[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018Tubantia - "FC Twente"

Heraclied Dalmau en FC Twente: dodelijk efficiΓ«nt

Het voetbalweekeinde zit erop. Wat viel statistisch gezien op bij Heracles en FC Twente? Wat maakt Heracles-aanvaller Dalmau zo lastig te bespelen? Is elk schot bij Twente raak en hoe is het eigenlijk met Joachim Andersen in Italië?

 • 24 September 2018 om 15:38

Wedstrijd FC Twente voor het eerst niet uitgezonden door FOX Sports

ENSCHEDE - FC Twente neemt het zondagmiddag op tegen Jong PSV. Fans die de wedstrijd live willen volgen moeten een kaartje voor het duel kopen, want FOX Sports heeft besloten om de wedstrijd niet rechtstreeks uit te zenden.

 • 24 September 2018 om 10:45

Supportersvereniging Vak-P maakt eindstand collecte bekend

ENSCHEDE - Vak-P, de fanatieke aanhang van FC Twente, kan de komende tijd weer vooruit. Dankzij een collecte en honderden donaties heeft de supportersvereniging liefst 43.000 euro opgehaald.

 • 24 September 2018 om 07:29
OuderTubantia - "FC Twente"

Voor FC Twente ligt de sleutel op het middenveld

ENSCHEDE - Heeft FC Twente het licht gezien in de eerste divisie? In de uitwedstrijd bij Telstar (1-3 winst) werd zichtbaar waar de ploeg het verschil kan gaan maken dit seizoen. De kracht schuilt op het middenveld.

 • 23 September 2018 om 08:39

Rafael Ramos: 'Ik verwachtte bij een grote club terecht te komen'

ENSCHEDE - Een gesprek met FC Twente-speler Rafael Ramos, die onder meer vertelt over zijn komst naar Enschede. „Toen ze mij benaderden, wist ik niets van de situatie hier. Het is wel een mooie uitdaging”, aldus de verdediger, die FC Twente nog kent als 'grote' club uit de Champions League.

 • 22 September 2018 om 18:22

Kuwas krijgt lesje van trainer, fans FC Twente komen overal binnen

ALMELO/ ENSCHEDE - Het was vrijdag een succesvolle avond voor zowel FC Twente als Heracles. Beide teams sleepten drie punten in de wacht. Fardau en Leon kijken in de Nabeschouwing terug op beide duels.

 • 22 September 2018 om 15:38

En weer doet Oosterwijk het voor FC Twente

VELSEN - Aan de hand van twee invallers boekte FC Twente gisteravond de tweede uitzege op rij. Jari Oosterwijk en Rafik Zekhnini schoten de Tukkers in de slotfase langs Telstar en daarmee richting de top van de ranglijst: 1-3.

 • 21 September 2018 om 23:53

Oosterwijk opnieuw belangrijk: 'Ik doe wat ik kan doen'

VELSEN - Jari Oosterwijk maakte vrijdag voor de tweede keer dit seizoen als invaller een belangrijk doelpunt voor FC Twente. De spits kan tot dusver nog niet op een basisplaats rekenen. Hij hoopt die met hard werken en doelpunten te maken nog wel te krijgen.

 • 21 September 2018 om 22:24

Jansen opnieuw belangrijk voor FC Twente Vrouwen: 2-2 tegen Ajax

HENGELO - FC Twente Vrouwen heeft vrijdag de thuiswedstrijd tegen landskampioen Ajax met 2-2 gelijkgespeeld, nadat de ploeg eerst bij rust op een 2-0 achterstand had gestaan. Opnieuw was Renate Jansen belangrijk op sportpark 't Wilbert. De aanvalster schoot na rust tweemaal raak.

 • 21 September 2018 om 21:29

Invallers Oosterwijk en Zekhnini schieten FC Twente naar winst

VELSEN - FC Twente heeft vrijdag voor de tweede keer op rij een uitwedstrijd weten te winnen in de eerste divisie. Bij Telstar in Velsen-Zuid kwamen de Tukkers al vroeg op achterstand en had de thuisploeg zelfs nog vaker kunnen scoren. In de tweede helft trok Twente de stand alsnog naar zich toe: 1-3.

 • 21 September 2018 om 14:38

LIVEBLOG: Boere en Aitor dichtbij, maar FC Twente nog niet op voorsprong

FC Twente speelt vanavond bij Telstar in Velsen de derde uitwedstrijd in de eerste divisie. Volg ons liveblog en mis niets van de ontwikkelingen voor en tijdens de wedstrijd. Ook Heracles komt vanavond in actie. Volg dit duel in dit liveblog.

 • 21 September 2018 om 14:38

LIVEBLOG: FC Twente herstelt zich snel van vroege achterstand

FC Twente speelt vanavond bij Telstar in Velsen de derde uitwedstrijd in de eerste divisie. Volg ons liveblog en mis niets van de ontwikkelingen voor en tijdens de wedstrijd. Ook Heracles komt vanavond in actie. Volg dit duel in dit liveblog.

 • 21 September 2018 om 14:38

LIVEBLOG: FC Twente in stormachtig Velsen op jacht naar nieuwe uitzege

FC Twente speelt vanavond bij Telstar in Velsen de derde uitwedstrijd in de eerste divisie. Volg ons liveblog en mis niets van de ontwikkelingen voor en tijdens de wedstrijd.

 • 21 September 2018 om 14:38

LIVEBLOG: FC Twente met 'winning team' aan aftrap bij Telstar

FC Twente speelt vanavond bij Telstar in Velsen de derde uitwedstrijd in de eerste divisie. Volg ons liveblog en mis niets van de ontwikkelingen voor en tijdens de wedstrijd.

 • 21 September 2018 om 14:38

Kaartje geblokkeerd: geen Telstar-uit, maar thuis voor de buis

ENSCHEDE - Hij kwam bij Helmond Sport en FC Dordrecht wel binnen, maar vrijdagavond zit hij noodgedwongen voor de buis als zijn club FC Twente speelt. De 40-jarige Jeroen is een van die 50 supporters van de Enschedese club die zijn kaartje geblokkeerd zag worden voor de wedstrijd bij Telstar.

 • 21 September 2018 om 14:11

FC Twente Vrouwen tegen Ajax: weerzien met oude bekenden

HENGELO - FC Twente Vrouwen ontvangt vrijdag op sportpark 't Wilbert in Hengelo regerend landskampioen Ajax (aanvang 19.30 uur). Het treffen met de club uit Amsterdam zorgt voor een weerzien met oude bekenden Ellen Jansen, Kika van Es, Eshly Bakker en Marthe Munsterman.

 • 20 September 2018 om 16:30

Derksen 'niveauloos' over Wormuth en Bijen moet spelen bij FC Twente

Clubwatchers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar kijken vooruit richting de komende speelronde van Heracles en FC Twente. Deze week gaat het over de 'niveauloze' uitspraak van Johan Derksen en de rechtsback-positie van de Tukkers.

 • 21 September 2018 om 09:44

Javier Espinosa: altijd in de schaduw van zijn idool

ENSCHEDE - Javier Espinosa (26) moet dit seizoen het creatieve brein worden van FC Twente. Het kind van Barcelona wil in Nederland zijn loopbaan een nieuwe wending geven.

 • 21 September 2018 om 09:02

Pusic: β€˜Telstar heeft al jaren een goede ploeg’

HENGELO - FC Twente stuit vrijdagavond op de nummer 12 van de ranglijst, Telstar. De ‘vaste bewoner’ van de eerste divisie kent een matige seizoenstart, maar Twente-trainer Marino Pusic laat zich niet verblinden door de cijfers.

 • 20 September 2018 om 12:32

El Hamdaoui na avontuur bij FC Twente terug bij Excelsior

Mounir El Hamdaoui keert terug op het oude nest. De 34-jarige aanvaller tekent voor het einde van het seizoen bij Excelsior, waar hij zijn carrière als profvoetballer begon. El Hamdaoui droeg vorig seizoen nog het shirt van FC Twente.

 • 20 September 2018 om 11:08
❌