[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019De Gelderlander - Arnhem e.o.

FIOD doet inval bij hoofdkantoor Oostappen Groep in Asten, ook grootschalige controles bij vakantieparken

VALKENSWAARD/ASTEN - De FIOD (Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst) en de politie hebben dinsdag een inval gedaan bij het hoofdkantoor van de Oostappen Groep Vakantieparken in Asten.

 • 21 Mei 2019 om 15:23

Vitesse juicht komst Eurovisie Songfestival toe, maar wil ook voetballen

ARNHEM - Het zou fantastisch zijn als GelreDome in Arnhem de plek wordt waar het Eurovisie Songfestival volgend jaar wordt gehouden. Maar er moet in die periode nog wel volop gevoetbald worden.

 • 21 Mei 2019 om 15:16

OPROEP | Bang dat je kind een verkeerd schooladvies heeft gekregen na de eindtoets?

NIJMEGEN - Duizenden achtstegroepers hebben een verkeerd schooladvies voor de middelbare school gekregen na de eindtoets. Scholen hebben in een brief van het ministerie van Onderwijs te horen gekregen dat de adviezen die uit de alternatieve toetsen IEP, Route 8, AMN en DIA zijn voortgekomen, niet goed zijn berekend.

 • 21 Mei 2019 om 14:53

33-jarige man uit Dieren aangehouden op verdenking van dealen

ELLECOM - De politie Dieren heeft maandag een 33-jarige Dierenaar aangehouden die wordt verdacht van dealen. Bij hem zijn drugs en meerdere wapens gevonden.

 • 21 Mei 2019 om 14:41

Wat te doen met een verdachte van grootschalige drugshandel die vastzit in Marokko?

ARNHEM – Wat doe je met een verdachte van grootschalige drugshandel in hoger beroep die in de gevangenis zit in Marokko en niet overgebracht mag worden naar het hof in Arnhem terwijl hij dat wel wil?

 • 21 Mei 2019 om 14:31

Tweeënhalf jaar cel na stelen van eigen moeder en poging afpersing cassière

ARNHEM – Een 27-jarige Arnhemmer is dinsdag veroordeeld tot tweeënhalf jaar cel voor poging afpersing van een 16-jarige caissière, een man op straat en het bestelen van zijn eigen moeder.

 • 21 Mei 2019 om 14:19

Rectificatie: geen inval of onderzoek bij recreatiepark Oostappen Arnhem

ARNHEM - Per abuis is dinsdag in ons nieuwsbericht over grootschalige controles bij vier vakantieparken van de Oostappen Groep ook de locatie van het recreatiepark in Arnhem genoemd. Daar heeft echter geen inval of onderzoek plaatsgevonden.

 • 21 Mei 2019 om 12:04

Pasveer: Eerst play-offs winnen met Vitesse, dan vakantie vieren

ARNHEM - Van bankzitter tot steunpilaar. Remko Pasveer is in korte tijd uitgegroeid tot stabiele factor bij Vitesse. Door de doelman is er nu nog uitzicht op Europees voetbal.

 • 21 Mei 2019 om 13:59

Filmmaker Arno Kranenborg voor β€˜heel even’ in de spotlight bij Gelders Doek

ARNHEM/DOORWERTH - Het oeuvre van filmmaker Arno Kranenborg (60) uit Doorwerth staat deze week in Arnhem (Focus) en Nijmegen (Lux) centraal tijdens het zogeheten Gelders Doek. Met zijn werk heeft hij een internationaal podium bereikt.

 • 21 Mei 2019 om 13:01

Grootschalige controles belasting en politie op recreatiepark Oostappen Arnhem en parken in Brabant

ARNHEM/ KAATSHEUVEL - De politie is bezig met een inval bij recreatiepark Oostappen in Arnhem. Er zijn veel politieauto’s gesignaleerd. Ook bij andere parken van Oostappen Groep Vakantieparken zijn er invallen.

 • 21 Mei 2019 om 12:04

Blinden in Renkum stemmen voor het eerst zelfstandig

Blinden en slechtzienden uit de gemeente Renkum kunnen donderdag, bij de verkiezingen voor het Europees Parlement, voor het eerst zonder hulp stemmen. Renkum richt hiervoor als allereerste Gelderse gemeente een stemlokaal in.

 • 20 Mei 2019 om 21:52

Fraude alom bij taalscholen: zeker vier bureaus in regio verdacht van overtreden regels

ARNHEM - Zeker vier taalscholen voor inburgeraars met een vestiging in de regio hebben sinds afgelopen zomer de wettelijke regels overtreden of worden daarvan verdacht. De taalbureaus komen niet meer voor op de website van keuringsinstantie Blik op Werk.

 • 21 Mei 2019 om 11:41

2 miljoen euro rijkssubsidie voor β€˜iconisch’ Landgoed Middachten

DE STEEG/ DEN HAAG - Landgoed Middachten in De Steeg krijgt 2 miljoen euro subsidie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De bijdrage is onderdeel van een 35 miljoen kostende operatie waarmee twaalf ‘Nederlandse iconen’ financieel worden ondersteund, heeft minister Ingrid van Engelshoven dinsdagochtend bekend gemaakt.

 • 21 Mei 2019 om 11:33

Eigenaar Minerva gaat zelf aan de slag met monumentaal Rembrandt Theater

ARNHEM - Eigenaar Minerva Entertainment van het Rembrandt Theater aan het Velperplein in Arnhem gaat zelf aan de slag met de transformatie van de voormalige bioscoop. Het monument staat leeg sinds eind 2016 en de zoektocht naar een nieuwe invulling van het gebouw heeft tot niets geleid.

 • 21 Mei 2019 om 11:15

Verrassingstaart voor Remi Bakker, de kinderburgemeester van Renkum

OOSTERBEEK - Remi Bakker (11) uit Doorwerth is gekozen tot kinderburgemeester 2019-2020 van de gemeente Renkum. Burgemeester Agnes Schaap verraste de basisschoolleerling van de Bernulphusschool in Oosterbeek maandagmorgen met een bezoek aan zijn klas.

 • 21 Mei 2019 om 08:51

Vastgoedondernemer verdient 9 ton aan Paasbergflat in Arnhem

ARNHEM - Vastgoedondernemer Sjan van Ettekoven uit Hollandsche Rading heeft vorig jaar flink verdiend aan de Paasbergflat in Arnhem. Van Ettekoven Holding verdiende in vier maanden tijd 900.000 euro aan het gebouw, waar de stichting OnderDak nu cliënten met psychiatrisch problemen wil onderbrengen.

 • 21 Mei 2019 om 07:29

Jong Vitesse stapt uit voetbalpiramide

ARNHEM - Vitesse stapt met het beloftenteam uit de voetbalpiramide. De Arnhemse eredivisionist vindt de regels van de KNVB ‘verstikkend en onwerkbaar’. Na drie jaar komt er zo een einde van de profclub in de standaardcompetitie.

 • 21 Mei 2019 om 09:00

Reizigers opgelet: treinen rijden weer tussen Utrecht en Arnhem

Treinreizigers tussen Utrecht en Arnhem moesten deze ochtend rekening houden met ernstige vertraging. Op een deel van het traject reden geen treinen.

 • 21 Mei 2019 om 07:05

Sloetski roept Vitesse op tot straatgevecht

ARNHEM - Leonid Sloetski gooit alle registers open bij Vitesse. De Rus wil voor de play-offreturn tegen FC Groningen ‘een straatgevecht’ ontketenen. De Arnhemse club gaat in GelreDome vol in de aanval.

 • 21 Mei 2019 om 08:29

Vastgoedondernemer verdient 9 ton winst op Paasbergflat in Arnhem

ARNHEM - Een vastgoedondernemer heeft vorig jaar flink verdiend aan de Paasbergflat in Arnhem. Van Ettekoven Holding maakte in vier maanden tijd 900.000 euro winst op het gebouw, waar de stichting OnderDak nu cliënten met psychiatrisch problemen wil onderbrengen.

 • 21 Mei 2019 om 07:29
❌