[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 Maart 2018PZC - Bevelanden

Aanleg knooppunt N62 officieel van start

NIEUWDORP - Graafmachines zijn al weken aan het werk. Kiepwagens met zand rijden af en aan. Maar donderdag werd het officiële startsein gegeven voor de bouw van het knooppunt in de N62. Een ongelijkvloerse kruising met drie viaducten verbindt straks de Sloeweg met de Bernhardweg en de Westerscheldetunnelweg.

 • 22 Maart 2018 om 21:06

Collegeonderhandelingen Borsele van start

HEINKENSZAND - De collegeonderhandelingen in Borsele zijn begonnen. Op het eerste gezicht lijkt niet al te ingewikkeld te worden. De SGP/ChristenUnie en het CDA hebben ieder vijf zetels en het moet al raar lopen willen beide partijen geen wethouder leveren.

 • 22 Maart 2018 om 18:30

Kunstenares Sentse jubileert op Keukenhof

KAPELLE - De Kapelse kunstenares Joke Sentse viert dit jaar een jubileum op de Keukenhof. Het is al weer voor de vijfde keer dat Sentse met één van haar werken op de het lentepark staat.

 • 22 Maart 2018 om 18:28

Nieuwe muurschilderingen op gebouwen in Goes

GOES - Binnenkort komen er weer nieuwe grote muurschilderingen op gebouwen in Goes. De gemeente stelt daar 30.000 euro voor beschikbaar.

 • 22 Maart 2018 om 16:35

Geert (10) wint tweede prijs bij dictee

KRABBENDIJKE - Geert Hoogerland (10) uit Krabbendijke won woensdag de tweede prijs bij het Groot School Dictee in de Veluwehal in Barneveld.

 • 22 Maart 2018 om 16:33

Omleidingsbord dwars door gasleiding geslagen in Yerseke

YERSEKE - Een omleidingsbord aan de Molenlaan in Yerseke blijkt bij plaatsing enkele weken geleden dwars door een gasleiding te zijn geslagen.

 • 22 Maart 2018 om 15:56

Supermarkt Lidl wil in voormalig Gamma-pand in Goes tweede winkel beginnen

GOES - Supermarktconcert Lidl wil in het voormalige pand van Gamma aan de Marconistraat een tweede Goese winkel vestigen. Burgemeester en wethouders staan in principe positief tegenover het plan.

 • 22 Maart 2018 om 14:47

Zoevend in een Tesla naar het stembureau in Borsele

HEINKENSZAND - Naar het stembureau in stijl. Dat kon in Borsele vandaag. Burgemeester Gerben Dijksterhuis was voor één dag chauffeur van een Tesla, een luxe elektrische wagen.

 • 21 Maart 2018 om 15:58

Vier Sinkes in raad Reimerswaal, Ida (VVD) en Marjolein (PvdA) met voorkeursstemmen

KRUININGEN - Ida Sinke (VVD) en Marjolein Sinke (PvdA) hebben zoveel stemmen gekregen dat ze in plaats van hoger genoteerde partijgenoten in de gemeenteraad van Reimerswaal kunnen gaan zitten.

 • 22 Maart 2018 om 13:36

Nieuwe strandrolstoel voor Banjaardstrand

KAMPERLAND - Een gloednieuwe, elektrische strandrolstoel moet ervoor zorgen dat minder validen het Banjaardstrand bij Kamperland kunnen blijven bezoeken.

 • 22 Maart 2018 om 11:53

Deur lijkt open te staan voor voortzetting bestaande coalitie in Goes

GOES - Hoewel onoverbrugbare inhoudelijke verschillen wellicht roet in het eten kunnen gooien, lijken de Goese kiezers de deur te hebben opengezet voor voortzetting van de coalitie van CDA, VVD en SGP/CU.

 • 22 Maart 2018 om 10:02

CDA krijgt klappen in Kapelle

KAPELLE - De VVD blijft na de gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij in Kapelle. De liberalen haalden in de voorlopige verkiezingsuitslag zelfs nog net iets meer stemmen dan in 2014. Wel blijft het zetelaantal steken op de vier van de voorbije raadsperiode.

 • 22 Maart 2018 om 02:33

NBB aan het roer op Noord-Beveland: We hebben het geflikt!'

WISSENKERKE - Juichend vallen Yvonne van der Maas en Pim Schenkelaars van Noord-Bevelands Belang (NBB) elkaar in de armen. Met vier van de dertien zetels is hun partij de grote winnaar geworden van de gemeenteraadsverkiezingen op Noord-Beveland.

 • 22 Maart 2018 om 02:07

Nieuw Goes is de grote winnaar in Goes, SP de duidelijke verliezer

GOES - Nieuw Goes is woensdag de grote winnaar geworden van de gemeenteraadsverkiezingen in Goes. De debuterende partij komt met drie zetels in de raad en is meteen de vierde partij. ,,Wat een geweldige uitslag'', zei lijsttrekker Vincent Mareels. ,,Ik had twee zetels in mijn hoofd. Drie is geweldig. We willen zeker meepraten over de vorming van een coalitie.''

 • 22 Maart 2018 om 01:59

SGP/CU is nu de grootste partij in Borsele

HEINKENSZAND - De SGP/Christenunie heeft het hoogste aantal stemmen gekregen en is daarmee de winnaar van de verkiezingen in Borsele. ,,Dat is fantastisch'', zegt lijsttrekker Kees Weststrate. De kleine winst vertaalt zich nog niet in meer zetels. De partij blijft in de voorlopige uitslag staan op vijf.

 • 22 Maart 2018 om 00:52

CDA en ChristenUnie wisselen stuivertje in Reimerswaal

KRUININGEN - De ChristenUnie is de grote winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Reimerswaal. De partij is met één zetel winst de derde partij van de gemeente geworden. De Reimerswaalse kiezers hebben het CDA ongenadig afgestraft. De partij van Hans de Kunder haalde op het nippertje een tweede zetel.

 • 22 Maart 2018 om 00:21
Gisteren โ€” 21 Maart 2018PZC - Bevelanden

Op het paard naar het stembureau

HEINKENSZAND - Ilse Lokerse ging per paard naar het stembureau. Dat was goed voor de eerste prijs in de selfiewedstrijd van de gemeente Borsele.

 • 21 Maart 2018 om 22:48

Bekijk hier de uitslagen in uw gemeente

VLISSINGEN - De stembussen zijn gesloten, de stemmen worden geteld. Zodra de uitslagen van een gemeente binnen zijn, worden ze automatisch in bovenstaande kaart verwerkt.

 • 21 Maart 2018 om 21:00

Lara maakt smoothies voor vroege kiezers in Wemeldinge

WEMELDINGE - De Kapelse kinderburgemeester Lara van Son verraste de vroege stemmers woensdagochtend met een verse smoothie.

 • 21 Maart 2018 om 19:07

Mobiel stemmen in Kapelle

KAPELLE - Net als vorig jaar, bij de landelijke verkiezingen, toerde ook dit jaar weer een stembus op wielen door de gemeente Kapelle. Woensdagmorgen om 07.00 uur ging het mobiele stemkantoor open bij het station in Kapelle.

 • 21 Maart 2018 om 17:26
โŒ