[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018De Gelderlander - Vitesse

Sloetski: Ophef over reserverol Linssen bij Vitesse overdreven

ARNHEM - Coach Leonid Sloetski vindt de ophef over de reserverol van Bryan Linssen bij Vitesse tegen ADO Den Haag (1-1) overdreven. De Rus stelt ‘dat spelers in de eredivisie’ wel eens op de bank kunnen belanden.

 • 24 September 2018 om 16:14

Van der Werff bij Vitesse geschorst voor duel met Feyenoord

ARNHEM - Maikel van der Werff mist zondag het duel van Vitesse met Feyenoord. De verdediger van de Arnhemse club is geschorst voor de confrontatie in De Kuip.

 • 24 September 2018 om 14:16

Beerens vindt ineenstorting Vitesse alarmerend

ARNHEM - Vitesse worstelt zich de herfst in. De gedaanteverwisseling tegen ADO Den Haag roept vragen op over de mentale ruggengraat in Arnhem. Routinier Roy Beerens baalt.

 • 24 September 2018 om 08:30
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Indrukwekkend eerbetoon Vitesse en ADO voor spoordrama Oss

Een mooi gebaar tijdens de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag. Na vier minuten en 12 seconden (het netnummer van Oss) werd het spel stilgelegd en werd er een minuut geapplaudisseerd door spelers en supporters.

 • 22 September 2018 om 21:08

Airborne-duel Vitesse: Van der Werff nog geen Kashia

ARNHEM - Laten we de veteranen trakteren op een pot voetbal. Dat was in 2007 het idee van een paar Vitesse-supporters. Anno 2018 is het Airborne-duel in GelreDome een van de hoogtepunten van het seizoen. ,,Kijk om je heen en zie wat het met de supporters doet.''

 • 23 September 2018 om 00:30

Sloetski: Onbegrijpelijke tweede helft Vitesse

ARNHEM - Coach Leonid Sloetski haalde na het duel met ADO Den Haag uit naar Vitesse. De trainer vond het optreden van de Arnhemse formatie na rust ‘onbegrijpelijk’. De Rus wees na de zwaar teleurstellende 1-1 op een mentaal probleem.

 • 22 September 2018 om 23:30

Prutswerk Vitesse bij Airborne-wedstrijd

ARNHEM - De Airborne-wedstrijd heeft voor Vitesse een zware teleurstelling opgeleverd. De Arnhemse club verslikte zich zaterdagavond in ADO Den Haag. De Russische coach Leonid Sloetski zag de Gelderse eredivisionist met ongekend prutswerk na rust de regie uit handen geven: 1-1.

 • 22 September 2018 om 22:52

Leonid Sloetski kent het verdriet van de oorlog

ARNHEM - Het duel van Vitesse met ADO Den Haag staat in het teken van de Airborne-landingen in 1944. Coach Leonid Sloetski vindt het eerbetoon aan de oorlogsveteranen fantastisch. De Rus is een nazaat van de Slag om Stalingrad.

 • 22 September 2018 om 06:41

Minuut stilte voor ongeval in Oss bij wedstrijd Vitesse-ADO Den Haag

ARNHEM - De toeschouwers bij de wedstrijd Vitesse-ADO Den Haag, zaterdagavond in GelreDome, zullen worden opgeroepen tijdens het duel een minuut stilte in acht te nemen. Op die manier wil de club stil staan bij het ongeluk in Oss waarbij donderdagochtend vier kinderen omkwamen.

 • 21 September 2018 om 07:28

Linssen en BΓΌttner terug in basis Vitesse

ARNHEM - Bryan Linssen en Alexander Büttner keren voor de Airborne-wedstrijd tegen ADO Den Haag terug in de basis van Vitesse. De twee sterkhouders zijn na een week absentie weer fit. Coach Leonid Sloetski posteert daarmee Martin Ødegaard achter de spitsen.

 • 21 September 2018 om 12:51

Vitesse verwacht vier 'Arnhem veterans' bij Airbornewedstrijd

ARNHEM - De Supportersvereniging Vitesse en Vitesse zelf rekenen zaterdagavond bij de Airbornewedstrijd in GelreDome tegen ADO Den Haag op de aanwezigheid van zeker vier veteranen van de Slag om Arnhem.

 • 21 September 2018 om 11:16

Sloetski hoopt op snel herstel Musonda bij Vitesse

ARNHEM - Charly Musonda kan mogelijk sneller aansluiten bij Vitesse dan verwacht. Het herstel van de huurling van Chelsea na een knieblessure verloopt bijzonder voorspoedig.

 • 21 September 2018 om 09:53

Aanhang Vitesse wil stilstaan bij drama in Oss tijdens duel met ADO

ARNHEM - Arnhem Ultra's, een groep supporters van Vitesse, roept de aanhang van de Arnhemse club op om zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag stil te staan bij het ongeval in Oss, donderdagochtend. Daarbij kwamen vier kinderen om het leven.

 • 21 September 2018 om 07:28

Vitesse droomt van ticket Europa Cup 3

ARNHEM - De UEFA wil in 2021 een derde Europa Cup-toernooi invoeren. Doel is een internationaal platform voor clubs uit de kleinere voetballanden. Vitesse ruikt kansen op een nieuw speelveld.

 • 20 September 2018 om 21:35

Vijftal talenten Vitesse bij Oranje Onder 18

ZEIST - Bondscoach Mischa Visser heeft vijf spelers van Vitesse opgeroepen voor Oranje Onder 18 Jaar. Het nationale team heeft op 24 september een kennismakingsdag in Zeist.

 • 19 September 2018 om 19:03

Voormalig Vitesse-aanvaller Lazovic (35) stopt per direct

Danko Lazovic heeft zijn contract bij het Hongaarse FC Vidi laten ontbinden. De 35-jarige ex-Feyenoorder beëindigt zo zijn actieve loopbaan per direct. Dat meldt FC Vidi.

 • 19 September 2018 om 16:08

Oud-Vitessenaar Mo Osman, een held onder de SyriΓ«rs

Zijn eerste trip als voetbalinternational van Syrië zou het veelbelovende begin van een avonturenblog kunnen zijn. Arnhemmer Mo Osman was in Oezbekistan en Kirgizië.

 • 19 September 2018 om 10:36

Vitesse: Sfeer in de groep is geweldig, maar daar hoort ook resultaat bij

ZWOLLE - In Zwolle stonden twee helden op bij Vitesse. Tim Matavz leverde de doelpunten af. En Eduardo zorgde voor een ‘clean sheet’, de heilige graal van een keeper. Ze roemden de teamsfeer in Arnhem.

 • 17 September 2018 om 09:06

Lozano, Ziyech en Matavz blinken uit, dikke onvoldoendes Heerenveen

Hakim Ziyech en Hirving Lozano geven kleur aan respectievelijk Ajax en PSV in de eerste wedstrijden van het seizoen. Afgelopen weekeinde waren ze weer belangrijk voor hun team en scoorden ze beiden een 8. Net als Vitesse-spits Tim Matavz. Ook de in bloedvorm verkerende Kristoffer Peterson kreeg dat cijfer. Daniel Høegh kreeg een 3,5 voor zijn optreden tegen Heracles.

 • 16 September 2018 om 20:12

Vitesse in subtop na zege bij PEC Zwolle

ZWOLLE - Vitesse heeft zich in de subtop genesteld van de eredivisie. De Arnhemse equipe versloeg zondagavond PEC Zwolle met 2-0. Daarmee boekte de formatie van coach Leonid Sloetski de tweede overwinning van deze competitie. Dat leverde plek zes op de ranglijst op.

 • 16 September 2018 om 18:52
❌