[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019De Gelderlander - Vitesse

Vitesse juicht komst Eurovisie Songfestival toe, maar wil ook voetballen

ARNHEM - Het zou fantastisch zijn als GelreDome in Arnhem de plek wordt waar het Eurovisie Songfestival volgend jaar wordt gehouden. Maar er moet in die periode nog wel volop gevoetbald worden.

 • 21 Mei 2019 om 15:16

Pasveer: Eerst play-offs winnen met Vitesse, dan vakantie vieren

ARNHEM - Van bankzitter tot steunpilaar. Remko Pasveer is in korte tijd uitgegroeid tot stabiele factor bij Vitesse. Door de doelman is er nu nog uitzicht op Europees voetbal.

 • 21 Mei 2019 om 13:59

Jong Vitesse stapt uit voetbalpiramide

ARNHEM - Vitesse stapt met het beloftenteam uit de voetbalpiramide. De Arnhemse eredivisionist vindt de regels van de KNVB ‘verstikkend en onwerkbaar’. Na drie jaar komt er zo een einde van de profclub in de standaardcompetitie.

 • 21 Mei 2019 om 09:00

Sloetski roept Vitesse op tot straatgevecht

ARNHEM - Leonid Sloetski gooit alle registers open bij Vitesse. De Rus wil voor de play-offreturn tegen FC Groningen ‘een straatgevecht’ ontketenen. De Arnhemse club gaat in GelreDome vol in de aanval.

 • 21 Mei 2019 om 08:29
Gisteren β€” 20 Mei 2019De Gelderlander - Vitesse

Vitesse uitgeroepen tot β€˜familievriendelijkste’ club van de eredivisie

ARNHEM - Van alle eredivisieclubs is Vitesse het ‘familievriendelijkst’. Dat blijkt uit een onderzoek van The Fan Experience Company, in opdracht van de Eredivisie CV.

 • 20 Mei 2019 om 20:13

Sloetski moet puzzelen in veldhospitaal Vitesse

ARNHEM - Vitesse is voor de return in de play-offs om Europees voetbal tegen FC Groningen veranderd in een veldhospitaal. Coach Leonid Sloetski moet door een waslijst aan blessures met zijn opstelling puzzelen. Mohammed Dauda is nog de enige fitte spits aan Arnhemse zijde.

 • 20 Mei 2019 om 14:04

Alarmfase 1 bij Vitesse na nederlaag bij FC Groningen

GRONINGEN - Vitesse staat op de rand van uitschakeling in de play-offs om Europees voetbal. Het Arnhemse kamp neemt na de 2-1 nederlaag bij FC Groningen de uitgoal als reddingsboei mee naar de return in GelreDome. Maar het flipperkastvoetbal van de Euroborg biedt geen enkele garantie voor een hersteloperatie op eigen bodem.

 • 20 Mei 2019 om 09:37
OuderDe Gelderlander - Vitesse

Sloetski: Vitesse betaalt tol van zware programma

GRONINGEN - Vechtlust en teamgeest worden cruciaal voor Vitesse in de play-offs. Door het zware programma met vier wedstrijden in tien dagen speelt vermoeidheid een grote rol, stelt coach Leonid Sloetski van de Arnhemse club. Goed voetbal is bijna een utopie.

 • 18 Mei 2019 om 23:51

Bero komt met de schrik vrij

GRONINGEN - Matus Bero heeft geen grote schade opgelopen in het play-off-duel met FC Groningen. Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat de charge van Deyovaisio Zeefuik geen breuk in de enkel heeft opgeleverd. De Slowaak is wel een groot vraagteken voor de return in Arnhem, aanstaande dinsdag.

 • 18 Mei 2019 om 23:41

Clark bezorgt zwak Vitesse reddingsboei in play-offs tegen Groningen

GRONINGEN - Vitesse heeft een krachttoer nodig om de finale van de play-offs te halen. Na een zwakke beurt bij FC Groningen moet de Arnhemse club in de return dinsdag een 2-1 nederlaag wegpoetsen. De uitgoal van Max Clark levert de Gelderse eredivisionist een belangrijke reddingsboei op.

 • 18 Mei 2019 om 22:50

Bruns strijdt zonder medelijden tegen werkgever Vitesse

GRONINGEN - Thomas Bruns zet FC Groningen in de play-offs boven Vitesse. Als huurling van De Trots van het Noorden heeft hij even geen boodschap aan zijn werkgever uit Arnhem.

 • 18 Mei 2019 om 17:53

Sloetski: β€˜Γ˜degaard moet lokroep Ajax negeren’

ARNHEM - Martin Ødegaard moet een andere club kiezen dan Ajax. Dat adviseert coach Leonid Sloetski de Noorse huurling van Vitesse. Een zwaardere competitie verhoogt zijn weerstand en is beter voor zijn ontwikkeling, stelt de Rus.

 • 18 Mei 2019 om 06:00

Vitesse-huurling Lelieveld hoopt op vertrek door voordeur bij Go Ahead

DEVENTER - De nacompetitie telt kleurrijke clubs als Sparta, FC Den Bosch, De Graafschap en Excelsior. Aan de Vetkampstraat in Deventer droomt Go Ahead Eagles van promotie. Vitesse-huurling Julian Lelieveld geniet van de spanning.

 • 18 Mei 2019 om 11:00

Sloetski: β€˜Γ˜degaard moet Ajax afzeggen’

ARNHEM - Martin Ødegaard moet een andere club kiezen dan Ajax. Dat adviseert coach Leonid Sloetski de Noorse huurling van Vitesse. Een zwaardere competitie verhoogt zijn weerstand en is beter voor zijn ontwikkeling, stelt de Rus.

 • 18 Mei 2019 om 06:00

Vitesse aast op miljoenen van de Europa League

ARNHEM - Vitesse is in de ban van internationaal voetbal. De Arnhemse club ziet de play-offs als opmaat voor een plek in de Europa League, deze zomer. De eredivisionist wil de miljoenen van de groepsfase binnenhalen.

 • 17 Mei 2019 om 14:44

VAR op rapport: 87 correcte ingrepen, 13 keer onterecht

De VAR heeft afgelopen seizoen in de eredivisie 87 keer correct ingegrepen. Dat meldt de KNVB in de evaluatie van het eerste jaar dat de videoscheidsrechter actief was op de Nederlandse velden. ,,Dat komt het voetbal ten goede’’, zegt scheidsrechtersbaas Dick van Egmond van de KNVB. ,,Maar we zijn ambitieus. We willen het aantal onvermijdelijke fouten verder terugdringen.’’

 • 17 Mei 2019 om 12:56

Sloetski hoopt op Buitink in spits Vitesse tegen FC Groningen

ARNHEM - Leonid Sloetski hoopt op Thomas Buitink bij de start van de play-offs om Europees voetbal. De spits is vanwege een liesblessure een vraagteken voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Bij absentie van het talent uit eigen stal staat Tim Matavz aan de aftrap.

 • 17 Mei 2019 om 13:52

Vitesse mist Clarke-Salter tegen FC Groningen

ARNHEM - Vitesse mist bij de opening van de play-offs om Europees voetbal Jake Clarke-Salter. De huurling is op voorspraak van Chelsea terug naar Londen voor een onderzoek aan zijn knie. De Brit ontbreekt in elk geval bij het uitduel met FC Groningen.

 • 16 Mei 2019 om 17:15

Ødegaard in door Ajacieden gedomineerd Elftal van het Jaar

Dat Ajax dit seizoen de beste ploeg had, blijkt ook uit het Elftal van het Jaar van AD Sportwereld. De landskampioen levert meer dan de helft van de spelers.

 • 16 Mei 2019 om 13:11

Sloetski hekelt etiket β€˜Wolga-catenaccio’

VENLO/ ARNHEM - Vitesse start de play-offs met de dubbel tegen FC Groningen. De Arnhemse club is na de 3-1 zege op VVV-Venlo het seizoen geëindigd als de nummer vijf van de eredivisie. Coach Leonid Sloetski ziet in de zeventig competitiegoals het gelijk van ‘zijn systeem’.

 • 16 Mei 2019 om 11:17
❌