[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Februari 2018BN DeStem - Brabant

Teleurstelling politie over werkstraf voor Bosschenaar met 150 strafbare feiten op zijn naam

MILL - De politie is teleurgesteld over een straf die een 60-jarige Bossche verdachte vandaag heeft gekregen nadat deze na een wilde achtervolging was opgepakt: een taakstraf van 30 uur en 2 maanden rijontzegging.

 • 23 Februari 2018 om 00:24
Gisteren β€” 22 Februari 2018BN DeStem - Brabant

Ben jij een klassiek talent? Maak kans op een mooi bedrag bij de BN DeStem Cultuurprijs 2018

BREDA - De BN DeStem Cultuurprijs staat in 2018 in het teken van klassieke muziek. Nieuw talent uit Zuidwest-Nederland dat helemaal gek is van viool, piano, harp, zang, cello of blaasinstrumenten kan zich aanmelden voor de wedstrijd met als hoofdprijs 1000 euro.

 • 22 Februari 2018 om 12:21

'Serieuze vorst? Zo staan de Brabantse ijsclubs ervoor'

Siberische kou is in aantocht. Het gaat flink vriezen. Kunnen de schaatsen uit het vet?

 • 22 Februari 2018 om 11:24

Negen kinderen Naalden raakten veel te vroeg wees

Tragedie trof het gezin Naalden-Nooren dubbel. Moeder Jo en vader Kees stierven jong. De oudste kinderen voedden de jongsten op.

 • 22 Februari 2018 om 10:00
OuderBN DeStem - Brabant

Plannen voor het platteland gezocht: geld voor acht Brabantse ideeΓ«n rond plattelandsvernieuwing

Het College van Rijksadviseurs gaat acht Brabantse initiatieven voor plattelandsvernieuwing ondersteunen. Rijksbouwmeester Floris Alkemade hoopt zo onder meer tot nieuwe oplossingen voor agrarische leegstand te komen.

 • 21 Februari 2018 om 18:09

Ongelukkige chauffeur laat stapel vol bierkratten op straat vallen

HELVOIRT - In Helvoirt is woensdagmiddag een pallet vol kratten bier omgevallen. Dat gebeurde op de Lindelaan, waar een chauffeur de pallet in zijn vrachtwagen wilde laden.

 • 21 Februari 2018 om 15:51

Nabestaanden bieden excuses aan na massale vechtpartij in rechtbank Den Bosch: 'Dit had niet mogen gebeuren'

DEN BOSCH – De nabestaanden van de doodgeschoten Yassine Majiti hebben hun excuses aangeboden voor de massale vechtpartij die woensdag in de rechtbank in Den Bosch uitbrak. Dat laat advocaat Peter Schouten weten aan het Brabants Dagblad. ,,Ze vinden het heel jammer en spijtig dat het zo uit de hand is gelopen.”

 • 21 Februari 2018 om 15:17

Overheden: omarm de burger als serieuze veiligheidspartner

De focus van veiligheidsregio’s ligt vaak te veel op risico’s die te ver bij de burger vandaan liggen. Meer betrekken – dus samen sterk – levert meer op.

 • 21 Februari 2018 om 15:00

Buitenlander is vanaf maart weer welkom in Tilburgse coffeeshops

TILBURG - Buitenlanders kunnen vanaf maart een half jaar lang weer cannabis kopen in de Tilburgse coffeeshops. Dit kan omdat de gemeente het zogeheten ingezetenencriterium (i-criterium: je mag alleen in een coffeeshop kopen als inwoner bent van Nederland) niet handhaaft.

 • 21 Februari 2018 om 14:41

Massale vechtpartij in rechtbank Den Bosch: 'Huilende vrouwen en bedreigingen over en weer'

DEN BOSCH - In de rechtbank in Den Bosch is woensdagochtend een massale vechtpartij uitgebroken. Dat gebeurde tijdens de zaak rondom de geruchtmakende schietpartij in Best, waarbij de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch werd doodgeschoten. Familieleden werden tijdens de zitting zo kwaad dat ze de verdachte aanvielen. De rechtbank ging tijdelijk op slot. Niemand is opgepakt, de zaak gaat zo weer verder.

 • 21 Februari 2018 om 11:57

Rechtbank Den Bosch tijdelijk dicht na massale vechtpartij: 'Huilende vrouwen en bedreigingen over en weer'

DEN BOSCH - In de rechtbank in Den Bosch is woensdagochtend een massale vechtpartij uitgebroken. Dat gebeurde tijdens de zaak rondom de geruchtmakende schietpartij in Best, waarbij de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch werd doodgeschoten. Familieleden werden tijdens de zitting zo kwaad dat ze de verdachte aanvielen. De rechtbank ging tijdelijk op slot. Niemand is opgepakt, de zaak gaat zo weer verder.

 • 21 Februari 2018 om 11:57

Massale vechtpartij in rechtbank Den Bosch, zaal ontruimd: 'Huilende vrouwen en bedreigingen over en weer'

DEN BOSCH - In de rechtbank in Den Bosch is woensdagochtend een massale vechtpartij uitgebroken. Dat gebeurde in de rechtszaal tijdens de zaak rondom de schietpartij van november vorig jaar in Best, waarbij de 33-jarige Yassine Majiti uit Den Bosch werd doodgeschoten. Familieleden van het slachtoffer vielen de verdachte aan.

 • 21 Februari 2018 om 11:57

Massale vechtpartij in rechtbank Den Bosch, ontruiming rechtszaal

DEN BOSCH - Tijdens de pro-forma zitting in de zaak rondom de schietpartij bij Salsa Breeze op Aqua Best in woensdamorgen een massale vechtpartij uitgebroken.

 • 21 Februari 2018 om 11:57

Alle geneugten afschaffen leidt niet tot betere wereld

Nou enkele dapperen en hun meelopers de tabaksindustrie in de verdomhoek hebben gejaagd, zien ook de wijnhaters weer hun kans. Hou toch eens op mensen naar de mond te praten.

 • 21 Februari 2018 om 11:00

Man die peuter (2) zonder reden onderuit trapte sloeg ook ander kind; hij is aangehouden

ROSMALEN – De man die afgelopen week zonder enige aanleiding een 2-jarig jongetje onderuit trapte in Rosmalen, is gisteren aangehouden door de politie. Hij zou eerder ook een 4-jarig jongetje hebben geslagen in Den Bosch.

 • 21 Februari 2018 om 10:07

Brabant is voor Defensie het afvalputje voor helikopterherrie

Als het aan Defensie ligt, stijgt het aantal helikoptervluchten boven Brabant. En dat terwijl het nu al klachten regent over geluidshinder.

 • 21 Februari 2018 om 10:00

Brabantse ziekenhuizen zitten (te) vol

DEN BOSCH - Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, Bernhoven in Uden en het Elizabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg zitten barstensvol met vooral grieppatiënten. Het is puzzelen om iedereen een bed en verpleging te kunnen bieden. Dat lukt niet overal.

 • 21 Februari 2018 om 07:42

Nieky Holzken krijgt kans in Champions League van het boksen: 'Ik kom je verslaan'

Nieky Holzken (34) staat voor zijn grootste boksgevecht ooit: de Helmonder is toegelaten tot de World Boxing Super Series, de Champions League van het boksen met een totale prijzenpot van 50 miljoen (!) dollar. Hij bokst zaterdag tegen wereldtopper Callum Smith.

 • 20 Februari 2018 om 11:38

Roer moet om, maar niet alleen in landbouw

Het opiniestuk Landbouw moet roer omgooien van SP-prominent Jules Iding in BN DeStem van 7 februari jongstleden, zou niet hebben misstaan in de propagandakanalen die we van extremisten gewend zijn. Een verhaal gebaseerd op halve waarheden bouwt Iding uit tot een grievend schotschrift.

 • 20 Februari 2018 om 16:48
❌