[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 April 2018PZC - Zeeuws Nieuws

Eerbetoon aan Maria is aanwinst voor Noord-Beveland en de kankerbestrijding

KAMPERLAND - ,,Maria is er niet meer. Maar wat kunnen we nu terugdoen voor de kankerbestrijding? Dat is het Panorama Noord-Beveland. Het is een prachtig schilderij van 25 meter waar niet alleen alle dorpen terug te vinden zijn, maar dat ook aantoont dat Noord-Beveland het epicentrum, de parel van Zeeland is."

 • 22 April 2018 om 14:10

Kleurig muziekdorp in de Walcherse wei

GRIJPSKERKE - De kleuren knallen de kijker al van verre tegemoet aan de Middelburgseweg net buiten Grijpskerke. Helblauwe, knaloranje en roodwit gestreepte tenten in het frisse lentegroen van de Walcherse weiden, en weer een meer dan vorig jaar.

 • 22 April 2018 om 13:08

'Middeleeuwse' Avicii vanaf de Dom gaat de hele wereld over

De wereld heeft vol bewondering gereageerd op het eerbetoon van de Utrechtse stadsbeiaardier Malgosia Fiebig aan de overleden Zweedse dj Avicii. Vanaf het carillon van de Domtoren speelde zij gisteren zijn bekendste werk.

 • 22 April 2018 om 12:21

'We moeten grensregio's de helpende hand bieden'

Zes miljoen Nederlanders in de grensregio's voelen zich niet altijd serieus genomen door Den Haag. Staatssecretaris Raymond Knops komt met praktische oplossingen om daar iets aan te doen.

 • 22 April 2018 om 11:10

Mont Saint-Michel ontruimd: politie zoekt man die agenten wil vermoorden

Mont Saint-Michel aan de kust van Normandië in Frankrijk is ontruimd, dat meldt de Franse nieuwssite BFM TV. De politie is op zoek naar een persoon die vanochtend riep dat hij agenten wilde vermoorden. Een grootschalige klopjacht heeft voorlopig niks opgeleverd.

 • 22 April 2018 om 11:31

Louis en Marijke maken hun droom waar met de Platenlounge

ZIERIKZEE - De voorraad vinyl, het praatje met muziekfreak Louis Kleingeld, de monumentale sfeer van de voormalige juwelierswinkel en straks ook nog de podiumtuin: de Platenlounge is een winkel waar ze in de Randstad jaloers op mogen zijn. Die komen dan ook allemaal naar Zierikzee om een plaatje te halen.

 • 22 April 2018 om 09:12

Glasaal dreigt kopje onder te gaan

KERKWERVE - Visspecialisten van kennisorganisatie Ravon gaan onderzoeken of de vispassage in gemaal Prommelsluis bij Kerkwerve nog wel voldoet. Weer zijn er heel weinig alen geteld.

 • 22 April 2018 om 09:52

Theo Maassen 'solliciteert' in PSV-shirt naar burgemeesterschap Amsterdam

Wie moet de nieuwe burgemeester van Amsterdam worden? Het is de vraag of Amsterdammers blij zullen worden van de 'sollicitatie' van de Eindhovense cabaretier Theo Maassen.

 • 22 April 2018 om 09:47

'Gekken' gooien fiets op Zeeuws spoor

KAPELLE - Spoorbeheerder Prorail heeft zondagochtend weten te voorkomen dat een trein is ontspoord door een daad van baldadigheid. Een fiets die ter hoogte van de Stationsstraat in Kapelle op het spoor was gegooid, werd op tijd opgemerkt en is door de politie verwijderd.

 • 22 April 2018 om 09:38

Bejaarde man in verzorgingshuis gaat personeel te lijf

OOSTBURG - Een 88-jarige man uit Oostburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag zo agressief geworden dat de politie moest helpen om hem tot bedaren te brengen.

 • 22 April 2018 om 09:01

Kindje van 1,5 jaar valt 8 meter diep tussen sluisdeuren Schelde

Een kind van 18 maanden oud is gisteren in het Belgische Wichelen omstreeks 16.10 uur zowat acht meter diep in een sluiscomplex aan de Schelde gevallen. Het was samen met zijn ouders aan het wandelen toen het naast een rooster ten val kwam en in een gat terechtkwam. Het raakte daarbij enkele metaalobstakels.

 • 22 April 2018 om 06:37

Louis en Marijke maken hun droom werkelijkheid met de Platenlounge

ZIERIKZEE - De voorraad vinyl, het praatje met muziekfreak Louis Kleingeld, de monumentale sfeer van de voormalige juwelierswinkel en straks ook nog de podiumtuin: de Platenlounge is een winkel waar ze in de Randstad jaloers op mogen zijn. Die komen dan ook allemaal naar Zierikzee om een plaatje te halen.

 • 22 April 2018 om 09:12

Eppie Klein gaat verder als informateur in Reimerswaal

KRUININGEN - SGP-politicus Eppie Klein uit Elburg gaat aan de slag als informateur in de gemeente Reimerswaal. Na de verkiezingen was hij op voorspraak van Jaap Sinke (SGP) aangesteld als verkenner.

 • 22 April 2018 om 09:04
Gisteren โ€” 21 April 2018PZC - Zeeuws Nieuws

Aangiftes tegen 'gammele' Belgische kerncentrales

Zo'n 250 mensen hebben vandaag in België aangifte gedaan tegen de Belgische staat, de exploitant van de Belgische kerncentrales en de Belgische atoomwaakhond FANC. Onder hen een aantal mensen uit Limburg.

 • 21 April 2018 om 21:00

9-jarig meisje korte tijd vermist in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 9-jarig meisje is zaterdag korte tijd vermist geweest in Vlissingen. Opsporingssite Burgernet riep mensen op naar haar uit te kijken.

 • 21 April 2018 om 20:45

Verhitte sloeproeiers in snelle Gevangentorenrace Vlissingen

VLISSINGEN - Rode hoofden van de warmte bij de roeiers van de Gevangentorenrace, zaterdag in Vlissingen. Tien Zeeuwse sloepen voeren zeven kilometer uit de Koopmanshaven naar de Gevangentoren en richting Oranjemolen.

 • 21 April 2018 om 20:55

9-jarig meisje vermist in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 9-jarig meisje wordt sinds 20.00 uur vermist in Vlissingen. Opsporingssite Burgernet roept mensen op naar het meisje uit te kijken.

 • 21 April 2018 om 20:45

'Dood dj Avicii was geen misdrijf'

De politie in Muscat, de hoofdstad van Oman, heeft tegenover het Zweedse SVT-nieuws gemeld dat ze er niet vanuit gaan dat de dood van de wereldberoemde Zweedse dj Tim Bergling, alias Avicii een misdrijf is. Het lichaam van de 28-jarige Zweed is op dit moment onderweg naar Zweden.

 • 21 April 2018 om 11:51

Man overleden in duinen Vrouwenpolder

VROUWENPOLDER - Een man is zaterdagmiddag overleden aan een hartstilstand in de duinen van Vrouwenpolder bij strandpaviljoen Aloha Beach. Medewerkers van het paviljoen en ambulancepersoneel hebben de man gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten.

 • 21 April 2018 om 19:49

Westhof moet Goes-West samenbrengen

GOES - Het Westhof. Dat is de naam van de nieuwe wijkruimte van Goes-West die zaterdagmiddag is geopend. Volgens Ilse Polderman van het SMWO moet de ruimte jong en oud in de wijk samenbrengen. Hoe dat gaat gebeuren is aan de wijk. ,,Ik ben ook wel benieuwd wat hier over een jaar allemaal gebeurt.”

 • 21 April 2018 om 19:14
โŒ