[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019De Gelderlander - Betuwe

Broers uit Herveld zagen hun ouderlijk huis en bedrijf afbranden: β€˜We moeten door’

HERVELD - Broers Jan en Kees Diepeveen uit Herveld zagen zondag hun ouderlijk huis en bedrijf afbrandden. Tijd om te treuren is er niet want donderdag gaat de slagerij al weer open. ,,We krijgen veel steun van vrienden, familie en klanten en dat doet ontzettend goed”, vertelt Jan.

 • 21 Mei 2019 om 16:17

Vitesse juicht komst Eurovisie Songfestival toe, maar wil ook voetballen

ARNHEM - Het zou fantastisch zijn als GelreDome in Arnhem de plek wordt waar het Eurovisie Songfestival volgend jaar wordt gehouden. Maar er moet in die periode nog wel volop gevoetbald worden.

 • 21 Mei 2019 om 15:16

Pasveer: Eerst play-offs winnen met Vitesse, dan vakantie vieren

ARNHEM - Van bankzitter tot steunpilaar. Remko Pasveer is in korte tijd uitgegroeid tot stabiele factor bij Vitesse. Door de doelman is er nu nog uitzicht op Europees voetbal.

 • 21 Mei 2019 om 13:59

Faber-De Lange volgt waarschijnlijk Van Baal op

ELST - CDA Overbetuwe draagt Brigitte Faber-De Lange voor als nieuwe wethouderskandidaat. De 47-jarige Elstse is daarmee de beoogd opvolger van Jan van Baal (71). Hij vond het recent beter een stap terug te doen.

 • 21 Mei 2019 om 14:17

Gewoon Max!: Laatste loodjes

Deze week worstelen de eindexamenkandidaten zich door de laatste toetsen. Zenuwachtig wachten ze voor de deur van de gymzaal. Elkaar onbedoeld bang makend. ,,Denk je dat er een vraag komt over die ene formule?” ,,Welke formule? Die ken ik helemaal niet!”

 • 21 Mei 2019 om 12:20

Utrechters staan terecht voor serie plofkraken in Gelderland en Brabant

Samen met drie andere mannen zou voormalig kandidaat-raadslid van Stadsbelang Utrecht Steven K. (32, Utrecht) een criminele organisatie hebben gevormd die zich bezighield met plofkraken. Vandaag staat het vooral zwijgende kwartet terecht.

 • 21 Mei 2019 om 10:45

Jong Vitesse stapt uit voetbalpiramide

ARNHEM - Vitesse stapt met het beloftenteam uit de voetbalpiramide. De Arnhemse eredivisionist vindt de regels van de KNVB ‘verstikkend en onwerkbaar’. Na drie jaar komt er zo een einde van de profclub in de standaardcompetitie.

 • 21 Mei 2019 om 09:00

Sloetski roept Vitesse op tot straatgevecht

ARNHEM - Leonid Sloetski gooit alle registers open bij Vitesse. De Rus wil voor de play-offreturn tegen FC Groningen ‘een straatgevecht’ ontketenen. De Arnhemse club gaat in GelreDome vol in de aanval.

 • 21 Mei 2019 om 08:29

Zingende vrouwen uit Elst zoeken een nieuwe leider voor de goed werkende machine

ELST - Bij een barbershopkoor, dat a capella zingt, moet alles in balans zijn. Zodat de stemmen één geheel vormen. ,,Het is het best te vergelijken met close harmony”, zegt Caroline Baggen van vrouwenkoor Between Two Rivers.

 • 21 Mei 2019 om 08:08

Gemeente Overbetuwe wil woningbouw in en bij boerderij Rijzenburg in Elst mogelijk maken

ELST - De gemeente Overbetuwe wil de bouw van tien woningen bij en elf appartementen in boerderij De Rijzenburg mogelijk maken. Het bouwplan is het laatste onderdeel van de wijk Westeraam in Elst.

 • 21 Mei 2019 om 07:59

Hondenbelasting blijft in Lingewaard, onenigheid over goudgerande poepzuiger

HUISSEN/BEMMEL - De hondenbelasting blijft bestaan in Lingewaard. Een krappe meerderheid van de gemeenteraad wil het huidige hondenbeleid handhaven.

 • 21 Mei 2019 om 07:00
Gisteren β€” 20 Mei 2019De Gelderlander - Betuwe

Beachclub, mud runs en real life game; recreatieplas is tijd van de koelbox voorbij

Een obstacle mud run parcours, een modderbad, een speciaal eiland waar teams een real life game kunnen spelen. Alleen even zwemmen bij een recreatieplas is verleden tijd.

 • 20 Mei 2019 om 10:20

Alarmfase 1 bij Vitesse na nederlaag bij FC Groningen

GRONINGEN - Vitesse staat op de rand van uitschakeling in de play-offs om Europees voetbal. Het Arnhemse kamp neemt na de 2-1 nederlaag bij FC Groningen de uitgoal als reddingsboei mee naar de return in GelreDome. Maar het flipperkastvoetbal van de Euroborg biedt geen enkele garantie voor een hersteloperatie op eigen bodem.

 • 20 Mei 2019 om 09:37

Menzis grijpt in en brengt kwetsbare ouderen uit Elst veilig onder in de regio

ARNHEM/ELST - De acht voormalige patiënten van zorginstelling Dunya in Elst zijn de afgelopen dagen overgebracht naar vier verschillende zorginstellingen elders in de regio. Die actie was nodig omdat op de locatie in Elst niet langer zorg kon worden geboden. Dunya heeft ook een vestiging in Arnhem. Die is, na aanvankelijke betalingsproblemen, nog open.

 • 18 Mei 2019 om 14:21
OuderDe Gelderlander - Betuwe

β€˜Park wordt steeds meer zorglocatie’

ELST - Aan het jaarlijkse streekfestival in Park Bredelaar bij Elst is een muziekcomponent toegevoegd. Het festival duurt nu twee dagen en het publiek geniet ervan.

 • 19 Mei 2019 om 17:14

Koninklijke erepenning voor Concordia uit Driel

DRIEL - Bij het 100-jarig jubileum heeft muziekvereniging Concordia uit Driel de koninklijke erepenning gekregen. Het is een beloning voor de plaats die ze inneemt in de plaatselijke samenleving.

 • 19 Mei 2019 om 17:11

Superhelden Fynn en Mats werken bij de AH in Driel aan een wonder voor dove kinderen

Inwoners van Driel kunnen veilig over straat; er zijn namelijk liefst twee superhelden in het dorp: de broertjes Fynn (4) en Mats (8) de Jonge. Beter bekend als SuperFynn en SuperMats.

 • 19 Mei 2019 om 14:26

Zeer grote, uitslaande brand bij slagerij Diepeveen in Herveld: 'We gaan donderdag weer open’

HERVELD - Bij slagerij Diepeveen aan het Romeplein in Herveld is zondagochtend een grote, uitslaande brand uitgebroken. Tegen 11.00 uur sloegen de vlammen al uit het dak, toen er groot alarm werd geslagen. Het woonhuis dat aan de slagerij grenst is verloren gegaan door het vuur, net als de winkel van de slagerij.

 • 19 Mei 2019 om 11:10

Zeer grote, uitslaande brand bij slagerij Diepeveen in Herveld: woning en winkel verwoest

HERVELD - Bij slagerij Diepeveen aan het Romeplein in Herveld is zondagochtend een grote, uitslaande brand uitgebroken. Tegen 11.00 uur sloegen de vlammen al uit het dak, toen er groot alarm werd geslagen. Het woonhuis dat aan de slagerij grenst is verloren gegaan door het vuur, net als de winkel van de slagerij.

 • 19 Mei 2019 om 11:10

Grote, uitslaande brand bij slagerij Diepeveen in Herveld: woning en winkel verwoest

HERVELD - Bij slagerij Diepeveen aan het Romeplein in Herveld is zondagochtend een grote, uitslaande brand uitgebroken. Tegen 11.00 uur sloegen de vlammen al uit het dak, toen er groot alarm werd geslagen. Het woonhuis dat aan de slagerij grenst is verloren gegaan door het vuur, net als de winkel van de slagerij.

 • 19 Mei 2019 om 11:10
❌