[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - NEC

NEC'er Ferdi Kadioglu maakt debuut voor Jong Oranje

SANTA CRUZ - Ferdi Kadioglu heeft zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Bolivia. De ploeg van de scheidende bondscoach Art Langeler versloeg Bolivia vrijdag in Santa Cruz met 4-1.

 • 25 Mei 2018 om 23:52

Trainer Jack de Gier tekent voor drie jaar bij NEC

NIJMEGEN - Jack de Gier is de nieuwe hoofdtrainer van NEC. Hij tekent een contract voor drie seizoenen. De Gier komt over van Almere City waarmee hij drie seizoenen op rij de play-offs haalde.

 • 25 Mei 2018 om 14:21

Trainer Jack de Gier en NEC bereiken mondeling akkoord

NIJMEGEN - Het heeft er alle schijn van dat Jack de Gier volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van NEC. De Gier en de Nijmeegse eerstedivisionist hebben een mondeling akkoord bereikt, zegt technisch directeur Remco Oversier. De voormalig spits van NEC tekent zeer waarschijnlijk volgende week een contract.

 • 25 Mei 2018 om 14:21

Brisbane Roar wil NEC'er Stefan Mauk overnemen

NIJMEGEN - Het Australische Brisbane Roar wil Stefan Mauk overnemen van NEC. De 22-jarige middenvelder staat nog een seizoen onder contract bij de Nijmegenaren.

 • 24 Mei 2018 om 11:59

NEC legt doelman Marco van Duin langer vast

NIJMEGEN - Doelman Marco van Duin blijft bij NEC. Van Duin is mondeling akkoord met de eerstedivisionist over een contract voor een jaar. Ook is er een optie voor nog een seizoen.

 • 23 Mei 2018 om 14:13

Wie biedt? Prachtcompetitie staat nog te koop

De eerste divisie is volgend seizoen sterker dan ooit. Jupiler stopt als naamgever. Met drie potentiële opvolgers is de Coöperatie Eerste Divisie in gesprek. Voor één miljoen per jaar ben je hoofdsponsor.

 • 23 Mei 2018 om 11:30

NEC pakt toch een prijs: beste veld van eerste divisie

NIJMEGEN - Aanvoerders van de clubs uit de eerste divisie hebben het veld van NEC beoordeeld als beste van de competitie. De Graafschap is op de derde plek geëindigd met de grasmat.

 • 23 Mei 2018 om 10:39

NEC laat Langil vertrekken uit De Goffert

NIJMEGEN - NEC licht de optie om het contract van aanvaller Steeven Langil te verlengen niet. De Fransman vertrekt daardoor na een seizoen uit De Goffert.

 • 22 Mei 2018 om 16:50

Hyballa aan de slag bij Duitse bond

NIJMEGEN - Peter Hyballa, eind vorig seizoen ontslagen bij NEC, gaat aan de slag bij de Duitse voetbalbond DFB. Hyballa gaat zich voor de bond bezighouden met het opleiden van trainers.

 • 22 Mei 2018 om 12:23

Streppel over NEC: 'Er is niks, er speelt niks'

NIJMEGEN - Jurgen Streppel is (nog) niet benaderd door NEC voor de vacature van hoofdtrainer die moet worden ingevuld na het vertrek van Pepijn Lijnders. ,,Er is niks, er speelt niks. Dus punt klaar.’’

 • 20 Mei 2018 om 14:37

Arnaut Groeneveld: Als ik de deur uitstap, neem ik mโ€™n trots mee

Arnaut Groeneveld is een van de grootste talenten van Nederland. De Ossenaar (21) praat over zijn turbulente jeugd, karaktervorming, PSV, de gemiste promotie met NEC en zijn toekomst.

 • 19 Mei 2018 om 10:20

De lijdensweg van Lijnders bij NEC die 136 dagen duurde

NIJMEGEN - NEC toverde de nieuwe hoofdtrainer Pepijn Lijnders op 2 januari van dit jaar als een duveltje uit een doosje. Zelfs de spelers waren verrast over de aanstelling. Wat begon als een sprookje, eindigde 136 dagen later in een nachtmerrie.

 • 18 Mei 2018 om 21:51

'City aast op NEC'er Groeneveld'

De City Group heeft interesse in Arnaut Groeneveld. De naam van de 21-jarige speler van NEC wordt in verband gebracht met Manchester City, dat eerder al Philippe Sandler van PEC Zwolle overnam.

 • 18 Mei 2018 om 18:26

Architecten van NEC-ramp blijven aan

NIJMEGEN - Na 136 dagen is de samenwerking tussen hoofdtrainer Pepijn Lijnders en NEC beëindigd. Technisch directeur Remco Oversier en algemeen directeur Wilco van Schaik blijven wel aan.

 • 18 Mei 2018 om 09:34

Vier topkandidaten voor de vacante trainerspositie bij NEC

NIJMEGEN - NEC is een waar trainerskerkhof. De Nijmeegse club moet na het vertrek van trainer Pepijn Lijnders op zoek naar de negende trainer in vijf jaar. De vier topkandidaten op een rij.

 • 18 Mei 2018 om 08:09

Henniesee over ontslag van Pepijn

Hennie Lijnders zegt dat z'n 'bruur' een beetje van het padje is na zijn ontslag als trainer bij NEC. Jammer, want hij was best een goede coach, voor het voetbal op de Playstation. Hennie heeft wel wat tips voor de 113 nieuwe trainers die zich al gemeld schijnen te hebben.

 • 17 Mei 2018 om 18:35

NEC en Oss verlengen samenwerking in jeugdopleiding

NIJMEGEN - De samenwerking tussen NEC en FC Oss met de voetbalopleiding is met een seizoen verlengd. Eerder dit seizoen had FC Oss de samenwerking formeel opgezegd.

 • 17 Mei 2018 om 16:31

Golla vertrekt transfervrij bij NEC

NIJMEGEN - Wojciech Golla vertrekt transfervrij bij NEC. Dat heeft de Poolse verdediger bekendgemaakt via social media. Golla speelde drie seizoenen voor de Nijmeegse eerstedivisionist.

 • 17 Mei 2018 om 12:59

Tweespalt op Twitter over vertrek NEC-trainer: 'Dag Lijnders, welkom Mario Been!'

NIJMEGEN - Supporters van NEC reageren op Twitter wisselend op het vertrek van trainer Pepijn Lijnders bij hun club. De één hangt de vlag uit en hoopt vurig op een terugkeer van Mario Been als coach. De ander legt de schuld van het mislopen van promotie bij het bestuur en had Lijnders meer tijd gegund.

 • 17 Mei 2018 om 12:40

Pepijn Lijnders vertrekt per direct bij NEC

NIJMEGEN - NEC breekt met onmiddellijke ingang met hoofdtrainer Pepijn Lijnders. De gemiste promotie naar de eredivisie wordt de 35-jarige Limburger fataal. Lijnders was pas vanaf begin dit kalenderjaar werkzaam in Nijmegen.

 • 17 Mei 2018 om 09:35
โŒ