[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019PZC - Bevelanden

Goes vindt locaties voor extra ondergrondse plastic-containers

GOES - Er komen snel nieuwe ondergrondse afvalcontainers voor het plastic in Goes. De gemeente heeft nog eens negen geschikte locaties gevonden.

 • 21 Februari 2019 om 17:11

10 slachtoffers doen aangifte tegen Nieuwdorpse nep-voetbalmakelaar: β€˜Verschrikkelijk dat hij niet vastzit’

ANTWERPEN - De Zeeuwse nep-voetbalmakelaar Bram S. mag zijn rechtszaak thuis met een elektronische enkelband afwachten. Zeker 10 slachtoffers deden inmiddels aangifte tegen hem. “Ik vind het verschrikkelijk dat ze hem niet vasthouden. Je weet dat hij doorgaat met oplichten”, zegt een 73-jarige Antwerpenaar die 650.000 euro kwijtraakte.

 • 21 Februari 2019 om 15:28

Ouderenbonden in Goes bezorgd over schrappen contante betaling in Regiotaxi

GOES - De ouderenbonden in Goes vinden het een slechte zaak dat gebruikers van de Regiotaxi hun ritten binnenkort niet meer contant kunnen afrekenen in de taxi. Ze uiten hun zorgen in een brief aan welzijnsorganisatie SWVO en de betrokken gemeenten. Peter Verburg van het SWVO zegt dat klanten die moeite hebben met het nieuwe systeem geholpen zullen worden.

 • 21 Februari 2019 om 15:01

Annemiek de Bruin uit Goes doet een Rondje Romantiek op Zeeuwse bodem

HENGSTDIJK - Annemiek de Bruin (25) is geboren in Goes. Als jong meisje koos ze voor de klarinet en voor een muzikale carrière. Ze heeft haar eigen trio en soleerde bij verschillende orkesten. Zondag speelt ze met leden van TY Zeeuws Kamerorkest in Hengstdijk.

 • 21 Februari 2019 om 14:00

Borsele: Deel Sloebos moet wijken voor hoogspanningslijn

BORSSELE - Een groot deel van het Sloebos bij Borssele wordt gekapt voor de aanleg van een tijdelijke hoogspanningslijn. Tenminste, als het aan het gemeentebestuur ligt. Het alternatief - grond huren van een boer - is volgens B en W te duur. ,,Zijn voorstel is niet verantwoord.”

 • 21 Februari 2019 om 13:22

Scooterrijder lichtgewond na botsing met auto in Goes-Zuid

GOES - Een scooterrijder is donderdagochtend lichtgewond geraakt bij een ongeluk in Goes. Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

 • 21 Februari 2019 om 13:15

Man uit Goes bedreigt ex met vuurwapen

GOES - Een 21-jarige Goesenaar is gisteren aangehouden omdat hij in Roosendaal een vrouw had bedreigd met met een vuurwapen.

 • 21 Februari 2019 om 12:18

Stuwende folksongs en breekbare ballads in Rilland

De zes muzikanten van Ogham laten graag de muziek spreken met Celtic folk in een mooie mix van eigen composities en bekende klassiekers. Zaterdag treden ze op in Rilland.

 • 21 Februari 2019 om 12:00

Ans Schilders uit Kapelle kreeg de tofste rollen dankzij een maatje-meer

KAPELLE - Iedereen heeft wel een foto waar een heel verhaal achter zit. Dat verhaal tekenen wij graag op. Vandaag de foto van Ans Schilders (74) uit Kapelle waarop ze te zien is als actrice in de serie Toen Was Geluk Heel Gewoon.

 • 21 Februari 2019 om 11:00

Owen (15) uit Goes timmert aan de weg als acteur: Ik moest zelfs leren stotteren

GOES - Vorig jaar was hij al te zien in De Kameleon, nu schittert hij in de nieuwe VPRO-kinderserie Zeven kleine criminelen. Owen Kaat (15) uit Goes timmert lekker aan de weg.

 • 21 Februari 2019 om 08:45
Gisteren β€” 20 Februari 2019PZC - Bevelanden

Fastfoodzuil van 35 meter verrijst bij Goes

GOES - Liefst 35 meter hoog wordt-ie: de reclamezuil waardoor automobilisten al kilometers voordat ze de afslag Goes-Zuid bereiken kunnen zien dat ze dáár hun lekkere trek snel kunnen stillen.

 • 20 Februari 2019 om 17:36

Fastfoodzuil van 45 meter verrijst bij Goes

GOES - Liefst 45 meter hoog wordt-ie: de reclamezuil waardoor automobilisten al kilometers voordat ze de afslag Goes-Zuid bereiken kunnen zien dat ze dáár hun lekkere trek snel kunnen stillen.

 • 20 Februari 2019 om 17:36

Blauw Wonen-project in Kapelle is nog geen gelopen race

KAPELLE - Kapelle heeft nog heel wat hobbels te nemen, voordat volmondig ‘ja’ gezegd kan worden tegen de bouw van dertig huizen aan de noordrand van het dorp. Het innovatieve project ‘de blauwe Maelstede’, dreigt volgens burgemeester Hieltjes een concurrent te worden voor nieuwbouwwijk De Zuidhoek.

 • 20 Februari 2019 om 17:32

Geen wipkippen maar boomstammen op voormalig Amac-terrein in ’s-Heerenhoek

’S-HEERENHOEK - Geen schommels en wipkippen, maar keien en boomstammen. Het speelterrein op het voormalige Amac-terrein in ’s-Heerenhoek krijgt een bijzondere invulling.

 • 20 Februari 2019 om 15:52

Ilze Abramsen: β€˜Ze zetten je veel te snel achter de geraniums’

GOES - Ilze Abramsen wil 200 Zeeuwen in een rolstoel bij elkaar brengen voor een soort ‘protestrit’ op de Bevelanden. Ze vindt dat mensen met een beperking ‘te makkelijk achter de geraniums worden gezet’ en daardoor geïsoleerd raken. ,,Als ik met de trein weg wil moet ik dagen van tevoren bellen.’’

 • 20 Februari 2019 om 14:01

Inwoner van Oudelande bedreigt agenten met de dood

OUDELANDE - Een man uit Oudelande is in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden omdat hij agenten met de dood had bedreigd. Hij was boos omdat de politie zijn muziekapparatuur in beslag wilde nemen.

 • 20 Februari 2019 om 13:25

Goes stelt kap van 46 bomen aan de Troelstralaan uit na kritiek van wijkbewoners

GOES - De kap van 46 bomen in de Troelstralaan in Goes is uitgesteld tot het najaar. De gemeente heeft dat besloten, nadat veel bewoners van de Goese Polder op onder meer sociale media hun teleurstelling hadden uitgesproken over het weghalen van de bomen.

 • 20 Februari 2019 om 12:00

CDA Zeeland keert zich tegen β€˜immens’ zonnepark langs de A58

KAPELLE - Het CDA in de provincie Zeeland verzet zich tegen het plan voor de aanleg van een zonnepark van 35 hectare tussen Goes en Kapelle.

 • 20 Februari 2019 om 10:48

Kloetingse molen is weer in topconditie, maar mist nog een paar goede zeilen

KLOETINGE - De Oostmolen in Kloetinge is de afgelopen tien jaar in topconditie gebracht. Maar aan één ding ontbreekt het nog: goede zeilen. Daarvoor is nu een crowdfunding gestart.

 • 20 Februari 2019 om 07:00
OuderPZC - Bevelanden

Burgemeester Kapelle bij onthulling bord Artikel 1: β€˜Wees waakzaam tegen discriminatie’

KAPELLE - Bezoekers kúnnen het haast niet missen als ze het gemeentehuis van Kapelle binnenlopen. Pontificaal in de hal is de tekst van artikel 1 uit de Grondwet voor iedereen te zien.

 • 19 Februari 2019 om 23:14
❌