[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - Wijchen / Beuningen

Wie breed wil zijn, moet honger lijden

NIJMEGEN/ MILLINGEN - Amper drie jaar geleden was hij nog een modale rechtsback bij SC Millingen. Nu gaat Bram Scholten uit Nijmegen - letterlijk getransformeerd - door het leven als Nederlands kampioen bodybuilding.

 • 2 Mei 2018 om 11:38

NEC'er Ronnie roept medepatiΓ«nten op tot actie voor vergoeden MS-medicijn

NIJMEGEN - Oud-manusje-van-alles van NEC en al 27 jaar MS-patiënt Ronnie Eggenhuizen uit Nijmegen roept medepatiënten op in actie te komen om het medicijn Fampyra weer vergoed te krijgen.

 • 27 Maart 2018 om 12:38

NEC-man roept medepatiΓ«nten op tot actie voor vergoeden MS-medicijn

NIJMEGEN - Oud-manusje-van-alles van NEC en al 27 jaar MS-patiënt Ronnie Eggenhuizen uit Nijmegen roept medepatiënten op in actie te komen om het medicijn Fampyra weer vergoed te krijgen.

 • 27 Maart 2018 om 12:38

Verdachten hennepoverval Cuijk mogen niet naar begrafenis

DEN BOSCH/CUIJK De 37-jarige Wijchenaar en de 56-jarige man uit Dordrecht, die op 11 november 2017 in Cuijk een man met behulp van een vuurwapen zouden hebben beroofd van één kilo hennep, blijven nog zeker drie maanden in voorarrest. Dat besloot de rechtbank gistermiddag in Den Bosch.

 • 26 Maart 2018 om 17:14

'Verkiezingen? Die zijn toch over twee weken?'

ARNHEM/ NIJMEGEN/ WIJCHEN - 'Stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen? Komende woensdag?' Veel jongeren reageren met grote verbazing, als ze horen dat ze woensdag naar de stembus mogen. De politiek moet er volgens de jongeren meer aan doen om ook de jeugd bij de verkiezingen te betrekken, blijkt uit een rondgang van deze krant.

 • 19 Maart 2018 om 19:42

Wat weet jij van je woonplaats? Doe de quiz

Aankomende week mogen we weer naar de stembus, maar hoe goed ken je jouw woonplaats eigenlijk? Test het zelf! Selecteer je gemeente en laat je verrassen door de opmerkelijke feiten over de plek waar je woont.

 • 17 Maart 2018 om 06:40

Leer je woonplaats beter kennen met deze quiz

Aankomende week mogen we weer naar de stembus, maar hoe goed ken je jouw woonplaats eigenlijk? Test het zelf! Selecteer je gemeente en laat je verrassen door de opmerkelijke feiten over de plek waar je woont.

 • 17 Maart 2018 om 06:40

Politie pakt 68-jarige man voor acht insluipingen Beuningen

BEUNINGEN - De politie van Beuningen heeft een 68-jarige man opgepakt die betrokken was bij acht insluipingen via babbeltrucs. Zo stal hij enkele maanden geleden de portemonnee van een 88-jarige vrouw toen ze hem in haar huis liet.

 • 14 Maart 2018 om 16:29

Al 2.035 euro voor Voedselbank met tocht naar de Noordkaap

BEUNINGEN/ DRUTEN – In twee weken naar het noordelijkste puntje van Europa én weer terug, voor een goed doel. Willem van der Voort uit Beuningen en Drutenaar Peter van Swam rijden met hun jeep naar de Noordkaap en koppelen aan de reis een inzamelingsactie voor de Voedselbank van Wijchen en Beuningen.

 • 23 Februari 2018 om 10:15

Weinig belangstelling voor Wijchen Lokaal-friet in Niftrik

WIJCHEN - Het was de aftrap van een vijf weken durende campagne waarin de politieke partij Wijchen Lokaal per zaterdag twee Wijchense kernen aandoet gewapend met flyers, een geluidswagen en een frietkar waar de lokale bevolking een gratis patatje met mayonaise naar binnen kan werken.

 • 17 Februari 2018 om 14:24

Nijmegen-Oost goudmijn voor fietsendief

NIJMEGEN - Een 41-jarige fietsendief uit Maren-Kessel (gemeente Oss) heeft afgelopen week zijn slag geslagen in Nijmegen-Oost.

 • 3 Februari 2018 om 11:50

'Winkeldief, mijd Meijhorst'

NIJMEGEN - Winkeldieven kunnen het beste winkelcentrum Meijhorst in het Nijmeegse stadsdeel Dukenburg mijden. Voor hun eigen bestwil.

 • 3 Februari 2018 om 10:00

Waar is er hier eigenlijk een carnavalsoptocht te zien?

NIJMEGEN - Afgelopen weekend barstte de eerste carnavalsgekte al los in Kilder, Zeddam, Herwen en Westervoort. Een opmaat naar dit weekend, waarin tientallen bonte parades de straten in de regio kleuren. Maar waar en wanneer zijn al die carnavalsoptochten te zien?

 • 3 Februari 2018 om 07:17

GGD helpt kwetsbare vrouwen aan gratis anticonceptie

NIJMEGEN - Vrouwen in de regio Nijmegen die bijvoorbeeld verslaafd en/of dakloos zijn, krijgen sinds enkele weken het aanbod van de GGD om gratis anticonceptie te gaan gebruiken. 80 procent, leert de ervaring, doet mee.

 • 30 Januari 2018 om 07:00

Fred Rutten kiest voor de Vitesse-connectie bij Haifa

HAIFA – Fred Rutten kiest voor het avontuur in Israël. De Wijchenaar heeft een contract van anderhalf jaar op zak en gaat per direct aan de slag bij Maccabi Haifa. In de badplaats aan de Middellandse Zee is sprake van een Vitesse-connectie. Technisch directeur Mohammed Allach heeft na zijn overstap vanuit Arnhem, enkele maanden geleden, ook al Rob Maas naar het Midden-Oosten gehaald.

 • 25 Januari 2018 om 09:12

Oude Matrixx gesloopt voor nieuwe McDonald's

NIJMEGEN - De roemruchte danstempel Matrixx aan de Wijchenseweg in Nijmegen met karakteristieke 'geluidsboxen' als gevelversiering, gaat tegen de grond. Op dezelfde plek komt een nieuw te bouwen McDonald's.

 • 13 Januari 2018 om 06:59

Hoogwater zakt, Waalkade weer open

NIJMEGEN - De Waalkade bij Nijmegen, afgesloten vanwege het hoogwater, gaat vrijdagmiddag weer open. ,,Het water zakt weer. Bij een inspectieronde is gebleken dat het weer veilig is om de blokkade op te heffen", zegt de woordvoerster van de gemeente Nijmegen.

 • 12 Januari 2018 om 10:31

Ouderen dansend over drempel van 2018

NIJMEGEN - Wat café's in uitgaanscentrum Molenstraat in Nijmegen zijn voor jongeren, is café Burgerlust voor oudere dansliefhebbers. Stijldansen beleeft hier al jaren een tweede jeugd. Sinds een paar jaar ook op oudjaarsavond.

 • 28 December 2017 om 10:33

Marktplaats-gedupeerden zijn alsnog betaald met Γ©cht geld

NIJMEGEN - Een 19-jarige man uit Arnhem die ervan werd verdacht Marktplaats-spullen van particulieren in Lent, Wijchen en Doetinchem betaald te hebben met vals geld, heeft de gedupeerde verkopers alsnog gecompenseerd met echt geld.

 • 27 December 2017 om 13:25

Leerling wordt eigen baas in de klas

NIJMEGEN/GROESBEEK - Niet langer een docent voor de klas, maar zelf aan de slag. In plaats van 'traditionele' vakken als Nederlands, Wiskunde en Geschiedenis bepaal je aan de hand van zelfgekozen onderwerpen wat je wil leren. Hoe? Dat bepaal je ook al zelf.

 • 19 December 2017 om 07:43
❌