[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 10 Juli 2020ED - "PSV"

PSV wil via data-analyse het stadion zo vol mogelijk krijgen

Bij PSV is er hoop dat het Philips Stadion de komende periode als zogeheten ‘Fieldlab’ van de KNVB veel toeschouwers kan herbergen.

 • 10 Juli 2020 om 08:39
Gisteren β€” 9 Juli 2020ED - "PSV"

ASML-topman Peter Wennink: Brainport-samenwerking via PSV is een succes

EINDHOVEN - Het waren in omzet gemeten niet de minste partners die PSV vorig jaar strikte om bij te dragen aan het financieren van de naam ‘Brainport Eindhoven’ op het shirt.

 • 9 Juli 2020 om 16:52

PSV rekent bij start nieuwe seizoen op fitte Donyell Malen

PSV rekent erop dat Donyell Malen (21) bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen direct kan aansluiten bij de groepstrainingen. Ook de rest van de selectie kent op dit moment geen zware blessurezorgen. Over anderhalve week leidt Roger Schmidt voor het eerst de groepssessies op De Herdgang, waar PSV de eerste twee weken wil trainen voor de ploeg op trainingskamp gaat.

 • 9 Juli 2020 om 14:07

Plannen met Brainport-armbandje bij PSV worden steeds serieuzer, ook KNVB enthousiast

Niet alleen PSV, maar ook de KNVB is enthousiast over het speciale ‘Brainport-armbandje’ dat afgelopen week vanuit het Eindhovense opdook als mogelijke redding voor evenementen in corona-tijd. In een speciaal overleg met de gemeente Eindhoven is woensdag onder meer gesproken over het kleinood, dat volgens deskundigen kan bijdragen aan het voorkomen van een pandemie. Testen in het Philips Stadion past binnen de plannen waarin het Eindhovense stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’.

 • 9 Juli 2020 om 10:11

Bedrijven en PSV starten sociaal fonds

EINDHOVEN - Iedereen in de regio moet kunnen profiteren van het succes van de Brainport. Daarom starten PSV en zijn hoofdsponsors ASML, Jumbo, High Tech Campus Eindhoven, Philips en VDL Groep een regionale goede doelenstichting. Het startkapitaal bedraagt vier ton.

 • 9 Juli 2020 om 07:00

PSV ziet voorzichtig wat meer licht in de voetbalduisternis: β€˜Supporters en sponsoren ongelooflijk loyaal’

Er klinkt zeker nog geen gejuich vanuit de directiekamers in het Philips Stadion, maar de zwartste scenario's van een paar maanden geleden lijken vooralsnog niet uit te komen.

 • 9 Juli 2020 om 06:00

PSV verhuurt Derrick Luckassen Γ©n houdt hem langer aan boord

Derrick Luckassen mag een seizoen extra op huurbasis naar Anderlecht en blijft tóch langer bij PSV.

 • 9 Juli 2020 om 00:07
OuderED - "PSV"

Dit is het bomvolle programma in augustus van de β€˜Eredivisie Comeback’

Arjen Robben kan op 1 augustus zijn rentree maken op de Nederlandse velden bij FC Groningen - Heracles. Het is één van de wedstrijden in de eerste speelronde van de zogenoemde ‘FOX Sports Eredivisie Comeback’.

 • 8 Juli 2020 om 08:00

PSV zoekt nog aanvallende versterking voor β€˜Jong’, dat eerder met de voorbereiding begint

Beloftenteam Jong PSV gaat snel van start met de voorbereiding op de nieuwe competitie: PSV kijkt nog of de selectie van de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie met een aanvaller versterkt kan worden.

 • 8 Juli 2020 om 08:06

Jorrit Hendrix aast met nieuwe zaakwaarnemer op volgende stap in zijn carrière

De kans is aanwezig dat PSV deze zomer Jorrit Hendrix aan een andere club verkoopt. De 25-jarige middenvelder staat open voor een nieuw avontuur en is onlangs ook van zaakwaarnemer veranderd. Hendrix is sinds kort aangesloten bij Muy Manero, het kantoor van Fulco van Kooperen.

 • 7 Juli 2020 om 19:19

Corona-armbandje voor voetbalstadions en festivals is een topvondst, zegt Philips-coryfee

Voormalig Philips-topman Arthur van der Poel (72) is als adviseur betrokken bij de bedrijven die afgelopen week het idee van een ‘Brainport-armband’ lanceerden en spreekt van een topvondst.

 • 6 Juli 2020 om 20:22

PSV-icoon RenΓ© van de Kerkhof is trots op zijn twee WK-finales en de deuren die ze voor hem openden: β€˜Ik zou alles zo weer overdoen’

Slechts negen Nederlanders speelden in hun voetbalcarrière mee in twee WK-finales. Bij dit bijzondere nonet natuurlijk ook PSV-icoon René van de Kerkhof (68). Dinsdag is zijn eerste WK-slotstuk alweer 46 jaar oud. ‘De Blinde’ koestert de gevechten op het allerhoogste niveau en de deuren die daardoor later voor hem open gingen. ,,Ik kreeg vorig jaar op vakantie nog een mooie cabrio van een autoverhuurder.”

 • 6 Juli 2020 om 06:45

PSV oefent midden augustus thuis tegen Vitesse, met duizenden toeschouwers

PSV oefent op zaterdag 15 augustus thuis tegen Vitesse. Het Philips Stadion is dan het decor van een wedstrijd in het kader van het Fox Sports-oefenprogramma, waarin PSV het zes dagen later opneemt tegen Willem II.

 • 5 Juli 2020 om 22:32

KNVB vindt vermeende Arena-eenkennigheid bij PSV β€˜beetje flauw’

Voetbalbond KNVB begrijpt niet waarom PSV zich geërgerd heeft aan de toewijzing van alle thuisinterlands van Oranje in 2020 aan de Johan Cruijff Arena. Volgens secretaris-generaal Gijs de Jong zijn de Eindhovenaren overal tijdig over geïnformeerd en had de Arena simpelweg het beste voorstel. Dat er bij PSV enig vertrouwen was ontstaan dat er dit jaar misschien nog een interland in Eindhoven afgewerkt zou worden, kan hij niet plaatsen.

 • 5 Juli 2020 om 15:00

Armbandje voor Philips Stadion is afkomstig uit de festivalwereld

De ‘Brainport-armband’ die bezoek van massa-evenementen weer mogelijk moet maken, is afkomstig uit de festivalwereld.

 • 4 Juli 2020 om 12:06

Australisch international Kyah Simon maakt selectie van PSV Vrouwen compleet

Met het contracteren van Kyah Simon (29) is de vrouwenselectie van PSV voor het seizoen 2020-2021 compleet. De aanvalster maakt het werk van manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers echt af. De ervaren international van Australië komt over van Melbourne City uit de W-League en heeft voor een seizoen getekend.

 • 4 Juli 2020 om 08:00

Nieuwe verhuur van Luckassen aan Anderlecht is de beste optie voor alle partijen

Derrick Luckassen verkast binnenkort opnieuw voor een jaar naar Anderlecht, zullen PSV en de club uit Brussel binnen afzienbare tijd bekendmaken. Het is een mooi verjaardagscadeau voor de verdediger die vrijdag 25 jaar werd.

 • 3 Juli 2020 om 21:25

Derrick Luckassen opnieuw van PSV naar Anderlecht is de beste optie voor alle partijen

Derrick Luckassen verkast binnenkort opnieuw voor een jaar naar Anderlecht, zullen PSV en de club uit Brussel binnen afzienbare tijd bekendmaken. Het is een mooi verjaardagscadeau voor de verdediger die vrijdag 25 jaar werd.

 • 3 Juli 2020 om 21:25

PSV stoort zich aan β€˜Arena-blindheid’ van de KNVB

PSV heeft zich geërgerd aan de KNVB. De voetbalbond maakte vrijdag bekend dat alle resterende thuisduels van het Nederlands elftal dit jaar in de Johan Cruijff Arena afgewerkt worden. Bij de Eindhovense club leeft het gevoelen dat het beter was geweest om in deze tijd voor meerdere locaties te kiezen. Er was op basis van eerdere gedragingen van de KNVB ook een verwachting dat die richting aangehouden zou worden.

 • 3 Juli 2020 om 17:11

Derrick Luckassen opnieuw op weg naar Anderlecht, huurdeal nadert voltooiing

PSV nadert een nieuwe huurdeal met Anderlecht voor Derrick Luckassen, die wederom een seizoen lijkt te verkassen naar de Eerste Klasse.

 • 3 Juli 2020 om 10:56
❌