[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018BN DeStem - Etten-Leur

Spannende dag voor toekomstige bewoners van nieuwe appartementen aan de Juvenaatlaan

ETTEN-LEUR - Voor de toekomstige bewoners van 33 nieuwe appartementen aan de Juvenaatlaan was het vandaag een bijzonder moment. Een maand voordat zij de sleutel krijgen, mochten de 55-plussers voor het eerst naar binnen om te kijken en vooral te meten hoe zij hun huurwoning over een paar weken willen inrichten.

 • 17 Juli 2018 om 16:29

'Ook blinden willen in Etten-Leur zelfstandig van A naar B'

ETTEN-LEUR - Mensen met een visuele beperking missen ribbelbanen (geleidelijnen) in het centrum van Etten-Leur. Ook in het nieuw ingerichte Adriaan van Bergenplein zijn ze niet aangebracht.

 • 17 Juli 2018 om 12:15

Tom Dumoulin start in Profwielerronde Etten-Leur, organisatie aast op meer 'kanjers'

Tom Dumoulin staat zondag 19 augustus aan de start van de Profwielerronde Etten-Leur. Daarmee heeft de ambitieuze criteriumorganisatie op de eerste rustdag in de Tour de France al direct zijn slag geslagen. 'Tom is de eerste kanjer die we binnengehaald hebben', laat comitélid Peter Tunnisen weten in een persbericht.

 • 17 Juli 2018 om 10:36

De Nieuwe Wildernis van industrieterrein Moerdijk

MOERDIJK - Een natuurfilm in het industrie- en havengebied van Moerdijk? BN DeStem ging met de filmploeg op zoek naar fotogeniek wild.

 • 17 Juli 2018 om 09:18

Geldpotjes voor minima Etten-Leur te weinig benut

ETTEN-LEUR - Inwoners van Etten-Leur, die een financieel steuntje in de rug behoeven, blijken vaak niet op de hoogte te zijn van de inkomensondersteunende regelingen die er voor hen zijn.

 • 17 Juli 2018 om 07:00
Gisteren β€” 16 Juli 2018BN DeStem - Etten-Leur

Stichting Jeugdland zet Etten-Leurse jubilarissen letterlijk in het zonnetje bij start van het kindervakantiewerk

ETTEN-LEUR - Zelf noemt ze het een virus waar ze nooit meer vanaf raakt. Voor vrijwilliger Jeanne van Rooden (77) uit Etten-Leur bestaat er niks mooiers dan de maandag begonnen kindervakantieweken van de Stichting Jeugdland die tot en met 2 augustus duren.

 • 16 Juli 2018 om 14:46
OuderBN DeStem - Etten-Leur

Honden nemen paardensportcentrum over tijdens EK Agility in Roosendaal

ROOSENDAAL - Bijna vijfhonderd jongeren en evenveel honden uit vijfentwintig landen die foutloos proberen een zo snel mogelijke tijd weg te zetten over een parcours. Dat is de Europese Open Junior Agility 2018, die van vrijdag tot zondag werd gehouden in Den Goubergh in Roosendaal. Zeker een groot succes te noemen, al leek het er even op nooit te beginnen.

 • 15 Juli 2018 om 19:33

Dronken motorrijder scheert rakelings langs terrassen in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Een 40-jarige motorrijder is zaterdagavond aangehouden nadat hij in dronken toestand gevaarlijk langs terrassen in Etten-Leur reed. En dat waren niet de enige overtredingen die de Bredanaar beging.

 • 15 Juli 2018 om 16:54

Wat zijn ze eigenlijk aan het doen bij die A58, tussen De Stok en Princeville?

ETTEN-LEUR - Mogelijk was het al opgevallen: de afgelopen twee weken was de A58 in het weekend van knooppunt De Stok tot Princeville afgesloten, in de richting van Breda. Voor onderhoud, maar ook voor een stukje onderzoek. Vier aannemers mochten namelijk hun innovatief wegdekidee in de praktijk laten zien. Vijf vragen over dit onderzoek.

 • 15 Juli 2018 om 14:01

Nederland-SyriΓ«, een bijzondere ontmoeting in De Gong Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Geschiedenisleraar Yousef Khannas (31) vluchtte twee jaar geleden met vrouw en een tweeling van vier vanuit de Syrische stad Aleppo naar Nederland. Zoals zo veel landgenoten moest hij alles achterlaten. Zaterdag was hij een van de vele aanwezigen tijdens een ontmoetingsbijeenkomst in Etten-Leur, georganiseerd door de Syrische vereniging Aurora Levant.

 • 14 Juli 2018 om 17:00

Man gaat tekeer tegen kliko en vecht met andere man in Roosendaal; twee aanhoudingen

ROOSENDAAL/ETTEN-LEUR – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen van achttien jaar uit Etten-Leur aangehouden, nadat zij zich agressief gedroegen op de Markt in Roosendaal.

 • 14 Juli 2018 om 09:55

Een blind date met extreem rechts onder de rook van Roosendaal

ROOSENDAAL - Geen doorgesnoven kaalkoppen, wel een jonge moeder met baby op schoot. Geen agressieve scheldpartijen, wel een rustig gesprek. Verslaggever Freek de Swart schoof anoniem aan bij een bijeenkomst van het rechts-extremistische Identitair Verzet in Brabant. Dit is wat hij daar zag en hoorde.

 • 14 Juli 2018 om 07:00

Directeur Verschueren mag van rechter weer aan de slag

ETTEN-LEUR - Jac Verschueren kan zijn functie van algemeen directeur bij de Stichting Katholiek Primair Onderwijs Etten-Leur (SKPOEL) weer uitoefenen. Dat heeft de kantonrechter beslist in kort geding dat Verschueren had aangespannen. De Raad van Toezicht van SKPOEL, die hem op non-actief stelde, moet dat terugdraaien op straffe van 1.000 euro per dag met een maximum van 20.000 euro.

 • 14 Juli 2018 om 06:00

Alex Mathieu en Johan van Es pikken oude tijden weer op in Petits Saveurs in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Ze zijn blij met hun terugkeer naar Etten-Leur. Op een Frans aandoend binnenpleintje aan de Bisschopsmolenstraat, beter bekend als Het Regiment, hebben Alex Mathieu en Johan van Es zich in een nieuw horeca-avontuur gestort. De ondernemers runnen sinds deze week Petits Saveurs, een restaurant dat zich richt op lunches maar waar op vrijdag en zaterdag in de avonduren ook een verrassingsdiner wordt geserveerd.

 • 13 Juli 2018 om 18:00

Vrouw gewond na mishandeling door ex-vriend in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Een 61-jarige man uit Etten-Leur is donderdag aan het eind van de middag aangehouden voor het mishandelen van zijn ex-vriendin.

 • 13 Juli 2018 om 11:05

Meer dan 70.000 euro subsidie naar sport in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De sportverenigingen in Etten-Leur ontvangen dit jaar tezamen meer dan 70.000 euro subsidie van de gemeente. Dat blijkt uit het jaarlijkse Subsidieregister dat de gemeente openbaar heeft gemaakt.

 • 13 Juli 2018 om 07:01

Zes vragen over de woningmarkt in West-Brabant

Net als elders in Nederland gaan ook in West-Brabant de huizenprijzen door het dak. Hoe lang gaat de gekte op de woningmarkt nog door? De West-Brabantse woningmarkt in zes vragen.

 • 12 Juli 2018 om 14:28

Nieuwe verdachte kluisjesroof Oudenbosch in beeld, grotere rol beveiligers vermoed

BREDA/OUDENBOSCH - De recherche lijkt steeds dichter bij een doorbraak te komen van de spectaculaire kluisjesroof bij Rabobank in Oudenbosch. Ze heeft een nieuwe, derde verdachte op het oog. Het zou gaan om een van de twee rovers in het bankgebouw. De verdachten die al vast zitten, blijven langer in de cel.

 • 12 Juli 2018 om 15:27

A58 komend weekend dicht tussen De Stok en Princeville richting Breda

ROOSENDAAL/ETTEN-LEUR - Weggebruikers moeten in juli rekening houden met wegwerkzaamheden op de A58 tussen knooppunten De Stok en Princeville. De weg is twee weekenden afgesloten in de richting van Breda.

 • 6 Juli 2018 om 13:34

Huizenprijzen gaan door het dak

De woningprijzen in West-Brabant hebben in de eerste maanden van dit jaar een nieuw record geboekt. Koploper is Breda waar een woning nu gemiddeld voor 291.000 euro van de hand gaat.

 • 12 Juli 2018 om 11:07
❌