[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019ED - "PSV"

PSV stuurt clubdokter Van Zoest mee naar Mexico en β€˜bewaakt’ de belangen van Hirving Lozano

PSV ‘bewaakt’ in Mexico de eigen belangen en die van Hirving Lozano, die door de Mexicaanse bond gekeurd wordt.

 • 21 Mei 2019 om 06:31

PSV β€˜bewaakt’ in Mexico de eigen belangen en die van Hirving Lozano

PSV ‘bewaakt’ in Mexico de eigen belangen en die van Hirving Lozano, die door de Mexicaanse bond gekeurd wordt.

 • 21 Mei 2019 om 06:31
Gisteren β€” 20 Mei 2019ED - "PSV"

PSV-delegatie wil deze week om tafel met zaakwaarnemer Pereiro

PSV hoopt deze week om tafel te kunnen met de zaakwaarnemer van Gastón Pereiro: Paco Casal. Daarbij moet duidelijk worden wat de Uruguayaanse mediamagnaat en spelersmakelaar wat betreft de toekomst van Pereiro voor ogen heeft.

 • 20 Mei 2019 om 22:46

Edwin de Wijs maakt staf Jong PSV compleet

Edwin de Wijs wordt komend seizoen assistent-trainer bij Jong PSV. Met de komst van De Wijs, al jaren actief in de jeugdopleiding van PSV, is de staf van Jong PSV voor komend seizoen compleet.

 • 20 Mei 2019 om 14:57

Senioren hebben voetbaldag van hun leven tijdens PSV-clinic voor 65-plussers in Eindhoven

EINDHOVEN - Tachtig senioren zagen vandaag een grote wens en soms zelfs een droom in vervulling gaan: een keer voetballen in het Philips Stadion.,,Na de geboorte van mijn kinderen en mijn trouwdag is dit de mooiste dag van mijn leven", zegt de Groningse senior Johan Hooge. ,,Helemaal omdat ik ook mijn vroegere idolen Rene en Willy van de Kerkhof in levende lijve ontmoet."

 • 18 Mei 2019 om 21:22
OuderED - "PSV"

PSV kan nog vijf clubs loten in Champions League-voorronde

Na afgelopen weekend is duidelijk welke vijf clubs PSV op 18 juni precies kan loten in de tweede voorronde van de Champions League. Vorige week werd al duidelijk dat de club misschien een behoorlijk zware dobber krijgt.

 • 19 Mei 2019 om 20:09

Phillip Cocu staat op de radar bij Real Betis, de club van AndrΓ©s Guardado

Phillip Cocu is een van de kandidaten om trainer te worden bij Real Betis. De 48-jarige oefenmeester heeft na zijn vertrek bij Fenerbahce een half jaar zonder werk gezeten. Hij had wel de mogelijkheid om elders aan de slag te gaan, maar koos voor een tijdelijke onderbreking van zijn loopbaan. Cocu wil komende zomer weer aan de slag en staat open voor een club in het buitenland.

 • 19 Mei 2019 om 19:10

Gomes krijgt bij afscheid pak op de broek van Manchester City van Zinchenko

Heurelho Gomes had gehoopt om zijn carrière met een betere dag af te sluiten. In de finale van de FA Cup verloor de goalie van Watford met zijn ploeg met liefst 0-6 van Manchester City. De winnaar van de Premier League en de League Cup pakte zo een derde hoofdprijs in dit seizoen.

 • 18 Mei 2019 om 20:28

Mark gaat naar bed met zijn gewonnen bekers, daarna kijkt hij of er ruimte is voor zijn vrouw

HET VOETSTUK In de rubriek ‘Het voetstuk’ zet Sjoerd Marcelissen iemand die positief is opgevallen op een voetstuk. En iemand die negatief is opgevallen, laat hij eraf vallen. In pittige stukjes met een vleugje humor.

 • 18 Mei 2019 om 13:53

PSV legt in rap tempo jonge talenten uit eigen opleiding vast

Nadat vrijdag al de 18-jarige middenvelder Damien Timan werd vastgelegd door PSV, volgde zaterdag de bekendmaking van een nieuwe overeenkomst met een jeugdspeler.

 • 18 Mei 2019 om 12:19

Tweevoudig eredivisiekampioen Narsingh transfervrij na mislukt seizoen bij Swansea City

Het avontuur van Luciano Narsingh (28) bij Swansea City eindigt zonder al te veel franje. De oud-PSV'er verkaste in januari 2017 naar de Premier League, waar ‘The Swans’ een jaar later uitvlogen.

 • 18 Mei 2019 om 12:12

Heurelho Gomes staat in de finale van de FA Cup voor zijn laatste kunstje

Nog een keer mag Heurelho Gomes zaterdag zijn indrukwekkende lichaam strekken. Hij staat met Watford voor zijn laatste kunstje, in de finale van de FA Cup. Tegen het grootkapitaal van Manchester City moet Watford zien te stunten, met ‘O Goleiro Grande’ als belangrijke steunpilaar.

 • 18 Mei 2019 om 11:58

Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer β€˜kind in snoepwinkel’

Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

 • 18 Mei 2019 om 08:15

PSV wapent zich vanaf nu tegen Amsterdamse overheersing na missen gouden kans

PSV liet dit seizoen na om Ajax wat betreft het aantal landstitels in deze eeuw verder op achterstand te zetten. Nu willen de Eindhovenaren proberen zich te wapenen tegen een periode waarin de Amsterdammers geruime tijd willen overheersen in de nationale competitie.

 • 18 Mei 2019 om 06:30

PSV heeft dit seizoen een gouden kans niet verzilverd

PSV liet dit seizoen na om Ajax verder op achterstand te zetten. Nu willen de Eindhovenaren proberen zich te wapenen tegen een periode waarin de Amsterdammers geruime tijd willen overheersen in de nationale competitie.

 • 18 Mei 2019 om 06:30

PSV legt Damien Timan (18) voor drie jaar vast

PSV heeft de 18-jarige middenvelder Damien Timan voor drie jaar vastgelegd. Hij speelt al tien jaar in de jeugdopleiding bij PSV en tekent nu zijn eerste contract.

 • 17 Mei 2019 om 19:27

PSV neemt afscheid van Jong PSV’er Bertalan Kun (20)

PSV heeft afscheid genomen van Bertalan Kun. De 20-jarige Hongaar en de Eindhovense club zijn niet tot overeenstemming gekomen over een nieuw contract. Kun speelde afgelopen seizoen regelmatig linksback bij Jong PSV en kon op meerdere posities uit de voeten. Hij maakte een belangrijke goal in het uitduel met Jong Ajax in januari.

 • 17 Mei 2019 om 18:49

β€˜Guti’ kondigt transfer doelvrouw Santiago naar PSV aan: β€˜De Mexicanen hier kunnen helpen’

De Mexicaanse keepster Cecilia Santiago heeft een contract ondertekend dat haar voor één seizoen aan PSV verbindt. Érick Gutierrez maakte de transfer vrijdag wereldkundig. Via Facetime heette ‘Guti’ doelvrouwe ‘Ceci’ welkom bij ‘deze prachtige, belangrijke club.’

 • 17 Mei 2019 om 17:59

PSV ziet jeugdspeler HΓ©ritier Deyonge (17) vertrekken en strijkt 220.000 euro op

PSV ziet de talentvolle verdediger Héritier Deyonge naar Olympique Lyon vertrekken. Het 17-jarige talent liet een aanbieding van de Eindhovenaren lopen en kiest nu voor een nieuwe stap. Deyonge levert PSV nog wel een opleidingsvergoeding van 220.000 euro op.

 • 17 Mei 2019 om 17:18

Zware Champions League-loting voor PSV bij Europa League-winst Chelsea

De Europa League-finale van 29 mei is cruciaal voor de Champions League-loting van PSV in het komende seizoen. Wint Chelsea van Arsenal, dan treft PSV op 23 of 24 juli óf het Zwitserse FC Basel óf het Griekse Olympiakos Piraeus. De nummers twee van Zwitserland en Griekenland hebben een hogere Europese ranking dan PSV, dat bij winst van Chelsea niet bij de ‘geplaatste’ ploegen in de tweede voorronde hoort.

 • 17 Mei 2019 om 10:15
❌