[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 April 2018De Gelderlander - Arnhem e.o.

Wielrenner gewond na valpartij in Arnhem

ARNHEM - Op de Kemperbergerweg in Arnhem is zondagmiddag een wielrenner gewond geraakt na een valpartij.

 • 22 April 2018 om 12:47

Meldpunt misbruik kerk onzorgvuldig

ARNHEM - Het Meldpunt Seksueel Misbruik Katholieke kerk heeft slachtoffers soms te makkelijk erkend. Er zijn daardoor daders aangewezen zonder dat de zaak zorgvuldig was onderzocht. Daardoor zijn ‘fundamentele rechtsbeginselen’ geschonden, zo stelt de rechtbank Gelderland.

 • 22 April 2018 om 11:29

Politie Arnhem stopt vechtpartij: Achterhoekers aangehouden

ARNHEM - De politie heeft zondag rond 03.00 uur fors opgetreden op de Korenmarkt in Arnhem, toen op straat een vechtpartij tussen meerdere personen ontstond.

 • 22 April 2018 om 08:36

Het droevige verhaal van Verona en haar musjes

ARNHEM - Als Verona Bos op 1 september 2017 een webformulier op de site van de provincie Gelderland invult, kan ze niet vermoeden welk onheil ze over zichzelf afroept. 'Mag ik een afspraak met jullie maken voor hulp met het invullen van een vergunning formulier', schrijft ze.

 • 22 April 2018 om 08:03
Gisteren โ€” 21 April 2018De Gelderlander - Arnhem e.o.

Traumaheli hoofdact op eerste open dag ambulancepost in Arnhem

ARNHEM - De eerste open dag van de ambulancepost bij bedrijvenpark IJsseloord in Arnhem trok zaterdag veel belangstelling. Duizenden bezoekers namen een kijkje achter de schermen bij Ambulancezorg Gelderland-Midden.

 • 21 April 2018 om 18:51

Een 'koninklijke' bril is sinds kort te koop bij Holsboer in Arnhem

ARNHEM - Optiekbedrijf Holsboer aan het Stationsplein in Arnhem heeft zaterdagmiddag het predicaat Hofleverancier gekregen. Burgemeester Ahmed Marcouch onthulde het wapenschild met twee generaties Derksen die al vele tientallen jaren aan het roer staan van de zaak.

 • 21 April 2018 om 16:45

Imagine Dragons ziet uit naar optreden in GelreDome Amsterdam

ARNHEM - De populaire Amerikaanse band Imagine Dragons staat op 25 augustus in GelreDome in Arnhem. Maar of ze door hebben dat dat een flink eindje van onze hoofdstad ligt? Ze hebben er zin in, laten ze vandaag weten op hun pagina op Facebook. 'We are coming back, Amsterdam. See you at the Gelredome'.

 • 21 April 2018 om 16:16

Auto op de kop bij Oosterbeek, bestuurder gewond

OOSTERBEEK - Een automobiliste is zaterdagmiddag gewond geraakt toen ze met haar auto over de kop sloeg op de Schelmseweg bij Oosterbeek. De vrouw is per ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

 • 21 April 2018 om 16:06

Ondanks mooie weer grote interesse voor stadsbijeenkomst in Arnhems gemeentehuis

ARNHEM - Naar schatting 150 Arnhemmers hebben zaterdag twee uur lang meegepraat over de toekomst van de stad. De organiserende politieke partijen GroenLinks, VVD, D66 en PvdA waren tevreden over de opkomst en het verloop.

 • 21 April 2018 om 14:41

Marcouch dringt aan op proef legale wietteelt

ARNHEM - Voor de tweede keer heeft burgemeester Ahmed Marcouch erbij minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie op aangedrongen om de proef met legale wietteelt te laten uitvoeren in Arnhem. Binnenkort maakt de minister bekend welke gemeenten daarvoor in aanmerking komen.

 • 21 April 2018 om 12:35

Verborgen parels: Een kapotte sok

ARNHEM - De witte stof is grauw geworden. En in de teen zit een gapend gat. Rijp voor de prullenbak, zou je zeggen. Maar het is ook een herinnering, een relikwie van iets bijzonders. Daarom zit de kapotte sok in een verguld kistje, achter glas in een kuiltje van zijde.

 • 21 April 2018 om 12:33

Hoogwerker in actie om man van balkon in Doorwerth te halen

DOORWERTH – Hulpdiensten zijn vrijdagavond gealarmeerd omdat een man aan de Beethovenlaan te Doorwerth hulpeloos op het balkon lag. De politie wilde aanvankelijk de deur van de flat inbeuken, maar kreeg het bericht dat de bejaarde man aanspreekbaar was en teken van leven gaf. Hij wreef veel over zijn hoofd.

 • 21 April 2018 om 09:51

Royal redt vuurwerkshow op avond Koningsdag in Arnhem

ARNHEM - Er komt vrijdagavond tóch een vuurwerkshow op Koningsdag. Vier bedrijven in gebouw Royal aan het Willemsplein in Arnhem brengen het benodigde geld bijeen. Op het laatste nippertje.

 • 21 April 2018 om 07:00

Groene oase Mooieweg Arnhem breidt uit

ARNHEM - Stadslandbouw Mooieweg in Arnhem-Zuid heeft een nieuwe buurman: De Mijmering.

 • 21 April 2018 om 07:00
OuderDe Gelderlander - Arnhem e.o.

Hier voetballen de amateurs in de regio

Eerste klasse C: DHSC-SVL, Bennekom-Duno D (15.00 uur), De Merino's-DTS'35 Ede, GJS-GRC-14, Sliedrecht-LRC Leerdam, Montfoort-Delta Sports'95, WNC-Woudenberg.

 • 20 April 2018 om 20:55

Cafรฉs Korenmarkt volgens justitie terecht gesloten; inventaris van kroegen geveild

Arnhem - Volgens het ministerie van Justitie heeft de gemeente Arnhem terecht vier horecazaken op de Korenmarkt gesloten. Dat blijkt uit het onderzoek van het landelijk bureau Bibob.

 • 20 April 2018 om 20:26

KNVB selecteert Eldenia voor project meidenvoetbal

ARNHEM - Dat Eldenia een naam heeft opgebouwd in het vrouwenvoetbal is ook bekend bij de KNVB. De voetbalbond heeft de Arnhemse club uitgekozen voor een ontwikkelingsprogramma voor meiden- en vrouwenvoetbal; landelijk zijn daarvoor dertig clubs uitverkoren.

 • 20 April 2018 om 19:30

Nederlandse uitvinders helpen de wereld in kielzog van Prins Constantijn

ARNHEM - Prins Constantijn, beschermheer van het vernieuwende bedrijfsleven van Nederland, strijkt na dit weekend neer in Hannover met een handelsmissie van het Nederlands bedrijfsleven. In Arnhem raakte hij afgelopen week met een specialist van Defensie in gesprek over nieuwe technieken om met zonnecellen water uit lucht te halen. Dat deed hij tijdens de 'StartupDelta Summit' op Industriepark Kleefse Waard.

 • 20 April 2018 om 09:35

Doutzen Kroes prijst rolmodellen natuur in Burgers' Zoo

ARNHEM - Doutzen Kroes heeft vrijdag lovende woorden gesproken in Burgers' Zoo in Arnhem over drie jonge natuurbeschermers. Zij werden door het topmodel verblijd met een Future For Nature Award.

 • 20 April 2018 om 18:21

Leonie Rolink kandidaat-wethouder VVD in Renkum

RENKUM - Ook de VVD, de vierde partij die deelneemt aan de coalitiebesprekingen in Renkum, heeft een kandidaat-wethouder naar voren geschoven. Het is Leonie Rolink (59) uit Wolfheze. Rolink is jarenlang raadslid geweest van de VVD in Dronten. Zij heeft veel werkervaring opgedaan in het sociaal domein.

 • 20 April 2018 om 16:47
โŒ