[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019Tubantia - Heracles

LIVE | Kan Heracles in Utrecht een 2-0 achterstand ombuigen?

UTRECHT - Heracles Almelo speelt dinsdagavond de return tegen FC Utrecht in de play-offs om Europees voetbal. De Almeloërs staan voor een pittige klus, na de 2-0 nederlaag in Almelo van afgelopen zaterdag. Volg ons liveblog voor alle ontwikkelingen.

 • 21 Mei 2019 om 15:11

TV-gelden zijn verdeeld: FC Twente elfde, Heracles negende

De ranglijst voor televisiegelden is bekend. Ajax staat ruim aan kop in het klassement dat over tien jaar wordt opgemaakt. Heracles stijgt naar plek negen en FC Twente begint het nieuwe seizoen in de eredivisie op plek 11.

 • 21 Mei 2019 om 09:47

Heracles gelooft nog in goede afloop van de play-offs

FC Utrecht heeft het gevoel de volgende ronde van de play-offs om Europees voetbal al te hebben gehaald. Dat geeft Heracles alleen maar vertrouwen in de return van vanavond.

 • 21 Mei 2019 om 09:29
Gisteren β€” 20 Mei 2019Tubantia - Heracles

Duarte ontbreekt, Dos Santos een vraagteken

ALMELO - Heracles kan in het uitduel tegen FC Utrecht nog niet beschikken over Maximilian Rossmann (voet) en Kristoffer Peterson (lies). Dabney Dos Santos is een vraagteken voor het tweede duel in de play-offs om Europees voetbal.

 • 20 Mei 2019 om 13:03

Het seizoen is geslaagd voor Heracles, maar nog niet af

ALMELO - Heraclestrainer Frank Wormuth zei het na de 2-0 nederlaag tegen FC Utrecht vol overtuiging: "We maken dinsdag nog een grote kans om de volgende ronde van de play-offs te halen." Hij hoefde alleen maar te refereren aan Barcelona en Liverpool. Niets is onmogelijk, zeker in voetbal niet.

 • 20 Mei 2019 om 07:17

Wormuth: β€˜Het seizoen is geslaagd, maar het is nog niet af’

ALMELO - Heraclestrainer Frank Wormuth zei het na de 2-0 nederlaag tegen FC Utrecht vol overtuiging: "We maken dinsdag nog een grote kans om de volgende ronde van de play-offs te halen." Hij hoefde alleen maar te refereren aan Barcelona en Liverpool. Niets is onmogelijk, zeker in voetbal niet.

 • 20 Mei 2019 om 07:17
OuderTubantia - Heracles

Merkel en Dalmau balen van rol als pechvogel bij Heracles

ALMELO - Heracles Almelo verloor zaterdagavond met 2-0 van FC Utrecht en de kans op Europees voetbal lijkt daarom verkeken. De nederlaag was onnodig, want Heracles had de betere kansen, maar liep in de val van FC Utrecht. De ploeg van trainer Dick Advocaat zakte diep in en loerde op mogelijkheden. Pechvogels Adrian Dalmau en Alexander Merkel baalden na afloop flink.

 • 18 Mei 2019 om 21:06

Europees voetbal ver weg voor Heracles na thuisnederlaag tegen FC Utrecht

ALMELO – Heracles is vrijdagavond slecht begonnen aan de play-offs. In een slecht gevuld Polman Stadion verloor de ploeg met 2-0 van FC Utrecht. Beide goals vielen in een tijdbestek van enkele minuten vlak voor rust. Dinsdag staat de return in De Galgenwaard op het programma. Heracles heeft daar een wonder nodig om alsnog de finale van de play-offs te bereiken.

 • 18 Mei 2019 om 17:14

LIVE | Heracles geeft het in een paar minuten tijd weg tegen FC Utrecht: 0-2

ALMELO - Heracles start vanavond aan de play-offs met een thuisduel tegen FC Utrecht. Dinsdag staat de return in Utrecht op het programma. In de competitie verloor Heracles dit seizoen twee keer van Utrecht. Volg alle ontwikkelingen vanuit Almelo in het liveblog.

 • 18 Mei 2019 om 17:14

LIVE | Kan Heracles in de play-offs wel winnen van FC Utrecht?

ALMELO - Heracles start vanavond aan de play-offs met een thuisduel tegen FC Utrecht. Dinsdag staat de return in Utrecht op het programma. In de competitie verloor Heracles dit seizoen twee keer van Utrecht. Volg alle ontwikkelingen vanuit Almelo in het liveblog.

 • 18 Mei 2019 om 17:14

LIVE | Heracles begint met Knoester en Dos Santos aan duel tegen FC Utrecht

ALMELO - Heracles start vanavond aan de play-offs met een thuisduel tegen FC Utrecht. Dinsdag staat de return in Utrecht op het programma. Volg alle ontwikkelingen vanuit Almelo in het liveblog.

 • 18 Mei 2019 om 17:14

Fans Heracles Almelo kopen massaal kaarten voor play-offs, maar waarom eigenlijk?

ALMELO - Rijen voor de kassa en ook online topdrukte. De animo is groot voor de thuiswedstrijd voor de play-offs van Heracles tegen FC Utrecht, die vanavond om half zeven begint.

 • 18 Mei 2019 om 16:47

Veel goede spitsen bij Heracles: is er een geheim?

ALMELO - Het is knap: een spits van Heracles die derde wordt op de topscorerslijst in de eredivisie. Het lukte Adrian Dalmau dit seizoen met negentien goals. De Spanjaard is al de zoveelste spits die het in Almelo goed doet. Hoe doen ze dat toch daar? Is er een geheim?

 • 18 Mei 2019 om 10:32

Waar liggen de kansen en de gevaren voor Heracles tegen FC Utrecht?

In de play-offs voor Europees voetbal neemt Heracles het in de eerste ronde op tegen FC Utrecht. Waar valt er voor Heracles wat te halen? Op welke speler moet Heracles extra alert zijn? En wat zijn de krachten van het elftal van Dick Advocaat?

 • 17 Mei 2019 om 20:33

Hardeveld tekent voor een jaar bij in Almelo

ALMELO - Heracles heeft het contract van Jeff Hardeveld (24) met een jaar, en een optie voor nog een jaar, verlengd.

 • 17 Mei 2019 om 14:30

Wormuth: β€˜FC Utrecht is favoriet in play-offs’

ALMELO - Trainer Frank Wormuth kijkt uit naar de wedstrijden in de play-offs om Europees voetbal. Morgen speelt zijn ploeg eerst thuis tegen FC Utrecht, dinsdag wacht het uitduel. „Zij zijn de favoriet, zij moeten winnen.”

 • 17 Mei 2019 om 13:10

β€˜Laten we Garcia Garcia een kans geven bij FC Twente’

ENSCHEDE - In de laatste aflevering van de Ballen Verstand praten clubwatchers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar natuurlijk over Garcia Garcia, de nieuwe trainer van FC Twente. De voormalig assistent van Marino Pusic krijgt steun van Fred Rutten en Ten Voorde vindt dat hij een kans verdient.

 • 17 Mei 2019 om 09:01

Breukers heeft zijn beslissing genomen

ALMELO - Heracles-aanvoerder Tim Breukers heeft zijn beslissing genomen. De verdediger blijft in ieder geval nog een seizoen speler van Heracles.

 • 16 Mei 2019 om 08:47

Heracles Almelo nu op jacht naar Europees ticket

ALMELO - Heracles is de competitie ondanks de 3-1 nederlaag tegen PSV knap als zevende geëindigd. De ploeg speelt zaterdag de eerste wedstrijd om de play-offs voor Europees voetbal. Tegenstander is dan FC Utrecht.

 • 16 Mei 2019 om 08:34

Bijzondere avond voor Konings en Brouwer

EINDHOVEN - Het was ondanks de 3-1 nederlaag tegen PSV toch een mooie avond voor Michael Brouwer en Joey Konings. Konings scoorde tegen zijn oude club PSV en de doelman maakte zijn basisdebuut in de eredivisie.

 • 15 Mei 2019 om 22:05
❌