[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Augustus 2019De Gelderlander - Maas-en-Waal

Nieuwe snoepwinkel Bijzonder Zoet met bijzonder personeel opent deuren in Beuningen

BEUNINGEN - Beuningen krijgt een snoepwinkel. Aan het Julianaplein in het pand naast lunchroom Bijzonder Genieten van Guus van Haren, komt Bijzonder Zoet van zijn echtgenote Debbie van Haren. De verbouwing van de voormalige kinderkledingzaak is in volle gang. In de eerste week van oktober gaan de deuren open.

 • 21 Augustus 2019 om 20:00

Een echte Romeinse huwelijksceremonie in de Wijchense kasteeltuin

WIJCHEN - In de tuin van Kasteel Wijchen werd woensdagmiddag een huwelijk gesloten. Niet zo maar een verbintenis maar een trouwerij in Romeinse sferen.

 • 21 Augustus 2019 om 18:54

De familie Doorsnee als xtc-dealer, Frans O. had je buurman kunnen zijn

APPELTERN/WIJCHEN/BEUNINGEN - Wie zijn de vader en zoon die vanuit Appeltern en Wijchen grote hoeveelheden xtc de wereld over stuurden per envelop, verpakt in zakjes tijgernootjes?

 • 21 Augustus 2019 om 18:28

Ewijks zonneveld groeit snel, maar de stroom laat op zich wachten

EWIJK - Na drie jaar wachten op de aanleg van zonneveld Lage Woerd, gaat het plotseling snel met het plaatsen van zonnepanelen aan de Goudwerf in Ewijk. Nadat in juni het startschot voor de bouw werd gegeven, zijn alle stellages al gebouwd en is zelfs al meer dan de helft van de ruim 18.200 zonnecollectoren geplaatst.

 • 21 Augustus 2019 om 17:44

500 euro voor Armoedefonds dankzij β€˜zuinige week’ Brouwer

BEUNINGEN - Ricardo Brouwer leefde een week lang van 50 euro om zo aandacht te vragen voor het armoedeprobleem in Nederland. Uiteindelijk hield de Beuningenaar 19 cent over van zijn budget. Niet alleen heeft zijn gelijktijdige inzamelactie 500 euro opgeleverd voor het Armoedefonds, het heeft ook Brouwers leven verrijkt.

 • 21 Augustus 2019 om 15:44

Kaarten voor We Love The 90's al voor één euro te koop

NIJMEGEN - Het Goffertpark fungeert aankomende zaterdag even als tijdmachine. Voor de achtste keer is het Nijmeegse stadspark decor van We Love The 90’s: een collectieve guilty pleasure.

 • 21 Augustus 2019 om 13:03

Voor één euro terug naar de onbezorgde nineties

NIJMEGEN - Het Goffertpark fungeert aankomende zaterdag even als tijdmachine. Voor de achtste keer is het Nijmeegse stadspark decor van We Love The 90’s: een collectieve guilty pleasure.

 • 21 Augustus 2019 om 13:03

Veel evenementen om Maas en Waal uit zomerslaap te laten ontwaken

WIJCHEN - Bewoners van Maas en Waal kunnen komend weekend terecht op opvallend veel evenementen in de eigen regio. Het einde van de zomervakantie is voor veel organisatoren het sein om weer alles uit de kast te trekken. De regio ontwaakt als het ware uit een korte zomerslaap.

 • 21 Augustus 2019 om 12:42

Bestuurder bewusteloos uit auto gehaald na ongeluk op Gordenaars in Hernen

HERNEN - De bestuurder van een auto die tussen 9.00 en 9.30 uur op de Gordenaars in Hernen een ongeluk kreeg, is in bewusteloze toestand door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 • 21 Augustus 2019 om 10:22

Bestuurder bewusteloos uit auto gehaald na aanrijding op Gordenaars in Hernen

HERNEN - De bestuurder van een auto die tussen 9.00 en 9.30 uur op de Gordenaars in Hernen verongelukte, is in bewusteloze toestand door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 • 21 Augustus 2019 om 10:22

Vader en zoon versturen kilo's drugs naar het buitenland: 25.000 xtc-pillen onderschept

APPELTERN/WIJCHEN - Een vader en zoon zijn dinsdag opgepakt in Appeltern en Wijchen voor het versturen van harddrugs naar het buitenland. Op hun woonadressen en in een pand in Beuningen vond de politie bijna tien kilo harddrugs, vooral xtc-pillen.

 • 21 Augustus 2019 om 09:51

Deest boos over uitstel wijkvernieuwing

DEEST - Het uitstel van de vernieuwing van de oude en verloederende Deestse wijk Wilgenland door woningbouwstichting Woonwaarts leidt tot boosheid onder de bewoners.

 • 21 Augustus 2019 om 06:57
Gisteren β€” 20 Augustus 2019De Gelderlander - Maas-en-Waal

Motorrijder ernstig gewond na botsing met auto bij Wamel

WAMEL - Een motorrijder is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt na een botsing met een auto bij Wamel. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

 • 20 Augustus 2019 om 18:05

Beuningenaar Rob Trip na behandeling prostaatkanker terug op tv

Presentator Rob Trip is na een periode van afwezigheid weer terug op televisie. Vanavond was hij te zien in het NOS Journaal van 20.00 uur. Trip werd de afgelopen maanden behandeld voor prostaatkanker.

 • 19 Augustus 2019 om 21:50

Waterschap zet zich schrap door klimaatverandering: β€˜De vraag naar water wordt groter en het aanbod kleiner’

TIEL - Het veranderende klimaat dwingt Waterschap Rivierenland tot maatregelen als het verlagen van rivierinlaten en het bouwen van grotere gemalen. Ondanks de aanwezigheid van de grote rivieren loopt ook dit waterschap aan tegen de grenzen van zijn mogelijkheden door terugkerende perioden van droogte en de plaatselijke piekbuien.

 • 20 Augustus 2019 om 12:09

Wijchens β€˜hoofdpijnplein’ blijft tot de herfst bouwterrein

WIJCHEN - Winkeliers, aanwonenden en shoppers zitten mogelijk tot wel eind september opgescheept met een deels opgebroken Europaplein. Het plein in het centrum van Wijchen ligt al drie maanden op de schop vanwege lekkages in de parkeergarage waarop het ligt.

 • 20 Augustus 2019 om 07:01

Audi's in trek bij autodieven in Wijchen: drie pogingen in een week tijd

WIJCHEN - In een week tijd zijn bij drie pogingen twee auto's gestolen. Dieven hadden het gemunt op auto's van het Duitse merk Audi, meldt de politie.

 • 20 Augustus 2019 om 08:28

Wijchens β€˜hoofdpijnplein’ blijft tot de herfst een bouwterrein

WIJCHEN - Winkeliers, aanwonenden en shoppers zitten mogelijk tot wel eind september opgescheept met een deels opgebroken Europaplein. Het plein in het centrum van Wijchen ligt al drie maanden op de schop vanwege lekkages in de parkeergarage waarop het ligt.

 • 20 Augustus 2019 om 07:01
OuderDe Gelderlander - Maas-en-Waal

Zanger en model Nick de Ridder is van kinds af aan gefascineerd door schedels en botten

Wat doen bekende Gelderlanders in het weekend? Elke week bespreekt iemand hier zijn of haar programma.

 • 19 Augustus 2019 om 11:47

Dennis Gaens, Maaike Pleging en Edwin van Meerkerk in jury Nijmeegse Literatuur Prijs

NIJMEGEN - Dennis Gaens, Maaike Pleging en Edwin van Meerkerk bepalen wie dit jaar de Nijmeegse Literatuur Prijs wint. Die prijs is bedoeld voor iedere beginnende schrijver die woont, werkt of studeert in Nijmegen of directe omgeving.

 • 19 Augustus 2019 om 10:35
❌