[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019Tubantia - Almelo e.o.

Voormalig Achmea-kantoorpand in Almelo verkocht

ALMELO - Het grote kantoorpand op de hoek van de Boddenstraat en de Brugstraat is verkocht. Eigenaar Achmea had het al geruime tijd te koop staan. Het 4.100 meter grote pand is verkocht aan de Almelose investeerder Oder bv van Sven Brookhuis en zijn partner Pim Trommelen.

 • 19 Augustus 2019 om 16:55

Aanleg Twentekanaal in beeld in nieuwe NTR-serie

ENSCHEDE – De NTR komt met een nieuwe zesdelige geschiedenisserie. In aflevering twee van de reeks ‘Een bezeten wereld. Nederland tussen de oorlogen’ is er aandacht voor de aanleg van het Twentekanaal.

 • 19 Augustus 2019 om 16:47

SibculoΓ«r zwaargewond bij quadongeluk in Kloosterhaar

Een 31-jarige man uit Sibculo is zwaargewond geraakt nadat hij met zijn quad uit de bocht is gevlogen in Kloosterhaar. Het ongeval gebeurde aan het begin van de maandagmiddag en de verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de omstandigheden.

 • 19 Augustus 2019 om 16:01

Zaterdagavond Zomerfeest De Pollen en West-Geesteren al stijf uitverkocht door Snollebollekes

DE POLLEN/WEST-GEESTEREN - De zaterdagavond van het Zomerfeest in De Pollen/West-Geesteren is al volledig uitverkocht. Ongetwijfeld heeft de aankondiging van Snollebollekes daar wat mee te maken.

 • 19 Augustus 2019 om 15:55

Hengelo telt hoogste aantal WW-uitkeringen van deze regio

ENSCHEDE - Het aantal WW-uitkeringen ligt in Hengelo relatief gezien het hoogst van deze regio. 3 procent van de beroepsbevolking in Hengelo, dat zijn 1.269 mensen, ontvangt de werkloosheidsuitkering. Dat is het dubbele aandeel van Rijssen-Holten, blijkt uit nieuwe cijfers van het UWV.

 • 19 Augustus 2019 om 15:37

Noabertoernooi bij MVV β€˜29 in Harbrinkhoek wil blijvertje worden

HARBRINKHOEK - Voetbalvereniging MVV '29 houdt komende donderdag 22 en zaterdag 24 augustus de derde editie van het Noabertoernooi voor eerste elftallen. Titelverdediger is TVC '28 uit Tubbergen.

 • 19 Augustus 2019 om 11:55

Ewald is erbij als Heracles Almelo speelt, met dank aan de TMZ-bus

ALMELO - Zonder de TMZ-bus zou Ewald Waaijer nooit naar een thuiswedstrijd van zijn grote liefde Heracles Almelo kunnen. Dankzij de goede voorzieningen in Almelo is hij er tegen PSV ‘gewoon’ bij. Voor het twintigste seizoen al.

 • 19 Augustus 2019 om 09:45

En weer ging het op de laatste avond van de vakantie mis

De laatste avond is altijd de leukste. Vroeger op het jeugdkamp had je de bonte avond. Acteren of zingen. Feest! Onbewust heb ik die traditie van flink uitpakken op de slotavond voortgezet.

 • 17 Augustus 2019 om 16:08

Theaters in Vroomshoop en Vriezenveen gaan samenwerken

VROOMSHOOP/VRIEZENVEEN - Theater Het Punt uit Vroomshoop en Theater TURF van CCK2 in Vriezenveen presenteren gezamenlijk hun nieuwe aanbod. Daarmee is een samenwerking tussen beide theaters in gang gezet.

 • 19 Augustus 2019 om 11:28

Frans Duijts en Dave Roelvink naar Vroomshoop

VROOMSHOOP - De Nederlandstalige zanger Frans Duijts en dj Dave Roelvink vormen de aanstaande editie van de Feestweek in Vroomshoop de voornaamste attracties.

 • 19 Augustus 2019 om 11:18

β€˜Cruciale tip over mishandelde Bruins-beveiliger nog niet binnen’

SAASVELD/HARBRINKHOEK - De politie heeft de afgelopen dagen veel tips gekregen over de zware mishandeling van een beveiliger van discotheek Bruins in Saasveld. Maar de belangrijkste informatie - wie takelde het slachtoffer zo enorm toe? - is nog niet binnen.

 • 19 Augustus 2019 om 11:12

Ewald is erbij als Heracles speelt, met dank aan de TMZ-bus

ALMELO - Zonder de TMZ-bus zou Ewald Waaijer nooit naar een thuiswedstrijd van zijn grote liefde Heracles Almelo kunnen. Dankzij de goede voorzieningen in Almelo is hij er tegen PSV ‘gewoon’ bij. Voor het twintigste seizoen al.

 • 19 Augustus 2019 om 09:45

Drie dagen feest voor de jeugd: Voetbal, voetbal en nog eens voetbal bij Luctor in Almelo

ALMELO - Veel jonge voetballers in Almelo zijn de dagen al aan het aftellen. Woensdag begint voor hen een van de hoogtepunten van het jaar: De Almelose Voetbaldagen. Drie dagen voetbal, voetbal en nog eens voetbal.

 • 19 Augustus 2019 om 09:52

Ewals is erbij als Heracles speelt, met dank aan de TMZ-bus

ALMELO - Zonder de TMZ-bus zou Ewald Waaijer nooit naar een thuiswedstrijd van zijn grote liefde Heracles Almelo kunnen. Dankzij de goede voorzieningen in Almelo is hij er tegen PSV ‘gewoon’ bij. Voor het twintigste seizoen al.

 • 19 Augustus 2019 om 09:45

Man onder invloed van drugs aangehouden in Almelo

ALMELO - De politie heeft eind vorige week een man aangehouden die onder invloed van drugs door de stad reed.

 • 19 Augustus 2019 om 09:34

Barbecuefans weten grillfeest in Geesteren massaal te vinden

GEESTEREN - Wat als geintje begon, dreigt inmiddels behoorlijk uit de hand te lopen. Het grillfeestje van de Geesterense vriendengroep BBQ Tukkers trok afgelopen zaterdag honderden deelnemers naar het terrein aan de Delmaweg.

 • 19 Augustus 2019 om 07:17

Zeepkistenrace in Manderveen groot succes: β€˜Er komt hier veel voor elkaar’

MANDERVEEN - Op de laatste dag van de bouwvakvakantie laat een dorp zien waar het sterk in is. „Door de gemeenschapszin komt hier veel voor elkaar”, zeggen de Manderveners. De stadsbewoner wiens vriendin er woont, neemt zijn petje ervoor af.

 • 19 Augustus 2019 om 06:41

Panfluitspeler Leon (32) treedt op in zijn β€˜eigen’ kerk in Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Zijn eerste panfluit kreeg hij op elfjarige leeftijd van zijn ouders, die hem op een zendingsmarkt kochten. Ruim twintig jaar later is Leon Koppelman (32) uit Vriezenveen geoefend speler. Zaterdag trad hij op in de Ontmoetingskerk.

 • 19 Augustus 2019 om 06:25
Gisteren β€” 18 Augustus 2019Tubantia - Almelo e.o.

PvdA wil duidelijkheid over status Almelo Doet Mee

ALMELO - Voeren vrijwilligers onbetaald beleid van Almelo uit? Dat is een van de vragen die Arjan de Vries en Jorien Geerdink namens de PvdA-fractie stellen aan het college van B en W.

 • 18 Augustus 2019 om 17:11

Vroomshoopse Boys uit de beker: β€˜Maar toch mooi om mee te maken’

VROOMSHOOP - Een stunt bleef uit, Vroomshoopse Boys strandde afgelopen weekeinde in de eerste voorronde van de KNVB Beker.

 • 18 Augustus 2019 om 15:24
❌