[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019De Gelderlander - Vitesse

Sloetski: β€˜Tannane moet één van de leiders van Vitesse worden’

DARMSTADT – Trainer Leonid Sloetski van Vitesse was tevreden met de eerste oefenzege van het seizoen. De Arnhemse club versloeg zaterdag SV Darmstadt 98 (0-1). De coach was te spreken over aanwinst Oussama Tannane, die komend seizoen de ‘Martin Ødegaard-rol’ op zich moet nemen.

 • 20 Juli 2019 om 17:57

Matavz helpt Vitesse aan eerste oefenzege

DARMSTADT – Vitesse heeft zaterdag de eerste overwinning geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Arnhemse eredivisionist was in het Stadion am Böllenfalltor te sterk voor SV Darmstadt 98: 0-1.

 • 20 Juli 2019 om 16:49
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Vitesse sluit β€˜revolutionaire deal’: Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo betalen met toegangskaarten

ARNHEM - De twee nieuwe hoofdsponsors van Vitesse, het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo, betalen de Arnhemse club voor een groot deel met toegangskaarten. Dat blijkt uit navraag bij diverse betrokkenen. Sponsordeskundige Frank van den Wall Bake spreekt van een ‘revolutionaire deal’.

 • 19 Juli 2019 om 07:01

Pasveer mikt op rentree Vitesse tegen Bayer Leverkusen

ARNHEM - Vitesse mikt op de rentree van doelman Remko Pasveer in het oefenduel met Bayer Leverkusen. Het herstel van de polsblessure van de Tukker verloopt voorspoedig. Mogelijk staat hij de komende dagen op het trainingsveld weer onder de lat.

 • 18 Juli 2019 om 16:30

Musonda en Gong dichtbij speeltijd bij Vitesse

ARNHEM - Charly Musonda en Hilary Gong staan voor hun eerste optreden bij Vitesse. De Belg en Nigeriaan zijn zo goed als fit na knieblessures. Coach Leonid Sloetski plant speelminuten voor het duo in de oefenwedstrijd van de Arnhemse club tegen Darmstadt 98, komende zaterdag.

 • 18 Juli 2019 om 14:00

Lamprou komt als eerste keeper naar Vitesse

ARNHEM - Kostas Lamprou laat een zekere plek onder de lat bij Sparta schieten voor een ongewis avontuur bij Vitesse. De Griek kiest voor ambities. Hij gaat in Arnhem vol vertrouwen de concurrentie met Remko Pasveer aan.

 • 18 Juli 2019 om 11:56

Miquel Nelom testspeler bij Vitesse

ARNHEM - Miquel Nelom krijgt een kans bij Vitesse. De linksback sluit vanaf vandaag aan als testspeler bij de Arnhemse club. Achterin is nog een vacature bij de eredivisionist.

 • 18 Juli 2019 om 10:15

Vitesse oefent tegen Sivasspor, Arnhemse fans niet welkom bij duel met Bayer Leverkusen

ARNHEM - Vitesse werkt in de voorbereiding nog een oefenwedstrijd af. De Arnhemse club treft op woensdag 24 juli in Driel de Turkse club Sivasspor. Is dat duel voor publiek toegankelijk, voor de vriendschappelijke pot tegen Bayer Leverkusen zijn fans van de eredivisionist niet welkom.

 • 17 Juli 2019 om 16:59

Vitesse oefent tegen Sivasspor, duel met Bayer Leverkusen achter gesloten deuren

ARNHEM - Vitesse werkt in de voorbereiding nog een oefenwedstrijd af. De Arnhemse club treft op woensdag 24 juli in Driel de Turkse club Sivasspor. Is dat duel voor publiek toegankelijk, de vriendschappelijke pot van de Gelderse club tegen Bayer Leverkusen wordt achter gesloten deuren afgewerkt.

 • 17 Juli 2019 om 16:59

Edwin Petersen voor Ajax aan de slag in China

ARNHEM - Edwin Petersen gaat voor Ajax aan de slag in China. De voormalige hoofd opleidingen van Vitesse tekent een contract van drie jaar bij de Amsterdamse club als ‘Head of Youth Development’. Hij wordt uitgezonden naar Guangzhou R&F, de club in Azië waarmee de landskampioen een samenwerkingsverband heeft.

 • 17 Juli 2019 om 15:18

Bazoer zoekt bij Vitesse de weg omhoog: Er zit eelt op mijn hart

ARNHEM - Riechedly Bazoer kent de harde wetten van de topsport. Met het eelt op zijn hart van de jaren bij Ajax en VfL Wolfsburg is Vitesse nu het decor van de wederopstanding. Hij smacht naar succes.

 • 17 Juli 2019 om 11:59

Levchenko nieuwe voorzitter spelersvakbond VVCS

Oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko is per 1 juli de nieuwe voorzitter van VVCS, de vereniging van contractspelers. Hij is de opvolger van Danny Hesp, die na veertien jaar heeft besloten om een stapje terug te doen.

 • 17 Juli 2019 om 09:04

Tannane moet bij Vitesse nog optrainen

ARNHEM - Oussama Tannane moet aan de bak bij Vitesse. De nieuwe aanvaller van de Arnhemse eredivisionist dient een conditionele achterstand in te lopen. Hij heeft sinds februari geen wedstrijd meer gespeeld.

 • 17 Juli 2019 om 10:00

Doelman Lamprou rond met Vitesse

ARNHEM - De transfer van Kostas Lamprou naar Vitesse is rond. De Griekse doelman tekent voor één jaar bij de Arnhemse club. Hij moet bij de eredivisionist de concurrentie aan met Remko Pasveer.

 • 16 Juli 2019 om 17:29

Bazoer: Europees voetbal met Vitesse het doel

ARNHEM - Riechedly Bazoer kijkt uit naar zijn avontuur bij Vitesse. De kersverse nieuweling wil met de Arnhemse club in het nieuwe seizoen Europees voetbal afdwingen. ,,Dat hoort bij de status van deze club”, zegt hij.

 • 16 Juli 2019 om 15:35

Bruns sluit weer aan bij Vitesse, Beerens krijgt langer de tijd om club te zoeken

ARNHEM - Roy Beerens sluit (voorlopig) niet aan bij Vitesse. De Brabander krijgt van de eredivisionist langer de tijd om een nieuwe club te zoeken. Thomas Bruns, ook speurend naar een andere werkgever, traint vanaf nu wel weer mee met de selectie van coach Leonid Sloetski.

 • 16 Juli 2019 om 13:29

Chelsea bouwt met vijfjarig contract op Mount

LONDEN - Chelsea bouwt op Mason Mount. De Engelse jeugdinternational heeft een sterk verbeterd, vijfjarig contract getekend bij de club uit Londen. Bronnen in Engeland stellen dat de oud-speler van Vitesse met zijn nieuwe verbintenis circa 85.000 euro per week verdient.

 • 15 Juli 2019 om 23:08

Vitesse haalt Kostas Lamprou

ARNHEM - Vitesse trekt Kostas Lamprou aan. De Griekse doelman moet in Arnhem als achtervang gaan dienen van Remko Pasveer. De keeper ondergaat dinsdag de medische keuring bij de Gelderse eredivisieclub. Hij tekent dan voor één jaar.

 • 15 Juli 2019 om 18:46

Vitesse neemt risico met Tannane en Bazoer

ARNHEM - Vitesse haalt met Oussama Tannane en Riechedly Bazoer extra klasse in huis. Maar het duo draagt ook ‘bagage’ mee naar Arnhem. Carrières staan op het spel bij de eredivisieclub.

 • 15 Juli 2019 om 15:31

Burgers’ Zoo en Openluchtmuseum op shirt Vitesse

ARNHEM - Vitesse gaat op de Arnhemse toer. De Gelderse eredivisieclub, nog altijd in Russische handen, speelt in het nieuwe voetbalseizoen beurtelings met de namen Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum op het shirt. De ondertitel is steeds dezelfde: ‘Een dagje uit in Arnhem’.

 • 15 Juli 2019 om 15:31
❌