[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Februari 2018NU Auto

BMW Group overweegt Chinese joint venture voor elektrische Mini

Door NU.nl

De BMW Group heeft bekend gemaakt dat het in gesprek is met een Chinese partner voor de bouw in China van de elektrische Mini.

Seat Leon Cupra R ST gelanceerd

Door NU.nl/Autoweek

Hoewel Seat deze week Cupra als apart merk lanceerde, brengt de fabrikant de sneller versie van de Leon ST, de Leon Cupra R ST, toch nog onder de eigen naam op de markt.

Toyota wijzigt uiterlijk van Aygo

Door NU.nl/Autoweek

Toyota presenteert op de Autosalon van Genève volgende maand de gefacelifte Toyota Aygo. Het model, ontwikkeld in samenwerking met Peugeot en Citroën, krijgt een ander uiterlijk.

Autosector weer terug op niveau van voor de crisis

Door NU.nl

De omzet in de auto- en motorbranche is in 2017 voor het derde opeenvolgende jaar toegenomen. Er werd ruim 4 procent meer afgezet dan in 2016.

Gisteren โ€” 22 Februari 2018NU Auto

Ateca gelanceerd als eerste Cupra-model

Door NU.nl/Autoweek

In januari kondigde Seat aan dat het een nieuw merk zou lanceren onder de naam Cupra. Het eerste model onder dat label is de Ateca geworden.

Nieuwe modellen stuwen bedrijfsresultaten Magna

Door NU.nl

Magna International, een fabrikant van auto-onderdelen, heeft een sterk vierde kwartaal van 2017 gedraaid.

Uber wil zelfrijdende technologie met meer automakers ontwikkelen

Door ANP/NU.nl

Uber hoopt op meer samenwerkingen met autofabrikanten voor de ontwikkeling van technologie voor autonoom rijden. Op dit moment werkt het bedrijf daarvoor samen met Toyota.

Nieuwe Hyundai Santa Fe alleen met dieselmotor

Door NU.nl/Autoweek

De nieuwe Hyundai Santa Fe wordt in Nederland alleen met dieselmotoren leverbaar. Het model is daarnaast te krijgen met voor- en vierwielaandrijving.

Prijs BMW i8 Roadster bekend

Door NU.nl/Autoweek

De vorig jaar november gelanceerde BMW i8 Roadster is geprijsd. Het model kent een forse meerprijs ten opzichte van de eveneens opgewaardeerde i8 Coupé.

Europese verkoop bedrijfswagens in de lift

Door ANP

De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie is in januari met bijna 8 procent gestegen naar een kleine 188.000 voertuigen. 

Nieuwe Peugeot 508 nu officieel gelanceerd

Door NU.nl/Autoweek

Na het voortijdig op het internet belanden van de eerste beelden van de nieuwe Peugeot 508, presenteert het merk het model nu officieel.

OuderNU Auto

Topman Ford stapt op na beschuldigingen 'ongepast gedrag'

Door ANP

Bij de Amerikaanse autobouwer Ford is een hooggeplaatste directeur per direct opgestapt vanwege beschuldigingen van ''ongepast gedrag''.

Volvo lanceert nieuwe V60

Door NU.nl/Autoweek

Volvo heeft in Stockholm de nieuwe V60 onthuld. Het model krijgt een grotere bagageruimte en een nieuw automatisch remsysteem. 

Einde nadert voor huidige model BMW M3

Door NU.nl/Autoweek

BMW stopt in juni met de productie van de M3. Het model, gebaseerd op de 3-Serie sedan, is aan het einde van zijn productcyclus. 

Ford toont Europese versie van gewijzigde Edge SUV

Door NU.nl/Autoweek

Ford heeft de Europese variant van de opgewaardeerde Edge gepresenteerd. Vorige maand toonde het merk de versie voor de Noord-Amerikaanse markt al. 

Rifter vervangt Peugeot Partner Tepee

Door NU.nl/Autoweek

Met de onthulling van de Peugeot Rifter is het nieuwe ruimte-trio van PSA, dat verder bestaat uit de Citroën Berlingo en Opel Combo Tour, compleet. 

Doek valt voor Porsche Macan S Diesel

Door NU.nl/Autoweek

Porsche schrapt de Macan S Diesel van de productielijst. Dat betekent echter niet dat Porsche helemaal stopt met dieselmotoren.

Eerste foto's nieuwe Peugeot 508 voortijdig online

Door NU.nl/Autoweek

Peugeot zal op de Autosalon van Genève volgende maand de nieuwe 508 presenteren. De eerste beelden van het model zijn inmiddels online verschenen.

Porsche presenteert 911 voor puristen

Door NU.nl/Autoweek

De afgelopen jaren is Porsche druk bezig geweest met het vernieuwen van de 911-familie. De gewijzigde 911 GT3 RS is de laatste update die het merk op de huidige serie doorvoert. 

Ferrari onthult lichtere en sterkere 488-versie

Door NU.nl/Autoweek

Ferrari heeft de overtreffende trap van de 488 GTB gelanceerd, de 488 Pista. Het model wordt aangedreven door de krachtigste V8 die het Italiaanse merk ooit heeft gebouwd. 

โŒ