[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019BN DeStem - Moerdijk

Willemstadse oldtimers toeren naar Zeeland en terug

WILLEMSTAD - Klassiekers uit Willemstad rijden een toertocht voor het goede doel.

 • 21 Mei 2019 om 11:39

'Als kind speelde Hubertus al priestertje'

Jan Bax (58) uit Halsteren woont al zijn hele leven in de Kapelaan Molstraat. Naamgever Hubertus Mol overleefde WO II niet, hij werd slechts 30 jaar.

 • 16 Mei 2019 om 08:59

Aandacht voor ander geeft voldoening

Heb je vaker met ouderen of mensen met dementie gewerkt?

 • 15 Mei 2019 om 11:45

Moerdijk zet fors is op aanpak criminaliteit buitengebied

ZEVENBERGEN - Hennepkwekerijen in leegstaande boerenschuren, drugslabs in loodsen en drugsdumpingen op polderweggetjes. Criminelen nestelen zich steeds vaker in het buitengebied. De gemeente Moerdijk zet daarom de komende jaren fors in op de aanpak van ondermijnende criminaliteit in het buitengebied.

 • 21 Mei 2019 om 06:10
Gisteren β€” 20 Mei 2019BN DeStem - Moerdijk

IJzeren buis valt op man in haven Moerdijk: slachtoffer zwaargewond

MOERDIJK - Bij een bedrijf aan de Komeetweg in Moerdijk is maandagmiddag een medewerker zwaargewond geraakt. Hij kreeg volgens een collega een ijzeren buis op zich.

 • 20 Mei 2019 om 17:12

Woeste Ajax-fan (56) verlaat amateurclub Willemstad na bekladding: 'Ze schreven kankerjood op mijn auto’

WILLEMSTAD - Lastiggevallen worden omdat je voor Ajax bent. Het overkomt de 56-jarige Stef Driesse uit Willemstad al jaren. Afgelopen weekend was het opnieuw raak: vandalen bekladden zijn auto met grove scheldwoorden en gingen er met twee clubvlaggen en een Ajax-beeld vandoor. ,,Ik heb meteen afscheid genomen van mijn voetbalclub, want ik vermoed dat de daders daar vandaan komen.”

 • 20 Mei 2019 om 14:56

Moedig je favoriete leraar, lerares of conciΓ«rge aan in de tweede ronde

BREDA - Wie wordt de leraar, lerares of conciërge van het jaar in 2019? Op woensdag 5 juni wordt bekend wie de winnaars zijn tijdens het Onderwijsgala. Tot die tijd kunnen de finalisten aangemoedigd worden via onze Facebook-ronde.

 • 20 Mei 2019 om 13:01

Jongeren gaan zelf geld ophalen voor nieuwe skatebaan in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Veel diversiteit aan obstakels, dat is de wens van de skaters die hun skills & tricks vertonen in het skatepark aan de Kristallaan in Zevenbergen.

 • 20 Mei 2019 om 10:38

Weg vrij voor Waterwijk Fijnaart

FIJNAART - Het is nu definitief: Waterwijk Fijnaart komt er. Nog voor de zomer starten de voorbereidingen van de bouw van deze nieuwe wijk met maximaal 120 woningen in Fijnaart-West.

 • 20 Mei 2019 om 06:02
OuderBN DeStem - Moerdijk

Scheidsrechtercursus bij VV Virtus Zevenbergen: β€˜Ik wil best Eredivisie fluiten’

ZEVENBERGEN - Ieder weekend vinden er talloze voetbalwedstrijden plaats, op alle niveaus tussen spelers van alle leeftijden. Wat al die potjes gemeen hebben: zonder de leiding van een scheidsrechter gaat het niet door.

 • 19 Mei 2019 om 13:10

Iedereen verdient een tweede kans

Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?

 • 19 Mei 2019 om 10:30

Politie vermoedt brandstichting bij autobrand in Klundert

KLUNDERT - De politie onderzoekt een autobrand die in de nacht van vrijdag op zaterdag woedde op de Schanspoort in Klundert.

 • 18 Mei 2019 om 12:18

Kent u de leukste speeltuinen van West-Brabant?

Dat buitenspelen goed is voor kinderen, hebben we vorige week op deze pagina al breed uitgemeten. Volgende week donderdag begint op deze pagina een serie waarbij we op zoek gaan naar ultiem speelplezier. Wekelijks bezoeken we een speeltuin in West-Brabant, van stadsspeeltuin tot natuurspeeltuin of speelgelegenheden bij een horecagelegenheid.

 • 18 Mei 2019 om 11:15

Bredase schipper drugsboot was vertrouwd gezicht in haventje Moerdijk

Op woensdagavond 21 november 2018 vaart de Arsianco vanuit Amsterdam via Nieuwegein richting zuiden. Het in 1961 in Duitsland gebouwde binnenvaartschip komt de volgende avond aan in de haven van het dorp Moerdijk.

 • 18 Mei 2019 om 07:45

Waarom Mark Rutte en Rico Verhoeven op elkaar lijken

Rico Verhoeven en Mark Rutte lijken op elkaar. Ik geef toe dat ik het ook niet meteen zag, maar sinds deze week is het me duidelijk.

 • 17 Mei 2019 om 21:00

Of de Winterschoolliner naar Zevenbergen een blijvertje is? Deze winter moet dat blijken

STANDDAARBUITEN/NOORDHOEK/ZEVENBERGEN - De Winterschoolliner moet komende winter heel wat meer passagiers per dag vervoeren dan het gemiddelde van dertien tijdens de afgelopen winter, anders is het daarna over en uit voor de nieuwe buslijn.

 • 17 Mei 2019 om 17:30

Freek over zijn hockeymaat: β€˜Bij een relatie met Tommie, krijg je mij erbij’

Tommie Mouwen (27) uit Roosendaal en Freek van Sint-Truijen (23) uit Zevenbergen zijn beiden lid van hockeyvereniging Pelikaan in Roosendaal. Ze raakten bevriend toen ze samen in het eerste team terechtkwamen.

 • 17 Mei 2019 om 14:36

De vestingstadjes Willemstad en Klundert: werk in uitvoering

WILLEMSTAD/KLUNDERT - Het beter in beeld brengen van de inundatiewerken bij Willemstad. Dat wordt dit voorjaar de eerste klus van de langverwachte opknapbeurt van de vestingwerken in dit stadje en Klundert.

 • 17 Mei 2019 om 12:01

Notenkrakers Zomerfestival in Zevenbergen belooft een feestje

ZEVENBERGEN - Het is weer gelukt om de beste blaasbands van Nederland naar Zevenbergen te halen", zegt Marcel Schoones, voorzitter Notenkrakers Zomerfestival.

 • 17 Mei 2019 om 10:07

30.000 euro. Dat kostte het leegpompen van de drugsboot in haven Moerdijk. β€˜En die gaat de eigenaar betalen’

MOERDIJK/ZEVENBERGEN - De kosten die de gemeente Moerdijk afgelopen weekend heeft gemaakt met het leegpompen van het binnenvaartschip dat een drugslab bleek te bevatten, worden verhaald op de eigenaar van het vaartuig.

 • 17 Mei 2019 om 06:06
❌