[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018De Gelderlander - Betuwe

Automobilist wordt onwel en rijdt tegen boom

DOORNENBURG – Een automobilist is dinsdagmiddag op de Pannerdenseweg in Doornenburg tegen een boom gereden nadat hij onwel was geraakt tijdens het rijden.

 • 17 Juli 2018 om 21:30

Warme aftrap Vierdaagse in Elst

ELST/ BEMMEL - Wandelaars werden dinsdag op de eerste dag van de Vierdaagse warm onthaald in Elst.

 • 17 Juli 2018 om 19:26

Politie Elst achterhaalt winkeldief met dichtgeslagen ogen

ELST - Wie de man is die maandagmiddag met twee blauwe, dichtgeslagen ogen een winkeldiefstal pleegde bij het Kruidvat aan de Dorpsstraat in Elst? Het antwoord op die vraag is inmiddels bij de politie bekend, meldt wijkagente Ria Bernardus op Twitter.

 • 17 Juli 2018 om 16:06

Kinderen van minima deze zomer gratis naar bioscoop en Efteling

ELST - Op diverse plaatsen in Overbetuwe liggen deze week ruim driehonderd goed gevulde rugtassen klaar voor kinderen van minima. Voor een leuke zomer.

 • 17 Juli 2018 om 14:25

Forse tegenvaller voor Vitesse: Mount naar Derby County

SANKT VEIT AN DER GLAN - Vitesse grijpt naast toptalent Mason Mount. De Engelse jeugdinternational wordt dit seizoen door Chelsea verhuurd aan Derby County. Daar zwaait Frank Lampard als trainer de scepter.

 • 17 Juli 2018 om 12:05

Ook 'celebs' komen tijdens de Vierdaagse door de Betuwe

BEMMEL - Onder de 44.480 wandelaars die vanmorgen aan de Vierdaagse zijn begonnen, lopen ook 'bekende namen' mee. En die worden uiteraard gespot en op sociale media gedeeld.

 • 17 Juli 2018 om 13:02

Betuwe kleurt blauw en is gastvrij voor de vierdaagsedeelnemers

ELST - Overbetuwe kleurt blauw op de eerste dag van de Nijmeegse vierdaagse. En dus hebben ook de burgemeester en de wethouders iets blauws uit de kast getrokken.

 • 17 Juli 2018 om 10:41

Elst kleurt blauw en is gastvrij voor de vierdaagsedeelnemers

ELST - Overbetuwe kleurt blauw op de eerste dag van de Nijmeegse vierdaagse. En dus hebben ook de burgemeester en de wethouders iets blauws uit de kast getrokken.

 • 17 Juli 2018 om 10:41

Dagopvang in Driel heeft onderdak

DRIEL - De plannen voor een dagopvang voor ouderen met lichte dementie in Driel zijn nu concreet. Het streven is volgend jaar de deuren van het ontmoetingsgebouw van de kerk hiervoor open te zetten.

 • 17 Juli 2018 om 07:21

Wim van de Kamp uit Elst zit vandaag 60 jaar achter het kerkorgel

ELST - Eigenlijk had hij beroepsmusicus willen worden, maar Wim van de Kamp uit Elst moest als 15-jarige aan het werk in het familiebedrijf. Toch viert hij vandaag zijn 60-jarig jubileum als kerkorganist.

 • 17 Juli 2018 om 07:17

'Aanleg gigantisch drijvend zonnepark Ressen gunnen aan lokale partij'

RESSEN - Het toekomstige drijvende zonnepark in Ressen moet een bijdrage leveren aan de werkgelegenheid in Lingewaard. Die mening is de lokale fractie van GroenLinks toegedaan Raadslid Lianne duiven heeft die wens in de vorm van vragen geuit tegen het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard.

 • 17 Juli 2018 om 07:07

Blauw Antje verwelkomt vroege vogels

VALBURG - Gigantische kijkers en een kobaltblauw verenpak. Zo verwelkomt fantasievogel 'Antje Fladder van Valburg' alleen vandaag de Vierdaagselopers naast de rotonde van de Tielsestraat en De Vang in Valburg.

 • 16 Juli 2018 om 19:00
Gisteren β€” 16 Juli 2018De Gelderlander - Betuwe

Politie Elst zoekt winkeldief met dichtgeslagen ogen

ELST - Een opmerkelijk opsporingsbericht van de politie in Elst. Die is sinds maandagmiddag op zoek naar een winkeldief met twee blauwe dichtgeslagen ogen, meldt wijkagente Ria Bernardus op Twitter.

 • 16 Juli 2018 om 17:19

Nachtelijk dorpsfeest in Slijk-Ewijk vΓ³Γ³r doorkomst Vierdaagse

SLIJK-EWIJK - Slijk-Ewijk maakt van de nood een deugd. Om van de vroege vierdaagsedoorkomst toch een succes te maken, gaat het dorpshuis maandag op dinsdag rond middernacht open voor een groot feest.

 • 16 Juli 2018 om 07:18

Poepen op het hondentoilet in Angeren

ANGEREN - Het is nog wat onwennig voor de 4-jarige dwergschnauzer Pippa: je grote behoefte opeens op een ronde witte schijf doen. ,,Dus we moeten even valsspelen’’, zegt baasje Esther Molthoff (39) uit Angeren lachend nadat de hond pal náást het nieuwe hondentoilet halverwege de Kampsestraat in Angeren heeft gepoept.

 • 16 Juli 2018 om 07:09

Oostenrijks sfeertje in Bemmel met EgerlΓ€ndermuziek

BEMMEL - ‘Tulpen uit Amsterdam’. Het is geen nummer dat je verwacht op een internationaal blaaskapellenfestival. En al helemaal niet als het door Zwitsers gespeeld wordt. Maar het is een ode van de muzikanten van Spiel der Kantonspolizei Bern. De Zwitsers verblijven tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in Bemmel en bedanken met het lied de gastgezinnen voor de warme ontvangst.

 • 16 Juli 2018 om 07:07
OuderDe Gelderlander - Betuwe

Groninger reist hele land door voor blaasmuziek

BEMMEL - Tjeerd Buursma (74) uit Tolbert reist het hele land door om naar blaasmuziek te luisteren. Hij wil geen evenement missen. Daarom is hij deze zondag voor de vierde keer naar Bemmel gegaan voor het Internationale Blaaskapellenfestival. Egeländerorkest De Leemkuulers tekent voor de organisatie.

 • 15 Juli 2018 om 20:46

Sanering van asbest na brand in Bemmelse woonwijk al begonnen

BEMMEL - In de Doctor Bouwdijk Bastiaansestraat in Bemmel is nog deze zaterdag begonnen met een asbestsanering van een tiental daken en achtertuinen. Die sanering door een specialistisch bedrijf werd nodig geacht na een schuurbrand die er vrijdagavond woedde. De schuur was bedekt met asbesthoudende platen.

 • 14 Juli 2018 om 17:02

Hamburgerboot bij het Looveer in Huissen

HUISSEN - Eind vorige eeuw waren er al plannen voor een horecaboot bij het Looveer in Huissen. Maar eind oktober van dit jaar komt het er écht van. Dan gaat het hamburgerrestaurant ByWillem open.

 • 14 Juli 2018 om 13:31

Dit zijn de heldinnen van de tennisclub in Elst

ELST - Een open tennistoernooi dat op rolletjes loopt en deelnemers die lyrisch zijn. Wat is het geheim van tennisvereniging De Helster in Elst?

 • 14 Juli 2018 om 07:47
❌