[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 28 Mei 2018PZC - Bevelanden

Noodweer boven Zeeland: koelcel ingestort, water in woningen en verkeer schuilt in Vlaketunnel

VLISSINGEN - Als gevolg van het onweer dat over Zeeland trekt, zijn er zondagavond tientallen meldingen van wateroverlast binnengekomen. Automobilisten stopten zelfs in de Vlaketunnel om te schuilen.

 • 27 Mei 2018 om 22:18
Gisteren โ€” 27 Mei 2018PZC - Bevelanden

Noodweer boven Zeeland: koelcel ingestort, wateroverlast en verkeer schuilt in Vlaketunnel

VLISSINGEN - Als gevolg van het onweer dat over Zeeland trekt, zijn er zondagavond tientallen meldingen van wateroverlast binnengekomen. Automobilisten stopten zelfs in de Vlaketunnel om te schuilen.

 • 27 Mei 2018 om 22:18

Veel meldingen van wateroverlast door onweer in Zeeland; verkeer schuilt in Vlaketunnel

VLISSINGEN - Als gevolg van het onweer dat over Zeeland trekt, zijn er zondagavond veel meldingen van wateroverlast binnengekomen.

 • 27 Mei 2018 om 22:18

Verkoeling op de Hollandsche Hoevedag

GOES - Ondanks de tropische temperaturen, wisten heel wat kinderen zaterdagmiddag goed de weg naar de Hollandse Hoevedag in Goes te vinden.

 • 27 Mei 2018 om 13:13

Dankzij Lindsey (29) kan iedereen zichzelf zijn bij het Rainbow Cafรฉ in Goes

GOES - Lindsey Leijs heeft het voor elkaar. Dankzij een vlammende videopitch, groot doorzettingsvermogen en een beetje hulp opende ze zaterdag Café Rainbow. Een plek waar Zeeuwse LHBT'ers met een beperking eens in de maand helemaal zichzelf kunnen zijn.

 • 27 Mei 2018 om 12:42

Koninklijke erepenning voor 100-jarige Christelijke Oratoriumvereniging Goes

GOES - De officiële verjaardag (17 september) laat nog even op zich wachten, maar dat weerhield de Christelijke Oratoriumvereniging Goes er niet van alvast zaterdag een jubileumconcert te geven in de Grote Kerk in Goes. Voor de uitvoering van oratorium Die Schöpfung van Joseph Haydn werd de 75 leden tellende vereniging verrast met de Koninklijke Erepening.

 • 27 Mei 2018 om 10:07

Kraantje Pappie is back in dampende feesttent van Klomppop

OVEZANDE - Toen Kraantje Pappie in 2013 voor het eerst op Klomppop stond, wist hij de grote tent al aardig vol te krijgen. Nu de rapper met 'Lil Craney' bovenin alle hitlijsten staan, was geen twijfel over mogelijk dat het publiek massaal naar de mainstage van het festival in Ovezande zou stromen.

 • 27 Mei 2018 om 09:04

Zeeuwse teams naar halve finales brandweerwedstrijden

OOST-SOUBURG - De post Arnemuiden heeft zaterdag bij de gewestelijke brandweervaardigheidstoetsen in Oost-Souburg de tweede plaats behaald. Daarmee staat het team in de halve finale, 16 juni in Belfeld (Limburg).

 • 26 Mei 2018 om 23:58

Oranje Festival wordt jaarlijks terugkerend feestje

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - ,,Absoluut een gemoedelijk sfeertje, het publiek is heel gemengd en iedereen geniet." Organisator Reza Geleedst kijkt, staand bij een enorme houtgestookte barbecue, tevreden over het terrein van het Orange Festival.

 • 26 Mei 2018 om 23:38
OuderPZC - Bevelanden

Auto rijdt tegen woning in Kapelle

KAPELLE - Een 47-jarige man uit Reimerswaal is zaterdagmiddag tegen een woning in de Wemeldingsezandweg in Kapelle gereden.

 • 26 Mei 2018 om 21:42

Urban Graveyard wint finale Spectra op Klomppop Ovezande

OVEZANDE - De Zuid-Bevelandse formatie Urban Graveyard (voorheen Stockholm Syndrome) heeft vrijdagavond de finale van talentenjacht Spectra op Klomppop Festival in Ovezande gewonnen. De band mag daardoor meedoen aan de De Zeeuwse Belofte.

 • 26 Mei 2018 om 19:33

Huurdersvereniging bezorgd over plannen Cedrah in Reimerswaal

YERSEKE - Na R&B Wonen, is ook de Huurdersvereniging Reimerswaal en Borsele (HRVB) bezorgd over de bouwplannen van reformatorische zorginstelling Cedrah. Het onlangs gesloten coalitieakkoord in Reimerswaal stemt niet tot gerustheid.

 • 26 Mei 2018 om 17:05

Man aangehouden na mishandeling partner in Yerseke

YERSEKE - De politie heeft zaterdagochtend een 38-jarige man uit Yerseke aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn partner.

 • 26 Mei 2018 om 15:50

Gewonde bij ongeluk motorcross in Rilland

RILLAND - Hulpdiensten zijn zaterdagmiddag opgeroepen voor een ongeluk bij het motorcrossterrein aan de Bathseweg in Rilland. Er raakte één persoon gewond.

 • 26 Mei 2018 om 14:24

Truckrit Davogรฉ: toeterend door zonovergoten Reimerswaal

OOSTDIJK - Spelletjes, lekker eten en drinken en demonstraties van de brandweer en rosltoelhockeyers. De zestiende Dag voor Gehandicapten (Davogé) staat bol van de activiteiten, maar voor veel bezoekers is maar één hoogtepunt: de traditionele truckrit.

 • 26 Mei 2018 om 12:25

Zelfs een Oeigoer helpt nu al mee in de Zeeuwse bouw

KAMPERLAND - De florerende bouw heeft meer handen nodig. De sector zet daarom ook statushouders in, zoals de Oeigoer Faruk Abuduaini.

 • 26 Mei 2018 om 10:46

Kliko door woonkamerruit in Goes

GOES - De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt vanwege een vernieling aan de Frans Naereboutstraat in Goes; een kliko was door een woonkamerruit gegooid. Zo melden de Goese wijkagenten via Instagram.

 • 26 Mei 2018 om 10:43

De Smulkamer in Goes wil huiskamer zijn

Jikkemiene en Nummer 9 zijn nu écht samengesmolten tot De Smulkamer. De twee dagbestedingslocaties van Gors gaan samen verder als bakkerij-lunchroom aan de Lange Vorststraat 9 in Goes. Gisteren was de officiële opening.

 • 26 Mei 2018 om 10:43

Brandweer knipt gewonde uit auto op A58 bij Kapelle

KAPELLE - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt na een ongeluk op de A58 bij Kapelle. Ze hebben één van de inzittenden uit de auto moeten knippen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 • 26 Mei 2018 om 10:34

Persoon opgepakt vanwege bezit mes in Goes

GOES - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand aangehouden die een mes op zak had, in de binnenstad van Goes. Zo meldt wijkagent Marinus Prins op twitter.

 • 26 Mei 2018 om 10:19
โŒ