[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 24 September 2018BN DeStem - "Bergen op Zoom"

Gertjan Huismans stapt uit Bergse VVD fractie

BERGEN OP ZOOM - Gertjan Huismans breekt met de Bergse VVD fractie. Hij gaat als eenmansfractie verder. ,,Het onderlinge vertrouwen is te ernstig geschaad", geeft Huismans als belangrijkste reden.

 • 24 September 2018 om 22:30

De woningstichting: 'De crisis was niet fijn, maar Vestia was erger'

De economische crisis van 2008 liet ook in West-Brabant zijn sporen na. Van persoonlijke drama's tot bestuurlijke ingrepen die elke burger raakten. De weg omhoog is ingeslagen, maar voor hoe lang?

 • 24 September 2018 om 21:00

Geen uitbreiding van praktijk Memo naar Lindebaan en Bosstraat

BERGEN OP ZOOM - Praktijk Memo ziet af van de uitbreidingsplannen aan de Lindebaan en Bosstraat in Bergen op Zoom. Daar zouden vier appartementen en tien tijdelijke units voor jongeren met een psychiatrische beperking worden gebouwd.

 • 24 September 2018 om 20:15

Wie betaalt een nieuwe os voor Ossendrecht?

OSSENDRECHT - De Ossendrechtse gemeenschap ziet het niet zitten dat ze moeten meebetalen aan een nieuwe bronzen os op het marktplein in hun woonplaats. De bronzen os werd afgelopen zomer van zijn sokkel gehaald en is tot op heden nog niet teruggevonden.

 • 24 September 2018 om 17:45

21 jaar cel voor man uit Steenbergen die zijn vriendin verkrachtte, vernederde en neerstak

STEENBERGEN - Een 51-jarige man uit Steenbergen is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 21 jaar. In september vorig jaar verkrachtte en vernederde de man zijn toenmalige vriendin en probeerde haar daarna meerdere malen neer te steken.

 • 24 September 2018 om 16:33

Politie Bergen op Zoom vindt negen gestolen fietsen van Wielrenvereniging Ossendrecht terug

BERGEN OP ZOOM - De politie van Bergen op Zoom heeft negen fietsen teruggevonden, die op 11 september gestolen waren bij een wielrenvereniging in Ossendrecht. Het gaat om 7 racefietsen en 2 mountainbikes. Er waren twee verdachten aangehouden, maar deze zijn na het afleggen van een verklaring weer vrijgelaten.

 • 24 September 2018 om 14:28

Politie Bergen op Zoom vindt negen gestolen fietsen terug

BERGEN OP ZOOM - De politie van Bergen op Zoom heeft negen gestolen fietsen teruggevonden. Het gaat om 7 racefietsen en 2 mountainbikes. Er waren twee verdachten aangehouden, maar deze zijn na het afleggen van een verklaring weer vrijgelaten.

 • 24 September 2018 om 14:28

Negen gestolen fietsen teruggevonden in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De politie van Bergen op Zoom heeft negen gestolen fietsen teruggevonden. Het gaat om 7 racefietsen en 2 mountainbikes. Er waren twee verdachten aangehouden, maar deze zijn na het afleggen van een verklaring weer vrijgelaten.

 • 24 September 2018 om 14:28

Koude nacht op komst: plaatselijk krabben

Komende nacht kan het voor het eerst dit najaar gaan vriezen op neushoogte. Daarmee bestaat de kans dat er morgen lokaal autoruiten bevroren zullen zijn.

 • 24 September 2018 om 13:28

Tholen wil bovenaan in zoekresultaat Google

THOLEN - Wie binnenkort googlet op 'fietsen in Zeeland' of 'evenementen in Zeeland', moet als eerste resultaat het eiland Tholen zien. Tenminste, als het aan de gemeente Tholen ligt.

 • 24 September 2018 om 12:45

'Ik heb me wel eens afgevraagd: hoe komen we hier uit?'

De economische crisis van 2008 liet ook in West-Brabant zijn sporen na. Van persoonlijke drama's tot bestuurlijke ingrepen die elke burger raakten. De weg omhoog is ingeslagen, maar voor hoe lang?

 • 24 September 2018 om 11:00

Na mishandeling: 'Geef boswachters snel pepperspray'

Door de mishandeling van een boswachter afgelopen weekend in Etten-Leur neemt de roep om deze groep beter te bewapenen toe. ,,Ze moeten van onze mensen afblijven!"

 • 24 September 2018 om 10:18

Vlogger en ex-wethouder uit Steenbergen vervolgd voor rel

STEENBERGEN - Een filmpje op internet deed in het najaar van 2015 veel stof opwaaien. De Steenbergse wethouder Vincent van den Bosch kreeg het aan de stok met vlogger Vladimir Hornicek. Nu wordt Hornicek, samen met kunstenaar Peter de Koning verdacht van belediging en stalking. Beide Steenbergenaren ontkennen.

 • 24 September 2018 om 09:09

Fietsersbond hekelt afketsen bewaakte fietsenstalling

BERGEN OP ZOOM - De Fietsersbond is boos en teleurgesteld dat de grote bewaakte fietsenstalling in de Fortuinstraat er niet komt. ,,We zijn geschokt over de manier waarop het besluit tot stand is gekomen", stelt voorzitter Piet Bruys van de Fietsersbond in een brief aan het college en de gemeenteraad.

 • 24 September 2018 om 06:00
OuderBN DeStem - "Bergen op Zoom"

Trekkertrek Halsteren valt in het water

HALSTEREN - De trekkertrekwedstrijden in Halsteren zijn dit weekend in het water gevallen. Na de regen van zaterdag is de baan, maar ook het omliggende terrein aan de Tholenseweg, onbegaanbaar geworden. "Het weer heb je helaas niet in de hand", zegt organisator Camiel Karremans van de KPJ.

 • 23 September 2018 om 18:48

Brandweer heeft schoorsteenbrand in Sint-Maartensdijk snel onder controle

SINT-MAARTENSDIJK – In een woning aan de Meliasweg in Sint-Maartensdijk is vanmiddag een schoorsteenbrand ontstaan, meldt 112Markiezaten. De toegesnelde brandweermannen hadden het vuur snel onder controle.

 • 23 September 2018 om 16:51

Leren over onderhoud F-35 straaljager op vliegbasis Woensdrecht

WOENSDRECHT - Koffiedrinken, kletsen met de buren en... leren over het onderhoud van de nieuwe F-35 straaljager. Vliegbasis Woensdrecht deed zaterdag mee aan de Nationale Burendag en gaf daar een eigen invulling aan. Het is namelijk vrij uniek dat bewoners zomaar het terrein op kunnen.

 • 23 September 2018 om 16:35

Man uit Bergen op Zoom mishandelt man uit Halsteren en rijdt dronken weg

HALSTEREN - Een 19-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagnacht rond 02.10 uur aangehouden op de Tholenseweg, omdat hij een 23-jarige man uit Halsteren zou hebben mishandeld en reed onder invloed.

 • 23 September 2018 om 11:21

Tweetal probeert gestolen barbecues door te verkopen, maar ontmoet politie

HOEVEN/ROOSENDAAL/STEENBERGEN - Een 37-jarige man uit Hoeven en een 24-jarige man uit Fijnaart zijn zaterdagmiddag aangehouden voor het helen in gestolen luxe barbecues, zogenoemde Green Eggs.

 • 23 September 2018 om 10:53

61-jarige vrouw op scootmobiel belandt in sloot na botsing in Tholen

THOLEN - Een 61-jarige vrouw uit Tholen is zaterdagmiddag rond 13.30 uur lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een landbouwvoertuig op de Eeweg in Tholen. Door de botsing belandde de vrouw met haar scootmobiel in de sloot.

 • 23 September 2018 om 10:54
โŒ