[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 April 2018Tubantia - Oldenzaal e.o.

Denekamp pakt weer groots uit bij de koningsfeesten

DENEKAMP - De koningsfeesten in Denekamp bestaan 25 jaar. Met artiesten als Bökkers, Plork en de Aannemers, John de Bever en JeBroer biedt de organisatie ook dit jaar vertier voor oud én jong.

 • 23 April 2018 om 16:49

Crematorium in Oldenzaal krijgt vorm, oplevering nadert

OLDENZAAL - Slechte weersomstandigheden zorgden vorig jaar bij de start van de werkzaamheden van de bouw van het crematorium aan de Schipleidelaan nog voor enige vertraging. Die achterstand is inmiddels allang ingelopen, meldt Peter Molema, directeur-bestuurder van Crematoria Twente.

 • 23 April 2018 om 16:06

Flinke opbrengst in Oldenzaal voor wandelevenement tegen MS

OLDENZAAL/DE LUTTE - Ruim tweehonderd wandelaars hebben gisteren meegedaan aan Oldenzaal tegen MS. Dankzij de opbrengst van een kleine 1400 euro kunnen Anouk Woordes (30) en Denise Harperink (33) in juni meedoen met Klimmen tegen MS op de Mont Ventoux.

 • 23 April 2018 om 12:39

Angst voor ongewenste demonstranten in Losser

LOSSER - De fracties in de gemeenteraad van Losser zijn allerminst gelukkig met de oproep van een inwoonster van het dorp om dinsdagavond massaal te gaan protesteren tijdens de raadsvergadering in 't Lossers Hoes.

 • 23 April 2018 om 12:31

Droom wordt in Twente werkelijkheid in een Γ©chte Rolls Royce

BORNE - Welke autoliefhebber droomt er niet van: een ritje in een echte Rolls-Royce mee te mogen rijden. Voor Mathijs Oude Vrielink werd die droom deze zaterdag werkelijkheid.

 • 23 April 2018 om 11:46

Elektrische duo-fiets voor De Lutte

DE LUTTE - Dankzij een initiatief van de Stichting Dorpsbelangen beschikt De Lutte nu over een elektrisch aangedreven duo-fiets.

 • 22 April 2018 om 11:28

Gedeputeerden willen omslag: 'Gemeenten, pak door met energie’

Nieuwe energie moet volop ruimte krijgen en dus moet het afgelopen zijn met de ‘niet-in-mijn-achtertuin-mentaliteit”, vinden gedeputeerden Van Haaf en Traag.

 • 23 April 2018 om 08:01
Gisteren β€” 22 April 2018Tubantia - Oldenzaal e.o.

Paniek in Denekamp door ontplofte lamp Nicolaasplein

DENEKAMP - Een ontploffing in een lichtspot op het Nicolaasplein heeft donderdagavond voor lichte paniek gezorgd in het dorpscentrum van Denekamp. Op een bepaald moment klonk er plotseling een harde knal.

 • 22 April 2018 om 20:43

Automobilist naar ziekenhuis na botsing met lantaarnpaal in Oldenzaal

OLDENZAAL - Een auto is zondagavond op de Spoorstraat in Oldenzaal tegen een lantaarnpaal geknald. De bestuurder raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

 • 22 April 2018 om 20:06

Kingschool uit Denekamp en Kerkewei uit Rossum in landelijke zwemfinale

DENEKAMP - Het zwemteam van de Kingschool in Denekamp won zaterdag de regionale zwemkampioenschappen voor basisscholen in het zwembad Vondersweijde in Oldenzaal. Dankzij dit verrassende resultaat mag het team meedoen aan de landelijke finalewedstrijden, 23 juni in Alblasserdam. De Kerkewei uit Rossum mag daar ook aan meedoen, dit team werd tweede in Oldenzaal.

 • 22 April 2018 om 17:25

Kingschool Denekamp en Kerkewei Rossum in landelijke zwemfinale

DENEKAMP - Het zwemteam van de Kingschool in Denekamp won zaterdag de regionale zwemkampioenschappen voor basisscholen in het zwembad Vondersweijde in Oldenzaal.

 • 22 April 2018 om 17:25

Oldenzaalse Bonkenbargkapel heeft de wind weer in de zeilen

OLDENZAAL - De Bonkenbargkapel in Oldenzaal viert dit jaar het 60-jarig bestaan. Dat gebeurt met het verzorgen van verschillende concerten bij verschillende gelegenheden in de komende maanden.

 • 22 April 2018 om 16:59

Geslaagde ReΓΌnieloop OLC geeft jubileumjaar glans

OOTMARSUM - De Reünieloop van de Ootmarsumse Lopers Club die zaterdag werd gehouden is een groot succes geworden. Tientallen oud-leden maakten van de gelegenheid gebruik om nog een keer een 'rondje' over het Springendal te lopen.

 • 22 April 2018 om 12:29

Oldenzaalse vriendinnen in actie tegen MS

OLDENZAAL/DE LUTTE - Enkele honderden wandelaars doen zondag mee aan het evenement 'Oldenzaal tegen MS'. Dat is een wandeltocht door de omgeving van De Lutte en Oldenzaal waarmee geld wordt gegenereerd voor onderzoek naar de ziekte MS.

 • 22 April 2018 om 12:19

Bijvangst politie: man van wilde achtervolging bij Oldenzaal werd al gezocht

DENEKAMP/OLDENZAAL - De bestuurder die zaterdagmiddag voor een wilde achtervolging zorgde, had ook nog een gevangenisstraf van 311 dagen open staan in Duitsland.

 • 21 April 2018 om 19:12
OuderTubantia - Oldenzaal e.o.

Duitse politie houdt dief na spannende achtervolging door Twente aan

DENEKAMP/OLDENZAAL - Het had een scene uit een actiefilm kunnen zijn. Zaterdagmiddag scheurde er een auto op volle vaart door Denekamp en Oldenzaal om uit handen te blijven van een hele rits politieauto's.

 • 21 April 2018 om 19:12

Brand bij Multimate Oldenzaal snel geblust

OLDENZAAL - Meerdere brandweerwagens rukten zaterdagmiddag uit voor een brand bij bouwmarkt Multimate aan de Prossinkhof in Oldenzaal.

 • 21 April 2018 om 13:58

Overdinkelse roept op tot massaal protest tegen 'uitsluiting' Burgerform

LOSSER – Het kan dinsdagavond wel eens druk worden in en rond ’t Lossers Hoes in Losser. Medestanders van Burgerforum roepen stemmers op deze partij op om die avond massaal te komen protesteren voor en tijdens de raadsvergadering.

 • 21 April 2018 om 12:24

Macarons als geheime wapen van Theehuis Engels'Tuin Ootmarsum

OOTMARSUM - Het Theehuis in het Ootmarsumse stadspark Engels’Tuin wordt weer in bedrijf genomen. Met Nederlandse macarons als geheime wapen.

 • 21 April 2018 om 11:07

Macarons als geheime wapen van Theehuis Engels'Tuin in Ootmarsum

OOTMARSUM - Het Theehuis in het Ootmarsumse stadspark Engels’Tuin wordt weer in bedrijf genomen. Met Nederlandse macarons als geheime wapen.

 • 21 April 2018 om 11:07
❌