[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 26 September 2017Tubantia - Reggestreek

Vrachtwagen vol zakken melkpoeder kantelt in Holten

HOLTEN - Op een rotonde in Holten is dinsdag in de vooravond een vrachtwagen gekanteld. Het ongeluk gebeurde op de Rijssenseweg (N350). De chauffeur is ongedeerd.

 • 26 September 2017 om 18:58

Enters Erfgoed gaat toeristische informatie geven in Enter

ENTER/WIERDEN - Vrijwilligers van de stichting Enters Erfgoed gaan met ingang van volgend jaar het toeristisch punt in Enter bemannen. 

 • 26 September 2017 om 16:50

'Vondelinge van Daarle' 7 jaar geleden gestolen in Haaksbergen

HAAKSBERGEN/DAARLE - Een beeldje dat zeven jaar geleden in Haaksbergen werd gestolen is naar nu blijkt achtergelaten in Daarle. Daar is het liefdevol opgenomen.

 • 26 September 2017 om 12:31

Burgemeester: 'Niet kerk, maar ik ga over zondagsrust Diepe Hel Loop Holten'

RIJSSEN-HOLTEN - Niet de kerk, maar de burgemeester bepaalt of er ontheffing komt van de Zondagswet aangaande de begintijd van de Diepe Hel Holterbergloop. Dat zegt burgemeester Arco Hofland van Rijssen-Holten.

 • 26 September 2017 om 15:19

'Mening kerk geeft niet doorslag bij handhaven zondagsrust Diepe Hel Loop Holten'

RIJSSEN-HOLTEN - Niet kerk, maar burgemeester bepaalt of er ontheffing komt van de Zondagswet, zegt burgemeester Arco Hofland van Rijssen-Holten over de begintijd van de Diepe Hel Holterbergloop.

 • 26 September 2017 om 15:19

Willys Jeep is pure nostalgie voor oud-gedienden brandweer Rijssen

RIJSSEN - In brandweerrood staat hij te glimmen voor kasteel De Oosterhof. De Willys Jeep uit 1964 is voor de oud-gedienden van de brandweer Rijssen een feest van herkenning. Pure nostalgie.

 • 26 September 2017 om 15:14

'Vondelinge van Daarle' zeven jaar geleden gestolen in Haaksbergen

HAAKSBERGEN/DAARLE - Een beeldje dat zeven jaar geleden in Haaksbergen werd gestolen is naar nu blijkt achtergelaten in Daarle. Daar is het liefdevol opgenomen.

 • 26 September 2017 om 12:31

Banketbakker Van Otten wint gilde-prijs

ENTER - De speculaasbrokken van brood- en banketbakkerij Van Otten hebben de eerste prijs gewonnen bij de provinciale keuring van het gilde Heerlijk & Heerlijk. Zo'n 60 banketbakkers streden om deze prijs. Van Otten heeft winkels in Enter, Rijssen, Wierden en Almelo.

 • 26 September 2017 om 12:51

Maandje schaatsplezier in hartje Nijverdal

NIJVERDAL - Er kan in december bijna een maand lang worden geschaatst in hartje Nijverdal. In opdracht van winkeliersvereniging Op Naar Nijverdal en de Stichting Promotie Nijverdal wordt dit jaar opnieuw een tijdelijke ijsvloer neergelegd op een deel van het Henri Dunantplein. 

 • 26 September 2017 om 12:34

'Vondelinge van Daarle' blijkt 7 jaar gestolen beeldje uit Haaksbergen te zijn

HAAKSBERGEN/DAARLE - Een beeldje dat zeven jaar geleden in Haaksbergen werd gestolen is naar nu blijkt achtergelaten in Daarle. Daar is het liefdevol opgenomen.

 • 26 September 2017 om 12:31

Politie waarschuwt voor airbagdieven

WIERDEN - De politie waarschuwt voor een groepje professionele inbrekers, dat de afgelopen tijd op meerdere plekken in Twente veel airbags en navigatiesystemen uit auto's heeft gestolen. De dieven hebben vooral belangstelling voor auto's van de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

 • 26 September 2017 om 12:30

Eigenaar bosperceel Haarle na ongeluk met 8-jarig meisje: 'Domme pech'

HAARLE - De dode naaldboom die zondag aan de Tunnelweg in Haarle op een auto viel, stond in een bosperceel dat eigendom is van Harry Sonder uit Almelo. Bij het ongeval raakte een 8-jarig meisje zwaargewond.

 • 26 September 2017 om 09:19
Gisteren โ€” 25 September 2017Tubantia - Reggestreek

Historische expositie in Nijverdal trok al meer dan 1.000 belangstellenden

NIJVERDAL - De tentoonstelling Boeren, Burgers en Buitenlui in gebouw De Smidse (Hoge Dijkje) heeft de afgelopen drie weken al ruim 1.000 bezoekers getrokken. 

 • 25 September 2017 om 20:53

Auto's in Wierden doelwit van airbag-diefstallen

WIERDEN - In de Wierdense wijk De Stouwe is in de nacht van zondag op maandag ingebroken in meerdere auto's. Bij de diefstallen zijn airbags en een navigatiesysteem gestolen. De politie sluit niet uit dat de inbraken het werk zijn van een groep, die later weer wil toeslaan in de regio. Zo meldt de politie Wierden op Facebook.

 • 25 September 2017 om 17:54

Na PvdA nu 'A-team' voor Anja ter Harmsel

NIJVERDAL - Raadslid Anja ter Harmsel zit dinsdagavond ineens op een andere plaats in de raadzaal, naast de griffier. Met voor zich een naambordje zonder partijlogo. „Het A(Anja)-team is gelukkig iets naar links opgeschoven”, lacht de Nijverdalse (55), die begin augustus een opmerkelijke stap zette.  Een sprong in het diepe, zonder garanties voor een mogelijke voortzetting van haar politieke carrière.

 • 25 September 2017 om 16:47

Echtpaar Langenegger uit Nijverdal 60 jaar getrouwd

NIJVERDAL - Jan Langenegger (85) en Ria Langenegger-Van Heusden (84) zijn 60 jaar getrouwd. Vol trots tonen ze de brief van koning Willem-Alexander en het fleurige boeket van de gemeente Hellendoorn. Het diamanten stel werd maandag persoonlijk gefeliciteerd door burgemeester Anneke Raven in zijn woning aan de Storkstraat.

 • 25 September 2017 om 16:17

Rijssense broers doneren 10.328 euro aan War Trauma Foundation

De broers Frank en Wouter Seppenwoolde uit Rijssen hebben vrijdag in Disneyland Parijs 10.328 euro overhandigd aan de War Trauma Foundation. Frank (15) en Wouter (12) deden in het attractiepark mee aan de eerste runDisney. 

 • 25 September 2017 om 15:44

F35 bij Nijverdal weer open

NIJVERDAL - De fietssnelweg F35 wordt vrijdag weer opengesteld voor fietsers. Het deel tussen de Eversbergweg en G. van der Muelenweg was maanden afgesloten, omdat de F35 in Nijverdal niet geheel voldeed aan alle inrichtingseisen die aan een dergelijke belangrijke fietsverbinding worden gesteld.

 • 25 September 2017 om 10:54

Daggert (D66) struikelt over kwestie-Dijkstra

NIJVERDAL - Henk Daggert is per direct afgetreden als fractievoorzitter van D66 in de Hellendoornse gemeenteraad.  Hij deelde deze maand persoonlijke verslagen van besloten vergaderingen over de functieverandering van gemeentesecretaris Fokke Dijkstra 'met anderen'.  Daggert toonde zich in deze notities 'zeer verontrust' over deze kwestie  Daarover zegt Daggert nu: „Dat was uitermate onzorgvuldig en het spijt me oprecht.”

 • 25 September 2017 om 09:12

Eerste Cityrun in en om centrum van Nijverdal geslaagd door perfect weer

NIJVERDAL - 1.143 atleten renden zondagmiddag onder meer door het centrum van Nijverdal tijdens de allereerste editie van de Auto Aaltink Cityrun Nijverdal. De omstandigheden hadden voor deze eerste editie niet beter kunnen zijn.

 • 25 September 2017 om 08:20
โŒ