[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018NU Auto

PSA Group presenteert met DS 7 Crossback E-Tense vierde plug-inhybride

Door NU.nl/Autoweek

De Franse fabrikant PSA Group heeft in navolging van de Peugeot 508, 508 SW en 3008 een vierde plug-inhybride gepresenteerd: de DS 7 Crossback E-Tense 4x4.

Techart geeft Porsche Cayenne extra vermogen en nieuw interieur

Door NU.nl/Autoweek

De Duitse tuner Techart heeft een vermogensupgrade voor de Porsche Cayenne Turbo beschikbaar. Door aanpassingen aan het motormanagement levert de motor geen 550 pk, maar 640 pk.

'Autoverkoop Turkije in 2019 ruim de helft lager ten opzichte van vorig jaar'

Door NU.nl

Een brancheorganisatie verwacht dat de autoverkoop in Turkije in 2019 op ongeveer 400.000 exemplaren zal uitkomen, ruim de helft minder dan de 900.000 nieuwe auto's die in 2017 op kenteken gingen.

Nieuwe presidentiΓ«le limousine Trump voor het eerst in het openbaar

Door NU.nl/Autoweek

De Amerikaanse president Donald Trump heeft voor het eerst gebruikgemaakt van zijn nieuwe presidentiële limousine. De auto, ook wel 'het beest' genoemd, is gespot bij het gebouw van de Verenigde Naties in New York.

Peugeot presenteert eerste hybride modellen met stekker

Door NU.nl/Autoweek

Peugeot gaat de 508, 508 SW en 3008 leveren als plug-inhybride, voorzien van een benzinemotor en een elektromotor. De auto's komen ongeveer 48 kilometer ver op een acculading.

Porsche gaat stoppen met het verkopen van dieselauto's

Door ANP

Autofabrikant Porsche gaat stoppen met de verkoop van dieselauto's. Het bedrijf gaat zich richten op auto's met benzinemotoren, elektrische motoren en hybride aandrijvingen omdat de vraag naar dieselvoertuigen afneemt.

OuderNU Auto

'Toyota gaat Android-systeem gebruiken voor dashboard auto's'

Door NU.nl

Toyota zou het besturingssysteem Android gaan gebruiken in het infotainmentsysteem van zijn auto's.

ACM dwingt verbetering af bij advertentieprijzen tweedehands auto's

Door NU.nl

Prijzen van tweedehands auto's zijn de laatste maanden een stuk duidelijker geworden. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) zegt dat nu vaker duidelijk is wat precies inbegrepen is in de prijs waarmee geadverteerd wordt en hoe het met de garantie zit.

Honda komt opnieuw met hybrideauto

Door NU.nl/Autoweek

Honda heeft meer informatie bekend gemaakt over de CR-V Hybrid, die in 2019 in Nederland leverbaar wordt. Daarmee heeft het merk voor het eerst sinds een aantal jaar weer een hybride in het aanbod.

Grotere keus uit motoren bij nieuwe BMW Z4

Door NU.nl/Autoweek

BMW presenteerde in augustus de nieuwe Z4 in M40i-uitvoering, tevens het voorlopige topmodel. De fabrikant laat weten met meer versies van de auto te komen.

Ferrari geeft beelden nieuwe Monza SP1 en SP2 vrij

Door NU.nl/Autoweek

Nadat eerder deze week foto's van de nieuwe Ferrari Monza SP1 en SP2-modellen online waren verschenen, heeft de Italiaanse sportwagen fabrikant nu zelf de officiële beelden van de auto's vrijgegeven.

Mercedes-AMG toont eerste van twee snelle versies nieuwe A-Klasse

Door NU.nl/Autoweek

Mercedes-AMG heeft de eerste informatie van de nieuwe A35 naar buiten gebracht. De snelle versie van de A-Klasse krijgt op termijn gezelschap van een nog krachtigere A45-uitvoering.

Autoverkopen EU flink omhoog in augustus door invoering uitstoottest

Door ANP

De verkoop van nieuwe personenauto's in de Europese Unie is sterk toegenomen in augustus, meldt brancheorganisatie ACEA woensdag. De groei heeft waarschijnlijk te maken met de introductie van de WLTP-uitstoottest per 1 september.

Seat lanceert derde en grootste SUV tot nu toe

Door NU.nl/Autoweek

Seat heeft met de nieuwe Tarraco, een naam die afgeleid is van de Spaanse stad Tarragona, zijn derde SUV gepresenteerd. De auto meet 4,74 in lengte en is 1,66 meter hoog.

Ferrari zet in op hybrideauto's en SUV

Door ANP

Ferrari wil dat 60 procent van de modellen in 2022 voorzien is van een hybride aandrijflijn. Ook is het Italiaanse bedrijf volgens de nieuwe topman Louis Camilleri van plan in dat jaar met zijn eerste SUV te komen.

Volkswagen Jetta haalt snelheidsrecord met meer dan 330 kilometer per uur

Door NU.nl

Volkswagen heeft op de zoutvlakte van Bonneville in de Amerikaanse staat Utah met een aangepaste Jetta het snelheidsrecord in de BGC/G-klasse op zijn naam gezet.

Rolls-Royce op Nederlands kenteken van bokser Muhammad Ali te koop

Door NU.nl

In oktober zal veilinghuis Bonhams in de Belgische badplaats Knokke een Rolls-Royce Silver Shadow Convertible aanbieden. De auto, die op Nederlands kenteken staat, is in het bezit geweest van de legendarische bokser Muhammad Ali.

Ferrari toont nieuwe modellen op besloten evenement

Door NU.nl/Autoweek

Ferrari heeft tijdens een besloten bijeenkomst twee nieuwe modellen getoond: de Monza SP1 en Monza SP2.

EU onderzoekt mogelijk emissiekartel door BMW, Daimler en VW

Door NU.nl

De Europese Commissie stelt een formeel onderzoek in naar mogelijke kartelvorming tussen BMW, Daimler en de VW Group.

Bereidheid tot aanschaf van nieuwe auto online nog laag

Door NU.nl

Meer dan de helft van de gebruikers van NU.nl ziet de aanschaf van een nieuwe auto via een webwinkel nog niet zitten, blijkt uit onderzoek van NU.nl in samenwerking met hettestpanel.nl.

❌