[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 27 Mei 2018PZC - Tholen

Tokkelen vanaf de Peperbus bij Landmachtdag Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Tokkelen vanaf de Peperbus, demonstraties op Kijk in de Pot, para's die landen in dat stadspark. En duizenden mensen die komen kijken. De Landmachtdag Bergen op Zoom.

 • 27 Mei 2018 om 00:00

Zeeuwse teams naar halve finales brandweerwedstrijden

OOST-SOUBURG - De post Arnemuiden heeft zaterdag bij de gewestelijke brandweervaardigheidstoetsen in Oost-Souburg de tweede plaats behaald. Daarmee staat het team in de halve finale, 16 juni in Belfeld (Limburg).

 • 26 Mei 2018 om 23:58
OuderPZC - Tholen

Wielrenner gewond na botsing met lesauto in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op de Molenzichtweg in Bergen op Zoom is vrijdagochtend een wielrenner uit Bergen op Zoom gewond geraakt bij een ongeval.

 • 25 Mei 2018 om 18:11

Waar gaan we vanavond heen tijdens JazzBoZ? 10 tips

BERGEN OP ZOOM - Keuze te over vrijdag tijdens de propvolle eerste avond van JazzBoZ. Met meteen ook de grootste en meest relevante Nederlandse bigband op het podium van de Maagd. Daarna barst het los in de rest van de stad! Tips:

 • 25 Mei 2018 om 14:53

Bewoners van Tholen staken verzet woontoren

THOLEN - Niets lijkt de bouw van de woontoren in Tholen nog tegen te kunnen houden. De bezwaren tegen het bestemmingsplan voor plan Kruittoren zijn door de Raad van State ongegrond verklaard. Bewoners zijn niet van plan om opnieuw een procedure aan te spannen.

 • 25 Mei 2018 om 14:47

Eerste zeearend in Zeeland geboren

VLISSINGEN - Voor het eerst is in Zeeland een zeearend geboren. Dat is gebeurd in het natuurgebied Slikken van de Heen (ten noord-oosten van Sint-Philipsland). Om de vogel te kunnen herkennen en te volgen, hebben medewerkers van het Zeeuws Landschap de vogel geringd.

 • 25 Mei 2018 om 09:51

No Surrender-lid van 'wapenloods' in Welberg op vrije voeten

THOLEN/BREDA - No Surrender-lid Fabian K. (48) uit Tholen, verdacht van het bezit van militaire munitie en springstof, is op vrije voeten. Volgens de raadkamer van de rechtbank in Breda was er 'onvoldoende grond' om de voorlopige hechtenis van de man te verlengen.

 • 25 Mei 2018 om 07:49

Wethouder Arjan van der Weegen door het stof over mediastunt Markiezenhof

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Arjan van der Weegen erkent dat er fouten zijn gemaakt rondom de mediastunt met het Markiezenhof in Bergen op Zoom. ,,Ik ben erg geschrokken van wat dit te weeg heeft gebracht. Achteraf bezien moet je concluderen dat dit wellicht een verkeerde keuze is geweest."

 • 25 Mei 2018 om 07:48

Kampioensfeest op platte kar: feest, maar gevaarlijk en verboden

Harde muziek, veel drank en een hossend elftal op een platte kar. Kampioensteams trekken deze periode door dorpen en wijken om hun titel uitbundig te vieren. Hun voorbeeld is inmiddels overgenomen door jeugdelftallen, zij het zonder bier. De platte kar staat voor feest. Maar niet bij sportbonden en overheden. Zij zijn bezorgd om de gevaarlijke situaties. De feestwagen is bovendien hartstikke verboden.

 • 25 Mei 2018 om 06:58

Basisscholen en Ravelijn zoeken oplossing voor vandalisme in Steenbergen

STEENBERGEN - Basisscholen in Steenbergen binden samen met 't Ravelijn, de wijkagent en de boa's de strijd aan tegen herhaalde vernielingen aan de schoolgebouwen.

 • 25 Mei 2018 om 06:56

Canadian War Graves als eerbetoon aan gesneuvelden

BERGEN OP ZOOM - De herinnering aan de Tweede Wereldoorlog levend houden. Als wijze levensles. Hoe belangrijk vrede en vrijheid zijn.

 • 24 Mei 2018 om 07:39

Boswachter doet akelige vondst: gedumpt afval van vermoedelijk 'gejatte schapen'

'Jakkes' is de eerste reactie van de Brabantse boswachter Erik de Jonge toen hij een 'aantal geslachte schapen' vond in het West-Brabantse gebied waar hij boswachter is. De geur van de vuilniszakken deed hem al vrezen voor zoiets, maar toch vond hij de vondst zo gruwelijk dat hij de foto op Twitter plaatste.

 • 24 Mei 2018 om 07:38

Boekenvondst Markiezenhof in Bergen op Zoom blijkt mediastunt

BERGEN OP ZOOM - De 'ontdekking' van een ingemetseld boek in het Markiezenhof in Bergen op Zoom blijkt een mediastunt en onderdeel uit te maken van een marketingcampagne rond het stadspaleis.

 • 23 Mei 2018 om 14:20

Zorginstellingen West-Brabant: gezamenlijke aanpak van complexe wonden

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Tien zorgorganisaties in West-Brabant bundelen de krachten om de aanpak van complexe wondzorg te verbeteren. Huisartsen, thuiszorgorganisaties, verpleeg- en verzorgingshuizen en het Bravis Ziekenhuis werken vanaf nu samen in het Wond Expertise Centrum (WEC).

 • 23 Mei 2018 om 11:42

Bussen in streekvervoer staan zaterdag wรฉรฉr stil, staking treft nu West-Brabant

BREDA - Buschauffeurs in West-Brabant, Utrecht, 't Gooi, Groningen en Drenthe staken zaterdag. In het streekvervoer vinden estafette-acties plaats om een betere cao af te dwingen. Zaterdag is de vijfde dag dat er acties zijn.

 • 23 Mei 2018 om 07:36

Militaire invasie overspoelt Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Honderden militairen. Voertuigen. Para's. Aanval. Verdediging. Patrouilles in de binnenstad. Bergen op Zoom is zaterdag het toneel van de Landmachtdagen.

 • 23 Mei 2018 om 07:32

Meerdere auto's in Nieuw-Vossemeer vernield

NIEUW-VOSSEMEER - Verschillende auto-eigenaren in Nieuw-Vossemeer zijn in mei de dupe geworden van vandalisme.

 • 22 Mei 2018 om 19:07

'Veiligheid Tholen niet ondermaats'

THOLEN - De veiligheid op Tholen is niet ondermaats, zoals de PVV op het eiland stelt. Dat antwoordt de gemeente op vragen van de fractie. ,,Er zijn geen objectieve gegevens waaruit dat blijkt."

 • 22 Mei 2018 om 15:37

Huiszoekingen in Tholen en Harlingen na vondst drugsboot in Spanje

THOLEN - Een Thoolse man is in Spanje samen met twee andere Nederlanders aangehouden. Op het schip waar zij werkten is vijftien ton hasj gevonden. De politie heeft zondagmiddag het huis van de Tholenaar doorzocht.

 • 20 Mei 2018 om 22:08

Regiotaxi Tholen mag naar ziekenhuis Roosendaal

THOLEN - De gemeente Tholen heeft besloten dat de Regiotaxi zonder extra bijbetaling mag rijden naar het Bravis ziekenhuis in Roosendaal.

 • 18 Mei 2018 om 10:09
โŒ