[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Maart 2019BN DeStem - NAC

Zelfs bij de beste supporters van het land is de lach inmiddels van het gezicht verdwenen

3-0! Elf maanden geleden wordt tegen Heerenveen nog een jaar eredivisievoetbal in Breda veilig gesteld. En hoe! Op een zonnige zondagmiddag redt NAC op indrukwekkende wijze zijn geel-zwarte huid. Het gevoel dat overheerst is een gevoel van ongekende trots en intense vreugde. De euforische Yellow Army viert dronken van geluk én met (toen nog) hectoliters Bavaria uitbundig feest. Veilig! Zelfs de Grote Kerk lijkt deze zondag een big smile op haar gezicht te hebben.

 • 23 Maart 2019 om 08:00

Met dertien jaar vertraging is Ruud Brood alsnog trainer van NAC

Speler, trainer van de beloften, assistent en hoofd opleidingen. Ruud Brood was het allemaal bij NAC. Meer dan eens (in 2006, 2010 én 2014) had hij de begeerde baan van hoofdtrainer voor het grijpen. Nooit kwam het ervan. Tot maart 2019. Dertien jaar, of eigenlijk vijftien, na te zijn vertrokken door de achterdeur wordt hij met alle grandeur verwelkomd door de voordeur.

 • 23 Maart 2019 om 06:30
Gisteren β€” 22 Maart 2019BN DeStem - NAC

Dit is de carrière van NAC-trainer Ruud Brood tot nu toe

Als assistent van Phillip Cocu keek Ruud Brood tussen 2015 en 2018 drie jaar in de keuken van landskampioen PSV en maakte onder meer de Champions League mee. Zijn grootste successen als zelfstandig hoofdtrainer vierde hij in de eerste divisie.

 • 22 Maart 2019 om 13:41

De uittocht bij NAC op een rijtje: van Hans Smulders tot Rob Penders

Na hoofdtrainer Mitchell van der Gaag zijn ook zijn assistenten Rob Penders en Maurice Verberne met onmiddellijke ingang vertrokken bij NAC. De nieuwe trainer Ruud Brood neemt met Regillio Vrede een eigen assistent mee. Daarmee sluiten Penders en Verberne aan in een inmiddels aanzienlijke rij met mensen die de deur bij NAC dit seizoen achter zich dicht trokken. Een overzicht.

 • 22 Maart 2019 om 12:08

Ruud Brood nieuwe trainer NAC, Regillio Vrede assistent

De kogel is door de kerk: Ruud Brood wordt de nieuwe trainer van NAC. Dat heeft de club bevestigd. Hij maakt het lopende seizoen in Breda af en zal maandag voor het eerst voor de groep staan op het trainingscomplex in Zundert.

 • 22 Maart 2019 om 10:16

Penders per direct weg: NAC ontslaat assistent telefonisch

Assistent-trainer Rob Penders is per direct vertrokken bij NAC. De 43-jarige Roosendaler, die aanvankelijk doorschoof na het ontslag van hoofdcoach Mitchell van der Gaag, heeft in een telefoongesprek van interim-directeur Nicole Edelenbos te horen gekregen dat hij is ontslagen. Ook assistent Maurice Verberne moet weg.

 • 22 Maart 2019 om 10:47

Ruud Brood nieuwe trainer NAC, Regilio Vrede assistent

De kogel is door de kerk: Ruud Brood wordt de nieuwe trainer van NAC. Dat heeft de club bevestigd. Hij maakt het lopende seizoen in Breda af en zal maandag voor het eerst voor de groep staan op het trainingscomplex in Zundert.

 • 22 Maart 2019 om 10:16

Penders per direct weg: NAC ontslaat assistent

Assistent-trainer Rob Penders is per direct vertrokken bij NAC. De 43-jarige trainer Roosendaler, die aanvankelijk doorschoof na het ontslag van hoofdcoach Mitchell van der Gaag, heeft in een telefoongesprek van interim-directeur Nicole Edelenbos te horen gekregen dat hij is ontslagen.

 • 22 Maart 2019 om 10:47

β€˜Brood nieuwe trainer NAC, presentatie na het weekend’

De kogel is door de kerk: Ruud Brood wordt de nieuwe trainer van NAC. Dat melden goed ingevoerde bronnen. Hij maakt het lopende seizoen in Breda af en zal maandag voor het eerst voor de groep staan op het trainingscomplex in Zundert.

 • 22 Maart 2019 om 10:16

In BelgiΓ« slaagt NAC er wΓ©l in om een keer te winnen

NAC stapt in het oefenduel met Royal Antwerp af van vijf verdedigers, Grad Damen hoort er weer bij en Jan Paul van Hecke en Daan Klomp zijn een nieuw centraal duo.

 • 22 Maart 2019 om 06:35
OuderBN DeStem - NAC

NAC rehabiliteert Grad Damen bij late oefenzege in Antwerpen (0-2)

Grad Damen is terug bij de selectie van NAC. De Bredase middenvelder werd door de maandag opgestapte Mitchell van der Gaag bij de beloften gehouden, maar is door interim-trainer Rob Penders naar het eerste overgeheveld.

 • 21 Maart 2019 om 14:46

NAC-huurlingen Helmond Sport in onduidelijkheid over toekomst: β€˜Daar zitten ze wel mee’

De situatie bij NAC, waar trainer Mitchell van der Gaag deze week vertrok, heeft ook zijn weerslag op de vijf NAC-huurlingen van Helmond Sport. NAC zit al sinds oktober zonder technisch manager en zoekt een nieuwe algemeen directeur. ,,Er is veel onduidelijkheid en onzekerheid bij NAC, ook over hun toekomst. Daar zitten die jongens wel mee, ja”, zegt Helmond Sport-coach Robby Alflen.

 • 21 Maart 2019 om 11:25

NAC en Brood nog altijd in gesprek met elkaar

Ruud Brood (56) moet nog altijd Mitchell van der Gaag opvolgen als trainer van NAC. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen. De oud-speler van de Bredase club werd maandag gepolst door interim-directeur Nicole Edelenbos. Sindsdien zijn de gesprekken gaande.

 • 21 Maart 2019 om 06:00

Nieuwe technisch manager NAC is scout, trainer en directeur ineen

Een in de kiem gesmoorde carrière als speler weerhield Tom Van den Abbeele (39) er niet van om via een omweg het profvoetbal te bereiken. De aanstaande technisch manager van NAC beschikt over een groot internationaal netwerk.

 • 21 Maart 2019 om 07:00

NAC heeft trainer Brood bijna binnen

De 56-jarige Ruud Brood moet Mitchell van der Gaag opvolgen als trainer van NAC. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen. De oud-speler van de Bredase club werd maandag gepolst door interim-directeur Nicole Edelenbos. Sindsdien zijn de gesprekken gaande. De verwachting is dat de club en trainer eruit gaan komen.

 • 21 Maart 2019 om 06:00

Uitslag poll: β€˜Ruud Brood moet seizoen afmaken als hoofdtrainer van NAC’

Als het aan de bezoekers van deze site ligt, wordt Ruud Brood de opvolger van de opgestapte Mitchell van der Gaag. Ruim vijfduizend mensen stemden op de poll ‘Wie moet het seizoen afmaken als hoofdtrainer van NAC?’.

 • 20 Maart 2019 om 22:50

β€˜Tom van den Abbeele nieuwe technisch manager NAC’

De 39-jarige Tom van den Abbeele, momenteel in dienst van Sint-Truiden, wordt de nieuwe technisch manager van NAC. Dat bevestigen meerdere goed ingevoerde bronnen in België en Nederland.

 • 20 Maart 2019 om 10:49

NAC wil topposities uiterlijk 1 april bemand hebben

De tijdelijk algemeen directeur Nicole Edelenbos is hard op zoek naar een algemeen directeur, technisch manager én trainer. Met Ruud Brood zou ze al een gesprek gehad hebben.

 • 20 Maart 2019 om 06:35

NAC wil topposities vΓ³Γ³r 1 april bemannen

De tijdelijk algemeen directeur Nicole Edelenbos is hard op zoek naar een algemeen directeur, technisch manager én trainer. Met Ruud Brood zou ze al een gesprek gehad hebben.

 • 20 Maart 2019 om 06:35

Interim-directeur Edelenbos: β€˜Van der Gaag wilde echt niet meer, hij vond dat hij er alles aan gedaan had’

,,Hij zag zichzelf niet meer als coach voor de laatste acht wedstrijden. Hij wilde echt niet meer”, zegt interim-directeur Nicole Edelenbos dinsdagmiddag over het vertrek van trainer Mitchell van der Gaag.

 • 19 Maart 2019 om 17:33
❌