[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019BN DeStem - Oosterhout

β€˜Wijzere’ Van der Weijden past strijdplan voor Elfstedenzwemtocht aan

WASPIK - Met de wijze lessen van zijn eerste poging in het achterhoofd duikt Maarten van der Weijden komende vrijdag opnieuw het water in voor zijn Elfstedenzwemtocht.

 • 16 Juni 2019 om 10:24

Binnenstadsmanager Oosterhout vertrekt: β€˜Tijd om stokje over te dragenβ€˜

OOSTERHOUT - Stefan van Aarle stopt als binnenstadsmanager in Oosterhout. Hij kondigde zijn vertrek zaterdag aan bij de ORTS. Begin augustus stopt hij, na drie jaar. ,,Ik ben een bouwer en vaak ergens twee tot vier jaar actief. Het is tijd om het stokje over te dragen”, verklaart Van Aarle.

 • 16 Juni 2019 om 10:12

Auto's botsen op elkaar op Vierbundersweg in Dongen

DONGEN - Twee auto's zijn zaterdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Vierbundersweg in Dongen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, onderzoekt de politie.

 • 16 Juni 2019 om 06:59

Twee auto's botsen op elkaar op Vierbundersweg in Dongen

DONGEN - Twee auto's zijn zaterdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Vierbundersweg in Dongen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, onderzoekt de politie.

 • 16 Juni 2019 om 06:59
Gisteren β€” 15 Juni 2019BN DeStem - Oosterhout

Funkerman laat Slotpark Oost op Parkfeest dansen

OOSTERHOUT - Het is 21:15 en Funkerman betreedt het podium. Kinderen spelen nog vlak voor hem, maar al snel gaan ze weg. Een soort van noodgedwongen, om plaats te maken voor dansend publiek. Al snel stroomt Slotpark Oost behoorlijk vol.

 • 15 Juni 2019 om 22:15

Powerweekend Made, β€˜Het lijkt op de betere evenementen in Amerika’

MADE - Het Dieselgeweld is weer losgebarsten met Made’s Powerweekend. En terwijl op de baan de blubber rondspettert, zijn er ook gasten die vanuit een privétent het spektakel gade kunnen slaan.

 • 15 Juni 2019 om 20:12

Lil’ Kleine zorgt voor oponthoud op Parkfeest: β€˜Alle zeilen bijzetten om alles goed te laten verlopenβ€˜

OOSTERHOUT - Het optreden van Lil’ Kleine heeft op het Parkfeest in Oosterhout tot oponthoud geleid. De artiest zou zaterdag vlak voor zijn optreden een extra pakket aan eisen hebben neergelegd bij de organisatie. Daarnaast werd hij bij zijn komst gevolgd door flink wat auto's, wat tot een kortstondig verkeersprobleem leidde.

 • 15 Juni 2019 om 19:45

Fikse files op snelwegen door afsluiting A16 van Breda richting Dordrecht opgelost

MOERDIJK - De afsluiting van de A16 ter hoogte van de Moerdijkbrug richting het noorden zorgde zaterdag voor files op de alternatieve routes over de A59 en de A29.

 • 15 Juni 2019 om 13:47

Miss Montreal en Lil’ Kleine in Oosterhout, β€˜Tof hoor, hier zo in het park’

OOSTERHOUT - ,,Zo vet dat hij eens hier in Oosterhout staat. Volgens mij staat hij normaal echt alleen in Amsterdam”, glunderen Evy (15) en Eef (14) vlak na afloop van het optreden van Lil’ Kleine. ,,Het was echt heel tof, maar eigenlijk wel zoals verwacht. Zijn show was alleen wel erg kort, het was voorbij voordat ik het door had.”

 • 15 Juni 2019 om 19:19

Veerse Truckrun met ruim honderd trucks: β€˜Volgend jaar graag weer over Keizersdijkβ€˜

RAAMSDONKSVEER - Als het kan, wil de Veerse Truckrun volgend jaar weer over de Keizersdijk rijden. Dat zegt voorzitter Jeroen van Dongen. ,,Persoonlijk vind ik het klote dat we er niet overheen konden. De Keizersdijk hééft iets.”

 • 15 Juni 2019 om 18:30

β€˜In de Midden-Brabant Poort Omloop leer je positioneren’

De recreatieve ploegentijdrit in Gilze is in tien jaar uitgegroeid tot een Wielerweekend van formaat, met de klassieker Midden-Brabant Poort Omloop zondag als sportief hoogtepunt. Ook op het programma: een ploegentijdrit (zaterdag), een dernykoers, een vrouwencriterium voor oud-profs, een vrouwencriterium en het Open Gils Kampioenschap voor recreanten.

 • 15 Juni 2019 om 15:29

Fikse files op snelwegen door afsluiting A16 van Breda richting Dordrecht nemen af

MOERDIJK - De afsluiting van de A16 ter hoogte van de Moerdijkbrug richting het noorden zorgde zaterdag voor files op de alternatieve routes over de A59 en de A29. Deze nemen inmiddels af.

 • 15 Juni 2019 om 13:47

Fikse files op snelwegen door afsluiting A16 van Breda richting Dordrecht

MOERDIJK - De afsluiting van de A16 ter hoogte van de Moerdijkbrug richting het noorden zorgt zaterdag voor files op de alternatieve routes over de A59 en de A29.

 • 15 Juni 2019 om 13:47

Ook in Rijen schenken ze nu uitgestelde koffie: een extra kop koffie voor iemand met een smalle beurs

RIJEN - Uitgestelde koffie doet nu ook in Rijen zijn intrede. Het werkt heel simpel: je bestelt in een horecagelegenheid of op het terras iets voor jezelf, maar je rekent één of meerdere consumpties extra af voor iemand met een smalle beurs die daar dan op een later moment van kan genieten. Initiatiefneemster Annelie Reuser (49) verwacht veel van de proef die aan het einde van de zomer wordt geëvalueerd.

 • 15 Juni 2019 om 12:22

In deze staat verkeren de bruggen in uw gemeente

In 2016 moest de Merwedebrug bij Gorinchem plots maandenlang dicht voor zwaar verkeer door ‘haarscheurtjes’. De brug had in theorie nog een levensduur van zes dagen, zo bleek begin dit jaar uit een rapport. Sindsdien klinkt er luid kritiek op de toestand van de bruggen in Nederland. Hoe staat het ervoor in West-Brabant?

 • 15 Juni 2019 om 11:00

Parkfeest Oosterhout is thuiswedstrijd voor Alaniz Morizzette

OOSTERHOUT - De weergoden zijn Parkfeest Oosterhout gezind. Vrijdagavond is de 23e editie van het festival van start gegaan bij aangename temperaturen. En de verwachtingen blijven goed, na een week vol dreiging en neerslag. Het zorgde voor een vol park, dat getrakteerd werd op een divers palet aan coverbands.

 • 15 Juni 2019 om 10:24

Dongen moet de komende jaren schrapen

DONGEN - De gemeente Dongen zal de komende jaren structureel op zoek moeten naar manieren om het jaarlijkse tekort van 3,5 miljoen euro weg te poetsen. Een verhoging van de ozb (onroerende zaakbelasting) lijkt onvermijdelijk.

 • 15 Juni 2019 om 07:00
OuderBN DeStem - Oosterhout

Is die irritante eikenprocessierups nou ook nog onze eigen schuld?

Kan bijna geen toeval zijn: in de week die het vijftigjarig jubileum markeert van kinderboek Rupsje Nooitgenoeg, gaat het elke dag over de eiken­processierups.

 • 14 Juni 2019 om 20:30

Groep 7'ers Geertruidenberg strijden om titel van fitste klas van het jaar

GEERTRUIDENBERG - Plaatjes van etenswaren via een hindernisbaan op de juist plek neerleggen in de schijf van vijf, over de stormbaan razen of een reuzen-fruitmemoryspel spelen. Leerlingen van vier basisscholen sloten het Top Fit leefstijlproject vrijdagmorgen af met een heuse scholenbattle. Basisschool de Biekorf ging er uiteindelijk met de bokaal vandoor.

 • 14 Juni 2019 om 20:27

Oud-burgemeester Rob Schaeffer overleden

RAAMSDONKSVEER/ALMERE - Rob Schaeffer, voormalig burgemeester van de gemeente Raamsdonk, is overleden. Dat meldt Omroep Flevoland. Hij overleed afgelopen week op 81-jarige leeftijd in Almere.

 • 14 Juni 2019 om 20:01
❌