleden. Het technisch beleid van de Nijmeegse eerstedivisionist blijft een etterende wond. Terwijl De Goffert seizoen op seizoen een slagveld is na miskleunen op dat terrein.

 • 13 Juni 2019 om 10:06

NEC en De Graafschap spelen geen wedstrijden tijdens interlandweken

NIJMEGEN/DOETINCHEM - NEC heeft bij de KNVB aangegeven komend seizoen niet te willen spelen tijdens interlandweekeinden. Diezelfde wens is ook door De Graafschap uitgesproken richting de voetbalbond. Tot nu werd er in de eerste divisie op vrijdag gewoon een programma afgewerkt als het Nederlands elftal en Jong Oranje die week in actie kwamen.

 • 12 Juni 2019 om 23:00

NEC speelt geen wedstrijden tijdens interlandweken

NIJMEGEN - NEC heeft bij de KNVB aangegeven komend seizoen niet te willen spelen tijdens interlandweekeinden. Tot nu werd er in de eerste divisie op vrijdag gewoon een programma afgewerkt als het Nederlands elftal en Jong Oranje die week in actie kwamen.

 • 12 Juni 2019 om 23:00

Oefenprogramma NEC bekend: afsluiter in De Goffert tegen Osasuna

NIJMEGEN - NEC sluit de voorbereiding op het nieuwe seizoen af met een wedstrijd tegen Osasuna. De Spaanse club komt zaterdag 3 augustus (18.00 uur) op bezoek in De Goffert op de open dag van de eerstedivisionist uit Nijmegen.

 • 10 Juni 2019 om 18:09

Europees kampioen Dirk Proper: β€˜nog niet veel bereikt’

NIJMEGEN - Jeugdinternationals Syb van Ottele en Dirk Proper leven een jongensdroom. In Ierland bereikten ze vorige maand het voorlopige hoogtepunt van hun prille carrière. Met Oranje Onder 17 kroonden de spelers van NEC zich tot Europees kampioen.

 • 8 Juni 2019 om 09:00

NEC’ers Bart van Rooij en Anthony Musaba sluiten aan bij hoofdmacht

NIJMEGEN - Aanvaller Anthony Musaba (18) en verdediger Bart van Rooij (19) maken komend seizoen deel uit van de hoofdmacht van NEC. Jeugdinternational Van Rooij trainde afgelopen seizoen al mee met de eerste selectie.

 • 7 Juni 2019 om 17:15

3.500 supporters blijven NEC trouw en verlengen seizoenkaart

NIJMEGEN - 3.500 supporters hebben opnieuw een seizoenkaart genomen voor NEC. Het is vrijdag de laatste dag dat seizoenkaarthouders het abonnement kunnen verlengen. Door dat te doen behouden ze dezelfde stoel in De Goffert.

 • 7 Juni 2019 om 15:26

NEC pikt twee jeugdspelers op bij Vitesse voor de beloften

NIJMEGEN - Jeugdspelers Anouar el Azzouzi (18) en Brian Vogelzang (18) maken de overstap van Vitesse naar NEC. De Nijmeegse eerstedivisionist heeft beide spelers in Arnhem opgepikt om de selectie van Jong NEC te versterken.

 • 7 Juni 2019 om 11:43

Waarom NEC-speler Josef Kvida het hoogste rapportcijfer kreeg

NIJMEGEN/PRIBRAM - Verdediger Josef Kvida kreeg in het rampseizoen van NEC het hoogste rapportcijfer. Geen gepolijste voetballer die het publiek betovert met weergaloze acties. Maar een eenvoudige verdediger die zich met oneindig veel strijdlust keer op keer terug knokte in de basis.

 • 7 Juni 2019 om 09:55

Tijd tikt weg voor De Graafschap en NEC, de prangende vraagstukken op een rij

NIJMEGEN/ DOETINCHEM - Ruim twee weken voor de start van het nieuwe seizoen verkeren De Graafschap en NEC nog in grote onzekerheid. Wie worden de nieuwe trainers? Hoe gaan de selecties eruitzien? Wat zijn de budgetten?

 • 6 Juni 2019 om 09:28

Rookverbod: NEC wil roker met zachte hand te lijf

NIJMEGEN - NEC-fans mogen met ingang van het voetbalseizoen 2020/2021 nergens meer roken in het Goffertstadion. NEC gaat het rookverbod met zachte hand handhaven.

 • 5 Juni 2019 om 17:39

β€˜Een nieuw stadion, voor de club Γ©n voor de stad’

NIJMEGEN - Achter de schermen werkt NEC hard aan de Goffert 3.0. Een grondig verbouwd stadion is een must om toekomstbestendig te worden, zegt directeur Wilco van Schaik. Maar of het gaat lukken?

 • 5 Juni 2019 om 12:58

Ajax haalt jeugdspeler Tunahan Tasci op bij NEC

NIJMEGEN - De 17-jarige Tunahan Tasci verruilt NEC voor Ajax. Bij de Amsterdammers heeft de aanvaller een contract getekend voor twee seizoenen. De Nijmegenaar maakt komend seizoen deel uit van Ajax Onder 19.

 • 4 Juni 2019 om 17:23

De teloorgang van het Gelderse profvoetbal

De degradatie van De Graafschap uit de eredivisie. De mislukte promotiemissie van NEC. Vitesse grijpt naast Europees voetbal. De Gelderse profclubs hebben een rampzalig seizoen achter de rug.

 • 1 Juni 2019 om 16:07

Voormalig NEC-trainer De Gier kandidaat bij Go Ahead Eagles

NIJMEGEN - Trainer Jack de Gier, die in april bij NEC op non-actief is gesteld, staat op de kandidatenlijst om John Stegeman op te volgen bij Go Ahead Eagles. Stegeman stapt over van de eerstedivisionist uit Deventer naar eredivisionist PEC Zwolle.

 • 30 Mei 2019 om 12:12

NEC presenteert doelman Branderhorst in centrum Nijmegen

NIJMEGEN - NEC heeft woensdagmiddag in de studio van RN7 op De Mariënburg in het hart van Nijmegen doelman Mattijs Branderhorst (25) gepresenteerd. Vorige week was al bekend dat de keeper uit Tiel, die dit jaar al op huurbasis voor de eerstedivisionist uitkwam, een contract had getekend voor twee jaar.

 • 29 Mei 2019 om 13:11
❌