[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018De Gelderlander - Nijmegen e.o.

Flying Tiger viert jubileum: voor één dag alles te koop voor 1 euro

ARNHEM - De van oorsprong Deense winkelketen Flying Tiger verlaagt de prijzen van alle producten op dinsdag 23 oktober voor één dag naar 1 euro. Dat doet het bedrijf om het tienjarig bestaan van de keten in Nederland te vieren.

 • 22 Oktober 2018 om 19:02

72-jarige man slachtoffer van een mogelijk gewapende overval in Zwanenveld

NIJMEGEN - Een 72-jarige Nijmegenaar is zondagavond overvallen na een bezoek aan het casino. Hij werd mogelijk bedreigd met een vuurwapen en tegelijkertijd door iemand anders van achteren vastgehouden. De Nijmegenaar is hierbij niet gewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de twee daders.

 • 22 Oktober 2018 om 16:43

Man uit Mook (81) overlijdt na ernstig ongeluk net over grens bij Groesbeek

GROESBEEK/ KRANENBURG - Een 81-jarige bestuurder uit Mook is maandag overleden na een eenzijdig ongeval in het Duitse Kranenburg, net over de grens bij Groesbeek.

 • 22 Oktober 2018 om 13:30

TK Maxx en Decathlon komen naar Nijmeegse binnenstad: β€˜Een echte aanwinst’

NIJMEGEN - Sportketen Decathlon en merken-prijsvechter TK Maxx nemen volgend jaar hun intrek in het voormalige V&D-pand aan de Nijmeegse Grote Markt. De twee multinationals hebben inmiddels vergunningen bij de gemeente Nijmegen aangevraagd om het pand volledig opnieuw te mogen inrichten.

 • 22 Oktober 2018 om 16:08

Maisdoolhof in Malden heeft 'bijzonder goed seizoen’ achter de rug

MALDEN – De speelboerderij en het maisdoolhof aan de Westerkanaaldijk in Malden heeft zondag het seizoen 2018 definitief afgesloten. Het is een bijzonder goed seizoen geweest, zegt Bert Hopman van het park.

 • 22 Oktober 2018 om 14:36

CDA: β€˜Verroeste bruggen Dukenburg zijn toe aan een opknapbeurt’

NIJMEGEN - De bruggen die Dukenburg met de rest van Nijmegen verbinden, zijn toe aan een opknapbeurt. Dat vindt de Nijmeegse fractie van het CDA tenminste. Vooral de verroeste vangrails zijn veel inwoners van Dukenburg een doorn in het oog, stelt CDA-raadslid Marjolijn Mijling: ,,Het is de spreekwoordelijke druppel.”

 • 22 Oktober 2018 om 14:31

Nederlandse bestuurder gewond bij ernstig ongeluk net over grens bij Groesbeek

GROESBEEK/ GRAFWEGEN - Een Nederlandse bestuurder is maandag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Duitsland. Die is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een bijrijder bleef ongedeerd.

 • 22 Oktober 2018 om 13:30

Twee gewonden door eenzijdig auto-ongeluk net over de grens bij Groesbeek

GROESBEEK/ GRAFWEGEN - Een Nederlandse man en vrouw zijn gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Duitsland. Zowel hulpdiensten uit Duitsland en Nederland zijn aanwezig. De vrouw is door de brandweer uit de auto bevrijd. De man is er ernstig aan toe en wordt op dit moment gereanimeerd.

 • 22 Oktober 2018 om 13:30

Banden Staatsbosbeheer lek gestoken bij begin bomenkap Bisonbaai

OOIJ - Op de ochtend dat Staatsbosbeheer begonnen is met bomenkap bij de Bisonbaai in Ooij hebben onbekenden de autobanden lek gestoken van medewerkers van die organisatie. Het gaat om vijf auto’s, waarvan twee van Staatsbosbeheer en drie van particulieren. Er is aangifte gedaan.

 • 22 Oktober 2018 om 10:08

StartUp Nijmegen helpt tientallen starters op eigen benen te staan

NIJMEGEN - StartUp Nijmegen, een broedplaats van startende ondernemers, ziet dit jaar 35 van hen uitvliegen. Ze gaan omdat ze zijn gegroeid, personeel hebben aangetrokken en uiteindelijk hun eigen plek willen.

 • 22 Oktober 2018 om 11:57

StartUp: Uurtje per dag werken is voor Jasper al genoeg

NIJMEGEN - De investering van Jasper Lesuis in zijn prille bedrijf betaalt zich uit. Een berg werk verzet en nu heeft hij nauwelijks omkijken naar zijn ViaVector. Dus daar gaat hij met zijn busje. Met dank aan StartUp Nijmegen.

 • 22 Oktober 2018 om 11:55

Banden Staatsbosbeheer lek gestoken, maar actievoerders Bisonbaai willen dat protest vreedzaam is

OOIJ - Op de ochtend dat Staatsbosbeheer begonnen is met bomenkap bij de Bisonbaai in Ooij hebben onbekenden de autobanden lek gestoken van medewerkers van die organisatie. Dat heeft de politie maandagochtend gemeld. Het gaat om vijf auto's, waarvan twee van Staatsbosbeheer en drie van particulieren.

 • 22 Oktober 2018 om 10:08

Winkeliers β€˜blij’ dat ze moeten betalen om Nijmeegse binnenstad sfeervoller te maken

NIJMEGEN - Veel Nijmeegse binnenstadsondernemers kijken volgens de binnenstadsmanager reikhalzend uit naar de invoering van reclamebelasting voor zaken in het centrum. Het geld is bedoeld om de binnenstad sfeervoller te maken.

 • 22 Oktober 2018 om 10:48

Zwemles van Ranomi Kromowidjojo, en ook nog op de foto met een handtekening

NIJMEGEN - De jeugdleden van zwemvereniging Aqua Novio ’94 staan haar op het parkeerterrein van het Erica Terpstrabad op een muurtje op te wachten. Gejuich als Ranomi Kromowidjojo het terrein op rijdt: hun heldin en meervoudig Olympisch kampioen. ‘Kromo’ geeft de kinderen een clinic als bedankje voor de 3.309 euro die de vereniging dit jaar bijeenbracht voor Unicef. ,,Het geld dat jullie en andere zwemclubs hebben opgehaald, gaat naar kinderen in Syrië.’’

 • 22 Oktober 2018 om 07:40

Banden lek gestoken van Staatsbosbeheer, actievoerders Bisonbaai willen dat protest vreedzaam is

OOIJ - Op de ochtend dat Staatsbosbeheer begonnen is met bomenkap bij de Bisonbaai in Ooij hebben onbekenden de autobanden lek gestoken van medewerkers van die organisatie. Dat heeft de politie zojuist gemeld. Om hoeveel auto’s het gaat, is nog onbekend.

 • 22 Oktober 2018 om 10:08

Auto en stadsbus botsen op elkaar in Nijmegen: veel oponthoud

NIJMEGEN - Een auto en een stadsbus zijn maandagmorgen op elkaar gebotst op de Graafseweg in Nijmegen. De voertuigen liepen veel schade op door het ongeluk.

 • 22 Oktober 2018 om 09:41

Ranomi Kromowidjojo gaf kinderen van Aqua Novio zwemles. En beantwoordde vragen.

NIJMEGEN - De jeugdleden van zwemvereniging Aqua Novio ’94 staan haar op het parkeerterrein van het Erica Terpstrabad op een muurtje op te wachten. Gejuich als Ranomi Kromowidjojo het terrein op rijdt: hun heldin en meervoudig Olympisch kampioen. ‘Kromo’ geeft de kinderen een clinic als bedankje voor de 3.309 euro die de vereniging dit jaar bijeenbracht voor Unicef. ,,Het geld dat jullie en andere zwemclubs hebben opgehaald, gaat naar kinderen in Syrië.’’

 • 22 Oktober 2018 om 07:40

Kamerleden: plan van Bruls voor β€˜soepelere’ veiligheid is ronduit bizar

NIJMEGEN - De landelijke politiek uit felle kritiek op de plannen van de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls om de regels rondom veiligheid van panden te versoepelen. De VVD en SP hebben inmiddels Kamervragen ingediend bij Kajsa Ollongren, minister van binnenlandse zaken. VVD-Kamerlid Daniel Koerhuis noemt de uitspraken van Hubert Bruls op Twitter ‘ronduit bizar'.

 • 22 Oktober 2018 om 07:10

Particulieren lopen geld voor onderzoek naar explosieven mis

LINGEWAARD - Burgers en bedrijven die op hun erf onderzoek moeten laten verrichten naar oude explosieven in de grond, lopen daar collectief een onkostenvergoeding voor mis. Het gaat om fikse bedragen: van enkele duizenden euro's tot zelfs tonnen, die particulieren nu onnodig uit eigen zak betalen.

 • 22 Oktober 2018 om 07:04
Gisteren β€” 21 Oktober 2018De Gelderlander - Nijmegen e.o.

Scorebord kan monsterscore Groesbeekse Boys niet aan

GROESBEEK - Groesbeekse Boys leefde zich in de vierde klasse E tegen Batavia heerlijk uit. De teller stond na 90 minuten op 11-0. Het scorebord aan de Breedeweg stopte ermee bij 9-0.

 • 21 Oktober 2018 om 17:37
❌