[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 26 September 2017BN DeStem - Brabant

Kind van twee bekeurd voor wildplassen: โ‚ฌ140

UDEN - Hennie van der Elst uit Uden is woedend. Rond het middaguur stond hij met zijn tweejarige kleinzoon Mattias buiten de Plus supermarkt in Uden-zuid te wachten op zijn vrouw, die boodschappen aan het doen was. Mattias moest plots nodig plassen. Ophouden was geen optie. Dus opa zette hem tegen de gevel van de naastgelegen bakkerij en liet hem plassen. Dat werd opgemerkt door een politieagent die een bekeuring van 140 euro uitschreef voor wildplassen. 

 • 26 September 2017 om 16:04

Occiflex: nieuw apparaat dat nekklachten kan verhelpen

ROOSENDAAL / DIRKSLAND – Nu nog als ontwikkelmodel in Dirksland, vanaf half oktober in definitieve uitvoering ook in Roosendaal: de Occiflex. Een robotapparaat gemodelleerd naar zespotige insecten dat driedimensionale bewegingen naspeelt die de fysiotherapeut eerst heeft ingevoerd, afhankelijk van diagnose en klachten. 

 • 26 September 2017 om 13:14

Drie Satudarah-kopstukken opgepakt, politie doet inval op 22 plaatsen

TILBURG/OSS - Drie bestuursleden van motorclub Satudarah zijn dinsdagmorgen opgepakt in een landelijk onderzoek naar afpersing en geweld. Het gaat om twee mannen uit Tilburg en één uit Maastricht. Op 22 plaatsen door het hele land werden invallen gedaan.

 • 26 September 2017 om 13:26

Regio West-Brabant hielp al 273 mensen naar een baan en gaat door

ETTEN-LEUR – Voor schoolverlaters, herintreders, werkloze ouderen, mensen met een bijstanduitkering of werkzoekenden met een lichamelijke en verstandelijke beperkingen liggen de banen niet voor het oprapen. Toch hielp de Regio West-Brabant in een jaar tijd met een regeling al 273 mensen uit deze categorie aan het werk.

 • 26 September 2017 om 11:49

Tieners van 15 tot 18 jaar verdacht van misbruiken Tilburgse (24)

TILBURG - Een groep van vijf tieners is dinsdagochtend aangehouden in Tilburg. Zij zijn mogelijk betrokken bij het misbruiken van een 24-jarige vrouw. Volgens de politie hoort het vijftal bij een jeugdgroep in Tilburg-Noord.

 • 26 September 2017 om 11:07

Niet opruimen hondenpoep amper beboet

Het is een van de grootste ergernissen, maar toch delen de politie en Bijzonder OpsporingsAmbtenaren (BOA's) amper boetes uit voor het niet opruimen van hondenpoep. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau CJIB).

 • 26 September 2017 om 09:43

Twee Satudarah-leden van bed gelicht, inval in twee huizen in Tilburg

TILBURG - In de Tilburgse wijk Reeshof zijn dinsdagmorgen in alle vroegte twee Satudarah-leden van hun bed gelicht. Ook zijn er huiszoekingen gedaan en zeker twee auto's in beslag genomen. 

 • 26 September 2017 om 09:05

Pas op voor dichte mist op de weg, slechtste zicht in Zeeuws-Vlaanderen

ETTEN-LEUR - Wie dinsdagochtend de weg op gaat, moet rekening houden met dichte mist. Op sommige plaatsen is het zicht minder dan 100 meter.

 • 26 September 2017 om 09:01

Pas op voor plaatselijk zeer dichte mist, code geel

Het KNMI waarschuwt weggebruikers in het zuiden en midden van het land voor dichte mist dinsdagmorgen. Daarbij is het zicht soms minder dan 200 meter. Het instituut heeft code geel afgegeven.

 • 26 September 2017 om 06:11

Tweederde wethouders zit niet meer op z'n plek

DEN HAAG - Zo'n tweederde van de 1.450 wethouders in Nederland zit sinds de verkiezingen van 2014 niet meer op zijn plek. Zevenhonderd wethouders werden niet herkozen en in de jaren erna zijn nog ruim driehonderd bestuurders opgestapt vanwege een andere baan, pensioen of een motie van wantrouwen.  

 • 26 September 2017 om 07:00

Euthanasie bij dementie, kan dat?

BREDA - Mag iemand die dementeert geholpen worden met sterven als deze persoon hiervoor een wilsverklaring heeft getekend toen hij of zij nog bij vol bewustzijn was? Deze vraag staat centraal tijdens het Open College op Avans Hogeschool in Breda op woensdagavond 11 oktober. Dan praten lector Michael Echteld en Hedzer Schotsman, directeur van de Academie voor Gezondheidszorg en zoon van een moeder met dementie, over deze kwestie.

 • 26 September 2017 om 07:00

In West-Brabant sterft de flitspaal uit

BREDA - In West-Brabant zijn nog maar drie flitspalen actief: op de Noordelijke Rondweg in Breda. Alle andere nog aanwezige flitsers zijn niet langer in gebruik.

 • 26 September 2017 om 07:00

Pas op voor dichte mist, code geel

Het KNMI waarschuwt weggebruikers in het zuiden en midden van het land voor dichte mist dinsdagmorgen. Daarbij is het zicht soms minder dan 200 meter. Het instituut heeft code geel afgegeven.

 • 26 September 2017 om 06:11
Gisteren โ€” 25 September 2017BN DeStem - Brabant

Vrouwen hebben massaal kiespijn sinds komst knappe tandarts Milan

,,Met zo'n tandarts wil ik elke week wel kiespijn!'' en ,,Ik heb plotseling veel last van mijn tanden''. Tandartspraktijk Heusden wordt sinds een paar dagen overspoeld met duizenden reacties sinds de nieuwe Milan Bechtold als nieuwe tandarts op Facebook werd aangekondigd. Vrouwen vallen als een blok voor hem. 

 • 25 September 2017 om 20:32

Vrouwen massaal kiespijn sinds komst knappe tandarts Milan

,,Met zo'n tandarts wil ik elke week wel kiespijn!'' en ,,Ik heb plotseling veel last van mijn tanden''. Tandartspraktijk Heusden wordt sinds een paar dagen overspoeld met duizenden reacties sinds de nieuwe Milan Bechtold als nieuwe tandarts op Facebook werd aangekondigd. Vrouwen vallen als een blok voor hem. 

 • 25 September 2017 om 20:32

Rosmalense fotografe haalt National Geographic met Loonse en Drunense Duinen

ROSMALEN - Laura Vink is niet wat je verwacht bij een natuurfotograaf. Oké, ze heeft een thermoskan met hete thee bij zich, maar ze draagt geen afritsbroek of 'handig' vestje met duizend zakjes. En ze is al helemaal niet oud, maar gewoon dertig jaar. 

 • 25 September 2017 om 19:35

Koor A58 komt met filmmuziek-concert Take A58

BERGEN OP ZOOM / RILLAND - West Side Story, James Bond, The Lion King, allemaal films bekend om hun muziek en allemaal komen ze voorbij in Take A58. Het nieuwe stuk van het Zeeuws-West-Brabantse Koor A58 draait helemaal om bekende liedjes van films en is komend weekend te zien in Bergen op Zoom en Middelburg. Tot die tijd zijn ze nog druk aan het repeteren in het dorpshuis van Rilland.

 • 25 September 2017 om 16:37

Omroep Brabant krijgt nieuwe hoofdredacteur

DEN BOSCH - Renzo Veenstra (46) is per 1 november de nieuwe hoofdredacteur van Omroep Brabant. Hij volgt Henk Lemckert op, die als directeur de fusie van Omroep Brabant met Limburg1 gaan leiden. Veenstra komt van Omroep West (Den Haag) en was jarenlang radio- en tv-medewerker bij onder meer Tros, 2Vandaag, Radio2 en Radio538. Hij moet Omroep Brabant 'uitbouwen als multimediaal merk'. 

 • 25 September 2017 om 15:30

013 strikt opnieuw grote naam: dance-sensatie The Prodigy exclusief naar Tilburg

TILBURG – Opnieuw heeft poppodium 013 een grote vis te pakken. Niemand minder dan The Prodigy, een van de belangrijkste acts uit de danceindustrie, komt voor een exclusieve show naar Tilburg. Kaarten voor het intieme concert gaan vrijdag in de verkoop.

 • 25 September 2017 om 15:21

Alweer iemand van spoor gered in Vught, reddingsactie gefilmd

VUGHT – Een vrouw is zaterdag in de problemen gekomen tijdens het oversteken op een spoorwegovergang in Vught. De vrouw kwam met haar scootmobiel klem te zitten en moest uitstappen om een aanrijding met een trein te voorkomen. Omstanders en incidentenbestrijders van ProRail schoten de vrouw te hulp.

 • 25 September 2017 om 13:52
โŒ