[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018ED - Kempen

Tentenbouwer Van Ham naar groter pand in Bladel

BLADEL - Van Ham Tenten & Podia gaat na de sterke groei van de afgelopen jaren verhuizen naar een nieuw bedrijfspand in Bladel.

 • 15 November 2018 om 10:58

Containerhaven Dorplein stelt ultimatum aan gemeente Cranendonck

BUDEL-DORPLEIN - De eigenaar van de containerhaven in Budel-Dorplein eist dat de gemeente Cranendonck binnen een week een besluit neemt over de bouw van een loods. Anders volgt een gang naar de rechter.

 • 14 November 2018 om 20:42

Auto over de kop op A67 bij Eersel, weg vrijgegeven voor verkeer

EERSEL - Op de A67 bij Eersel is donderdagochtend rond 08.00 uur een auto over de kop gevlogen. Eén inzittende is daarbij lichtgewond geraakt. In de richting van Eindhoven is een file ontstaan tussen Hapert en Eersel. De weg was een uur lang dicht.

 • 15 November 2018 om 08:28

Auto over de kop op A67 bij Eersel richting Eindhoven, weg dicht

EERSEL - Op de A67 bij Eersel is donderdagochtend rond 08.00 uur een auto over de kop gevlogen. Een persoon is daarbij lichtgewond geraakt. In de richting van Eindhoven is een file ontstaan tussen Hapert en Eersel. De weg is dicht.

 • 15 November 2018 om 08:28

Auto over de kop op A67 bij Eersel, file richting Eindhoven

EERSEL - Op de A67 bij Eersel is donderdagochtend rond 08.00 uur een auto over de kop gevlogen. Dat meldt de ANWB. In de richting van Eindhoven is een file ontstaan tussen Hapert en Eersel.

 • 15 November 2018 om 08:28

Bende van Reuselnaar sprak in geheim af met criminele β€˜Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaΓ―ne

TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel bij Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

 • 15 November 2018 om 07:00

Gemeenschapshuis Hapert eindelijk in zicht

HAPERT - Het overleg over de multifunctionele accommodatie in het centrum van Hapert verkeert in een afrondende fase. De plannenmakerij en het overleg daarover duurden jaren, er ging een college op onderuit, maar een jubelmoment komt er aan. De gemeenteraad van Bladel mag zich op 20 december uitspreken over het bestemmingsplan voor het nieuwe gemeenschapshuis van Hapert.

 • 15 November 2018 om 07:00
Gisteren β€” 14 November 2018ED - Kempen

'Malaga-meesterbrein' Marco H. uit Reusel stiekem gefilmd met beruchte Braziliaanse drugsdealers

REUSEL - De Spaanse politie ziet de 42-jarige Marco H. uit Reusel als het meesterbrein achter de gigantische cocaïnevondst in Malaga, eind oktober. Samen met zijn rechterhand Hans V. uit Kaatsheuvel werd hij stiekem gefilmd tijdens een ontmoeting met enkele beruchte Braziliaanse drugsdealers in Estepona, een badplaats ten westen van Marbella.

 • 14 November 2018 om 17:34

Stekkegat omarmt prins Jasper D'n Urste Luyksgestel

LUYKSGESTEL - Luyksgestel gaat voor de jeugd met carnaval. Stekkegat, zoals het grensdorp in het carnavalsseizoen heet, verwelkomde in een volle, opgewarmde zaal van De Drie Linden Jasper Fiers (24) als jonge, nieuwbakken prins Jasper D'n Urste.

 • 11 November 2018 om 16:18

Ouders dupe van digitalisering onderwijs

EINDHOVEN - Ouders van kinderen in het voortgezet onderwijs worstelen met de steeds hogere kosten voor digitaal onderwijs. Diverse organisaties luiden de noodklok.

 • 14 November 2018 om 06:30
OuderED - Kempen

Ongerechtigde speler bij Gestel, restant duel met Bladella mogelijk overgespeeld

De afgelopen zondag afgewerkte negen resterende minuten van de eerder gestaakte wedstrijd Bladella tegen Gestel uit de tweede klasse F moeten mogelijk opnieuw gespeeld worden. Bij Gestel deed namelijk de niet speelgerechtigde Reda Lechheb mee.

 • 13 November 2018 om 15:51

EmtΓ© in Reusel per 5 december Jumbo-super

REUSEL - De verbouwing van Emté naar Jumbo heeft nog wat onvoorziene gevolgen.

 • 13 November 2018 om 10:58

Tentoonstelling in Oirschot over kracht van rituelen en traditie

OIRSCHOT - In museum De Vier Quartieren is de tentoonstelling 'Hemeltjelief...' te zien. De tentoonstelling laat voorwerpen, relikwieën én verhalen over het Rijke Roomse Leven van Oirschot zien.

 • 13 November 2018 om 10:42

Hapert leeft mee met belevenissen Roel in Boer Zoekt Vrouw

HAPERT - In Hapert zijn veel mensen op zondagavond aan de buis gekluisterd. Hoe vergaat het dorpsgenoot Roel in Boer Zoekt Vrouw?

 • 13 November 2018 om 08:00

Blaarkoppen houden Knegsel lang in spanning over prins op zittingsavond

KNEGSEL - Wie houdt er nou niet van Knegsel? Dat vroeg organiserende dorpsvereniging CV De Blaarkoppen zich dit jaar ook af tijdens het elfde van de elfde bal in gemeenschapshuis De Leenhoef. Afgeleid van het bekende televisieprogramma Ik hou van Holland, was dit spel de rode draad door een programma met als slotstuk de bekendmaking van de prins.

 • 12 November 2018 om 16:38

Omwonenden Dalemsedijk Eersel in verweer tegen plan huisvesting arbeidsmigranten

EERSEL - Het college overweegt groen licht te geven aan de verbouwing van een pand aan Dalemsedijk 11, voor de huisvesting van 71 arbeidsmigranten. Een groot deel van de omwonenden én Nummereen Kinderopvang is niet blij met het plan.

 • 12 November 2018 om 16:27

Omwonenden Dalemsedijk in verweer tegen plan huisvesting arbeidsmigranten

EERSEL-Het college overweegt groen licht te geven aan de verbouwing van een pand aan Dalemsedijk 11, voor de huisvesting van 71 arbeidsmigranten. Een groot deel van de omwonenden én Nummereen Kinderopvang is niet blij met het plan.

 • 12 November 2018 om 16:27

WDH Hydraulics in Eersel start door na overname door Veendamse branchegenoot

EERSEL - Het failliete Eerselse bedrijf WDH Hydraulics, producent van geavanceerde cilinders, kan een doorstart maken. Branchegenoot ABS Group in het Groningse Veendam meldt het bedrijf te hebben overgenomen en nagenoeg zonder veranderingen voort te willen zetten. Dat betekent dat ook voor de circa dertig werknemers de werkgelegenheid in stand blijft. Volgens manager Freddy Teuben van ABS kan iedereen die wil blijven, maar hebben er mogelijk al enkele mensen een andere baan gevonden.

 • 12 November 2018 om 11:42

Prins Raoul regeert over Buurtgat Eersel

EERSEL - Tijdens de prinsenbekendmaking kwam Raoul d'n Urste als dorpsprins 2019 naar voren. Samen met zijn prinses Marieke zal hij voorop gaan in het Buurtgatse carnaval.

 • 10 November 2018 om 22:31

Rechtbank straft veel lager tegen helikopterkapers in Budel

BUDEL/AMSTERDAM - De rechtbank in Amsterdam heeft in de zogeheten helikopterzaak veel lagere straffen opgelegd dan het OM had geëist. De reden is dat de rechtbank het bewijs voor een poging tot kaping van een helikopter en een poging tot bevrijding van een gevangene niet geleverd achtte. Volgens de rechtbank waren de verdachten nog niet begonnen aan de uitvoering van deze misdrijven, doordat de politie ingreep.

 • 12 November 2018 om 10:22
❌