[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 November 2017De Gelderlander - NEC

Speelronde 13 brengt NEC geluk: ook Jong Ajax verliest

NIJMEGEN - Koploper NEC is in speelronde 13 ook uitgelopen op de Jong Ajax. Jong AZ won maandagavond in Alkmaar met 4-2 van de ploeg uit Amsterdam, naaste belager van NEC.

 • 20 November 2017 om 21:59

Jong Ajax raakt achterop bij NEC na verlies in Alkmaar

Jong Ajax heeft vanavond in Alkmaar dure punten verspeeld. De ploeg van Michael Reiziger ging bij het laaggeklasseerde Jong AZ onderuit (4-2), waardoor de Amsterdammers het gat met koploper NEC zagen groeien.

 • 20 November 2017 om 21:52

Golla ijzersterk bij terugkeer in de basis van NEC tegen De Graafschap

NIJMEGEN - Wojciech Golla blonk vrijdagavond op De Vijverberg uit tijdens de competitiezege van NEC op concurrent De Graafschap: 3-1. De centrale verdediger kreeg een 7,5. Hoe presteerden zijn teamgenoten?

 • 20 November 2017 om 21:09
Gisteren โ€” 19 November 2017De Gelderlander - NEC

Buwalda sneller dan verwacht terug op het trainingsveld bij NEC

NIJMEGEN - Het herstel van NEC-verdediger Robin Buwalda verloopt voorspoedig. Vier weken nadat een stukje van zijn meniscus is verwijderd, stond hij donderdag weer voor het eerst op het trainingsveld.

 • 19 November 2017 om 10:09
OuderDe Gelderlander - NEC

NEC-spits Braken: 'Fans waren fantastisch'

NIJMEGEN - De NEC-spelers vierden de 3-1 overwinning op De Graafschap, waardoor de Nijmegenaren hun koppositie versterkten, uitbundig met de supporters in het uitvak van De Vijverberg.

 • 17 November 2017 om 23:08

NEC-trainer Bogers: 'Individuele klasse maakte het verschil'

DOETINCHEM - NEC-trainer Adrie Bogers prees zich na de topper bij De Graafschap (1-3) gelukkig met de individuele kwaliteiten in zijn elftal. De coach zag zijn ploeg worstelen op De Vijverberg, maar op beslissende momenten scoren. 

 • 17 November 2017 om 22:36

NEC is De Graafschap de baas in Gelderse topper

DOETINCHEM – NEC heeft vrijdagavond in de Gelderse topper bij De Graafschap zijn koppositie in de eerste divisie verstevigd. De Nijmeegse club boekte op een kolkende Vijverberg alweer de zevende overwinning op rij: 1-3.

 • 17 November 2017 om 21:51

NEC-speler Van de Pavert weet hoe het is om te scoren op De Vijverberg

NIJMEGEN - NEC-verdediger Ted van de Pavert zit nog regelmatig op de tribune bij zijn oude club De Graafschap. Vrijdag staat hij voor het eerst weer op het veld van De Vijverberg, met een rood-groen-zwart shirt aan.

 • 17 November 2017 om 15:25

'De Graafschap wint topper van NEC'

NIJMEGEN - De Graafschap wint vrijdagavond de kleine Gelderse derby van NEC en vindt daarmee aansluiting met de koploper. Dat denkt een meerderheid van de lezers van de website van De Gelderlander.

 • 17 November 2017 om 14:10

'Uit bij De Graafschap is lastig, maar dat levert ook een mooie sfeer op'

Na vier mindere tegenstanders, staan er nu drie goede op de rol voor NEC. Te beginnen met De Graafschap. Een kleine Gelderse derby. Gaat het de Nijmeegse equipe lukken om drie punten binnen te spelen? Clubwatcher Jasper van Gruijthuijsen is benieuwd.

 • 17 November 2017 om 10:49

NEC-trainer over 'spion': We willen De Graafschap niet het leven zuur maken

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op wedstrijden en laat daarom 'spionnen' trainingen van de tegenstanders bezoeken. Bij De Graafschap paste trainer Henk de Jong vanwege een pottenkijker woensdag de training aan.

 • 17 November 2017 om 07:26

Golla en Groeneveld keren bij NEC vermoedelijk terug in de basis

NIJMEGEN - Linksbuiten Arnaut Groeneveld en centrale verdediger Wojciech Golla keren vrijdagavond vermoedelijk terug in de basis van NEC in de kleine Gelderse derby tegen De Graafschap.

 • 16 November 2017 om 19:31

Bogers over kleine Gelderse derby: 'Niet aanpassen aan D'ran-voetbal'

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers gaat vrijdagavond voor drie punten in de kleine Gelderse derby tegen concurrent De Graafschap. Hij ziet geen reden om het spel van zijn ploeg aan te passen aan het D’ran-voetbal van de Superboeren. 

 • 16 November 2017 om 14:33

Bogers over kleine Gelderse derby: 'Lastiger spelers voorbereiden op troosteloze ambiance'

NIJMEGEN - NEC-trainer Adrie Bogers gaat vrijdagavond voor drie punten in de kleine Gelderse derby tegen concurrent De Graafschap. Hij ziet geen reden om het spel van zijn ploeg aan te passen aan het D’ran-voetbal van de Superboeren. 

 • 16 November 2017 om 14:33

NEC-scoutJan de Hoon wordt weer niets wijzer

DOETINCHEM - NEC-scout Jan de Hoon was donderdag voor de de tweede dag op rij aanwezig bij de training van De Graafschap. Opnieuw werd de Tilburger niets wijzer.

 • 16 November 2017 om 12:07

Jan de Hoon wordt weer niets wijzer

DOETINCHEM - NEC-scout Jan de Hoon was donderdag voor de de tweede dag op rij aanwezig bij de training van De Graafschap. Opnieuw werd de Tilburger niets wijzer.

 • 16 November 2017 om 12:07

Buitenlandse bondscoach: deze toplanden durfden het wel aan

Voormalig NEC-trainer Peter Hyballa pleitte afgelopen zondag bij Studio Voetbal voor een buitenlandse bondscoach bij Oranje. ,,Iemand die in elk geval de boel kan opschudden’’, aldus de Duitser. Dick Advocaat, die dinsdag afscheid nam, is voorstander van een Nederlandse bondscoach. ,,Als ze willen, zijn er genoeg goede coaches uit Nederland.’’

 • 16 November 2017 om 10:08

'Ik ben Henkie, maar niet gekke Henkie'

DOETINCHEM - De Graafschap-trainer Henk de Jong (53) wilde woensdag tactisch trainen in aanloop  naar de topper tegen NEC. Tot hij een spion van de Nijmeegse club op het trainingsveld ontwaarde.

 • 15 November 2017 om 17:46

Wint NEC of De Graafschap de kleine Gelderse derby?

NIJMEGEN - De kleine Gelderse derby vrijdag tussen De Graafschap en NEC is meteen ook een topper in de eerste divisie. Welke ploeg pakt de punten op De Vijverberg in Doetinchem of spelen de clubs gelijk?

 • 15 November 2017 om 11:04

Van Zundert schiet Jong NEC naar een 2-1 zege

NIJMEGEN - Jong NEC heeft dinsdagavond met 2-1 van de leeftijdsgenoten van RKC gewonnen. Spits Lowie van Zundert scoorde beide doelpunten voor de Nijmegenaren.

 • 14 November 2017 om 22:08
โŒ