[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018PZC - Tholen

Politie pakt 26 kilo illegaal vuurwerk af in Tholen

VLISSINGEN - De politie heeft in de gemeente Tholen 26 kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het werd gevonden tijdens een grote actie waarbij 21 adressen zijn bezocht.

 • 14 December 2018 om 09:42
Gisteren β€” 13 December 2018PZC - Tholen

Elleke van Gorsel exposeert in Fries museum

SINT-MAARTENSDIJK - Werk van Rembrandt in een modern jasje steken. Kunstenares Elleke van Gorsel uit Sint-Maartensdijk deed het dit jaar al voor een tentoonstelling in het Rijksmuseum, en heeft dat nu ook gedaan in opdracht van het Fries Museum.

 • 13 December 2018 om 18:35

Let op: wegen zijn plaatselijk glad. Op Tholen zijn al zes auto’s van de weg geglibberd

THOLEN - Wie vanochtend de weg op gaat, let op. De wegen kunnen plaatselijk spekglad zijn. Er geldt dan ook code geel in het hele land, met uitzondering van het noorden. In alle vroegte zijn op Tholen al zes auto's van de weg gegleden.

 • 13 December 2018 om 06:49

Let op: wegen zijn plaatselijk glad. Op Tholen zijn al vijf auto’s van de weg geglibberd

THOLEN - Wie vanochtend de weg op gaat, let op. De wegen kunnen plaatselijk spekglad zijn. Er geldt dan ook code geel in het hele land, met uitzondering van het noorden. In alle vroegte zijn op Tholen al vijf auto's van de weg gegleden.

 • 13 December 2018 om 06:49

Let op: wegen zijn plaatselijk glad. Op Tholen zijn al vier auto’s van de weg geglibberd

THOLEN - Wie vanochtend de weg op gaat, let op. De wegen kunnen plaatselijk spekglad zijn. Er geldt dan ook code geel in het hele land, met uitzondering van het noorden. In alle vroegte zijn op Tholen al vier auto's van de weg gegleden.

 • 13 December 2018 om 06:49

Let op: wegen zijn plaatselijk glad. Op Tholen zijn al drie auto’s van de weg geglibberd

THOLEN - Wie vanochtend de weg op gaat, let op. De wegen kunnen plaatselijk spekglad zijn. Er geldt dan ook code geel in het hele land, met uitzondering van het noorden. In alle vroegte zijn op Tholen al drie auto's van de weg gegleden.

 • 13 December 2018 om 06:49
OuderPZC - Tholen

Nieuwe school in Sint-Maartensdijk krijgt drie verdiepingen

SINT-MAARTENSDIJK - Als de basisscholen De Rieburch en Juliana van Stolberg straks onder één dak zitten, krijgen ze er een parkeerplaats voor ongeveer 63 auto's bij. Dat staat in het plan van de gemeente.

 • 12 December 2018 om 08:00

Auto op zijn kop in sloot Poortvliet

POORTVLIET - Bij een eenzijdig ongeval aan de Engelaarsdijk in Poortvliet is zaterdagavond een auto op zijn kop in de sloot beland. De bestuurder, de enige inzittende van de auto, kon op eigen kracht uit de wagen komen en raakte niet gewond.

 • 9 December 2018 om 10:18

PVV vraagt mening provincie over ambtsgebed Tholen

MIDDELBURG - De Statenfractie van de PVV wil weten of de provincie van plan is een stokje te steken voor het uitspreken van het ambtsgebed in Tholen.

 • 8 December 2018 om 12:21

Tholen moet eigen gebouwen energiezuiniger maken

THOLEN - Betere isolatie, het energieverbruik verlagen en zonnepanelen op het dak: als het aan de Thoolse gemeenteraad ligt, gaat de gemeente haar gebouwen verduurzamen.

 • 7 December 2018 om 13:20

Emoties lopen hoog op in laatste Thoolse raadsvergadering van 2018

THOLEN - Een wethouder die geëmotioneerd de raadsvergadering tijdelijk verlaat, de burgemeester die fel moet ingrijpen en termen als ‘laag-bij-de-grond’ en ‘ongepast’: de laatste discussie in de laatste Thoolse raadsvergadering van 2018 stond bol van de verontwaardiging.

 • 7 December 2018 om 06:40

Emma (5) uit Tholen verrast door K3 in ziekenhuis

THOLEN - De vijfjarige Emma uit Tholen is er nog helemaal ondersteboven van. Drie weken geleden werd ze in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam verrast door haar grote heldinnen: meidenband K3. Die gaven als CliniClowns een optreden voor haar.

 • 6 December 2018 om 18:19

EOD laat illegaal vuurwerk ontploffen in Tholen

THOLEN - In de gemeente Tholen heeft de politie tien kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen. Hier zaten ook verschillende cobra's bij. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) moest er aan te pas komen om alles direct te laten ontploffen.

 • 6 December 2018 om 11:34

Kapotte straatnaambordjes op Tholen vervangen? Alleen als er een melding over komt

THOLEN - Kapotte, verdwenen, of vieze verkeers- en straatnaamborden. De gemeente Tholen wil er best wat aan doen, maar ze is niet voor alles verantwoordelijk.

 • 6 December 2018 om 11:11

β€˜Doe iets aan asociale brommers op fietspad Boulevard Bergen op Zoom’

BERGEN OP ZOOM - De situatie op het fietspad langs de Boulevard in Bergen op Zoom is de plaatselijke Jeugdraad een doorn in het oog. Het is er gevaarlijk, zegt voorzitter Rick van der Burgt in een schrijven aan de gemeenteraad.

 • 5 December 2018 om 20:02

Maerloo blijft bij beschuldiging: gemeente Tholen is corrupt

THOLEN - De Vereniging Maerloo, die de gemeente Tholen vorige week beschuldigde van corruptie, trekt die aantijgingen niet in. De gemeente had daarom gevraagd via een sommatiebrief.

 • 5 December 2018 om 16:54

PvdA/GroenLinks in Tholen plaatst vraagtekens bij het ambtsgebed

THOLEN - ‘Bij de opening van de vergadering spreekt de voorzitter het ambtsgebed uit’. Dat zinnetje staat al jaren zo opgenomen in de vergaderregels van de gemeente Tholen.

 • 5 December 2018 om 14:23

Thoolse scholen blij dat puzzel brede school is gelegd

Ze zijn opgelucht. De vier schoolbesturen in Tholen-stad. Want eindelijk is getekend voor een brede school aan de Abraham Beeckmanlaan. De verbouw van het voormalige Westerpoort start volgend jaar. In 2020 gaat de school open. ,,Het bepalen van de vierkante meters was een lange discussie”, zegt Maarten van der Kooij, voorzitter van VPCO Tholen.

 • 5 December 2018 om 07:00

Te koop: molen in hartje Tholen

THOLEN - Molen De Verwachting aan de Vlasmarkt in Tholen staat in de verkoop. Wie de molen koopt, krijgt van eigenaren Jan (68) en Iza (66) van Gorsel niet alleen het woonhuis, de molenwinkel en de molen, maar ook een volledig uitgewerkt plan voor uitbreiding met horeca.

 • 4 December 2018 om 23:14

Juvenaat, Roncalli en Mollerlyceum worden één school in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Het Juvenaat, Roncalli Scholengemeenschap en Mollerlyceum gaan samen. Bergen op Zoom houdt daardoor in de toekomst nog maar twee middelbare scholen over. Dat is een direct gevolg van het krimpende leerlingenaantal in de regio.

 • 4 December 2018 om 16:28
❌