[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 11 Juli 2020Tubantia - "FC Twente"

NOW-regeling levert FC Twente en Heracles geld op

ENSCHEDE/ALMELO - FC Twente heeft vanwege de coronacrisis 1.425.921 euro aan NOW-steun ontvangen. Heracles zit met daar met 744.066 een stuk onder. Dat blijkt uit de database die het UWV heeft gepubliceerd.

 • 11 Juli 2020 om 08:05
OuderTubantia - "FC Twente"

In Markelo zijn ze blij met de nieuwste aanwinst van FC Twente: Nathan Markelo

MARKELO - Een speler met de achternaam Markelo bij FC Twente. Hoe mooi wil je het hebben? Barry Hondelink bood de nieuweling twee jaar geleden al een voetbalshirt aan. Van Sportclub Markelo wel te verstaan.

 • 10 Juli 2020 om 18:05

Voetbalvrouwen in eredivisie beginnen op 4 september

ZEIST (ANP) - Het seizoen voor de voetbalvrouwen in de eredivisie begint op vrijdag 4 september, zo heeft de KNVB laten weten. Op vrijdag 25 september vindt de eerste ronde van de Eredivisie Cup plaats. Uiterlijk 7 augustus publiceert de KNVB het competitieprogramma.

 • 10 Juli 2020 om 16:35

FC Twente huurt jeugdinternational Nathan Markelo van Everton

ENSCHEDE - FC Twente heeft de overgang van Nathan Markelo afgerond. Als de 21-jarige speler van Everton door de keuring komt, speelt hij het komende seizoen op huurbasis in Enschede.

 • 10 Juli 2020 om 14:25

FC Twente huurt Nathan Markelo voor een seizoen van Everton

ENSCHEDE - FC Twente heeft de overgang van Nathan Markelo afgerond. Als de 21-jarige speler van Everton door de keuring komt, speelt hij het komende seizoen op huurbasis in Enschede.

 • 10 Juli 2020 om 14:25

FC Twente-aanwinst Vaclav Cerny heeft nog een belofte in te lossen

ENSCHEDE - Vaclav Cerny gaat bij FC Twente in de herkansing. Donderdag werd de 22-jarige Tsjechische aanvaller gekeurd, vrijdag zet hij zijn handtekening onder een eenjarig huurcontract in Enschede.

 • 10 Juli 2020 om 07:02

FC Twente praat met Everton-verdediger Markelo

ENSCHEDE - FC Twente is in gesprek met Nathan Markelo. De 21-jarige Nederlands jeugdinternational staat sinds 2017 onder contract bij het Engelse Everton. Onlangs verlengde hij zijn contract in Liverpool nog eens met twee jaar.

 • 9 Juli 2020 om 19:47

Heracles en FC Twente gaan aan het rekenen: hoeveel fans mogen er naar binnen?

ENSCHEDE/ALMELO - FC Twente en Heracles hopen op korte termijn de supporters duidelijkheid te geven over de inkleding van de stadions bij de start van de competitie. De KNVB rolde donderdagmiddag de protocollen naar alle clubs uit.

 • 9 Juli 2020 om 17:47

Protocol KNVB: Stadions vanaf start seizoen 15 tot maximaal 35 procent vol

Bij het opstarten van het betaald voetbalseizoen 2020-2021 is het thuispubliek vanaf het begin welkom, staat in een protocol van de KNVB. Stadionbezoek gaat alleen wel gepaard met strenge maatregelen, om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Stadions kunnen volgens de KNVB voor 15 tot 35 procent gevuld worden met publiek.

 • 9 Juli 2020 om 13:59

FC Twente rond met Cerny, aanvaller voor medische keuring in Enschede

ENSCHEDE - FC Twente is rond met Vaclav Cerny en zijn club FC Utrecht. De 22-jarige Tsjechische aanvaller wordt donderdag gekeurd in Enschede. Cerny wordt voor één seizoen gehuurd.

 • 9 Juli 2020 om 08:45

FC Twente hoopt op snelle komst aanvaller Cerny

ENSCHEDE - Vaclav Cerny moet de twee nieuweling worden bij FC Twente. De club hoopt donderdag tot een akkoord te komen met de rechterspits en zijn club FC Utrecht.

 • 9 Juli 2020 om 08:45

Straks moet het talent kiezen: FC Twente of Heracles?

ENSCHEDE/ALMELO - De trainers Ron Jans (FC Twente) en Frank Wormuth (Heracles) gaan straks putten uit dezelfde kweekvijver. Na de kennismaking op het veld bij Heracles trainen zeven beloften nu mee bij FC Twente. Welke club gaat er straks met de grootste talenten vandoor?

 • 9 Juli 2020 om 08:44

FC Twente trapt af tegen Excelsior'31

ENSCHEDE - FC Twente opent de voorbereiding met een oefenwedstrijd tegen Excelsior'31. Als de definitieve toestemming er is, wordt het duel tegen de derdedivisionist uit Rijssen op vrijdag 7 augustus gespeeld.

 • 8 Juli 2020 om 13:10

Rob Boudrie krijgt nieuwe functie bij FC Twente en wordt assistent van Streuer

ENSCHEDE - Rob Boudrie heeft een nieuwe functie bij FC Twente: hij is de assistent van technisch directeur Jan Streuer. Boudrie is jaren werkzaam geweest binnen de opleiding van FC Twente. Enkele maanden geleden kreeg hij te horen dat er voor hem geen plek meer als manager opleiding.

 • 8 Juli 2020 om 11:29

FC Twente vindt nieuwe plek voor Boudrie

ENSCHEDE - Rob Boudrie heeft een nieuwe functie bij FC Twente: hij is de assistent van technisch directeur Jan Streuer.

 • 8 Juli 2020 om 11:29

FC Twente en Heracles mogen publiek ontvangen

ENSCHEDE - Alle oefenduels in de FOX Sports Eredivisie Comeback zijn met publiek. Heracles en FC Twente zijn nog aan het inventariseren hoe men dat gaat in invullen.

 • 8 Juli 2020 om 08:49

Heracles treft in voorbereiding Arjen Robben en FC Twente gaat naar De Kuip

ENSCHEDE - FOX Sports heeft het speelschema voor de ‘Eredivisie Comeback bekend gemaakt’. Heracles oefent live op tv tegen FC Groningen en PEC Zwolle, terwijl FC Twente Feyenoord in De Kuip ontmoet en Fortuna thuis ontvangt.

 • 8 Juli 2020 om 08:22

Ron Jans stelt zijn assistenten bij FC Twente even voor

De eerste grote verandering bij FC Twente ten opzichte van vorig seizoen is de ervaring in de trainersstaf. Het drietal Ron Jans/Andries Ulderink/Ivar van Dinteren staat in tegenstelling tot Gonzalo Garcia/Dennis van der Ree en Peter Niemeyer al jaren op het veld. Hoofdtrainer Jans stelt zijn twee assistenten voor.

 • 7 Juli 2020 om 15:23

Ron Jans smacht naar versterkingen: β€˜Krijgen meer huurspelers dan we eigenlijk willen’

HENGELO - Het bouwen komt straks wel, als het materiaal er is. Voor Ron Jans staat de eerste periode bij FC Twente vooral in het teken van de kennismaking. Maandag stond de nieuwe trainer voor het eerst op het veld in Hengelo.

 • 7 Juli 2020 om 07:01

Ron Jans begint met weinig bij FC Twente

HENGELO - Het bouwen komt straks wel, als het materiaal er is. Voor Ron Jans staat de eerste periode bij FC Twente vooral in het teken van de kennismaking. Maandag stond de nieuwe trainer voor het eerst op het veld in Hengelo.

 • 7 Juli 2020 om 07:01
❌