[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018BN DeStem - Brabant

Waarom kleine boef Frank Masmeijer zo veel aandacht krijgt

Haast elke week worden cocaïnesmokkelaars betrapt. De politie heeft de handen vol aan de jacht op narcotica. Om de haverklap staan harddrugshandelaren en pillenproducenten voor de rechter. Zo nieuw is dat dus allemaal niet. En tóch snap ik de grote aandacht voor die ene verdachte: Frank Masmeijer.

 • 15 November 2018 om 07:30

476 autobranden in negen maanden in Brabant: verzekeraars bezorgd

In de eerste negen maanden van dit jaar zijn in het hele land bijna 3000 auto’s in brand gevlogen, de meeste branden werden aangestoken. Dat is het hoogste aantal in de afgelopen vijf jaar, en het Verbond van Verzekeraars maakt zich zorgen. In Brabant gaat het om 476 autobranden.

 • 15 November 2018 om 07:07

Bier uit glas met carnaval? Dat leidt tot pleisters plakken, en soms veel erger

Moet drinken uit glas tijdens grote evenementen verboden worden, zowel bij winkels als ín de kroeg? ,,Tijdens carnaval zien we gemiddeld zes snijwonden per dag voorbij komen”, stelt de EHBO in Den Bosch.

 • 15 November 2018 om 06:40
Gisteren β€” 14 November 2018BN DeStem - Brabant

β€˜Brabantse Malaga-verdachten stiekem gefilmd met beruchte Braziliaanse drugsdealersβ€˜

REUSEL - De Spaanse politie ziet de 42-jarige Marco H. uit Reusel als het meesterbrein achter de gigantische cocaïnevondst in Malaga, eind oktober. Samen met zijn rechterhand Hans V. uit Kaatsheuvel werd hij stiekem gefilmd tijdens een ontmoeting met enkele beruchte Braziliaanse drugsdealers in Estepona, een badplaats ten westen van Marbella.

 • 14 November 2018 om 17:36

Brabantse taskforce gaat zich roeren op sociale media: β€˜Misdaad mag niet lonen’

DEN BOSCH - De Brabantse taskforce tegen de drugscriminaliteit gaat volgend jaar ook op internet en sociale media van zich laten horen. Op verzoek van de Provinciale Staten gaat de taskforce gerichte boodschappen uitdragen die duidelijk moeten maken dat misdaad niet loont.

 • 14 November 2018 om 15:41

Consternatie in Brabants dorp: β€˜slang’ van 30 centimeter blijkt naaktslak te zijn

RAVENSTEIN - In Nederland kom je wel eens een verdwaalde hond, konijn of vlinder tegen. Met een beetje geluk zelfs een mooi hert. Maar slangen? Die tref je in ons kikkerlandje zelden tot nooit aan. Totdat een man in Ravenstein als de wiedeweerga naar zijn telefoon greep en naar de Dierenambulance belde.

 • 14 November 2018 om 12:19

Burenruzie over oprit in Tilburgs buitengebied: buurvrouw plant stoel tussen werklui

TILBURG - Emoties lopen deze week hoog op bij een ruzie over een uitrit in Moerenburg in het Tilburgse buitengebied. Bewoners van de Broekstraat voelen zich gekleineerd door hun buren die een oprit aanleggen. Demonstratief ging Joos Taminiau op een stoel tussen de stratenmakers zitten. Ze is door de politie afgevoerd.

 • 14 November 2018 om 10:26

Alcoholtest voor bestuurder carnavalswagen: van β€˜meer dan terecht’ tot β€˜geen aanleiding toe’

Tijdens carnaval gaat er behoorlijk wat alcohol doorheen. Het is vanzelfsprekend dat je na te veel biertjes niet in de auto stapt, maar hoe zit het met carnavalswagens?

 • 14 November 2018 om 08:00
OuderBN DeStem - Brabant

Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij

TILBURG - Precies twintig jaar geleden opende Poppodium 013 de deuren. Het grootste poppodium van Nederland en dat in hartje Tilburg. Voor die tijd was dat nog uniek, want het was het eerste nieuwe gebouw voor popmuziek in het stadscentrum en het zette een voorbeeld neer voor andere poppodia. Een nieuwbouwgolf aan professionele poppodia in andere delen van het land volgde. Maar weet je ook waar die cd's aan de buitenkant van het gebouw voor staan? En hoeveel mensen er na de heropening van 2015 nu in passen? Twintig feiten over 013 op een rij:

 • 13 November 2018 om 17:12

Bauer gaat de wereld over, Verhoeven prijst lachebek Jandino

BRABANT BYTES | Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

 • 13 November 2018 om 11:48

Krantentrofee Noord-Brabant houdt het voor gezien

SCHIJNDEL - De stichting Krantenwisseltrofee Noord-Brabant houdt het voor gezien. Na 44 jaar komt er geen prijs meer voor de beste carnavalskrant.

 • 13 November 2018 om 11:29

Geen zorg om Harrold, hij is weer verliefd

BOEKEL - Knappe man of vrouw die niet even een traan moest wegpinken toen Harrold zondagavond op zijn oldtimertractor het erf af dieselde nadat Steffi hem had afgewezen. Niet getreurd, want deze opname van Boer Zoekt Vrouw is al weer ingehaald door het heden waarin Harrold opnieuw verliefd is.

 • 12 November 2018 om 14:40

Jacqueline Govaert op pad met dubbelganger, Tanja Jess klapt zich fit

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

 • 12 November 2018 om 12:13

300 Brabantse scholieren gaan schaatsen voor schoon drinkwater in EthiopiΓ«

BRABANT - Ruim 300 scholieren uit Brabant schaatsen op 12 november in Leeuwarden voor het goede doel. Scholieren uit heel Nederland komen daar samen om geld in te zamelen voor schoon drinkwater in Ethiopië, door zoveel mogelijk rondjes te schaatsen. Dat doen zij onder de noemer Schaatsen voor Water.

 • 12 November 2018 om 10:16

4,5 jaar cel voor wraakvader Mario Haazen uit Helmond

DEN BOSCH - Helmonder Mario Haazen (53) heeft maandagochtend in hoger beroep 4,5 jaar gevangenisstraf gekregen voor het met opzet slaan met een schop op het hoofd van de 48-jarige man die zijn 14-jarige dochter op internet verleidde.

 • 12 November 2018 om 09:46

Drukke ochtendspits in Brabant door regen en ongelukken zwakt af

Het was maandagochtend met in totaal 1000 kilometer de op één na drukste spits van 2018. Vooral in Brabant stonden flinke files, mede dankzij de regen. Dat zorgde voor flinke vertraging op onder andere de A50 en de A2.

 • 12 November 2018 om 07:26

Heel drukke ochtendspits in Brabant door regen en ongelukken

Het is maandagochtend de op één na drukste spits van 2018. Vooral in Brabant staan flinke files, mede dankzij de regen. Dat zorgt voor flinke vertraging op onder andere de A50 en de A2.

 • 12 November 2018 om 07:26

Flink drukke ochtendspits in Brabant door regen en ongelukken

WAARDENBURG - Het verkeer vanuit het zuiden richting Utrecht over de A2 staat maandagmorgen al vroeg vast. Rond 06.00 uur stond er al een uur vertraging, na een ongeluk bij Waardenburg. Het bleek een voorbode voor meer grote files op deze eerste dag van de werkweek.

 • 12 November 2018 om 07:26

Bejaard stel treft roze puddingravage aan in hun flat na inbraak in Eindhoven: β€˜Hoe ziek ben je om dit te doen?’

EINDHOVEN - Kom je net thuis van een avondje eten, tref je een met pudding besmeurde bende aan. Dit overkwam een 74-jarig echtpaar uit Eindhoven zondagavond. Een inbreker verwoestte hun flat, voor mensen op leeftijd aan de Maria van Bourgondiëlaan, en maakte zijn werk af door de toetjes uit de koelkast in de slaapkamer uit te smeren. ,,Hoe ziek ben je in je hoofd om dit te doen?”, vraagt zoon Marcel Neggers zich af.

 • 12 November 2018 om 06:21

Het succes van In Limbo en Mental Theo en Charly Lownoise verkopen Ziggo twee keer uit

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

 • 11 November 2018 om 12:35
❌