[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - Wijchen / Beuningen

Waterpolokeepster Laura Aarts stopt na EK-goud en WK-zilver in complete stilte

DUNAUJVAROS/BEUNINGEN - Laura Aarts neemt geruisloos afscheid door corona. Een jaar na haar vertrek uit het Nederlands team keert de Beuningse waterpolokeepster terug uit Hongarije.

 • 2 Augustus 2020 om 16:24

Geldgebrek: streekomroep RN7 ontslaat nu ook tv-chef Gerry van Campen

NIJMEGEN - Ook tv-coördinator en dj Gerry van Campen, het bekendste gezicht van de streekomroep, is ontslagen bij RN7. Eerder werd directeur/hoofdredacteur Raymond Janssen al weggestuurd door het bestuur. Bij Janssen speelde een conflict over de toekomst van de omroep een rol, bij Van Campen gaat het om pure geldnood.

 • 2 Juli 2020 om 20:53

Vrijheidstulpen op het Wijchense Meer

WIJCHEN - Roestvrijstalen tulpen sieren sinds zaterdag het Wijchense Meer. Het werk van kunstenares Rosalinde van Ingen Schenau werd met een kraan neergezet op één van de mini-eilandjes ter hoogte van de wijk Hoogmeer.

 • 13 Juni 2020 om 13:58

Hockey: Hoe staan de teams ervoor? De coaches aan het woord

Na een pauze van maanden beginnen de regionale top- hockeyers morgen aan de tweede fase van het veldseizoen. Hoe staan de teams ervoor? De coaches aan het woord.

 • 6 Maart 2020 om 15:51

Woningcorporatie Talis heeft nu een eigen kantoor in Wijchen-Zuid

WIJCHEN - Met een clown die door een afgeplakte deuropening stapte werd gistermiddag het nieuwe wijkkantoor van woningcorporatie Talis in Wijchen-Zuid geopend. Het moet een plek worden om makkelijk binnen te lopen en elkaar te ontmoeten.

 • 12 Februari 2020 om 20:03

Drukke avondspits na ongelukken op A15 en A73

ANDELST - Op de A15 is maandagavond een ongeluk gebeurd tussen Echteld en Andelst. Meerdere auto’s zijn ter hoogte van Dodewaard op elkaar gebotst. Tegen 18.30 uur stond er volgens Rijkswaterstaat een file van 7 kilometer, de vertraging bedroeg ruim een uur. Rond 19.00 uur is dat afgenomen tot 20 minuten.

 • 6 Januari 2020 om 18:22

Ewijk viert ouderwets Sint Maarten

EWIJK - Ewijk heeft sinds zeven jaar weer een klassieke Sint Maartensoptocht. Het is een eeuwenoud feest waarbij kinderen met lantaarntjes langs de deuren gaan, liedjes zingen en wat lekkers krijgen. Officieel valt het op 11 november maar dit jaar werd het zaterdag gehouden.

 • 10 November 2019 om 07:32

Twee gewonden bij ongeval A326 Wijchen

WIJCHEN - Bij een ongeval op de A326 bij Wijchen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen ernstig gewond geraakt. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit.

 • 10 November 2019 om 07:27

Bedrijfspand Weurt zwaar beschadigd na explosie en brand

WEURT - In het pand van Prince, een bedrijf in trucks en machines aan de Metaalweg in Weurt heeft vannacht een brand gewoed. Er is een explosie geweest, bevestigt de politie ter plaatse.

 • 6 November 2019 om 04:44

Spijt na borstimplantaten: β€˜Bommetjes in mijn lijf’

Jacqueline Roes heeft geen benen meer. Ook heeft ze helse pijnen en een verlamde arm. De kwalen zijn het directe gevolg van de siliconen die lekten uit borstimplantaten en nu door haar lichaam zwerven. ,,Implantaten hebben mijn leven kapotgemaakt.”

 • 27 Juli 2019 om 12:35

Wat is het geheim van topaantal geslaagden in Nijmegen en omgeving?

NIJMEGEN - Op het Montessori College en Karel de Grote College in Nijmegen slagen al jaren op rij bovengemiddeld veel leerlingen. Wat is hun geheim?

 • 15 Juni 2019 om 07:39

Man opgepakt voor bekladden van pand in Wijchen

WIJCHEN - Een man die de leus ‘een echte vent wordt geen agent’ op het Mawi-Pand in Wijchen kalkte is opgepakt door de politie.

 • 21 April 2019 om 10:04

In Wijchen kan iedereen de triathlon een keer uitproberen

WIJCHEN - Na bijna dertig jaar keert de Wijchense triathlon terug. Op de laatste zondag van juni kunnen in totaal zeshonderd mensen meedoen. Of ze nou 9 jaar zijn of 88. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen.

 • 17 April 2019 om 12:12

Wapentuig uit Tweede Wereldoorlog gevonden bij bouw schuur in Nederasselt

NEDERASSELT - Tientallen brisant- en fosforgranaten zijn gevonden in een tuin achter een huis aan de Hollestraat in Nederasselt. Bij de bouw van een schuur ontdekte de bewoner de explosieve projectielen uit de Tweede Wereldoorlog.

 • 14 April 2019 om 09:57

Uitslaande woningbrand in Beuningen

BEUNINGEN - Er heeft vrijdagmiddag brand gewoed in een woning aan het Korenveld in Beuningen.

 • 22 Maart 2019 om 16:02

Omgevallen boom blokkeert uitrit ambulance Beuningen

BEUNINGEN – Een omgevallen boom heeft donderdagmiddag enige tijd gezorgd dat er geen ambulances konden vertrekken vanaf de post aan de Elsenpas in Beuningen.

 • 14 Maart 2019 om 17:59

Lees De Gelderlander vandaag gratis digitaal

Wegens een technische storing kan het zijn dat u als lezer van de papieren krant vandaag een andere editie van De Gelderlander thuis heeft gekregen dan normaal. Excuses voor het ongemak.

 • 8 Februari 2019 om 07:32

Aan het eind van het jaar feest op de Zanddonk

BEUNINGEN - Dagelijks Leven bouwt in Beuningen een complex voor twintig mensen met dementie. Het moet de op één na beste plek zijn om te wonen, als thuis niet meer gaat.

 • 6 Februari 2019 om 11:25

Meer dan honderd kerststallen in Sint Andreaskerk in Weurt

WEURT - In de Sint Andreaskerk in Weurt zijn zo’n honderd kerststallen uit alle continenten te zien. Het thema is ‘Kerstmis rond de wereld’. Ook zondagmiddag zijn de kerststallen al te bewonderen.

 • 23 December 2018 om 12:20

Sportschutter krijgt 1 jaar cel voor verkopen kogels aan criminelen

ARNHEM/BEUNINGEN - Een 63-jarige sportschutter uit Beuningen moet 1 jaar de gevangenis in voor het verkopen van munitie aan criminelen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem bepaald.

 • 18 December 2018 om 15:11
❌