[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Februari 2018De Gelderlander - Maasland

Twaalf jaar cel voor gevangene die overvallen pleegde tijdens verlof

DEN BOSCH/ OVERLOON - Issam T. (29) uit Sittard moet twaalf jaar de cel in voor drie gewapende overvallen. Die straf die de rechtbank Oost-Brabant T. vrijdag heeft opgelegd is gelijk aan de eis van het Openbaar Ministerie (OM), zo meldt De Limburger.

 • 23 Februari 2018 om 14:31

Boerenbondgebouw Wanroij: Wat 'n uitzicht vanaf 40 meter hoog !

WANROIJ - De torenhoge mengvoederfabriek in Wanroij staat al vier jaar leeg. Hoogste tijd voor een nieuwe bestemming. De Gelderlander nam samen met voormalig bedrijfsleider Jan van den Broek een kijkje in en op het markante gebouw. Wanroijenaren Jan Suijkerbuijk en Willem Egelmeers gingen mee omdat zij ook nadenken over de toekomst van het gebouw namens hun partij CDA.

 • 23 Februari 2018 om 08:01

Begeleid wonen voor jongeren naast schouwburg Cuijk

CUIJK - Een pand naast de schouwburg aan de Grotestraat in Cuijk wordt verbouwd tot acht (sociale) huurappartementen voor jongeren met autisme en ADHD in de leeftijd van 20 tot en met 25 jaar.

 • 23 Februari 2018 om 07:31
Gisteren โ€” 22 Februari 2018De Gelderlander - Maasland

Auto op de kop in sloot bij Beugen

BEUGEN - Op de Hapseweg in Beugen is donderdagmiddag een automobilist op de kop in de sloot beland.

 • 22 Februari 2018 om 18:17

Zeven jaar cel voor man die drie politiewagens ramde in Milsbeek

MILSBEEK/ ROERMOND - De rechtbank van Roermond heeft donderdag de 35-jarige Mohammed R. uit Zaltbommel veroordeeld tot zeven jaar cel, meldt dagblad De Limburger. De rechtbank acht bewezen dat hij met een bestelbus drie auto's met daarin zes agenten op de rijksweg N271 in Milsbeek heeft geramd.

 • 22 Februari 2018 om 14:18

Teleurstelling politie over straf na achtervolging

MILL - De politie is teleurgesteld over een straf die een verdachte vandaag heeft gekregen nadat deze na een wilde achtervolging door de regio was opgepakt: een taakstraf van 30 uur en 2 maanden rijontzegging.

 • 22 Februari 2018 om 14:03

Wie mist er zijn kluis?

CUIJK - Iemand een kluis kwijt? Hij ligt tijdelijk op het politiebureau in Cuijk. Maandagochtend kreeg de politie een tip dat er in de bosjes in de Beversestraat in Cuijk, tegenover café de Bond, een kluis lag. Inderdaad trof de toegesnelde agent een gesloten kluis aan. Probleem, niemand weet van wie het ding is.

 • 22 Februari 2018 om 13:51

Hubo sluit na 36 jaar definitief de deuren in Ledeacker

LEDEACKER - Bouwmarkt Hubo aan de Dorpsstraat in Ledeacker sluit eind april voorgoed de deuren. Na 36 jaar kunnen dorpsbewoners niet meer terecht voor hun op maat gezaagde planken bij de familie van Erp. En ook niet voor alle andere doe-het-zelfartikelen en huishoudartikelen die onder de vlag van Hubo en Novy worden verkocht.

 • 22 Februari 2018 om 13:51

Muziekpark Boxmeer stopt, wachten op nieuwe plannen

BOXMEER - Muziekpark Boxmeer, het eendaagse festival in augustus in het Weijerpark, houdt na de editie van dit jaar op te bestaan. De organisatoren trekken de stekker eruit. Dat wil niet zeggen dat ze op hun lauweren gaan rusten. De kans dat er iets anders voor in de plaats komt bestaat, zegt Joris Claassen van Muziekpark. ,,Maar we willen met een leeg vel papier beginnen."

 • 22 Februari 2018 om 12:51

Veel animo voor wonen in klaslokaal Cuijk

CUIJK - Er is veel belangstelling om tijdelijk te wonen en te werken in een van de vier leegstaande schoolgebouwen in Cuijk.

 • 22 Februari 2018 om 11:18

IJsbaan in de maak? Zet hem op onze kaart

Het gaat de komende dagen vriezen, en flink ook. Dat betekent ijs- en schaatspret. IJsmeesters zijn druk in de weer om schaatsbanen klaar te maken voor publiek. Niet alleen op speciaal geprepareerde terreinen, maar ook op pleintjes in woonwijken wordt water opgespoten om dit weekend te kunnen schaatsen.

 • 22 Februari 2018 om 10:39

Brandveiligheid nu nog niet in het geding

CUIJK - Branden worden gewoon geblust, ondanks financiële problemen. Maar de brandweer heeft de komende jaren veel extra geld nodig. Inwoners van Noordoost Brabant hoeven nog niet bang te zijn dat bij een brand de brandweer niet kan komen.

 • 22 Februari 2018 om 09:20

Kritiek van bewoners Ven-Zelderheide op te dure grondruil

VEN-ZELDERHEIDE - Onbegrijpelijk en oneerlijk. Inwoners van het dorp Ven-Zeldeheide zijn het zeer oneens met het voornemen van de gemeente Gennep om in hun dorp bouwgrond te ruilen tegen 'onbruikbare' landbouwgrond. De politiek buigt zich maandag over de kwestie.

 • 22 Februari 2018 om 09:01
OuderDe Gelderlander - Maasland

Zij zijn een paar dagen lang gemeenteraadslid in Gennep

GENNEP - Of ze er allemaal evenveel zin in hadden, was niet zeker. Maar vast stond wel dat de grote groep leerlingen van 3 havo en 3 mavo van het Elzendaalcollege in Gennep aan de slag ging. Vier dagen lang zijn de leerlingen gemeenteraadsleden in opleiding. Donderdag kruisen ze de degens in een nagespeelde gemeenteraadsvergadering.

 • 21 Februari 2018 om 16:14

Succes actie voor ziek bandlid 'ontroerend, mooi en fijn'

BOXMEER - ,,We zijn echt geraakt door de overweldigende steun en betrokkenheid van de mensen. Dat klapt er enorm in. Het is heel ontroerend, mooi en fijn”, zegt Stefan Kollee. Hij is de zanger van de Boxmeerse psychogrungeformatie The Naked Sweat Drips.

 • 21 Februari 2018 om 14:02

Supermarkt Jan Linders in Gennep heropend na metamorfose

GENNEP - Onder grote publieke belangstelling is supermarkt Jan Linders aan 't Straatje in Gennep woensdagochtend om 9.00 uur heropend. De winkel is in de afgelopen elf dagen ingrijpend verbouwd. Na de metamorfose heeft de supermarkt de nieuwe uitstraling die Jan Linders in alle zaken doorvoert.

 • 21 Februari 2018 om 11:33

Ramkraak bij AH in Boxmeer gaat letterlijk de mist in

BOXMEER - Een ramkraak bij Albert Heijn in de steenstraat in Boxmeer is in de nacht van dinsdag op woensdag mislukt. Daders sloegen aan de voorzijde een ruit in om binnen te komen.

 • 21 Februari 2018 om 09:43

Ramkraak Boxmeer gaat letterlijk de mist in

BOXMEER - Een ramkraak bij Albert Heijn in de steenstraat in Boxmeer is in de nacht van dinsdag op woensdag mislukt. Daders sloegen aan de voorzijde een ruit in om binnen te komen.

 • 21 Februari 2018 om 09:43

Verlichte optocht: boete voor herrie

GROESBEEK/ MILLINGEN - Carnavalswagens die tijdens de verlichte halfvastenoptochten in Groesbeek (10 maart) en Millingen (9 maart) te veel herrie maken, krijgen een boete van 250 euro per overtreding.

 • 21 Februari 2018 om 07:17
โŒ