[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019BN DeStem - Oosterhout

Classic Wings en Wheels naar negende editie op vliegbasis Gilze-Rijen

GILZE-RIJEN - Een Donkervoort in het wild, of een Ferrari, Formule 1. Het kan op 31 augustus bij Classic Wings en Wheels, het tweejaarlijks evenement op vliegbasis Gilze-Rijen waar de mooiste auto's te zien zijn. Genodigden kunnen in sommige zelfs mee rijden.

 • 19 Augustus 2019 om 19:00

Oosterhoutse diplomazwemmers nog niet op Amerikaanse tv

OOSTERHOUT - De jeugdige Oosterhoutse zwemmers die een jaar geleden in de Warande zo hun best deden voor de camera's van een Amerikaanse tv-ploeg moeten geduld hebben. De opnames die door CBS News gemaakt zijn van het diploma-zwemmen in Oosterhout zijn nog niet verwerkt in een documentaire. Inmiddels is er door CBS wel een andere documentaire gemaakt over hoe Nederland omgaat met stormvloeden en de stijgende zeespiegel.

 • 19 Augustus 2019 om 18:00

Bestuurder snelle boot is werknemer van Damen in Werkendam: β€˜We zijn geschokt en verslagen’

De bestuurder van de RIB-speedboot die vrijdag betrokken was bij het dodelijke ongeluk op de Nieuwe Maas in Rotterdam, is een medewerker van scheepswerf Concordia-Damen in Werkendam.

 • 19 Augustus 2019 om 16:03

Afsluiting Hoogstraat nog niet aan de orde, verbodsborden weg

OOSTERHOUT/OOSTEIND - Het afsluiten van de Hoogstraat is voorlopig nog niet aan de orde. Dat laat de gemeente Oosterhout weten. De afgelopen dagen ontstond er in Oosteind commotie nadat er door de aannemer alvast verbodsborden waren neergezet aan de zijkant van de Hoogstraat.

 • 19 Augustus 2019 om 16:03

Nachtelijke botsing in Oosterhout: dronken automobilist uit Waspik moet rijbewijs inleveren

OOSTERHOUT/WASPIK - Een dronken automobilist (53) uit Waspik heeft in de nacht van zondag op maandag een aanrijding veroorzaakt in Oosterhout. Het bleek dat hij ruim vier keer zoveel alcohol had gedronken als is toegestaan. Dat meldt de politie.

 • 19 Augustus 2019 om 10:17

Plan voor spitsbus van Vrachelen naar Breda

OOSTERHOUT - Schoolgaande jongeren die vanuit Vrachelen in Oosterhout snel naar de opleiding in Breda willen, kunnen als de plannen doorgaan vanaf 2020 in een rechtstreekse bus stappen. Vervoersbedrijf Arriva overweegt om een extra spitsbus (lijn 324) van Vrachelen naar Breda te laten rijden. Wethouder mobiliteit, Marian Witte, van Oosterhout is enthousiast. De provincie hakt in september de knoop door.

 • 19 Augustus 2019 om 07:00
Gisteren β€” 18 Augustus 2019BN DeStem - Oosterhout

VVD Drimmelen breekt lans voor zonneceldakpannen

MADE- Als het aan de Drimmelse VVD ligt, maakt het college zich hard voor het gebruik van zonneceldakpannen. Dat blijkt uit een brief die de VVD stuurde aan burgemeester en wethouders.

 • 18 Augustus 2019 om 12:47

Caribische Dag in Oosterhout: echt connectie met de kermis is er niet

OOSTERHOUT - Voor de tweede maal integreerde het Kaais Zomercarnaval in de vorm van 'de Caribische Dag' met de Oosterhoutse kermis. Dit jaar weer inclusief een heuse parade: zo'n twintig groepen carnavalsbands, sambabands en brassbands dansten en musiceerden van de Leijsenhoek naar het Slotjesveld en weer terug.

 • 18 Augustus 2019 om 11:21

Lekker ravotten op De Kromme Akker in Geertruidenberg

GEERTRUIDENBERG - Waar kunnen kinderen in West-Brabant naartoe om vrijuit te bewegen, te ontdekken en te leren hun grenzen te verleggen? In deel 12 van deze serie: De Kromme Akker. Spelen, ezeltjes voeren logeerkonijnen en zingende clowns. Bij speeltuin en kinderboerderij De Kromme Akker in Geertruidenberg verveel je jezelf nooit.

 • 18 Augustus 2019 om 10:45

Supermarktdief in Rijen vlucht eigen woning in en wordt gepakt, tweede dader ook gearresteerd

RIJEN - Bij de Aldi aan de Hoofdstraat in Rijen werd zaterdagavond net voor sluitingstijd een laptop gestolen. Een 28-jarige man is opgepakt in zijn woning. Een tweede verdachte, een 40-jarige man, is gearresteerd na een korte achtervolging.

 • 17 Augustus 2019 om 20:57
OuderBN DeStem - Oosterhout

Supermarktdief in Rijen vlucht eigen woning in en wordt gepakt

RIJEN - Bij de Aldi aan de Hoofdstraat in Rijen werd zaterdagavond net voor sluitingstijd een laptop gestolen. Een dader is opgepakt in zijn woning, de ander is nog voortvluchtig.

 • 17 Augustus 2019 om 20:57

Supermarktdief in Rijen vlucht eigen woning in en wordt gepakt, tweede dader voortvluchtig

RIJEN - Bij de Aldi aan de Hoofdstraat in Rijen werd zaterdagavond net voor sluitingstijd een laptop gestolen. Een dader is opgepakt in zijn woning, de ander is nog voortvluchtig.

 • 17 Augustus 2019 om 20:57

Dader supermarktoverval in Rijen vlucht eigen woning in en wordt gepakt

RIJEN - Bij een supermarkt aan de Hoofdstraat in Rijen werd zaterdagavond net voor sluitingstijd een computer gestolen. Een dader is opgepakt in zijn woning, de ander is nog voortvluchtig.

 • 17 Augustus 2019 om 20:57

Dongen overloopt Drachtster Boys in verlenging en bekert verder

Er waren 120 minuten voetbal nodig, maar Dongen heeft de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi bereikt. In Friesland gaf eersteklasser Drachtster Boys prima partij, maar de Dongenaren bleken uiteindelijk te sterk: 0-4.

 • 17 Augustus 2019 om 20:11

Lage Zwaluwe, Breda? Op deze plaatsen zit blauwalg in het water

BREDA- Op verschillende plaatsen in de regio is in stilstaand water blauwalg aangetroffen. Waterschap Brabantse Delta waarschuwt om voorzichtig te zijn.

 • 17 Augustus 2019 om 13:00

Dingeman Picocrie (76) gehuldigd in Waspik: 'Pas bij de laatste stoot wordt een partij beslist'

WASPIK - In het bijzijn van zijn collega's van Biljartvereniging Den Bolder is Dingeman Picocrie (76) vrijdagmiddag in Den Bolder in Waspik gehuldigd voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap Driebanden. In een demonstratiewedstrijd liet hij zijn klasse zien.

 • 17 Augustus 2019 om 11:57

32-jarige Tilburger aangehouden na nachtelijke ruzie in Rijen

RIJEN - Een 32-jarige Tilburger is zaterdagochtend aangehouden nadat er meldingen kwamen van een ruzie op Mosstraat in Rijen waarbij sprake zou zijn geweest van een vuurwapen. Het zou gaan om een relationele ruzie met een 36-jarige man uit Rijen.

 • 17 Augustus 2019 om 09:07

Hoe een jongerenpartij zΓ³ de Tweede Kamer in kan

Alles voor ’t jong. Het zingt rond in mijn hoofd. Een uitspraak die vooral in Brabant geldt. Vindt zijn oorsprong in St. Willebrord.

 • 17 Augustus 2019 om 08:15

Wonen in het groen voor een zacht prijsje? Voormalige jeugdinstelling in Oosterhout gaat in de verhuur

OOSTERHOUT - De lege gebouwen op het terrein van de voormalige jeugdinstelling Lievenshove in Oosterhout worden tijdelijk verhuurd. Eigenaar Juzt wil zo verhinderen dat krakers hun intrek in de gebouwen nemen.

 • 17 Augustus 2019 om 07:00

Zaterdag hinder door treinstaking BelgiΓ«

Vanwege een staking zal morgen in België de helft van de treinen uitvallen, verwacht de nationale spoorwegmaatschappij NMBS.

 • 16 Augustus 2019 om 16:30
❌