[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 11 Juli 2020BN DeStem - NAC

β€˜Steijn heeft bewezen te kunnen bouwen, hij gaat voor stabiliteit zorgen bij NAC’

Op het vakantie-eiland Ibiza proostte Aad de Mos vrijdag met Maurice Steijn op zijn overstap naar NAC. De voormalig trainer en huidig tv-analist deelde op Twitter een kiekje van de gezamenlijke Haagse toost. ,,Maurice is een people manager. Spelers voelen zich op hun gemak bij hem en hij maakt spelers daadwerkelijk beter.”

 • 11 Juli 2020 om 15:00

NAC ontvangt ruim half miljoen aan NOW-geld

NAC heeft een bedrag van 587.049 euro ontvangen als voorschot van NOW-gelden. Dat blijkt uit de database van de eerste ronde loondoorbetaling die het UWV heeft gepubliceerd.

 • 11 Juli 2020 om 10:31

Operatie schoon schip

In gedachten verzonken draait de kersverse directeur het parkeerterrein van het Rat Verlegh Stadion op. Voordat hij uitstapt, sluit hij zijn ogen en zucht eens diep, het hoofd achter in de nek. ‘Nou daar gaat ie’, mompelt de Chief Executive Officer binnensmonds.

 • 11 Juli 2020 om 09:44
OuderBN DeStem - NAC

Eerste NAC-training onder Steijn maandag mΓ©t publiek

Maurice Steijn breekt zijn vakantie in Spanje af om maandag acte de présence te kunnen geven op het trainingscomplex in Zundert. De nieuwe trainer van NAC, hij tekent voor drie jaar, keert zondag terug naar Nederland.

 • 10 Juli 2020 om 20:35

Eerste NAC-training onder Steijn maandagavond mΓ©t publiek

Maurice Steijn breekt zijn vakantie in Spanje af om maandag acte de présence te kunnen geven op het trainingscomplex in Zundert. De nieuwe trainer van NAC, hij tekent voor drie jaar, keert zondag terug naar Nederland.

 • 10 Juli 2020 om 20:35

NAC heeft Maurice Steijn binnen, trainer tekent voor drie jaar

Maurice Steijn is zoals verwacht door NAC aangesteld als opvolger van de vorige week ontslagen Peter Hyballa. Vanaf zijn vakantieadres in Spanje is de trainer met de eerstedivisionist tot een overeenstemming gekomen voor een contract van drie jaar.

 • 10 Juli 2020 om 20:20

Geen NAC, geen Cyprus: Van Anholt wacht af

Of hij maandag onder de nog aan te stellen trainer op het complex in Zundert verschijnt, weet Pele van Anholt (29) niet. Voorlopig is hij NAC-speler af en voetballer zonder contract. ,,Ik maak me geen zorgen, het is nog vroeg op de transfermarkt. Er komen genoeg dingen voorbij."

 • 10 Juli 2020 om 07:00

Protocol KNVB: Stadions vanaf start seizoen 15 tot maximaal 35 procent vol

Bij het opstarten van het betaald voetbalseizoen 2020-2021, op 12 september, is het thuispubliek vanaf het begin welkom, staat in een protocol van de KNVB. Stadionbezoek gaat alleen wel gepaard met strenge maatregelen, om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Stadions kunnen volgens de KNVB voor vijftien tot 35 procent gevuld worden met publiek.

 • 9 Juli 2020 om 13:59

AS Monaco praat nog met NAC-verdediger Van Hecke

NAC oefent zondag 9 augustus tegen FC Dordrecht. Dat Jan Paul van Hecke tijdens de oefencampagne de Bredase defensie aanstuurt, is niet ondenkbaar.

 • 9 Juli 2020 om 11:20

Oefenduel FC Dordrecht - NAC live te zien op FOX Sports

Op zondag 9 augustus kunnen de NAC-supporters, sinds 8 maart verstoken van wedstrijden, hun elftal op FOX Sports rechtstreeks in actie zien tegen FC Dordrecht. De oefenpot wordt gespeeld om 12.15 uur en maakt onderdeel uit van het programma ‘FOX Eredivisie Comeback'.

 • 8 Juli 2020 om 12:39

Schoner dan dit wordt het niet bij NAC

BREDA - Het NAC-stadion is sinds de opening in 1996 niet meer zo schoon geweest. Door de wedstrijdstop hebben deelnemers van het leer-werktraject bij NAC de tijd om alles brandschoon te spuiten. Een klus van vijf maanden.

 • 8 Juli 2020 om 09:00

NAC wil met trainer Steijn voor promotie gaan

Maurice Steijn (46) moet de nieuwe trainer van NAC worden, dat wordt langs diverse kanalen bevestigd. Beide partijen bevinden zich in de afrondende fase van de onderhandelingen. Als alles rond komt, staat hij maandag bij de herstart van de voorbereiding voor de eerste keer voor de groep op het trainingscomplex in Zundert. Steijn neemt een eigen assistent mee.

 • 8 Juli 2020 om 07:00

Sprintkanon Blijlevens mist het echte NAC: β€˜John Smit, Gerard den Haan: daar was het publiek wild van’

,,Hyballa vond ik echt een NAC-man, een bijzonder persoon. Iemand met passie, dat ziet een NAC-supporter het liefst. Een gedreven kleurrijke trainer die de boel kan opzwepen. Wij moeten het niet hebben van tiki-taka voetbal.”

 • 7 Juli 2020 om 12:00

Karelse over NAC: β€˜We worden de laatste zes tot acht jaar toch voor de gek gehouden?’

,,Wij hebben het talent om iedere keer de verkeerde mensen aan te stellen. In tien jaar heeft NAC twaalf trainers, vijf technisch directeuren en ik weet niet hoeveel algemeen directeuren gehad. We worden de laatste zes tot acht jaar toch voor de gek gehouden?”

 • 7 Juli 2020 om 06:30

Sponsor en NAC-supporter Nouwens: β€˜We hobbelen achter de meute aan, ik mis actiebereidheid’

,,Moedeloos word ik ervan. Veertig jaar ben ik supporter van NAC. Maar het moment is gekomen dat ik het naar mezelf niet meer kan verkopen om weer tienduizenden euro’s in de club te stoppen.”

 • 7 Juli 2020 om 09:00

Karelse over NAC: β€˜Elke keer verdedig ik mijn club, maar eigenlijk slaat het nergens op’

,,Wij hebben het talent om iedere keer de verkeerde mensen aan te stellen. In tien jaar heeft NAC twaalf trainers, vijf technisch directeuren en ik weet niet hoeveel algemeen directeuren gehad. We worden de laatste zes tot acht jaar toch voor gek gehouden?”

 • 7 Juli 2020 om 06:30

Podcast | β€˜NAC is als een verschrikkelijk aantrekkelijke vrouw, maar wel een met een moeilijk karakter’

,,NAC is als een verschrikkelijk aantrekkelijke vrouw, maar wel een met een moeilijk karakter.” Zo omschrijft clubwatcher Yadran Blanco de club in de nieuwste podcast van BN DeStem. De trouwe aanhang maakt haar aantrekkelijk, maar de voortdurende onrust tegelijkertijd ook onmogelijk.

 • 6 Juli 2020 om 16:59

Het echte NAC mag nu snel opstaan voor ook Annie ontslagen wordt

Overal waar we komen, vragen de mensen wie wij zijn... Het is de eerste zin uit een lied dat de supporters van NAC iedere wedstrijd weer recht vanuit het hart het stadion laten rondzingen. 'Wie zijn wij eigenlijk?', zullen ze zich inmiddels afvragen. Meer en meer komen ze erachter dat er twee NAC's zijn. Het NAC van het volk, dat zich herkent in trainers als Stijn Vreven en Peter Hyballa. En het NAC van de ingehuurde bestuurders, technocraten en de onzichtbare geldschieters.

 • 6 Juli 2020 om 15:02

NAC hoopt nieuwe trainer nog deze week te strikken

NAC-directeur Mattijs Manders hoopt nog deze week de vervanger van de ontslagen trainer Peter Hyballa te kunnen presenteren. De zoektocht naar een nieuwe technisch manager zou nog wel twee of drie maanden kunnen duren.

 • 6 Juli 2020 om 09:11

Hyballa bedankt supporters vanaf NAC-bed: β€˜Succes voor de toekomst, hup NAC!’

Peter Hyballa heeft met een bericht op Instagram gereageerd op het ontslag bij NAC. Hij bedankt de supporters, wenst de club succes en sluit af met ‘#rechtdoorzee’.

 • 5 Juli 2020 om 15:44
❌