[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Maart 2019BN DeStem - Roosendaal

Waarom β€˜Brexit bla bla bla uitstel’ eigenlijk wel een goeie samenvatting is

Ben ik de enige die dat hele brexitproces nu wel zat is? Vast niet, toch? Ik begrijp heus wel het belang ervan, maar het is een beetje die hit van Davina Michelle: duurt te lang.

 • 23 Maart 2019 om 08:30

β€˜Minder vaak restafval ophalen in Roosendaal leidt tot illegaal afval dumpen’

ROOSENDAAL - Als de gemeente Roosendaal dit najaar overgaat tot het maandelijks ophalen van restafval aan huis, dan bestaat het gevaar dat er steeds meer afval langs de straat of in het buitengebied zal worden gedumpt.

 • 23 Maart 2019 om 06:01
Gisteren β€” 22 Maart 2019BN DeStem - Roosendaal

Man (24) uit Sint Willebrord opgepakt voor mogelijke ontvoering van vrouw in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 24-jarige man uit Sint Willebrord is vrijdagmiddag aangehouden voor een mogelijke ontvoering van een vrouw in Roosendaal eerder die dag. Het lijkt er volgens de politie op dat het gaat om een conflict in de relationele sfeer. De vrouw werd vrijdag volgens meerdere ooggetuigen op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan en de Jan Vermeerlaan in Roosendaal in een bestelbusje getrokken. De politie begon een grote zoektocht waarna de vrouw - mede dankzij tips van burgers - later op de dag werd gevonden.

 • 22 Maart 2019 om 11:48

Roosendaler Roel Stuifmeel start met clinics gedragsverandering op basisschool De Klimroos

ROOSENDAAL - Roosendaler Roel Stuifmeel geeft met zijn bedrijf Fun4All clinics gedragsverandering bij scholen en bedrijven in heel Nederland. Vrijdagmiddag is hij met de eerste lessen voor 5 klassen van basisschool De Klimroos in zijn woonplaats begonnen.

 • 22 Maart 2019 om 18:00

Stationsgebouw Oudenbosch krijgt nieuwe toekomst als toeristisch servicepunt

OUDENBOSCH - Een lang gekoesterde wens gaat op 1 april in vervulling. Die dag opent wethouder Thomas Melisse het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in het voormalige stationsgebouw van Oudenbosch. De variant op het VVV-kantoor is daarna elke dinsdag tot en met zondag geopend tussen 10 en 15 uur.

 • 22 Maart 2019 om 18:00

Vrouw die mogelijk was ontvoerd in busje in Roosendaal is terecht, verdachte aangehouden

ROOSENDAAL - De vrouw die volgens meerdere ooggetuigen op een kruising in Roosendaal een bestelbusje was ingetrokken, is terecht. De bestuurder van het voertuig is aangehouden. Ook de vrouw zit op het politiebureau. Ze gaan beiden een verklaring afleggen over wat er is gebeurd.

 • 22 Maart 2019 om 11:48

Rucphen krijgt zijn nieuwe onderscheidingen

RUCPHEN - De gemeente Rucphen gaat -naar eigen zeggen - vele onderscheidingen uitreiken de komende jaren. De gemeenteraad stemde woensdag unaniem in met het voorstel om twee nieuwe gemeentelijke onderscheidingen te introduceren.

 • 22 Maart 2019 om 14:03

Grote zoektocht naar mogelijke ontvoerder in Roosendaal: β€˜Vrouw op kruising in busje getrokken’

ROOSENDAAL - De politie is vrijdagochtend in de omgeving van Roosendaal een grote zoekactie begonnen vanwege een mogelijke ontvoering. Volgens verschillende ooggetuigen is een vrouw op een kruising in een bestelbusje getrokken door de bestuurder. Die zou vervolgens in volle vaart zijn weggereden.

 • 22 Maart 2019 om 11:48

Grote zoektocht naar mogelijke ontvoerder in Roosendaal: β€˜Bestuurder trok vrouw in auto’

ROOSENDAAL - De politie is vrijdagochtend in de omgeving van Roosendaal een grote zoekactie begonnen vanwege een mogelijke ontvoering. Volgens verschillende ooggetuigen is een vrouw op een kruising in een auto getrokken door de bestuurder. Die zou vervolgens in volle vaart zijn weggereden.

 • 22 Maart 2019 om 11:48

Grote zoektocht naar mogelijke ontvoerder in Roosendaal: β€˜Vrouw tegen wil in auto getrokken’

ROOSENDAAL - Een vrouw is vrijdagochtend in Roosendaal mogelijk tegen haar wil in een auto getrokken. De politie heeft groot opgeschaald vanwege deze mogelijke ontvoering. In de omgeving van Roosendaal wordt uitgekeken naar een grijze auto.

 • 22 Maart 2019 om 11:48

Op de kop na bier en wodka: eis 120 uur taakstraf

BREDA/ROOSENDAAL - Tegen de 26-jarige drankrijder Stanislav Z. uit Roosendaal is vrijdag 120 uur taakstraf geëist en een rijverbod van 9 maanden, waarvan 3 voorwaardelijk. De man veroorzaakte 14 januari vorig jaar een eenzijdig ongeluk op de Bergsebaan in Roosendaal. Daarbij raakte een vriend van hem, die op de bijrijdersstoel zat, zwaargewond.

 • 22 Maart 2019 om 11:57

Mogelijke ontvoering in Roosendaal, politie zoekt auto met specifiek kenteken

ROOSENDAAL - In Roosendaal is vrijdag aan het einde van de ochtend iemand mogelijk ontvoerd. Volgens ooggetuigen zou er op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan met de Jan Vermeerlaan een onbekend persoon in een auto zijn getrokken.

 • 22 Maart 2019 om 11:48

Halderberge sluit aan bij anoniem meldpunt misdaad

OUDENBOSCH - Met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst is ook de gemeente Halderberge aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem. Met het partnerschap willen de gemeente en de politie werken aan een nog veiliger Halderberge.

 • 22 Maart 2019 om 11:33

Cubicco-droomhuis aan diggelen na faillissement

ROOSENDAAL - Zijn tiny houses zouden de wereld veroveren. Klein, duurzaam en betaalbaar. Roosendaler Randy Riteco beloofde zakenpartners gouden tijden. Maar zijn Cubicco BV is failliet verklaard. Het droomhuis ligt aan diggelen en investeerders voelen zich 'belazerd’.

 • 22 Maart 2019 om 11:15

Stamtafels als nieuwe ontmoetingsvorm voor ouderen

ROOSENDAAL - Zorglocaties Bloemschevaert, Wiekendael en Sint Elisabeth in Roosendaal krijgen in de loop van volgende maand een eigen aparte inloopvoorziening voor ouderen. Wiekendael bijt op 1 april het spits af. Deze zogeheten stamtafels zijn een initiatief van zorginstellingen Groenhuysen en Sint Elisabeth. Die twee organisaties werken hierin samen.

 • 22 Maart 2019 om 10:00

Rucphen legt kritiek op onderzoek aanvliegroute naast zich neer

RUCPHEN - De meerderheid in de Rucphense gemeenteraad vindt dat er geen nieuw onderzoek nodig is naar de ligging van het 'entry-point' van Breda International Airport.

 • 22 Maart 2019 om 09:55

Gidsen van Saint Louis zijn even klaar met rondleiden, maar krijgen wel een β€˜Pluim’ als stimulans

OUDENBOSCH - Als er voor de hele gemeente Halderberge ooit een carnavalsnaam verzonnen moet worden, is ‘Pluimenrijk’ wellicht een goede suggestie. Niet alleen lopen er ten tijde van carnaval vijf prinsen met steken vol veren rond, actieve verenigingen en organisaties worden veelvuldig bedeeld met de zogeten Pluim van de gemeente.

 • 22 Maart 2019 om 09:00

Een op vier West-Brabanders gaat voor populistisch rechts. Maar drie op vier niet

BREDA - De trend dat West-Brabant rechtser stemt dan de rest van de provincie zet zich voort. Want terwijl het CDA met name in het oosten van Brabant stand houdt, duikt Forum voor Democratie vanuit het niets massaal op in de Westhoek.

 • 22 Maart 2019 om 08:30

Toren Lambertuskerk in Wouw moet snel opgeknapt worden

WOUW - Bij inspectie van de Lambertuskerk in Wouw met een grote kraan is het kerkbestuur donderdag geschrokken van de staat van de toren. De toren zal snel helemaal gerestaureerd moeten worden. ,,Met de veiligheid lopen we geen gevaar, maar de toren moet binnen 3 tot 5 jaar worden opgeknapt.”

 • 22 Maart 2019 om 06:00
OuderBN DeStem - Roosendaal

Omwonenden Poolse super in Roosendaal: β€˜Is schadeclaim belangrijker dan ons woongenot?’

ROOSENDAAL - ,,Is een eventuele schadeclaim van de meubelhal aan de Gastelseweg belangrijker dan de leefbaarheid, de veiligheid en het woongenot van de omwonenden van de Poolse supermarkt?” Die vraag zou voorzitter Barro Wijkmans van het Bewonerscomité Kalsdonk graag voorleggen aan de plaatselijke politiek.

 • 21 Maart 2019 om 20:00
❌