[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Burgers’ Zoo na coronacrisis verder op schouder shirt Vitesse

ARNHEM - Burgers’ Zoo gaat na de coronacrisis verder als schoudersponsor van Vitesse. De Arnhemse dierentuin heeft het contract met de eredivisionist met een jaar verlengd.

 • 10 Juli 2020 om 10:00

Burgers’ Zoo na β€˜coronaklap’ verder op mouw shirt Vitesse

ARNHEM - Burgers’ Zoo gaat verder als mouwsponsor bij Vitesse. De Arnhemse dierentuin heeft het contract met de eredivisionist met een jaar verlengd. De verbintenis volgt na een klap door de coronacrisis voor het park.

 • 10 Juli 2020 om 10:00

Koortscheck, mondkapjes en slim deurbeleid; De Graafschap wil met 7500 fans afwijken van KNVB-norm

DOETINCHEM - De Graafschap hoopt eind augustus bij de competitiestart 7500 toeschouwers te mogen verwelkomen op De Vijverberg.

 • 9 Juli 2020 om 17:20

De Graafschap hoopt op 7500 toeschouwers bij seizoenstart na testen met mondkapjes en koortscheck

DOETINCHEM - De Graafschap hoopt eind augustus bij de competitiestart 7500 toeschouwers te mogen verwelkomen op De Vijverberg.

 • 9 Juli 2020 om 17:20

Al 33 jaar gedoe over een stadion en nog steeds is Vitesse geen kampioen

ARNHEM - Vitesse en de eigenaar van GelreDome ruzieden in de afgelopen weken over de hoogte van de huur van het stadion. Dat was geen verrassing. Vanaf het eerste idee in 1987 is er al gedoe. ,,Straks staat hier de Europa Cup.”

 • 9 Juli 2020 om 12:01

Tomas Hajeks sterkste vlak is bij Vitesse zijn zitvlak: β€˜Ik moet er nΓΊ weer staan’

ARNHEM - Het eerste jaar van Tomas Hajek bij Vitesse is volledig mislukt. De Tsjech is gekweld, maar niet verslagen. Zijn gezin vormt een energiebron in zware tijden.

 • 8 Juli 2020 om 19:00

Matavz na avontuur bij Vitesse op weg naar Abu Dhabi; Wotte beoogd trainer spits

ARNHEM - Tim Matavz is op weg naar Abu Dhabi. De Sloveen voert gesprekken over een meerjarig contract met Al-Wahda, een topclub in de Verenigde Arabische Emiraten. In de oliestaat is Mark Wotte de beoogde nieuwe hoofdtrainer van de spits.

 • 8 Juli 2020 om 16:51

Dit is het bomvolle programma in augustus van de β€˜Eredivisie Comeback’

Arjen Robben kan op 1 augustus zijn rentree maken op de Nederlandse velden bij FC Groningen - Heracles. Het is één van de wedstrijden in de eerste speelronde van de zogenoemde ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’.

 • 8 Juli 2020 om 08:00

Voetbalzomer op tv met De Graafschap, NEC en twee keer Vitesse

ZEIST - De Graafschap is deze zomer als eerste Gelderse profclub live te zien op tv. De sportzender FOX zendt een reeks wedstrijden uit in augustus, als voorbereiding op de competitiestart. Daarbij komt NEC ook in beeld en staan er twee duels van Vitesse op het programma.

 • 8 Juli 2020 om 10:07

Geen restwaarde, wel topcijfers: Feyenoord haalt met Linssen veelzijdige aanvaller

Frank Arnesen is een technisch directeur die graag jonge spelers haalt om waarde te creëren. Dick Advocaat wil graag direct resultaat. Bryan Linssen past bij de laatste visie, de speler voegt meteen iets toe.

 • 7 Juli 2020 om 10:43

Dick Advocaat verleidde Linssen: β€˜Dat gesprek gaf me zo'n goed gevoel’

Bryan Linssen werd vandaag voorgesteld aan de pers in de Kuip. De aanvaller tekende na maanden van praten en afhaken met Feyenoord toch voor de Rotterdamse club. Tot de zomer van 2023. ,,Hoe ik me voel?’’, zegt Linssen. ,,Ontzettend blij, blij dat ik de knoop heb doorgehakt.”

 • 6 Juli 2020 om 16:24

Officieel: Bryan Linssen ondertekent driejarig contract bij Feyenoord

De kogel is door de kerk: Bryan Linssen is officieel van Feyenoord. De 29-jarige Limburger heeft in De Kuip een contract ondertekend voor drie seizoenen.

 • 6 Juli 2020 om 16:06

Nieuw seizoen Vitesse: Riechedly Bazoer wil afrekenen met het verleden

ARNHEM - Enfant terrible of dirigent van Vitesse? Riechedly Bazoer moet in het nieuwe seizoen afrekenen met zijn verleden. Zijn reputatie staat op het spel.

 • 6 Juli 2020 om 11:36

Vitesse oefent in voorbereiding op nieuwe seizoen tegen PSV

ARNHEM - Vitesse voetbalt in de voorbereiding tegen PSV. De Arnhemse club werkt de wedstrijd af op zaterdag 15 augustus in het Philips Stadion in Eindhoven. Het duel maakt deel uit van de zomerse serie van FOX Sports, waarbij alle eredivisionisten in actie komen.

 • 5 Juli 2020 om 22:30

Feyenoord hengelt Linssen vrijwel zeker alsnog binnen

Feyenoord rekent erop alsnog Bryan Linssen aan te zullen trekken. Hoewel de handtekeningen nog niet zijn gezet, lijkt erg weinig meer een dienstverband van de transfervrije linkerspits in de Kuip in de weg te staan. Als alles volgens plan verloopt, wordt de komst van Linssen door Feyenoord komende maandag officieel bekend gemaakt.

 • 3 Juli 2020 om 21:07

Waterontharder.com wordt voor twee jaar hoofdsponsor van Vitesse

ARNHEM - Waterontharder.com is de komende twee jaar de hoofdsponsor van Vitesse. Het internetbedrijf verhuist van de rug van het shirt naar de borst bij de Arnhemse eredivisieclub.

 • 3 Juli 2020 om 17:00

β€˜Waterontharder.com nieuwe hoofdsponsor Vitesse’

ARNHEM - Waterontharder.com wordt de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. Het internetbedrijf verhuist volgens bronnen van de rug van het shirt van de Arnhemse eredivisieclub naar de borst.

 • 3 Juli 2020 om 11:50

Vitesse beloont talenten Leeflang en Mostert met contract

ARNHEM - Vitesse beloont Brend Leeflang en Eelco Mostert. De twee talenten tekenen hun eerste contract bij de eredivisieclub uit Arnhem. Ze gaan een verbintenis aan van twee jaar, met een optie op een extra seizoen.

 • 2 Juli 2020 om 13:04

Tannane voelt zich bevrijd na weken latje trappen en voetvolley: β€˜Dit is het echte werk’

Voetbal is een contactsport. Daar hoort een sliding bij. Hier en daar een duw. Een tackle ook. Voor Oussama Tannane komt met de eerste training onder volle weerstand een einde aan een periode vol ellende. Hij heeft met Vitesse onder de nieuwe Duitse coach Thomas Letsch de primeur in de eredivisie.

 • 2 Juli 2020 om 07:00
❌