[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019PZC - Zeeuws Vlaanderen

Kameleon doet naam vijf keer eer aan

TERNEUZEN - Brede school De Kameleon in de Terneuzense wijk Triniteit doet sinds dinsdagmiddag de naam vijf keer eer aan.

 • 21 Mei 2019 om 15:55

Toch extra zebrapad in Kennedylaan Terneuzen

TERNEUZEN - Bij het winkelcentrum in de Terneuzense Kennedylaan komt dan toch een extra oversteekplaats.

 • 21 Mei 2019 om 15:42

Van alles te smikkelen op vierde editie Culitruck in Hulst

HULST - Saté, ’toffe tosti’s’ en alles wat je maar kunt bedenken van de barbecue. Het is zaterdag en zondag te krijgen op de vierde editie van culinair festival Culitruck op het Oranjebolwerk in Hulst.

 • 21 Mei 2019 om 14:03

Pakket maatregelen voor soepeler spits bij Dow

TERNEUZEN - Er wordt gewerkt aan maatregelen die doorstroming van het verkeer in de spits bij het het nieuwe hoofdkantoor van Dow in Terneuzen moeten bevorderen.

 • 21 Mei 2019 om 13:25

Grote controle bij recreatiepark Marina Beach bij Hoek

HOEK - De politie, brandweer, Belastingdienst, de fiscale opsporingsdienst FIOD en de inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voeren vandaag een gezamenlijke controle uit op en bij recreatiepark Marina Beach bij Hoek. Dezelfde inspecties vinden plaats op vakantieparken in Noord-Brabant, in Asten, Loon op Zand en Valkenswaard.

 • 21 Mei 2019 om 12:24

Kunstweekend in Kloosterzande wordt weer groot(s)

KLOOSTERZANDE - Het Kunstweekend in Kloosterzande wordt weer groots. Zaterdag en zondag doen er ruim 120 kunstenaars aan mee, onder wie hele jonge.

 • 21 Mei 2019 om 11:52

Grootschalige controles belasting en politie op vakantiepark Terneuzen

TERNEUZEN - De politie, Fiod, Openbaar Ministerie en Belastingdienst houden vandaag grote controles bij vakantieparken in Zeeland en Brabant. Een van de parken die op overtredingen wordt gecontroleerd ligt in de gemeente Terneuzen.

 • 21 Mei 2019 om 10:23

Mannen aangehouden in IJzendijke met drugs in auto

IJZENDIJKE - Twee mannen uit Etten-Leur zijn maandagavond aangehouden op de Watervlietseweg in IJzendijke op verdenking van drugshandel. Ze liepen tegen de lamp na een forse snelheidsovertreding.

 • 21 Mei 2019 om 09:39
Gisteren β€” 20 Mei 2019PZC - Zeeuws Vlaanderen

De Zomer van Antwerpen: een festival in werkelijk de hΓ©le stad

ANTWERPEN - Festival ‘De Zomer van Antwerpen’ bestaat 25 jaar. Het festival brak door dankzij de Reuzen - de enorme poppen van de Franse groep Royal de Luxe. Maar volgens organisator Patrick de Groote heeft de Zomer van Antwerpen zoveel meer te bieden. Hij blikt terug en vooruit.

 • 20 Mei 2019 om 20:53

Jarig Pladdet bij Biervliet werkt met β€˜grote jongensspeelgoed’

BIERVLIET - Trots stralen ze uit, Jonathan de Putter en Gerrit Cazant, trots dat ze als derde generatie leiding mogen geven aan machinefabriek en -leverancier Pladdet bij Biervliet. Het bedrijf bestaat 75 jaar. Vrijdag en zaterdag zijn er open dagen.

 • 20 Mei 2019 om 19:30

Van brandstichting verdachte man uit Hengstdijk blijft zitten waar hij zit: in de cel

J.V. uit Hengstdijk mag zijn proces niet in vrijheid afwachten. Een dringend pleidooi van zijn advocaat Jos Wouters mocht niet baten. De rechtbank in Middelburg wees maandag het schorsingsverzoek voor de 22-jarige verdachte van brandstichting voor de tweede keer af.

 • 20 Mei 2019 om 18:38

Startgroepen in Zeeuws-Vlaanderen blijven, maar zonder geld uit Den Haag

TERNEUZEN - Het voortbestaan van startgroepen op scholen in de Zeeuws-Vlaamse grensstreek waar kinderen al vanaf twee jaar terecht kunnen, lijkt verzekerd. De regio moet wel zelf voor de kosten opdraaien.

 • 20 Mei 2019 om 18:28

Terneuzenaar door neef het ziekenhuis in geslagen: eis 18 maanden cel

MIDDELBURG - De 32-jarige A. H. uit Rotterdam hoorde maandag in Middelburg een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. Tegen zijn 31-jarige broer - of neef - A. B. uit Barendrecht werd veertien maanden cel waarvan vier voorwaardelijk gevorderd.

 • 20 Mei 2019 om 18:02

Rederijkers komen tot leven in Axel

AXEL - Rederijkers komen zaterdag tot leven in Axel, in museum Het Warenhuis en de kerk aan de Kerkdreef 21.

 • 20 Mei 2019 om 17:55

Het Bolwerk en Groede Podium springen in op landelijke Bunkerdag

GROEDE - Museum Het Bolwerk uit IJzendijke en speel- en infopark Groede Podium haken samen aan bij de landelijke Bunkerdag.

 • 20 Mei 2019 om 15:08

The Vaccines, Black Box Revelation, Bazart en Goose Nonstop staan op Crammerock

STEKENE - The Vaccines, Black Box Revelation, Bazart en Goose Nonstop staan dit jaar op het podium van Crammerock. De kaartverkoop voor het festival in Stekene, net over de grens, gaat zaterdag online van start.

 • 20 Mei 2019 om 13:50

Wegen dicht in Hulst voor filmopnames

GRAAUW - Studenten van de Royal Institute for Theatre, Cinema and Sound (RITCS) in Brussel filmen vanaf woensdag in de gemeente Hulst. Daarom zijn meerdere straten een tijdje dicht.

 • 20 Mei 2019 om 13:42

Straks kun je spelletjes spelen in de hele Terneuzense binnenstad en de wijk Java

TERNEUZEN - Wie door de Terneuzense binnenstad en de naastgelegen wijk Java loopt, kan over een tijdje op tal van plekken een spelletje als Mens erger je niet en Twister spelen, als het aan de wijkraad Binnenstad/Java ligt.

 • 20 Mei 2019 om 13:26

Legionella gevonden in stalen Gentse haven

Na een analyse van de 21 stalen die in Evergem in de buurt van de Gentse haven gemaakt zijn, blijkt dat er effectief sporen van de legionellabacterie gevonden zijn. Dat blijkt uit onderzoek en verneemt VTM NIEUWS uit goede bron. Het is echter niet duidelijk of dit ook de effectieve haard is van de legionella-uitbraak. Daarvoor is verder onderzoek nodig.

 • 20 Mei 2019 om 13:23

En opeens is die daar, een nieuwe rotonde in de Binnenvaartweg bij Terneuzen

TERNEUZEN - Wie vrijdag voor het laatst Terneuzen in of uit reed via het sluizencomplex, stond maandagochtend voor een verrassing: een nieuwe rotonde in de Binnenvaartweg.

 • 20 Mei 2019 om 13:20
❌