[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019ED - "PSV"

Dennis Higler fluit PSV - FC Groningen, Nijhuis videoscheidsrechter

Dennis Higler is zaterdagavond de scheidsrechter wanneer koploper PSV het opneemt tegen FC Groningen. Bas Nijhuis zit als videoscheidsrechter in Zeist.

 • 22 Januari 2019 om 12:14

Sam Lammers bewijst het nut van een tussenstap

Sam Lammers (21) dient zich bij sc Heerenveen opnieuw aan als optie voor de toekomst voor PSV.

 • 22 Januari 2019 om 06:31
OuderED - "PSV"

Waalrenaar Youri Roulaux wil zoveel mogelijk wedstrijden meepakken bij Jong PSV

Keeper Youri Roulaux speelde maandag zijn derde duel in het betaald voetbal bij Jong PSV. De 19-jarige goalie uit Waalre mocht tevreden zijn over zijn optreden, hoewel hij tegen MVV wel twee tegengoals moest dulden. Met een 2-2 eindstand pakte Jong PSV na twee keer een achterstand alsnog een punt.

 • 21 Januari 2019 om 22:35

Jong PSV pakt alsnog punt na extreem vroege tegengoal

Na een extreem vroege tegengoal heeft Jong PSV alsnog een punt overgehouden aan het thuisduel met MVV. De Maastrichtse formatie kwam twee keer op voorsprong, maar Jong PSV wist even vaak terug te komen. Een numerieke meerderheid in de tweede helft baatte niet voor de ploeg van Dennis Haar.

 • 21 Januari 2019 om 19:30

LIVE | Jong PSV ziet op slag van rust MVV wederom op voorsprong komen

Jong PSV kan maandagavond bij winst op MVV naar de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie stijgen. Trainer Dennis Haar kan geen beroep doen op de talenten als Mohammed Ihatarren en Cody Gakpo, die zondag in Emmen bij het eerste elftal op de bank zaten.

 • 21 Januari 2019 om 19:30

LIVE | Jong PSV moet het zonder talenten doen tegen MVV

Jong PSV kan maandagavond bij winst op MVV naar de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie stijgen. Trainer Dennis Haar kan geen beroep doen op de talenten als Mohammed Ihatarren en Cody Gakpo, die zondag in Emmen bij het eerste elftal op de bank zaten.

 • 21 Januari 2019 om 19:30

AustraliΓ« door in AziΓ« Cup ondanks gemiste penalty Behich

Australië heeft zich met pijn en moeite geplaatst voor de kwartfinale van de Azië Cup. De titelverdediger won in Al-Ain na strafschoppen met 4-2 van Oezbekistan, het team van bondscoach Héctor Cúper.

 • 21 Januari 2019 om 17:46

PSV blijft prooi in plaats van jager, voorspelling De Jong komt uit

Wat was er in hemelsnaam met PSV gebeurd in Emmen? De balende aanvoerder Luuk de Jong ging er zondagmiddag na afloop eens rustig voor zitten. Hij maakte zijn vijftiende eredivisietreffer van het seizoen en na een prachtige goal van José Angeliño (0-2) leek PSV op rozen te zitten.

 • 21 Januari 2019 om 12:41

Veel talenten mogen niet meedoen bij Jong PSV-MVV: β€˜Het gaat om het grotere geheel’

Jong PSV kan maandagavond bij winst op MVV naar de vijfde plaats in de eerste divisie stijgen. Het zou een topprestatie zijn van de Eindhovense beloften, die de afgelopen weken nogal wat ervaren spelers verloren. Voor de Eindhovenaren gaat het niet zozeer om de ranglijst, maar vooral om het doorontwikkelen van jonge spelers.

 • 21 Januari 2019 om 10:28

Veel talenten mogen niet meedoen bij Jong PSV: β€˜Het gaat om het grotere geheel’

Jong PSV kan maandagavond bij winst op MVV naar de vijfde plaats in de eerste divisie stijgen. Het zou een topprestatie zijn van de Eindhovense beloften, die de afgelopen weken nogal wat ervaren spelers verloren. Voor de Eindhovenaren gaat het vooral om het doorontwikkelen van jonge spelers.

 • 21 Januari 2019 om 10:28

Luuk de Jong baalt extra in bizarre busrit: β€˜We hadden kunnen uitlopen’

De bus van PSV was gisteren net voorbij Arnhem, toen de 4-4 viel in de Arena bij Ajax-Heerenveen. In een titelrace is het de kunst om altijd alleen naar jezelf te kijken. ,,Maar natúúrlijk ontlaadde de spanning zich onderweg wel even bij ons’', zei Luuk de Jong.

 • 21 Januari 2019 om 07:30

Na geschutter in Emmen haalt PSV toch opgelucht adem

Na een krankzinnige zondagmiddag brak bij de PSV’ers toch nog een lach op het gezicht door. Mede dankzij ploeggenoot Sam Lammers, huurling in Friese dienst.

 • 21 Januari 2019 om 06:35

Maxi Romero tankt met goal vertrouwen bij ArgentiniΓ« onder 20

Maximiliano Romero (20) laat op het Zuid-Amerikaans Kampioenschap voor spelers tot 20 jaar zien dat hij een neusje voor de goal heeft. De 19-jarige aanvaller van PSV scoorde zondag tegen Paraguay, nadat hij vorige week in een oefenduel al trefzeker was tegen Chili onder 20.

 • 20 Januari 2019 om 22:28

PSV behoudt koppositie na krankzinnig puntenverlies Ajax tegen Heerenveen

Ajax dacht na 988 dagen weer eens koploper van de eredivisie te worden. Maar na een krankzinnige 4-4 tegen Heerenveen blijven de Amsterdammers op twee punten van PSV dat eerder vandaag gelijkspeelde tegen Emmen. Ajax werd alsnog de mentale verliezer van het weekend.

 • 20 Januari 2019 om 08:08

PSV-huurling Sam Lammers doet Ajax met sc Heerenveen pijn, PSV blijft koploper

Ajax heeft zondagmiddag verzuimd te profiteren van het puntenverlies van PSV in Emmen. De nummer twee van de eredivisie blijft de nummer twee omdat sc Heerenveen in de Amsterdam Arena een gelijkspel (4-4) uit het vuur sleepte. Sam Lammers maakte twee van de vier Friese goals.

 • 20 Januari 2019 om 18:54

PSV’er Daniel Schwaab kritisch na remise in Emmen: β€˜Dit mag niet gebeuren’

PSV-verdediger Daniel Schwaab was kritisch na de remise van PSV in Emmen. De Eindhovenaren verspeelden in de slotfase een 0-2 voorsprong. ,,Het is nu gebeurd, maar het gaat niet nog een keer gebeuren”, sprak de Duitser strijdvaardig.

 • 20 Januari 2019 om 18:44

Teleurgestelde PSV’er Nick Viergever na remise in Emmen: β€˜Heel zuur dat je zo punten verspeelt’

Nick Viergever baalde als een stekker na het dure puntenverlies van PSV in Emmen. Tot een kwartier voor tijd leek er niets aan de hand, maar in de slotfase verspeelden de verdediger en zijn teamgenoten een 0-2 voorsprong. ,,Je moet 90 minuten goed spelen, vandaag hebben wij dat maar 75 minuten gedaan”, zei Viergever.

 • 20 Januari 2019 om 17:39

Van Bommel vindt dat PSV zichzelf tekort heeft gedaan

Mark van Bommel was na FC Emmen-PSV vol verbazing over het puntenverlies van PSV. De 2-2 kwam hard aan in het Eindhovense kamp, zeker omdat er tot de 0-2 niet veel aan de hand was. ,,We hadden totale controle en moesten eerder afstand nemen”, vond de PSV-trainer. ,,Na de 1-2 valt een bal in de zestien en is het 2-2.”

 • 20 Januari 2019 om 17:37

Van Bommel na puntenverlies PSV: β€˜We doen onszelf tekort’

Waar PSV doorgaans tegen het einde van een wedstrijd vaak toeslaat, ging het tegen FC Emmen juist mis in de slotfase. Invaller Nicklas Pedersen scoorde twee keer: 2-2. ,,We hadden de totale controle. Tot aan de 1-2 hebben we het heel erg goed gedaan’', zei trainer Mark van Bommel over de eerste 80 minuten van de wedstrijd.

 • 20 Januari 2019 om 17:19

Luuk de Jong duidelijk na puntverlies in Emmen: β€˜Dit moeten we onszelf aanrekenen’

PSV-aanvoerder Luuk de Jong stond zondagmiddag balend voor de camera van FOX Sports na het gelijkspel tegen FC Emmen (2-2). ,,Als je met 2-0 voor staat, moet het klaar zijn.”

 • 20 Januari 2019 om 16:40
❌