[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Augustus 2019De Gelderlander - De Vallei

Motorbegeleider Veenendaal-Veenendaal Classic raakt zwaargewond in Rhenen

RHENEN - Een motorbegeleider van de wielerwedstrijd Veenendaal-Veenendaal Classic is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op de Cuneraweg frontaal op een auto is geknald. Hij is met diverse verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 • 21 Augustus 2019 om 17:23

Speelkleed met gebouwen en straten van Leersum is een hit

Een speelkleed met kenmerkende gebouwen en straten van Leersum. Japke van Katwijk knutselde er één in elkaar en nu willen veel ouders ook zo’n verkeersspeelkleed van Leersum voor hun kinderen. Hoe een paar schetsjes op de computer uit lijken te groeien tot een hit in Leersum.

 • 20 Augustus 2019 om 21:35

Martijn Budding wordt tweede in zijn Veenendaal. β€˜Die jongen was te snel’

VEENENDAAL/RHENEN - Wielrenner Martijn Budding is woensdag tweede geworden tijdens de Veenendaal-Veenendaal Classic. De inwoner van Rhenen zat in de kopgroep, maar moest de winst laten aan de Australiër Zakaria Dempster.

 • 21 Augustus 2019 om 17:26

Motorbegeleider raakt zwaargewond in Rhenen

RHENEN - Een motorbegeleider van de wielerwedstrijd Veenendaal Veenendaal Classic is woensdagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij op de Cuneraweg frontaal op een auto is geknald. Hij is met diverse verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 • 21 Augustus 2019 om 17:23

Wielerkoers Veenendaal-Veenendaal raast meerdere keren door de regio

RHENEN - Het was een bijzonder gezicht, woensdag in de omgeving van Veenendaal. Op sommige plekken raasden de deelnemers van wielerkoers Veenendaal-Veenendaal wel acht keer langs.

 • 21 Augustus 2019 om 16:47

Gevangenisstraf voor professionele henneptelers uit Veenendaal

VEENENDAAL/ARNHEM – De 29-jarige Mahi A. uit Veenendaal is woensdag door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf waarvan vier maanden voorwaardelijk.

 • 21 Augustus 2019 om 14:07

19-jarige Edese aangehouden voor ernstige mishandeling jonge vrouw op schoolplein

EDE - De politie heeft een 19-jarige vrouw uit Ede aangehouden voor een ernstige mishandeling in Ede. Op 8 augustus werd een jonge vrouw geslagen, geschopt en beroofd op het schoolplein van de Godfried Bomansschool in Ede.

 • 21 Augustus 2019 om 12:42

Einde dreigt voor katholieke Gedachteniskerk in Rhenen

RHENEN - De Gedachteniskerk van Rhenen dreigt de komende jaren de deuren te moeten sluiten. De Room-Katholieke parochie zalige Titus Brandsma - waar Rhenen onder valt - is van plan om drie van haar kerkgebouwen te sluiten.

 • 21 Augustus 2019 om 13:54

19-jarige Edese aangehouden voor ernstige mishandeling meisje op schoolplein

EDE - De politie heeft een 19-jarige vrouw uit Ede aangehouden voor een ernstige mishandeling in Ede. Op 8 augustus werd een meisje geslagen, geschopt en beroofd op het schoolplein van de Godfried Bomansschool in Ede.

 • 21 Augustus 2019 om 12:42

Veenendaler Martijn Budding verheugt zich op thuiskoers

VEENENDAAL - Veenendaler Martijn Budding (23) kijkt uit naar zijn thuiskoers. Hij mag vanmiddag de hoop koesteren op een hoge klassering in de Veenendaal-Veenendaal Classic.

 • 21 Augustus 2019 om 11:52

Wielrenner botst frontaal op scooterrijder in Ede

EDE - Een scooterrijder en een wielrenner zijn woensdagochtend met elkaar in botsing gekomen op de Willem Dreeslaan in Ede. De wielrenner raakte daarbij gewond.

 • 21 Augustus 2019 om 11:26

Eerste vliegtuigen Wings of Freedom geland

EDE - De eerste vliegtuigen die meedoen aan het evenement Wings of Freedom zijn woensdagochtend geland op het tijdelijke vliegveld langs de N224 bij de Kade in Ede.

 • 21 Augustus 2019 om 11:16

Voedselbanken: meer klanten, minder voedsel

ARNHEM/ NIJMEGEN - Voedselbanken in de regio Arnhem en Nijmegen krijgen veel minder voedsel van supermarkten aangeboden. Omdat het aantal cliënten stijgt, moet de voedselbank in Nijmegen dit jaar zelf vers eten bijkopen.

 • 21 Augustus 2019 om 10:54

Spoorwegovergang Klompersteeg gaat dicht

VEENENDAAL/EDE - De laatste dagen zijn aangebroken voor de spoorwegovergang bij de Klompersteeg tussen Ede en Veenendaal. Vanaf maandag is de overgang definitief afgesloten voor alle verkeer.

 • 20 Augustus 2019 om 20:15

Hei is er voor jou!

De laatste dagen krijgen mijn collega’s bij de infobalie steeds vaker telefoontjes met de vraag: ‘Bloeit de hei al?’ Begrijpelijk want wat de fruitbloesem is voor de Betuwe zijn de bloeiende heidevelden voor de Veluwe.

 • 21 Augustus 2019 om 10:00

Heide is weer diep paars gekleurd

EDE - Een kind mag onder begeleiding een plukje hei afknippen. Op de Hoge Veluwe mag het komend weekend. Voor één keer. In tegenstelling tot vorig jaar is de heide weer diep paars gekleurd. En dat trekt veel fotografen de natuur in.

 • 21 Augustus 2019 om 08:30

Gezocht: influencers die andere jongeren enthousiast willen maken voor theater

EDE - Cultura in Ede zoekt jonge influencers die op social media andere jongeren enthousiast willen maken voor theater. Wat ze er voor terugkrijgen? Workshops over theater en gratis naar ruim vijftien voorstellingen in theater Cultura in Ede.

 • 21 Augustus 2019 om 07:01
Gisteren β€” 20 Augustus 2019De Gelderlander - De Vallei

Laatste dagen voor spoorwegovergang Klompersteeg

VEENENDAAL/EDE - De laatste dagen zijn aangebroken voor de spoorwegovergang bij de Klompersteeg tussen Ede en Veenendaal. Vanaf maandag is de overgang definitief afgesloten voor alle verkeer.

 • 20 Augustus 2019 om 20:15

Zestig historische vliegtuigen landen bij De Klomp

EDE - De festiviteiten van 75 jaar bevrijding beginnen woensdag in het buitengebied van Ede. Tijdens Wings of Freedom staan vliegtuigen centraal.

 • 20 Augustus 2019 om 19:10

Jongetje gewond na aanrijding Lunteren

LUNTEREN - Een jongetje van ongeveer 8 jaar oud is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Blankespoorsedijk in Lunteren. Hij fietste op zijn mountainbike uit een uitrit en zag daarbij een naderende automobilist over het hoofd.

 • 20 Augustus 2019 om 17:07
❌