[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 19 Maart 2018PZC - Tholen

Thoolse loods waarin wietkwekerij zat moet zes maanden dicht

THOLEN - De loods aan de Molenvlietsedijk 15a in Tholen, waar op 7 maart een hennepkwekerij werd opgerold, moet zes maanden dicht als het aan burgemeester Ger van de Velde ligt.

 • 19 Maart 2018 om 19:31
OuderPZC - Tholen

Wielerronde Oud-Vossemeer afgelast door sneeuw - vorige afgelasting was door Watersnood in 1953

OUD-VOSSEMEER - De zeventigste wielerronde van Oud-Vossemeer is vanwege de slechte weersomstandigheden afgelast. De organisatie besloot zaterdagmorgen om tien uur dat het onverantwoord was om de koers te laten starten.

 • 17 Maart 2018 om 11:10

Bij twee grote grondaankopen miste de gemeente Tholen haar doel, maar dat is niet haar schuld

THOLEN- De aankoop van vier percelen aan de Gorishoeksedijk in Sint-Maartensdijk en van banketfabriek De Waal in Tholen hebben het doel van de gemeente Tholen gemist. Dat verklaart de rekenkamercommissie in een rapport over grondaankopen in de periode 2007-2017. Desondanks valt de gemeente dat niet te verwijten, vindt de commissie.

 • 16 Maart 2018 om 23:10

Brand in garage bij woning in Tholen

THOLEN - In een garage bij een woning aan de Burgemeester van Berchemstraat in Tholen heeft vrijdagavond korte tijd een brand gewoed.

 • 16 Maart 2018 om 22:28

Brand in woning in Tholen

THOLEN - In een woning aan de Burgemeester van Berchemstraat in Tholen is vrijdagavond brand uitgebroken. Het gaat om een vrijstaand huis.

 • 16 Maart 2018 om 22:28

Wat weet jij van je woonplaats? Doe de quiz

Aankomende woensdag mogen we weer naar de stembus, maar hoe goed ken je jouw woonplaats eigenlijk? Test het zelf! Selecteer je gemeente en laat je verrassen door de opmerkelijke feiten over de plek waar je woont.

 • 16 Maart 2018 om 16:05

Groen licht voor plannen Concordia Tholen

THOLEN - Muziekvereniging Concordia uit Tholen kan de gymzaal aan de Zoekweg om gaan bouwen tot muziekcentrum. De gemeenteraad ging donderdagavond unaniem akkoord met het collegevoorstel om 350.000 euro beschikbaar te stellen.

 • 15 Maart 2018 om 23:31

Twintig kilo cocaΓ―ne gevonden in Tholen

THOLEN - In een bestelwagen in een loods aan de Ambachtsweg is donderdagmiddag een partij cocaïne aangetroffen. Het gaat om circa 20 kilo. Er zijn door de politie twee Ierse mannen (50 en 60 jaar) als verdachten aangehouden.

 • 15 Maart 2018 om 23:08

Bomenkap bij zwembad De Spetter bezorgt wethouder kopzorgen

THOLEN - Er stonden donderdagavond achttien minuten voor in Tholen, maar het werd een dik uur. De discussie in de laatste raadsvergadering voor de verkiezingen over de kaalslag bij zwembad De Spetter was fel. Met name oppositiepartij SP was kritisch op portefeuillehouder Jan Harmsen, die door het stof moest.

 • 15 Maart 2018 om 22:13

SP loopt weg uit besloten raadsvergadering Tholen

THOLEN - De Thoolse fractie van de SP heeft donderdagavond het besloten deel van de raadsvergadering verlaten.

 • 15 Maart 2018 om 20:03

Thoolse jongeren maken van bedrijfsafval een bewegend kunstwerk

SCHERPENISSE - Thoolse jongeren kunnen in tien wekelijkse sessies binnenkort aan de slag om bedrijfsafval om te zetten in een groot, bewegend kunstwerk.

 • 15 Maart 2018 om 12:20

Beveiligingsbedrijf Tholen: 'We zijn niet betrokken bij criminele activiteiten'

THOLEN - Is B&B Beveiliging verweven met een wietkwekerij die vorige week werd opgerold in Tholen? Het bedrijf zelf sluit alle betrokkenheid uit. Lopende het politieonderzoek heeft de gemeente de samenwerking tijdelijk opgeschort en een ander beveiligingsbedrijf ingehuurd.

 • 14 Maart 2018 om 20:01

B&B Beveiliging tijdelijk geweerd uit gemeentehuis Tholen na vondst hennepkwekerij

THOLEN - B&B Beveiliging mag het gemeentehuis van Tholen voorlopig niet meer beveiligen. Ook de werkzaamheden aan de receptie mag het bedrijf voorlopig niet uitvoeren.

 • 13 Maart 2018 om 21:09

ComitΓ© BlijvenSpetteren teleurgesteld in plan gemeente Tholen om kaalslag goed te maken

THOLEN - Het herstelplan van de gemeente Tholen om de kaalslag bij zwembad De Spetter goed te maken, is 'teleurstellend en onaanvaardbaar'. Dat vindt het bestuur van BlijvenSpetteren in de stad.

 • 12 Maart 2018 om 15:02

Asbest vrijgekomen bij schuurbrand in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM – Bij een schuurbrand aan de Kwartierslaan in Bergen op Zoom is in de nacht van zondag op maandag een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen.

 • 12 Maart 2018 om 08:18

Afval prikken gaat beter bij +17 dan bij -17 graden

THOLEN - Bierblikken, peuken, stukjes touw en zelfs Armani-slippers en McDonald's-verpakkingen. Langs de oevers van de Oosterschelde bij de Bergsediepsluis was zaterdagochtend genoeg troep te vinden. ,,Een stuk meer dan als we hier vorige week zaterdag hadden gestaan. Met al die sneeuw is het niet veilig en loop je aan veel afval voorbij", zegt Kees van Dis.

 • 10 Maart 2018 om 14:24

Bewoners Sint-Maartensdijk durven straat niet meer op

SINT-MAARTENSDIJK - Angst en onveiligheid door inbraken. Overlast door zwerfvuil en algehele verpaupering van het dorp. Het woonplezier in Sint-Maartensdijk gaat achteruit. Dat blijkt uit recent onderzoek naar leegstand en leefbaarheid, uitgevoerd door de universiteit Utrecht.

 • 10 Maart 2018 om 12:57

Uitzicht is grootste troef van restaurant β€˜t Veerhuis op Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Liefst eten we vleesvrij in de Week Zonder Vlees. Maar vege­tarisch moet je vaak bij het reserveren bestellen. Ook bij restaurant ‘t Veerhuis op Sint Philipsland. Daarom eten we daar een visje.

 • 10 Maart 2018 om 12:00

Zwembad De Schelp met onmiddellijke ingang gesloten

BERGEN OP ZOOM - De directie van zwembad De Schelp heeft in samenspraak met de gemeente Bergen op Zoom besloten om uit veiligheidsoverwegingen zwembad De Schelp te sluiten. Op dit moment is nog niet duidelijk hoelang die sluiting zal zijn.

 • 9 Maart 2018 om 14:36

'Brede school Westerpoort in Tholen open in 2020'

THOLEN - De Brede school in het voormalige Westerpoort-gebouw in Tholen kan in 2020 vlak voor de zomervakantie open. Dat was de boodschap die wethouder Peter Hoek woensdagavond meegaf in de commissie Bestuurszaken.

 • 7 Maart 2018 om 20:36
❌