[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 November 2017BN DeStem - Roosendaal

Zwaardere straf voor Roosendaalse β€˜schaamhaarverzamelaar’ voor seks met minderjarige meisjes

ROOSENDAAL / DEN BOSCH - Het gerechtshof in Den Bosch trekt de celstraf van een Roosendaler die seks had met zeker twee minderjarige meisjes op van 18 naar 26 maanden. Het OM eiste in hoger beroep dertig maanden.

 • 21 November 2017 om 21:45
Gisteren β€” 21 November 2017BN DeStem - Roosendaal

Roosendaal Ontmoet Roosendaal, een bedankje voor mensen die meedoen

ROOSENDAAL - Bewoners van wijken en dorpen die meedenken over zaken als overlast, leefbaarheid en veiligheid en ook nog de handen uit de mouwen steken: in Roosendaal is het de laatste jaren heel normaal geworden. Het programma Vitale Wijken en Dorpen is niet voor niets een speerpunt van het huidige college.

 • 21 November 2017 om 23:08

112-overzicht: fatale ongelukken, auto sleept agent mee, 23 automobilisten op de bon en vuurwerk in de achterbak

Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat dinsdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

 • 21 November 2017 om 22:00

Voor 6 euro naar een hardstylefeest in de Graanbeurs in Fijnaart

FIJNAART - Hardstyleliefhebbers kunnen vrijdag hun hart ophalen in café de Graanbeurs in Fijnaart. De eerste editie van Tunez Indoor - Hardstyle Edition vindt daar plaats. 

 • 21 November 2017 om 20:00

Sint per boot, piet op Nikes

OUD GASTEL - De sinterklaasintocht in Oud Gastel ondergaat dit jaar nogal wat wijzigingen. Zo haalt de Stichting Bijzondere Activiteiten (SBA) de goedheiligman voor het eerst per boot in, komt er een foodtruck-festival en is de Heerlijk Avondjeloop door 'glowend' Gastel.

 • 21 November 2017 om 19:58

Rucphense Giel Lambregtstocht kan geen 'pijl' trekken op het weer

RUCPHEN/SPRUNDEL - De Rucphense fietsclub Brabantia moet elk jaar terdege rekening houden met twee onzekere factoren: het weer en de diefstal van bewegwijzering. Alle andere zaken rond de 38ste editie van de Giel Lambregts veldtoertocht heeft de organisatie stevig in de hand, verzekert Jos van Ginneken. 

 • 21 November 2017 om 19:00

Fileleed tijdens avondspits in West-Brabant door ongelukken

ETTEN-LEUR – In West-Brabant staan dinsdagavond lange files tijdens de avondspits. Door een eerder ongeluk met twee vrachtwagens is de A29 in de richting van Rotterdam dicht. Het verkeer wordt omgeleid en dat leidt tot files op de A59. 

 • 21 November 2017 om 18:39

Rapport: weinig schot in Rucphense toeristische plannen

RUCPHEN - De gemeente Rucphen heeft onvoldoende zicht op de toeristische doelen die ze zichzelf stelt, vindt de Rekenkamercommissie. Daardoor hapert zowel de uitvoering als de controle op plannen. De ambitie om in 2030 een toeristische hotspot aan de Binnentuin te hebben die jaarlijks een miljoen bezoekers trekt is volgens rapportage van de gemeentelijke commissie ‘erg, misschien wel té, ambitieus’.

 • 21 November 2017 om 18:00

Vijf grootste ergernissen voor rolstoelers in Roosendaal

ROOSENDAAL - Het Roosendaals Gehandicapten Platform Rogep bestaat deze week 35 jaar. De vrijwilligers komen tot de conclusie dat het in de gemeente zo slecht nog niet gaat met de toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Sinds de oprichting in 1982 is er veel bereikt, al zijn er nog wensen over. ,,Het liefst zouden wij onszelf opheffen. Daarvoor is het te vroeg'', zegt voorzitter Jan Lanooy. 

 • 21 November 2017 om 12:00

KBO zit eigenlijk wel best in De Vossenberg

De komende jaren komt in Oudenbosch een carrousel op gang waarin organisaties, instellingen, scholen en musea verhuizen binnen het centrum van Oudenbosch. We laten deze gebruikers de komende maanden aan het woord. Vandaag het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum.

 • 21 November 2017 om 17:00

Onduidelijkheid over duur herstel Beneluxflat Roosendaal: 'Unieke en omvangrijke operatie'

ROOSENDAAL - Het blijft onduidelijk hoe lang het herstel van de Beneluxflat in Roosendaal duurt. Dat zegt Marc van der Steen, manager wonen bij woningcorporatie AlleeWonen, eigenaar van het complex. ,,Dit is een unieke en omvangrijke operatie. We hebben zoiets nog nooit eerder meegemaakt. We durven niet te zeggen wanneer dit klaar is. We moeten flexibel zijn.'' 

 • 21 November 2017 om 14:35

'Gevaarlijke' slimme energiemeters van Enexis worden sneller vervangen

Netwerkbeheerder Enexis gaat 3.847 slimme energiemeters versneld vervangen. Het gaat om meters die tussen juni en november vorig jaar zijn geplaatst, maar ook om enkele meters van na die tijd. Ze voldoen niet aan de veiligheidseisen.

 • 21 November 2017 om 14:20

Cruyff College Roosendaal zet elftal aan kampioenen in het zonnetje

ROOSENDAAL - Een ongekende oogst voor het Johan Cruyff College bij de halfjaarlijkse ceremonie van de Galerij der Kampioenen, waarbij succesvolle studenten in het zonnetje worden gezet.  Normaal worden er volgens directeur Herman Kruis zes of zeven atleten gehuldigd, dinsdagochtend waren dat er maar liefst elf. 

 • 21 November 2017 om 11:45

JTC staat stil bij dood docent: 'Edwins overlijden heeft zΓ³veel impact'

ROOSENDAAL - Leerlingen en docenten van het Jan Tinbergen College (JTC) in Roosendaal staan vandaag uitgebreid stil bij het overlijden van Edwin Koning. De leraar Nederlands en teamleider kwam zondagavond om het leven. JTC besloot maandag de deuren te sluiten, maar vandaag draait alles weer volgens rooster. 

 • 21 November 2017 om 11:37

Meer treinen en kortere reistijd tussen Roosendaal en Vlissingen

ROOSENDAAL - De NS gaat vanaf 10 december rijden volgens een nieuwe dienstregeling. Dit houdt onder meer in dat er meer treinen gaan rijden tussen Roosendaal en Vlissingen. Ook wordt de reistijd tussen de twee steden verkort. 

 • 21 November 2017 om 10:32

Rico mag weer dromen van tennispark in Rucphen

SPRUNDEL - Over iets meer dan een jaar kan de TV Rico uit Sprundel  weer een onderkomen hebben, zegt voorzitter Diane Martens na overleg met de gemeente. Het nieuwe bestuur verwacht dat het voor de helft minder kan van de aanvankelijk geraamde 425.000 euro. ,,Wel krijgen we vier banen én verlichting’’, zegt Martens over een nieuw tennispark tegenover het zwembad in Rucphen. ,,Geen probleem, als we maar binnen het budget blijven.’’

 • 20 November 2017 om 17:21

Slapende man in Roosendaal gewond doordat afvalcontainer begint te persen

ROOSENDAAL - Op het treinstation in Roosendaal is dinsdagmorgen een man gewond geraakt terwijl hij lag te slapen in een afvalcontainer. Hij raakte bekneld toen de perscontainer werd geactiveerd.

 • 21 November 2017 om 06:41
OuderBN DeStem - Roosendaal

Moerings wint Roosendaalse ondernemersprijs

ROOSENDAAL - Moerings Waterplanten is de grote winnaar van de Roosendaal Business Award '17. Het bedrijf won maandagavond in de categorie Dé Business Award. Coppens Uitvaartzorg kreeg tijdens de avond in de St. Jan de eerste prijs uitgereikt van de Small Business Award en Gossip Fashion won de City Award. 

 • 20 November 2017 om 22:45

Na Kalsdonk en Kortendijk krijgt ook Tolberg een gezondheidscentrum

ROOSENDAAL - Het kantoor aan Bergrand 232 krijgt een tweede leven als gezondheidscentrum met huisartsen, een psycholoog en een bewegingstherapeut. Gezondheidscentrum Bergrand moet met ingang van volgend jaar de deuren openen. De verbouwing is in volle gang. 

 • 20 November 2017 om 16:36

Pastorie Oudenbosch gaat tegen de vlakte

OUDENBOSCH - De kogel is door de kerk. Beter gezegd: de sloopkogel gaat door de pastorie. Oudenbosch krijgt een met groen omgeven basiliekplein. En pastoor Maickel Prasing verhuist honderd meter naar een luxe appartement in het Sint Annacomplex.

 • 20 November 2017 om 15:45
❌