[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 26 September 2017De Gelderlander - Arnhem e.o.

De Bataven treft opnieuw plaaggeest VVO

GENDT - De Bataven krijgt in de eerste knock-outronde van het districtsbekertoernooi Oost opnieuw te maken met derdeklasser VVO. De Velpenaren zorgden twee jaar geleden voor een enorme surprise in Velp: 4-0.

 • 26 September 2017 om 19:03

Vrachtwagen met pech op Pleyroute, weg weer vrij

ARNHEM - Op de Pleyroute (N325) tussen Elst en Huissen heeft dinsdagavond een vrachtwagen gestaan met pech. Het verkeer stroopte daardoor op. Inmiddels is de truck geborgen en de weg weer vrijgegeven.

 • 26 September 2017 om 18:33

File op Pleyroute door vrachtwagen met pech

ARNHEM - Op de Pleyroute (N325) tussen Elst en Huissen staat een vrachtwagen met pech. Het verkeer stroopt daardoor op. Rond 18.25 uur zorgt dat volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) voor bijna een half uur vertraging vanaf Nijmegen.

 • 26 September 2017 om 18:33

Oplichters Oosterbeekse beleggingsbedrijven langer in de cel

OOSTERBEEK - Twee verdachten van de grootschalige beleggersfraude met de bedrijven Hollandsche Wind en Noordenwind komen voorlopig niet vrij. De rechtbank Amsterdam heeft opnieuw een verzoek om vrijlating afgewezen. 

 • 26 September 2017 om 18:20

Matavz troefkaart van Vitesse in Nice

ARNHEM - Vitesse start in de Europa League als underdog tegen OGC Nice. Dat is een perfect decor voor de sluipschutter van de eredivisie. Tim Matavz staat weer helemaal op scherp.

 • 26 September 2017 om 17:38

ArtEZ beste kunsthogeschool van Nederland

ARNHEM - In de dinsdag verschenen Keuzegids HBO 2017 zijn vijf opleidingen van kunsthogeschool ArtEZ aangemerkt als de beste van Nederland. In totaal ontvangen negen bacheloropleidingen van ArtEZ het predicaat ‘topopleiding’ . Daarmee heeft ArtEZ de beste score van Nederland.

 • 26 September 2017 om 17:30

Gelderland: Ministerie handelt niet correct in kwestie vliegroutes

ARNHEM - Het ministerie van Infrastructuur handelt volgens Gelderland niet correct in het proces rond de uitbreiding van Lelystad Airport. ,,Er zijn veel onverwachte verrassingen, daar maakt de provincie zich zorgen over’’, aldus het Gelderse provinciebestuur dinsdag in een reactie op het nieuws dat het aantal vluchten boven Ede en de Zuid-Veluwe plotseling is verdubbeld. 

 • 26 September 2017 om 16:52

Marcouch krijgt jaar de tijd om in Arnhem te komen wonen

ARNHEM - Ahmed Marcouch heeft een jaar om naar Arnhem te verhuizen. De nieuwe burgemeester van de stad woont momenteel in Almere en is al wel bezig om een huis te zoeken in de Gelderse hoofdstad, maar dat heeft nog geen resultaat opgeleverd. 

 • 26 September 2017 om 15:41

Kelder die ooit hielp tegen kindersterfte brokkelt niet verder af

HEVEADORP - Een charmant rond gebouw met diepe scheuren in het metselwerk. Geschiedenis die afbrokkelt waar je bij staat. Zonde, vond Lodewijk Rondeboom, die zich het lot van de waterfilterkelder op de Beeklaan 1 in Heveadorp aantrok. 

 • 26 September 2017 om 13:20

Nice: slapende reus aan de Cote dโ€™Azur

NICE - Marseille en Monaco zijn niet ver weg, maar vraag naar de vijand en dan is dat Bastia, de club van het eiland Corsica. Daar hebben de fanatieke aanhangers van OGC Nice echt een hekel aan. Dat is de rivaal van de Fransen, die donderdag in de Europa League tegenover Vitesse staan.

 • 26 September 2017 om 12:00

Handgemaakte schoen uit Arnhem binnenkort in de etalage

ARNHEM - Een handgemaakte schoen van Arnhemse makelij: in het eerste kwartaal van volgend jaar moet-ie te koop zijn. De Arnhemse schoenenfabriek Dukskoen mikt op dát moment voor de officiële lancering van dit ambachtelijke product.

 • 26 September 2017 om 10:15

In Tiel werd voor ruim 6.000 euro aan hondenpoepboetes uitgeschreven

TIEL - Nergens in de regio werden er het afgelopen jaar zoveel hondenbezitters op de bon geslingerd als in Tiel. In totaal moesten 44 baasjes de portemonnee trekken omdat ze de poep van hun viervoeter niet hadden opgeruimd. Dat leverde ruim 6.000 euro op.

 • 26 September 2017 om 09:15

A50 bij Heteren weer vrijgegeven na ongeval

RENKUM - Een ongeval op de snelweg A50 heeft dinsdag aan het einde van de ochtendspits voor vertraging gezorgd voor verkeer richting Nijmegen. Vanwege een ongeluk waarbij zeker twee auto's betrokken waren, waren twee rijstroken van de A50 bij Renkum afgesloten. 

 • 26 September 2017 om 08:56

Twee rijstroken dicht na botsing op A50 bij Renkum

RENKUM - Vanwege een ongeluk waar zeker twee auto's bij betrokken waren, zijn twee rijstroken van de A50 bij Renkum afgesloten. Het is nog onduidelijk of er gewonden zijn gevallen. 

 • 26 September 2017 om 08:56

Serero twijfelgeval Vitesse voor Nice

ARNHEM - Thulani Serero is een twijfelgeval voor de Europese wedstrijd van Vitesse tegen Nice. De Zuid-Afrikaan heeft een lichte blessure overgehouden aan het duel met Ajax. Trainer Henk Fraser hoopt dat zijn spelmaker de komende dagen voldoende herstelt.

 • 26 September 2017 om 08:39

Kerkplein in Arnhem wordt steeds aantrekkelijker

ARNHEM - De contouren van het nieuwe Kerkplein in Arnhem worden steeds duidelijker. Trekkers zijn de Jansbeek die eind dit jaar door de stad stroomt en het filmhuis Focus Filmtheater dat in maart proef gaat draaien.

 • 26 September 2017 om 07:27

In 1,5 jaar ruim 650 autobranden in de regio, de kosten zijn enorm

CULEMBORG/ NIJMEGEN - Naar schatting 650 auto's zijn de afgelopen anderhalf jaar in de regio door brand verwoest. De maatschappelijke kosten zijn hoog, alleen al de dagwaarde van de auto's bedraagt volgens een schatting ruim 3,5 miljoen. 

 • 26 September 2017 om 07:18

Opnieuw autobrand in Arnhem, politie onderzoekt wrak op sporen

ARNHEM - De brandweer in Arnhem moest in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw uitrukken voor een autobrand. Dit keer had een voertuig aan de Fazantenweg vlam gevat. Rond 01.30 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen.

 • 26 September 2017 om 07:02

Josephine Coffee uit Arnhem op 1 in Koffie Top 100

ARNHEM - Het Arnhemse Josephine Coffee schenkt de lekkerste koffie van Nederland volgens de makers van horecavakblad Misset Horeca. Het bedrijf van eigenaren Renate Claessens en Arjan Pen staat bovenaan de lijst, die jaarlijks wordt samengesteld.

 • 26 September 2017 om 00:15
Gisteren โ€” 25 September 2017De Gelderlander - Arnhem e.o.

Reiziger krijgt gratis glimp mee van 'Arnhem CS'

ARNHEM - Ook wie geen kaartje heeft gekocht voor de voorstelling Arnhem CS kan de komende twee weken een glimp opvangen van het nieuwe theaterproject van het muziektheatergezelschap De Plaats. Alle reizigers op het centraal station in de Gelderse hoofdstad zijn automatisch figurant, zegt artistiek leider Albert Hoex. 

 • 25 September 2017 om 23:21
โŒ