[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018De Gelderlander - De Vallei

IJsbaan Veenendaal mag drie zondagen open, maar wel β€˜vermomd’ als circus

VEENENDAAL - Niet één zondag maar drie zondagen op rij open. Dat is de wens van de stichting Veenendaal on Ice voor de tijdelijke schaatsbaan in het Veenendaalse centrum. Volgens B en W moet dan kunnen via een ‘circusconstructie.

 • 22 Oktober 2018 om 19:33

Flying Tiger viert jubileum: voor één dag alles te koop voor 1 euro

ARNHEM - De van oorsprong Deense winkelketen Flying Tiger verlaagt de prijzen van alle producten op dinsdag 23 oktober voor één dag naar 1 euro. Dat doet het bedrijf om het tienjarig bestaan van de keten in Nederland te vieren.

 • 22 Oktober 2018 om 19:02

Gemeente Veenendaal gaat niets organiseren op stadsstrand

VEENENDAAL - Wie gaat straks de evenementen organiseren op het stadsstrand van Veenendaal? Niet de gemeente. Die wil hooguit de vergunningen regelen nu de club van ‘Landjepik’ gestopt is met het bedenken van evenementen.

 • 22 Oktober 2018 om 18:05

Ongeluk met 1 gewonde bij Bennekom

BENNEKOM - Op de A12 bij Bennekom is maandagmiddag rond 16.00 uur een ongeluk gebeurd waarbij twee auto's op elkaar zijn gebotst. Er is hierbij één gewonde gevallen. Deze is meegenomen naar het ziekenhuis. Verkeer richting Arnhem wordt gehinderd door het ongeluk.

 • 22 Oktober 2018 om 17:43

Vrachtwagen vat vlam op N304 bij Hoenderloo

Een vrachtwagen is maandagmiddag in brand gevlogen op de N304 bij Hoenderloo. De chauffeur van de auto kon zichzelf in veiligheid brengen. De weg is afgesloten.

 • 22 Oktober 2018 om 15:58

Loofbomen krijgen meer de ruimte op de Laarsenberg in Rhenen

RHENEN - Naaldbomen gaan plaatsmaken voor loofbomen op de Laarsenberg in Rhenen. Utrechts Landschap wil meer met loofbomen doen, omdat dat de bomen zijn die er vanouds thuishoren. En een beter thuis bieden voor insecten.

 • 22 Oktober 2018 om 15:07

Ouders mogen opdraven voor bezopen tieners in Veenendaal

VEENENDAAL - Twaalf jonge Veenendaalse ‘indrinkers’ konden tijdens het stappen vrijdagavond opgehaald worden door hun ouders. Ze vielen door de mand tijdens een alcoholcontrole van de politie in het centrum.

 • 22 Oktober 2018 om 12:15

Twee Veenendaalse inbrekers gepakt na klopjacht in Wehl, derde inbreker gevlucht

WEHL - Twee 19-jarige inbrekers uit Veenendaal zijn zondagavond aangehouden in Wehl. Een derde verdachte kon vluchten. Het trio wordt verdacht van een inbraak bij een woning aan de Beekseweg in Wehl. De politie zette na de inbraak de buurt af, waardoor de twee Veenendaalers gearresteerd konden worden.

 • 22 Oktober 2018 om 12:34

Indrinkers opgepakt tijdens stapavond Veenendaal

VEENENDAAL - Twaalf jonge Veenendaalse ‘indrinkers’ konden tijdens het stappen vrijdagavond opgehaald worden door hun ouders. Ze vielen door de mand tijdens een alcoholcontrole van de politie in het centrum.

 • 22 Oktober 2018 om 12:15

Bikescout bevalt goed in Veenendaal

VEENENDAAL - Lampjes die in het wegdek gaan knipperen wanneer er een overstekende fietser aankomt. Dat ‘bikescout’ systeem in Veenendaal bevalt goed. Omwonenden hebben nog wel enkele kanttekeningen.

 • 22 Oktober 2018 om 11:02

BelgiΓ« is Ede na 100 jaar nog niet vergeten

De vakantie zit erop. Heerlijk om er twee weekjes tussenuit te zijn geweest. Natuurlijk heb ik genoten van het mooie weer, de natuur en de culinaire verlokkingen tijdens onze trip naar België en Frankrijk.

 • 22 Oktober 2018 om 09:01

Vrachtwagen belandt op kant in Rhenen, files lossen op

RHENEN - Door een vrachtwagen die op zijn kant is beland op de Lijnweg in Rhenen is maandagochtend een gewonde gevallen. Vanwege het ongeval vlakbij de Rijnbrug ontstonden kilometerslange files in beide richtingen. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

 • 22 Oktober 2018 om 07:10

Natuurbelang Binnenveld gaat zelfs over landsgrenzen heen

VEENENDAAL/BENNEKOM - Het Natura2000-gebied in het Binnenveld is niet alleen van nationaal maar zelfs van Europees belang. En dus is het zaak om daar bij het beheer van het Binnenveld nadrukkelijk rekening mee te houden.

 • 22 Oktober 2018 om 07:56

Veelpleger verpest inbraakcijfers Ede

EDE/ WAGENINGEN - Veel Edenaren zijn in de zomer de dupe geworden van een zeer actieve veelpleger. Daardoor loopt het aantal woninginbraken flink uit de pas met de landelijke en regionale dalende trend.

 • 22 Oktober 2018 om 07:48

Vrachtwagen belandt op kant in Rhenen: lange file

RHENEN - Door een vrachtwagen die op zijn kant is beland op de Lijnweg in Rhenen is maandagochtend een gewonde gevallen. Vanwege het ongeval vlakbij de Rijnbrug zijn kilometerslange files ontstaan in beide richtingen.

 • 22 Oktober 2018 om 07:10
Gisteren β€” 21 Oktober 2018De Gelderlander - De Vallei

Auto verwoest door brand in Ede

EDE - Een geparkeerde auto is vanavond in Ede volledig uitgebrand. Er zijn geen gewonden gevallen.

 • 21 Oktober 2018 om 22:46

Passie uit de keuken verdient meer aandacht bij Bite

VEENENDAAL - Bite in Veenendaal is een restaurant met een jonge en enthousiaste sfeer. De keuken probeert mooie dingen, die in de meeste gevallen lukken.

 • 21 Oktober 2018 om 21:57

Vier het leven; steeds blijer met verjaardag

Als je kind bent is iedere verjaardag een groot feest. Weer een stap dichter bij die zo vurig gewenste volwassenheid. Maar als je volwassen bent kwijnt dat wat weg. Nog even en ik overschrijd de drempel van 60. Dat vind ik best een ding, Ik kan niet meer volhouden dat ik pas op de helft ben.

 • 21 Oktober 2018 om 20:07

Automobilist ramt lantaarnpaal in Wageningen

WAGENINGEN - Vanavond is een automobilist tegen een lantaarnpaal gereden. Hij is hierbij gewond geraakt. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend.

 • 21 Oktober 2018 om 19:23

Woest & Bijster doet het met rustig herfstweer

BENNEKOM - Gekleurde herfstblaadjes dwarrelen zachtjes naar de grond. De zon prikt met zijn herfststralen voorzichtig door de kaler wordende bomen in de bossen tussen Bennekom en Renkum.

 • 21 Oktober 2018 om 18:05
❌