[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Februari 2018BN DeStem - Breda

Bredanaar Raymond (56) vraagt zijn Nina ten huwelijk in Baron 1898: 'Rest van de rit alleen maar gehuild'

KAATSHEUVEL – Wat begon als een normaal uitje, eindigde in de mooiste dag van haar leven. Nina van Hulten – al jaren helemaal gek van de Efteling – werd in haar lievelingspretpark op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Niet op de grond, maar boven aan de top in de Baron 1898, slechts een paar seconden voor de afdaling. ,,Ik heb de rest van de rit alleen maar gehuild."

 • 23 Februari 2018 om 15:18

Bredanaar Raymond (51) vraagt zijn Nina ten huwelijk in Baron 1898: 'Rest van de rit alleen maar gehuild'

KAATSHEUVEL – Wat begon als een normaal uitje, eindigde in de mooiste dag van haar leven. Nina van Hulten – al jaren helemaal gek van de Efteling – werd in haar lievelingspretpark op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Niet op de grond, maar boven aan de top in de Baron 1898, slechts een paar seconden voor de afdaling. ,,Ik heb de rest van de rit alleen maar gehuild."

 • 23 Februari 2018 om 15:18

Verdachte doodslag Otto Vriends op vrije voeten

Rijsbergen/Den Bosch - De verdachte van de doodslag op vrachtwagenchauffeur Otto Vriends (54) uit Rijsbergen is op vrije voeten. Het Hof in Den Bosch vindt dat er niet voldoende aanwijzingen zijn om hem nog langer voor doodslag te kunnen vasthouden. Het heeft de voorlopige hechtenis van Theo van P. (28) uit Breda vrijdag opgeheven.

 • 23 Februari 2018 om 14:41

Schaatskoorts slaat toe: waar in West-Brabant kun je schaatsen op natuurijs?

WEST-BRABANT - De komende dagen gaat ons land gebukt onder koud weer. Vanaf zondag zal het kwik zelfs overdag niet meer boven het vriespunt komen. De schaatskoorts 'giet oan'!

 • 23 Februari 2018 om 13:21

Overvallen McDonald's Breda en Etten-Leur bij Bureau Brabant: er lijkt een overeenkomst te zijn

BREDA/ETTEN-LEUR - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan de overvallen op de vestigingen van McDonald's in Etten-Leur en Breda. Volgens de politie lijkt er een overeenkomst te zijn als het gaat om de dader van de twee overvallen.

 • 23 Februari 2018 om 12:43

Drechttunnel richting Rotterdam was afgesloten door technische storing

MOERDIJK/BREDA - De A16 tussen Breda en Rotterdam was tijdelijk afgesloten door een technische storing bij de Drechttunnel.

 • 23 Februari 2018 om 11:59

Drechttunnel richting Rotterdam afgesloten door technische storing

MOERDIJK/BREDA - De A16 is tussen Breda en Rotterdam afgesloten bij de Drechttunnel. Er is een technische storing waardoor er een file ontstaat.

 • 23 Februari 2018 om 11:59

Prinsenbeekse verslindt marathons: 'Het is zoiets fantastisch'

PRINSENBEEK - Het gaat haar om het plezier, niet om de tijden. Brigitte van der Pluijm hoopt zondag in Tokio de laatste van 's werelds zes grootste marathons te voltooien.

 • 23 Februari 2018 om 10:30

Vega-slager begint een restaurant

Onder de naam Vegetarische Slager bouwde Jaap Korteweg (55) vanaf 2010 een imperium op rond 'vegetarisch vlees'. Op 1 april opent hij in Den Haag zijn eerste restaurant, maar gisteren gaf Korteweg alvast een voorproefje.

 • 23 Februari 2018 om 09:49

Bredanaar wilde Joden en zelfs queen Elizabeth doden

BREDA / LONDEN - De Somalische Bredanaar Aweys S. is in Londen schuldig bevonden aan terrorisme. Hij had plannen om op Joden te schieten, of misschien zelfs op koningin Elizabeth. Thuis in Breda begrijpt zijn gezin niet wat er aan de hand is. ,,Papa zegt niet waarom hij in de gevangenis zit.''

 • 23 Februari 2018 om 10:14

Schietverenigingen Zundert willen zelfde rechten als andere sportclubs

ZUNDERT Schietverenigingen en -gildes in de gemeente Zundert vinden dat zij recht hebben op eenzelfde behandeling als andere sportclubs. Nu er op het gemeentehuis een nieuwe Sportvisie wordt gemaakt, willen ze dan ook niet vergeten worden. Om dat te onderstrepen spraken ze woensdag bij de Rondevergadering de politiek toe.

 • 23 Februari 2018 om 07:30

Zeer grote brand in woning Zutphen: omliggende woningen nat gehouden

ZUTPHEN - In een woning aan de Graaf Ottosingel in Zutphen heeft vannacht een zeer grote brand gewoed.

 • 23 Februari 2018 om 06:48
Gisteren β€” 22 Februari 2018BN DeStem - Breda

1377 handtekeningen: β€˜Geef ons de kans Werk aan de Wijk te redden’

BREDA - Een noodkreet van de werknemers van stichting Werk aan de Wijk, de wijkraad Breda-Noord en Wijkavontuur Hoge Vucht. Tientallen mensen kwamen vanavond naar de raadszaal met maar een doel: een kans krijgen Werk aan de Wijk te redden. Maar wethouder Marianne de Bie ziet daar vooralsnog weinig in.

 • 22 Februari 2018 om 22:30

Voetballers in de prijzen tijdens Sportgala

BREDA - Tijdens het laatste Sportgala van de gemeente Breda is NAC donderdagavond uitgeroepen tot sportploeg van het jaar 2017. NAC-speler Richelor Sprangers is het mannelijk talent van het jaar en de Bredase voeltbalster Caitlin Dijkstra kreeg de Prijs der Sporters. Daarmee gingen de voetballers er met de meeste sportprijzen vandoor.

 • 22 Februari 2018 om 22:30

Eet Met Je Hart in Breda brengt ruim 13 mille op

BREDA – Dankzij de deelname van veertig restaurants in Breda, Ulvenhout en Prinsenbeek heeft de campagne Eet Met Je Hart eind vorig jaar 13.456 euro opgebracht. Ambassadeur en burgemeester Paul Depla maakte dit donderdag bekend in Eetcafé de 7 Heuveltjes.

 • 22 Februari 2018 om 21:28

Bredase topsporthal mogelijk maatje groter

BREDA - De kans is reëel dat de topsporthal die in 2020 aan de Terheijdenseweg in Breda moet verrijzen een maat groter wordt dan de basisvariant waar in principe vanuit is gegaan.

 • 22 Februari 2018 om 21:08

Verdachte aanrijding Nieuwe Prinsenkade langer vast

BREDA - De man die verdacht wordt van de aanrijding op de Nieuwe Prinsenkade blijft nog negentig dagen langer vastzitten. Dat heeft de Raadkamer gisteren bepaald, vertelt een woordvoerster van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Bij de aanrijding raakte een Bredanaar zwaargewond.

 • 22 Februari 2018 om 19:30

"Als ik drum, zie ik een heel klein meisje met zΓ³'n grote gitaar zitten"

GILZE EN RIJEN - Oorverdovende, muzikale klanken klinken door het auditorium van basisschool De Vijf Eiken in Rijen als hun allereerste schoolband 'Another brick in the wall' van Pink Floyd inzet. Drie drummers, vier gitaristen en een vijftienkoppig koor voelen zich iedere woensdag voor even de coolste kids van de school.

 • 22 Februari 2018 om 19:01

CDA Breda wil meer 'fatsoen'

BREDA - Fatsoen, veiligheid en omzien naar elkaar. Dat noemt het CDA zelf de thema's waar de partij de komende vier jaar op in wil zetten in Breda.

 • 22 Februari 2018 om 15:47

Sloop museum Prinsenbeek stil na vondst asbest

PRINSENBEEK - De sloop van het vroegere Museum De Rijf in de Vijverstraat in Prinsenbeek is stilgelegd vanwege de vondst van asbestplaatjes. Dit meldt de Gemeente Breda.

 • 22 Februari 2018 om 15:38
❌