[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 10 Juli 2020De Gelderlander - Liemers

25 appartementen aan Eltensestraat in Duiven: β€˜We richten ons op eenpersoonshuishoudens’

DUIVEN - Een appartementencomplex voor eenpersoonshuishoudens van jong tot oud verrijst aan de Eltensestraat 17 in Duiven. Er komen 24 appartementen in drie bouwlagen op de plek waar voorheen onder meer thuiszorgorganisatie STMG en het Rode Kruis waren gevestigd.

 • 10 Juli 2020 om 11:18

Burgers’ Zoo na coronacrisis verder op schouder shirt Vitesse

ARNHEM - Burgers’ Zoo gaat na de coronacrisis verder als mouwsponsor van Vitesse. De Arnhemse dierentuin heeft het contract met de eredivisionist met een jaar verlengd.

 • 10 Juli 2020 om 10:00

Burgers’ Zoo na β€˜coronaklap’ verder op mouw shirt Vitesse

ARNHEM - Burgers’ Zoo gaat verder als mouwsponsor bij Vitesse. De Arnhemse dierentuin heeft het contract met de eredivisionist met een jaar verlengd. De verbintenis volgt na een klap door de coronacrisis voor het park.

 • 10 Juli 2020 om 10:00

Gevonden lichaam in Valeplas bij Giesbeek is van vermiste Bert Burger (58), geen misdrijf

GIESBEEK - In de Valeplas bij Giesbeek heeft de politie donderdag aan het begin van de avond het lichaam van de 58-jarige Bert Burger gevonden. Burger werd al vanaf eind juni vermist.

 • 9 Juli 2020 om 19:24

Gevonden lichaam in Valeplas bij Giesbeek is van vermiste Bert Burger (58)

GIESBEEK - In de Valeplas bij Giesbeek heeft de politie donderdag aan het begin van de avond het lichaam van de 58-jarige Bert Burger gevonden. Burger werd al vanaf eind juni vermist.

 • 9 Juli 2020 om 19:24

Lichaam in Valeplas bij Giesbeek van vermiste Bert Burger (58)

GIESBEEK - In de Valeplas bij Giesbeek heeft de politie donderdag aan het begin van de avond het lichaam van de 58-jarige Bert Burger gevonden. Burger werd al vanaf eind juni vermist.

 • 9 Juli 2020 om 19:24

Zo moet het nieuwe Raadhuisplein in Zevenaar eruit gaan zien

ZEVENAAR - Een waterpartij met fonteintjes, luxe zitelementen en kleurrijke bestrating met mozaïekpatroon. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor het nieuwe ontwerp van het Raadhuisplein in het hart van Zevenaar.

 • 10 Juli 2020 om 07:25

Betonproducent in Westervoort wijkt voor hoogwatermaatregelen

WESTERVOORT - Betonproducent Struyk Verwo in Westervoort moet wijken voor rivierklimaatpark IJsselpoort. Dit om een betere waterdoorstroming in het gebied tussen Arnhem en Giesbeek mogelijk te maken en overlast van hoogwater tegen te gaan.

 • 10 Juli 2020 om 07:01

Ze zijn er! Alle indelingen in het amateurvoetbal

DOETINCHEM - De indelingen in het amateurvoetbal voor het seizoen 2020-2021 zijn bekend.

 • 10 Juli 2020 om 00:48
Gisteren β€” 9 Juli 2020De Gelderlander - Liemers

Raad dwaalt verder in de zoektocht naar een zwembad voor Didam

DIDAM - Het zwembad De Hoevert gaat eind dit jaar dicht mits. Dat is de uitkomst van het zoveelste debat over het behoud van een zwemvoorziening in Didam.

 • 9 Juli 2020 om 22:44

Montferland wil meer zelf verdienen om uit de rode cijfers te komen

DIDAM - Het aanjagen van woningbouw, zo snel mogelijk industrieterrein DocksNLD2 bij Azewijn aanleggen en zoveel mogelijk subsidies binnen harken. Dat moet Montferland aan geld helpen om de dieprode cijfers van de gemeentekas wat bleker te kleuren.

 • 9 Juli 2020 om 22:43

Politie vindt tijdens zoektocht met sonar naar vermiste Arnhemmer levenloos lichaam in Valeplas bij Giesbeek

GIESBEEK - In de Valeplas bij Giesbeek heeft de politie donderdag aan het begin van de avond een levenloos lichaam gevonden. De identiteit is nog niet vastgesteld. Wijkagent Florus Noppen meldde op Instagram dat er met sonar een zoektocht werd gehouden naar een vermiste Arnhemmer.

 • 9 Juli 2020 om 19:24

Politie vindt levenloos lichaam in Valeplas bij Giesbeek

GIESBEEK - In de Valeplas bij Giesbeek heeft de politie donderdag aan het begin van de avond een levenloos lichaam gevonden. De identiteit is nog niet vastgesteld.

 • 9 Juli 2020 om 19:24

Trauma om tragische dood hertenkalfje is verwerkt: β€˜Nu praten met politie’

PANNERDEN - De dood van een hertenkalfje kort na de geboorte een week geleden bij Kinderboerderij Pannerden was traumatiserend. De dood van het dier is volgens de stichting kinderboerderij mede de schuld van politieagenten die eisten dat er werd ingegrepen bij de bevalling. Volgende week praat de kinderboerderij met de politie over de gang van zaken.

 • 9 Juli 2020 om 16:25

Mogelijk tΓ³ch kermissen in Achterhoek, al helpen ongeregeldheden Zevenaar niet mee

Gemeenten in de Achterhoek onderzoeken de mogelijkheid om dit jaar nog kermissen te houden. Maar veel optimisme daarover is er nog niet. Met name de 1,5 meterregel lijkt lastig te handhaven. Daarnaast wordt gewezen naar de ongeregeldheden tijdens de kermis in Zevenaar.

 • 9 Juli 2020 om 06:58

Harry Bolck van Tractorpulling Loerbeek krijgt lintje

DIDAM/ LOERBEEK - Harry Bolck is donderdagochtend koninklijk onderscheiden door Montferland-burgemeester Peter de Baat. De 53-jarige Didammer mag zich vanaf nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Dat komt met name omdat hij al sinds 1990 een van de gezichten is achter de stichting Tractorpulling Loerbeek.

 • 9 Juli 2020 om 12:05

Riviersteden smachten naar de terugkomst van de cruiseschiptoerist: β€˜Ze zijn de kers op de taart’

Al maanden ontbreken ze in het stadsbeeld van de Gelderse riviersteden: de cruiseschip-toeristen. Zodra in maart het cruise-seizoen opent, nemen de trossen toeristen in andere jaren week in week uit voorzichtig de loopplank van de gigantische cruiseschepen.

 • 9 Juli 2020 om 12:00

Meerderheid Arnhemse raad stemt in met nee tegen Zwarte Piet bij intocht

ARNHEM - Een meerderheid in de gemeenteraad van Arnhem heeft woensdagavond laat ingestemd met een voorstel om niet meer mee te werken aan een sinterklaasintocht waar Zwarte Pieten rondlopen.

 • 9 Juli 2020 om 08:25

Asbest, glas en puin in speeltuin ’s-Heerenberg: β€˜Kinderen hebben geen risico gelopen’

’s-HEERENBERG - Een speeltuin aan het Rodingsveen in de wijk oost in ’s-Heerenberg is met glas, puin en kleine deeltjes asbest verontreinigd. De speeltuin zit al sinds begin juni dicht en wordt zo snel mogelijk gesaneerd. Volgens onderzoek van de GGD is de gezondheid van de spelende kinderen niet in het geding geweest.

 • 9 Juli 2020 om 07:14

Groep 8 krijgt toch mooi afscheid ondanks corona: dikke limousine voor de deur

DOESBURG/ DUIVEN - Schoolkampen en eindmusicals werden afgelast vanwege corona en een afscheid met stille trom dreigde voor kinderen in groep 8. Maar na de versoepeling werd er snel geschakeld en deze week is het toch feest op veel Liemerse basisscholen.

 • 9 Juli 2020 om 07:07
❌