[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 21 April 2018ED - Valkenswaard e.o.

Pieter van Geel schrijft boek over Haagse politieke periode

STIPHOUT - Acht jaar lang, van 2002 tot 2010, was Jan-Peter Balkenende premier van Nederland van vier kabinetten. Maar het heeft maar een haar gescheeld of die kabinetten hadden de naam gedragen van Pieter van Geel uit Stiphout. Wat hij wel werd: staatssecretaris van Milieu en van 2007 tot 2010 fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van het CDA.

 • 21 April 2018 om 10:00

Fietser vaker betrokken bij ongeluk: wordt het onveiliger in Zuidoost-Brabant?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00

Fietser vaker betrokken bij ongeval; wordt het onveiliger op de weg?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00
OuderED - Valkenswaard e.o.

De Meent in Aalst roert in plastic soep

WAALRE - Gastles over zwerfafval maakt kinderen van De Meente spelenderwijs bewust van een duurzame samenleving.

 • 20 April 2018 om 15:17

Jeugd in Valkenswaard mag gratis zwemmen op woensdag

VALKENSWAARD - De kinderen tot en met 12 jaar mogen op woensdag gratis gaan zwemmen in De Wedert in Valkenswaard.

 • 20 April 2018 om 14:30

Taskforce: Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland: Je weet niet wat je niet ziet

DEN BOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Taskforce (deel 2): Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen dezelfde cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland (deel 1): Je weet niet wat je niet ziet

DEN BSOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Medisch Centrum Aalst breidt uit

AALST - Medisch Centrum Aalst breidt uit na aankoop van vertrekkende Rabobank. Ze gaat verbouwen én uitbreiden.

 • 20 April 2018 om 14:14

Oruva haakt opnieuw af bij corso Valkenswaard 2018

VALKENSWAARD - Het corsobuurtschap Oruva haakt opnieuw af als deelnemer aan het Valkenswaardse bloemencorso. De bedoeling is om in 2019 wel mee te doen.

 • 20 April 2018 om 13:44

Leende krijgt volgend jaar zijn langverwachte ambulancepost

LEENDE - Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar de GGD en de gemeente Heeze-Leende zijn eruit: volgend jaar wordt in Leende, pal naast de brandweerkazerne aan het Biesven, een ambulancepost gebouwd. De ingebruikname is gepland voor eind 2019.

 • 20 April 2018 om 13:33

Lintjes inleveren na overlijden; wie heeft hier ervaring mee?

EINDHOVEN - Koninklijke onderscheidingen behorend bij de Orde van Oranje-Nassau en de Orde van de Nederlandse Leeuw moeten na overlijden van de drager weer ingeleverd worden.

 • 20 April 2018 om 11:57

Oproep: Overlast van katten

EINDHOVEN - In het Eindhovense Bonifaciuspark zijn de botten gevonden van meerdere katten die waarschijnlijk gedood zijn. Mensen die katten en honden doden of vergiftigen komt vaker voor. Door mensen die zich boos maken over de overlast van uitwerpselen bijvoorbeeld. Daarom doet het ED een oproep.

 • 20 April 2018 om 11:27

Raad Valkenswaard brandt zich niet aan rapport-Van Dijk

Valkenswaard - De Valkenswaardse gemeenteraad brandt zijn vingers niet aan het rapport dat de Commissie-De Cloe opstelde over het onderzoek naar raadslid Ruud van Dijk. De raad legt de bal nadrukkelijk bij burgemeester Anton Ederveen. Hij moet toezien op de bestuurlijke integriteit in de gemeente, vinden de raadsleden. Het is in hun optiek aan hem om de kar te trekken.

 • 20 April 2018 om 00:54

Overlijden Rine is einde tijdperk in Waalre

WAALRE - Met de dood van Rine Stokmans – wijd en zijd bekend van het winkeltje met huishoudelijke artikelen aan de Willibrorduslaan – komt er een einde aan een Waalres tijdperk.

 • 19 April 2018 om 16:51

Jarig Juliana Waalre gaat voor Passion

WAALRE - Al bijna 100 jaar draagt harmonie Juliana haar muzikale steentje bij aan de leefbaarheid en de onderlinge verbondenheid in Waalre. Het jubileumfeest wordt het komende jaar dan ook groots gevierd. De ‘ouverture’ van alle festiviteiten staat geprogrammeerd op 13 en 14 april 2019.

 • 19 April 2018 om 14:51

Willen Brabantse restauranthouders wel van kortingsacties af?

EINDHOVEN - Restaurantacties als die van de Albert Heijn en Restaurant Week zouden voor de gelegenheden in z’n totaliteit te weinig opleveren. En het actiepubliek zou vervelend zijn. In Brabant zijn de meningen daarover verdeeld.

 • 19 April 2018 om 14:24

Willen Brabantse restauranthouders wel af van kortingsacties?

EINDHOVEN - Restaurantacties als die van de Albert Heijn en Restaurant Week zouden voor de gelegenheden in z’n totaliteit te weinig opleveren. En het actiepubliek zou vervelend zijn. In Brabant zijn de meningen daarover verdeeld.

 • 19 April 2018 om 14:24

Waar in Brabant wordt vandaag de 30 graden aangetikt? Stuur jouw foto in!

Hier en daar wordt in Brabant een temperatuur van dertig graden Celsius bereikt waarmee deze donderdag de warmste 19 april sinds de metingen in 1901 begonnen. Ben jij aan het genieten van de zon? Stuur dan hieronder jouw foto in!

 • 19 April 2018 om 14:17
โŒ