[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPZC - Zeeuws Nieuws

File op A58 richting Zeeland door ongeval in Vlaketunnel

RILLAND - Door een ongeval in de Vlaketunnel is vanochtend een flinke file op de A58 richting Zeeland ontstaan.

 • 23 Augustus 2019 om 11:58

Omrijden voor laatste werkzaamheden aan knooppunt Sloeweg

NIEUWDORP - Het nieuwe knooppunt Drie Klauwen in de Sloeweg gaat over ruim een maand open, maar voordat het zover is moet de weg nog een aantal keren deels worden afgesloten voor werkzaamheden.

 • 23 Augustus 2019 om 11:45

Een ouwe Fries wil LinkedIn-verkering met me

Bijna dertig gemeenschappelijke kennissen kennen hem kennelijk wel. Ik niet. Ik scroll verder naar beneden, dieper in het verleden van de man, adviseur, coach, bestuurder, sparringpartner, spin in het web bij de oranjevereniging, de kerk en directeur van een trits bedrijven. Waar ik de onbekende Fries van moet kennen? Geen idee. Ik weifel of ik wel verkering met hem wil.

 • 23 Augustus 2019 om 07:00

Leerlingen Pieter Zeeman Zierikzee naar Japan voor wereldwijd tsunamicongres

ZIERIKZEE - Vijf leerlingen uit 5 VWO van de Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee vertrekken op 4 september naar Japan voor een tsunamicongres met leeftijdsgenoten. Ze vertegenwoordigen Nederland op uitnodiging van de Japanse ambassade. Dat doen ze samen met 210 leerlingen uit 43 andere landen en regio’s, die nu of in het verleden te maken hebben (gehad) met overstromingen.

 • 23 Augustus 2019 om 09:17

Ook na het weekend nog volop zomers weer

VLISSINGEN - De zomer geeft nog even vol gas de komende dagen; in het oosten van Zeeland worden zelfs nog enkele tropische dagen verwacht.

 • 23 Augustus 2019 om 08:36

Verkering met een waardevolle Fries

Bijna dertig gemeenschappelijke kennissen kennen hem kennelijk wel. Ik niet. Ik scroll verder naar beneden, dieper in het verleden van de man, adviseur, coach, bestuurder, sparringpartner, spin in het web bij de oranjevereniging, de kerk en directeur van een trits bedrijven. Waar ik de onbekende Fries van moet kennen? Geen idee. Ik weifel of ik wel verkering met hem wil.

 • 23 Augustus 2019 om 07:00

Bouw van windmolens en jachthaven in Vlissingen op losse schroeven door milieuregels

VLISSINGEN - De windmolenparken in het Sloegebied, de bouw van de Scheldewijk in het Scheldekwartier en ook de aanleg van de jachthaven in het Dok in Vlissingen staan allemaal op losse schroeven door het stikstofbesluit van de Raad van State.

 • 22 Augustus 2019 om 23:05

Stikstofbesluit bedreigt jachthaven en windmolens in Vlissingen

VLISSINGEN - De windmolenparken in het Sloegebied, de bouw van de Scheldewijk in het Scheldekwartier en ook de aanleg van de jachthaven in het Dok in Vlissingen staan allemaal op losse schroeven door het stikstofbesluit van de Raad van State.

 • 22 Augustus 2019 om 23:05

Kleine brand in gevangenis Torentijd in Middelburg

MIDDELBURG - In gevangenis Torentijd in Middelburg heeft vanavond een kleine brand gewoed. Bij het vuur kwam veel rook vrij.

 • 22 Augustus 2019 om 21:50

Fer leidt swingend Feyenoord met twee goals naar drempel EL-groepsfase

Feyenoord staat op de drempel van de groepsfase van de Europa League. Vanavond werd in De Kuip met 3-0 gewonnen van Hapoel Beer Sheva. Leroy Fer werd met twee goals de man van de avond, en biedt zijn ploeg een uitstekend perspectief voor de return volgende week in Israël.

 • 22 Augustus 2019 om 16:41

Nostalgie op vier wielen

Een Deux Chevaux, ofwel een Lelijke Eend, rijden is even wat anders dan in de moderne auto van nu. Je moet het vooral doen voor de beleving, niet voor de snelheid. Bij Eendverhuur Zeeland in Goes kun je kiezen uit een van de zeven Eendjes om mee op pad te gaan.

 • 22 Augustus 2019 om 20:30

Wat is er te doen in Zeeland? Tien tips voor vrijdag 23 augustus

Tijdens de zomer is er overal in Zeeland van alles te doen, zien en beleven. Wij zetten elke dag een aantal tips voor je op een rij, met dank aan VVV Zeeland.

 • 22 Augustus 2019 om 20:00

Sleutels of ring kwijt? Gelukkig is daar Alex β€˜the Hunter’ uit Vlissingen

VLISSINGEN - Oh heerlijk, strandweer. Zeeland op zijn best. Tot je in het rulle zand iets kwijtraakt. Sleutels bijvoorbeeld. Of iets dierbaars zoals een trouwring. Paniek! Gelukkig is daar Alex de Jager. ‘The Hunter’ vindt het vrijwel altijd terug.

 • 22 Augustus 2019 om 19:43

β€˜Veel gevloek in opening', waarschuwt Zeeland Nazomerfestival

MIDDELBURG - Het Zeeland Nazomerfestival waarschuwt in zijn uitnodiging voor het stevige taalgebruik in de openingsvoorstelling Wie Is Bang. Met deze ‘kijkwijzer’ wil de organisatie voorkomen dat toeschouwers verrast worden door het gevloek en gescheld in het stuk van de Vlaamse schrijver Tom Lanoye.

 • 22 Augustus 2019 om 19:17

Henry is het zat, al 5 keer reed een auto tegen zijn huis in Waterlandkerkje: β€˜Doe eens iets aan die weg’

TURKEYE - Wanneer gaan ze nou eens iets aan die weg doen? Henry Ubachs, bewoner van de Turkeyeweg bij Waterlandkerkje, vraagt het zich al jaren af. In de nacht van woensdag en donderdag, rond half één, was het weer eens zo ver. Een auto ramde zijn huis en dat van zijn buurman.

 • 22 Augustus 2019 om 12:00

Vrouwen bijna aangereden door trein in Krabbendijke. NS: 'Machinist erg geschrokken’

KRABBENDIJKE - Twee vrouwen zijn woensdag bij station Krabbendijke aan de dood ontsnapt nadat ze onder gesloten spoorwegbomen kropen terwijl er een intercity kwam aanrijden. De machinist is erg geschrokken, meldt de NS.

 • 22 Augustus 2019 om 18:24

Goese Manda Heddema terug in boekenpanel van De Wereld Draait Door

GOES - Boekenverkoopster Manda Heddema uit Goes keert na een jaar afwezigheid terug in het boekenpanel van De Wereld Draait Door. Het huidige panel wordt vervangen, waardoor Margreet de Haan uit Vlissingen niet terugkomt.

 • 22 Augustus 2019 om 16:55

Commando's herleven op zeecontainer in Terneuzen

TERNEUZEN - Het is 1 november 1944. Geallieerde commando's sprinten Uncle Beach bij Vlissingen op om Walcheren te bevrijden. Graffitikunstenaar Martijn Prins (foto) brengt ze tot leven op een zeecontainer die zaterdag 31 augustus te zien is in Terneuzen bij de start van de viering van 75 jaar vrijheid. Andries Looijen, voorzitter van museum Memorial 40-45 Kapelle, heeft hem gevraagd. ,,Een eer", noemt Prins de opdracht. ,,Deze commando's hebben toch voor onze vrijheid gestreden.” De container met een verrassingsexpositie binnenin, zal deel uitmaken van de Vrijheidsboulevard waarop de Slag om de Schelde wordt uitgebeeld.

 • 22 Augustus 2019 om 12:00

Seksspeeltjes voor een prikkie: Pabo-winkels in BelgiΓ« gooien door faillissement alles in uitverkoop

VLISSINGEN - De tien Belgische seksshops van het onlangs failliet verklaarde Pabo houden volgende week een grote uitverkoop. De resterende voorraad wordt voor een prikje verkocht.

 • 22 Augustus 2019 om 16:17

Meedoen aan nieuw SBS-programma is voorwaarde voor baan als parkmanager bij Roompot

VLISSINGEN - Mensen die solliciteren voor een functie van manager van een Roompot-vakantiepark in Zeeuws-Vlaanderen, worden meteen deelnemer aan een nieuw televisieprogramma op SBS6. De gesprekken zullen namelijk worden gefilmd, blijkt uit de vacature.

 • 22 Augustus 2019 om 15:13
❌