[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019De Gelderlander - De Vallei

Auto over de kop bij Lunteren, inzittende gewond

LUNTEREN - Een inzittende van een personenauto zijn donderdagavond gewond geraakt toen het voertuig over de kop sloeg in het buitengebied bij Lunteren. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur op de Lage Veldweg, waarna de auto op het dak terecht kwam.

 • 18 April 2019 om 22:56

Efteling-activiste uit Wageningen doet aangifte van mishandeling door β€˜woedende vaders’

Twee dierenactivisten die zondag een voorstelling van de Efteling-show Raveleijn verstoorden, zijn na afloop mishandeld door enkele bezoekers van de show. Dat zegt Jan-Hein van Dijk, de advocaat van de actiegroep Vegan Strike Group. In Wageningen en Den Haag, waar de vrouwen vandaan komen, is aangifte gedaan van mishandeling.

 • 18 April 2019 om 20:45

Stan uit Wageningen vist na tientallen fietsen nu een eeuwenoude pijl op

WAGENINGEN - Wat is dat nou? Dat dacht Stan Ausma toen hij opeens een metalen pijl uit een sloot in de Wageningse wijk Noordwest opviste: ,,Ik hoorde van een archeoloog dat het een ijzeren pijl uit de twaalfde eeuw is.’’

 • 18 April 2019 om 20:11

Vragen Lokaal Veenendaal over vervuilde grond onder De Poster

VEENENDAAL Lokaal Veenendaal maakt zich zorgen over de vervuilde grond onder gebouw De Poster in Veenendaal. Raadslid Jaap Pottjewijd wil van het college van B en W weten wat de gevolgen zijn voor de volksgezondheid.

 • 18 April 2019 om 19:02

Auto rijdt de struiken in bij rotonde in Ede

EDE - Een automobilist is donderdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Ede. De bestuurder raakte op de Veenderweg door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg en reed de struiken in. Dat gebeurde ter hoogte van de rotonde met de Proosdijerveldweg.

 • 18 April 2019 om 18:33

Motorrijder gewond bij aanrijding met auto op N224 bij Ede

EDE - Een motorrijder is aan het einde van de middag gewond geraakt bij een aanrijding bij Ede. De motor botste rond 17.30 tegen een auto op de Rijksweg N224 ter hoogte van de kruising met de Kade.

 • 18 April 2019 om 18:17

Drie jaar geΓ«ist voor stel uit Ede dat β€˜als miljonair in Turkije leefde’

EDE/ ARNHEM – Een echtpaar uit Ede (59 en 57) met een arbeidsongeschiktheidsuitkering leende volgens het Openbaar Ministerie tonnen aan geld uit aan derden tegen hoge rentes.

 • 18 April 2019 om 16:00

Kledingketen CoolCat maakt doorstart met oude eigenaar

Kledingwinkelketen CoolCat maakt in Nederland een doorstart onder de vleugels van Retail Beheer, de eigenaar van modeketen America Today. Hoeveel van de tachtig winkels precies verdergaan is nog niet duidelijk. Saillant detail is dat zowel CoolCat als de overnemende partij van ondernemer Roland Kahn zijn.

 • 18 April 2019 om 11:56

Extra waarschuwingsborden na aanrijding bij nieuwe autotunnel Veenendaal

VEENENDAAL - De gemeente Veenendaal heeft extra borden geplaatst op de kruising waar afgelopen dinsdag een fietser is aangereden. Het gaat om de rotonde aan de Voorpoort waar sinds zaterdag de nieuwe autotunnel is geopend.

 • 18 April 2019 om 14:17

Stefan (15) is hΓ©t metseltalent van Nederland: β€˜Mooiste vak dat er is’

BARNEVELD/EDE - Metselen niet meer populair onder jongeren? Stefan de Jager snapt er niks van. ,,Het is het mooiste vak dat er is. En er is momenteel ook nog zó veel vraag naar.”

 • 18 April 2019 om 09:56

54 jaar gelukkig samen

Veenendaler R.A. Wijnberg hoeft niet lang na te denken als hem op winkelcentrum Aller Erf in Veenendaal gevraagd wordt waar hij gelukkig van wordt.

 • 18 April 2019 om 12:46

Kledingketen CoolCat maakt doorstart met eigenaar America Today

Kledingwinkelketen CoolCat maakt in Nederland een doorstart onder de vleugels van Retail Beheer, de eigenaar van modeketen America Today. Hoeveel van de tachtig winkels precies verdergaan is nog niet duidelijk. Saillant detail is dat zowel CoolCat als de overnemende partij van ondernemer Roland Kahn zijn.

 • 18 April 2019 om 11:56

Wageningen gaat drone inzetten tegen vliegenplaag op de Markt

WAGENINGEN - Wie straks op de Markt van Wageningen loopt en een drone ziet rondvliegen: niet schrikken. Het is een drone van de gemeente die de vliegen in beeld gaat brengen. Op die manier hoopt Wageningen de al jaren durende vliegenplaag beter in beeld te krijgen.

 • 18 April 2019 om 11:38

Amerongers pikken sluiting bibliotheek en consultatiebureau niet

AMERONGEN - Het gemor over de bezuinigingswoede begint onder de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug steeds luider te worden. Zo is in Amerongen Dirk Lammers een petitie begonnen om een fel protest te laten horen.

 • 18 April 2019 om 10:14

De Passie in Ede is er voor iedereen

EDE Iedereen is welkom bij de Passie, die op Goede Vrijdag in Ede voor de tweede keer wordt gehouden. ,,De Passie is juist ook bedoeld voor mensen die niet altijd in de kerk komen", aldus Erna Hulstein.

 • 18 April 2019 om 09:01

Veenendaal plonst de zomer in

VEENENDAAL - Het klinkt bijna als te mooi om waar te zijn. Maanden geleden werd afgesproken dat het buitenbad van het Veenendaalse zwembad de Vallei dit jaar op vrijdag 19 april open zou gaan. En nu blijkt dat op deze Goede Vrijdag de temperatuur boven de 20 graden gaat uitstijgen.

 • 18 April 2019 om 08:01

Bestuurder brommobiel na botsing uit voertuig geslingerd en per helikopter naar ziekenhuis

LUNTEREN - Op de Lage Valkseweg in Lunteren is de bestuurder van een brommobiel zwaargewond geraakt na een ongeval. Het slachtoffer is bij het ongeval uit het voertuig geslingerd.

 • 18 April 2019 om 07:27

Wageningen kan verder met zonneparken, maar niet op De Eng

WAGENINGEN - Het eerste Wageningse zonnepark aan de Haarweg komt er aan. Maar na deze eerste 7 hectare moet Wageningen de komende jaren nog zo'n 35 hectare vinden om zonneparken aan te laten leggen.

 • 18 April 2019 om 07:01
OuderDe Gelderlander - De Vallei

Brand op Edese heide door militaire oefening

EDE - Op de Edese Heide woedde woensdagavond rond 19.30 uur een behoorlijke brand. Die ontstond tijdens een militaire oefening die daar gehouden werd.

 • 17 April 2019 om 21:52

Extra busstation op 5 mei Wageningen

WAGENINGEN - Wageningen hoopt dat op zondag 5 mei een groter deel van de verwachte 120.000 bezoekers per bus en per fiets naar het Gelders Bevrijdingsfestival komen. Daarom komen er op verschillende locaties meer fietsparkeerplaatsen rond de binnenstad.

 • 17 April 2019 om 20:01
❌