[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Februari 2018PZC - Walcheren

Veere wil mensen met beperking de duinen over helpen

DOMBURG - Alle duinovergangen in de gemeente Veere krijgen een facelift. Althans, als het aan scheidend wethouder René Molenaar ligt. De stranden moeten veel makkelijker bereikbaar worden, ook voor mensen in een rolstoel.

 • 23 Februari 2018 om 07:30
Gisteren โ€” 22 Februari 2018PZC - Walcheren

Wijkagente stelt graffitispuiters ultimatum via social media

OOST-SOUBURG - De Vlissingse wijkagente Maaike van Osta heeft een groep grafittispuiters donderdag via Instagram een ultimatum gesteld: óf de schuldigen melden zich bij haar, óf er volgt aangifte. Van Osta zegt al te weten om wie het gaat.

 • 22 Februari 2018 om 21:53

De Halfhoge staat alweer in de steigers

VLISSINGEN - Alweer torenhoge steigers op de Halfhoge in Vlissingen. De Sloebrug, anno 1978, krijgt de laatste rest van het onderhoudswerk dat vorig jaar bleef liggen.

 • 22 Februari 2018 om 20:12

Eis tegen jongens die negen mensen beroofden: detentie en werkstraf

MIDDELBURG - Voor het plegen van straatovervallen in Hulst en omgeving heeft de officier van justitie donderdag voor de rechtbank in Middelburg tegen drie verdachten jeugddetentie geëist.

 • 22 Februari 2018 om 19:22

Telefoonstoring op stadhuis Vlissingen

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen is donderdag sinds de namiddag telefonisch niet bereikbaar. De oorzaak van de storing ligt bij telecombedrijf Tele2.

 • 22 Februari 2018 om 19:18

Vlissingse aanrander moet de cel in

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de24-jarige K. L. uit Vlissingen een gevangenisstraf van zestien maanden waarvan acht voorwaardelijk met een proeftijd van vijf jaar opgelegd. Ook moet hij een schadevergoeding van 1084 euro betalen.

 • 22 Februari 2018 om 18:38

Oost-Souburg verliest De Vriend: 'Ik heb het stik naar mijn zin gehad'

OOST-SOUBURG - Souburgs winkelier Ivan de Vriend weet precies hoe het met rekenonderwijs gesteld is. ,,Staan ze met vijftig cent en vragen ze mij hoeveel van die vijf-centsnoepjes ze daar voor kunnen krijgen. Elf- of twaalfjarigen, hé?"

 • 22 Februari 2018 om 17:11

Juttersbakken voor de Veerse stranden

DOMBURG - Er komen zeven juttersbakken te staan aan de Veerse stranden. In de bakken kunnen strandbezoekers en passanten zwerfafval verzamelen, zodat rondslingerende blikjes, flesjes, resten touw en flarden plastic niet langer een bedreiging vormen voor mens en dier.

 • 22 Februari 2018 om 13:11

Inloop over het gat met de loze gevels aan de Kleine Markt

VLISSINGEN - Het gat achter de loze gevels aan de Kleine Markt in Vlissingen wordt vanaf juni gevuld.

 • 22 Februari 2018 om 12:44

Fedde le Grand komt per heli naar Bevrijdingsfestival Vlissingen

VLISSINGEN - DJ Fedde Le Grand geeft op 5 mei een optreden op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen. Hij is een van de artiesten die op die dag met helikopters van Defensie door heel het land worden gebracht om op te treden.

 • 22 Februari 2018 om 09:30

Havens barsten van het werk, maar arbeidskrachten raken op

GENT - Diploma of geen diploma, met de juiste werkhouding kan iedereen aan de slag bij bedrijven in het Gents-Zeeuwse havengebied. Bedrijven in de fusiehaven North Sea Port verwachten de komende maanden zo'n tweeduizend vacatures te hebben.

 • 22 Februari 2018 om 06:30
OuderPZC - Walcheren

Internationale prijs Zeeuwse kunstenaar Hans Overvliet

MIDDELBURG - Het werk van de Middelburgse kunstenaar Hans Overvliet is bekroond met een internationale prijs. Deze is toegekend door het platform Red Line Art Works.

 • 21 Februari 2018 om 20:17

Woongoed verkoopt flats Scheldeplein Vlissingen

VLISSINGEN – Wooncorporatie Woongoed uit Middelburg wil het enige bezit in Vlissingen, de appartementen boven het ABC-complex Scheldeplein, afstoten. Als een huurder vertrekt, wordt het appartement te koop aangeboden. Dat blijkt uit antwoorden van het college van Vlissingen op vragen van Pim Kraan (POV).

 • 21 Februari 2018 om 19:47

Raad Vlissingen tornt nu al aan kakelvers parkeerbeleid

VLISSINGEN - De raad Vlissingen tornt aan het nog kakelverse parkeerbeleid. Direct na de winter wil het Vlissingse college zien hoe het nieuwe winterparkeren bevalt. Dat het shoppers aan zou trekken of weg zou jagen naar Middelburg, daar gelooft het college niets van.

 • 21 Februari 2018 om 18:00

Verpleegkundige (25) uit Vlissingen wil meedoen aan Expeditie Robinson

VLISSINGEN - De 25-jarige Patricia de Looff uit Vlissingen hoopt deel te nemen aan het tv-programma Expeditie Robinson. Ze vraagt mensen om komende dagen op haar te stemmen.

 • 21 Februari 2018 om 17:30

Kinderen bewonderen paeremessen in het MuZEEum

VLISSINGEN - In het MuZEEum in Vlissingen konden kinderen woensdagmiddag alles te weten komen over Zeeuwse paeremessen.

 • 21 Februari 2018 om 16:10

VVD-kandidaat Vlissingen wekt woede van lokale partijen

VLISSINGEN - De VVD in Vlissingen heeft afstand genomen van uitlatingen van haar kandidaat-raadslid Mark van Galen. Hij verweet lokale partijen gebrek aan kennis van zaken en mogelijke 'inmenging van de onderwereld'. De Vlissingse lokale partijen reageerden woedend.

 • 21 Februari 2018 om 15:49

Speeddate met de wethouder over de Middelburgse zorg

MIDDELBURG - Wie wat op zijn lever heeft over zorg uit de Wmo of jeugdhulp, kan dat in Middelburg persoonlijk meedelen aan de wethouder en ambtenaren.

 • 21 Februari 2018 om 15:52

Agenten en boa's houden spoorbomen met de hand omhoog

OOST-SOUBURG - Kapotte spoorbomen bij de spoorwegovergang in Oost-Souburg zorgden er woensdagochtend voor dat agenten en buitengewone opsporingsambtenaren (boa's) ze handmatig omhoog moesten houden.

 • 21 Februari 2018 om 15:00

Agenten en stadswachten houden spoorbomen met de hand omhoog

OOST-SOUBURG - Kapotte spoorbomen bij de spoorwegovergang in Oost-Souburg zorgden er woensdagochtend voor dat agenten en stadswachten ze handmatig omhoog moesten houden.

 • 21 Februari 2018 om 15:00
โŒ