[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018De Gelderlander - Arnhem e.o.

Politie maakt jacht op dieven van Mercedes-busjes in Arnhem en omgeving

ARNHEM - De politie in Arnhem-Zuid roept de hulp in van het publiek in verband met een reeks diefstallen van Mercedes Sprinters in Arnhem en omgeving. Daar zijn recent meerdere bestelbusjes van het Duitse merk gestolen, aldus de politie, die de jacht heeft geopend op Sprinter-dieven.

 • 15 November 2018 om 11:28

Jongeren die spoor van vernieling achterlieten in Arnhem melden zich bij politie

ARNHEM - De drie jongeren die in de nacht van maandag op dinsdag een spoor van vernieling achterlieten in de Arnhemse binnenstad, hebben zich nu gemeld bij de politie.

 • 15 November 2018 om 11:09

Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio

ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

 • 15 November 2018 om 10:47

Arnhem haalt stalling leeg, 200 fietsen wachten nog heel even op eigenaar

ARNHEM - De gemeente Arnhem zit in de maag met 200 fietsen die tot 22 augustus waren gestald bij de gratis fietsenstalling aan de noordkant van station Arnhem Centraal. De stalling is die dag gesloten omdat op het perceel het nieuwe kantoor van de Hoogwegt Group uit Arnhem wordt gebouwd.

 • 15 November 2018 om 10:44

Strengere milieuzone Arnhem gaat mogelijk niet per 1 januari 2019 in

ARNHEM - De invoeringsdatum van de strengere milieuzone in de Arnhemse binnenstad, 1 januari 2019, is niet in beton gegoten. Doordat de benodigde procedure voor de nieuwe regels nog niet is afgerond, zou de invoering op de eerste dag van het nieuwe jaar in gevaar kunnen komen.

 • 15 November 2018 om 10:13

Arnhem krijgt meer agenten

ARNHEM - De steden in Oost-Nederland krijgen meer politie. Enschede, Arnhem, Nijmegen en Ede krijgen extra agenten. Ook op het platteland zijn de teams aangepast.

 • 15 November 2018 om 06:53

Renkum vreest opheffing van 14 bushaltes door komst snelle β€˜Rijnlijn’

OOSTERBEEK - Het gemeentebestuur van Renkum protesteert bij de provincie Gelderland fel tegen een mogelijke opheffing van 14 bushaltes als gevolg van de komst van een snelle ‘Rijnlijn’ tussen Wageningen en Arnhem.

 • 15 November 2018 om 08:42

Nieuwe β€˜mini-eiken’ Huijghenslaan in Arnhem vervangen door zilveresdoorns

ARNHEM - Langs de Huijghenslaan in Arnhem mogen de zomereiken die daar bijna twee jaar geleden zijn geplant, worden vervangen door zilveresdoorns.

 • 15 November 2018 om 08:08

Onderzoek: Arnhem heeft ruimte voor een nieuw attractiepark

ARNHEM - In Arnhem en omgeving kun je behoorlijk wat vertier vinden, maar voor ondernemers met iets nieuws liggen er kansen.

 • 14 November 2018 om 16:40

Geldtekort voor zorg en jeugdhulp in Arnhem nog niet opgelost

ARNHEM - Arnhem buigt zich over enkele weken over de vraag hoe het geldtekort komt voor maatschappelijke zorg en jeugdhulp op te lossen.

 • 15 November 2018 om 07:29

Museum Arnhem legt tijdens gedwongen sluiting al z’n 25.000 werken vast

ARNHEM - Museum Arnhem maakt van de nood een deugd en gaat zijn hele collectie opnieuw doorlopen, categoriseren en digitaal vastleggen.

 • 15 November 2018 om 07:00

Politieagenten opnieuw verdeeld: Steden in Oost-Nederland krijgen meer agenten

ARNHEM - De steden in Oost-Nederland krijgen meer politie. Enschede, Arnhem, Nijmegen en Ede krijgen extra agenten. Ook op het platteland zijn de teams aangepast.

 • 15 November 2018 om 06:53

Bieze overleeft motie van wantrouwen van de PVV rondom afvalverwerker Vink

ARNHEM - De positie van de Gelderse gedeputeerde Conny Bieze is vanavond niet in gevaar gekomen in een provinciaal debat over afvalverwerker Vink uit Barneveld. Ze overleefde voor de tweede keer een motie van wantrouwen van de PVV.

 • 14 November 2018 om 22:02
Gisteren β€” 14 November 2018De Gelderlander - Arnhem e.o.

Gedeputeerde overleeft ook tweede Vink-debat

ARNHEM - De positie van de Gelderse gedeputeerde Conny Bieze is vanavond niet in gevaar gekomen in een provinciaal debat over afvalverwerker Vink uit Barneveld. Ze overleefde voor de tweede keer een motie van wantrouwen van de PVV.

 • 14 November 2018 om 22:02

Vogelnest zorgt voor vonken uit schoorsteen in De Steeg

DE STEEG - Nadat er vonken uit een schoorsteen bij een woning aan de Vingerhoed in De Steeg kwamen, is de brandweer Dieren uitgerukt. Het bleek te gaan om een vogelnest in de schoorsteen. Er is niemand gewond geraakt en de brand heeft zich niet kunnen uitbreiden.

 • 14 November 2018 om 21:45

Met de boot van Arnhem naar Nijmegen? Provincie onderzoekt openbaar vervoer op het water

ARNHEM - De Gelderse wegen slibben helemaal dicht. Het spoor zit aan z’n maximale capaciteit. Wat nu? De provincie Gelderland gaat uitzoeken of veren als openbaar vervoer kunnen dienen. Met een waterbus van Arnhem naar Nijmegen, in plaats van met de auto of trein.

 • 14 November 2018 om 19:09

Patholoog-anatoom: β€˜Geweld op hoofd was niet doodsoorzaak transvrouw Bianca’

ARNHEM/EDE - Het hersenletsel dat transvrouw Bianca in september 2017 in Arnhem opliep tijdens een bezoek van een 29-jarige klant uit Ede, was niet de oorzaak of mede-oorzaak van haar dood. Dat heeft de patholoog-anatoom woensdag bevestigd in de rechtszaak tegen de 29-jarige Edenaar, die sinds zijn bezoek aan de Venezolaanse prostituee werd vervolgd voor moord.

 • 14 November 2018 om 19:02

Provincie geeft groen licht voor Muziekhuis van het Oosten

ARNHEM - Het Gelders Orkest en het Overijsselse Orkest van het Oosten gaan met ingang van 1 september volgend jaar definitief samen verder als Muziekhuis van het Oosten. De fusie is het gevolg van bezuinigingen van het Rijk, en beide provincies moeten nu diep in de buidel tasten.

 • 14 November 2018 om 19:00

Stage Berezoetski-broers bij Vitesse

ARNHEM - De broers Alexei en Vasily Berezoetski gaan stage lopen bij Vitesse. De twee voormalige sterren van CSKA Moskou sluiten op 3 januari aan op het trainingskamp van de Arnhemse club in Portugal. Ze maken dan het seizoen af als assistenten van hoofdcoach Leonid Sloetski bij de eredivisionist.

 • 14 November 2018 om 18:19

Fietsers vaak in de knel in het Traversegebied in Dieren

DIEREN - Freek te Brinke en Hiske Feenstra van de Fietsersbond Rheden-Rozendaal zijn ontevreden. De voorzitter en de secretaris van de Fietsersbond Rheden-Rozendaal zeggen dat de ontwerpers van Traverse Dieren de fietsers vergeten lijken te zijn. Hun kritiekpunten op een rij, met soms een reactie van Traverse-organisatie of gemeente.

 • 14 November 2018 om 18:05
❌