[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 17 Juli 2018BN DeStem - Breda

Tour du Jour brengt ode aan de vrouw op de fiets

Zondag bracht Tour du Jour nog een ode aan de kasseien. Twee dagen later is de beurt aan de vrouw. De vrouw op de fiets.

 • 17 Juli 2018 om 21:54

'Cowboys' verlossen Baarle van terrorkippen

BAARLE-NASSAU/HERTOG - Knettergek worden sommige bewoners van Baarle-Nassau en -Hertog van de loslopende kraaiende hanen, die voor dag en dauw in canon de ochtend aankondigen.

 • 17 Juli 2018 om 20:00

Bredase strijdt tegen ouderenwerkloosheid, als boegbeeld van een landelijke reclamecampagne

BREDA - Ouderenwerkeloosheid? Majorie van Son (60) maakt er korte metten mee. De Bredase HR-manager bij Rüttchen Automotive breekt een lans voor de vijftigplussers. Samen met nog vier hoofdrolspelers is ze boegbeeld van de nieuwe landelijke campagne Uit Ervaring.

 • 17 Juli 2018 om 19:31

Hoon over Koepelplan in Breda: 'De koepel eraf halen halen? Absurd!'

BREDA - Het dak van de Koepel? Het idee van het Rijksvastgoedbedrijf, eigenaar van de voormalige gevangenis, kan nauwelijks op steun rekenen. ‘Dat nooit!’

 • 17 Juli 2018 om 17:20

Hoon over Koepelplan in Breda: 'En daarna moet zeker de toren van de Grote Kerk!'

BREDA - Het dak van de Koepel? Het idee van het Rijksvastgoedbedrijf, eigenaar van de voormalige gevangenis, kan nauwelijks op steun rekenen. ‘Dat nooit!’

 • 17 Juli 2018 om 17:20

Jong katje na moeilijke manoeuvre door brandweer uit boom gered in Breda

BREDA - Brandweermannen hebben dinsdagmiddag een katje gered uit een boom aan de William Boothstraat in Breda. Dat viel nog niet mee.

 • 17 Juli 2018 om 17:18

Aanrijding A16 bij Klaverpolder: weg weer vrij

BREDA - Een aanrijding op de A16 in de richting van Rotterdam zorgde dinsdagmiddag voor vertraging. Tussen Breda en Rotterdam zijn er waren er geruimde tijd twee rijstroken dicht.

 • 17 Juli 2018 om 16:05

Aanrijding A16 bij Klaverpolder, twee rijstroken dicht

BREDA - Een aanrijding op de A16 in de richting van Rotterdam zorgt voor vertraging. Tussen Breda en Rotterdam zijn er twee rijstroken dicht. Er is een omleiding ingesteld.

 • 17 Juli 2018 om 16:05

Eigenaar Van Puijfelik in Oosterhout boos na sluiting om drugsvondst: 'Jullie moeten alles kapot maken'

OOSTERHOUT – “Het is gewoon klote!” Andere woorden heeft Arthur van Puijfelik, eigenaar Van Puijfelik Recycling in Oosterhout, niet voorhanden. “Jullie moeten alles kapot maken. Zo werkt het hier in Nederland. En waar kunnen wij straks onze centen ophalen”, klinkt het geëmotioneerd tegen de aanwezige medewerkers van de gemeente Oosterhout en de politie.

 • 17 Juli 2018 om 13:56

Drie Belgen met boksbeugels houden huis in West-Brabant: forse celstraffen

BREDA - De drie Belgen die twee jaar geleden in West-Brabant bij een soort dollemansrit met boksbeugels in de hand meerdere slachtoffers maakten, hebben allemaal een celstraf van anderhalf jaar gekregen, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Dat bepaalde de rechter in Breda dinsdagmiddag.

 • 17 Juli 2018 om 13:35

Eigenaar Van Puijfelik Recycling in Oosterhout: 'Jullie moeten alles kapot maken'

OOSTERHOUT – “Het is gewoon klote!” Andere woorden heeft Arthur van Puijfelik, eigenaar Van Puijfelik Recycling in Oosterhout, niet voorhanden. “Jullie moeten alles kapot maken. Zo werkt het hier in Nederland. En waar kunnen wij straks onze centen ophalen”, klinkt het geëmotioneerd tegen de aanwezige medewerkers van de gemeente Oosterhout en de politie.

 • 17 Juli 2018 om 13:56

Oogst lijdt onder extreme droogte, minder aardappelen

De mais staat er op veel plaatsen armoedig bij. De planten zijn op sommige akkers klein en kolven zijn nog niet te bekennen. Ook de aardappelen zuchten onder de extreme droogte. "De ontwikkeling van de planten blijft achter", bekent Mark de Jong van de ZLTO. "De volumes zullen dit jaar minder zijn. En boeren zijn heel druk met beregenen."

 • 17 Juli 2018 om 13:07

Zundertse die sambal smeerde op vagina van rivale krijgt bijna half jaar cel

BREDA - De 38-jarige Marokkaanse vrouw uit Zundert die vorig jaar december sambal in de vagina van een vriendin smeerde en haar haren afknipte, hoeft niet terug de cel in.

 • 17 Juli 2018 om 13:06

Gebiedsverbod 'doorgewinterde drugsdealer' mogelijk van tafel

BREDA/DEN HAAG - Burgemeester Paul Depla heeft de Raad van State gevraagd een uitspraak van de rechtbank Zeeland-West-Brabant over een gebiedsverbod in het gebied Valkenberg - Station van tafel te halen.

 • 17 Juli 2018 om 11:41

Daklozen moeten tent opruimen, SP spreekt van 'jachtseizoen'

BREDA - Een actie tegen twee daklozen die bivakkeerden in het bos bij de Asterdplas heeft bij de SP tot vragen geleid. De partij vindt dat sprake was van een ongepaste handhavingsactie. B en W zijn van mening dat zorgvuldig is gehandeld om een vrijplaats te voorkomen.

 • 17 Juli 2018 om 10:39

Papierverwerker Van Puijfelik dicht na cokevondst, familie vertrokken: 'Schandalig!'

OOSTERHOUT - Papierverwerker Van Puijfelik Recycling in Oosterhout is dinsdagochtend tot groot ongenoegen van de eigenaren op slot gegooid. De familie Van Puijfelik is inmiddels vertrokken. Het bedrijf, waar in januari dit jaar in een container een partij cocaïne is aangetroffen, wordt op last van de burgemeester voor een jaar vergrendeld.

 • 17 Juli 2018 om 09:47

Haven Moerdijk is decor voor natuurfilm De Nieuwe Wildernis 2

MOERDIJK - Bioscoopfilm De Nieuwe Wildernis 2 wordt voor een groot deel in haven- en industriegebied Moerdijk opgenomen. BN DeStem ging met de regisseurs op zoek naar 'Hollands wildlife'.

 • 17 Juli 2018 om 10:22

Papierverwerker Van Puijfelik wordt vandaag gesloten na cokevondst: 'Schandalig!'

OOSTERHOUT - Papierverwerker Van Puijfelik Recycling in Oosterhout wordt dinsdagochtend tot groot ongenoegen van de eigenaren op slot gegooid. De politie is net gearriveerd. Binnen een kwartier moet het bedrijf ontruimd zijn. Het bedrijf, waar in januari dit jaar in een container een partij cocaïne is aangetroffen, wordt op last van de burgemeester voor een jaar vergrendeld.

 • 17 Juli 2018 om 09:47

Papierverwerker Van Puijfelik wordt vandaag vergrendeld, tot grote onvrede van eigenaren

OOSTERHOUT/BREDA- Papierverwerker Van Puijfelik Recycling in Oosterhout wordt dinsdagochtend tot groot ongenoegen van de eigenaren op slot gegooid. Het bedrijf, waar in januari dit jaar in een container een partij cocaïne is aangetroffen, wordt op last van de burgemeester voor een jaar vergrendeld.

 • 17 Juli 2018 om 09:47

De Nieuwe Wildernis van industrieterrein Moerdijk

MOERDIJK - Een natuurfilm in het industrie- en havengebied van Moerdijk? BN DeStem ging met de filmploeg op zoek naar fotogeniek wild.

 • 17 Juli 2018 om 09:18
โŒ