[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 23 November 2017Autozine

Mercedes toont interieur nieuwe A-Klasse

Mercedes-Benz kondigt een nieuwe generatie van de A-Klasse aan. Nu al toont Mercedes-Benz het interieur. De architectuur van het interieur uit zich vooral in het avantgardistisch vormgegeven dashboard. Daarbij is er meer interieurruimte dan voorheen. Komend jaar vervangt de nieuwe A-Klasse de bestseller die een grote bijdrage heeft geleverd aan verjonging van het merk Mercedes-Benz.

Vandebron en ChargePoint werken samen

Duurzame energiemarktplaats Vandebron start een samenwerking met ChargePoint, wereldwijd actief op het gebied van laadoplossingen voor elektrische mobiliteit. Vandebron levert als eerste Nederlandse energieleverancier ChargePoints hardware aan de Nederlandse markt. De samenwerking behelst aanvankelijk levering van thuisladers. Daarnaast bundelen de partijen hun krachten om slimme producten te ontwikkelen, vanuit het gedeelde doel de energietransitie te versnellen.

VW Amarok wint Pickup Award 2018

De Volkswagen Amarok is door de International Van of the Year-jury onderscheiden met de International Pick-up Award 2018. De nieuwe generatie Amarok overtuigde volgens de jury met zijn krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen. De Amarok is de eerste pick-up die deze award voor de tweede keer wint.

Autotest: Volkswagen Amarok

Een pick-up truck is gemaakt om zware lasten te vervoeren. Dat kan in de open laadbak of in een aanhanger. En dat kan op de openbare weg en in het terrein. Dat geeft een pick-up truck van nature een avontuurlijk imago. Een auto als deze wordt daarom niet alleen gekocht als bedrijfswagen, maar ook als vrijetijdsauto. Volkswagen speelt daar handig op in met de vernieuwde Amarok.

OuderAutozine

ChangeMyCar wisselt maandelijkse lease

Het nieuwe bedrijf ChangeMyCar biedt de mogelijkheid voor werknemers om iedere maand van leaseauto te veranderen. Via de app van ChangeMyCar kiest men een auto die op dat moment qua opties en omvang past bij de huidige situatie. De volgende dag staat hij voor de deur. Bovendien kan de gebruiker het contract op ieder moment zonder extra kosten beeindigen. Hierdoor zit men niet meer vast aan een doorlopend leasecontract met slechts 1 model auto. Op 1 november is de eerste klant aangesloten.

Volkswagen investeert 22,8 miljard euro

Met het oog op de Transform 2025+-strategie investeert Volkswagen tussen 2018 en 2022 wereldwijd 22,8 miljard euro. Het geld gaat vooral naar elektrische mobiliteit, de ontwikkeling van nieuwe modellen en modulaire platforms. In Duitsland wordt in totaal 14 miljard euro geinvesteerd. Zo wordt de Volkswagen-fabriek in Zwickau omgebouwd tot een productiefaciliteit voor elektrische autos.

Skoda bouwt elektrische auto in 2020

Vanaf 2020 gaat Skoda volledig elektrisch aangedreven auto's produceren in de fabriek in Mlada Boleslav. In 2019 start daar ook de productie van elektrische componenten voor plug-in hybrides. De productie van elektrische auto's en onderdelen is een belangrijke stap in de uitvoering van de toekomststrategie van Skoda.

Tesla onthult Roadster 2

Tesla kondigt een nieuwe Roadster aan. De onthulling volgde op de presentatie van de eerste vrachtwagen van Tesla. De tweede generatie van de Roadster krijgt een actieradius van duizend kilometer en zou de snelste productie-auto ooit zijn.

Fiat bouwt miljoenste Panda

Vandaag is de miljoenste Fiat Panda van de band gerold in de Italiaanse Pomigliano dArco fabriek. De Panda is sinds 2012 de onbetwiste nummer een in Italie en sinds 2016 in zijn segment in Europa.

Porsche brengt Porsche24 app uit

Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Porsche rijders sparen niet alleen punten met gereden kilometers, maar ook met deelname aan Porsche evenementen zoals rijtrainingen, rallys en trackdays. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche-beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld.

Rij-impressie: Renault Zoe

Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij. Daardoor nam de actieradius toe en werd de auto sneller. Minder bekend is dat er nog een tussenvorm leverbaar is: de quot;Zoe Q90 quot; is voorzien van de nieuwe batterij maar de oude motor. Twee stapjes naar voren, een stapje terug?

Mercedes-Benz en Emirates werken samen

Mercedes-Benz en Emirates Airline werken samen. Het eerste project is de volledig nieuw ontworpen First Class van de Boeing 777-vloot van Emirates. Het nieuwe ontwerp is geinspireerd op het interieur van de S-Klasse. Om dat te benadrukken is de exclusieve S-Klasse chauffeursservice in het leven geroepen. Vanaf 1 december 2017 kunnen passagiers die in de nieuwe First Class vliegen gebruikmaken van de nieuwe S-Klasse voor hun transfers van en naar de luchthaven van Dubai.

Orderboeken voor DS7 Crossback geopend

Vanaf nu kan het hele gamma van DS7 CROSSBACK worden besteld. De DS7 biedt de keuze uit vijf interieurstijlen (DS Inspirations), vier verschillende motoren en vijftien uitrustingen met prijzen die varieren van 43.190 euro (BlueHDi 130 pk handgeschakeld) tot 77.000 euro voor de meest rijk uitgeruste PureTech 225 pk automaatversie.

Mazda6 ondergaat tweede facelift

Mazda heeft tijdens de komende Los Angeles Auto Show (1 tot en met 10 december) een wereldpremiere met de onthulling van de grondig vernieuwde Mazda6 sedan. Mazdas nieuwe ontwerpfilosofie vormde de basis voor de gefacelifte versie van het vlaggenschip van het merk, met nieuwe aandrijflijntechnologie en talloze verbeteringen.

Hyundai IONIQ is Women's Car of the Year

De Hyundai IONIQ is verkozen tot Womens World Car of the Year 2017. De innovatieve Hyundai verslaat daarmee finalisten zoals de BMW 5-Serie, Peugeot 3008 en Ford Fiesta. Als droomauto van 2017 verkozen de dames de McLaren 720S. De jury bestond volledig uit vrouwen, waaronder de Nederlandse hoofdredactrice van FemmeFrontaal, Odiel Mennink. Ieder jurylid kon op de al eerder uitgebrachte Masterlist voor iedere categorie haar stem uitbrengen.

Autotest: Nissan Micra

Met de vijfde generatie Micra presenteert Nissan zich op verrassende wijze. Voorheen was de Micra een schattig autootje dat vanwege het uiterlijk vooral bij dames in de smaak viel. Maar omdat Nissan ook graag aan heren wil verkopen is de nieuwe Micra omgetoverd tot een waar stijlicoon. Maar... weet de nieuwe Micra ook op andere vlakken te overtuigen?

A is van Auto is autoboek voor kinderen

A is van Auto is een autoboek voor kinderen. Het is geschreven door Gert-Paul van 't Hoff en neemt de lezer, aan de hand van opvallende weetjes en verhalen op een vermakelijke wijze, mee door de geschiedenis van bijzondere auto's en merken. Het kinderboek geeft een inkijk in de wereldgeschiedenis.

Volkswagen T-Roc nu bij de dealer

De Volkswagen T-Roc staat sinds 13 november bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. De T-Roc verenigt compacte buitenmaten met een scherpe, coupeachtige lijnvoering waarin het typische Volkswagen design-DNA duidelijk is te herkennen. De T-Roc staat bij de Volkswagen-dealers met een vanafprijs van 25.995 euro.

Volkswagen Tiguan Allspace nu bij dealer

De Tiguan Allspace is gearriveerd in Nederland. De nieuwe extra ruime SUV is er als vijf- en zevenzitter en koppelt extra ruimte aan alle bekende eigenschappen van de Tiguan. De Tiguan Allspace staat vanaf vandaag bij de Nederlandse Volkswagen-dealers en is leverbaar vanaf 36.950 euro.

Nissan LEAF 2017 wint innovatieprijs

Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken. Het is de CES Best of Innovation award, toegekend door de Consumer Technology Association. Elk jaar bekroont deze Amerikaanse organisatie baanbrekende producten en technologie met innovatieprijzen in de aanloop naar de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas.

โŒ