[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Augustus 2018Tubantia - Almelo e.o.

Rolluik zit dicht, gemeente zet uitkering echtpaar in Almelo stop

ALMELO - Hij kan zo worden bijgeschreven in het grote smoezenboek. Niet op een afspraak komen ‘omdat de rolluiken van de bovenwoning niet geopend kunnen worden’.

 • 15 Augustus 2018 om 14:37

Aanvaller Heracles Almelo komt β€˜gedupeerde’ fans tegemoet

ALMELO - De populariteit van Kristoffer Peterson onder Heracles Almelo-fans is na zijn doelpunt tegen Ajax flink gestegen. Maar wie recent een shirt van de Zweed heeft aangeschaft en dat vol trots wil dragen, zal een ‘foutje’ constateren: de aanvaller speelde in Amsterdam met een ander rugnummer.

 • 15 Augustus 2018 om 14:35

'Snel spijkers met koppen over kunstopdracht Almelo'

ALMELO - De gemeentelijke Kunstadviescommissie hoopt dat er binnen enkele weken een besluit kan worden genomen over de gemeentelijke kunstopdracht voor de nieuwe havenkom in het centrum.

 • 15 Augustus 2018 om 13:05

Tiende editie Klein Montmartre op andere locatie in Almelo

ALMELO - Voor de tiende keer houden de kunstenaars van Schildersgroep De Peinturisten volgende week zaterdag Klein Montmartre.

 • 15 Augustus 2018 om 12:16

StadsTheaterPloeg begint in Almelo

ALMELO - Almelo krijgt vanaf oktober een eigen StadsTheaterploeg. Dit is een productiehuis voor getalenteerde jongeren, waar theaterproducties op poten worden gezet.

 • 15 Augustus 2018 om 12:05

Bijzondere rol voor veteranen uit Enschede bij herdenking in Almelo

ALMELO - Stad en inwoners stonden dinsdagmiddag stil bij de in voormalig Nederlands Indië gesneuvelde Almelose militairen. In het Hagenpark hield de Commissie Indië Monument Almelo een herdenking voor de gevallenen.

 • 15 Augustus 2018 om 11:30

Foutje? Volgens WeerOnline ligt Twente in Duitsland

ENSCHEDE - Iedere Twentenaar heeft de grap wel eens gehoord. 'Twente, dat ligt toch in Duitsland?' Nu blijkt er toch een kern van waarheid in te zitten, want wie via WeerOnline op 'Twente' zoekt komt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen terecht.

 • 15 Augustus 2018 om 10:38

Ruim baan voor de carambools in Almelo

ALMELO - De een gooit een oud tuintafeltje in de bakken bij de vuilstort, de ander rotzooi uit de schuur, een kapotte grasmaaier of dat ene kastje van oma dat al tien jaar enorm in de weg staat.

 • 15 Augustus 2018 om 08:27

Extra sneltreinen moeten Twente bereikbaarder maken

ENSCHEDE - Twente moet sneller bereikbaar worden per spoor. Bijvoorbeeld met een sneltrein tussen Enschede en Zutphen en een extra sneltrein tussen Enschede en Zwolle.

 • 15 Augustus 2018 om 08:06

Feest rond het geluid van een smash

REUTUM - Na veertig jaar is volleybalvereniging Kadoeng uit Reutum nog steeds een vitale club, met zeven jeugdteams, drie damesteams en twee trimgroepen. En dat moet gevierd worden.

 • 15 Augustus 2018 om 07:46

Nieuwe N36 breder Γ©n veiliger

ALMELO - Rijkswaterstaat combineert werk met werk: N36 wordt volledig vernieuwd én veiliger gemaakt.

 • 15 Augustus 2018 om 07:11
OuderTubantia - Almelo e.o.

Toezichthouders Het Punt Vroomshoop stappen op wegens 'stroeve verhoudingen'

VROOMSHOOP - Gerrit Visser en Christiane Koppelman hebben hun functie in de Raad van Toezicht (RvT) van Het Punt per direct naast zich neergelegd. Het duo spreekt over ‘stroeve verhoudingen’ met het college van B en W.

 • 14 Augustus 2018 om 18:08

Als H. (30) uit Almelo in een winkel komt, mΓ³et ze wat in haar tas steken

ALMELO - De 30-jarige H. uit Almelo kan het niet laten. Als ze in een winkel komt, voelt ze de aandrang wat in haar tas te steken en zonder te betalen mee te nemen.

 • 14 Augustus 2018 om 16:19

Hotel in Tubbergen mist 1.000 euro na oplichting door β€˜eetpiraten’

TUBBERGEN – Het leken zulke betrouwbare mensen, Henk en Jolanda. Daarom zocht eigenaar Marc Nolte van hotel en restaurant Marcant in Tubbergen aanvankelijk niks achter het gepensioneerde echtpaar dat een week bij hem logeerde en er elke dag dineerde. Totdat de twee ‘nog even het dorp ingingen’ en zich daarna nooit meer in Tubbergen meldden. De schade: een openstaande rekening van bijna 1000 euro.

 • 14 Augustus 2018 om 15:28

Voorwaardelijke taakstraf voor jonge draaideurcrimineel na diefstal in Almelo

ALMELO - Een voorwaardelijke werkstraf van 50 uur met een proeftijd van een jaar. Daartoe veroordeelde de rechter de 20-jarige Arnhemse draaideurcrimineel S. dinsdag voor een winkeldiefstal in Almelo eind 2016.

 • 14 Augustus 2018 om 12:52

Geocache gastenboek in Almelo: Het geheim van het versierde putdeksel

Ergens bij een voordeur in een gewone Almelose wijk ligt een versierd putdeksel. Daaronder een gat met een oud schatkistje. Verschuif je de inhoud dan kom je bij de dubbele bodem, die het gastenboek van Cyrilles en Betty Vollenbroek verbergt. Ze zijn de beheerders van een populaire geocache.

 • 14 Augustus 2018 om 10:11

PvdA Tubbergen stelt vragen over glyfosaatgebruik

PvdA Tubbergen is bezorgd om het advies van de gemeente Tubbergen om glyfosaat te gebruiken als bestrijding van de Japanse duizendknoop.

 • 14 Augustus 2018 om 10:09

Eetgroep Aadorp kiest het ruime sop

AADORP - Normaal gesproken koken de leden van de Aadorpse eetgroep gezellig samen en peuzelen ze de gefabriceerde lekkernijen met smaak op. Dat doen ze één keer in de maand in het Aahoes.

 • 14 Augustus 2018 om 09:46

β€˜Nederland kan niet zonder buitenlandse tandartsen’

VRIEZENVEEN - Tandartspraktijk Dentalpro in Vriezenveen heeft een gedaantewisseling ondergaan. En dat is niet voor niks.De praktijkhouder, de Roemeense tandarts Andrei Vasiliu, heeft besloten hier te blijven.

 • 14 Augustus 2018 om 07:34

Karmel bereidt zich voor op vertrek uit Almelo

ALMELO - Het klooster is - nog - niet verkocht. Maar langzaam maar zeker bereidt de Orde van Karmelieten zich al wel voor op het vertrek uit Almelo.

 • 14 Augustus 2018 om 06:54
❌