[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017Tubantia - Oldenzaal e.o.

Dubbele zege voor Pien Groenewold bij OLTC Ready in Oldenzaal

OLDENZAAL  - De SKO Clubkampioenschappen bij OLTC Ready telde afgelopen week liefst 230 inschrijvingen.

 • 25 September 2017 om 20:06

Bedrijf Powerfield wil weten hoeveel zonnepanelen Losser toestaat

OVERDINKEL - Een zonnepanelenpark met 69.000 panelen in Overdinkel is onbespreekbaar voor de Losserse politiek. Maar wat is dan wel mogelijk? Die vraag wil het bedrijf Powerfield beantwoord hebben.

 • 25 September 2017 om 16:56

Hoofdsponsor Lammerink stopt na 27 jaar bij KOSC Ootmarsum

OOTMARSUM - KOSC moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Lammerink Installatiegroep stopt er na dit seizoen na 27 jaar mee. 

 • 25 September 2017 om 15:27

Werk aan Vliegveldstraat in Deurningen in beeld

DEURNINGEN - De Vliegveldstraat in Deurningen is sinds maandagochtend vijf uur weer open. Het resultaat van negen dagen werk, met een totale afsluiting van anderhalve week. Van Spijker Infrabouw BV maakte een timelapse van de megaklus, waarop de werkzaamheden goed te zien zijn.

 • 25 September 2017 om 15:25

GeorgiΓ«r en Bulgaar aangehouden voor valse papieren in Oldenzaal

OLDENZAAL - De Marechaussee heeft afgelopen zondag tijdens een MTV-controle een 27-jarige Bulgaar aangehouden. Hij was in het bezit van een valse ID-kaart. Ook een 37-jarige Georgiër werd aangehouden vanwege een vals rijbewijs. 

 • 25 September 2017 om 14:25

Automobilist eindigt na avond stappen in Saasveld in de sloot

SAASVELD - Een avondje stappen eindigde iets anders dan gepland. Een jongeman is afgelopen nacht met zijn auto in de sloot geraakt. Ooggetuigen zagen de bestuurder veel te hard wegrijden bij een uitgaansgelegenheid. Hij crashte vervolgens tegen een verkeersbord.

 • 25 September 2017 om 07:26

Weer rode cijfers voor De Twentse Zorgcentra, situatie zorgelijk

ENSCHEDE - Gehandicaptenorganisatie De Twentse Zorgcentra zit voor het tweede achtereenvolgende jaar in de rode cijfers. Een van de belangrijkste oorzaken; meerdere, zelforganiserende teams huren teveel extern personeel in.

 • 25 September 2017 om 07:01
Gisteren β€” 24 September 2017Tubantia - Oldenzaal e.o.

Honden strijden om titel 'mooiste van Twente' bij Woeferland in Oldenzaal

OLDENZAAL - Het groene terrein van recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal vormde zondag het decor het hondenevenement Woeferland, waar hondenbezitter en hun honden de strijd met elkaar aangingen om de titels mooiste en snelste hond van Twente.

 • 24 September 2017 om 19:49

Beuningen laat met buurtfeest zien waar klein dorp groot in kan zijn

BEUNINGEN - De activiteiten zijn belangrijk, maar uiteindelijk staat bij 'Buitengewoon Beuningen'- het buurtfeest van Beuningen - het ontmoeten centraal.  Dat lukte dit weekeinde in alle opzichten. Iedereen in het dorp doet op de een of andere manier wel mee.  

 • 24 September 2017 om 19:29

Deel van Lossers gemeentehuis snel weer open

LOSSER - De receptie en publieksbalie in het gemeentehuis in Losser is vanaf volgende week maandag 2 oktober weer ter bereiken aan de vooringang van het gebouw.

 • 24 September 2017 om 17:12

Optreden gospelkoor in manege in Oldenzaal bevalt goed

OLDENZAAL - Voor de foto stelden ze zich even op in de springbak, met aan weerszijden een paard, maar gezongen werd er in de foyer van het Twents Ruitercentrum Het Hulsbeek. Maar dat maakte het optreden van het Hengelose gospelkooor Celebration er zaterdagavond niet minder om. „Het optreden had een hele mooie aparte sfeer”, aldus Marieke Willemsen-Diepman, eigenaresse van het ruitercentrum.

 • 24 September 2017 om 17:11

Automobilist valt in slaap en belandt in de sloot tussen Hengelo en Oldenzaal

HENGELO/OLDENZAAL - Een auto belandde vanochtend in de sloot op de A1. De bestuurder is nagekeken in de ambulance, maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. 

 • 24 September 2017 om 08:32

Vliegveldstraat Deurningen maandagochtend weer open

DEURNINGEN - Negen dagen lang is er met man en macht het klokje rond gewerkt, als afsluiting van een jaar werk. Maandagochtend om vijf uur gaat de Vliegveldstraat (N737) in Deurningen na anderhalve week totale afsluiting weer open voor het verkeer. 

 • 24 September 2017 om 09:48

Auto belandt in de sloot tussen Hengelo en Oldenzaal

HENGELO/OLDENZAAL - Een auto belandde vanochtend in de sloot op de A1. De bestuurder is nagekeken in de ambulance, maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. 

 • 24 September 2017 om 08:32

Waarschuwing: dichte mist in de regio

ENSCHEDE - Ook zondagochtend is het nog behoorlijk mistig. De ANWB en het KNMI waarschuwden gisteren al voor plaatselijk dichte mist in de regio. De mist zal pas in de loop van de ochtend weer verdwijnen.

 • 23 September 2017 om 19:40
OuderTubantia - Oldenzaal e.o.

De Rode Baron en meer vliegers op Vliegerfeest in Denekamp

DENEKAMP - Het is een feest voor kleine kinderen en voor mannen die zich weer een beetje kinds zijn gaan voelen. Het vliegerfeest bij de Schaapskooi in Denekamp, met vliegers van soms tientallen meters lengte is ook zondag nog gratis te bezoeken.

 • 23 September 2017 om 22:01

ANWB waarschuwt voor dichte mist in de regio

ENSCHEDE - Deze zaterdagavond/-nacht op stap? De ANWB en het KNMI waarschuwen voor plaatselijk dichte mist in de regio. De mist zet zaterdagavond in en verdwijnt pas zondag in de loop van de ochtend weer.

 • 23 September 2017 om 19:40

Tieners betalen met vals geld bij AH in Wierden en Oldenzaal

WIERDEN/OLDENZAAL - Twee mannen van 18 jaar uit Amsterdam zijn zaterdagmiddag opgepakt nadat ze met vals hadden geprobeerd te betalen bij zowel de Albert Heijn in Wierden als de Albert Heijn in Oldenzaal (Zuid-Berghuizen).

 • 23 September 2017 om 17:35

18-jarigen opgepakt na betalen met vals geld in Wierden en Oldenzaal

WIERDEN/OLDENZAAL - Twee mannen van 18 jaar uit Amsterdam zijn zaterdagmiddag opgepakt nadat ze met vals probeerden te betalen bij zowel de Albert Heijn in Wierden als de Albert Heijn in Oldenzaal (Zuid-Berghuizen).

 • 23 September 2017 om 17:35

LCD-tv's ontvreemd bij inbraak in vrachtwagen in Deurningen

DEURNINGEN - Dieven hebben in de nacht van donderdag op vrijdag lcd-tv's ontvreemd uit een vrachtwagen die geparkeerd stond op een parkeerplaats langs de A1 bij Deurningen.

 • 23 September 2017 om 17:06
❌