[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 April 2018BN DeStem - Roosendaal

Dronken bestuurder (24) die zwaargewonde invalide man (55) achterliet na aanrijding in Dinteloord aangehouden

DINTELOORD - Een 55-jarige man in een invalidenwagen is zwaargewond op straat gevonden op de Noordzeedijk in Dinteloord rond 04.45 uur zaterdagnacht. Hij is aangereden door een bestuurder die te veel had gedronken en het slachtoffer zwaargewond achterliet. De bestuurder is opgespoord en aangehouden.

 • 22 April 2018 om 08:27

Woede om filmende omstanders bij steekdrama op vol terras: 'Ze genieten van andermans ellende'

ROOSENDAAL – Een trieste zelfmoordpoging zaterdag op een vol terras in Roosendaal. Terwijl een enkeling alles op alles zette om een mensenleven te redden, pakten tientallen omstanders hun telefoon om het bloederige tafereel vast te leggen. Waarom doen mensen dat? Twee deskundigen leggen uit. ,,Wij genieten van andermans leed.”

 • 22 April 2018 om 12:45

Familie van gehandicapte Goof (55) woest op doorrijder: 'Hoe kun je hiermee leven?'

DINTELOORD/STAMPERSGAT – De 55-jarige man die zondagochtend in zijn invalidewagen werd aangereden in Dinteloord, ligt met een gebroken nekwervel in het ziekenhuis. De bestuurder liet hem na de aanrijding voor dood achter, tot ongeloof van de familie van het slachtoffer. ,,Het is afwachten hoe mijn oom hier uit gaat komen”, zegt nichtje Wendy Botermans.

 • 22 April 2018 om 12:34

Bestuurder die zwaargewonde invalide man (55) achterliet na aanrijding in Dinteloord is aangehouden

DINTELOORD - Een 55-jarige man in een invalidenwagen is zwaargewond op straat gevonden op de Noordzeedijk in Dinteloord rond 04.45 uur zaterdagnacht. Hij is aangereden door een auto, die vervolgens het slachtoffer heeft achtergelaten. De bestuurder is opgespoord en aangehouden.

 • 22 April 2018 om 08:27

Man die zwaargewonde invalide man achterliet na aanrijding in Dinteloord is aangehouden

DINTELOORD - Een man in een invalidenwagen is zwaargewond op straat gevonden op de Noordzeedijk in Dinteloord rond 04.45 uur zaterdagnacht. Hij is aangereden door een auto, die vervolgens het slachtoffer heeft achtergelaten. De bestuurder is na opgespoord en aangehouden.

 • 22 April 2018 om 08:27

Invalide man achtergelaten na aanrijding polderweg bij Stampersgat

DINTELOORD/STAMPERSGAT - Op de Noordzeedijk tussen Stampersgat en Dinteloord is zondagmorgen vroeg een man in een invalidewagen (een driewielfiets) aangereden door een auto. De man is met onder andere een gebroken nekwervel overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De dader reed door.

 • 22 April 2018 om 11:21

Het wordt luxer op het water

WEST-BRABANT - Watersportliefhebbers zijn volop in de weer om de boot vaarklaar te maken. Een drukte van belang in de West-Brabantse jachthavens.

 • 22 April 2018 om 10:00

β€˜Spelers aanpakken die twee koppen groter zijn dan jij’

Handbal is niet voor watjes. De sport staat bekend om zijn fysiek soms harde spel en zeker tijdens het buitenseizoen op asfaltvelden leidt dat met regelmaat tot (schaaf)wonden. Maar bij HV Heerle malen ze daar niet om.

 • 22 April 2018 om 10:00

Zwaargewonde invalide man achtergelaten na aanrijding Dinteloord

DINTELOORD - Een man in een invalidenwagen is zwaargewond op straat gevonden op de Noordzeedijk in Dinteloord rond 04.45 uur zaterdagnacht. Hij is aangereden door een auto, die vervolgens het slachtoffer heeft achtergelaten.

 • 22 April 2018 om 08:27

Zwaargewonde invalide man achtergelaten na aanrijding Stampersgat

STAMPERSGAT - Een man in een invalidenwagen is zwaargewond op straat gevonden op de Noordzeedijk in het Stampersgat rond 04.45 uur zaterdagnacht. Hij is aangereden door een auto, die vervolgens het slachtoffer heeft achtergelaten.

 • 22 April 2018 om 08:27

Bart Nijman over referenda en zijn Roosendaalse roots: 'De donorwet afschieten? Nee hoor, dat is niet de bedoeling'

ROOSENDAAL - Bart Nijman (Roosendaal, 1981), adjunct-hoofdredacteur van GeenStijl strijdt voor misschien wel het allerlaatste referendum: over de nieuwe donorwet. ,,Ik zie het best gebeuren dat er een voor-stem uitkomt.''

 • 22 April 2018 om 08:00
Gisteren β€” 21 April 2018BN DeStem - Roosendaal

Comedia dell'Bonte zet dorp Wouw op zijn kop

WOUW - Een briesend paard voor de deur, een vlooiencircus en een waarzegster en als klap op de vuurpijl tante Jans en Peer Pap als levende standbeelden. De bezoekers van de tiende editie van Wouws Bont vielen van de ene verbazing in de andere zonder dat ze ook maar een minuut van de show hadden gezien.

 • 21 April 2018 om 20:04

Giga-ganzen-explosie plaagt boer Γ©n jager

De gans verovert Nederland in marstempo. Boeren spreken van een plaag. Jagers klagen zelfs dat er niet tegen te schieten valt. En er zijn dierenliefhebbers die vinden dat we die gans gewoon met rust moeten laten. Lastig verhaal.

 • 21 April 2018 om 18:00

De 'hete nacht van Sint Willebrord' in 1968 was een aanval op het gezag

SINT WILLEBRORD - Historici bestempelen het jaar 1968 als een kanteljaar, waarin alles mogelijk lijkt. Op verschillende plaatsen in de wereld kwamen jongeren in opstand tegen het gezag. 1968 is het jaar van de Mei-revolutie in Parijs, de Praagse lente, het verzet tegen de oorlog in Vietnam, maar ook van de 'hete nacht in Sint Willebrord'.

 • 21 April 2018 om 17:37

Ooggetuigen steekdrama Nieuwe Markt: 'Kinderen renden gillend weg'

ROOSENDAAL - Enkele uren nadat een man zichzelf midden op de Nieuwe Markt met een mes in de keel stak, is het alweer business as usual in de binnenstad. Kinderen spelen bij het water, winkeliers helpen hun klanten.

 • 21 April 2018 om 17:22

Man zwaargewond na mishandeling door groep jongens in Roosendaal, mogelijk beroving

ROOSENDAAL - Een man is zaterdagmiddag rond 13.00 uur zwaargewond geraakt op de Brugstraat in Roosendaal. Een groep van meerdere jongens schopten en sloegen het slachtoffer.

 • 21 April 2018 om 13:34

Stampersgatse camping in voorjaar voor arbeidsmigranten, in zomer voor toeristen

STAMPERGAT - Op camping Onder De Dijk in Stampersgat zijn toeristen vanaf half juni weer welkom. De nieuwe eigenaar Alfons Diepstraten heeft de kampeerplaatsen alleen in de oogstmaanden april en mei voor arbeidsmigranten nodig. ,,Dan ligt bij ons de piek in seizoensarbeid. In de maanden erna is de huisvesting geen halszaak.''

 • 21 April 2018 om 14:00

Man zwaargewond in Roosendaal na mogelijke beroving

ROOSENDAAL - Een man is zaterdagmiddag rond 13.00 uur zwaargewond geraakt op de Brugstraat in Roosendaal.

 • 21 April 2018 om 13:34

Man steekt zichzelf voor vol terras met mes in de hals op Nieuwe Markt in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op de Nieuwe Markt in Roosendaal heeft een man zichzelf zaterdagmiddag in zijn hals gestoken met een mes. Dat gebeurde ten overstaan van een overvol terras. Dat politie bevestigt dat het om een poging tot zelfdoding gaat.

 • 21 April 2018 om 12:38

Man steekt zichzelf met mes in de hals op Nieuwe Markt in Roosendaal

ROOSENDAAL - Op de Nieuwe Markt in Roosendaal heeft een man zichzelf zaterdagmiddag verwondt met een mes. Hij stak zichezelf in de hals volgens de politie. Dit zorgde mogelijk voor een slagaderlijke bloeding.

 • 21 April 2018 om 12:38
❌