[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018De Gelderlander - Achterhoek

Grote brand in werkplaats achter woonhuis in Heelweg

HEELWEG - In de werkplaats achter een woning in Heelweg is maandagavond een grote brand ontstaan. De ruimte staat volledig in brand. Er zijn geen mensen aanwezig.

 • 22 Oktober 2018 om 22:27

Drie woonblokken ontruimd in Doetinchem: geen gaslek, maar stank uit het riool

DOETINCHEM - Achttien woningen aan de Gerstdreef in Doetinchem zijn maandagavond ontruimd voor een vermeend gaslek. Later bleek dat stankoverlast uit het riool. Daarom wordt er 16.000 liter water vanuit een tankwagen door het riool gepompt om de stank te verdrijven.

 • 22 Oktober 2018 om 20:22

Drie woonblokken ontruimd door gaslek in Doetinchem

DOETINCHEM - Zo'n vijftien woningen aan de Gerstdreef in Doetinchem zijn maandagavond ontruimd voor een gaslek.

 • 22 Oktober 2018 om 20:22

Woningen ontruimd door gaslek in Doetinchem

DOETINCHEM - Enkele woningen aan de Gerstdreef in Doetinchem zijn maandagavond ontruimd voor een gaslek.

 • 22 Oktober 2018 om 20:22

Ronnie Flex en Jebroer hebben geen geheimen voor Doetinchemse β€˜broski’s’

DOETINCHEM - Doetinchemmers Nick Radstaak (23) en Erik Bruil (22) hebben grote plannen met NederhopNL: hun platform voor liefhebbers van hiphop. Op Instagram en Youtube bereiken ze duizenden mensen.

 • 22 Oktober 2018 om 19:02

3FM-dj’s Mark en RΓ‘mon via de Achterhoek naar Utrecht voor Serious Request 2.0

REGIO - Twente en de Achterhoek zijn de derde regio waar dj’s van NPO 3FM in december beginnen aan Serious Request nieuwe stijl. Hengelo is in de week voor kerst de derde plek waar ‘De Lifeline’ begint. Eerder vandaag werden Vlieland en het Limburgse Weert al als startplaats bekendgemaakt.

 • 22 Oktober 2018 om 17:01

Politie treft wapen, vuurwerkbommen, vlindermes en drugs aan bij 25-jarige Didammer

DIDAM - De politie heeft bij een huiszoeking in Didam een vuurwapen aangetroffen. De woning is van een 25-jarige man die afgelopen vrijdag dreigde een vuurwerkbom onder een auto te leggen. Agenten hebben daarop zijn woning doorzocht.

 • 22 Oktober 2018 om 16:50

β€˜Montferland niet welkom in energiefonds’

GROENLO - Als Montferland wil meedoen met een Achterhoeks energiefonds moet deze gemeente de extra kosten voor de oprichting maar voor zijn rekening nemen.

 • 22 Oktober 2018 om 16:41

Duitse politie pakt drugskoerier met 5,5 kilo cocaΓ―ne net over de grens bij Lobith

ELTEN - De Duitse politie heeft vorige week dinsdagavond een 52-jarige Italiaan aangehouden met 5,5 kilo cocaïne in zijn auto. De bestuurder kwam uit de richting van Lobith en werd net over de grens bij het Duitse Elten aangehouden.

 • 22 Oktober 2018 om 16:11

Graffiti op achterkant oude raadhuis in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Er is graffiti aangebracht op de achterkant van de monumentale oudbouw van het gemeentehuis in Lichtenvoorde. Het gaat om een stuk streetart, waarmee het grijze vlak aan de achterzijde wordt omgetoverd tot een kleurrijk geheel.

 • 22 Oktober 2018 om 15:21

Hoofdscout LΓΆtters meldt zich ziek bij De Graafschap

DOETINCHEM - Hoofdscout Marcel Lötters heeft zich ziek gemeld bij De Graafschap. De Drontenaar en de Doetinchemse eredivisionist liggen al maanden met elkaar in de clinch.

 • 22 Oktober 2018 om 13:34

Twee inbrekers gepakt na klopjacht in Wehl, derde inbreker gevlucht

WEHL - Twee 19-jarige inbrekers uit Veenendaal zijn zondagavond aangehouden in Wehl. Een derde verdachte kon vluchten. Het trio wordt verdacht van een inbraak bij een woning aan de Beekseweg in Wehl. De politie zette na de inbraak de buurt af, waardoor de twee Veenendaalers gearresteerd konden worden.

 • 22 Oktober 2018 om 12:34

Failliet Doetinchems bouwbedrijf mag hopen op doorstart

DOETINCHEM - Bouwbedrijf Visser & Snelting in Doetinchem, dat vorige week failliet werd verklaard, mag hopen op een doorstart. Volgens curator Tian Herstel is een partij geïnteresseerd om de lopende projecten van Visser & Snelting over te nemen.

 • 22 Oktober 2018 om 12:23

Drie bomen gaan gekapte kastanje in Vorden vervangen

VORDEN - Inwoners van Vorden kunnen de komende tijd kiezen welke boom de markante kastanje moet vervangen, die in juli van dit jaar gekapt is. Deze monumentale boom van 250 jaar oud in het dorpscentrum moest geveld worden vanwege ziekte.

 • 22 Oktober 2018 om 11:48

Jubileumgiften naar hospice en patrijzen

AALTEN - Hospice De Lelie in Winterswijk en het akkerrandenproject voor de patrijs hebben beide ruim 2.500 euro gekregen van Herbergh d’Olde Marckt in Aalten.

 • 22 Oktober 2018 om 11:13

Blunder spookt nog lang door het hoofd van Jurjus

SITTARD - Alsof het leed van de wereld op zijn schouders rustte. Zo stond Hidde Jurjus na zijn blunder in de catacomben bij Fortuna Sittard. Ontgoocheld, gedesillusioneerd en ontredderd. Het keepersleven bij De Graafschap was diepe ellende.

 • 22 Oktober 2018 om 09:03

Naaktmodel kleedde zich uit β€˜heel dicht bij kinderen’

DOETINCHEM - Kunstenaar Amit Bar is vorige week met zijn naaktmodel weggestuurd uit de Kruisbergse Bossen in Doetinchem, omdat daar ook kinderen waren. Dat laat de politie weten.

 • 22 Oktober 2018 om 08:13

Leerlingen Wesenthorst lopen 7 mille bij elkaar met β€˜obstacle run’

ULFT - Leerlingen van het Almende College Wesenthorst in Ulft hebben vrijdag met een zogeheten obstacle run (een parcours met hindernissen) 7.050 euro bij elkaar gelopen voor twee goede doelen. Met name het gedeelte van de run dwars door het schoolgebouw sprak de leerlingen aan, laat Tonnie Kok van de school weten.

 • 22 Oktober 2018 om 08:48

Model naaktkunstenaar kleedde zich uit β€˜heel dicht bij kinderen’

DOETINCHEM - Kunstenaar Amit Bar is vorige week met zijn naaktmodel weggestuurd uit de Kruisbergse Bossen in Doetinchem, omdat daar ook kinderen waren. Dat laat de politie weten.

 • 22 Oktober 2018 om 08:13

Wouke van Scherrenburg over Wim Kok: β€˜Nooit gedacht dat ik die chagrijn zo zou missen’

Wim Kok overleed afgelopen zaterdag op 80-jarige leeftijd. Hij was van 1994 tot 2002 minister-president. Kok leidde twee kabinetten, Paars I en Paars II. Zijn gezondheid ging de laatste tijd hard achteruit. Persoonlijke herinnering van de Doetinchemse Wouke van Scherrenburg, die als parlementair journalist Kok jarenlang volgde.

 • 22 Oktober 2018 om 07:05
❌