[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017BN DeStem - Moerdijk

Baby sterft niet natuurlijke dood, geldboete voor bedreigen burgemeester

Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant dat vrijdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

 • 24 November 2017 om 18:25

War on drugs: de burgervader is geen sheriff

ETTEN-LEUR - In de strijd tegen de drugscriminaliteit speelt de burgemeester een cruciale rol. Maar noem hem geen sheriff of crimefighter. Dan klinkt het alsof hij iets doet dat helemaal niet bij die functie hoort.

 • 24 November 2017 om 16:50

Leegloop in de zorg: dit jaar ruim 10.000 werknemers weg in Brabant

DEN BOSCH - De leegloop van personeel in de zorg gaat steeds sneller. Dit jaar verlieten ruim tienduizend werknemers in Brabant de sector. Voor de achterblijvers leidt de hogere werkdruk tot meer ziekteverzuim, anderhalf procent hoger dan gemiddeld.

 • 24 November 2017 om 16:22

Treinen tussen Breda en Lage Zwaluwe rijden weer

BREDA / LAGE ZWALUWE - Tussen Lage Zwaluwe en Breda reden vrijdagmiddag korte tijdgeen treinen. Dat meldt de NS. Oorzaak hiervan was een defecte trein.

 • 24 November 2017 om 14:59

'Over 3 jaar 80 procent van de peuters Moerdijk naar opvang'

ZEVENBERGEN - Er moeten meer peuters naar de peuteropvang. De gemeente Moerdijk wil dat over drie jaar 80 procent van de peuters uit de gemeente naar een opvang gaat.

 • 24 November 2017 om 12:37

West-Brabant werkt aan verkeersveiligheid. Kijk hier waar

ETTEN-LEUR - West-Brabant en de provincie steken volgend jaar voor zo’n 6 miljoen euro in het verbeteren van de verkeersveiligheid. Het gaat om meer dan veertig projecten. De doelstelling is: mensen moeten vaker de fiets pakken.

 • 24 November 2017 om 11:58

Drugshond speurt partij heroΓ―ne van 20.000 euro op in trein van Dordrecht naar Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft donderdagmiddag in de trein van Dordrecht naar Roosendaal een man aangehouden die een halve kilo heroïne bij zich had. Dat meldt een woordvoerder.

 • 24 November 2017 om 11:26

Zes vragen over het open graven van de haven van Zevenbergen

Het Centrumplan Zevenbergen en met name het opengraven van de Roode Vaart staan weer volop in de belangstelling nu het de gemeente Moerdijk andermaal niet is gelukt een aannemer te vinden die de klus aanpakt. Zes vragen over de Roode Vaart in het centrum van Zevenbergen.

 • 24 November 2017 om 07:00

Openbaar vervoer op afroep tijdens avonduren in het weekend in Moerdijk

ZEVENBERGEN - Openbaar vervoer in avond of weekend. Het is in de gemeente Moerdijk nu ver te zoeken, maar als het aan het college van B en W ligt, komt daar in het voorjaar verandering in.

 • 23 November 2017 om 22:00

6 vragen over het opengraven van de haven van Zevenbergen

Het Centrumplan Zevenbergen en met name het opengraven van de Roode Vaart staan weer volop in de belangstelling nu het de gemeente Moerdijk andermaal niet is gelukt een aannemer te vinden die de klus aanpakt. Zes vragen over de Roode Vaart in het centrum van Zevenbergen.

 • 24 November 2017 om 07:00
Gisteren β€” 23 November 2017BN DeStem - Moerdijk

Ook in avond en weekend rijdt bus voor in Moerdijk

ZEVENBERGEN - Openbaar vervoer in avond of weekend. Het is in de gemeente Moerdijk nu ver te zoeken, maar als het aan het college van B en W ligt, komt daar in het voorjaar verandering in.

 • 23 November 2017 om 22:00

Overkapping vernield, politiebanden lek gestoken en woningbrand

Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat donderdag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

 • 23 November 2017 om 21:00

Opengraven haven Zevenbergen: wisselende reacties op weekmarkt

ZEVENBERGEN - Wethouder Thomas Zwiers kondigde onlangs aan dat het opengraven van de haven in Zevenbergen vertraging heeft opgelopen tot sowieso eind 2019. Toch blijven Thijs van Tetering en Maurice Roks positief gestemd. 

 • 23 November 2017 om 20:30

Brabantse bonbonbal voor bij de koffie

ETTEN-LEUR - Carl Schipper overspoelt het land met chocoladeballen. Na de Amsterdamse en de Limburgse rolt nu het Brabants Balletje binnen.

 • 23 November 2017 om 19:30

Diefstal politiekleding uit stomerij Zevenbergen bij opsporingsprogramma Bureau Brabant

ZEVENBERGEN - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag  aandacht aan de diefstal van politiekleding uit een stomerij in Zevenbergen. 

 • 23 November 2017 om 14:58

Een van Nederlands grootste denkers had Zevenbergse moeder

ZEVENBERGEN - Hij heeft standbeeld in Rotterdam, een brug draagt er zijn naam: weinigen weten dat de moeder van Erasmus Zevenbergse was.

 • 23 November 2017 om 11:41

Hennepkwekerijen gevonden in vier plaatsen

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft woensdag in vier panden in de regio hennepkwekerijen gevonden. Dat gebeurde in Poortvliet, Fijnaart, Bergen op Zoom en Tholen. 

 • 23 November 2017 om 10:27

'Goedkoop met de bus door Brabant tijdens carnaval'

In heel Brabant een passe-partout voor de bus tijdens carnaval. 'Veiliger en goede reclame voor de bus'. Dat voorstel heeft de fractie van GroenLinks gedaan bij de behandeling van de begroting van Provinciale Staten van Noord-Brabant. 

 • 23 November 2017 om 06:50

Zevenbergse Tejatergroep Snippers brengt absurde sprookjes

ZEVENBERGEN - Roodkapje die een relatie krijgt met haar wolf, een nietsontziende stiefmoeder met haar rare dochters Paris & Hilton en een lakei die smoorverliefd is op een prins. Het klinken als absurde sprookjes, en dat zijn het ook. Komend weekend en het weekend daarop worden ze door de Zevenbergse Tejatergroep Snippers gespeeld tijdens de familievoorstelling 'Lang en Gelukkig'.

 • 23 November 2017 om 07:00

GroenLinks wil in heel Brabant goedkoop busvervoer tijdens carnaval

DEN BOSCH - In heel Brabant een passe-partout voor de bus tijdens carnaval. 'Veiliger en goede reclame voor de bus'. Dat voorstel heeft de fractie van GroenLinks gedaan bij de behandeling van de begroting van Provinciale Staten van Noord-Brabant. 

 • 23 November 2017 om 06:50
❌