[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 5 Juni 2020Tubantia - Heracles

Wim Samsen na veertien jaar weg als bestuurslid Heracles Almelo

ALMELO - Bestuurslid Wim Samsen neemt na veertien jaar afscheid van Heracles Almelo. Hij stopt per 1 juli. Samsen had de portefeuille commerciële zaken.

 • 5 Juni 2020 om 16:58

Mark Looms voelde een rilling en wist het meteen: β€˜Ik ga terug, naar het Twentse voetbal’

ALMELO - Mark Looms (39) keert na negen jaar terug in het Twentse voetbal. Als jeugdtrainer bij de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles. Het voelt als thuiskomen voor de oud-verdediger van Heracles.

 • 5 Juni 2020 om 09:28
OuderTubantia - Heracles

Joey Pelupessy verlengt en speelt nog een seizoen bij Sheffield Wednesday

SHEFFIELD - Middenvelder Joey Pelupessy heeft zijn aflopende contract bij Sheffield Wednesday met een jaar verlengd en blijft dus nog een seizoen bij de club uit het Engelse Championship. De 27-jarige Nijverdaller bevestigt het nieuws zelf. Eerder speelde Pelupessy voor Heracles en FC Twente.

 • 3 Juni 2020 om 18:33

Castro beraadt zich over zijn toekomst: keepen of managen?

ALMELO - Bram Castro (37) vertrekt bij KV Mechelen. Het contract van de oud-doelman van Heracles wordt niet verlengd. Hij beraadt zich over zijn toekomst: het liefst gaat hij ergens in het management aan de slag.

 • 3 Juni 2020 om 17:14

Dessers wil niet de hele zomer wachten op transfer

ALMELO - Als het aan Heracles-spits Cyriel Dessers ligt, duurt het niet lang meer voor hij weet waar hij aan toe is. Er ligt een bod van Racing Genk voor de gewilde aanvaller, maar een akkoord is er nog niet.

 • 3 Juni 2020 om 13:36

β€˜Preud’homme was de beste van de laatste tien jaar bij FC Twente’

ENSCHEDE/ALMELO - Waar blijft de technisch directeur van FC Twente? En waar blijven de trainers? Begint de tijd niet te dringen? En hoe zit het met de nieuwelingen bij Heracles? Is de vijver echt zo goed gevuld, of valt het toch tegen om spelers binnen te halen in deze tijd?

 • 2 Juni 2020 om 12:43

Heracles blijft overeind in coronacrisis, maar vers gras is nu zeker geen optie

ALMELO - Heracles blijft overeind in de coronacrisis. Drie weken geleden had directeur Rob Toussaint die voorspelling niet durven te doen. Nu wel, dankzij sponsors en supporters. Feit blijft dat de club terug moet in de begroting en zaken als vers gras in het stadion geen optie zijn.

 • 2 Juni 2020 om 06:44

Jeugdspelers academie trainen mee bij Heracles

ALMELO/ENSCHEDE - Heracles krijgt deze maand vijf spelers op stage uit de gezamenlijke jeugdopleiding. Bij FC Twente ligt alles stil, in Almelo wordt tot het einde van de maand getraind. „Wij hebben er geen bezwaar tegen”, zegt Paul van der Kraan, directeur van FC Twente.

 • 1 Juni 2020 om 19:50

Het wordt leeg op het trainingsveld van Heracles

ALMELO - Heracles traint nog een maand door, maar de groep is vanaf komende week uitgedund. De meeste vertrekkers zijn weg, wel wordt de ploeg aangevuld met jonge talenten van de academie.

 • 31 Mei 2020 om 11:04

Nog een laatste keer zwaaien naar smaakmaker Mauro JΓΊnior

ALMELO - Het is raar om vandaag in stilte afscheid te nemen van Heracles, vindt Mauro Júnior. Maar alles was ‘strange’ de afgelopen maanden. „Het is ook goed zo, want doortrainen zonder doel is zwaar.”

 • 29 Mei 2020 om 08:15

Bruns legt bestuursfunctie bij Heracles neer

ALMELO - Richard Bruns is voorlopig geen bestuurslid van Heracles meer. Hij kwam deze week in opspraak nadat hij door zijn werkgever Keolis geschorst werd.

 • 28 Mei 2020 om 20:21

Heracles bezuinigt en schrapt trainingskampen

ALMELO - Geen tripje naar Duitsland en Spanje dit jaar voor de selectie van Heracles. De club moet bezuinigen en heeft een streep gezet door de trainingskampen.

 • 28 Mei 2020 om 14:26

Mark Looms ruilt PEC Zwolle in voor jeugdopleiding FC Twente/Heracles

ALMELO/ENSCHEDE - Mark Looms keert terug naar Twente. Na zes jaar PEC Zwolle wordt de 39-jarige Almeloër het komende seizoen trainer van de onder 15 van de FC Twente/Heracles academie. Looms wordt de opvolger van Luc Stolker die naar Ajax vertrekt.

 • 27 Mei 2020 om 19:00

En opeens staat eredivisie-topscorer Cyriel Dessers bij je op de stoep

ALMELO - Sommige fans hadden pech en waren niet thuis. Anderen openden de voordeur en zagen tot hun stomme verbazing twee spelers of trainers van Heracles op de stoep staan. Een actie van de Almelose profclub om verlengers van seizoenkaarten thuis te bezoeken en te bedanken.

 • 26 Mei 2020 om 15:31

Osman en Merkel zwaaien af bij Heracles: β€˜Het is een natuurlijk moment om de schifting te maken’

ALMELO - Heracles neemt vrijdag afscheid van spelers die volgend seizoen niet meer in Almelo spelen. De groep die wel blijft, begint na Pinksteren aan het eerste blok van de voorbereiding.

 • 27 Mei 2020 om 08:40

Everton, Gosens en Czyborra schaffen seizoenkaart Heracles aan

ALMELO - Heracles kan drie nieuwe seizoenkaarthouders bijschrijven: oud-spelers Everton Ramos da Silva, Robin Gosens en Lennart Czyborra hebben een jaarkaart gekocht om de club in de coronacrisis te steunen.

 • 26 Mei 2020 om 16:45

Selectie Heracles woensdag op pad om verlengers seizoenkaarten te bedanken

ALMELO - Selectie, staf en medewerkers van Heracles gaan woensdag op pad om supporters die hun seizoenkaart al hebben verlengd persoonlijk thuis te bedanken. In 25 groepjes van twee personen gaan de Heraclieden Almelo en omstreken in om de trouwe fans te bezoeken.

 • 26 Mei 2020 om 15:31

Heracles vindt bod van Racing Genk op Cyriel Dessers nog te laag

ALMELO - Het bod voor spits Cyriel Dessers (25) ligt er, Racing Genk wil de Belgische aanvaller graag binnenhalen. Maar Heracles Almelo verwacht niet dat er op korte termijn witte rook is.

 • 25 Mei 2020 om 19:00

Geschorst directielid Keolis om β€˜fraude’ is bestuurslid Heracles: β€˜Van eigenbelang geen sprake’

ZWOLLE/ALMELO - De geschorste kopstukken bij streekvervoerder Keolis zijn directielid Richard Bruns uit Wierden en zijn collega Marcel Melissen, die verantwoordelijk is voor het rijdende materieel van Keolis. Het tweetal zou een rol hebben gespeeld bij de mogelijk frauduleuze wijze waarop een gewonnen mega-aanbesteding tot stand kwam.

 • 25 Mei 2020 om 15:15

β€˜Wij houden niet van het droppen van namen, maar is Stewart een goede?’

ENSCHEDE/ALMELO - Het spel is op de wagen: kan Cyriel Dessers de lokroep van zijn droomclub Genk weerstaan? Hebben de Belgen echt zes miljoen voor hem over? En wat was er zo opvallend aan het interview van FC Twente-directeur Paul van der Kraan in deze krant?

 • 25 Mei 2020 om 13:07
❌