[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Augustus 2018De Gelderlander - NEC

Eerste divisie vaart wel bij β€˜FC Twente-effect’

NIJMEGEN - Vrijdag begint de eerste divisie en staat volop in de belangstelling. Nog nooit speelden er zoveel 'grote' clubs op het tweede niveau van Nederland.

 • 15 Augustus 2018 om 13:07
OuderDe Gelderlander - NEC

Titelkandidaat NEC mist creativiteit

NIJMEGEN - NEC wil komend seizoen promotie afdwingen in de sterkst bezette eerste divisie ooit. De Nijmegenaren moeten met een bijna geheel nieuw elftal de strijd aangaan met onder meer FC Twente, Roda JC en Sparta.

 • 13 Augustus 2018 om 11:53

NEC-aanwinst Brahim Darri: β€˜Eerste divisie was niet mijn eerste keus’

NIJMEGEN - NEC-aanwinst Brahim Darri wilde liever niet naar de eerste divisie. ,,Ik had meer opties. Maar bij NEC kreeg ik een geweldig goed gevoel. De ambitie, de warmte. Ik wilde na de gesprekken per se hier naartoe.’’

 • 11 Augustus 2018 om 15:28

NEC verhuurt Oratmangoen voor een seizoen aan TOP Oss

NIJMEGEN - NEC’er Ragnar Oratmangoen (20) keert op huurbasis terug bij TOP Oss. De eerstedivisionist verhuurde de speler het afgelopen halve seizoen ook al aan Oss.

 • 11 Augustus 2018 om 14:38

NEC trakteert fans op open dag met aanwinst Darri

NIJMEGEN - NEC heeft zaterdag op de open dag in De Goffert Brahim Darri gepresenteerd. De vleugelspeler heeft een contract voor 2 jaar getekend in Nijmegen, met een optie voor nog een seizoen.

 • 11 Augustus 2018 om 13:49

Groeneveld helpt Club Brugge met twee goals aan zege

Arnaut Groeneveld heeft Club Brugge met twee vrijwel identieke doelpunten aan een overwinning geholpen op KV Kortrijk. De 21-jarige aanvaller, in de zomer overgekomen van NEC, was de uitblinker in het Jan Breydelstadion, waar de Belgische kampioen met 3-0 won.

 • 10 Augustus 2018 om 22:25

Afgelast 'fandag-duel' NEC is alsnog gespeeld, zonder publiek

DUSSELDORF - NEC heeft zeven dagen voor de eerste competitiewedstrijd een besloten oefenwedstrijd verloren van Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd in het Paul Janes Stadion op het trainingscomplex van de Bundesliga-club eindigde in 3-0. Bij de Nijmeegse uitploeg droeg verdediger Rens van Eijden de aanvoerdersband.

 • 10 Augustus 2018 om 19:39

NEC speelt achter gesloten deuren toch tegen Fortuna DΓΌsseldorf, en verliest

DUSSELDORF - NEC heeft zeven dagen voor de eerste competitiewedstrijd een besloten oefenwedstrijd verloren van Fortuna Düsseldorf. De wedstrijd in het Paul Janes Stadion op het trainingscomplex van de Bundesliga-club eindigde in 3-0. Bij de Nijmeegse uitploeg droeg verdediger Rens van Eijden de aanvoerdersband.

 • 10 Augustus 2018 om 19:39

Schele Daan steekt NEC hart onder de riem: β€˜Nuiluh veur onse Jack’

NIJMEGEN - Schele Daan laat weer eens van zich horen. Op de open dag van NEC rond De Goffert komt zaterdag voor het eerst zijn nummer ‘Nuiluh veur onse Jack’ uit de speakers.

 • 10 Augustus 2018 om 18:38

Henniesee blikt terug op voorbereiding NEC Γ©n praat bij met Rens

Henniesee blikt aan de vooravond van de start van de Keuken Kampioen Divisie nog even terug op de oefencampagne van zijn NEC. Ook belicht hij de nieuwe spelers die de Nijmeegse club heeft gehaald, onder wie 'verloren zoon' Rens van Eijden.

 • 10 Augustus 2018 om 12:41

Ali B helpt Brahim Darri met transfer van Heracles naar NEC

NIJMEGEN - NEC heeft linksbuiten Brahim Darri van Heracles Almelo op de korrel. De buitenspeler is dichtbij een overgang naar de eerstedivisionist uit Nijmegen.

 • 10 Augustus 2018 om 11:14

Brahim Darri is op weg van Heracles naar NEC

NIJMEGEN - NEC heeft speler Brahim Darri van Heracles Almelo op de korrel. De buitenspeler is dicht bij een overgang naar de eerstedivisionist uit Nijmegen.

 • 10 Augustus 2018 om 11:14

NEC heeft interesse in β€˜onhaalbare’ Okita

NIJMEGEN - NEC heeft belangstelling voor Jonathan Okita van MVV. De aanvaller (21), die in Maastricht nog een jaar onder contract staat, zou een versterking zijn voor de Nijmeegse voorhoede.

 • 10 Augustus 2018 om 07:00

Onduidelijkheid over transfer voormalig NEC’er Limbombe

NIJMEGEN - Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge en de entourage rond Anthony Limbombe een transfer van de voormalig NEC-speler naar het Franse FC Nantes ontkennen. Eerder brachten enkele Belgische media de vermeende transfer naar buiten.

 • 9 Augustus 2018 om 18:56

NEC profiteert van transfer oud-speler Limbombe

NIJMEGEN - De kassa rinkelt bij NEC dankzij de transfer van oud-speler Anthony Limbombe van Club Brugge naar FC Nantes. Belgische media melden dat de Franse club 7,8 miljoen euro betaalt voor de linksbuiten.

 • 9 Augustus 2018 om 18:56

'Fout in kaartverkoop': Hooligans konden gewoon naar NEC-wedstrijd

NIJMEGEN - De Duitse hooligans die het afgelaste oefenduel NEC-Fortuna Düsseldorf wilden bijwonen, konden gewoon via het online-ticketsysteem van NEC een kaartje kopen.

 • 9 Augustus 2018 om 09:44

Aanvullend onderzoek nodig aan rug NEC’er Den Heijer

NIJMEGEN - Middenvelder Michael den Heijer van NEC ondergaat volgende week aanvullend onderzoek vanwege klachten aan zijn rug. Hij raakte in de eerste week van de voorbereiding geblesseerd op de training.

 • 9 Augustus 2018 om 12:51

Supportersvereniging NEC boos om afgelasting oefenduel

NIJMEGEN - Bij de supportersverenging van NEC (SV NEC) is verbolgen gereageerd op het besluit om een streep door het oefenduel tegen Fortuna Düsseldorf te zetten. Bij het duel zijn zaterdag supporters van de Duitse club niet welkom. Politie en club kregen de afgelopen dagen echter signalen dat Duitse fans tóch van plan waren naar Nijmegen te komen.

 • 7 Augustus 2018 om 21:04

Norbert Alblas wil NEC-trainer dit jaar al voor een dilemma stellen

NIJMEGEN - NEC heeft dinsdag de tiende zomeraanwinst gepresenteerd in het De Goffert: Norbert Alblas (23). De doelman heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor nog twee seizoenen.

 • 7 Augustus 2018 om 15:45

Oefenduel NEC - Fortuna DΓΌsseldorf gaat niet door

NIJMEGEN - De oefenwedstrijd van NEC tegen Fortuna Düsseldorf gaat komende zaterdag niet door. De Nijmeegse eerstedivisionist zou op de fandag rond het eigen Goffertstadion als dagafsluiting aantreden tegen de Duitsers, die vorig seizoen promoveerden naar het hoogste niveau.

 • 7 Augustus 2018 om 16:01
❌