[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 14 November 2018Tubantia - Heracles

Rini Coolen mist alleen de polonaise bij titel Rosenborg

TRONDHEIM/OLDENZAAL - Hij begon zijn interim-klus met twee punten achterstand. Afgelopen weekeinde behaalde Rini Coolen (51) met een voorsprong van zeven punten de titel met Rosenborg. De Oldenzaalse oefenmeester is op zijn plek in Noorwegen.

 • 14 November 2018 om 10:31
OuderTubantia - Heracles

FC Twente verloor bijna alle duels en Heracles domineerde zonder de bal

Het voetbalweekeinde zit erop. Wat viel statistisch gezien op bij Heracles en FC Twente? Welke speler blonk afgelopen weekend het meest uit? En viel er nog meer op?

 • 12 November 2018 om 11:58

FC Twente verloor bijna alles duels en Heracles domineerde zonder de bal

Het voetbalweekeinde zit erop. Wat viel statistisch gezien op bij Heracles en FC Twente? Welke speler blonk afgelopen weekend het meest uit? En viel er nog meer op?

 • 12 November 2018 om 11:58

β€˜Als het tegenzit, is Twente mentaal kwetsbaar’

ENSCHEDE - De Twentse clubs beleefden een slecht weekend. Zowel Heracles als FC Twente verloor. In Almelo waren er desondanks nog wat lichtpuntjes te zien in de wedstrijd tegen Feyenoord. Twente bakte er bij FC Den Bosch heel weinig van.

 • 12 November 2018 om 10:34

Vier zware minutenmaken het verschil bij Heracles

ALMELO - Heracles hield zondag een dubbel gevoel over aan de nederlaag tegen Feyenoord (0-2). Aan de ene kant was de ploeg trots vanwege het spel in de eerste helft, aan de andere kant teleurgesteld dat het in vier minuten tijd opeens voorbij was.

 • 12 November 2018 om 08:43

Heracles niet naar Spanje in de winter

ALMELO - Heracles Almelo laat de Spaanse zon in januari links liggen en blijft in eigen land ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

 • 12 November 2018 om 08:34

Het hart van Frank Wormuth jubelt en huilt

ALMELO - Heracles-trainer Frank Wormuth had na afloop van het duel tegen Feyenoord (0-2) een dubbel gevoel in zijn hart, zoals hij dat omschreef.

 • 11 November 2018 om 19:19

Heracles geeft in vier minuten tijd de wedstrijd weg tegen Feyenoord

ALMELO - Heracles was dit seizoen in de competitie een niet te kloppen macht in eigen huis, maar zondagavond kwam er na vijf overwinningen op rij een einde aan die ongenaakbaarheid. In de strijd om de derde plaats schudde Feyenoord de Almelose belager van zich af( 0-2).

 • 11 November 2018 om 18:36

Visitekaartjes van de regio Heracles en Bjorn Kuipers dreigen besmeurd te raken

ENSCHEDE - Onze uithangborden hebben er wel eens fraaier bijgehangen in het najaarszonnetje. FC Twente de paria, daar zijn we inmiddels wel aan gewend, maar nu dreigen ook de andere visitekaartjes van de regio besmeurd te raken. Dat bakker Bas als scheids voor opwinding zorgt, is geen nieuws, maar opeens liggen ook onkreukbaar geachte voorbeelden als Bjorn Kuipers en Heracles onder vuur.

 • 10 November 2018 om 11:01

Geblesseerde PrΓΆpper wordt gemist en mist Heracles

ZEIST - Robin Pröpper is er zondag voor het eerst sinds vier weken weer bij als Heracles tegen Feyenoord speelt. Dat wil zeggen, als toeschouwer in het stadion. De zwaar geblesseerde aanvoerder wordt gemist in Almelo, maar mist de club zelf zo mogelijk nog meer.

 • 10 November 2018 om 08:55

β€˜EΓ©n speler van Feyenoord is net zo veel waard als ons team’

ALMELO - Heracles-trainer Frank Wormuth heeft zijn ploeg voorgehouden dat er tegen Feyenoord zondag in eigen huis alleen wat te winnen valt. „Als we goed spelen en we verliezen, dan is zal daar begrip voor zijn.”

 • 9 November 2018 om 14:43

Eredivisie CV: β€˜Heracles heeft niet met juridische stappen gedreigd’

ALMELO - Heracles Almelo heeft niet met juridische stappen gedreigd als wordt besloten om het kunstgras te bannen uit de eredivisie. De club uit Almelo werd deze week neergezet als ‘dwarsligger’, omdat het ‘als enige’ vast zou willen houden aan kunstgras en daarbij gezegd zou hebben desnoods naar de CAS te stappen.

 • 9 November 2018 om 17:26

Frank Wormuth begrijpt de discussie over kunstgras: β€˜Als je het voetbal wilt verbeteren, moet je ook de ondergrond bekijken’

ALMELO - Heracles-trainer Frank Wormuth snapt de discussie over kunstgras in Nederland. “Als je de kwaliteit van het voetbal wilt verbeteren, moet je elk aspect bekijken. Daar hoort de ondergrond ook bij.”

 • 9 November 2018 om 07:45

β€˜Ik heb moeite met de houding van Heracles’

ENSCHEDE - Clubwatchers Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde kijken terug en blikken vooruit op de wedstrijden van Heracles Almelo en FC Twente en bespreken de actualiteit in de rubriek De Ballen Verstand. Deze week bij Heracles: de club weigert als enige club in de Eredivisie afstand te doen van het kunstgras. En bij FC Twente: Wout Brama is weer in training. Wanneer keert de middenvelder terug bij De Tukkers?

 • 9 November 2018 om 08:25

Frank Wormuth begrijpt de discussie over kunstgras

ALMELO - Heracles-trainer Frank Wormuth snapt de discussie over kunstgras in Nederland. “Als je de kwaliteit van het voetbal wilt verbeteren, moet je elk aspect bekijken. Daar hoort de ondergrond ook bij.”

 • 9 November 2018 om 07:45
❌