[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Maart 2019ED - Helmond

Fikse woningbrand in Helmond zorgt voor onrust in wijk Rijpelberg

HELMOND - In een woning aan de Kempenhof in Helmond is vrijdagnacht een flinke brand uitgebroken. De brand zou in de serre zijn ontstaan en sloeg later overgeslagen zijn naar het dak. De woning liep grote schade op. Er vielen geen gewonden.

 • 23 Maart 2019 om 07:27
Gisteren β€” 22 Maart 2019ED - Helmond

MULO en Helmondia verder als SV De Braak

Als het aan de besturen van de Helmondse voetbalclubs MULO en Helmondia ligt, gaan de verenigingen vanaf het seizoen 2020/2021 helemaal fuseren tot SV De Braak. Sinds dit seizoen werken de clubs al samen in een gezamenlijke jeugdopleiding. Vrijdagavond werd voor komend seizoen de nieuwe naam en het shirt van die jeugdopleiding gepresenteerd: SV De Braak.

 • 22 Maart 2019 om 22:15

Ook Van Bommels in kringloopwinkel Helmond

HELMOND - Nog even haar make-up doen en ze is klaar voor de catwalk. Meldy Stevens is mannequin tijdens de modeshow ter gelegenheid van de officiële opening van de afdeling textielverwerking van Kringloopwinkel Helmond.

 • 22 Maart 2019 om 21:21

RKC Waalwijk is doodsbenauwd voor Helmond Sport

RKC Waalwijk is kennelijk doodsbenauwd voor Helmond Sport, de nummer voorlaatst van de eerste divisie, die vrijdagavond op bezoek komt. De Waalwijkse club verzweeg deze week dat Emil Hansson werd opgeroepen voor de selectie van Jong Zweden.

 • 22 Maart 2019 om 19:13

Juf Daisy Mertens van De Vuurvogel in Helmond heeft nu al zo veel gehoord in Dubai

DUBAI - Als ze nu naar huis zou moeten, is het al goed. Gaat ze al terug met een rugzak aan verhalen. Dat zei Daisy Mertens vrijdag tijdens het ochtendprogramma. Maar haar verblijf in Dubai duurt nog een paar dagen. Daar komen nog heel wat ervaringen bij. Met als apotheose de bekendmaking van de beste leraar van de wereld. Dat gebeurt zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd (in Nederland 16.00 uur). De juf (31) van basisschool De Vuurvogel in Helmond zit bij de laatste tien.

 • 22 Maart 2019 om 15:26

Ergernis over parkeerbonnen in Helmond, want β€˜de situatie is onduidelijk’

HELMOND - Het regent parkeerbonnen in het Pastoor Janssensplantsoen in Helmond. Flauw, vindt de lokale afdeling van VVN. Want de parkeerregels staan niet duidelijk uitgelegd.

 • 22 Maart 2019 om 15:00

Tesnim uit Helmond beste voorlezer

HELMOND - Tesnim Al Hazina van het Dr.-Knippenbergcollege uit Helmond won gisteren in de Cacaofabriek in Helmond de voorleeswedstrijd Read2me! Die winst leverde haar rode wangen en een plekje in de provinciale finale op.

 • 22 Maart 2019 om 11:11

Eis: 2,5 jaar cel voor frauderende oud-ambtenaar van de gemeente Helmond

DEN BOSCH/HELMOND - Fraude-ambtenaar Pieter H. heeft vrijdag een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 2,5 jaar tegen zich horen eisen in de rechtbank van Den Bosch. In totaal zou hij 445.000 euro moeten terugbetalen aan de gemeente Helmond.

 • 22 Maart 2019 om 11:00

Frauderende ambtenaar uit Helmond 'wilde ertoe doen'; vrijdag weer in rechtbank

DEN BOSCH/HELMOND - Pieter H. heeft de gemeente Helmond voor heel veel geld opgelicht. Maar voor hoeveel precies, dat is nog de vraag. De gemeente eist zo'n 750.000 euro van de voormalig ambtenaar. De rechtszaak gaat vrijdag verder. Volg het live via twitter.

 • 22 Maart 2019 om 11:00

Eigen ontwikkeling ingeruild voor De Cacaofabriek in Helmond

Ruim achthonderd kunstenaars zag hij aan zich voorbijtrekken. Van 1993 tot 2013. Als de ongekroonde en ondergewaardeerde directeur van kunstenaarsinitiatief De Nederlandsche Cacaofabriek in Helmond bestierde hij dé kunstplek van de regio.

 • 22 Maart 2019 om 10:00

Rijtven Deurne gaat uitbreiden vanwege groei aantal cliΓ«nten

DEURNE - Het Rijtven in Deurne gaat uitbreiden om de groei van het aantal cliënten op te vangen. De komende jaren kan ORO, organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, er maximaal 65 woonplekken bij bouwen. Dit betekent ook dat er meer personeel nodig is.

 • 22 Maart 2019 om 09:30

Charme van β€˜de nieuwe Pim Fortuyn’ voornaamste reden voor winst Forum in de regio

Een stem op ‘Forum’ is een stem ‘tegen de gevestigde orde’, en ‘vóór een brutale Pim Fortuyn 2.0 die durft te schreeuwen, ook als dat schuurt’. Dat blijkt uit een zoektocht naar de Forum-stemmers in de regio.

 • 21 Maart 2019 om 20:00

Boekenweek in de regio: van Strijps Kamerkoor tot Griet Op de Beeck

EINDHOVEN - In de Boekenweek, van zaterdag 23 maart tot en met zondag 31 maart, staan vrouwen centraal. Het thema ‘De moeder de vrouw’ werd ontleend aan een gedicht van Martinus Nijhoff. Wat is er te doen in de regio? Een greep uit de activiteiten.

 • 22 Maart 2019 om 08:53
OuderED - Helmond

Vrouw en baby naar ziekenhuis nadat auto ondersteboven in sloot belandt in Helmond

HELMOND - Een auto is op de Europaweg in Helmond ondersteboven in de sloot beland. De inzittenden, een vrouw en een baby, zijn naar het ziekenhuis gebracht.

 • 21 Maart 2019 om 20:07

Charme van β€˜de nieuwe Pim Fortuyn’ voornaamste reden voor winst Forum

Een stem op ‘Forum’ is een stem ‘tegen de gevestigde orde’, en ‘vóór een brutale Pim Fortuyn 2.0 die durft te schreeuwen, ook als dat schuurt’. Dat blijkt uit een zoektocht naar de Forum-stemmers in de regio.

 • 21 Maart 2019 om 20:00

Verzon een meisje uit Helmond een verkrachting of niet?

DEN BOSCH - Compleet verzonnen, de verkrachting van een twaalfjarig Helmonds meisje, zegt de verdachte. Nee, de verdachte liegt, zegt de officier van justitie die achttien maanden cel eist, waarvan zes maanden voorwaardelijk.

 • 21 Maart 2019 om 17:51

Meerdere motorrijders onderuit in Helmond, Deurne en Eindhoven

HELMOND/DEURNE/EINDHOVEN - Op meerdere plekken in Zuidoost Brabant zijn motorrijders ten val gekomen na botsingen. In Deurne, Eindhoven en Helmond gingen motorrijders onderuit. Geen van hen raakte ernstig gewond.

 • 21 Maart 2019 om 17:15

Pieter H. bekent deel fraude gemeente Helmond

DEN BOSCH - Een deel van de fraude tussen 2014 en 2016 bij de gemeente Helmond is toe te schrijven aan Pieter H., het voormalige hoofd van de Interne Dienst. Dat werd donderdag duidelijk tijdens de eerste dag van de strafzaak tegen de Limburger. H. legde een gedeeltelijke bekentenis af. Hij liet spullen voor zichzelf en zijn toenmalige vrouw Diana N. betalen door zijn werkgever.

 • 21 Maart 2019 om 17:06

En alwéér is een bouwproject op Suytkade in Helmond van start gegaan

HELMOND - Het gaat lekker met nieuwbouwwijk Suytkade in Helmond. Deze week begon de bouw van nog eens 28 huizen. Er verrijzen ook zeker nog vier waterburchten en dit voorjaar is duidelijk of er een parkeergarage komt bij de Cacaofabriek.

 • 21 Maart 2019 om 15:00

Brabantse steden willen met provincie 500 miljoen investeren

TILBURG - Als het aan de vijf grote Brabantse steden ligt, gaat het nieuwe provinciebestuur de komende vier jaar fors investeren in Brabantstad.

 • 21 Maart 2019 om 14:46
❌