[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019De Gelderlander - Arnhem e.o.

Sloetski: β€˜Tannane moet één van de leiders van Vitesse worden’

DARMSTADT – Trainer Leonid Sloetski van Vitesse was tevreden met de eerste oefenzege van het seizoen. De Arnhemse club versloeg zaterdag SV Darmstadt 98 (0-1). De coach was te spreken over aanwinst Oussama Tannane, die komend seizoen de ‘Martin Ødegaard-rol’ op zich moet nemen.

 • 20 Juli 2019 om 17:57

Matavz helpt Vitesse aan eerste oefenzege

DARMSTADT – Vitesse heeft zaterdag de eerste overwinning geboekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Arnhemse eredivisionist was in het Stadion am Böllenfalltor te sterk voor SV Darmstadt 98: 0-1.

 • 20 Juli 2019 om 16:49

Heilig gras: festivals op Gele Rijdersplein in Arnhem geschrapt

ARNHEM - Twee festivals die in augustus op het Gele Rijdersplein in Arnhem zouden worden gehouden, zijn te elfder ure gecanceld.

 • 20 Juli 2019 om 16:10

Blikseminslag veroorzaakt brand in garage in Arnhem, enkele huizen zonder stroom

ARNHEM – Door een blikseminslag is zaterdagmiddag achter huizen aan de Laan van Klarenbeek in Arnhem brand uitgebroken in een garage. Het vuur zorgde voor flink wat rook.

 • 20 Juli 2019 om 14:35

Arnhemse visser ziet auto onder water verdwijnen bij stuw in Doorwerth

DOORWERTH - In de Nederrijn bij Doorwerth is zaterdag tegen het middaguur een auto te water geraakt. Een visser uit Arnhem had aan het einde van de Fonteinallee, bij de stuw van Driel, zijn boot uit de auto geladen toen het voertuig de kade afreed en onder water verdween.

 • 20 Juli 2019 om 11:59

De oorlog iets van dode mensen? Bij Joe's Bridge in Lommel begint schrijver Jaap Robben te lopen

Schrijver Jaap Robben loopt in de voetsporen van de bevrijders de Market Garden-route. Wat is er nu nog terug te zien van Operatie Market Garden in het landschap? In acht etappes wandelt hij van Joe’s Bridge in het Belgische Lommel naar de Rijnbrug in Arnhem. Vandaag aflevering 1.

 • 20 Juli 2019 om 11:43

Lange file door ongeval met twee auto's en vrachtwagen op A50, weg is weer vrij

ARNHEM - Door een ongeval met twee auto's en een vrachtwagen op de A50 richting Apeldoorn staat er sinds zaterdagochtend 09.15 uur een file tussen knooppunt Grijsoord en de afrit Hoenderloo. Op de weg richting het noorden zijn lange tijd twee rijstroken dichtgeweest. Rond 11.00 uur was de weg weer vrij.

 • 20 Juli 2019 om 08:54

Lachend ontwaak je, wat een avontuur was dat. Maar als je naar buiten loopt, ben je je portemonnee kwijt

Het heeft meer dan zesenhalf jaar geduurd, maar eindelijk, eindelijk lijken ze er in Ede achter te komen: dat World Food Center van ze is een fata morgana.

 • 20 Juli 2019 om 11:00

Lange file door ongeval met twee auto's en vrachtwagen op A50, twee rijstroken dicht bij afrit Hoenderloo

ARNHEM - Door een ongeval met twee auto's en een vrachtwagen op de A50 richting Apeldoorn staat er sinds zaterdagochtend 09.15 uur een file tussen knooppunt Grijsoord en de afrit Hoenderloo. Op de weg richting het noorden zijn twee rijstroken dicht.

 • 20 Juli 2019 om 08:54

Ongeval met twee auto's en vrachtwagen op A50, twee rijstroken dicht bij afrit Hoenderloo

ARNHEM - Door een ongeval met twee auto's en een vrachtwagen op de A50 richting Apeldoorn staat er zaterdagochtend een file tussen knooppunt Grijsoord en de afrit Hoenderloo. Op de weg richting het noorden zijn twee rijstroken dicht.

 • 20 Juli 2019 om 08:54

Ongeval met meerdere auto's op A50, twee rijstroken dicht bij afrit Hoenderloo

ARNHEM - Door een ongeval met meerdere auto's op de A50 richting Apeldoorn staat er zaterdagochtend een file tussen knooppunt Grijsoord en de afrit Hoenderloo. Op de weg richting het noorden zijn twee rijstroken dicht.

 • 20 Juli 2019 om 08:54

A325 vanaf maandag drie weken afgesloten tussen Knooppunt-Ressen en Nijmeegseplein

ARNHEM/ NIJMEGEN - De werkzaamheden aan de A325 gaan maandag de tweede fase in. Tussen Knooppunt-Ressen en het Nijmeegseplein in Arnhem is geen verkeer mogelijk. Maar heel grote verkeersproblemen verwacht de provincie Gelderland niet.

 • 20 Juli 2019 om 06:56

A325 maandag afgesloten tussen Knooppunt-Ressen en Nijmeegseplein

ARNHEM/ NIJMEGEN - De werkzaamheden aan de A325 gaan maandag de tweede fase in. Tussen Knooppunt-Ressen en het Nijmeegseplein in Arnhem is geen verkeer mogelijk. Maar heel grote verkeersproblemen verwacht de provincie Gelderland niet.

 • 20 Juli 2019 om 06:56

Apeldoornseweg gaat acht dagen lang compleet op slot

ARNHEM - De Apeldoornseweg in Arnhem gaat woensdag 31 juli compleet op slot. Tussen de Jansbuitensingel en de Weg achter het Bos is tot donderdag 8 augustus geen verkeer mogelijk. Niet de stad in, niet de stad uit.

 • 20 Juli 2019 om 06:54
OuderDe Gelderlander - Arnhem e.o.

β€˜Wilde zaalvoetbalbond’ ANZVB opgericht voor Arnhem, Betuwe en Nijmegen

ARNHEM/ELST/NIJMEGEN - Drie initiatiefnemers hebben een ‘wilde bond’ opgericht voor zaalvoetballers: de ANZVB (Arnhem-Nijmeegse zaalvoetbalbond) voor zaalvoetballers uit de regio. Hoe zit dat.

 • 19 Juli 2019 om 20:50

β€˜Wereldtoppertjes’ spelen vroege tennisfinales bij Windmill Cup in Oosterbeek door noodweer

OOSTERBEEK - Hier zie je de toptennissers van de toekomst”, belooft toernooidirecteur Arjen Knulst. Wie op het als een stiltegebied klinkende terrein van de Oosterbeekse tennisvereniging (OTV) de doeken met eerdere Windmill Cup-winnaars passeert, herkent geen namen die inmiddels zijn doorgebroken in het mondiale tennis.

 • 19 Juli 2019 om 20:30

Verbazing in Arnhemse raad over afblazen Ecovat door Siza

ARNHEM - In de Arnhemse gemeenteraad is met verbazing gereageerd op het besluit van zorggroep Siza om op het allerlaatste moment een streep te zetten door de plannen voor een Ecovat. Daarmee had de nieuwbouw van Het Dorp in Arnhem op een duurzame manier moeten worden verwarmd. Bovendien is er zorg over de alternatieven.

 • 19 Juli 2019 om 16:42

Verkeersdrukte rond Arnhem en Nijmegen door Vierdaagse en vakantie-uittocht neemt af

NIJMEGEN - De grote verkeersdrukte op de snelwegen in de regio Arnhem-Nijmegen neemt in de avondspits af. Op de A12 rond Arnhem staan in beide richtingen nog files. Ook op de A73 naar Nijmegen hoopt het verkeer zich op door een ongeluk.

 • 19 Juli 2019 om 11:07

Toneelgroep Oostpool heeft een nieuwe zakelijke directeur

ARNHEM - Michiel Nannen is per september de nieuwe zakelijk directeur van Toneelgroep Oostpool. Hij volgt Ruud van Meijel op, die naar het Chassé Theater in Breda vertrekt.

 • 19 Juli 2019 om 15:54

NPO weigerde gratis registratie uitverkocht GelreDome-concert zanger Jannes

HILVERSUM/ ARNHEM - Jannes vindt dat Nederlandse volksartiesten op de Nederlandse zenders te weinig aandacht krijgen. Dat stelt hij vrijdag in een interview met De Telegraaf. De Nederlandse omroep wilde zijn jubileumconcert in GelreDome uit 2017 nog niet voor niks uitzenden, zegt de zanger.

 • 19 Juli 2019 om 15:37
❌