[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Maart 2019De Gelderlander - Wijchen / Beuningen

Uitslaande woningbrand in Beuningen

BEUNINGEN - Er heeft vrijdagmiddag brand gewoed in een woning aan het Korenveld in Beuningen.

 • 22 Maart 2019 om 16:02
OuderDe Gelderlander - Wijchen / Beuningen

Omgevallen boom blokkeert uitrit ambulance Beuningen

BEUNINGEN – Een omgevallen boom heeft donderdagmiddag enige tijd gezorgd dat er geen ambulances konden vertrekken vanaf de post aan de Elsenpas in Beuningen.

 • 14 Maart 2019 om 17:59

Lees De Gelderlander vandaag gratis digitaal

Wegens een technische storing kan het zijn dat u als lezer van de papieren krant vandaag een andere editie van De Gelderlander thuis heeft gekregen dan normaal. Excuses voor het ongemak.

 • 8 Februari 2019 om 07:32

Aan het eind van het jaar feest op de Zanddonk

BEUNINGEN - Dagelijks Leven bouwt in Beuningen een complex voor twintig mensen met dementie. Het moet de op één na beste plek zijn om te wonen, als thuis niet meer gaat.

 • 6 Februari 2019 om 11:25

Meer dan honderd kerststallen in Sint Andreaskerk in Weurt

WEURT - In de Sint Andreaskerk in Weurt zijn zo’n honderd kerststallen uit alle continenten te zien. Het thema is ‘Kerstmis rond de wereld’. Ook zondagmiddag zijn de kerststallen al te bewonderen.

 • 23 December 2018 om 12:20

Sportschutter krijgt 1 jaar cel voor verkopen kogels aan criminelen

ARNHEM/BEUNINGEN - Een 63-jarige sportschutter uit Beuningen moet 1 jaar de gevangenis in voor het verkopen van munitie aan criminelen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem bepaald.

 • 18 December 2018 om 15:11

Volop medeleven voor A50-held Lionel: β€˜Meer kan je niet doen... goed gehandeld’

Lezers leven volop mee met Lionel Wiehink, die vandaag zijn verhaal deed in De Gelderlander. De inwoner van Beuningen redde in de nacht van zondag op maandag een man uit een gecrashte auto op de A50 bij Renkum, maar die beroofde zichzelf daarna alsnog van het leven.

 • 28 November 2018 om 16:12

Auto komt tot stilstand tegen pilaar in Beuningen

BEUNINGEN- Een automobilist is vrijdagmiddag tegen een pilaar aangereden bij de slijterij aan het kerkplein in Beuningen. Hij wilde remmen voor een voetganger, maar trapte hierbij per ongeluk het gas in. Daardoor moest hij uitwijken en kwam hij tegen de pilaar terecht en uiteindelijk ook nog tegen de voetganger.

 • 23 November 2018 om 13:26

Botsing tussen fietser en auto

WIJCHEN- Een vrouw op een fiets en een automobilist zijn woensdagmorgen op de kruising met de Passedwarsstraat en de Klapstraat in Wijchen gebotst. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 • 21 November 2018 om 11:37

Container in lichterlaaie aan 10e straat Diepvoorde in Wijchen

WIJCHEN - Een vuilcontainer is vrijdagavond uitgebrand aan de 10e straat van woonwijk Diepvoorde in Wijchen. De brandweer heeft de brand geblust en de politie doet onderzoek naar hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

 • 17 November 2018 om 01:43

Verdachte blote-voeten-overval Wijchen ook verdacht van woninginbraak Balgoy

WIJCHEN/BALGOY - De 52-jarige man uit Wijchen die wordt verdacht van de overval op blote voeten op Snackbar Zuiderpoort 22 juli in die plaats, is ook verdachte van een woninginbraak in Balgoy een week eerder.

 • 14 November 2018 om 17:42

Uit met Anne: knusse folk, op bezoek bij kunstenaars en enge beesten

Bijna weekend! Moeten we nog ergens heen? Uitgaanstips van Gelderlander-journalist Anne Nijtmans.

 • 9 November 2018 om 14:18

Leerlingen de Viersprong gaan eigen groente kweken en koken

WIJCHEN - Leerlingen van basisschool de Viersprong in Wijchen gaan hun eigen groente en fruit kweken. Daarnaast koopt de school een oven, om de eigen groente zelf te kunnen bereiden. Voor dit project krijgt de basisschool 3500 euro van de provincie Gelderland.

 • 8 November 2018 om 11:59

Ietsje minder hip: Pizza Pasta Wijchen gooit het over een andere boeg

Het in februari geopende restaurant Pizza Pasta aan de Markt in Wijchen gooit het na negen maanden over een andere boeg.

 • 7 November 2018 om 14:01

Bewijs: Leur heeft in de middeleeuwen versterking gehad, motteburcht gevonden

LEUR - Leur heeft in de middeleeuwen versterking gehad, een motteburcht. Die zou er in de tiende of elfde eeuw zijn gebouwd. Dat is na twee dagen graven door archeologen vast komen te staan.

 • 7 November 2018 om 08:03

De betere levensliederen in een 'klein charmant theater'

Zangteksten van Piaf en Barbara doen van alles met Rian van Nieuwkuijk (57) uit Beuningen. In theater De Molen brengt ze zondag 18 november een ode aan haar grote liefde: het Franse chanson.

 • 6 November 2018 om 15:57

Vrouw botst tegen boom in Winssen

WINSSEN - Op de Koningstraat in Winssen is zaterdagochtend half elf een auto frontaal op een boom geklapt. De automobiliste uit Druten raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

 • 27 Oktober 2018 om 12:33

Uren wachten op een trein die niet komt

WIJCHEN/NIJMEGEN - Woensdagmorgen lag het treinverkeer tussen Wijchen en Nijmegen meer dan twee uur stil door een defecte trein. Inmiddels is het probleem opgelost, maar het leidde wel tot ergernis bij de reizigers die uren vast zaten.

 • 24 Oktober 2018 om 12:17

β€˜Gelukje’ Skverer aan basis derbywinst Woezik op Alverna

WIJCHEN - Woezik gaat nog altijd aan kop in de eerste klasse C. De ploeg boekte zondag de tweede driepunter op rij door in de Wijchense derby af te rekenen met Alverna: 4-1.

 • 30 September 2018 om 17:26

Bieb Wijchen: minder bezoekers en leden, meer geld

WIJCHEN De Wijchense bibliotheek heeft een financieel goed jaar achter de rug. Het aantal leden en bezoekers aan de bieb loopt echter - net als op veel plekken elders in Nederland - wel langzaam terug.

 • 27 Augustus 2018 om 07:11
❌