[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 27 Mei 2018BN DeStem - Oosterhout

Uitverkocht en oergezellig: het Parkfeest staat er weer

OOSTERHOUT - Nog een paar uurtjes, en dan zit Parkfeest 2018 er weer op. De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie die zowel in de line-up als de weersomstandigheden heel veelzijdig was. Bovendien raakte de zaterdag weer ouderwets uitverkocht: ‘’Vijf jaar nadat we bijna failliet gingen, staat het Parkfeest weer sterk’’, aldus voorzitter Jos Zimmerman

 • 27 Mei 2018 om 20:11

Parkfeest Oosterhout tot een einde gekomen

OOSTERHOUT - De laatste dag Parkfeest is tot een einde gekomen. Na een zonovergoten zaterdag, startte de laatste dag Parkfeest met dreigende donkere wolken. Voorzitter Jos Zimmerman is optimistisch: “Rond 16:00 uur verwacht ik wel een buitje, maar ik hoop dat het verder afbuigt. Tot nu toe gaat het goed!”

 • 27 Mei 2018 om 15:00

Brons voor meerkamper Pieter Braun in GΓΆtzis

Meerkamper Pieter Braun uit Terheijden heeft zondag met een persoonlijk record brons veroverd op de meerkamp in het Oostenrijkse Götzis.

 • 27 Mei 2018 om 19:08

Laatste dag Parkfeest van start!

OOSTERHOUT - De laatste dag Parkfeest is begonnen! Na een zonovergoten zaterdag, start de laatste dag Parkfeest met dreigende donkere wolken. Voorzitter Jos Zimmerman is optimistisch: “Rond 16:00 uur verwacht ik wel een buitje, maar ik hoop dat het verder afbuigt. Tot nu toe gaat het goed!”

 • 27 Mei 2018 om 15:00

Majorette voor mensen met een beperking 'Ambers baton is wat kleiner, anders raakt ze mensen'

MADE - Net als je zusjes en vriendinnen op majorette. Voor Amber Spruijt (12) uit Made is het een droom die uitkomt. Vereniging ParaDoskonale geeft vanaf 5 juni immers gratis proeflessen majorette voor mensen met een beperking.

 • 27 Mei 2018 om 10:00
OuderBN DeStem - Oosterhout

Parkfeest Oosterhout zaterdag: optredens van De Dijk en Jaqueline Govaert

OOSTERHOUT - We zitten er lekker in: Parkfeest dag twee alweer. Vrijdag ging het Oosterhoutse festival van start met de Tributenight. Zaterdag staan de grote namen op het podium in het Slotpark.

 • 26 Mei 2018 om 14:15

Loslopende hond zet tanden in kuit van jong wielrennertje

GILZE EN RIJEN - Een jonge wielrenner die een tochtje wilde fietsen door de omgeving van Gilze en Rijen, is vrijdagmiddag met de schrik vrijgekomen toen een loslopende hond hem beet.

 • 26 Mei 2018 om 18:43

Twins houdt huis in Haarlem

De Glaskoning Twins heeft danig huisgehouden in Haarlem. Met een voor de hoofdklasse ongepaste uitslag van 1-19 op zak werd de thuisreis aanvaard.

 • 26 Mei 2018 om 18:06

Parkfeest Oosterhout trapt zaterdag af met optredens van De Dijk en Douwe Bob

OOSTERHOUT - We zitten er lekker in: Parkfeest dag twee alweer. Vrijdag ging het Oosterhoutse festival van start met de Tributenight. Zaterdag staan de grote namen op het podium in het Slotpark.

 • 26 Mei 2018 om 14:15

Parkfeest zaterdag trapt af: optredens van De Dijk en Douwe Bob

OOSTERHOUT - We zitten er lekker in: Parkfeest dag twee alweer. Vrijdag ging het Oosterhoutse festival van start met de Tributenight. Vandaag staan de grote namen op het podium in het Slotpark.

 • 26 Mei 2018 om 14:15

Donker restaurant strijdt voor behoud blind personeel in Breda

BREDA - Het is een indrukwekkende ervaring: in het pikkedonker eten bij restaurant Zwart in Breda. Maar of het nog lang kan, is maar helemaal de vraag. Het restaurant heeft moeite het blinde en slechtziende personeel vast te houden.

 • 26 Mei 2018 om 11:00

Donker restaurant strijdt voor behoud blind personeel

BREDA - Het is een indrukwekkende ervaring: in het pikkedonker eten bij restaurant Zwart in Breda. Maar of het nog lang kan, is maar helemaal de vraag. Het restaurant heeft moeite het blinde en slechtziende personeel vast te houden.

 • 26 Mei 2018 om 11:00

Hoort Van Gogh Museum in Brabant?

De afgelopen weken is er discussie ontstaan over het Van Gogh Museum. Dat staat nu in Amsterdam, maar is dat wel de juiste plek? Horen de werken van Van Gogh niet thuis in Brabant? Híer zag Van Gogh het levenslicht. In deze provincie woonde hij een deel van zijn leven en deed hij inspiratie op voor zijn schilderijen.

 • 26 Mei 2018 om 11:00

Rolf uit Dongen (van Viktor): 'Het was vriendschap op het eerste gezicht'

GELDROP/DONGEN - Nederlands beroemdste designers Viktor Horsting (49) uit Geldrop en Rolf Snoeren (48) uit Dongen vieren het 25-jarig bestaan van hun modehuis Viktor & Rolf. ,,Het was vriendschap op het eerste gezicht.’’

 • 26 Mei 2018 om 09:00

Grote hoeveelheden harddrugs gevonden in woning in Dongen, 21-jarige verdachte achter slot en grendel

DONGEN - Een grote hoeveelheid drugs en de aanhouding van zes verdachten was vrijdag de opbrengst van een drugsonderzoek in Dongen. De politie werd ingelicht via een anonieme melding.

 • 26 Mei 2018 om 09:15

Geertruidenberg doet het zuinig aan: 'Je kunt iets in goud of zilver doen, maar misschien is brons ook wel goed'

RAAMSDONKSVEER - Hoge uitgaven in de jeugdzorg zorgen ervoor dat de gemeente Geertruidenberg over het jaar 2017 minder geld overhoudt dan verwacht. Nog altijd kan wethouder Adriaan de Jongh zwarte cijfers in zijn boekje schrijven: ruim 660.000 euro in de plus.

 • 26 Mei 2018 om 09:06

Jo rijmt op Zydeco, Jo Γ­s Zydeco

Zeg Jo in de regio Raamsdonksveer en je zegt Zydeco. Jo rijmt op Zydeco, Jo ís Zydeco. De vingers van Jo rusten nooit. Zijn accordeon deint eeuwig heen en weer. Met fijngeknepen ogen beweegt Jo op het ritme van de muziek.

 • 26 Mei 2018 om 07:30

Flinke houseparty in bossen Chaam stilgelegd: 'Feestje moet kunnen, maar niet midden in de natuur'

CHAAM – In de bossen bij Chaam is in de nacht van vrijdag op zaterdag een illegale houseparty stilgelegd. Ongeveer 175 feestvierders zijn naar huis gestuurd. Tegen de twee organisatoren van het feest is proces-verbaal opgemaakt vanwege geluidshinder.

 • 26 Mei 2018 om 07:16

Misdaadmeter: Breda stabiel in top-20

BREDA - Breda is één plekje geklommen in de AD Misdaadmeter en staat nu 15e op de ranglijst van onveilige gemeenten. In de hele regio nam vooral het aantal auto-inbraken fors af.

 • 26 Mei 2018 om 06:00

Parkfeest Oosterhout broeierig van start, eindigend met onweer

OOSTERHOUT – ,,De afgelopen week was er nog een flinke run op kaarten”, glunderde Carmen Mutsaers namens de organisatie van Parkfeest Oosterhout. In een broeierig warm Slotjespark, trapte de Red Hot Chilinators het festival vrijdagavond af.

 • 25 Mei 2018 om 19:13
❌