[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Februari 2018De Gelderlander - Arnhem e.o.

Hoeveel mensen komen er eigenlijk naar de Arnhemse Koningsdag?

ARNHEM - Koningsdag is het grootste feest van Arnhem. Maar hoe groot het nou precies is? Dat weet niemand. Na de komende editie moet daar verandering in komen. In opdracht van de Stichting Koningsdag Arnhem wordt onderzoek gedaan naar het aantal mensen.

 • 23 Februari 2018 om 07:27

Dierensche Boys schakelt KNVB in: tot 2021 niet meer tegen Eendracht

DIEREN – Dierensche Boys wil de komende drie jaar niet voetballen tegen Eendracht Arnhem. Dat maakt de voetbalclub kenbaar aan voetbalbond KNVB.

 • 23 Februari 2018 om 07:15

AZ 2000 krijgt 23 spelers en hoofdsponsor van SC Oranje

ARNHEM - AZ 2000 is het grote opvanghuis van het failliete SC Oranje. Liefst 23 senioren en 5 jeugdspelers hebben na het omvallen van de Arnhemse voetbalclub overschrijving aangevraagd naar de stadgenoot. Daarvan zijn liefst negen spelers die dit seizoen behoorden bij het eerste elftal van SC Oranje.

 • 23 Februari 2018 om 07:10
Gisteren β€” 22 Februari 2018De Gelderlander - Arnhem e.o.

Twee auto's total loss na illegale inhaalmanoeuvre

ARNHEM – Op de Hollandweg in Arnhem heeft donderdag rond 21.45 uur een opmerkelijk ongeval plaatsgevonden. Hierdoor raakten twee auto’s total loss.

 • 22 Februari 2018 om 23:14

Koningskinderen ontslaat medewerker

OOSTERBEEK - Koningskinderen Kinderopvang in Oosterbeek heeft donderdag de medewerker ontslagen die zich mogelijk twee keer schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Directie en medewerker willen niet reageren op het ontslag.

 • 22 Februari 2018 om 22:21

A12 bij Oosterbeek weer vrij na 'fors' ongeluk met gewonde

OOSTERBEEK - De A12 van Arnhem naar Utrecht is donderdagavond tijdelijk afgesloten geweest bij Oosterbeek vanwege een 'fors' ongeluk. Inmiddels is één rijstrook vrijgegeven, meldt Rijkswaterstaat. De weg is even voor 21.00 uur weer vrijgegeven.

 • 22 Februari 2018 om 19:29

Ouders mogelijk slachtoffer niet welkom bij ouderbijeenkomst

OOSTERBEEK - Een ouderpaar is afgelopen dinsdag de toegang geweigerd tot een ouderbijeenkomst over mogelijk grensoverschrijdend gedrag van een medewerker van Koningskinderen Kinderopvang in Oosterbeek. Het gaat om de ouders van een kind dat in oktober mogelijk slachtoffer is geworden van dezelfde medewerker.

 • 22 Februari 2018 om 20:44

Frank Verhagen nieuwe voortrekker Airborneregio Slag om Arnhem

ARNHEM - De vier gemeenten die de oorlogsgeschiedenis van de Slag om Arnhem en Operatie Market Garden rond de Nederrijn delen, hebben Frank Verhagen benoemd tot de nieuwe coördinator. Hij moet de neuzen de komende jaren in dezelfde richting zien te krijgen.

 • 22 Februari 2018 om 20:03

A12 bij Oosterbeek deels dicht na 'fors' ongeluk

OOSTERBEEK - De A12 van Arnhem naar Utrecht is donderdagavond tijdelijk afgesloten geweest bij Oosterbeek vanwege een 'fors' ongeluk. Inmiddels is één rijstrook vrijgegeven, meldt Rijkswaterstaat. Verwacht wordt dat de weg om 21.15 uur wordt vrijgegeven.

 • 22 Februari 2018 om 19:29

'Een jaar na de gijzeling denkt niemand meer aan Frans'

ARNHEM - ,,Niemand denkt hier nog aan hem. En dat terwijl we hier in het café toch allemaal familie zijn!’’ Eigenares Tanja Scheepers van café De Zaak wordt melancholisch als ze aan Frans S. denkt. Ze was goed bevriend met de man die op woensdag 3 mei half Arnhem uren in zijn greep hield. Vrijdag moet hij zich voor de gijzeling verantwoorden voor de rechter.

 • 22 Februari 2018 om 17:36

'Een jaar na de gijzeling denkt niemand denkt meer aan Frans'

ARNHEM - ,,Niemand denkt hier nog aan hem. En dat terwijl we hier in het café toch allemaal familie zijn!’’ Eigenares Tanja Scheepers van café De Zaak wordt melancholisch als ze aan Frans S. denkt. Ze was goed bevriend met de man die op woensdag 3 mei half Arnhem uren in zijn greep hield. Vrijdag moet hij zich voor de gijzeling verantwoorden voor de rechter.

 • 22 Februari 2018 om 17:36

Lesje rijden onder invloed op de HAN

ARNHEM - Glaasje, jointje of paddo's op? Laat je rijden. Dat is de boodschap waarmee het campagneteam Rijden Zonder Invloed donderdag de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de Ruitenberglaan in Arnhem aandeed.

 • 22 Februari 2018 om 17:30

Titelfavoriet MASV versterkt zich met SC Oranje-duo

ARNHEM - Orveo Ubbergen en Max van Meeteren maken de overstap naar MASV. Het duo is afkomstig van zaterdagderdeklasser SC Oranje, dat recent op de fles ging.

 • 22 Februari 2018 om 16:37

De 8 van Heelsum keert terug

HEELSUM - Volgend jaar staan er ook vrouwelijke profs aan de start. Zo is het plan. Maar voor nu zijn drie Heelsumse initiatiefnemers al blij dat de plaatselijke wielerronde weer wordt gehouden.

 • 22 Februari 2018 om 16:26

KankerpatiΓ«nten van Rijnstate revalideren in Klimmendaal

ARNHEM - Steeds meer patiënten met kanker zullen tijdens en na de behandeling in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem revalideren in Klimmendaal. Het revalidatieprogramma dat speciaal voor deze patiënten is uitgedokterd, is bij de eerste groep borstkankerpatiënten zo goed aangeslagen dat het ziekenhuis en het revalidatiecentrum de samenwerking willen intensiveren.

 • 22 Februari 2018 om 15:05

Rhedenaar krijgt vier jaar cel voor miljoenenoplichting

ARNHEM/ RHEDEN - Rhedenaar Charly P. (46) moet vier jaar de cel in wegens miljoenenoplichting. Dat oordeelde de rechtbank van Arnhem donderdag. Ook moet hij een bedrag van 3 miljoen euro terug betalen.

 • 22 Februari 2018 om 14:07

Gedwongen uitstel verbouwing Museum Arnhem

ARNHEM - De grootscheepse verbouwing van Museum Arnhem aan de Utrechtseweg is op last van de gemeente uitgesteld. Op de aanbesteding voor de werkzaamheden heeft zich slechts één bouwondernemer gemeld. Die was te veel te duur, zo geeft de gemeente aan in een verklaring.

 • 22 Februari 2018 om 13:53

Helicon Velp krijgt collega Apeldoorn erbij

VELP - Onderwijsinstituut Helicon voegt zijn MBO-vestiging in Apeldoorn samen met die in Velp en gaat die fusieschool uitbouwen tot groene mbo-school voor de Veluwe. Medewerkers en leerlingen van de Apeldoornse vestiging verhuizen, voor zo ver mogelijk of gewenst, naar die op Landgoed Larenstein.

 • 22 Februari 2018 om 13:27

VVV volgende β€˜hoofdpijndossier’ voor Vitesse

ARNHEM – Vitesse staat voor een zware krachtproef. De Arnhemse club treft zaterdag in de 25ste speelronde VVV-Venlo. De Limburgse equipe is de verrassing van de eredivisie, met taai voetbal.

 • 22 Februari 2018 om 12:39

Alliander: Oplevering nieuwbouwhuis kan maar zo maanden langer duren

ARNHEM - Mensen die nu een nieuwbouwhuis kopen, moeten er rekening mee houden dat hun nieuwe woning later klaar is dan gepland. Door het gebrek aan technici bij netbeheerders, kabelaars en waterbedrijven kan de oplevering maanden vertraagd worden.

 • 22 Februari 2018 om 12:21
❌