[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 November 2017PZC - Bevelanden

Plan voor gayokay cafรฉ in Goes

GOES - Een gayokay café beginnen in Goes voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is het plan van de Zeeuwse afdeling van LFB, de belangenorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

 • 20 November 2017 om 20:19

Ellen van der Klooster (PvdA) stopt na de verkiezingen in raad Noord-Beveland

WISSENKERKE - Fractievoorzitter Ellen van der Klooster van de PvdA Noord-Beveland stopt na de verkiezingen. Ze kan zich niet vinden in de visie van het bestuur op politiek bedrijven. 

 • 20 November 2017 om 19:54

SGP Reimerswaal: geef bibliotheek geen extra tijd

KRUININGEN - Het compromis waarmee wethouder Izak Vogelaar de impasse rond het bibliotheekwerk in Reimerswaal wil oplossen, gaat de SGP-fractie niet ver genoeg. De partij wil dat de Bibliotheek Oosterschelde al in 2018 de broekriem aantrekt.

 • 20 November 2017 om 19:38

Scheidend burgemeester geeft Kapelle een kerkdienst cadeau

KAPELLE- De vertrekkende burgemeester van Kapelle geeft als 'afscheidscadeau' een bijzondere kerkdienst aan zijn gemeente. Zondag 26 november wordt er, op initiatief van Anton Stapelkamp, een Taizé-gebedsviering gehouden in Kapelle.

 • 20 November 2017 om 18:45

Philip Morris breidt productie e-sigaret uit: 135 extra personeelsleden

BERGEN OP ZOOM - Sigarettenfabriek Philip Morris in Bergen op Zoom breidt de productie van de e-sigaret uit. De huidige tweehonderd werknemers krijgen gezelschap van nog eens 135 extra personen die aangetrokken worden voor de  productie van innovatieve rookloze tabaksproducten.

 • 20 November 2017 om 16:33

Parkeeroverlast rond dorpshuis Kruiningen: 'Buren de pineut van kerkruzie'

KRUININGEN - Buurtbewoners van Ons Dorpshuis in  Kruiningen voelen zich de dupe van de kerkscheuring binnen de Gereformeerde Gemeente Kruiningen.  Eén van hen doet in een brief zijn beklag over de plotseling toegenomen verkeersdrukte. De gemeente Reimerswaal neemt maatregelen.

 • 20 November 2017 om 15:51

't Gilde de Bevelanden zoekt handige mensen voor knutselles

GOES - Gezocht: vrijwilligers die handig zijn met hout, elektra of metaal. De vrijwilligers gaan kinderen weer leren knutselen. Het initiatief komt van het 't Gilde de Bevelanden. Deze club wil kinderen op de basisschool weer laten kennismaken met techniek en handenarbeid. 

 • 20 November 2017 om 15:01

Oliebollen Gijs en Mien winnen goud

GOES - De oliebollen van Gijs & Mien/Churros in Goes zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met Goud. De bollen zijn gekeurd op vorm, uitwendige kleur, structuur, eeteigenschappen, smaak, vet en vulling. 

 • 20 November 2017 om 14:08

Praten over de toekomst van Heinkenszand

HEINKENSZAND - Verschillende werkgroepen zijn sinds de zomer aan de slag met de toekomst van Heinkenszand. Hoe moet het dorp er uit gaan zien? Dat gebeurt in het kader van het toekomstproject Borsele 2030. 

 • 20 November 2017 om 12:34
Gisteren โ€” 19 November 2017PZC - Bevelanden

Wie redt de Nieuwjaarsduik in Wemeldinge?

WEMELDINGE - 'Wegens het ontbreken van een organisatie zal er dit jaar geen nieuwjaarsduik zijn'. Een droge mededeling op de Facebookpagina van de organisatie van de Wemeldingse Nieuwjaarsduik. Duiken er nog helpende handen op die de duik kunnen redden?

 • 19 November 2017 om 14:48

Dienst nieuwe kerk Kruiningen trekt 150 man

KRUININGEN - Zo'n 150 mannen, vrouwen en kinderen bezochten zondagochtend de eerste kerkdienst van de Vrije Gereformeerde Gemeente van dominee Gerrit Bredeweg in Kruiningen.

 • 19 November 2017 om 11:13

3-jarig meisje gewond na botsing met fietser

GOES - Een 53-jarige Goese en een 3-jarig meisje uit Krabbendijke raakten gewond bij een ongeval op de Wijngaardstraat in Goes.

 • 19 November 2017 om 10:08

Steekpartij in hotel 't Klooster in Rilland

RILLAND - De politie arresteerde rond 05:30 uur op zondagochtend een Roemeense man van 21 op verdenking van het neersteken van een 23-jarige Roemeen. 

 • 19 November 2017 om 09:56
OuderPZC - Bevelanden

Geen paard, geen boot, maar wรฉl een abseilende Sint

WAARDE - Paniekerige pieten en kinderen liepen zaterdag door de straten in Waarde. Want waar was Sinterklaas gebleven? Gevonden werd hij echter niet. Totdat er beweging was op de kerktoren. Daar was de Sint, die al abseilend spectaculair zijn entree maakte.

 • 18 November 2017 om 20:05

Goese ganzen worden gevangen en verhuisd

GOES - Bewoners van de wijk Goese Polder zijn binnenkort verlost van de ganzen die in de woonwijk rondlopen en voor overlast zorgen. Ze worden gevangen en verhuisd naar een stichting in Drenthe.

 • 18 November 2017 om 18:35

Late inschrijving goed voor finaleplaats Spectra

OVEZANDE - De Vlissingse eenmansformatie Gapy schreef vrijdag op het laatste moment nog in voor de voorronde van muziekwedstrijd Spectra, maar ging wel aan de haal met de juryprijs. Daardoor is Gapy zeker van een finaleplaats tijdens Klomppop in mei volgend jaar. 

 • 18 November 2017 om 17:38

Man verdacht van brandstichting en stelen hond in Kruiningen

KRUININGEN - Een 30-jarige man uit Zierikzee is zaterdagochtend op de Stationsweg in Kruiningen aangehouden op verdenking van diefstal en brandstichting. Hij wordt ervan verdacht spullen uit de woning van zijn ex in brand te hebben gestoken.

 • 18 November 2017 om 12:09

Drie zwaargewonden bij ongeval op A58

GOES - Op de A58 in de richting van Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart over één een groot ongeluk gebeurd. Ter hoogte van Goes raakten drie mensen gewond bij een aanrijding. Meerdere tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig van de brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam waren ter plaatse om hulp te verlenen. 

 • 18 November 2017 om 07:44

Diensthond ingezet bij aanhouding bouwterrein Goes

GOES - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee jongens aangehouden op een bouwterrein in Goes. Nadat de melding van mogelijke inbraak op het terrein aan de Van Dusseldorpstraat binnenkwam zette de politie onder andere een hond in.

 • 18 November 2017 om 11:20

Groot ongeval op A58

GOES - Op de A58 ter hoogte van Goes is in de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart over één een groot ongeluk gebeurd. Het is nog onduidelijk of er gewonden zijn gevallen en wat er precies gebeurd is. 

 • 18 November 2017 om 07:44
โŒ