[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 17 Juli 2018BN DeStem - Roosendaal

Bewegen is goed voor je, geslaagde sportdag voor bewoners Bloemschevaert in Roosendaal

ROOSENDAAL - Dat sporten en bewegen goed voor je is, ook op hoge leeftijd, blijkt wel op de tweede sportdag op complex De Bloemschevaert in Roosendaal. De bewoners bewegen snel tussen de tien onderdelen van het parcours in de middag. ,,Het zou zonde zijn wanneer we een onderdeel missen."

 • 17 Juli 2018 om 20:24

Vier partners in religieus erfgoed Oudenbosch houden elkaar goed vast

OUDENBOSCH - Politiek Halderberge slaakt een zucht van verlichting nu maandag eindelijk een 'doorstart' voor het miljoenenproject religieus erfgoed is gemaakt. Kritische noten zijn er ook.

 • 17 Juli 2018 om 17:00

Twee Roosendalers op de vlucht voor Dordtenaar met mes

ROOSENDAAL – Een 25-jarige Dordtenaar heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee 18-jarige Roosendalers de stuipen op het lijf gejaagd.

 • 17 Juli 2018 om 11:14

Na zomervakantie zijn scooters niet meer gewenst in Roosendaalse binnenstad

ROOSENDAAL - Roosendaal pakt na de zomervakantie door met het weren van gemotoriseerd verkeer uit het centrum.

 • 17 Juli 2018 om 11:10

Haven Moerdijk is decor voor natuurfilm De Nieuwe Wildernis 2

MOERDIJK - Bioscoopfilm De Nieuwe Wildernis 2 wordt voor een groot deel in haven- en industriegebied Moerdijk opgenomen. BN DeStem ging met de regisseurs op zoek naar 'Hollands wildlife'.

 • 17 Juli 2018 om 10:22

Roosendaler remixt in opdracht van 2 Unlimited

ROOSENDAAL - Een laatbloeier mogen we Paul Brugel niet noemen. Hij remixte al 39 albums en vele radio-opdrachten bij elkaar. Nu klopte 2 Unlimited bij 'De grootste DJ van Nederland' aan.

 • 17 Juli 2018 om 09:46

'Aanpak asbestverwijdering in Roosendaal niet overhaasten'

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal zegt niet zonder meer ja tegen het versneld aanpakken van asbestdaken, zoals de Vereniging van Nederlandse Gemeenten dat voorstaat.

 • 17 Juli 2018 om 09:37

De Nieuwe Wildernis van industrieterrein Moerdijk

MOERDIJK - Een natuurfilm in het industrie- en havengebied van Moerdijk? BN DeStem ging met de filmploeg op zoek naar fotogeniek wild.

 • 17 Juli 2018 om 09:18

Opluchting over advies huishoudelijke hulp in Roosendaal, maar dwangsommen dreigen

ROOSENDAAL - Het kan niet zo zijn dat de gemeente Roosendaal pas in september besluit of en zo ja, hoe het systeem met huishoudelijke hulp aangepast moet worden.

 • 17 Juli 2018 om 07:00
Gisteren โ€” 16 Juli 2018BN DeStem - Roosendaal

Miljoenenproject religieus erfgoed in Oudenbosch kan van start

OUDENBOSCH - De uitvoering van miljoenenproject 'religieus erfgoed in Oudenbosch' is een stap dichterbij. Maandag ondertekenden de provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge, Woonkwartier en aannemer Van Agtmaal de samenwerkingsovereenkomst. Miljoenen euro's gaan naar het behoud van het religieus erfgoed in het centrum van Oudenbosch. Het streven is om nog eind dit jaar van start te gaan met het eerste deelproject.

 • 16 Juli 2018 om 20:35

Hoe Netflix mijn leven verpest

Netflix is een monster, maar makkelijk te verwarren met een schattig meisje met twee vlechtjes.

 • 16 Juli 2018 om 19:30

GTC Rally Seppe een blijvertje

BOSSCHENHOOFD - Als het aan Breda International Airport (BIA) in Bosschenhoofd ligt, is de GTC Rally een blijvertje.

 • 16 Juli 2018 om 18:00

Terrein Victoria'03 kuuroord voor internationale profs: Griekse topclub, Kroaten en NAC op bezoek

Terwijl het kwik al wekenlang rond de dertig graden Celsius schommelt, geniet de selectie van Victoria'03 van een welverdiende voetballoze periode. Buitens een verdienstelijke oefenwedstrijd tegen NAC dan. Daarentegen kent de grasmeester van Victoria'03 geen zomerstop. Het is een komen en gaan van duurbetaalde profvoetballers deze weken in Oudenbosch.

 • 16 Juli 2018 om 17:35

Ook erespeld voor Roosendaalse jongeren: de Jongerenroos

ROOSENDAAL - Als het aan de Roosendaalse gemeenteraad ligt, krijgt Roosendaal naast de Roosenspeld ook een aparte jongerenonderscheiding: de Jongerenroos. Die kan worden uitgereikt aan jongeren die zich op een bijzondere manier belangeloos inzetten voor de samenleving.

 • 16 Juli 2018 om 17:00

'Water in een laag schaaltje en kattenvoer voor egels in de tuin'

ROOSENDAAL - Het zijn niet alleen planten, die het zwaar hebben onder de huidige weersomstandigheden. Ook vogels en dieren zijn doorlopend op zoek naar verkoeling en naar drinken.

 • 16 Juli 2018 om 15:24

Afvaldump en vandalisme: roerig weekend voor Roosendaals centrum

ROOSENDAAL - De Roosendaalse binnenstad heeft een roerig weekend achter de rug. Op sociale media gaan de nodige foto's rond van afvaldump en lichte vandalisme.

 • 16 Juli 2018 om 15:00

Ruim honderd bezwaren tegen Campus A58 in Roosendaal, vrees voor geluids- en verkeersoverlast

ROOSENDAAL - Ruim honderd mensen hebben een bezwaar ingediend bij de gemeente Roosendaal in de hoop de plannen voor een supergroot distributiecentrum op het vroegere Philipsterrein nog wat aan te kunnen passen.

 • 16 Juli 2018 om 14:16

Ruim honderd bezwaren Campus A58

ROOSENDAAL - Ruim honderd mensen hebben een bezwaar ingediend bij de gemeente Roosendaal in de hoop de plannen voor een supergroot distributiecentrum op het vroegere Philipsterrein nog wat aan te kunnen passen.

 • 16 Juli 2018 om 14:16

Tachtiger uit Roosendaal loopt voor de 40e keer de Nijmeegse Vierdaagse: 'Zolang het kan, ga ik door'

HALSTEREN - 82 jaar is ze. Maar nog steeds zo fris als een hoentje. De geboren Roosendaalse Bertha de Graaf, die nu in Halsteren woont, loopt vanaf morgen de 30 kilometer tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Voor de veertigste keer. Een mijlpaal.

 • 16 Juli 2018 om 12:27

'Ik hoop dat ik anderen kan inspireren'

ETTEN-LEUR - Zwemmen, uit eten, naar de bioscoop, kermis of stappen, Tessa van Geel (24) moest het allemaal opgeven. Deze maand viert ze haar éénjarig werkjubileum bij buurthuis De Linde in Etten-Leur.

 • 16 Juli 2018 om 12:19
โŒ