[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderDe Gelderlander - Arnhem e.o.

Ongeluk bij knooppunt Waterberg; file op A12 en A50 bij Arnhem

ARNHEM - Verkeer op rijksweg A12 bij Arnhem loopt in oostelijke én westelijke richting vast na een ongeluk kort na 10.30 uur, even ten oosten van knooppunt Waterberg. Daar is voor bergingswerkzaamheden in oostelijke richting een rijstrook afgesloten. Daardoor stroopt ook het verkeer op de A50 op.

 • 23 Augustus 2019 om 11:16

Even leek het alsof de vrouw in de scootmobiel op dansende Park Open-bezoekers in ging rijden

Zondagochtend was Sonsbeek een regenwoud. Gelukkig voor Park Open klaarde het ’s middags op. De organisatie van het in Arnhem beroemde zondagmiddagfestival riep de Ronde Weide-bezoekers op om naar voren te stappen en het gapende gat tussen publiek en band te verkleinen.

 • 23 Augustus 2019 om 10:14

Chaos en irritatie: ochtendspits rijdt zich vast op Nijmeegseplein in Arnhem

ARNHEM - Automobilisten in Arnhem snakken naar het einde van de onderhoudswerkzaamheden aan de A325 en de N325 en de almaar veranderende verkeerssituaties. Deze vrijdagochtend was het opnieuw raak. Woon-werkverkeer reed zich in de ochtendspits muurvast op het Nijmeegseplein, met irritatie en chaos tot gevolg.

 • 23 Augustus 2019 om 08:32

Hoeveelheid poepbacteriΓ«n Rhederlaag acceptabel: β€˜Niks mis met het water hier’

GIESBEEK/LATHUM - Claudio Maroni (52) uit Westervoort loopt donderdag met zijn luchtbed onder de arm naar de waterrand van het Rhederlaag. ,,Ik was straks lekker aan het dobberen toen ik iemand hoorde zeggen dat het water was afgekeurd. Maar volgens mij is er niks mis mee. Het is heerlijk!”

 • 23 Augustus 2019 om 09:02

Vrijdagochtendspits rijdt zich vast op Nijmeegseplein in Arnhem

ARNHEM - Automobilisten in Arnhem snakken naar het einde van de onderhoudswerkzaamheden aan de A325 en de N325 en de almaar veranderende verkeerssituaties. Deze vrijdagochtend is het opnieuw raak. Woon-werkverkeer rijdt zich in de ochtendspits muurvast op het Nijmeegseplein.

 • 23 Augustus 2019 om 08:32

Posbank zaterdagochtend dicht voor gemotoriseerd verkeer

RHEDEN/ ROZENDAAL - Natuurliefhebbers die de bloeiende heide op de Posbank in Rheden willen zien, moeten er zaterdagochtend rekening mee houden dat de wegen van en naar de Posbank zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

 • 23 Augustus 2019 om 08:15

Van Amerongen zet extra bergingswagens tijdens verkeersdrukte rond Arnhem

DUIVEN / ARNHEM - In Duiven, bij de Apeldoornseweg en bij GelreDome in Arnhem, in Lent en in Ede staan ze dagelijks klaar bij toerbeurt. Op die manier krijgt het bergingsbedrijf uit Arnhem het nog net voor elkaar om binnen 10 minuten bij een incident te komen.

 • 23 Augustus 2019 om 07:16

Van Amerongen zet extra bergingswagens in om op tijd te zijn bij botsingen in verkeersdrukte rond Arnhem

DUIVEN / ARNHEM - In Duiven, bij de Apeldoornseweg en bij GelreDome in Arnhem, in Lent en in Ede staan ze dagelijks klaar bij toerbeurt. Op die manier krijgt het bergingsbedrijf uit Arnhem het nog net voor elkaar om binnen 10 minuten bij een incident te komen.

 • 23 Augustus 2019 om 07:16

Pro Persona verkeert in zwaar weer en haalt bedden weg uit Ede

EDE - Pro Persona haalt alle bedden weg uit haar dependance in Ede. De organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg zou een miljoenentekort hebben en moeten inbinden. Personeelsleden werden donderdag ingelicht over de sluiting.

 • 23 Augustus 2019 om 06:51

Nog even tanden op elkaar rond Arnhem: afsluiting Nijmeegseplein tot zondagnacht

Automobilisten in en rond Arnhem krijgen het nog even voor de kiezen. De laatste drie dagen van de wegwerkzaamheden aan de Pleijroute (N325) zijn niet de minste. Behalve de huidige, gedeeltelijke afsluiting van de N325 zal ook kruising het Nijmeegseplein bij Gelredome op de schop gaan.

 • 22 Augustus 2019 om 18:44

Midgetgolfen en kegelen bij indoorspeelparadijs Monkey Town

ARNHEM - Het Arnhemse indoorspeelparadijs Monkey Town gaat uitbreiden. Vanaf 1 oktober krijgt eigenaar Renate Vesters in het complex aan de Cruquiusweg de beschikking over een tweede, aangrenzende hal. Daarin komen onder andere een kegel- en een negen holes midgetgolfbaan.

 • 23 Augustus 2019 om 06:56

Provincie maakt eind aan blokkade verkoop GelreDome aan Vitesse

ARNHEM - De provincie Gelderland is bereid mee te werken aan de verkoop van stadion GelreDome aan Vitesse. Een blokkade die daarvoor zestien jaar lang heeft bestaan, gaat van tafel. Daarmee maakt de provincie de weg vrij voor onderhandelingen tussen Vitesse en de huidige eigenaar Nedstede.

 • 22 Augustus 2019 om 20:11

Wanneer mag je bezwaar maken tegen bomenkap?

Hebben alle Arnhemmers ten noorden van de Rijn het recht om bezwaar te maken tegen de bomenkap in de stadsparken van Arnhem-Noord? De gemeente Arnhem vindt van niet. Hierop stapte Arnhemse Inge Garenfeld naar de bestuursrechter.

 • 22 Augustus 2019 om 18:29

Aansluiten in de file in Arnhem: voor de vierde dag op rij staat verkeer muurvast

ARNHEM - De file mag geen verrassing zijn voor automobilisten die donderdagavond vast staan in en om Arnhem. De hele week al is er in de avond- en ochtendspits geen doorkomen aan in de Gelderse hoofdstad en dus ook vanavond niet. Reden: de afsluiting van de Pleijroute tussen Velperbroekcircuit en het Nijmeegseplein bij Gelredome.

 • 22 Augustus 2019 om 17:22

Sloetski mikt bij Vitesse op versterkingen van Chelsea

ARNHEM - Sinds de overname van Merab Jordania in 2010 huurt Vitesse elk seizoen minimaal drie spelers van Chelsea. Tot nu toe is alleen Charly Musonda vanuit Londen naar Arnhem gereisd. De Gelderse eredivisionist mikt nog op verdere versterkingen van de Britse partnerclub.

 • 22 Augustus 2019 om 17:19

Voorzitter supportersclub PEC Zwolle doet aangifte tegen politie vanwege β€˜mishandeling’ bij Vitesse

ARNHEM - Freddy Eikelboom, voorzitter van de supportersclub van PEC Zwolle, heeft aangifte gedaan tegen de politie Arnhem. Een confrontatie met de politie tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse is de aanleiding. PEC Zwolle heeft inmiddels een mail gestuurd naar al haar supporters die afreisden naar Arnhem.

 • 22 Augustus 2019 om 16:47

Advocaten β€˜Arnhemse’ terreurverdachten mogen undercoveragenten verhoren over uitlokking

ROTTERDAM - De infiltranten en de drie begeleiders van de undercoveragenten die binnendrongen in de vermeende ‘Arnhemse’ terreurcel, mogen worden verhoord. De rechtbank in Rotterdam besliste dat na onderzoeksvragen van de advocaten van de zes terreurverdachten.

 • 22 Augustus 2019 om 16:33

Oud-prof Jhon van Beukering gaat spitsentraining geven

ARNHEM/ VELP - Specifieke spitsentraining van Jhon van Beukering. Het kan voor jonge én oudere aanvallers op het veld van SC Veluwezoom in Velp.

 • 22 Augustus 2019 om 16:32

Edenaar verbouwde pand Arnhemse zorginstelling met koevoet en hamer: OM eist tbs

ARNHEM/EDE - Een 25-jarige man uit Ede stond donderdagmiddag voor de rechter, omdat hij bij een forensisch psychiatrische zorginstelling in Arnhem met een breekijzer en hamer het pand zou hebben verbouwd. Volgens de aanklager heeft hij óók twee personeelsleden ernstig bedreigd op 18 december vorig jaar.

 • 22 Augustus 2019 om 16:15

Velpse verdachte van mishandeling Doesburgse ex komt vrij

VELP - Een man uit Velp die onder meer wordt beschuldigd van mishandeling en bedreiging van zijn ex-vriendin in Doesburg en het afpersen van een Huissenaar bij wie hij zich met een mededader voor had gedaan als 15-jarige jongen op sekssite Bullchat, komt vrijdag op vrije voeten.

 • 22 Augustus 2019 om 16:09
❌