[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017NU Auto

Prijs elektrische vrachtwagen Tesla lager dan verwacht

Door NU.nl

Tesla's elektrische vrachtwagen Semi is volgens het bedrijf straks waarschijnlijk te koop vanaf 150.000 dollar, flink lager dan experts hadden verwacht.

'Verkoop elektrische auto's verdubbelt in 2018'

Door ANP/NU.nl

De verkoop van elektrische auto's in Nederland zal volgend jaar naar verwachting verdubbelen. Het aanbod van beter betaalbare modellen met een grotere actieradius neemt volgens de RAI Vereniging toe.

Gisteren β€” 23 November 2017NU Auto

OfficiΓ«le tolk verplicht bij rijexamen niet-Nederlandssprekenden

Door ANP

Wie de Nederlandse taal niet beheerst, moet vanaf 1 januari een officiële tolk meenemen bij het rijexamen. Het is niet meer toegestaan om een familielid of bekende in te schakelen, meldt het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) donderdag.

PSA Group overweegt Peugeot investering in India

Door NU.nl

Het Franse PSA, moederbedrijf van Citroën, Peugeot en Opel, is in gesprek met de Indiase regering over investeringen in het land, om de terugkeer van Peugeot mogelijk te maken. 

Aston Martin presenteert positieve kwartaalcijfers

Door NU.nl

Aston Martin heeft het afgelopen kwartaal een winst voor belasting van 22 miljoen pond geboekt. Hierdoor ligt de Britse fabrikant op koers voor de eerste jaarwinst sinds 2010.

Nieuwe Mercedes-Benz A-klasse krijgt revolutionair dashboard

Door NU.nl

Mercedes-Benz heeft tijdens een persevenement in Duitsland het interieur van de nieuwe A-klasse onthuld. Het merk neemt afscheid van het traditionele dashboard. 

Verkoop bedrijfswagens EU stevig omhoog

Door ANP

De verkoop van bedrijfswagens in de Europese Unie is in oktober met 10,7 procent gestegen in vergelijking met een jaar eerder. 

OuderNU Auto

Trump nomineert autoverkoper als ambassadeur Marokko

Door NU.nl

President Donald Trump heeft David Fisher, de CEO van een groot Amerikaans dealerbedrijf, voorgedragen als nieuwe ambassadeur in Marokko. 

Verenigd Koninkrijk investeert 400 miljoen pond in elektrisch laden

Door NU.nl

Het Verenigd Koninkrijk gaat 400 miljoen pond investeren in het verbeteren van de laadinfrastructuur voor elektrische auto's en plug-in hybride voertuigen. 

Miljoenenboetes voor toeleveranciers Japanse auto-industrie na prijsafspraken

Door Autoweek

Vijf toeleveranciers van de Japanse auto-industrie krijgen een boete van de Europese Commissie omdat ze betrokken waren bij vier kartels rondom autoveiligheidssystemen. 

'Vier elektrische Hyundai's in Europa in 2020'

Door NU.nl

Hyundai wil in 2020 vier volledig elektrische voertuigen in het modelaanbod hebben. Daarnaast moeten er nog eens zes deels elektrische auto's beschikbaar komen.

Vliegende start voor Aston Martin Vantage in Verenigd Koninkrijk

Door NU.nl

De nieuwe Aston Martin Vantage, die op dinsdag voor het eerst aan het publiek getoond werd, kan in het Verenigd Koninkrijk op grote belangstelling rekenen. Er zijn naar verluidt al meer dan 300 orders geplaatst.

Prijzen gefacelifte Honda Jazz bekend

Door NU.nl/Autoweek

Honda heeft de prijzen van de in augustus opgefriste Jazz vrijgegeven. Het vernieuwde model heeft een instapprijs van 19.750 euro. 

Productie nieuwe Volvo XC40 gestart

Door NU.nl

In de Belgische plaats Gent is op woensdag begonnen met de productie van de nieuwe Volvo XC40. Het eerste exemplaar is inmiddels van de band gerold. 

Aston Martin lanceert nieuwe Vantage

Door NU.nl/Autoweek

Het Britse bedrijf Aston Martin heeft zijn nieuwe instapmodel gepresenteerd, de Vantage. De auto wordt aangedreven door een 8-cilindermotor en heeft een topsnelheid van 314 kilometer per uur. 

Wereldwijde verkoop elektrische auto's in de lift

Door NU.nl

Het afgelopen kwartaal zijn er wereldwijd meer dan 287.000 elektrische en deels elektrische voertuigen afgeleverd, een stijging van 63 procent vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder. 

Guangzhou in gesprek met Fiat Chrysler over uitbreiding samenwerking

Door NU.nl

Het Chinese Guangzhou Automobile Group en Fiat Chrysler Automobiles willen hun samenwerking uitbreiden, om zo uiteindelijk Guangzhou's merk Trumpchi in de Verenigde Staten te kunnen introduceren. 

Bentley presenteert exclusieve Grand Convertible

Door NU.nl/Autoweek

​Bentley heeft in Dubai aan een select gezelschap de Grand Convertible getoond. De fabrikant zal slechts negentien exemplaren van de cabriolet bouwen. 

Borgward keert terug naar Europa

Door NU.nl

Het van origine Duitse merk Borgward keert terug naar Europa met de BX7 cross-over. Het model wordt in het eerste kwartaal van 2018 op de markt verwacht. 

Doek valt voor Subaru WRX STI in Europa

Door NU.nl/Autoweek

Subaru laat weten dat de WRX STI zijn laatste modeljaar ingaat. Tot de zomer van 2018 is de auto in Europa echter nog gewoon te bestellen.

❌