[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 17 Januari 2018Tubantia - Almelo e.o.

Lokale partijen in Twente sluiten PVV niet bij voorbaat uit

ENSCHEDE - Als de PVV in Twente na de gemeenteraadsverkiezingen politiek-bestuurlijk wat te zeggen wil hebben, moet de partij van Geert Wilders aansluiting zoeken bij lokale partijen.

 • 17 Januari 2018 om 05:59

Foutje, bedankt! In Hoge Hexel heb je kavels voor 'n koopje

HOGE HEXEL - Een drietal kavelkopers heeft in 2017 nog eens een extra korting van de gemeente Wierden gekregen op bouwgrond in nieuwbouwwijk Kleen Esch in Hoge Hexel. De kavels zijn per ongeluk verder afgeprijsd dan de bedoeling was.

 • 17 Januari 2018 om 06:44

Wilders in Twente aangewezen op bijrol

ENSCHEDE - Als de PVV in Twente na de gemeenteraadsverkiezingen politiek-bestuurlijk wat te zeggen wil hebben, moet de partij van Geert Wilders aansluiting zoeken bij lokale partijen.

 • 17 Januari 2018 om 05:59
Gisteren โ€” 16 Januari 2018Tubantia - Almelo e.o.

Twentenaren zingen in volle Carnegie Hall

NEW YORK - Eenmaal van je leven zingen in Carnegie Hall in New York: voor een groep van 71 koorzangers uit de regio werd die droom gisteravond werkelijkheid.

 • 16 Januari 2018 om 20:29

Brandweer in actie voor schoorsteenbrand Vriezenveen

VRIEZENVEEN - De brandweer van Vriezenveen en Almelo zijn dinsdag aan het begin van de avond uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan het Westeinde in Vriezenveen.

 • 16 Januari 2018 om 19:29

Jan Smit uitgeroepen tot erevoorzitter van Heracles

ALMELO - De nieuwjaarsreceptie van Heracles op dinsdagmiddag is er niet één om gauw te vergeten voor oud-voorzitter Jan Smit. Hij werd uitgeroepen tot erevoorzitter.

 • 16 Januari 2018 om 17:21

Hennepkwekerij met bijna 300 planten aangetroffen in Almelo

ALMELO - De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij opgerold aan de Meindert Hobbemastraat in Almelo. Er werden 293 planten aangetroffen op de zomer van een woning. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

 • 16 Januari 2018 om 17:10

Minder vrachtwagens in Vriezenveen door nieuwe ontsluitingsweg voor Raab Karcher

VRIEZENVEEN - De kogel is door de kerk; de gemeente Twenterand en het Vriezenveense bedrijf Raab Karcher hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe ontsluitingsweg, voor het vrachtverkeer van en naar de bouwmaterialenhandel.

 • 16 Januari 2018 om 17:08

Busje schiet van weg op A35 bij Azelo, file lost op

ENSCHEDE/ALMELO - Door een aanrijding bij knooppunt Azelo is er dinsdag een file ontstaan op de snelweg A35. De file van vier kilometer die na het ongeluk ontstond is volgens de ANWB inmiddels weer opgelost.

 • 16 Januari 2018 om 16:55

File op A35 richting Almelo na ongeluk bij Azelo

ENSCHEDE/ALMELO - Door een aanrijding bij knooppunt Azelo waarbij vier auto's zijn betrokken is er dinsdag een file ontstaan op de snelweg A35. Volgens de ANWB is de file opgelopen tot vier kilometer, vertraging voor automobilisten is momenteel ongeveer tien minuten.

 • 16 Januari 2018 om 16:55

Praise the Lord uit Notter zoekt zangers

NOTTER - Met twee open repetities hoopt het Christelijk Regionaal Koor Praise the Lord enthousiaste nieuwe leden aan zich te binden. Gisteravond kwam al een handjevol mensen kennismaken met het koor.

 • 16 Januari 2018 om 16:10

Sneeuw op komst! Oost-Nederland morgen bedekt onder wit laagje

ENSCHEDE - Inwoners van Oost-Nederland hebben morgenochtend grote kans een witte wereld tegemoet te kijken bij het openen van de gordijnen. Het is het gevolg van winterse buien die voor vanavond en vannacht worden voorspeld.

 • 16 Januari 2018 om 15:13

Bays geeft 'shirt uit en zwaaien-commotie' ludiek vervolg

REUTUM - Eigenaar Stefan Kötter van disco Bays is Reutum geeft een nieuwe zwengel aan de commotie rond de spontane striptease afgelopen zaterdag van een vrouwenvoetbalteam op zijn dansvloer. Er komt op zaterdag 27 januari een speciale ‘shirt uit en zwaaien-avond’ bij Bays.

 • 16 Januari 2018 om 14:55

Tweede laadpaal in gemeente Tubbergen op Raadhuisplein

TUBBERGEN - Wethouder Tom Vleerbos heeft de ‘tweede’ laadpaal voor elektrische auto's in gebruik genomen. Die paal staat bij het gemeentehuis, aan het Raadhuisplein in Tubbergen. De eerste laadpaal werd vijf jaar geleden al geplaatst door de stichting Duurzaam Fleringen.

 • 16 Januari 2018 om 10:43

Fietsster geschept op oversteekplaats in Almelo

ALMELO - Een fietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Almelo. Op de kruising van de Sluitersveldssingel met de Sint Josephstraat werd de vrouw geschept door een auto.

 • 16 Januari 2018 om 13:39

Jan kent iedereen bij Stevo en iedereen kent Jan

GEESTEREN - Niet eerder stond een naam zoveel jaren op de ledenlijst van voetbalclub Stevo uit Geesteren. Al zeven decennia zet Jan Kokhuis zich, sportief, bestuurlijk en vrijwillig in voor de club.

 • 16 Januari 2018 om 11:22

Aangifte tegen groenbedrijf om bomenkap in Almelo

ALMELO - De Stichting Leefbaar Buitengebied heeft aangifte gedaan tegen groenbedrijf Bruins en Kwast, in verband met de kap van populieren in Almelo.

 • 16 Januari 2018 om 10:51

Eerste laadpaal op Raadhuisplein in Tubbergen

TUBBERGEN - Wethouder Tom Vleerbos heeft de eerste laadpaal voor elektrische auto's in gebruik genomen. Die paal staat bij het gemeentehuis, aan het Raadhuisplein in Tubbergen.

 • 16 Januari 2018 om 10:43

Nieuwe plasticcontainer in Almelo moet overlast tegengaan

ALMELO - De kans is groot dat Almelose huishoudens een vierde afvalcontainer krijgen: voor plastic, drankkartonnen en metaal. Dat moet dan de milieuparken ontlasten en geld opleveren.

 • 16 Januari 2018 om 10:30

Ronald redde man uit zinkende auto in Bergentheim: 'Koud water? Daar denk je niet bij na'

BERGENTHEIM - Nuchter belt Ronald Bos maar even naar huis, nadat hij even daarvoor een te water geraakte automobilist naar de waterkant heeft gesleept en politiemensen de reanimatie inmiddels hebben ingezet. ,,Kunnen jullie wat droogs klaar leggen? Ik ben in het water gesprongen."

 • 16 Januari 2018 om 10:13
โŒ