[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Provincie maakt eind aan blokkade verkoop GelreDome aan Vitesse

ARNHEM - De provincie Gelderland is bereid mee te werken aan de verkoop van stadion GelreDome aan Vitesse. Een blokkade die daarvoor zestien jaar lang heeft bestaan, gaat van tafel. Daarmee maakt de provincie de weg vrij voor onderhandelingen tussen Vitesse en de huidige eigenaar Nedstede.

 • 22 Augustus 2019 om 20:11

Sloetski mikt bij Vitesse op versterkingen van Chelsea

ARNHEM - Sinds de overname van Merab Jordania in 2010 huurt Vitesse elk seizoen minimaal drie spelers van Chelsea. Tot nu toe is alleen Charly Musonda vanuit Londen naar Arnhem gereisd. De Gelderse eredivisionist mikt nog op verdere versterkingen van de Britse partnerclub.

 • 22 Augustus 2019 om 17:19

Voorzitter supportersclub PEC Zwolle doet aangifte tegen politie vanwege β€˜mishandeling’ bij Vitesse

ARNHEM - Freddy Eikelboom, voorzitter van de supportersclub van PEC Zwolle, heeft aangifte gedaan tegen de politie Arnhem. Een confrontatie met de politie tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse is de aanleiding. PEC Zwolle heeft inmiddels een mail gestuurd naar al haar supporters die afreisden naar Arnhem.

 • 22 Augustus 2019 om 16:47

Beloning voor trein-gebaar na goal is binnen: station Linssen Centraal geopend

ARNHEM - Vitesse-voetballer Bryan Linssen heeft een eigen station: Linssen Centraal. De spits verdiende de naamgeving met de trein-gebaren die hij maakte na zijn doelpunt in de gewonnen thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle dit weekend.

 • 22 Augustus 2019 om 14:28

Deal rond: Thelander van Vitesse naar Aalborg

ARNHEM - Rasmus Thelander is verlost van Vitesse. De centrumverdediger vertrekt per direct naar Aalborg. Bij de club uit Denemarken begon hij zijn sportcarrière. Hij hoopt er nu nieuw voetbalgeluk te vinden.

 • 22 Augustus 2019 om 09:30

Transferontwikkelingen bij Vitesse: Serero en Thelander dicht bij vertrek

ARNHEM - De transfer van Thulani Serero naar Al Jazira is in de afrondende fase beland. De Zuid-Afrikaan van Vitesse hoopt de komende dagen de overgang naar de de Verenigde Arabische Emiraten te beklinken. Hij ontbreekt daarmee op het trainingsveld van de Arnhemse club.

 • 21 Augustus 2019 om 10:48

Einde seizoen voor Vitesse-aanvaller Hilary Gong

ARNHEM - Vitesse kan waarschijnlijk dit seizoen niet meer beschikken over Hilary Gong. De Nigeriaanse vleugelaanvaller heeft opnieuw een ernstige knieblessure opgelopen en wordt deze week geopereerd.

 • 20 Augustus 2019 om 10:30

Jong Vitesse verslaat FC Groningen; gewilde Buitink twee keer trefzeker

GRONINGEN - Jong Vitesse heeft maandagmiddag de eerste zege in de beloftencompetitie geboekt. Het tweede elftal van de Arnhemse eredivisionist won de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen: 1-5.

 • 19 Augustus 2019 om 16:01

Ajax hofleverancier Elftal van de Week, ook plekje voor Linssen

Lisandro Martinez staat opnieuw in het Elftal van de Week. Net als vorige week tegen Emmen kreeg de Argentijnse verdediger van Ajax voor zijn optreden zaterdag tegen VVV (1-4) een 7,5.

 • 19 Augustus 2019 om 08:24

Na wedstrijd Vitesse met politie slaags geraakte fans van PEC weer vrij

De twee verdachten die na afloop van de wedstrijd Vitesse-PEC Zwolle vrijdag agenten zouden hebben mishandeld in het Arnhemse stadion GelreDome, zijn zaterdagavond weer op vrije voeten gesteld. Zij blijven nog wel verdachten.

 • 18 Augustus 2019 om 16:22

Marcouch steunt ingrijpen politie tegen supporters in uitvak Vitesse: β€˜Onsportieve kereltjes’

Ahmed Marcouch, de burgemeester van Arnhem, heeft gereageerd op de ongeregeldheden na het duel tussen Vitesse en PEC Zwolle. Drie PEC-supporters werden opgepakt, tot grote woede van de voorzitter van de supportersvereniging van de Zwolse club. Maar Marcouch schaart zich achter het politie-optreden en spreekt van ‘onsportieve kereltjes’.

 • 17 Augustus 2019 om 17:40

Agenten doen aangifte mishandeling na Vitesse - PEC Zwolle

ARNHEM - De twee agenten die na afloop van de voetbalwedstrijd Vitesse - PEC (3-0) in Arnhem mishandeld zijn, hebben aangifte gedaan. Drie supporters van de club uit Zwolle zijn aangehouden. Er volgt een onderzoek naar de mishandelingen van de agenten.

 • 17 Augustus 2019 om 13:47

Agenten mishandeld na duel Vitesse, drie fans PEC opgepakt

ARNHEM - Na de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle zijn vrijdagavond in Arnhem twee politiemensen mishandeld. Ze waren in het vak met uit-supporters omdat het daar onrustig was, zegt een woordvoerder. De ene agent kreeg klappen, de ander werd in zijn rug getrapt.

 • 17 Augustus 2019 om 11:31

Vitesse verslaat PEC Zwolle in herdenkingswedstrijd Curovic

ARNHEM – Vitesse heeft vrijdag de speciale eredivisiewedstrijd tegen PEC Zwolle gewonnen: 3-0. Het duel in GelreDome stond volledig in het teken van Dejan Curovic, de clubicoon die afgelopen zondag op 51-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van leukemie.

 • 16 Augustus 2019 om 08:09

Sloetski: β€˜Het eerbetoon was een topprestatie van het publiek’

ARNHEM - Trainer Leonid Sloetski van Vitesse had vrijdagavond met bewondering gekeken naar het eerbetoon aan de overleden clubicoon Dejan Curovic. De Arnhemse formatie won de ‘herdenkingswedstrijd’ tegen PEC Zwolle met 3-0.

 • 16 Augustus 2019 om 22:59

De grootste publiekslieveling ooit in GelreDome

Verslaggever Gerard Borgman verspreidde de bijnaam DJ Superstar. Zijn persoonlijke relaas over Dejan Curovic.

 • 16 Augustus 2019 om 15:00

Zo denken Vitessehelden terug aan Dejan Curovic

Dejan Curovic heeft overal in Arnhem verhalen achtergelaten. Iedereen heeft wel een anekdote over de clubicoon van Vitesse, die afgelopen zondag op 51-jarige leeftijd overleed. De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle staat volledig in het teken van 'DJ Superstar'. Daarom een verzameling van herinneringen.

 • 16 Augustus 2019 om 12:40

Eerbetoon Curovic moet vanavond postuum van de tribunes klateren

Dejan Curovic dood. Zo’n bericht dat je eerst niet gelooft. Ook vanwege de ontbrekende vooraankondiging. Ik bedoel: Diego Maradona dood, dat neem ik direct voor waar aan. Het tv-programma Holland Sport, in de persoon van Matthijs van Nieuwkerk, weidde er –ingegeven door Maradona’s destructieve levensstijl – ooit een rubriek aan: Kroniek van een aangekondigde dood. Maradona’s necrologie ligt al jaren ongeduldig te wachten.

 • 16 Augustus 2019 om 11:01

Familie, oud-teamgenoten en compagnon Machlas vanavond bij β€˜Curovic-wedstrijd’

ARNHEM - De thuiswedstrijd van Vitesse tegen PEC Zwolle van vrijdagavond staat volledig in het teken van Dejan Curovic, de overleden clubicoon. Familie van de cultheld, onder wie zijn moeder, en Nikos Machlas komen speciaal voor het duel naar Arnhem.

 • 15 Augustus 2019 om 18:44

Van Wolfswinkel half jaar uit de roulatie door hersenaandoening

FC Basel kan zeker een half jaar niet beschikken over Ricky van Wolfswinkel. De Nederlandse aanvaller, die de voorbije weken nog in verband werd gebracht met Feyenoord, heeft een aneurysma in zijn hersenen. De oud-spits van Vitesse loopt daarbij groot risico op een hersenbloeding.

 • 15 Augustus 2019 om 19:35
❌