[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019De Gelderlander - Betuwe

Rare jongens die Romeinen, ook op de bruiloft, blijkt in Elst

ELST - Een hogepriester in Elst. Het is tocht echt zo. Hij staat bij de Grote Kerk in Elst om een Romeins huwelijk te voltrekken. Maar dat kan pas als de goden zijn aanbeden.

 • 20 Juli 2019 om 22:05

A325 vanaf maandag drie weken afgesloten tussen Knooppunt-Ressen en Nijmeegseplein

ARNHEM/ NIJMEGEN - De werkzaamheden aan de A325 gaan maandag de tweede fase in. Tussen Knooppunt-Ressen en het Nijmeegseplein in Arnhem is geen verkeer mogelijk. Maar heel grote verkeersproblemen verwacht de provincie Gelderland niet.

 • 20 Juli 2019 om 06:56

Centrum van Huissen overdag op slot voor de auto vanaf september

HUISSEN - Auto’s zijn uiterlijk per 1 september overdag taboe in het centrum van Huissen in de gemeente Lingewaard. Het winkel- en horecagebied wordt dan tussen 12.00 uur en 17.00 uur door middel van in de grond verzinkbare palen afgesloten.

 • 20 Juli 2019 om 07:06

A325 maandag afgesloten tussen Knooppunt-Ressen en Nijmeegseplein

ARNHEM/ NIJMEGEN - De werkzaamheden aan de A325 gaan maandag de tweede fase in. Tussen Knooppunt-Ressen en het Nijmeegseplein in Arnhem is geen verkeer mogelijk. Maar heel grote verkeersproblemen verwacht de provincie Gelderland niet.

 • 20 Juli 2019 om 06:56
OuderDe Gelderlander - Betuwe

β€˜Wilde zaalvoetbalbond’ ANZVB opgericht voor Arnhem, Betuwe en Nijmegen

ARNHEM/ELST/NIJMEGEN - Drie initiatiefnemers hebben een ‘wilde bond’ opgericht voor zaalvoetballers: de ANZVB (Arnhem-Nijmeegse zaalvoetbalbond) voor zaalvoetballers uit de regio. Hoe zit dat.

 • 19 Juli 2019 om 20:50

Harm Panneman uit Randwijk eindigt met Oranje achtste op WK CP-voetbal

SEVILLA - Het Nederlands CP-team heeft met invaller Harm Panneman uit Randwijk het WK in Sevilla afgesloten met een nederlaag. Na de toplanden Rusland, Oekraïne en Iran was in het duel om de zevende plek vrijdagochtend ook Argentinië te sterk voor Oranje: 3-0.

 • 19 Juli 2019 om 16:19

Ooit lopen Joann en Wesselien samen

Dit is de eerste keer dat de 7-jarige Joann, die in Brabant woont, de Vierdaagse bewust meemaakt. Samen met haar Bemmelse oma Wesselien Hendriks (55) kijkt het meisje hoe het wandellegioen voorbij trekt.

 • 19 Juli 2019 om 13:40

Jongen uit Elst slaapt tijdens de Vierdaagse tussen agenten in zijn eigen wiskundelokaal

ELST - Een spontane ontmoeting met de politie heeft voor Job van Olst uit Elst bijzondere gevolgen. De tiener trekt deze Vierdaagseweek zowel ’s nachts als overdag op met de politie-eenheid Den Haag.

 • 19 Juli 2019 om 10:55

Vitesse sluit β€˜revolutionaire deal’: Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo betalen met toegangskaarten

ARNHEM - De twee nieuwe hoofdsponsors van Vitesse, het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo, betalen de Arnhemse club voor een groot deel met toegangskaarten. Dat blijkt uit navraag bij diverse betrokkenen. Sponsordeskundige Frank van den Wall Bake spreekt van een ‘revolutionaire deal’.

 • 19 Juli 2019 om 07:01

Slingerende voetgangers- en fietsersbrug kers op de taart van Park Lingezegen

ELST/ARNHEM - De bouw van de brug die de delen Waterrijk en De Park in Park Lingezegen tussen Arnhem en Elst met elkaar verbinden is begonnen. Nijmeegs wethouder en bestuurslid van Park Lingezegen Harriet Tiemens heeft donderdagmiddag met een heimachine symbolisch de eerste paal voor de brug die over het spoor slingert in de grond geslagen.

 • 19 Juli 2019 om 07:00

Bussen gaan vaker rijden na afschaffen van BrengFlex

ARNHEM - De bussen in de Betuwe gaan volgend jaar wat vaker rijden. Dat is het gevolg van het stopzetten van het experiment met het flexibele busjessysteem BrengFlex. Een deel van de miljoenen die de provincie Gelderland daaraan uitgaf, wordt gestoken in het terugdraaien van een bezuiniging van twee jaar geleden.

 • 19 Juli 2019 om 06:52

RKHVV is opgelucht na indeling en wil derby met Bemmel ook zaterdagavond spelen

HUISSEN – Het doemscenario dat RKHVV in de eerste klasse B met allemaal Westerse clubs zou worden ingedeeld is uit de lucht. Die uitgelekte versie van de eerste klassen kwam begin deze maand voortijdig naar buiten. De definitieve indeling van de KNVB geeft aan dat RKHVV ‘gewoon’ met streekgenoten De Bataven en SC Bemmel is ingedeeld in de Oostelijke eerste klasse D.

 • 19 Juli 2019 om 06:30

Lange files op snelwegen rond Arnhem en Nijmegen na ongevallen en gestrande vrachtwagen

ARNHEM/ NIJMEGEN - Verschillende incidenten zorgden vanmiddag en begin van de avond voor lange files op de snelwegen rond Arnhem en Nijmegen. Het verkeer op de A12 liep al vroeg vast. Op de A50 stond aan het begin van de avond een flinke file.

 • 18 Juli 2019 om 15:41

Lange files op snelwegen rond Arnhem na ongeval en gestrande vrachtwagen

ARNHEM - Verschillende incidenten zorgen vanmiddag voor lange files op de snelwegen rond Arnhem. Het verkeer op de A12 liep al rond 15.30 uur vast door onder meer ongeluk bij Arnhem-Noord.

 • 18 Juli 2019 om 15:41

Voortekenen voor avondspits rond Arnhem ongunstig: nu al flinke vertragingen

ARNHEM - Het verkeer rond Arnhem loopt donderdag al rond 15.30 uur vast door onder meer ongeluk op de A12 bij Arnhem-Noord. Vanwege bergingswerkzaamheden van een vrachtwagen is de rechter rijstrook afgesloten in oostelijke richting.

 • 18 Juli 2019 om 15:41

Vorstelijke baan: nieuwe manager gezocht voor kasteel uit tv-serie Floris

Had je het liefst in de tijd van de ridders geleefd? Als manager van het historische Kasteel Doornenburg ben je de koning te rijk. Voor het kasteel in Gelderland wordt een ervaren manager gezocht die het team vrijwilligers aan kan sturen en nog meer evenementen naar de locatie kan halen.

 • 18 Juli 2019 om 15:15

Sluiting drugsflat in Huissen moet gevoelens van onveiligheid wegnemen

HUISSEN - Op last van burgemeester Josan Meijers is een drugspand in Huissen gesloten voor één maand. De politie ontmantelde op 4 juni een hennepkwekerij, die niet in werking was, in het appartement aan de Vijzel.

 • 18 Juli 2019 om 14:39

Musonda en Gong dichtbij speeltijd bij Vitesse

ARNHEM - Charly Musonda en Hilary Gong staan voor hun eerste optreden bij Vitesse. De Belg en Nigeriaan zijn zo goed als fit na knieblessures. Coach Leonid Sloetski plant speelminuten voor het duo in de oefenwedstrijd van de Arnhemse club tegen Darmstadt 98, komende zaterdag.

 • 18 Juli 2019 om 14:00

Braken zet streep door Mexicaans avontuur en blijft bij NEC

NIJMEGEN - Hoewel hij in een Mexicaanse krant al staat afgebeeld in het shirt van Querétaro, blijft Sven Braken (26) bij NEC. De bewerkte foto kan de prullenbak in, omdat de spits eigenhandig een streep door het Mexicaanse avontuur heeft gezet.

 • 18 Juli 2019 om 12:11

Miquel Nelom testspeler bij Vitesse

ARNHEM - Miquel Nelom krijgt een kans bij Vitesse. De linksback sluit vanaf vandaag aan als testspeler bij de Arnhemse club. Achterin is nog een vacature bij de eredivisionist.

 • 18 Juli 2019 om 10:15
❌