[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 September 2017PZC - Bevelanden

Goes bewondert nieuwe collectie van bekende couturier Ronald Kolk

GOES - Dit is hem dan: de wintercollectie 2017 – 2018 van de bekende couturier Ronald Kolk. De kleding werd vrijdagavond gepresenteerd tijdens een wervelende show in de Grote of Maria Magdalenakerk. 

 • 22 September 2017 om 22:41

Geen treinen tussen Goes en Vlissingen van vrijdagavond tot zaterdagochtend

VLISSINGEN - De NS rijdt vanaf vrijdag 23.10 uur tot zaterdagochtend 9.10 uur met bussen in plaats van treinen tussen Goes en Vlissingen. 

 • 22 September 2017 om 20:53

Een groot, geel, luisterend oor voor leerlingen van Auris College in Goes

GOES - Leerlingen van het Auris College in Goes die hun hart willen luchten, kunnen dat voortaan in een ANWB-praatpaal doen. Speciaal voor de school is een afgedankt exemplaar omgebouwd tot een 'luisterend oor'. 

 • 22 September 2017 om 17:57

Geen treinen in Zeeland van vrijdagavond tot zaterdagochtend

VLISSINGEN - De NS rijdt vanaf vrijdag 23.10 uur tot zaterdagochtend 9.10 uur met bussen in plaats van treinen in Zeeland. 

 • 22 September 2017 om 20:53

Een groot, geel, luisterend voor leerlingen van Auris College in Goes

GOES - Leerlingen van het Auris College in Goes die hun hart willen luchten, kunnen dat voortaan in een ANWB-praatpaal doen. Speciaal voor de school is een afgedankt exemplaar omgebouwd tot een 'luisterend oor'. 

 • 22 September 2017 om 17:57

Docent Ostrea Lyceum genomineerd voor toptalentenprijs

GOES - Wim Steenbakker, docent muziek en wiskunde van het Ostrea Lyceum in Goes, is genomineerd voor de toptalentenprijs van het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (NOP). 

 • 22 September 2017 om 16:13

Handje extra voor inwoners Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Een handje extra. Zo heet het nieuwe hulpplatform in Krabbendijke.  Het project is bedoeld voor mensen die in het dagelijks leven wel een handje extra kunnen gebruiken. Vrijwilligers van de vier kerken in het dorp en andere organisaties staan in het kader van het project klaar om zoveel mogelijk mensen helpen. 

 • 22 September 2017 om 16:03

Groen licht voor windmolens Kamperland

KAMPERLAND - De veelbesproken vernieuwing van het windmolenparkje bij Kamperland kan doorgaan. Het Noord-Bevelandse college verleent de omgevingsvergunning, ondanks de 118 zienswijzen tegen het plan.

 • 22 September 2017 om 14:41

Lokale partij wil af van lelijke zonnepanelen op Noord-Beveland

Zonnepanelen op daken zijn goed voor het milieu, maar bepaald niet altijd een streling voor het oog. Als het aan fractievoorzitter Mark Faasse van Betrokken Noord-Beveland (BEN) ligt, worden er in zijn gemeente enkel nog 'mooie' panelen op het dak gelegd. 

 • 22 September 2017 om 12:59

Ouverturesoap Goes duurt voort

De perikelen rondom de collectieve energievoorziening in de Goese wijk Ouverture duren voort. Eigenaar Eteck van het warmte-koude-opslagsysteem (wko) beticht de gemeente van onbehoorlijk bestuur.

 • 22 September 2017 om 10:15
OuderPZC - Bevelanden

Lokale partij Noord-Beveland wil eens per maand een ambtenaar in de biebbus

WISSENKERKE - De gemeente zou eens per maand een ambtenaar met de bibliobus moeten meesturen om inwoners van dienst te zijn die moeilijk naar het gemeentehuis kunnen komen. Dat voorstel  van de lokale partij Noord-Bevelands Belang (NBB) werd gisteren gemengd ontvangen door de andere fracties.

 • 21 September 2017 om 22:17

ZMf hekelt haast met Zeeuwse Lagune

WISSENKERKE - De Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) is bang dat de gemeente Noord-Beveland het nieuwe plan voor de Zeeuwse Lagune er zo snel mogelijk wil doorjassen. ,,Hoe zit het met het informeren van de bevolking?"

 • 21 September 2017 om 18:22

Metamorfose voor rotonde Tiendenplein Goes

GOES - De rotonde Tiendenplein in Goes ondergaat de komende maanden een metamorfose. Het verkeersplein aan de westelijke entree van van de stad wordt opgewaardeerd tot een turborotonde. 

 • 21 September 2017 om 16:44

Nog dit jaar plan voor restauratie toren Bathsewegkerk Rilland

RILLAND - Nog dit jaar komt wethouder Jaap Sinke met een voorstel naar de gemeenteraad om de toren van de Bathsewegkerk in Rilland te behouden. 

 • 21 September 2017 om 16:20

Schutters uit Wemeldinge wijken binnenkort voor woningbouw

WEMELDINGE  - De boogschutters van Sint Andries uit Wemeldinge moeten er nu echt aan geloven. Op korte termijn dienen ze plaats te maken voor de komst van woningen aan de Bonzijweg.

 • 21 September 2017 om 15:41

Bomen Westerstraat Goes gerooid

GOES - De Westerstraat in Goes oogt een stuk kaler. Een aantal grote, beeldbepalende bomen is gerooid. Ze stonden daar al veertig jaar en dat is volgens de gemeente dan ook de reden dat de zaag er in is gezet. 

 • 21 September 2017 om 15:26

Inloophuis voor jongeren in Goes moet in januari open gaan

GOES - Het TEJO-huis in Goes, waar Bevelandse jongeren terecht kunnen met allerlei problemen, moet op 1 januari de deuren openen. Waar het precies komt, is nog niet bekend.

 • 21 September 2017 om 15:20

Josรฉ van Egmond maakt in knalrode bus kennis met Reimerswaal

BATH - Bath was, naast Hansweert, het enige dorpje van de gemeente Reimerwaal dat José van Egmond op haar fietstocht als voorbereiding op haar sollicitatie níet had bezocht.

 • 21 September 2017 om 15:14

Honeypie Goes opent volgende maand

GOES - De Goese vestiging van theehuis Honeypie opent naar verwachting half oktober. Een exacte datum kan mede-eigenaresse Helen Bihi-Zenou nog niet mededelen, hoe graag ze ook zou willen.

 • 21 September 2017 om 14:51

Gouden Penseel voor prentenboek illustrator Martijn van der Linden

Het prentenboek Tangramkat van de uit Zeeland afkomstige illustrator Martijn van der Linden is bekroond met het Gouden Penseel, de prijs voor het beste geïllustreerde kinderboek dat het afgelopen jaar in Nederland is uitgegeven. De prijs is uitgereikt in het Rijksmuseum in Amsterdam.

 • 21 September 2017 om 12:35
โŒ