[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018ED - "PSV"

Zoet lijkt klaar voor eerste optreden dit seizoen, bij PSV- Galatasaray

PSV werkte dinsdag toe naar het tweede en laatste oefenduel van de club in Zwitserland, tijdens het trainingskamp in de zomer. In de morgen trainden twee ploegen in een elf tegen elf en het lijkt erop dat de ploeg zonder hesjes woensdag aan de aftrap staat tegen Galatasaray. Het duel begint om 19.00 uur.

 • 17 Juli 2018 om 19:45

Van der Doelen reisleider PSV-fans: 'We hebben niet veel geslapen'

Twintig supporters van PSV reisden in de nacht van maandag op dinsdag naar het trainingskamp van de club in het Zwitserse Verbier. Met voormalig speler Björn van der Doelen (41) als reisleider en animator zat de stemming er goed in.

 • 17 Juli 2018 om 14:20

Gerbrands in turbulente zomer de stabiele factor bij PSV

PSV-directeur Toon Gerbrands zag in de afgelopen periode veel dingen veranderen bij de landskampioen. Zelf blijft hij. ,,Ik ben niet te koop.”

 • 17 Juli 2018 om 06:31

Toon Gerbrands: Van Bommel en Cocu willen hetzelfde bereiken, maar met een ander handschrift

PSV-directeur Toon Gerbrands zag in de afgelopen periode veel dingen veranderen bij de landskampioen. Zelf blijft hij. ,,Ik ben niet te koop.”

 • 17 Juli 2018 om 06:31

Toon Gerbrands in turbulente zomer de stabiele factor bij PSV: 'Ik ga niet uit mezelf weg'

PSV-directeur Toon Gerbrands zag in de afgelopen periode veel dingen veranderen bij de landskampioen. Zelf blijft hij. ,,Ik ben niet te koop.”

 • 17 Juli 2018 om 06:31
Gisteren β€” 16 Juli 2018ED - "PSV"

PSV-directeur Toon Gerbrands is niet te koop

Bij PSV vertrokken de afgelopen periode de trainer, assistent-coach, technisch manager en het hoofd opleidingen. Algemeen directeur Toon Gerbrands, die bij PSV nog tot midden 2022 onder contract staat, bleef wel aan. Als het aan hem ligt, blijft dat tot het einde van zijn contractdatum zo.

 • 16 Juli 2018 om 15:44

Jordan Teze (18) ziet perspectief als rechtsback bij PSV

Jordan Teze ziet voor zichzelf in de toekomst kansen als rechtsback in de selectie van PSV. De 18-jarige verdediger speelde in de jeugdelftallen vaak als centrale verdediger, maar probeert nu om aan de rechterkant zijn kansen te pakken.

 • 16 Juli 2018 om 14:24

Beslissing Zoet deze week verwacht, PSV hoopt op dubbelslag

Keeper Jeroen Zoet neemt nog deze week een beslissing over zijn sportieve toekomst, zo is de verwachting. De goalie van PSV is in gesprek met de Eindhovense club om zijn contract te verlengen tot 2020. PSV hoopt in Zwitserland of in de dagen kort na het trainingskamp een dubbelslag te slaan en na Luuk de Jong ook Zoet langer vast te leggen.

 • 16 Juli 2018 om 11:44

PSV wil kortere transferperiode: 'Britse maatregel verdient navolging'

Trainer Mark van Bommel vindt, net als vele andere functionarissen in de voetballerij, de transferperiode in de voetballerij veel te lang. In de Premier League is de einddatum dit jaar verkort van 31 augustus naar 9 augustus (voor het eerste competitieduel, red.) en Van Bommel vindt dat dit in Nederland navolging moet krijgen.

 • 16 Juli 2018 om 07:55

PSV durft 'nee' te zeggen tegen recordbiedingen van 40 of 50 miljoen euro op Lozano

Mocht er een bod van 40 of 50 miljoen euro komen op PSV-aanvaller Hirving Lozano, dan durft PSV daar 'nee' tegen te zeggen.

 • 16 Juli 2018 om 07:33

Enthousiaste Van Bommel: 'Wij willen bepalen wat er gebeurt. Met en zonder de bal'

Mark van Bommel is tevreden over de kwaliteit van de PSV-selectie en wil de groep bij elkaar houden. De coach baalt van de lange transferperiode in Nederland. ,,Het slaat helemaal nergens op."

 • 16 Juli 2018 om 06:21

Enthousiaste Van Bommel fris en fruitig: 'Het bevalt uitstekend'

Mark van Bommel is tevreden over de kwaliteit van de PSV-selectie en wil de groep bij elkaar houden. De coach baalt van de lange transferperiode in Nederland. ,,Het slaat helemaal nergens op."

 • 16 Juli 2018 om 06:21
OuderED - "PSV"

PSV - NeuchΓ’tel Xamax in beeld: debuut Romero, goal Bergwijn en de Alpen op de achtergrond

Bagnes was zaterdag het decor voor het tweede oefenduel van het seizoen voor PSV. De ploeg van Mark van Bommel kwam tegen Neuchâtel Xamax niet verder dan 1-1. De wedstrijd in beeld.

 • 15 Juli 2018 om 15:42

Voormalig jeugdspeler PSV Evenepoel wint EK wielrennen met 10 (!) minuten voorsprong

Remco Evenepoel heeft bij de junioren de Europese titel op de weg veroverd. En hoe. De Belg, die een paar jaar terug nog jeugdspeler was bij PSV, pakte in het Tsjechische Zlin uit met een lange solo en reed de tegenstand op zo'n 10 minuten. Eerder deze week won hij de gouden medaille in het tijdrijden.

 • 15 Juli 2018 om 13:57

PSV koestert spits en uithangbord Luuk de Jong

Hij zag er gelukkig uit, nadat het hoge woord eruit was. Luuk de Jong zinspeelde de afgelopen twee weken al op een langer verblijf bij PSV en heeft deze week zijn beslissing genomen. Hij blijft. De Achterhoeker staat sinds gisteren tot juli 2021 onder contract, een jaar extra dus.

 • 15 Juli 2018 om 10:03

Romero opgetogen na PSV-debuut: 'Dertig minuten was voor nu genoeg'

Het waren moeilijke maanden voor Maxi Romero (19) bij PSV, maar acht maanden na zijn komst heeft hij dan eindelijk zijn debuut voor de Eindhovenaren gemaakt. Tegen Neuchâtel Xamax kwam de topaankoop van december zaterdag in een oefenduel dertig minuten in het veld.

 • 14 Juli 2018 om 19:43

Vertrek Arias bij PSV dichtbij, meerdere clubs dingen om zijn handtekening

Een vertrek van Santiago Arias bij PSV is dichtbij. De Colombiaan kan op dit moment rekenen op interesse van meerdere clubs en maakt op korte termijn een keuze. Onder meer het Italiaanse Napoli dingt naar zijn diensten, maar Arias moet zijn definitieve keuze nog maken. Naar verwachting wordt de komende dagen al duidelijk waar hij naar toe gaat.

 • 14 Juli 2018 om 18:59

Luuk de Jong verlengt contract bij PSV en slaat nieuw aanbod van Bordeaux af

Luuk de Jong heeft zijn contract bij PSV met een jaar verlengd. Het contract van de spits loopt nu door tot en met 2021. Hij sloeg onder meer een nieuw aanbod van het Franse Bordeaux af. De Jong staat open voor een nieuwe termijn als aanvoerder, hoewel hij aangeeft dat dit een beslissing is van de technische staf.

 • 14 Juli 2018 om 17:07

PSV komt niet verder dan remise tegen NeuchΓ’tel Xamax

PSV is in de tweede oefenwedstrijd van het seizoen niet verder gekomen dan een 1-1 remise tegen de Zwitserse promovendus Neuchâtel Xamax. In het oefenduel toonde de ploeg twee gezichten en was voor rust sprake van dominantie van Eindhovense zijde.

 • 14 Juli 2018 om 14:38

Maximiliano Romero maakt zijn debuut bij PSV

Spits Maximiliano Romero heeft acht maanden na zijn entree bij PSV zijn debuut gemaakt voor de Eindhovense equipe.

 • 14 Juli 2018 om 16:09
❌