[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 14 November 2018De Gelderlander - Vitesse

Stage Berezoetski-broers bij Vitesse

ARNHEM - De broers Alexei en Vasily Berezoetski gaan stage lopen bij Vitesse. De twee voormalige sterren van CSKA Moskou sluiten op 3 januari aan op het trainingskamp van de Arnhemse club in Portugal. Ze maken dan het seizoen af als assistenten van hoofdcoach Leonid Sloetski bij de eredivisionist.

 • 14 November 2018 om 18:19

Shirt Martin Ødegaard meest gewild bij Vitesse-veiling voor KWF

ARNHEM - Het shirt dat speler Martin Ødegaard zaterdagavond droeg tijdens de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht is, met nog zo’n drie uur te gaan, het meest gewild bij de veiling van wedstrijdtenues die Vitesse houdt voor KWF Kankerbestrijding. Een liefhebber heeft 200 euro over voor het speciale tenue.

 • 14 November 2018 om 10:22
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Fabriek dropt partij 'geneeskrachtige’ mosterd bij Linssen en Vitesse

ARNHEM - Bryan Linssen heeft genoeg mosterd voor de rest van zijn leven. De aanvaller van Vitesse ontving dinsdag van een fabrikant letterlijk een vrachtlading van de smaakmaker. Twee pallets met potten en nog een dozijn emmers werd voor de deur van de Arnhemse club afgeleverd.

 • 13 November 2018 om 18:19

Serero meldt zich met blessure bij Zuid-Afrika

ARNHEM - Thulani Serero is voor de interlandperiode afgereisd naar Zuid-Afrika. De middenvelder van Vitesse moet zich met melden in Johannesburg, ook al kampt hij met een blessure aan de enkel.

 • 12 November 2018 om 12:54

Ødegaard is blij, maar ook kritisch: β€˜Ik had meer goals moeten maken’

ARNHEM - Martin Ødegaard was zaterdagavond beslissend voor Vitesse. De huurling van Real Madrid hielp de Arnhemse club aan de zege op FC Utrecht (2-1). De Noor schoot in de 64ste minuut een vrije trap in de kruising.

 • 10 November 2018 om 23:18

Mister Vitesse Theo Bos in een mozaΓ―ek met 282 foto’s van zijn supporters

ARNHEM/ DUIVEN - Bijna 300 supporters van Vitesse stuurden een foto in waarmee een beeld werd samengesteld van Mister Vitesse, Theo Bos, in 2005 gemaakt tijdens zijn afescheid als assistent-trainer van Vitesse. Het mozaïek kreeg zaterdagavond na de wedstrijd Vitesse-FC Utrecht een plekje in Supportershome Monnikenhuize. In totaal droegen 282 seizoenkaarthouders bij aan het mozaïek.

 • 10 November 2018 om 22:45

Vitesse klimt op ranglijst door zege op FC Utrecht

ARNHEM - Vitesse heeft zaterdagavond goede zaken gedaan in de eredivisie. De Arnhemse club versloeg in GelreDome FC Utrecht: 2-1. Voor de club uit de Domstad was het de eerste nederlaag na zeven overwinningen op een rij. Door de zege is Vitesse naar de vijfde plek op de ranglijst geklommen.

 • 10 November 2018 om 22:11

IJsbeer botst in GelreDome op de Kleine Generaal

ARNHEM - Vitesse tegen FC Utrecht is ook een gevecht tussen Leonid Sloetski en Dick Advocaat. De coaches hebben een verleden in Rusland. Ze zijn voetbalvrienden.

 • 10 November 2018 om 13:34

Serero keert terug in nationaal team Zuid-Afrika

ARNHEM - Thulani Serero keert terug in het nationale team van Zuid-Afrika. De spelbepaler van Vitesse heeft zijn conflict met bondscoach Stuart Baxter uitgesproken. Hij is meteen ook opgeroepen voor de belangrijke interland in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup tegen Nigeria.

 • 9 November 2018 om 16:42

Sloetski kijkt uit naar botsing met voetbalvriend Advocaat

ARNHEM - Leonid Sloetski kijkt uit naar de wedstrijd van Vitesse tegen FC Utrecht. De clash vormt een weerzien met Dick Advocaat, voetbalvriend van de Rus.

 • 9 November 2018 om 13:01

BΓΌttner in basis Vitesse tegen FC Utrecht

ARNHEM - Alexander Büttner keert terug in de basis bij Vitesse. De Achterhoeker krijgt bij de Arnhemse club tegen FC Utrecht zaterdagavond de voorkeur boven Max Clark. Coach Leonid Sloetski kan ook beschikken over Jake Clarke-Salter en Thulani Serero. Zij zijn hersteld van lichte blessures.

 • 9 November 2018 om 12:19

Mosterdfabrikant wil in zee met Vitesse-spits Linssen

ARNHEM - Bryan Linssen kan de mosterd in. Een fabrikant van de smaakmaker heeft zich bij de aanvaller van Vitesse gemeld. De voetballer kan een speciale lading tegemoet zien. Daarbij worden de opties voor een reclamecampagne bekeken.

 • 9 November 2018 om 09:00

VVD-Kamerlid Remco Dijkstra is al jaren trouw supporter van Vitesse: β€˜Ik ben behoorlijk fanatiek’

ARNHEM - Hij woonde begin jaren ‘90 pas net in Arnhem en keek uit het keukenraam van zijn woning in de Arnhemse wijk Klarendal. Een luid gejuich en gejoel hoorde VVD-Kamerlid Remco Dijkstra (46). ‘Waar is dit toch van?’, vroeg hij zich eerst af. Het antwoord achterhaalde hij snel: er was een wedstrijd van Vitesse gaande. ,,De fans leefden zo enorm mee. ‘Ik moet ook eens gaan kijken’, dacht ik op dat moment. Het jaar erop, in seizoen 1993-1994 had ik al mijn eerste seizoenkaart.’’

 • 9 November 2018 om 08:41

Clarke-Salter en Serero twijfelgevallen bij Vitesse voor duel met FC Utrecht

ARNHEM - Vitesse wordt dit seizoen overspoeld door blessures. Voor het duel met FC Utrecht zijn nu Jake Clarke-Salter en Thulani Serero twijfelgevallen. Coach Leonid Sloetski heeft ‘goede hoop’ dat het duo zaterdag in GelreDome van de partij is.

 • 8 November 2018 om 16:45

Zes aanhangers Vitesse krijgen stadionverbod vanwege antisemitische spreekkoren

ARNHEM - Vitesse legt per direct zes supporters een stadionverbod op. De Arnhemse club gaat over tot die maatregel, naar aanleiding van de antisemitische spreekkoren voor het duel met Ajax, van 2 september. Aanhangers van de Gelderse eredivisionist scandeerde leuzen als ‘Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas’.

 • 8 November 2018 om 13:59

Stadionverbod zes fans Vitesse: Racisme is ontoelaatbaar

ARNHEM - Vitesse legt per direct zes supporters een stadionverbod op. De Arnhemse club gaat over tot die maatregel, naar aanleiding van de antisemitische spreekkoren voor het duel met Ajax, van 2 september. Aanhangers van de Gelderse eredivisionist scandeerde leuzen als ‘Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas’.

 • 8 November 2018 om 13:59

Maas en Van Zwam ook weg bij Maccabi Haifa

In het spoor van technisch directeur Mo Allach en hoofdtrainer Fred Rutten zijn ook de assistenten Rob Maas en Arno van Zwam vertrokken bij Maccabi Haifa.

 • 8 November 2018 om 09:48

Rasmus Thelander op tijd terug aan front bij Vitesse: β€˜Ik wil nu blijven staan’

ARNHEM - Vitesse verslijt centrumverdedigers bij de vleet. Rasmus Thelander is achterin in twee weken tijd alweer de derde compagnon van de Brit Jake Clarke-Salter. De Deen wil permanent blijven staan.

 • 7 November 2018 om 06:18

Vitesse wint in oefenduel van FC Volendam

ARNHEM - Vitesse heeft dinsdagmiddag met een combinatieteam gewonnen van Volendam. Op Papendal eindigde het vriendschappelijke duel in 4-2.

 • 6 November 2018 om 15:08

Vitesse wint van Volendam: 4-2

ARNHEM - Vitesse heeft dinsdagmiddag met een combinatieteam gewonnen van Volendam. Op Papendal eindigde het vriendschappelijke duel in 4-2.

 • 6 November 2018 om 15:08
❌