[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019BN DeStem - Etten-Leur

Code geel: warme dag met onweer en stevige windstoten

Het wordt vandaag, vooral in het oosten van het land, 's zomers warm. Die warmte gaat echter gepaard met enkele pittige onweersbuien, met mogelijk hagel en windstoten. Vanaf 13.00 uur heeft het KNMI daarom code geel afgegeven voor alle provincies.

 • 20 Juli 2019 om 07:03

Code geel: warme dag met onweer in de middag en avond

Het wordt vandaag een warme, maar bewolkte, dag met temperaturen oplopend tot 28 graden. In de loop van de vanmiddag trekken een fors aantal onweersbuien over het land. Vanaf 13.00 uur heeft het KNMI daarom code geel afgegeven voor alle provincies.

 • 20 Juli 2019 om 07:03

Knap van die horecajongens: kraanwater serveren en doen alsof dat een spiksplinternieuw idee is

Je hebt mensen die zelfs een drol kunnen verkopen alsof het een nieuwe uitvinding is. ,,Een eerlijk, natuurlijk product’’, zo zouden ze het uitwerpsel prijzen. ,,Volledig recyclebaar ook. Met een warme bruintint die past bij ieder inte­rieur. En wat ook heel mooi is: je kunt het gewoon door de wc spoelen!’’

 • 20 Juli 2019 om 10:15

Architect (86) van Station Etten-Leur: 'Geslaagd gebouwtje’

ETTEN-LEUR - Een zomerserie over mensen, treinen en gebouwen. Over het Stationsplein waaraan veel mankeert, maar waar álles gaat veranderen. Afl. 6: de architect.

 • 20 Juli 2019 om 10:00

Code geel: warme dag op komst, met onweer in de middag en avond

Het wordt vandaag een zomerse, maar bewolkte, dag met temperaturen oplopend tot 28 graden. In het kielzog van die warmte trekken vanmiddag een fors aantal onweersbuien over het land. Vanaf 13.00 uur heeft het KNMI daarom code geel afgegeven voor alle provincies.

 • 20 Juli 2019 om 07:03

Alwel moet alle zeilen bij zetten om afspraken nieuwbouw na te komen

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - De woningmarkt is ernstig verstoord, constateert corporatie Alwel in haar jaarverslag over 2018. ,,Het wordt een uitdagende opgave om de woningbouwplannen, zoals afgesproken, de komende jaren te realiseren.”

 • 20 Juli 2019 om 06:06
OuderBN DeStem - Etten-Leur

Verdachten drugshandel Roosendaal blijven in cel, loods Etten-Leur was distributiecentrum

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL/SPRUNDEL - Vier Roosendalers, die zich gezamenlijk zouden hebben beziggehouden met grootschalige drugshandel en export, blijven in de cel. Een loods in Etten-Leur diende als ‘distributiecentrum’ voor zeker 45 kg amfetamine, 1 kg cocaïne en 144 kg hasj.

 • 19 Juli 2019 om 21:59

Verdachten van groothandel in drugsloods Etten-Leur moeten in de cel blijven

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - Vier Roosendalers, die zich gezamenlijk zouden hebben beziggehouden met grootschalige drugshandel en export, blijven in de cel. Een drugsloods in Etten-Leur diende als ‘distributiecentrum’ voor zeker 45 kg amfetamine, 1 kg cocaïne en 144 kg hasj.

 • 19 Juli 2019 om 19:21

Slijtersvereniging waarschuwt na diefstal in Etten-Leur: β€˜Dieven gaan zeer geraffineerd te werk’

ETTEN-LEUR - Een groep dieven lijkt slijters af te gaan met het doel dure whiskey’s, flessen cognac en champagne te stelen. Daarvoor waarschuwt de landelijke slijtersvereniging, onder voorzitterschap van Bredanaar Ron Andes.

 • 19 Juli 2019 om 12:30

Winkeldieven pikken voor 650 euro aan drank bij Gall&Gall Etten-Leur: β€˜Ze zijn ook bij collega geweest’

ETTEN-LEUR - Een groep vrouwen heeft voor 650 euro aan drank weggenomen bij de Gall&Gall van Mark Janssen aan de Kerkwerve in Etten-Leur. Dat zegt de eigenaar.

 • 19 Juli 2019 om 12:30

Oproep: is uw huis verzakt door de droogte?

WEST-BRABANT - Door de extreem droge zomer van vorig jaar regent het meldingen van woningen die verzakken. Het Kenniscentrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) stelt dat een miljoen huizen risico lopen. BN DeStem zoekt West-Brabanders die kampen met verzakkingen van hun huis.

 • 19 Juli 2019 om 10:18

Van wie is toch dit verrekte graffiti-konijn?

Er zit een konijn in mijn hoofd. Het is net als met een nieuwe auto aanschaffen. Koop je een Renault Twingo, dan zie je ze opeens overal.

 • 19 Juli 2019 om 07:30

Hard op weg naar volledig dekkend harthulp-netwerk in Etten-Leur en Moerdijk

ETTEN-LEUR/ZEVENBERGEN - De gemeenten Etten-Leur en Moerdijk zijn hard op weg om een volledig dekkend AED-netwerk gerealiseerd te krijgen. In Moerdijk moet dat dit jaar gelukt zijn, Etten-Leur neemt volgend jaar extra financiële stappen (20.000 euro) in die richting.

 • 19 Juli 2019 om 06:06

Meeste stemmen in raad voor randweg om Etten-Leur Noord

ETTEN-LEUR - Doortrekken van de Aletta Jacobslaan? ,,Onbespreekbaar", volgens Peter van der Wulp (APB). ,,Voor ons ook op dit moment", valt VVD’er Edgar de Jager bij.

 • 18 Juli 2019 om 10:37

Gaat Stint 2.0 de weg op in West-Brabant?

Het is niet vanzelfsprekend dat kinderdagverblijven in West-Brabant de vernieuwde Stint gaan gebruiken. Het is een beladen onderwerp geworden wat in veel gevallen met ouders en medewerkers wordt besproken.

 • 18 Juli 2019 om 07:00

Breda en Roosendaal hotspots voor autodieven: bekijk hier hoeveel voertuigen in jouw gemeente werden gestolen

Breda en Roosendaal zijn dé hotspots voor auto- en brommerdieven. In de eerste helft van 2019 werden daar in vergelijking met andere plaatsen in Nederland, behoorlijk veel voertuigen gestolen. Dat blijkt uit cijfers van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit.

 • 17 Juli 2019 om 17:12

Waar laten we de eikenprocessierups?

MOERDIJK - In het hele land liggen ladingen vermaledijde eikenprocessierupsen te wachten om verbrand te mogen worden. De meeste afvalbedrijven wagen zich daar niet aan. 'Veel te link voor ons personeel.’

 • 17 Juli 2019 om 14:00

β€˜Station Etten-Leur? Vergane glorie'

ETTEN-LEUR - Een zomerserie over mensen, treinen en gebouwen. Over het Stationsplein waaraan veel mankeert, maar waar álles gaat veranderen. Afl. 5: de treinfanaat.

 • 17 Juli 2019 om 14:00

AutoMaatje zoekt geld Γ©n vrijwilligers in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De Seniorenraad in Etten-Leur blijft naarstig op zoek naar geld én vrijwilligers om het project AutoMaatje in die gemeente van de grond te krijgen.

 • 17 Juli 2019 om 06:06

Palm Parkies stopt met Pas, stapt over naar pin

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL/BREDA - Palm Parkies stopt dit jaar met de Palm Parkies Pas, de oplaadbare pas waarmee bezoekers drankjes en eten kunnen kopen op het terrein. In plaats daarvan stapt de organisatie over naar pin only, dat wil zeggen dat er alleen met pinpassen betaald kan worden.

 • 16 Juli 2019 om 20:03
❌