[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 26 September 2017BN DeStem - "Bergen op Zoom"

Grote brand bij zwembadfabrikant Aqua Unique in Steenbergen, omgeving last van stank: 'Sluit ramen en deuren'

STEENBERGEN – Op industrieterrein Reinierpolder II aan de Drukkerij in Steenbergen woedt sinds dinsdagmiddag een grote brand. Het vuur brak tegen het einde van de middag uit in een van de loodsen van zwembadfabrikant Aqua Unique. 

 • 26 September 2017 om 17:32

Kibbelen over zorg voor molen Johanna in Huijbergen

Wat ze delen, is de zorg om de oude Johanna. Maar hoe de molen uit 1862 in gezonde staat moet blijven, daarover zitten wethouder Hans de Waal van de gemeente Woensdrecht en Theo Sanders van de Huijbergse Molenstichting nog bepaald niet op één lijn.

 • 26 September 2017 om 19:19

Grote brand bij zwembadfabrikant Aqua Unique in Steenbergen, omgeving last van stank

STEENBERGEN – Op industrieterrein Reinierpolder II aan de Drukkerij in Steenbergen woedt sinds dinsdagmiddag een grote brand. Het vuur brak tegen het einde van de middag uit in een van de loodsen van zwembadfabrikant Aqua Unique. 

 • 26 September 2017 om 17:32

Grote brand bij zwembadontwerper Aqua Unique in Steenbergen, omgeving last van stank

STEENBERGEN – Op een industrieterrein aan de Drukkerij in Steenbergen woedt sinds dinsdagmiddag een grote brand. Daarbij is rook vrijgekomen die richting een dunbevolkt gebied trekt.

 • 26 September 2017 om 17:32

Gewonde bij kop-staartbotsing in Tholen

THOLEN - Een automobilist is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Postweg (N286) bij Tholen. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

 • 26 September 2017 om 17:06

Scoutsleider uit Bergen op Zoom verdacht van misbruik 14-jarige jongen

Een 45-jarige man uit Bergen op Zoom zou zich in de tijd dat hij leider bij de scouting was meermaals hebben vergrepen aan een 14-jarige, zwakbegaafde jongen. ,,Mijn leven is kapotgemaakt en ik weet niet of ik mij ooit nog gelukkig kan voelen'', zei de jongen over het misbruik, waaronder anale verkrachting.

 • 26 September 2017 om 17:00

Plan om Satudarah te verbieden 'is stemmingmakerij', zegt advocaat Brabantse leden

BREDA – Het plan van het Openbaar Ministerie om motorclub Satudarah definitief in Nederland uit te bannen, valt onder het kopje ‘stemmingmakerij’. Dat is de reactie van Michael Ruperti, advocaat van enkele Brabantse members van Satudarah. Volgens de raadsman gaat justitie veel te ver met haar plannen. ,,Het is nogal wat om een motorclub aan te merken als een gestructureerde, criminele organisatie.”

 • 26 September 2017 om 16:57

Weghalen pinautomaat valt slecht in Nieuw-Vossemeer

NIEUW-VOSSEMEER - Het weghalen van de pinautomaat van de Rabobank aan de Achterstraat is niet goed voor de leefbaarheid. Daar waren de Dorpsraad Nieuw Vossemeer en raadsleden het tijdens het kernbezoek over eens. 

 • 26 September 2017 om 16:12

Steenbergs Bakhuys gaat bakken in Dinteloord

DINTELOORD/STEENBERGEN - Als twintigjarige werkte Bastiën van Rosendaal een jaartje in de warme bakkerij van Bunt in Dinteloord. Onlangs kregen zijn vrouw Irene en hij de sleutels van de winkel.

 • 26 September 2017 om 14:59

Stoelendans in Bergse politiek

BERGEN OP ZOOM - Het rommelt in de Bergse politieke geledingen. (Voormalig) Duoraadsleden verschieten van kleur en nog voordat de gedoodverfde lijsttrekker bij de PvdA (Sahin Ergec) is vertrokken, ontstaat een heuse strijd binnen de sociaaldemocraten om het hoogste plekje op de kieslijst. Ondanks dat ze nog een half jaar op zich laten wachten, werpen de gemeenteraadsverkiezingen hun schaduw vooruit.

 • 26 September 2017 om 13:39

Politie redt huwelijk bruidspaar na pech op A58

WOENSDRECHT / WEMELDINGE - De politie van Bergen op Zoom zag deze week een opvallend pechgeval langs de A58 bij Woensdrecht. De auto van een bruidspaar dat ging trouwen in Wemeldinge was stilgevallen. De agenten brachten het echtpaar daarop snel met hun dienstauto naar de trouwlocatie. 

 • 26 September 2017 om 12:22

Regio West-Brabant hielp al 273 mensen naar een baan en gaat door

ETTEN-LEUR – Voor schoolverlaters, herintreders, werkloze ouderen, mensen met een bijstanduitkering of werkzoekenden met een lichamelijke en verstandelijke beperkingen liggen de banen niet voor het oprapen. Toch hielp de Regio West-Brabant in een jaar tijd met een regeling al 273 mensen uit deze categorie aan het werk.

 • 26 September 2017 om 11:49

Tot aan je ellebogen in het asfalt in Woensdrecht

WOENSDRECHT - Pak de Grindweg in Woensdrecht zo snel mogelijk aan. Deze dringende oproep doet het Buurtpreventieteam (BPT) van het dorp Woensdrecht richting de gemeente Woensdrecht.

 • 26 September 2017 om 10:30

Dorpshuis De Stelle in de Heen zonder bestuur en beheerders

DE HEEN - Het bestuur en de beheerders van dorpshuis De Stelle in de Heen stappen per 1 oktober op. Beheerster Astrid van Elzakker heeft zelf ontslag genomen, haar collega Sacha Smit is ontslagen door het bestuur, dat zelf het bijltje er dus ook bij neergooit.

 • 26 September 2017 om 07:00

Wethouders die terugkeren in de politiek, 'De kiezer kan ons nog niet missen'

WEST-BRABANT Wethouders die eerst door de raad worden weggestuurd en vervolgens toch terugkeren in de politieke arena. Wat drijft lokale bestuurders om na politieke averij door te gaan? 'Als je terugkeert uit rancune gaat het mis.'

 • 26 September 2017 om 07:00

In West-Brabant sterft de flitspaal uit

BREDA - In West-Brabant zijn nog maar drie flitspalen actief: op de Noordelijke Rondweg in Breda. Alle andere nog aanwezige flitsers zijn niet langer in gebruik.

 • 26 September 2017 om 07:00
Gisteren โ€” 25 September 2017BN DeStem - "Bergen op Zoom"

In traumaheli naar ziekenhuis, onduidelijkheid over aanrandingen en celstraf bolletjesslikster

112-OVERZICHT Wat was het meest opvallende 112- en politienieuws in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen dat maandag op deze website is verschenen? De redactie maakte voor u een selectie.

 • 25 September 2017 om 20:20

Tholen voert de blijverslening in

THOLEN - Inwoners van Tholen die hun huis levensloopbestendig willen maken, kunnen voortaan bij de gemeente aankloppen voor een lening. Op aandringen van de raad willen B en W de zogeheten blijverslening invoeren.

 • 25 September 2017 om 20:07

Koor A58 komt met filmmuziek-concert Take A58

BERGEN OP ZOOM / RILLAND - West Side Story, James Bond, The Lion King, allemaal films bekend om hun muziek en allemaal komen ze voorbij in Take A58. Het nieuwe stuk van het Zeeuws-West-Brabantse Koor A58 draait helemaal om bekende liedjes van films en is komend weekend te zien in Bergen op Zoom en Middelburg. Tot die tijd zijn ze nog druk aan het repeteren in het dorpshuis van Rilland.

 • 25 September 2017 om 16:37

Wethouder Van Agtmaal blij met NK-titel

HUIJBERGEN - Als wethouder te Woensdrecht moest Jeffrey van Agtmaal zaterdag niet alleen zijn persoonlijke eer hoog houden op het NK voor ambtenaren en bestuurders, maar ook die van zijn eigen wielergemeente. In Beek en Donk bleek er niemand sneller dan de eliterenner uit Huijbergen.

 • 25 September 2017 om 16:12
โŒ