[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018Tubantia - "FC Twente"

Akkoord met gemeente: FC Twente kan verder

ENSCHEDE - Na wekenlang onderhandelen hebben FC Twente en de gemeente Enschede een akkoord. Door helpende hand van de gemeente en een miljoeneninjectie van investeerders, gaat de club niet failliet. Er is zelfs geld voor nieuwe spelers.

 • 17 Juli 2018 om 21:20

Bezuinigingen bij FC Twente Vrouwen, Klamer maakt pijnlijke schuiver

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante en komische social media-updates van de sporters en sportclubs uit onze regio verzameld. Ook volgen wij de verrichtingen van oud-spelers van Heracles Almelo en FC Twente op de voet. In deze editie onder meer aandacht voor de FC Twente Vrouwen en babynieuws voor Wout Weghorst.

 • 17 Juli 2018 om 18:59

FC Twente versterkt zich met Xandro Schenk

ENSCHEDE - Xandro Schenk speelt komend seizoen in het shirt van FC Twente. De verdediger van Go Ahead Eagles komt transfervrij over uit Deventer en heeft in Enschede voor twee jaar getekend.

 • 17 Juli 2018 om 10:37
Gisteren β€” 16 Juli 2018Tubantia - "FC Twente"

Heracles en FC Twente oefenen bij DOS ’37

VRIEZENVEEN - Zowel Heracles Almelo als FC Twente spelen de maand een oefenwedstrijd op sportpark Het Midden in Vriezenveen. Gastheer DOS ’37 haalt alles uit de kast om er voor te zorgen dat het hoofdveld er piekfijn bij ligt.

 • 16 Juli 2018 om 14:30
OuderTubantia - "FC Twente"

Vak-P verliest bestuurszaak tegen gemeente Enschede

ZWOLLE - Vak-P heeft de rechtszaak verloren over de sluiting van het eigen supportershome en het intrekken van de horecavergunning. De supportersvereniging vocht de beslissing van de gemeente Enschede aan, toen het home in april 2017 werd gesloten nadat er tijdens een politie-inval een 'handelshoeveelheid' harddrugs was gevonden.

 • 14 Juli 2018 om 13:15

De passie voor KroatiΓ« zit diep bij Marino Pusic

DE LUTTE - Ver van zijn vaderland, in de bossen van De Lutte, geniet Marino Pusic, de trainer van FC Twente, van het succes van zijn vaderland, Kroatië. ,,Het is morgen een nationale feestdag thuis.’’

 • 14 Juli 2018 om 08:52

Voorbereiding FC Twente is een groot fiasco

ENSCHEDE/DE LUTTE - FC Twente sluit vandaag het trainingskamp af in De Lutte. Trainer Marino Pusic is er niet veel wijzer geworden.

 • 14 Juli 2018 om 08:04

Holla ziet Australische transfer op details afketsen

ENSCHEDE - Danny Holla leek op weg naar Melbourne Victory, maar de transfer is op de laatste details afgeketst.

 • 12 Juli 2018 om 16:37

FC Twente timmert in De Lutte een noodgebouw

Het ritje op de fiets van het hotel naar het veld is net een tienertour: jochies voor het eerst op reis in een grote onbekende wereld. In werkelijkheid is dit de selectie van FC Twente, die zich voorbereidt op het rauwe werk in de eerste divisie.

 • 12 Juli 2018 om 14:13

Bryan Ruiz maakt transfer naar BraziliΓ«

SANTOS - Bryan Ruiz maakt de overstap naar de Braziliaanse competitie. De voormalig speler van FC Twente en PSV gaat voor Santos spelen. De aanvallende middenvelder was na drie jaar Sporting Lissabon transfervrij.

 • 11 Juli 2018 om 21:05

FC Twente Vrouwen terug op veld: veel 'Duitse' oefenduels

HENGELO - In navolging van de mannen van FC Twente en Heracles is ook de selectie van FC Twente Vrouwen woensdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Onder leiding van trainer Tommy Stroot stond bij ATC'65 in Hengelo de eerste training op het programma.

 • 11 Juli 2018 om 14:44

Twentse kus in de Tour de France, Darri fris na knipbeurt

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante en komische social media-updates van de sporters en sportclubs uit onze regio verzameld. Ook volgen wij de verrichtingen van oud-spelers van Heracles en FC Twente op social media. In deze editie onder meer aandacht voor de knipbeurt van Brahim Darri en een tweetal debutanten.

 • 10 Juli 2018 om 19:15

Mag het aub weer eens over voetbal gaan bij FC Twente?

ENSCHEDE - Je zou het bijna vergeten, maar FC Twente is in de ziel nog altijd een voetbalclub. Alleen jammer dat bijna niemand het nog over voetbal heeft in Enschede. Tellen de sportieve ambities nog wel?

 • 10 Juli 2018 om 13:53

Jeugdspeler verkiest Heracles boven FC Twente

ENSCHEDE - Jelle van Benthem maakt per direct de overstap van FC Twente naar Heracles, waar hij een tweejarig contract heeft getekend met de optie voor nog een seizoen. Hij komt transfervrij over.

 • 10 Juli 2018 om 09:17

FC Twente met incomplete selectie op trainingskamp

ENSCHEDE - Met een selectie die nog lang niet voldoet aan de kwaliteitsnorm die wordt gevraagd voor een hoofdrol in de eerste divisie, gaat FC Twente dinsdag op trainingskamp naar De Lutte.

 • 9 Juli 2018 om 18:13

Fleringen trots op duel tegen FC Twente: β€˜We hebben het goed gedaan’

FLERINGEN - Zo'n 1.500 supporters kwamen zaterdagmiddag af op het oefenduel tussen de amateurs van Fleringen en FC Twente: „We hebben het goed gedaan, minder dan tien doelpunten tegen.”

 • 9 Juli 2018 om 11:19

De nieuwe wereld van FC Twente

ENSCHEDE - De nummer vier van het land, heeft tegenwoordig op het kaartje 'eerstedivisieclub' staan. In zaal B zijn zelfs de ballen anders.

 • 9 Juli 2018 om 07:54

FC Twentesupporters: 'Enschede kan club niet laten vallen'

ENSCHEDE - Geld is er niet, de eredivisievoetbal is er niet, maar FC Twente-fans zijn er altijd. In goede en slechte tijden. Op de open dag deze zondag wint hoop het van wanhoop. „Over een maand is die kleine er, die moet met mij naar FC Twente kunnen.”

 • 8 Juli 2018 om 17:55

Gertjan Verbeek over Dalfsen, het vaderschap en zijn imago

Gertjan Verbeek wordt steeds meer een BN’er. Maar wel een atypische. Zijn ongepolijste kant laat de Dalfsenaar (55) voor de camera zien, maar zijn grote hart bewaart hij voor thuis. ,,Open deuren, die hier worden ingetrapt. Wat moet ik ermee?!”

 • 7 Juli 2018 om 23:16

Marino Pusic baalt van tegengoal FC Twente

FLERINGEN - Tegen een middenmoter uit de vijfde klasse, mag je minimaal tien doelpunten verwachten. Of misschien zelfs wel meer. FC Twente kwam zaterdagmiddag tegen Fleringen niet verder dan 5 treffers, en dat niet alleen. De ploeg incasseerde in de tweede helft zelfs een tegentreffer. ,,En dat mag niet gebeuren'', vond trainer Marino Pusic.

 • 7 Juli 2018 om 20:28
❌