[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 November 2017De Gelderlander - Arnhem e.o.

Vitessenaar Faye ontsnapt aan drugswereld

ARNHEM - Hij is een kind van Spangen. In Rotterdam-West heeft Lassana Faye de verlokkingen van de criminaliteit weerstaan. Maar de back van Vitesse is daar ook uitgegroeid tot voorbeeldprof.

 • 22 November 2017 om 05:00
Gisteren β€” 21 November 2017De Gelderlander - Arnhem e.o.

Meezingen met Arnhemse band Jukebox Heroes in Luxor Live

ARNHEM - In de jaren tachtig barstte popcentrum De Jacobiberg in Arnhem van het muzikale lokale talent. Eén van de bands met louter Arnhemse muzikanten die door de stad trok was Jukebox Heroes. Zij speelden in verschillende professionele rockgroepen, maar ze gingen uit hun dak tijdens optredens van hun eigen coverband, eerst The Hobbyclub daarna Jukebox Heroes. 

 • 21 November 2017 om 20:06

Arnhem en Nijmegen verloofd, kunsthuwelijk is in de maak

ARNHEM/ NIJMEGEN - Arnhem en Nijmegen zijn vooral elkaars rivalen, ook op het gebied van de kunsten. Dat moet anders. De droom is een gezamenlijke cultuurstad Arnhem-Nijmegen met een programma-aanbod dat op elkaar is afgestemd. En dat al binnen enkele jaren.  

 • 21 November 2017 om 17:54

Ronald Haverkamp weer lijsttrekker voor de VVD in Rheden

DE STEEG - Velpenaar Ronald Haverkamp is opnieuw lijsttrekker voor de VVD bij de Rhedense gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Hij is op dit moment wethouder. 

 • 21 November 2017 om 17:42

Gea Hofstede leidt lijst PvdA Rheden

DE STEEG - Gea Hofstede is de lijsttrekker van de PvdA bij de Rhedense gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. De Rhedense is de huidige fractievoorzitter in de gemeenteraad, waarin de PvdA vier zetels heeft. 

 • 21 November 2017 om 17:36

Wisselingen op komst bij Vitesse voor clash met Lazio Roma

ARNHEM - Trainer Henk Fraser zinspeelt op wisselingen in de basis bij Vitesse voor het duel met Lazio Roma. Naast doelman Jeroen Houwen mogen ook Julian Lelieveld, Mukhtar Ali en Mason Mount uitkijken naar een Europese wedstrijd.

 • 21 November 2017 om 16:53

Airborne Museum toont helm die leven van SS-generaal redde

OOSTERBEEK - Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek is in bezit gekomen van de stalen helm die Waffen SS-generaal Heinz Harmel zijn leven redde. Harmel gaf leiding aan de Duitse tiende pantserdivisie 'Frundsberg'die de tegenaanval op de Britten ontketende tijdens de Slag om Arnhem.

 • 21 November 2017 om 15:37

Model Loiza Lamers getroffen door herseninfarct

ARNHEM/ DRIEL - Model Loiza Lamers (22) uit Driel is gisteren getroffen door een herseninfarct. RTL Boulevard meldt dat ze momenteel in het ziekenhuis in Arnhem ligt, waar ze wordt onderzocht. Volgens haar management heeft Lamers zo goed als zeker niets aan het infarct overgehouden. ,,Maar meer wordt duidelijk na onderzoeken die Loiza nog krijgt.’’

 • 21 November 2017 om 15:09

Van Uitert nieuwe voorzitter Gelderse milieufederatie

ARNHEM/OOSTERBEEK - Dirk van Uitert is de nieuwe voorzitter van de Gelderse Natuur en Milieu Federatie (GNMF) in Arnhem. De Oosterbeker, lid van GroenLinks, is de opvolger van Jan Paul van Soest. 

 • 21 November 2017 om 14:10

Van Uitert nieuwe directeur Gelderse milieufederatie

ARNHEM/OOSTERBEEK - Dirk van Uitert is de nieuwe directeur van de Gelderse Natuur en Milieu Federatie (GNMF) in Arnhem. De Oosterbeker, lid van GroenLinks, is de opvolger van Jan Paul van Soest. 

 • 21 November 2017 om 14:10

15 jaar cel voor 'lafhartige wraakmoord' op kickbokser Tyson

ARNHEM - De 37-jarige Arnhemmer Jerry E. moet 15 jaar achter de tralies wegens de moord op zijn zwager en plaatsgenoot Tyson Haynes (26). Dat oordeelde de rechtbank van Arnhem dinsdagmiddag. 

 • 21 November 2017 om 13:56

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser in Velp

VELP - De politie is op zoek naar een bestuurder van een witte Renault Twingo die er maandag na een botsing met een fietser op de Reigerstraat in Velp vandoor is gegaan.

 • 21 November 2017 om 13:53

Fietser lichtgewond na aanrijding met bus

ARNHEM- een fietser is lichtgewond geraakt nadat hij dinsdagochtend in aanrijding kwam met een bus.

 • 21 November 2017 om 12:06

Fraser: β€˜Spelregelquiz bij Vitesse te overwegen’

ARNHEM - Trainer Henk Fraser gaat ervan uit dat de spelregelkennis bij Vitesse in orde is. Maar als er meer uitwassen zijn, heeft hij de oplossing voorradig. ,,Dan is een spelregelquiz te overwegen”, zegt de coach met een kwinkslag.

 • 21 November 2017 om 12:00

Pegida-leider demonstreert in dwangbuis bij afgeblazen rechtszaak

ARNHEM - Edwin Wagensveld van anti-islambeweging Pegida heeft vanochtend een korte demonstratie gehouden voor het Paleis van Justitie in Arnhem. Hij zou daar aanvankelijk moeten voorkomen, maar de rechtszaak is ter elfder ure afgeblazen.

 • 21 November 2017 om 11:43

'Theaterschip' Hugo Grotius in december naar Arnhem

ARNHEM/ KRIMPEN AAN DE LEK - De stevenklipper Hugo Grotius maakt in december de reis van de huidige ligplaats in Krimpen aan de Lek naar de ASM Haven in Arnhem, waar het vrachtschip uit 1883 zal worden omgebouwd tot theaterschip. 

 • 21 November 2017 om 11:02

Airborne Museum toont helm die leven van SS-generaal redde

OOSTERBEEK - Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek heeft een verzameling persoonlijke en unieke objecten van SS-generaal Heinz Harmel (1906-2000) in permanente bruikleen gekregen. Harmel maakte tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdeel uit van de Waffen-SS en vocht met zijn divisie tijdens de Slag om Arnhem. De persoonlijke objecten zijn vanaf 22 november te zien in het museum.

 • 21 November 2017 om 11:01

Nekklachten na aanrijding op Koningsweg Arnhem

ARNHEM- Bij een aanrijding op de Koningsweg in Arnhem is een bijrijder gewond geraakt. De inzittende van een van de twee betrokken auto's had nekklachten, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 • 21 November 2017 om 09:50

Vandaag, voor de zoveelste keer, de drukste ochtendspits van het jaar

ARNHEM/NIJMEGEN - Er lijkt geen eind aan de reeks van drukke ochtendspitsen te komen. Vanochtend is het record van 2017 alwéér gebroken. Met ruim 430 kilometer file is het record van gisteren (392 kilometer) gesneuveld. 

 • 21 November 2017 om 08:33

Veel files in drukke ochtendspits

ARNHEM/NIJMEGEN - Na een bijzonder drukke maandagochtendspits is het ook deze dinsdag weer filerijden in de regio.  Op de A12 stond rond 08.30 uur de langste file, 13 kilometer tussen Oud-Dijk en Arnhem.  

 • 21 November 2017 om 08:33
❌