[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019BN DeStem - Roosendaal

Brit (24) slaat man met bierfles op Markt in Roosendaal: β€˜Grote groep rende achter één persoon aan’

ROOSENDAAL - Op de Markt in Roosendaal is in de nacht van vrijdag op zaterdag een Engelsman aangehouden omdat hij een andere man sloeg met een bierfles. Dat gebeurde even voor 4.00 uur, meldt de politie Roosendaal op sociale media.

 • 20 Juli 2019 om 13:23

Knap van die horecajongens: kraanwater serveren en doen alsof dat een spiksplinternieuw idee is

Je hebt mensen die zelfs een drol kunnen verkopen alsof het een nieuwe uitvinding is. ,,Een eerlijk, natuurlijk product’’, zo zouden ze het uitwerpsel prijzen. ,,Volledig recyclebaar ook. Met een warme bruintint die past bij ieder inte­rieur. En wat ook heel mooi is: je kunt het gewoon door de wc spoelen!’’

 • 20 Juli 2019 om 10:15

Terre des Hommes in Roosendaal luidt de noodklok: β€˜We hebben dringend meer vrijwilligers nodig’

ROOSENDAAL - De kringloopwinkel van Terre des Hommes aan de Nieuwe Markt in Roosendaal zit in zwaar weer. Door een nijpend tekort aan vrijwilligers kan de winkel niet zo vaak open als de club eigenlijk zou willen.

 • 20 Juli 2019 om 10:00

CafΓ© Stroop neemt maatregelen en begint weer met optredens

BOSSCHENHOOFD - Café Stroop begint dit najaar weer met het programmeren van live optredens. Het eetcafé presenteert deze week in een nieuwsbrief aan omwonenden een lijst met maatregelen die worden genomen om in de toekomst geluidsoverlast te voorkomen.

 • 20 Juli 2019 om 08:30

Alwel moet alle zeilen bij zetten om afspraken nieuwbouw na te komen

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - De woningmarkt is ernstig verstoord, constateert corporatie Alwel in haar jaarverslag over 2018. ,,Het wordt een uitdagende opgave om de woningbouwplannen, zoals afgesproken, de komende jaren te realiseren.”

 • 20 Juli 2019 om 06:06
OuderBN DeStem - Roosendaal

Verdachten drugshandel Roosendaal blijven in cel, loods Etten-Leur was distributiecentrum

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL/SPRUNDEL - Vier Roosendalers, die zich gezamenlijk zouden hebben beziggehouden met grootschalige drugshandel en export, blijven in de cel. Een loods in Etten-Leur diende als ‘distributiecentrum’ voor zeker 45 kg amfetamine, 1 kg cocaïne en 144 kg hasj.

 • 19 Juli 2019 om 21:59

Op de dag dat je idool Marianne Vos toeslaat in La Course zelf winnen: β€˜Marianne inspireert’

ROOSENDAAL - Op de dag dat haar grote idool Marianne Vos onnavolgbaar toesloeg in La Course won Christina Siggaard in Roosendaal de eerste rit van de BeNeLadies Tour. ‘Hoe mooi is dat.’

 • 19 Juli 2019 om 20:14

Massaspurt op de Wouwbaan bij BeNe Ladies Tour, maar geen kijkende mensenmassa's

ROOSENDAAL - Het publiek op het Essense Heuvelplein kijkt halsreikend naar de meiden op het podium. Jonge grietjes zijn het veelal, de 140 wielrensters die met hun ploeg op het podium staan. Ze komen uit Nederland en België, maar ook uit Spanje, Frankrijk, Amerika en Australië. Ze ogen afgetraind, ontspannen en een beetje verlegen. Onderling ginnegappen ze wat af, alsof ze op schoolreis zijn.

 • 19 Juli 2019 om 19:25

Verdachten van groothandel in drugsloods Etten-Leur moeten in de cel blijven

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - Vier Roosendalers, die zich gezamenlijk zouden hebben beziggehouden met grootschalige drugshandel en export, blijven in de cel. Een drugsloods in Etten-Leur diende als ‘distributiecentrum’ voor zeker 45 kg amfetamine, 1 kg cocaïne en 144 kg hasj.

 • 19 Juli 2019 om 19:21

ComitΓ© trapt af met cao-acties in Bravis ziekenhuis

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Met de overhandiging van handtekeningen aan het ziekenhuisbestuur zet het recent gevormde actiecomité in Bravis op dinsdag 30 juli de eisen voor een betere cao kracht bij.

 • 19 Juli 2019 om 14:41

Wethouder: Niks mis met geluidberekeningen randweg

RUCPHEN - Wat het Rucphense college van B en W betreft, is er helemaal niks mis met de Verlengde Vosdonkseweg.

 • 19 Juli 2019 om 12:16

Oproep: is uw huis verzakt door de droogte?

WEST-BRABANT - Door de extreem droge zomer van vorig jaar regent het meldingen van woningen die verzakken. Het Kenniscentrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) stelt dat een miljoen huizen risico lopen. BN DeStem zoekt West-Brabanders die kampen met verzakkingen van hun huis.

 • 19 Juli 2019 om 10:18

Oud-Roosendaler Joost sleutelt aan de nieuwste zonneauto van Vattenfall Solar Team: β€˜Nuna is ons schatje’

ROOSENDAAL/DELFT - Als het een beetje meezit wint zonneauto NunaX in oktober niet voor het eerst de World Solar Challenge. Mocht dat zo zijn, dan heeft die overwinning ook een Roosendaals tintje: oud-Roosendaler Joost Reniers - student werktuigbouwkunde aan de TU in Delft - is een van de studenten die verantwoordelijk is voor de bouw van de zonnekrachtpatser van het Vattenfall Solar Team: ,,Het wordt weer heel spannend.’’

 • 19 Juli 2019 om 10:00

Van wie is toch dit verrekte graffiti-konijn?

Er zit een konijn in mijn hoofd. Het is net als met een nieuwe auto aanschaffen. Koop je een Renault Twingo, dan zie je ze opeens overal.

 • 19 Juli 2019 om 07:30

De Kringloper trekt ook naar het nieuwe grondstoffencentrum voor Roosendaal en Halderberge

ROOSENDAAL - De Kringloper trekt ook naar de nieuwe milieustraat voor de gemeenten Roosendaal en Halderberge.

 • 19 Juli 2019 om 06:00

Ook na megahit β€˜Kind van de Duivel’ bleef Gastelaar Dr. Phunk nuchter

OUD GASTEL – “Ik waarschuwde onze Jordy één keer, in een goede bui twee keer, maar daarna was het klaar. Als hij dan die herrie niet stopte, zette ik gewoon de schakelaar in de meterkast om en dan was-ie zo beneden.”

 • 18 Juli 2019 om 20:00

Rucphense ambtenaren moeten duidelijker communiceren met de burger

RUCPHEN - De gemeente Rucphen gaat de voorlichting aan de inwoners verbeteren.

 • 18 Juli 2019 om 14:25

β€˜Radiozendamateurs maakten meeluisteren maanlanding mogelijk’

HOOGEZWALUWE/OUDENBOSCH - Radiozendamateur Jan Budding (71) uit Hooge Zwaluwe heeft al meer dan tienduizenden contacten gelegd over de hele wereld. Onder de roepnaam PA1UN praat hij met andere zendamateurs. ‘Woonplaats, golflengte en soort apparatuur is de basis van een gesprek.’

 • 18 Juli 2019 om 18:00

Verdachte afwezig bij zitting β€˜zeer ernstige zaak’ na verkrachting Oudenbosch

OUDENBOSCH - De strafzaak tegen de 36-jarige Belg uit Loenhout, die op 21 maart een vrouw uit Oudenbosch in haar eigen woning heeft opgesloten en vervolgens verkracht, is donderdag voor het eerst behandeld bij de rechtbank in Breda. De verdachte was zelf niet aanwezig.

 • 18 Juli 2019 om 15:05

Vrouw uit Oudenbosch gegijzeld en verkracht in eigen woning

Een vrouw uit Oudenbosch zou op 21 maart zijn opgesloten in haar eigen woning en vervolgens zijn verkracht. Justitie heeft een 36-jarige Belg op de korrel. De strafzaak tegen hem werd donderdag voor het eerst behandeld bij de rechtbank in Breda.

 • 18 Juli 2019 om 15:05
❌