[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 April 2018ED - Kempen

Van Loon blij dat hij aan de finish is in Qatar

De afgelopen etappe in Qatar probeerde Erik van Loon een andere set schokbrekers. Dat bracht niet het gewenste resultaat en na alle problemen van de afgelopen dagen is de coureur ook blij dat bij de finish was.

 • 22 April 2018 om 14:02
Gisteren โ€” 21 April 2018ED - Kempen

Navigatiefout bezorgt Van Loon tijdverlies in Qatar

De vierde etappe van de Qatar Cross Country Rally begint als een sterke rit van Eerselnaar Erik van Loon en Wouter Rosegaar totdat er in het roadbook een spoor staat wat er niet is.

 • 21 April 2018 om 14:37

Navigatiefout levert Van Loon tijdverlies op in Qatar

De vierde etappe van de Qatar Cross Country Rally begint als een sterke rit van Eerselnaar Erik van Loon en Wouter Rosegaar totdat er in het roadbook een spoor staat wat er niet is.

 • 21 April 2018 om 14:37

Fietser vaker betrokken bij ongeluk: wordt het onveiliger in Zuidoost-Brabant?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00

Fietser vaker betrokken bij ongeval; wordt het onveiliger op de weg?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00
OuderED - Kempen

Vertrek Van Hoek 'groot offer voor raadsbreed akkoord' Oirschot

OIRSCHOT - Het terugtreden van Caspar van Hoek als kandidaat-wethouder geeft aan hoezeer de Oirschotse politiek hecht aan de vorming van een raadsbreed akkoord. Dat stellen raadsleden. ,,Inherent aan een raadsbreed akkoord is dat alle fracties water bij de wijn doen. Caspar van Hoek brengt nu het grootste offer”, zegt Joep van de Ven, fractievoorzitter van CDA.

 • 20 April 2018 om 16:40

Opnieuw pech voor Van Loon in Qatar: auto belandt op zijn kop

Het zit Erik van Loon vooralsnog niet mee in de Qatar Cross Country Challenge. Tijdens de proef van vrijdag belandde de auto van de Eerselnaar na 300 kilometer op zijn kop door een foutje.

 • 20 April 2018 om 15:34

Taskforce: Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland: Je weet niet wat je niet ziet

DEN BOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Taskforce (deel 2): Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen dezelfde cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

Droom oud-pastoor Steensel komt uit: tuin open voor iedereen

STEENSEL - Naast de oude Steenselse pastorie ligt een stuk grond dat deel uitmaakte van de vroegere pastorietuin. Bij de leden van het Steensels Archief leeft de gedachte om hier een ontmoetingsplaats van te maken. De eerste stappen zijn gezet.

 • 20 April 2018 om 14:28

OM en Taskforce Brabant Zeeland (deel 1): Je weet niet wat je niet ziet

DEN BSOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Minder afval ophalen geen punt voor Reuselnaren

REUSEL-DE MIERDEN - De tariefzak voor restafval wordt in Reusel-De Mierden nog maar één keer in de vier weken opgehaald. De meeste inwoners malen er niet om. Dat beeld ontstaat na rondvraag op straat in Reusel.

 • 20 April 2018 om 14:04

Lintjes inleveren na overlijden; wie heeft hier ervaring mee?

EINDHOVEN - Koninklijke onderscheidingen behorend bij de Orde van Oranje-Nassau en de Orde van de Nederlandse Leeuw moeten na overlijden van de drager weer ingeleverd worden.

 • 20 April 2018 om 11:57

Oproep: Overlast van katten

EINDHOVEN - In het Eindhovense Bonifaciuspark zijn de botten gevonden van meerdere katten die waarschijnlijk gedood zijn. Mensen die katten en honden doden of vergiftigen komt vaker voor. Door mensen die zich boos maken over de overlast van uitwerpselen bijvoorbeeld. Daarom doet het ED een oproep.

 • 20 April 2018 om 11:27

Ongeluk met meerdere auto's op A58 ter hoogte van Oirschot

OIRSCHOT - Op de A58 staat een file van zo'n zeven kilometer na een ongeluk ter hoogte van Oirschot. Meerdere auto's zijn daarbij betrokken. De vertraging is ongeveer vijftig minuten, in de richting van Breda naar Eindhoven.

 • 20 April 2018 om 10:42

Van Hoek trekt conclusies en komt niet terug in nieuwe college Oirschot

OIRSCHOT - Caspar van Hoek, wethouder namens Dorpsvisie, merkt dat hij een obstakel is bij vorming van het raadsbreed akkoord en trekt zich terug als kandidaat voor het nieuwe college.

 • 20 April 2018 om 09:12

Caspar van Hoek trekt zich terug als kandidaat-wethouder voor gemeente Oirschot

OIRSCHOT - Caspar van Hoek (Dorpsvisie) heeft donderdagavond laten weten zich terug te trekken als kandidaat-wethouder voor de gemeente Oirschot.

 • 19 April 2018 om 19:59

CDA sluit plek in nieuwe Eerselse coalitie definitief uit

EERSEL-CDA blijft bij haar besluit om niet deel te nemen aan een nieuwe Eerselse coalitie. Gesprekken met de leidende partij in de formatie-verkiezingswinnaar Eersel Samen Anders-hebben hier geen verandering in gebracht.

 • 19 April 2018 om 17:02

Luxe zorgappartementen in nieuw plan Parc Vital in Duizel

DUIZEL-Geen wellnesshotel-zoals ooit de bedoeling was-maar luxe zorgappartementen voor welgestelde senioren verrijzen straks op het terrein van Parc Vital in Duizel.

 • 19 April 2018 om 16:57
โŒ