[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019PZC - Tholen

Jongen (16) in Tholen bedreigd met mes en van telefoon en geld beroofd

THOLEN - Een 16–jarige jongen uit Oud-Vossemeer is gistermiddag onder de Tholensebrug over de Schelde-Rijnweg in Tholen door drie jongens van zijn geld beroofd. Daarbij werd hij met een mes bedreigd. De daders zijn gevlucht.

 • 18 April 2019 om 14:44

Vier jonge mannen uit Tholen aangehouden voor gewelddadige diefstal auto in Rilland

RILLAND - De politie heeft de afgelopen dagen vier jongens aangehouden op verdenking van een gewelddadige autodiefstal afgelopen maandag. De eigenaar van het voertuig werd daarbij bedreigd met een (nep)vuurwapen.

 • 18 April 2019 om 14:08

Geen platte daken in Suzannapolder in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - In de Suzannapolder in Sint-Annaland zijn de patiowoningen, met een plat dak, van de ontwerptafel geschrapt. ,,Naar woningen met een kap is meer vraag en dat ontwerp sluit beter aan op de bestaande bouw”, zegt ontwikkelaar John Priem van Zeeland Wonen.

 • 18 April 2019 om 12:17

Bergen op Zoom bewijst stad slechte dienst als het blijft hangen in rancune

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Roosendaal krijgt het nieuwe ziekenhuis. Bravis kiest voor een ruime, goed bereikbaar te maken locatie langs de A58 waar het voor de toekomstige zorg alle kanten mee op kan. Een weloverwogen beslissing, wars van emotie.

 • 18 April 2019 om 06:00

Medewerker tankstation Wouwse Tol bedreigd bij diefstal sigarettensloffen in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Bij een tankstation bij de Wouwse Tol bij Bergen op Zoom zijn woensdagavond sloffen sigaretten gestolen. De daders bedreigden bij deze actie een baliemedewerker.

 • 17 April 2019 om 20:49
OuderPZC - Tholen

Bouw Kruittoren in volle gang: β€˜We zijn er altijd in blijven geloven’

THOLEN – Ruim vier jaar heeft het moeten duren. Na een reeks aan juridische procedures is de bouw van Kruittoren in Tholen nu in volle gang. ,,We zijn er altijd in blijven geloven en de kopers ook”, zegt Martijn van Sabben, directeur van aannemer Fraanje.

 • 17 April 2019 om 20:09

Jongen beroofd bij Thoolse brug Tholen

THOLEN - Een jongen uit de gemeente Tholen is woensdag tussen 16.00 en 16.30 uur beroofd bij de Thoolse brug in Tholen. Wat er precies is gebeurd kon de politie vanmiddag nog niet zeggen omdat het slachtoffer nog verder moest worden gehoord. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

 • 17 April 2019 om 19:45

ChristenUnie bezorgd over verhuizing Bravis Ziekenhuis

THOLEN - De ChristenUnie op Tholen maakt zich zorgen over de verhuizing van het Bravis Ziekenhuis naar Roosendaal. De partij laat dat weten in schriftelijke vragen aan het college van B en W.

 • 17 April 2019 om 19:30

De Meestoof hoopt op Thoolse bewoners en bedrijven

SINT-ANNALAND - Om uitbreiding te kunnen betalen, hoopt streekmuseum De Meestoof in Sint-Annaland op de steun van de Thoolse bedrijven en bevolking. Een gat van 90.000 euro moet worden overbrugd.

 • 17 April 2019 om 12:44

Kilometers vlijmscherp nylondraad gespannen langs berm Oesterdam - β€˜Bizarre actie’

THOLEN - Medewerkers van de provincie deden onlangs een opzienbarende ontdekking op de Oesterdam. Tijdens een inspectieronde zagen zij dat over een afstand van drie kilometer een vlijmscherpe nylondraad was gespannen tussen bermpaaltjes.

 • 17 April 2019 om 11:54

Onderzoek naar verkeersstromen binnenstad Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Fietsers, scooters, voetgangers, automobilisten, pakketbezorgers... Nogal wat mensen op verschillende vervoersmiddelen maken gebruik van de Bergse binnenstad. Maar hoe zorg je ervoor dat al die mensen zonder problemen in het centrum terecht kunnen? Die vraagt stelt de gemeente Bergen op Zoom zich af en wordt de komende maanden onderzocht. Afgelopen maandag mochten verschillenden belanghebbenden brainstormen over het onderwerp.

 • 17 April 2019 om 06:00

Lekkages bij zwembad De Melanen in Halsteren, opening minstens week vertraagd

HALSTEREN - Forse lekkages in het recreatiebad halen een dikke streep door de rekening van zwembad De Melanen in Halsteren. Dat zou zondag open gaan, maar de seizoensstart wordt noodgedwongen minstens tot maandag 29 april uitgesteld.

 • 16 April 2019 om 17:47

Kruising op Oesterdam moet wijken voor rotonde, vindt de provincie

THOLEN - Een rotonde in plaats van kruising op de Oesterdam, ter hoogte van vakantiepark Waterrijk. Als het aan de provincie ligt, wordt dat idee werkelijkheid. Tholen staat er welwillend tegenover, hoewel de gemeenteraad het laatste woord heeft.

 • 16 April 2019 om 18:26

Vrachtwagen kantelt op A4 en zorgt voor urenlange vertraging

HOOGERHEIDE - Op de A4 van Hoogerheide naar Bergen op Zoom is dinsdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Die blokkeerde de volledige rijbaan. De weg werd afgesloten.

 • 16 April 2019 om 08:45

Tholen: β€˜Keuze Bravis is teleurstellend’

THOLEN - De gemeente Tholen is teleurgesteld dat het nieuwe Bravis Ziekenhuis wordt gebouwd in Roosendaal en niet bij Bergen op Zoom. Dat laat wethouder Jan Harmsen weten.

 • 16 April 2019 om 15:41

Nog steeds hinder op A4 bij Hoogerheide om gekantelde vrachtwagen met slib

HOOGERHEIDE - Op de A4 van Hoogerheide naar Bergen op Zoom is dinsdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Die blokkeert de volledige rijbaan. De linkerrijstrook is nog steeds dicht.

 • 16 April 2019 om 08:45

Bravis kiest voor Roosendaal als locatie voor het nieuwe ziekenhuis, Bergen op Zoom teleurgesteld

ROOSENDAAL - Het nieuwe Bravis ziekenhuis komt in Roosendaal op locatie Bulkenaar in de bocht van de A58. Vanaf 2025 wordt alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg op deze nieuwe hoofdlocatie geconcentreerd. Er blijft wel een polikliniek in Bergen op Zoom.

 • 16 April 2019 om 09:45

Tot ongeveer 15 uur hinder op A4 bij Hoogerheide om gekantelde vrachtwagen met slib

HOOGERHEIDE - Op de A4 van Hoogerheide naar Bergen op Zoom is dinsdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Die blokkeert de volledige rijbaan. Verkeer kan er alleen langs over de vluchtstrook.

 • 16 April 2019 om 08:45

Bravis kiest voor Roosendaal als locatie voor het nieuwe ziekenhuis

ROOSENDAAL - Het nieuwe Bravis Ziekenhuis zal worden gebouwd in Roosendaal op locatie Bulkenaar. Vanaf 2025 zal alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg op deze nieuwe hoofdlocatie worden verleend. Er blijft een polikliniek in Bergen op Zoom.

 • 16 April 2019 om 09:45

Gekantelde vrachtwagen met slib blokkeert A4 van Hoogerheide naar Bergen op Zoom

HOOGERHEIDE - Op de A4 van Hoogerheide naar Bergen op Zoom is dinsdagmorgen een vrachtwagen gekanteld. Volgens de politie blokkeert die de volledige rijbaan.

 • 16 April 2019 om 08:45
❌