[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Maart 2019Tubantia - "FC Twente"

Vrouwen FC Twente morsen dure punten bij effectief Ajax

AMSTERDAM - De voetbalsters van FC Twente hebben een tik gekregen in de strijd om het landskampioenschap. In Amsterdam ging de ploeg van trainer Tommy Stroot met 2-0 onderuit tegen Ajax. Hierdoor raakten de Twentse vrouwen de koppositie kwijt en zijn ze gezakt naar de derde plek.

 • 22 Maart 2019 om 21:26

FC Twente Vrouwen morst dure punten bij effectief Ajax

AMSTERDAM - De voetbalsters van FC Twente hebben vrijdag slechte zaken gedaan in de strijd om het landskampioenschap. Uit bij Ajax ging de ploeg van trainer Tommy Stroot met 2-0 onderuit. Hierdoor raken de Tukkers de koppositie kwijt en keldert Twente naar de derde plek.

 • 22 Maart 2019 om 21:26

Slechts 185 FC Twente-fans welkom bij Jong Ajax

ENSCHEDE - FC Twente krijgt maar 185 kaarten voor de uitwedstrijd tegen Jong Ajax op Goede Vrijdag, 19 april. Dat duel zou wel eens een belangrijke kunnen zijn in de race naar de titel.

 • 22 Maart 2019 om 19:01

Van der Heyden vervangt Smith bij FC Twente

HENGELO - Deventenaar Jelle van der Heyden vervangt zondag bij FC Twente in de topper tegen Go Ahead Eagles Matthew Smith. Smith is deze week op pad met de nationale ploeg van Wales.

 • 22 Maart 2019 om 14:40

Van der Heyden vervangt Matthew Smit bij FC Twente

HENGELO - Deventenaar Jelle van der Heyden vervangt zondag bij FC Twente in de topper tegen Go Ahead Eagles Matthew Smith. Smith is deze week op pad met de nationale ploeg van Wales.

 • 22 Maart 2019 om 14:40

Neefje (10) Herman Finkers krijgt lachers op z’n hand met grap over FC Twente

ALMELO/WIERDEN - Normaal gesproken is het oom Herman die in de familie Finkers de lachers op zijn hand krijgt. Maar Alexander, het neefje van de cabaretier, kan er ook wat van. Een grap van de 10-jarige Wierdenaar over FC Twente wordt veelvuldig gedeeld op WhatsApp.

 • 22 Maart 2019 om 12:38

FC Twente-spits Jari Oosterwijk wordt omarmd in zware tijd en keert even terug bij GA Eagles

LETTELE/DEVENTER - Niets kan het leed om het plotse overlijden van zijn moeder verzachten. Ook voetbal niet. ,,Maar je moet door”, zegt Jari Oosterwijk. De Bathmenaar klampt zich vast aan één doel: de titel in de eerste divisie. Met FC Twente kan hij zondag een reuzenstap zetten in Deventer, tegen zijn oude club Go Ahead Eagles.

 • 22 Maart 2019 om 11:02

β€˜In Deventer is FC Twente een love to hate-tegenstander’

ALMELO/ENSCHEDE - Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde bespreken alles rondom Heracles en FC Twente in de wekelijkse rubriek De Ballen Verstand.

 • 22 Maart 2019 om 09:58
OuderTubantia - "FC Twente"

Waar liggen de mogelijkheden voor FC Twente tegen Go Ahead Eagles?

ENSCHEDE - 0-1 was de uitslag in de eerste wedstrijd tussen FC Twente en Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer stond destijds op plaats twee en FC Twente was de nummer vier. Hoe anders is dat nu. Twente staat inmiddels met twaalf punten voor op Go Ahead, al verloor de ploeg van John Stegeman in eigen huis nog maar twee keer. Waar liggen de mogelijkheden en de gevaren voor FC Twente zondag tegen Go Ahead Eagles?

 • 21 Maart 2019 om 17:06

Tom Boere vrijdag onder het mes: β€˜Anders groeit alles scheef aan’

ENSCHEDE - Om de pijn te onderdrukken slikt Tom Boere vier keer per dag paracetamol, plus een dosering Ibuprofen. De spits van FC Twente liep vrijdagavond in het thuisduel met FC Volendam een breuk in zijn kaak op en moet voorlopig vanaf de zijlijn toekijken. Vrijdag wacht hem ook nog een operatie, waarbij een plaatje in zijn kaak zal worden geplaatst. „Anders groeit alles waarschijnlijk weer scheef aan”, zegt Boere.

 • 20 Maart 2019 om 16:14

Vuckic hoopt maandag op speeltijd bij FC Twente

HENGELO - Haris Vuckic is dicht bij een rentree bij FC Twente. De 26-jarige middenvelder hoopt maandag een helft te spelen bij de beloften.

 • 20 Maart 2019 om 12:27

Geen alcohol tijdens risicowedstrijd Go Ahead Eagles - FC Twente

DEVENTER - Voor alle fans die zondag aanwezig zijn bij Go Ahead Eagles - FC Twente geldt een alcoholverbod. Ook de fans uit Deventer kunnen geen biertje of wijntje drinken tijdens de wedstrijd. Dat maakt Go Ahead via de officiële kanalen bekend.

 • 20 Maart 2019 om 11:16

Socials | Bijen ontmoet Bijen, papadag en jonge Theo

In deze wekelijkse rubriek worden alle interessante, bijzondere en komische social media-updates van de sporters uit onze regio verzameld. In deze editie Peet Bijen ontmoet ‘Bijen’, een jonge Theo ten Caat en papadag bij Aitor en bij Kristoffer Peterson.

 • 20 Maart 2019 om 08:56

Stroot kan leven met gelijkspel: β€˜De druk blijft bij Ajax en PSV’

HENGELO - FC Twente Vrouwen speelde dinsdagavond thuis met 1-1 gelijk tegen PSV. De puntendeling was geheel onnodig, aangezien Twente beter veldspel liet zien en een aantal grote kansen kreeg. Achteraf bleek de uitslag voldoende om de koppositie vast te houden. Ajax verspeelde namelijk ook punten, uit bij ADO (2-2). Vrijdag is het Ajax - FC Twente.

 • 20 Maart 2019 om 08:52

FC Twente Vrouwen blijft koploper, ondanks gelijkspel

HENGELO - De voetbalsters van FC Twente hebben dinsdagavond de topper tegen PSV gelijkgespeeld. Bij rust keek de thuisploeg tegen een 1-0 achterstand aan.

 • 19 Maart 2019 om 21:32

β€˜FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben’

Heracles en FC Twente kenden een uitstekend weekend. Beide ploegen boekten mooie zeges. Wat opviel in Almelo: alle treffers vielen uit voorzetten vanaf de zijkant, terwijl die volgens velen hopeloos uit de tijd zijn. Twente trekt in de titelrace verder zonder zijn clubtopscorer, Tom Boere, die zijn kaak heeft gebroken. Zijn vervanger Fred Friday werd bij zijn entree door een deel van het publiek uitgefloten. Tot ergernis van Fardau en Leon. „FC Twente gaat Friday nog hard nodig hebben.’’

 • 18 Maart 2019 om 11:44

FC Twente weken zonder Tom Boere

ENSCHEDE - FC Twente kan de komende weken in de kampioenstrijd niet beschikken over Tom Boere. De spits heeft vrijdag in de wedstrijd tegen Volendam een breukje in de kaak opgelopen.

 • 16 Maart 2019 om 14:16

Supporters Schalke 04 in Grolsch Veste prachtige geste en beetje pijnlijk

ENSCHEDE - Natuurlijk is het een prachtige geste, goed bedoeld ook na alle steun in moeilijke tijden. Maar tegelijkertijd is het ook een beetje pijnlijk. Het is alsof de mensen een rondleiding krijgen op de nieuwe afdeling, terwijl ze weten dat ze eruit worden gegooid. Op uitnodiging van FC Twente zaten vrijdagavond zo'n driehonderd supporters van Schalke 04 in de Grolsch Veste bij een wedstrijd in de eerste divisie.

 • 16 Maart 2019 om 12:04

FC Twente geeft met grootste zege van het seizoen signaal af richting achterblijvers

ENSCHEDE - Met de grootste zege van het seizoen gaf FC Twente vrijdagavond nog eens een duidelijk signaal af richting de achterblijvers. De ploeg die vaak zo stroef z’n wedstrijden wint, zette tegen Volendam een score op het bord, die de titelaspiraties onderstreept: 5-0.

 • 16 Maart 2019 om 10:42

De Koning: β€˜Twente is vanaf dag één al de kampioensploeg’

ENSCHEDE - Volendam-trainer Hans de Koning vindt dat FC Twente nu wel hardop kan zeggen dat ze kampioen worden van de eerste divisie. „Het is de kampioensploeg vanaf dag één”, zegt de oud-doelman van FC Twente na de 5-0 nederlaag tegen zijn oude club.

 • 15 Maart 2019 om 22:44
❌