[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2018De Gelderlander - Liemers

Mogelijk brandstichting in geparkeerde auto Doesburg

DOESBURG - Op de Smitsweide in Doesburg heeft maandag laat in de avond een geparkeerde auto in brand gestaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

 • 24 September 2018 om 23:46
Gisteren β€” 24 September 2018De Gelderlander - Liemers

Weer dringend beroep op verlaging snelheid Babberichseweg

OUD-ZEVENAAR - Bewoners van de Babberichseweg in Oud-Zevenaar doen opnieuw een dringend beroep op gemeente en provincie om de snelheid op de Babberichseweg te verlagen van 80 naar 60 kilometer per uur.

 • 24 September 2018 om 18:35

Organisatie Kadedagen: 'Bij hoosbui weet je dat het is afgelopen'

DOESBURG: Het hele jaar waren de vrijwilligers bezig met dat ene weekend in september. Een weekend waarin de afgelopen twee jaar de zon niet te temmen was en tienduizenden mensen aan de IJsseloever van Doesburg genoten van eten, drinken, kunst, muziek en nog veel meer. De derde editie van de Kadedagen was alles anders: het normaal gesproken tweedaagse evenement mocht maar zo'n vijf uurtjes duren.

 • 24 September 2018 om 16:54

De Graafschap met Etemadi en Thomassen in bekerduel bij VVSB

DOETINCHEM - Agil Etemadi staat dinsdagavond (19.45 uur) onder de lat bij De Graafschap in het KNVB-bekerduel bij tweededivisionist VVSB. Jordy Thomassen vervangt de geschorste Fabian Serrarens in de spits.

 • 24 September 2018 om 14:07

Ongeluk met zes auto's op afrit A12 naar Velperbroekcircuit bij Arnhem

ARNHEM - Op een afrit van de A12 bij Arnhem bij het Knooppunt Velperbroek is maandagochtend kort voor 10.00 uur een ongeluk gebeurd waarbij zes auto's zijn betrokken. Die hebben de nodige schade opgelopen.

 • 24 September 2018 om 10:36

Open dag Domus: 'De buren hebben gewoon de pest aan ons'

WEHL - Theo is 65 jaar en woont 2,5 jaar in de Domus in Wehl. ,,Ik ben Tukker, ze hebben me destijds in Enschede uit de sloot gevist. Ik zou vijf dagen blijven, maar ik ben er nog steeds.’’

 • 24 September 2018 om 07:00

Toekomst gloort voor verpauperd klooster Juvenaat

ZEVENAAR - Eindelijk gloort er weer een toekomst voor het Juvenaat. Voor het monumentale pand in Zevenaar zijn maar liefst 21 ideeën binnengekomen voor een nieuwe bestemming bij de jury van de Steengoed Challenge. Het Juvenaat komt via de provincie in aanmerking voor een opknapbeurt.

 • 24 September 2018 om 07:00
OuderDe Gelderlander - Liemers

Regen is spelbreker bij 11Dorpentoer

KILDER/ZEDDAM - Er is deze zondag rond het middaguur in de wijde omtrek van boerderij de Elsenhof in het buitengebied van Kilder geen fietser te bekennen. Niet zo gek, want het regent aan één stuk door. ,,Ik heb hier vanochtend maar één fietser gezien”, zegt eigenaar Albert Elshof. ,,En ik weet niet eens of die wel aan de toer meedeed.”

 • 23 September 2018 om 18:13

SyriΓ«r is na 120 schoten koning van Lathum

LATHUM - Tien maanden na zijn verhuizing naar Lathum is de 26-jarige Osama Halabi de nieuwe koning van Lathum. De geboren Syriër behaalde de titel met het 120ste schot op het Lathums feest, dat dit weekeinde in het dorp wordt gevierd.

 • 23 September 2018 om 11:38

Cindy wordt niet meer beter, maar wil anderen laten genieten

WESTERVOORT - Cindy Klijn (44) uit Westervoort put uit haar laatste energie. Ze is ernstig ziek, maar gaat vol voor een benefietconcert voor haar artsen.

 • 23 September 2018 om 11:35

RenΓ©e Wilke nieuwe bestuurder van Sensire

VARSSEVELD/ZEVENAAR - De Achterhoekse en Liemerse zorginstelling Sensire krijgt een extra bestuurder naast Maarten van Rixtel. Per 1 oktober is Renée Wilke aangesteld.

 • 23 September 2018 om 08:20

Duivense miljoenenfraudeur is nu dakloze die in de auto slaapt

ROTTERDAM/ DUIVEN - In het boek De Istanbul connectie beschrijft auteur Rob van Olm de miljoenenfraude die in 2014 werd gepleegd door een belastingambtenaar uit Duiven. Tientallen gesprekken met hem staan aan de basis van het verhaal, waarin de fraude en de gevolgen van begin tot eind in detail worden beschreven. Het boek wordt maandag gepubliceerd.

 • 23 September 2018 om 08:04

Doesburgse Kadedagen vallen in het water

DOESBURG- De Doesburgse Kadedagen zijn zaterdag na ruim een halve dag afgelast. De organisatie besloot rond de middag vanwege het slechte weer een streep te zetten door de zondag, de tweede dag van het evenement.

 • 22 September 2018 om 18:45

Schuurbrand in Didam door carnavalswagen

DIDAM - Een schuur achter een woonhuis aan de Dijksestraat in Didam staat in brand. De brand werd rond 16.00 uur gemeld en de brandweer was vrij snel ter plaatse. Er komt veel rook vrij. Een aantal jongeren die in de schuur aan het werk was, zijn vermoedelijk licht gewond geraakt.

 • 22 September 2018 om 16:52

In Arnhem geroofde belastingmiljoenen blijven voorlopig in Turkije

DUIVEN/ ARNHEM - De 19,5 miljoen aan belastinggeld die in 2014 is verduisterd door een belastingambtenaar uit Duiven, keert voorlopig niet terug naar Nederland. Het geld staat al meer dan vier jaar vast op een rekening in Turkije en dat blijft nog wel even zo, zegt woordvoerder André Karels van het Ministerie van Financiën.

 • 22 September 2018 om 13:25

Roemeense Sprinkhaan: 'Voetbal is maffia in RoemeniΓ«'

NIEUW-DIJK - Bij Sprinkhanen in Nieuw-Dijk ziet Dima Bogdan zon weer schijnen. De Roemeen hervindt in vierde klasse zijn verloren gewaande voetbalgeluk.

 • 22 September 2018 om 13:16

Krachtenbundeling voor een mooier Rhederlaag

LATHUM - Niet eens lang geleden stonden ze recht tegenover elkaar. Nu vormen de verschillende groepen die bij Rhederlaag betrokken zijn een vereniging. ,,Iedereen wil graag dat het Rhederlaag mooi is en blijft’’, zegt Lathummer Erik Metz.

 • 22 September 2018 om 09:45

Fietsers botsen in Zevenaar, twee gewonden

ZEVENAAR - Twee fietsers zijn vrijdagnacht gewond geraakt toen zij op de Arnhemseweg in Zevenaar met elkaar in botsing kwamen.

 • 22 September 2018 om 08:14

Miljoeneninvestering in Duivense scholen: nieuwbouw en renovatie

DUIVEN - Nieuwbouw voor het Remigius, de Wiekslag en de Wereldwijzer samen in één nieuw schoolgebouw, renovatie van de gebouwen van de Kameleon en 't Veer én het opfrissen van alle andere schoolgebouwen. De gemeente Duiven heeft grote plannen met alle basisscholen.

 • 22 September 2018 om 07:04

Aangereden voetganger met hoofdwond naar ziekenhuis

ZEVENAAR - Een man is vrijdag aan het begin van avond met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij was aangereden op de kruising van de Haspelstraat en Schievestraat in Zevenaar.

 • 21 September 2018 om 19:12
❌