[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Februari 2018De Gelderlander - Vitesse

VVV volgende β€˜hoofdpijndossier’ voor Vitesse

ARNHEM – Vitesse staat voor een zware krachtproef. De Arnhemse club treft zaterdag in de 25ste speelronde VVV-Venlo. De Limburgse equipe is de verrassing van de eredivisie, met taai voetbal.

 • 22 Februari 2018 om 12:39
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Kashia staat er tegen VVV weer

ARNHEM - De hoofdblessure van Guram Kashia valt mee. De Georgiër herstelt voorspoedig van de forse botsing van zaterdagavond met Lorenzo Burnet van Excelsior. De aanvoerder staat zodoende tegen VVV-Venlo gewoon in de basis bij de Arnhemse eredivisieclub.

 • 21 Februari 2018 om 10:33

Fraser boos: Alle verloven bij Vitesse ingetrokken

ARNHEM - Trainer Henk Fraser heeft voor het eerst in zijn dienstverband bij Vitesse een strafmaatregel doorgevoerd. Deze week zijn alle verloven ingetrokken. De selectie traint elke dag, als reactie op het zwakke optreden van zaterdagavond tegen Excelsior.

 • 20 Februari 2018 om 17:17

Vitesse legt Faye nieuw contract voor

ARNHEM - Vitesse wil langer door met Lassana Faye. De Arnhemse club voert gesprekken met de back uit Rotterdam voor een sterk verbeterd, meerjarig contract.

 • 20 Februari 2018 om 17:17

Schaars jaar langer bij Heerenveen

Stijn Schaars heeft zijn contract bij Heerenveen verlengd. De middenvelder uit de Betuwe heeft zich tot medio 2019 aan de Friese voetbalclub verbonden.

 • 19 Februari 2018 om 13:25

Schaars jaar langer bij sc Heerenveen

Stijn Schaars heeft zijn contract bij sc Heerenveen verlengd. De 34-jarige middenvelder heeft zich tot medio 2019 aan de Friese voetbalclub verbonden.

 • 19 Februari 2018 om 13:25

Alleen Pasveer en Castaignos voldoende bij Vitesse, El Khayati torent boven iedereen uit

Elke speelronde in de eredivisie beoordelen de verslaggevers van AD Sportwereld alle spelers. Vitesse zakte door de ondergrens en dat was terug te zien in de cijfers. Nasser El Khayati torende dit weekeinde boven iedereen uit, want de technisch vaardige middenvelder van ADO Den Haag kreeg maar liefst een 8,5 voor zijn optreden tegen Willem II.

 • 19 Februari 2018 om 09:51

El Khayati veruit het sterkst in gemiddeld elftal van de week

Het was een week van gemiddelde voetballers, liefst acht van de elf geselecteerden in het elftal van de week kregen namelijk een 7. De uitschieter van de week was Nasser El Khayati. De middenvelder van ADO Den Haag kreeg maar liefst een 8.5

 • 19 Februari 2018 om 08:35

Jong Vitesse hard onderuit bij degradatiekandidaat

De MEERN - Jong Vitesse heeft bij degradatiekandidaat De Meern opnieuw verloren: 1-0. Een doelpunt van Jordy Stins besliste het duel uit de derde divisie zondag.

 • 18 Februari 2018 om 18:11

Castaignos: Doelpunt zonder waarde

ARNHEM - Eindelijk scoorde Luc Castaignos dan weer voor Vitesse. Hij maakte zaterdag zijn tweede competitietreffer in Arnhemse dienst. De Zuid-Hollander had er tegen Excelsior maar 80 seconden voor nodig. Maar wat kocht hij ervoor? Niets, zei hij. De spits maakte een doelpunt zonder waarde.

 • 18 Februari 2018 om 13:01

Dramatisch Vitesse overklast door Excelsior

ARNHEM – Vitesse zit boordevol ambities, maar maakt de faam dit seizoen bij regelmaat niet waar. Geblunder achterin en slordigheid voorin leverden zaterdagavond de zevende competitienederlaag op. Excelsior toonde zich ijzig kalm in GelreDome en profiteerde van al het Arnhemse geschutter: 1-2.

 • 17 Februari 2018 om 20:45

Fraser: Misplaatste arrogantie bij Vitesse

ARNHEM – Vitesse verloor zaterdagavond volledig terecht van Excelsior (2-1). Trainer Henk Fraser zag een gebrek aan overtuiging en wilskracht bij de Arnhemse equipe.

 • 17 Februari 2018 om 21:46

Vitesse laat zich foppen door Excelsior

ARNHEM – Vitesse zit boordevol ambities, maar maakt de faam dit seizoen bij regelmaat niet waar. Geblunder achterin en slordigheid voorin leverden zaterdagavond de zevende competitienederlaag op. Excelsior toonde zich ijzig kalm in GelreDome en profiteerde van al het Arnhemse geschutter: 1-2.

 • 17 Februari 2018 om 20:45

Fraser: Castaignos moet wel gaan scoren

ARNHEM - Henk Fraser heeft alle vertrouwen in Luc Castaignos, als spits voor de geschorste Tim Matavz. Maar de Zuid-Hollander moet wel gaan scoren, zegt de trainer van Vitesse. ,,Spitsen worden nu eenmaal afgerekend op goals.”

 • 16 Februari 2018 om 19:14

'Van der Werff logische vervanger van Miazga'

Voor de komende thuiswedstrijd tegen Excelsior kan Vitesse-trainer Fraser niet beschikken over centrumverdediger Matt Miazga. De logische vervanger, zegt clubwatcher Lex Lammers, is Michael van der Werff.

 • 16 Februari 2018 om 16:12

Miazga ontbreekt bij Vitesse; Van der Werff in de basis

ARNHEM – Trainer Henk Fraser moet voor het zaterdagse duel van Vitesse met Excelsior één positie veranderen. Matt Miazga is ziek en ontbreekt daarom in de basis van de Arnhemse eredivisieclub. De Amerikaan wordt vervangen door Maikel van der Werff.

 • 16 Februari 2018 om 14:15

Vitesse meester in standaardsituaties

ARNHEM – Vitesse is het kalenderjaar 2018 voortvarend begonnen. Het succes van de Arnhemse club is deels gebaseerd op dode spelmomenten. Daarin is de formatie van trainer Henk Fraser een topper in de eredivisie. De basis wordt gelegd in de wekelijkse besloten trainingen.

 • 15 Februari 2018 om 14:32

Excelsior is een potentiΓ«le valkuil voor Vitesse

ARNHEM - Henk Fraser wil dat Vitesse de euforie van de zege op Feyenoord (3-1) snel achter zich laat. Met Excelsior wacht zaterdag een lastige klus. De kleinste club uit Rotterdam vormt een potentiële valkuil voor de Arnhemse eredivisieclub.

 • 14 Februari 2018 om 15:56

Vitesse domineert Elftal van de Week

ARNHEM – Vitesse slaat in 2018 de weg omhoog in. Met de 3-1 zege op Feyenoord zet de Gelderse club een aansprekend resultaat neer, waardoor het gevecht in de subtop spannend wordt. De Arnhemse formatie domineert hierdoor ook het Elftal van de Week van speelronde 23 in de eredivisie.

 • 13 Februari 2018 om 10:26

Malacia één duel geschorst, Bilal mist ook PSV-thuis

Feyenoord moet het de komende twee wedstrijden doen zonder vleugelaanvaller Bilal Basacikoglu. Hij kreeg van de KNVB drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Feyenoord ging hiermee akkoord.

 • 12 Februari 2018 om 13:51
❌