[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 14 Augustus 2018PZC - Tholen

Na tientallen klachten per jaar doet aardappelfabriek Lamb Weston iets aan de eigen stank

BERGEN OP ZOOM - Na tientallen stankklachten uit de omgeving neemt aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer maatregelen om de stankoverlast voor omwonenden te beperken. Zo wordt onder meer de schoorsteen met tien meter verlengd.

 • 14 Augustus 2018 om 18:12

Man (25) springt na achtervolging in water Bergen op Zoom, maar agenten zetten eilandje af

BERGEN OP ZOOM - Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom deed er dinsdagmiddag alles aan om uit de handen van de politie te blijven. De verdachte reed bij een controle met behoorlijke snelheid weg, crashte, sprong vervolgens het water in en probeerde al zwemmend de agenten van zich af te schudden. Dat lukte hem niet.

 • 14 Augustus 2018 om 18:09
Gisteren โ€” 13 Augustus 2018PZC - Tholen

Aftellen voor Shakespeare Verliefd in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op de grote binnenplaats van Het Markiezenhof is onder leiding van Ferd Quik de opbouw van het decor voor Shakespeare Verliefd begonnen.

 • 13 Augustus 2018 om 19:38

Jan Slabbekoorn stopt bij Thoolse Stichting STAD

THOLEN - Jan Slabbekoorn stopt na achttien jaar als bestuurder van de Stichting STAD. Hij ziet geen mogelijkheid meer om dat te combineren met zijn werk als zelfstandig ondernemer bij Welkoop.

 • 13 Augustus 2018 om 15:43

Waterschap baggert in tien Zeeuwse 'regio's'

VLISSINGEN - Waterschap Scheldestromen gaat tussen nu en komend voorjaar alle waterlopen in tien Zeeuwse 'deelregio's' baggeren. Het gaat om vele tientallen plekken.

 • 13 Augustus 2018 om 12:35

Hennepkwekerij met 830 planten in Tholen gevonden

THOLEN - In een schuur aan de Molenvlietsedijk in Tholen is maandagmorgen een hennepkwekerij met 830 planten gevonden. De politie heeft een 43-jarige man uit Oud-Vossemeer aangehouden.

 • 13 Augustus 2018 om 08:38

Hennepkwekerij in Tholen gevonden

THOLEN - In een schuur aan de Eeweg in Tholen is maandagmorgen een hennepkwekerij gevonden. De politie heeft een verdachte aangehouden.

 • 13 Augustus 2018 om 08:38
OuderPZC - Tholen

Brand meester in Steenbergen; รฉรฉn loods verloren gegaan, twee gered

STEENBERGEN - Een loods aan de Turfbaan in Steenbergen is zondagmiddag compleet verwoest door een brand. Twee andere loodsen konden door de brandweer gered worden, maar zijn wel beschadigd. Het vuur is inmiddels onder controle.

 • 12 Augustus 2018 om 15:51

Brand verwoest auto in Sint-Annaland

SINT ANNALAND - Op de Moggershilseweg in Sint-Annaland is vanochtend vroeg een auto in vlammen opgegaan.

 • 12 Augustus 2018 om 09:50

Nieuwe voetbaldoeltjes voor speelweide bij De Spetter in Tholen

THOLEN - Bezoekers van zwembad De Spetter in Tholen kunnen zich sinds de renovatie ook prima naast het water vermaken.

 • 11 Augustus 2018 om 21:10

Als je links รฉn rechts ademhaalt zie je het mooie van de Oosterschelde

SINT-ANNALAND - Zo'n zestig zwemmers waagden zich zaterdagmiddag in het Oosterscheldewater van Stavenisse naar Sint-Annaland te zwemmen. Dat deden ze om geld in te zamelen voor het Watersnoodhuis in Stavenisse.

 • 11 Augustus 2018 om 19:11

Brandweer doet metingen naar koolstofmonoxide na onwelwording op vakantiepark

POORTVLIET – Een persoon is vanochtend onwel geworden op een vakantiepark aan de Van der Sikkeweg in Poortvliet. De brandweer heeft metingen gedaan naar de bedwelmende stof koolstofmonoxide.

 • 11 Augustus 2018 om 12:26

Bijzondere huwelijksvoltrekking in Hoogerheide: dochter Sandra trouwt haar moeder Chrisje en Leen

HOOGERHEIDE - Liefde overrompelt. Als een jonge hinde zwiert Chrisje Bogaerts met Leen Komejan naar trouwambtenaar Sandra de Groot. Hoe gelukkig kan een bruidspaar zijn? ,,Héél erg gelukkig'', bezweert Sandra stralend. ,,Mijn moeder was nooit eerder zó blij.''

 • 10 Augustus 2018 om 19:09

Oud-wereldkampioene Keetie van Oosten-Hage rijdt mee in eigen fietsroute over Tholen

SINT-MAARTENSDIJK - Een wielerfestijn, dat moet de Thoolse etappe van de Zeeuwse Wieler Wind Zesdaagse worden op zaterdag 18 augustus.

 • 10 Augustus 2018 om 15:33

Meedenken over Thoolse fietsroutes

THOLEN - Met man en macht is gewerkt aan het verbeteren van het Thools fietsknooppuntensysteem. Met een vijfsterren waardering als resultaat. Nu is het zaak de routes op niveau te houden. Daarom is Ruud Muijt aangesteld als beheerder.

 • 10 Augustus 2018 om 15:26

Windpark Krammer past zo in het rijtje Oosterscheldekering en Westerscheldetunnel

SINT PHILIPSLAND - De bouw van Windpark Krammer gaat de laatste fase in. De fundamenten voor de laatste twee van 34 windmolens worden gelegd. Als alles zo voorspoedig blijft verlopen, rondt bouwdirecteur Ton Vrijdag in maart weer een meerjarig project af.

 • 9 Augustus 2018 om 17:43

Unieke zoektocht naar verdronken dorp Hildernisse bij Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Zo'n 25 geluksvogels streken woensdagmiddag neer in het doorgaans verboden deel van het Markiezaatsgebied bij Bergen op Zoom voor een unieke wandeling naar het verdronken dorp Hildernisse, dat in 1570 van de kaart werd geveegd.

 • 9 Augustus 2018 om 09:34

Bedrijfspand op Tholen gesloten vanwege wietplanten, eigenaar verbolgen: 'Ik wist van niks'

THOLEN - De eigenaar van een bedrijfspand aan de Energieweg 28 in Tholen is boos dat zijn gebouw zes maanden dicht moet vanwege de vondst van wietplanten. Hij verhuurde er een gedeelte aan een man die er 'plantjes voor tuincentra wilde kweken'.

 • 9 Augustus 2018 om 09:34

Woningen op Zuneha-terrein in Halsteren

HALSTEREN - Op het voormalige terrein van Zuneha op de hoek Wouwseweg en Buurtweg in Halsteren komen 39 woningen. De loodsen van de slagersvleescentrale gaan tegen de vlakte. ,,Ik ben blij dat we straks eindelijk van die puist af zijn", stelt wethouder Patrick van der Velden.

 • 8 Augustus 2018 om 20:41

Miljoenen voor aankoop suikerlab Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - In het agrofoodcentrum dat moet ontstaan in het voormalige suikerlaboratorium aan de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom steekt de gemeente ruim 3,2 miljoen euro.

 • 8 Augustus 2018 om 20:36
โŒ