[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 5 Augustus 2020BN DeStem - Moerdijk

Zevenbergen moet nog wachten op geluidschermen bij het spoor

ZEVENBERGEN - Het is nog steeds niet duidelijk wanneer de geluidschermen bij het spoor in Zevenbergen er daadwerkelijk komen.

 • 5 Augustus 2020 om 20:03

Hoe is het nu met... Romy (22), die langzaam blind wordt?

WILLEMSTAD - In deze rubriek spreken we mensen die een tijd geleden in het nieuws waren. Waar zijn ze gebleven en hoe vergaat het ze nu? Deze week: Romy van Gemert (22) uit Willemstad. Ze lijdt aan het syndroom van Usher en wordt daardoor langzaam blind.

 • 5 Augustus 2020 om 10:38
Gisteren β€” 4 Augustus 2020BN DeStem - Moerdijk

Pauline naait mondkapjes: β€˜Met de opbrengst maken we andere mensen blij’

WILLEMSTAD - Bij de voordeur van Pauline Joosten in Willemstad staat een droogrek dat volhangt met zelf genaaide mondkapjes. Ze verkoopt ze voor weinig geld en gebruikt de opbrengst om iets leuks te doen voor andere mensen.

 • 4 Augustus 2020 om 14:06

Verwarde man dreigt agenten neer te steken in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Een verwarde man dreigde in de nacht van maandag op dinsdag politieagenten neer te steken in Zevenbergen. Dat meldt de politie. Het incident gebeurde buiten op straat, waar precies is nog onbekend.

 • 4 Augustus 2020 om 11:30

Een mondkapje in de stof van de bruidsjurk? Geen probleem!

Uitwasbare exemplaren, wegwerpvarianten, neutrale en met printjes en parels. Waren mondkapjes aan het begin van de corona-uitbraak soms moeilijk te bemachtigen, nu kun je ze zelfs bij een bruidswinkel kopen. ‘Uiteraard in dezelfde stof als de trouwjurk.’

 • 4 Augustus 2020 om 11:00

Dit is wat buurtpreventie gemeente Moerdijk nog allemaal meer gaat doen

ZEVENBERGEN - De buurtpreventieteams in de gemeente Moerdijk gaan vanaf volgend jaar niet alleen meer surveilleren om woninginbraken te voorkomen, maar bijvoorbeeld ook praatjes maken met ouderen of verloedering van tuintjes in de gaten houden.

 • 4 Augustus 2020 om 06:00
OuderBN DeStem - Moerdijk

De Efteling is verworden tot Tokkieland

We waren gewaarschuwd. 'Ga niet naar de Efteling, mensen gedragen zich niet', zien we op sociale media van mensen die tóch zijn gegaan.

 • 3 Augustus 2020 om 20:00

Rabobank Zevenbergen blijft voorlopig gesloten

ZEVENBERGEN - De Rabobank-vestiging in Zevenbergen blijft voorlopig gesloten. Dat is niet alleen het gevolg van de coronacrisis, zegt directievoorzitter Johan Staes van Rabobank West-Brabant Noord.

 • 3 Augustus 2020 om 19:37

Ron verliest zijn hond Whoopy bij noodlottig ongeval op A16 bij Moerdijk: β€˜Ik ben er helemaal kapot van’

,,Ik ben moedeloos, radeloos, leeg en zo verdrietig.” Ron van Pelt verloor maandagmorgen één van zijn drie honden, nadat ze de A16 op waren gerend. Hond Whoopy werd aangereden en overleefde de klap niet.

 • 3 Augustus 2020 om 18:44

Pelikaan verkoopt nieuwbouwkantoor in aanbouw

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - De Pelikaan Travel Group uit Zevenbergen lijkt niet naar Etten-Leur te verhuizen. De reisorganisatie had een groot kantoorpand in aanbouw aan de Bredaseweg, maar dat complex staat in de verkoop. "Dat klopt", bevestigt makelaar Leon de Lobel.

 • 3 Augustus 2020 om 16:32

Jesse (21) is klokkenluider: 'Met het touw mee omhoog vliegen? Dat heb je liever niet’

Jesse Oostermann (21) uit Zevenbergen behoort als lid van het Utrechts Klokkenluiders Gilde tot een select gezelschap. Als luidmeester ‘dirigeert’ hij regelmatig de luidersploeg die met touwen de eeuwenoude en duizenden kilo’s wegende klokken van de Dom laten galmen.

 • 3 Augustus 2020 om 11:52

Bah! Dit is waarom het in Zevenbergen vandaag zo stinkt

ZEVENBERGEN - Het uitrijden van champost aan de Markdijk is maandagochtend de reden geweest van stankoverlast in Zevenbergen.

 • 3 Augustus 2020 om 13:31

Loslopende hond doodgereden op A16 bij Moerdijk

MOERDIJK - Eén van de drie loslopende honden die maandagochtend iets voor half acht voor chaos zorgden op de A16 bij Moerdijk, is om het leven gekomen. Het beestje is aangereden en overleefde dat niet. Dat meldt een woordvoerster van Rijkswaterstaat.

 • 3 Augustus 2020 om 07:32

Jesse (21) is klokkenluider: β€˜Klokken luiden is dΓ© hobby, al mijn leven lang’

Jesse Oostermann (21) uit Zevenbergen behoort als lid van het Utrechts Klokkenluiders Gilde tot een select gezelschap. Als luidmeester ‘dirigeert’ hij regelmatig de luidersploeg die met touwen de eeuwenoude en duizenden kilo’s wegende klokken van de Dom laten galmen.

 • 3 Augustus 2020 om 11:52

Loslopende hond overleden op A16 bij Moerdijk

MOERDIJK - Eén van de drie loslopende honden die maandagochtend iets voor half acht voor chaos zorgden op de A16 bij Moerdijk, is overleden. Het beestje is aangereden en overleefde dat niet. Dat meldt een woordvoerster van Rijkswaterstaat.

 • 3 Augustus 2020 om 07:32

Loslopende honden zorgen voor chaos op A16 bij Moerdijk

MOERDIJK - Geen kapotte auto, geen wegwerkzaamheden of ongeluk, maar drie loslopende honden hebben maandagochtend een file veroorzaakt op de A16 richting Rotterdam.

 • 3 Augustus 2020 om 07:32

Als je vakantieland plots op oranje gaat: β€˜Het viel rauw op ons dak’

Een zomervakantie plannen was al niet eenvoudig. Nu Nederland de reisadviezen steeds aanpast na nieuwe corona-uitbraken, wordt het alleen maar ingewikkelder. ,,Ik geloof pas dat mijn vakantie doorgaat, als ik met een wijntje bij de tent zit.''

 • 2 Augustus 2020 om 17:00

Zomerfoto's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville

Peter Sillekens is verkozen tot de weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Hij is op vakantie in de Franse badplaats Deauville. Volgens hem wachten deze parasols op de zon. Misschien zijn ze ook in afwachting van de toeristen die normaal gesproken in het zomerseizoen de stranden bevolken. Deze foto roept een beeld op van verwachting en hoop. De zomer is nog niet voorbij. Er kan nog van alles gebeuren. Van harte gefeliciteerd Peter Sillekens.

 • 2 Augustus 2020 om 14:49

Waarom de gezondheidsenquΓͺte Moerdijk mij buikpijn bezorgt

ZEVENBERGEN - Ziezo, ik heb eindelijk de gezondheidsenquête ingevuld. Een kleine twee weken geleden viel de uitnodiging bij ons in de bus, net als bij nog zo'n zevenduizend andere inwoners van de gemeente Moerdijk.

 • 2 Augustus 2020 om 12:00

Goud gekocht of verkocht? Deel uw ervaring!

De goudprijs heeft een recordhoogte bereikt. Ook in Brabant draaien de goudwisselkantoren overuren.

 • 1 Augustus 2020 om 11:00
❌