[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 6 April 2020Tubantia - "FC Twente"

β€˜FC Twente en Heracles hebben sportief geen enkel belang meer om verder te spelen’

ENSCHEDE - Het voetbal mag dan stilliggen, er valt elke dag nog genoeg te bespreken. Fardau en Leon staan al weken niet meer langs de lijn, maar volgen nog altijd het wel en wee van onze clubs. Hoe komen Heracles en FC Twente deze tijd door?

 • 6 April 2020 om 14:12

Fred Rutten onder de indruk van FC Twente: β€˜De spelers hebben zich verschanst in een cocon’

ENSCHEDE - 3 april 2010. Het is lente en de koude oorlog is begonnen: geen tulpen maar gifpijlen uit Amsterdam. Hoe Ajax ook prikt, steekt en zuigt, FC Twente geeft vooralsnog geen krimp. Ook het lastige uitduel bij VVV-Venlo komt de ploeg schadevrij door (0-2). De concurrentie verzucht: het is om gek van te worden.

 • 6 April 2020 om 08:47
OuderTubantia - "FC Twente"

Nog vier duels: Douglas weet niet eens wat Ajax heeft gemaakt

VVV-Venlo uit, 3 april 2010, twee dagen na de 2-0 zege in Venlo… Wie denkt dat de spanning bij FC Twente steeds groter wordt, moet eens een kijkje gaan nemen bij een training van de ploeg. Ook na de zege op VVV-Venlo (0-2) overheerst de rust bij de Tukkers. Verdediger Douglas voorop.

 • 5 April 2020 om 11:42

In een normaal seizoen is FC Twente allang kampioen

Zelden was er een ploeg zo constant als het FC Twente van 2010. Winnen is een gewoonte dat seizoen, lopende bandwerk, zo lijkt het wel. Ook de uitwedstrijd bij VVV, vooraf bestempeld als een lastige opdracht, wordt gewonnen. Het wordt in Venlo 2-0 voor de koploper, die de serie van een kampioen neerlegt, maar nog lang geen kampioen is.

 • 4 April 2020 om 22:00

Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Twente (2010): Stoch terug, Garcia onzeker bij VVV

ENSCHEDE/VENLO - Het is 2010. FC Twente is op weg naar de titel en levert een daarin strijd met Ajax. Er zijn nog enkele zware hordes te nemen. Vanavond uit tegen VVV Venlo in stadion De Koel. De voorbeschouwing van destijds.

 • 4 April 2020 om 10:00

Aanvoerders FC Twente en Heracles aan het woord: β€˜Ik hoop dat de wereld door de crisis verandert’

Sinds drie weken zitten de spelers van FC Twente en Heracles in afzondering. Hoe vergaat het ze? Aanvoerders Peet Bijen van FC Twente en Robin Pröpper van Heracles hopen vooral dat de crisis in de toekomst ook goede veranderingen brengt.

 • 3 April 2020 om 18:04

VVV heeft de sleutel in handen in titelrace tussen FC Twente en Ajax: β€˜Van een premie ga ik niet harder lopen’

Alle ogen zijn gericht op VVV. Na de 4-2 nederlaag vorige week tegen PSV komt zaterdag koploper FC Twente op bezoek in Venlo en volgende week is het Ajax-VVV in de Arena. „Als Ajax een aanmoedigingspremie in het vooruitzicht stelt ga ik echt niet harder lopen.”

 • 3 April 2020 om 15:44

FC Twente-directeur vindt nu oordelen nog te vroeg

ENSCHEDE - In tegenstelling tot Ajax, PSV en AZ wil FC Twente nog geen definitief standpunt innemen over het al dan niet uitspelen van de competitie. De club wacht eerst de toelichting af die de KNVB dinsdag 7 april aan de clubs geeft over het restant van het seizoen 2019-2020.

 • 2 April 2020 om 21:12

Waarom wel of niet voetballen? Ook FC Twente en Heracles hebben hun belangen

Voorlopig zet de KNVB in op een herstart van de competitie in juni. Sommige clubs hebben zich uit puur eigenbelang inmiddels laten horen. FC Twente en Heracles houden zich aan de afspraak om er niets over te zeggen. Maar hoe zit het met hun belangen? Waarom zouden ze wel of juist niet nog willen voetballen dit seizoen?

 • 2 April 2020 om 20:10

Aanvoerders FC Twente en Heracles: 'Als het kan en veilig is, willen we gewoon voetballen’

De aanvoerders van FC Twente en Heracles willen zich niet bemoeien met het wel of niet door laten gaan van de competitie. „We volgen de adviezen van het RIVM en de regering”, zeggen Peet Bijen en Robin Pröpper.

 • 2 April 2020 om 17:25

McClaren en zijn ploeg trekken zich niets aan van Demy de Zeeuw

ENSCHEDE - Mentale kracht, focus, concentratie. Hoe vaak heeft FC Twente-trainer Steve McClaren die woorden sinds zijn komst naar Enschede niet gebruikt? Hij gebruikt zijn stokpaardjes niet voor niets. De Engelsman gelooft er heilig in dat in de strijd om de titel mentale weerbaarheid doorslaggevend is.

 • 2 April 2020 om 16:12

FC Twente en Heracles volgen lijn van de KNVB

FC Twente en Heracles geven geen reactie op het besluit van de UEFA om het voetbalseizoen half juni misschien toch te hervatten. De KNVB heeft alle profclubs verzocht om niets te zeggen.

 • 1 April 2020 om 18:47

Nieuw avontuur in Twente begint in stilte, thuis achter de laptop

ENSCHEDE De datum van 1 april staat al tijden omcirkeld in de agenda van Dominique Scholten (31). Maar zijn eerste werkdag als manager academie van de nieuwe FC Twente/Heracles Academie begint in stilte, thuis achter de laptop.

 • 1 April 2020 om 09:19

FC Twente niet verrast door uitspraak Mark Rutte

ENSCHEDE - Bij FC Twente wisten ze het vanaf de eerste dag dat het kabinet de noodmaatregelen afkondigde zeker: bij het verbod tot 1 juni op evenementen behoorde ook het voetbal in het eigen stadion. De KNVB weersprak dat. Dinsdagavond gaf premier Mark Rutte uitkomst: tot 1 juni mag er niet worden gevoetbald.

 • 31 Maart 2020 om 20:25

Job ten Thije gaat nieuw team onder 21 FC Twente/Heracles trainen

ENSCHEDE - Job ten Thije traint ook het komende seizoen het hoogste team van de voetbalacademie. Dat is na de zomer een een nieuw team. Tot dusverre was onder 19 nog het hoogste elftal van een opleiding.

 • 31 Maart 2020 om 17:44

FC Twente en supporters halen met t-shirts geld op voor personeel MST

ENSCHEDE - De supporters van FC Twente komen wederom in actie tijdens de coronacrisis. Nadat zij eerder een groot spandoek ophingen bij het MST, gaan ze nu geld inzamelen voor het personeel van het Enschedese ziekenhuis.

 • 31 Maart 2020 om 16:09

KNVB in gesprek met ING over noodfonds eredivisie

De KNVB bevestigt dat de bond in gesprek is met ING over het optuigen van een noodfonds om voetbalclubs tijdens de coronacrisis financieel bij staan.

 • 31 Maart 2020 om 15:57

Supportersvereniging Haaksbergen vreest voor einde seizoen FC Twente

HAAKSBERGEN - John Aldenkamp, voorzitter van supportersvereniging FCT Hoksebarge, hoopt dat FC Twente het huidige seizoen mag afmaken. Hij vreest dat het anders financiële grote consequenties gaat hebben voor de club, vertelt hij in onze voorzittersrubriek. „Als de competitie echt over is, houd ik mijn clubhart vast.”

 • 31 Maart 2020 om 11:25

β€˜Twee clubs eruit, twee erin en volgend seizoen opnieuw beginnen’

ENSCHEDE - Het voetbal mag dan stilliggen, er valt elke dag nog genoeg te bespreken. Fardau en Leon staan al weken niet meer langs de lijn, maar volgen nog altijd het wel en wee van onze clubs. Hoe komen Heracles en FC Twente deze tijd door?

 • 30 Maart 2020 om 16:41

FC Twente nog een jaar verder met Ramiz Zerrouki

ENSCHEDE - FC Twente heeft de optie in het contract Ramiz Zerrouki gelicht. Zerrouki speelt daardoor ook het komende seizoen in Enschede.

 • 30 Maart 2020 om 15:19
❌