[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 21 November 2017BN DeStem - Brabant

Tiny Heijmans van Nooit Gedacht Clubheld van Nederland, Jenny Pals van judoclub Made tweede

Tiny Heijmans, bestuurslid van voetbalvereniging Nooit Gedacht uit Geffen, is dinsdagavond in Zeist gekroond tot Clubheld van Nederland.

 • 21 November 2017 om 22:19

Broers De Wit uit Hank, 'Van een vrouw krijg je alleen maar gezeur'

Piet en Nol de Wit uit Hank wonen samen in hun ouderlijk huis. Vroeger maakten de broers aan de lopende band ruzie, nu leven ze in harmonie. Zo goed en zo kwaad als dat gaat.

 • 21 November 2017 om 20:48

Weer dode bever door verkeer in Werkendam

WERKENDAM - Boswachters Thomas van der Es en Jacques van der Neut hebben dinsdag op de Bandijk in Werkendam opnieuw een dode bever opgehaald. Het is de achtste die sneuvelde in het verkeer sinds de Noordwaard in 2015 werd opgeleverd. 

 • 21 November 2017 om 18:58

Haven Antwerpen blijft lonken

ANTWERPEN - De haven van Antwerpen, met 140.000 banen nog altijd een forse economische factor voor de regio Woensdrecht/Bergen op Zoom, krijgt het lastig om zijn veranderende arbeidsmarkt gezond te houden, blijkt uit onderzoek. Al blijven er kansen voor grensarbeiders.

 • 21 November 2017 om 18:40

Fileleed tijdens avondspits in West-Brabant door ongelukken

ETTEN-LEUR – In West-Brabant staan dinsdagavond lange files tijdens de avondspits. Door een eerder ongeluk met twee vrachtwagens is de A29 in de richting van Rotterdam dicht. Het verkeer wordt omgeleid en dat leidt tot files op de A59. 

 • 21 November 2017 om 18:39

Fietsster zwaargewond door aanrijding met vrachtwagen in Tilburg

TILBURG - Een jonge fietsster is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt toen ze onder een vrachtwagen belandde. Het ongeluk gebeurde in de Offenbachstraat in Tilburg.

 • 21 November 2017 om 17:12

Burgemeester de pineut bij intocht Sinterklaas: parkeerbon van 99 euro

HEUSDEN -  Roel Augusteijn zal zich z'n eerste en mogelijk enige Sinterklaasintocht in de vesting Heusden waarschijnlijk nog lang herinneren. De waarnemend-burgemeester ging naar huis met een parkeerboete van 99 euro. 

 • 21 November 2017 om 15:51

Aankomst Sinterklaas in vesting Heusden of niet, na foutparkeren met boete naar huis

HEUSDEN - De reacties op internet liegen er niet om, de verontwaardiging is groot: tijdens de intocht van Sinterklaas deelden parkeerwachters zaterdag in de vesting Heusden parkeerboetes uit. ,,Triest", reageert iemand op Facebook. ,,We hebben júist parkeerregels voor momenten dat alles vol staat", stelt een woordvoerder van de gemeente Heusden.

 • 20 November 2017 om 15:00

'Gevaarlijke' slimme energiemeters van Enexis worden sneller vervangen

Netwerkbeheerder Enexis gaat 3.847 slimme energiemeters versneld vervangen. Het gaat om meters die tussen juni en november vorig jaar zijn geplaatst, maar ook om enkele meters van na die tijd. Ze voldoen niet aan de veiligheidseisen.

 • 21 November 2017 om 14:20

Efteling bouwt virtuele Droomvlucht voor gasten met beperking

KAATSHEUVEL - De Efteling gaat van de populaire overdekte gezinsattractie Droomvlucht ook een virtuele versie maken. Die wordt speciaal gebouwd voor mensen met een beperking. Komend voorjaar moet de unieke beleving klaar zijn. 

 • 21 November 2017 om 13:10

Slachtoffertje (3) van ongeluk op Tilburgse kermis maakt het beter, ouders bedanken hulpverleners

TILBURG - Het gaat een stuk beter met het 3-jarige jongetje dat afgelopen zomer met zijn arm klem kwam te zitten in een attractie op de Tilburgse kermis. Dit weekend was hij te gast bij de hulpverleners, die na het ongeluk drie kwartier bezig zijn geweest om hem te bevrijden. 

 • 21 November 2017 om 13:09

Tilburg rouwt om door spookrijder overleden Dominique (22): 'Een oprecht gedreven, fijn persoon'

TILBURG/ROERMOND - De Tilburgse vrouw die zondag om het leven kwam bij een frontale botsing met een spookrijder op de A73 bij Roermond is de 22-jarige Dominique Lousberg. 

 • 20 November 2017 om 17:27

Help, de leuke panden halen Funda niet meer. En wat dan?

BREDA - Het gebeurt steeds vaker dat de leuke panden de huizensite Funda niet meer halen of erop komen met 'Verkocht onder voorbehoud'. Schrikbeeld van de huizenjager die telkens weer achter het net vist. De overspannen huizenmarkt: 'Het is een gekkenhuis in Breda'.

 • 21 November 2017 om 07:30

Twee waterschappen in Brabant beginnen onderzoek naar hoge hoeveelheden GenX

EINDHOVEN/HELMOND - Op twee plaatsen in de regio zijn sterk verhoogde waardes van de omstreden stof GenX gevonden. Het gaat om de rioolwaterzuiveringen bij Eindhoven en Aarle-Rixtel. De betrokken waterschappen De Dommel en Aa en Maas doen onderzoek naar de bron. Waarschijnlijk zijn er ook in deze regio één of meer bedrijven die de afvalstof lozen.

 • 21 November 2017 om 00:42
OuderBN DeStem - Brabant

Appartement verwoest in Oosterhout, auto geramd door politie en longen gevonden in de Mark

Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant dat maandag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

 • 17 November 2017 om 19:00

Politie waarschuwt voor drugslabs: β€˜tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

KAATSHEUVEL - De politie Zeeland-West Brabant slaat in EenVandaag alarm over het gevaar van drugslaboratoria in woonwijken. Deze chemische drugslabs staan verdekt opgesteld in bijvoorbeeld garages onder flats en in schuurtjes van rijtjeshuizen en worden gebruikt voor de productie van synthetische drugs als amfetamine en MDMA. En daarmee zijn het volgens de politie ‘levensgevaarlijke tikkende tijdbommen’, midden in woonwijken.

 • 20 November 2017 om 19:01

Hond die baby ernstig verwondde in Rijswijk kreeg spuitje

RIJSWIJK - De hond die tien dagen geleden in Rijswijk (gemeente Woudrichem) was betrokken bij een bijtincident, is na een spuitje van de dierenarts ingeslapen.

 • 20 November 2017 om 18:12

Bij ongeluk met spookrijder overleden Tilburgse is Dominique (22); 'Een oprecht gedreven, fijn persoon'

TILBURG/ROERMOND - De Tilburgse vrouw die zondag om het leven kwam bij een frontale botsing met een spookrijder op de A73 bij Roermond is de 22-jarige Dominique Lousberg. 

 • 20 November 2017 om 17:27

Man die huisgenoten bedreigde met mes in Waalwijk 'komt er niet meer in'

WAALWIJK - De man die zondagavond huisgenoten bedreigde met een mes in een woning aan Westeinde in Waalwijk, heeft de nacht van zondag op maandag in de cel doorgebracht. Twee huisgenoten deden aangifte tegen hem. 

 • 20 November 2017 om 16:44

Auto botst op vrachtwagen op A29, snelweg naar Rotterdam weer open

De A29 naar Rotterdam is maandagmiddag een tijd afgesloten na een ongeluk  bij Klaaswaal. Een auto botste op een stilstaande vrachtwagen. 

 • 20 November 2017 om 15:21
❌