[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019PZC - Bevelanden

Speeltuin De Vluchtheuvel is na vijftig jaar niet meer weg te denken uit Nieuwdorp

NIEUWDORP - Hoewel 2019 begon in mineur, is het een feestelijk jaar voor speeltuin De Vluchtheuvel in Nieuwdorp.

 • 16 Juni 2019 om 09:27

Brand in Bed & Breakfast β€˜Oostmolenhoeve’ in Goes

GOES - In een Bed & Breakfast aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes heeft vannacht brand gewoed. Er werden twee tankautospuiten, een waterwagen en een hoogwerker opgeroepen. De brandweer kon twintig minuten het sein 'brand meester’ al geven, maar daarmee was het vuur nog niet gedoofd.

 • 16 Juni 2019 om 09:21
Gisteren β€” 15 Juni 2019PZC - Bevelanden

Broer en zussen hebben vertrouwen in het succes van hun camperpark in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Wolphaartsdijk is een toeristische voorziening rijker. Na maanden hard werken werd aan de Muidenweg zaterdag Camperpark 't Veerse Meer geopend.

 • 15 Juni 2019 om 22:49

Goes geeft lening van ruim twee ton om dorpshuis in Wolphaartsdijk in één keer goed te renoveren

WOLPHAARTSDIJK - Stichting De Griffioen, de toekomstige eigenaar van dorpshuis in Wolphaartsdijk, krijgt van de gemeente Goes een lening van 225.000 euro. Die maakt het mogelijk om het gebouw in één keer goed op te knappen.

 • 15 Juni 2019 om 15:45

Bouwterrein van de spoortunnel in Goes opengesteld: β€˜Hier wordt knap werk verricht’

GOES - Normaal gesproken is het bouwterrein van de spoortunnel in Goes verboden terrein, maar zaterdag mocht iedereen er een kijkje komen nemen.

 • 15 Juni 2019 om 15:25

Jonge inbrekers snackbar Yerseke aangehouden

YERSEKE - Na een inbraak in een snackbar in Yerseke zijn vrijdag en zaterdag twee 15-jarige jongens aangehouden. Ze waren maandagochtend bij de frituurzaak aan de Schotte binnengedrongen. Ze maakten daar pakjes sigaretten buit.

 • 15 Juni 2019 om 12:38
OuderPZC - Bevelanden

PotentiΓ«le β€˜minister van Gehandicaptenzaken’ komt op bezoek in Goes

GOES - Nederland heeft vanaf maandag een ’minister van Gehandicaptenzaken’. Eén van de kandidaten voor deze post kwam vrijdag op bezoek in Goes.

 • 14 Juni 2019 om 20:06

Initiatiefnemer vakantiehuisjes Wolphaartsdijk: β€˜Er is wΓ©l draagvlak voor mijn plan’

WOLPHAARTSDIJK - Hoewel hij zelf zegt dat er veel draagvlak is voor zijn plan, stuit het idee van Bastiaan van 't Westeinde voor buitendijks gelegen vakantiehuisjes bij Wolphaartsdijk ook op verzet. ‘De tegenstanders zouden mijn plan juist moeten omarmen’ vindt hij.

 • 14 Juni 2019 om 19:58

Werk, inkomen en zorg centraal in speciaal Bevelands tijdschrift

GOES - Iedereen doet mee! Dat is de naam van het nieuwe tijdschrift van de afdeling Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) van GR de Bevelanden. In het magazine zijn alle regelingen en mogelijkheden op een rijtje gezet.

 • 14 Juni 2019 om 19:54

Familieleden van van verongelukte fietsers in Goes: ons leven heeft glans verloren

MIDDELBURG - Met een grote foto onder zijn arm komt Bas Wolferts de rechtbank in Middelburg binnen. Het verliefde stel op de foto is zijn 33-jarige schoonzus Alice Dessi uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend Miki Trpkovski. Ze zaten in de nacht van 28 oktober 2018 samen op een fiets toen ze bij het oversteken van de Van de Spiegelstraat in Goes werden aangereden door een auto. Ze overleefden de klap niet.

 • 14 Juni 2019 om 17:13

GroenLinks bezorgd om groeiend aantal gastreinen door Zeeland

VLISSINGEN - GroenLinks Zeeland maakt zich grote zorgen over de forse stijging van het aantal gastreinen door de provincie. De fractie heeft Gedeputeerde Staten om opheldering gevraagd.

 • 14 Juni 2019 om 17:11

OM eist 5 jaar cel voor doodrijden fietsers in Goes

MIDDELBURG - Het OM heeft vijf jaar cel en vijf jaar rijontzegging geëist tegen de 20-jarige S.M. uit Kloetinge, die in oktober vorig jaar een stel op een fiets doodreed. Een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige Macedonische vriend werden geschept op de Van de Spiegelstraat, waar de man met grote snelheid en onder invloed van alcohol reed.

 • 14 Juni 2019 om 08:05

Staten hekelen onderzoek naar andere locatie mestvergister: β€˜Een paar summiere telefoontjes’

MIDDELBURG - Het dagelijks provinciebestuur heeft niet serieus gekeken naar een alternatieve plek voor de omstreden mestvergister die energiebedrijf Engie wil bouwen bij Rilland. Provinciale Staten willen alsnog een schriftelijke rapportage zien.

 • 14 Juni 2019 om 16:20

Geen zonneparken op Noord-Bevelandse akkers

WISSENKERKE - Zonnepanelen zijn niet langer welkom op Noord-Bevelandse akkers. Landbouwgrond is bedoeld voor gewassen en niet voor stellingen vol glimmende zonnepanelen, vindt de gemeenteraad.

 • 14 Juni 2019 om 16:14

Certificaat Music & Memory voor Cederhof Kapelle; bewoners leven op door muziek

KAPELLE - Zorgorganisatie Cederhof in Kapelle heeft het certificaat Music & Memory behaald. Het certificaat geeft aan dat de instelling structureel werkt met (lievelings)muziek van en voor de bewoners.

 • 14 Juni 2019 om 16:06

Het gaat beter bij Sabewa, al blijven er zorgen

TERNEUZEN - Het gaat merkbaar beter bij Sabewa. De kwijtschelding van belastingen verloopt soepeler dan voorheen. Toch blijven er zorgen over vooral de communicatie van en met de Zeeuwse belastingdienst.

 • 14 Juni 2019 om 15:52

Borselse burgemeester zoekt stageplek

HEINKENSZAND - Gerben Dijksterhuis zoekt stageplekken. De Borselse burgemeester wil deze zomer bij een aantal organisaties een dagdeel meelopen. Het doel: een beter beeld krijgen van de bedrijven in zijn gemeente.

 • 14 Juni 2019 om 15:29

Provincie: eerst Zanddijk bij Yerseke aanpakken, dan pas Deltaweg

MIDDELBURG - De kans is klein dat de Deltaweg tussen Goes en de Zeelandbrug de komende vier jaar wordt aangepakt. ,,Het zou al mooi zijn als we in die periode tot een besluit komen”, aldus gedeputeerde Harry van der Maas (SGP, mobiliteit). Het dagelijks provinciebestuur geeft voorrang aan de aanpak van de Zanddijk bij Yerseke.

 • 14 Juni 2019 om 15:06

Mural op gymzaal in Goese Polder is voorbode van meer muurschilderingen in de wijk

GOES - De gymzaal aan de Thorbeckelaan in Goes krijgt nog dit jaar een grote muurschildering. ,,Dat is een cadeautje aan de Goese Polder’’, zegt Wim Bakker van de Culturele Raad. Later komen in de wijk nog meer zogeheten murals. Ook in Goes-Zuid komen er nog drie.

 • 14 Juni 2019 om 13:32

Na 43 jaar klinkt het adieu, monsieur le professeur

GOES - Dingeman Meulmeester (66) beleefde donderdag een bijzondere dag. De docent Frans aan het Ostrea Lyceum gaf na 43 jaar zijn laatste les. Maître Moulin gaat met pensioen.

 • 13 Juni 2019 om 21:31
❌