[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 14 November 2018BN DeStem - NAC

Menno Bouhuijzen (NAC) begint eDivisie met nederlaag in derby ondanks doelpunt Rosheuvel

Menno Bouhuijzen, de eSporter van NAC, is de eDivisie begonnen met een nederlaag tegen rivaal Willem II. In het ‘uitduel’ bleef het nog 1-1, maar ‘thuis’ verloor hij: 0-2. Lichtpuntje was het doelpunt van Mikhail Rosheuvel. ,,Hij is mijn aanvoerder en penaltynemer, hij blijft altijd staan.”

 • 14 November 2018 om 17:55

NAC-trainer Van der Gaag ziet perspectief in het spelen met drie centrale verdedigers

‘Je wordt altijd iets wijzer', zegt Mitchell van der Gaag terugkijkend op de in zijn ogen ‘prima’ oefenwedstrijd tegen SV Zulte Waregem. Vooral de ‘iets andere manier van spelen’ beviel de NAC-trainer wel. Hij stuurde in Waregem drie centrale verdedigers (Koch, Klomp en Leigh) het veld in. Op de vleugels waren Sporkslede (rechts) en debutant Mashart de naar voren geschoven backs.

 • 14 November 2018 om 17:46

NAC stapt in besloten oefenduel met Zulte Waregem (0-0) over op vijf verdedigers

In een zonnig en leeg Regenboogstadion is de geheime oefenwedstrijd van NAC bij Zulte Waregem woensdag geëindigd in een gelijkspel (0-0). Opvallend was dat de ploeg van Mitchell van der Gaag met drie centrale verdedigers speelde (Menno Koch, Daan Klomp, Greg Leigh) en belofte Jethro Mashart de linksback was in een systeem met vijf verdedigers.

 • 14 November 2018 om 13:22

Zulte-Waregem en NAC komen niet tot scoren in besloten oefenduel

In een zonnig en leeg Regenboostadion is de geheime oefenwedstrijd van NAC bij Zulte-Waregem woensdag geëindigd in een gelijkspel (0-0).

 • 14 November 2018 om 13:22

Zes vragen over de klus van β€˜Pi-Air’ bij NAC

Een half miljoen euro is nodig voor een half nieuw elftal. Het technisch hart met Pierre van Hooijdonk als meest zichtbare gezicht staat voor een immense klus om NAC te behoeden voor degradatie uit de eredivisie.

 • 14 November 2018 om 07:10

Zes vragen voor de klus van β€˜Pi-Air’ bij NAC

NAC heeft met Pierre van Hooijdonk (48) een herkenbaar Bredaas gezicht gebonden. Als beleidsmaker keert hij terug bij de club waar hij in de jaren 90 groot werd. Zes vragen over zijn klus.

 • 14 November 2018 om 07:10

NAC staat voor wisseling van de wacht, ook op het veld

Een half miljoen euro is nodig voor een half nieuw elftal. Het technisch hart met Pierre van Hooijdonk als meest zichtbare gezicht staat voor een immense klus om NAC te behoeden voor degradatie uit de eredivisie.

 • 14 November 2018 om 06:35
OuderBN DeStem - NAC

NAC en Van Hooijdonk: huwelijk van ruim dertig jaar

Dinsdag werd dan eindelijk officieel bekendgemaakt wat al weken een publiek geheim was: Pierre van Hooijdonk gaat NAC helpen om lijfsbehoud te bewerkstelligen. De oud-spits, die in zijn actieve loopbaan twee dienstverbanden kende in Breda, keert zodoende terug op het oude nest.

 • 13 November 2018 om 13:47

Van Hooijdonk keert bij NAC terug naar oude liefde: huwelijk van ruim dertig jaar

Het was al tijden een publiek geheim, maar dinsdag werd bekend dat Pierre van Hooijdonk definitief wordt toegevoegd aan het nieuw gevormde technisch hart van NAC. De oud-spits, die in zijn actieve loopbaan al twee dienstverbanden kende in Breda, keert zodoende terug op het oude nest. Mede aan de hand van de 48-jarige Van Hooijdonk moet NAC zich uit de degradatiezone spelen.

 • 13 November 2018 om 13:47

Officieel: Van Hooijdonk keert als onbezoldigd adviseur terug bij NAC

Pierre van Hooijdonk legt zijn hoofd in de waagschaal en gaat proberen NAC uit het sportieve moeras te trekken. Het clubicoon gaat samen met aandeelhouder Cor van Rooij, door het College van Aandeelhouders (gevormd door de grootaandeelhouders) naar voren geschoven, het elftal herinrichten in een ultieme poging degradatie naar de eerste divisie te voorkomen.

 • 13 November 2018 om 13:30

Crisis bij NAC? β€˜Het technisch hart is er al mee bezig’

In het natte Emmen ging NAC zaterdag af als een gieter. Een paar dagen later is het de vraag of de club nu in een crisis zit. De trainer, de aanvoerder, de voorzitter en de voorman van de supporters geven antwoord.

 • 13 November 2018 om 06:35

NAC ziet commissaris technische zaken Sepp de Roover per direct vertrekken

Aandeelhouder Cor van Rooij treedt tijdelijk toe tot de raad van commissarissen van NAC als opvolger van Sepp de Roover, die per direct aftreedt.

 • 12 November 2018 om 22:37

Sepp de Roover treedt per direct af als commissaris bij NAC

Sepp de Roover treedt per direct af als lid van de Raad van Commissarissen van NAC. Oud-commissaris en aandeelhouder Cor van Rooij neemt het takenpakket van de Belg tijdelijk over.

 • 12 November 2018 om 22:37

El Allouchi moet zichzelf opnieuw bij elkaar zien te rapen

Als speler van NAC ben je het ondertussen wel gewend om na afloop van een wedstrijd uit te leggen 'hoe dit mogelijk was.' Mounir El Allouchi valt het echter steeds zwaarder. Zeker na de afgang in Emmen.

 • 12 November 2018 om 09:00

Vier NAC-supporters met grof geweld van bed gelicht voor betrokkenheid rellen na derby

BREDA/MADE - Vier mannen zijn vanmorgen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de rellen na afloop van de derby NAC tegen Willem II op zondag 21 oktober.

 • 12 November 2018 om 11:40

NAC-supporters met grof geweld van bed gelicht voor betrokkenheid rellen na derby

BREDA/MADE - Een 26-jarige man uit Breda en een 33-jarige man uit Made zijn vanochtend vroeg van bed gelicht door de politie. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de rellen van die uitbraken na afloop van de derby NAC tegen Willem II.

 • 12 November 2018 om 11:40

Stuur ons kerels die de tegenstander rauw lusten; geen drones

‘NAC, voor al uw feesten en partijen’ zou zo maar eens de nieuwe wervende slogan van de Parel van Zuiden kunnen worden. 'Niet alleen in Breda', moet daar dan ook voor alle duidelijkheid aan toegevoegd worden. In Emmen zien ze de makke schapen uit Brabant in ieder geval graag terugkomen. Met behulp van de aangever uit Breda had men daar zaterdag een topavond.

 • 12 November 2018 om 10:36

Giftige cocktail NAC: Amper inzet, geen ambitie en karakterloos

NAC zit opgescheept met een elftal dat niet kan knokken. In combinatie met een chronisch kwaliteitsgebrek is dat een giftige cocktail.

 • 12 November 2018 om 06:35

FC Groningen doet rode lantaarn over aan NAC

Cijfers liegen niet: met acht punten uit twaalf wedstrijden en een doelsaldo van -14 sluit NAC de rij in eredivisie. Een dag na de blamerende nederlaag in Emmen, heeft FC Groningen door voor de tweede week op rij te winnen, zondag versloeg het Heerenveen met 2-0, de rode lantaarn overgedragen aan de Bredanaars.

 • 11 November 2018 om 17:37

NAC-spits Te Vrede na afgang in Emmen: β€˜Er stonden geen mannen die wilden bikkelen’

Ook aanvalsleider Mitchell Te Vrede erkende dat het heel matig was wat NAC tegen FC Emmen liet zien. ,,Vorige week ben je nog een top elftal en is alles mooi, nu is alles klote.”

 • 11 November 2018 om 09:10
❌