[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018ED - "PSV"

Programma Brabantse clubs eerste ronde KNVB-beker

Deze week begint het toernooi om de KNVB-beker weer met daarin elf Brabantse clubs. Dit is het volledige programma voor de Brabantse ploegen voor dinsdag, woensdag en donderdag.

 • 24 September 2018 om 15:58

PSV verpletterend aanwezig in Elftal van de Week

De verdiende en ruime zege van PSV op de - zo leek het de eerste weken - enige concurrent om de landstitel heeft indruk gemaakt. Dat blijkt ook uit het Elftal van de Week.

 • 24 September 2018 om 08:27

AngeliΓ±o voelt vertrouwen bij PSV: 'We durven en zijn toch geconcentreerd'

José Angeliño verloor vorig seizoen met NAC in eigen huis met 0-8 van Ajax. Zondag was de situatie voor hem totaal omgekeerd en kreeg Ajax van zijn nieuwe ploeg PSV in het Philips Stadion een draai om de oren. ,,Mooi om nu aan de andere kant van de score te zitten. Ik denk dat we onze supporters, die echt geweldig waren, een sterke wedstrijd hebben voorgeschoteld en ben blij met de punten."

 • 24 September 2018 om 15:55

Van Bommel: Spelers gaan goed om met concurrentie in de groep

Trainer Mark van Bommel was na PSV-Ajax goed te spreken over de manier waarop zijn spelers omgaan met de concurrentie in de huidige groep.

 • 24 September 2018 om 11:32

FIFA 19: Rating PSV opnieuw lager dan die van Ajax, Lozano blikvanger

Gamefanaten hebben er weken en soms zelfs maanden naar uitgekeken: de release van FIFA 19. Vrijdag is het zover en wordt de voetbalgame officieel gelanceerd. Met een rating van 80 heeft ontwikkelaar EA Sports Hirving Lozano en Jeroen Zoet tot beste PSV-spelers gebombardeerd.

 • 24 September 2018 om 10:39

PSV deelt in Nederland voorlopig de lakens uit

PSV regeert aan de hand van trainer Mark van Bommel na een extreem drukke zomer voorlopig opnieuw in de eredivisie. Drukte die niet heeft geleid tot onrust, maar PSV juist sterker lijkt te hebben gemaakt.

 • 24 September 2018 om 09:21

PSV snel met Rosario in gesprek over nieuw contract

Onder meer met Pablo Rosario, die gisteren een prima partij speelde, gaat PSV snel aan tafel om te praten over een nieuw contract.

 • 24 September 2018 om 06:30

PSV speelt onder Van Bommel met allure en bravoure

Met een overtuigende 3-0 zege op Ajax gaf PSV de enige concurrent voor de landstitel gisteren opnieuw een enorme tik. Met een niet te stoppen Luuk de Jong in de hoofdrol werden de Amsterdammers met name in de eerste helft zoek gespeeld.

 • 24 September 2018 om 06:35

Van Bommel geeft PSV allure en bravoure

Met een overtuigende 3-0 zege op Ajax gaf PSV de enige concurrent voor de landstitel gisteren opnieuw een enorme tik. Met een niet te stoppen Luuk de Jong in de hoofdrol werden de Amsterdammers met name in de eerste helft zoek gespeeld.

 • 24 September 2018 om 06:35

PSV en Rosario snel in gesprek over nieuw contract

Onder meer met Pablo Rosario, die gisteren een prima partij speelde, gaat PSV snel aan tafel om te praten over een nieuw contract.

 • 24 September 2018 om 06:30
OuderED - "PSV"

PSV houdt Helmond Cup in Eindhoven na zege op Ajax

Door de afgetekende 3-0 overwinning op Ajax gaat PSV niet alleen nog ruimer aan de leiding in de eredivisie, de ploeg van Mark van Bommel neemt meteen een bijzondere trofee over van de rivaal uit Amsterdam: de Helmond Cup.

 • 23 September 2018 om 22:37

Luuk de Jong blinkt uit en krijgt geen hulp van de VAR: 'Een elleboog hoort niet, hoe hard ook'

Luuk de Jong was na afloop van PSV-Ajax blij met de zege van zijn team. Een belangrijke overwinning, die volgens hem nog weinig zegt over de titelstrijd. ,,We zijn pas zes wedstrijden onderweg, maar voor het team is dit een mooie wedstrijd geworden. Ik heb geprobeerd de ploeg offensief en defensief zoveel mogelijk te helpen."

 • 23 September 2018 om 21:06

Van Bommel trots op spelers en PSV-publiek: 'We hebben onze wapens benut'

Mark van Bommel kreeg na afloop van PSV-Ajax de felicitaties van trainer Erik ten Hag van Ajax, die de overwinning van de Eindhovenaren verdiend noemde. Van Bommel bedankt hem: ,,Ik denk dat wij in de eerste helft aardig tot goed gespeeld hebben", zo stelde hij na het topduel.

 • 23 September 2018 om 20:09

Dumfries: De uitspraken van SchΓΆne hingen bij ons in de kleedkamer

Ajacied Lasse Schöne was er voor aanvang van PSV-Ajax van overtuigd dat Ajax de koppositie in de eredivisie zou pakken, voor het eerst in ruim twee jaar. Denzel Dumfries gaf na afloop van de 3-0 zege aan dat die uitspraak in de kleedkamer bij PSV hing.

 • 23 September 2018 om 19:56

Steven Bergwijn na klinkende zege op Ajax: 'Voelde na de 1-0 dat we gingen winnen'

Een makkie vond Steven Bergwijn (20) de klinkende zege op Ajax nu ook weer niet. Het krachtsverschil voelde hij al wel snel in de wedstrijd. ,,In het begin hadden zij vaker de bal, maar na die 1-0 had ik al zoiets van: wij gaan winnen. Dat voel je aan alles."

 • 23 September 2018 om 19:41

Van Bommel: Luuk is zo belangrijk, dat kan nu iedereen zien

PSV-coach Mark van Bommel was zeer te spreken over de teamprestatie van PSV tijdens het met 3-0 gewonnen duel met Ajax. Volgens de coach was de rol van Luuk de Jong bepalend.

 • 23 September 2018 om 19:14

Ex-Ajacied Viergever: Niet rancuneus tegenover Ajax

Nick Viergever was een tevreden man na de 3-0 overwinning van PSV tegen zijn ex-club Ajax. De verdediger ziet de overwinning naar eigen zeggen niet als een soort revanche.

 • 23 September 2018 om 19:14

Kritische Ten Hag: We zijn te kijk gezet, dit kan zo niet

Erik ten Hag voelde zich vanavond in zijn hemd gezet door zijn ploeg. De trainer van Ajax miste bij zijn ploeg scherpte,zo zei hij na de oorwassing in Eindhoven tegen PSV (3-0).

 • 23 September 2018 om 19:09

Tadic: We hebben PSV de doelpunten cadeau gegeven

Dusan Tadic, door de afwezigheid van Matthijs de Ligt aanvoerder bij Ajax, baalde als een stekker na afloop van de 3-0 nederlaag tegen PSV. De Serviër vond dat Ajax de doelpunten cadeau heeft gedaan.

 • 23 September 2018 om 19:02

De Jong: De beelden van vorige PSV-Ajax motiveerden ons enorm

Luuk de Jong reageerde na afloop verheugd op de 3-0 zege van PSV op Ajax. Volgens de aanvoerder van de Eindhovenaren was de ijzeren discipline van zijn ploeg de sleutel tot het succes. Ook het bekijken van de beelden van de vorige ontmoeting had z'n effect.

 • 23 September 2018 om 19:01
❌