[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018ED - Helmond

Twee aanhoudingen en verschillende boetes uitgedeeld bij grote politiecontrole tussen Eindhoven en Helmond

NUENEN - Bij de grote politiecontrole woensdagmiddag op de autoweg tussen Eindhoven en Helmond zijn twee mensen aangehouden en verschillende boetes uitgedeeld voor onder andere te hard rijden, met telefoon bezig zijn en omdat er iets mis was met de auto.

 • 15 November 2018 om 10:41

Geen planschade β€˜buur’ Elkerliek Helmond

DEN HAAG/HELMOND - Een inwoonster van Achel die bij de gemeente Helmond blijft aandringen op een planschadevergoeding is door de Raad van State met lege handen naar huis gestuurd.

 • 15 November 2018 om 10:35

Overvaller tankstation Beek en Donk blijkt 17-jarige jongen, gewonde medewerker weer thuis

BEEK EN DONK - De verdachte die woensdagavond werd opgepakt na een overval op tankstation Esso Vissers in Beek en Donk, blijkt een jongen van zeventien jaar. Dat heeft de politie donderdagochtend bekendgemaakt. De gewonde medewerker van het tankstation is na behandeling in het ziekenhuis weer thuis.

 • 15 November 2018 om 10:24

Helmondse voetbaltweeling kan ook rappen: carnavalssingle met Willy en RenΓ© van de Kerkhof

HELMOND - Op het veld was René rapper dan Willy. Nu zijn ze allebei rapper. De broers Van de Kerkhof hebben met kapel De Durbloazers uit Helmond een carnavalssingle opgenomen. Daarmee hopen ze zaterdag de wedstrijd om de Helmondse carnavalsschlager te winnen.

 • 14 November 2018 om 23:57

Fietspaden in Eindhoven kleuren in rap tempo Delfts blauw

EINDHOVEN - Swapfiets is een populair fenomeen in Eindhoven. Er rijden zo'n 3000 huurfietsen met blauwe voorband. Wat is het geheim?

 • 15 November 2018 om 08:17

Film in Helmond: De donkere gedachten verbeeld in dans

HELMOND - Hoe is het om zwarte gedachten te hebben, waarbij zelfmoord een terugkerend onderwerp is? Luciënne Lambermont, docent aan het Kunstkwartier in Helmond, heeft dit thema omgezet in een choreografie. Leerlingen uit haar talentklas dans hebben die uitgevoerd en er is een korte film van gemaakt.

 • 15 November 2018 om 08:00

OndernemerscafΓ© Helmond over de impact van dodelijke bedrijfsongevallen

HELMOND - De impact van een dodelijk bedrijfsongeval is verwoestend, voor zowel nabestaanden als werkgever. Alle twee de aangrijpende kanten van recente ongevallen staan centraal tijdens het Ondernemerscafé Helmond van 29 november.

 • 15 November 2018 om 07:00

β€˜Kleine Jan’ in Helmond gaat op andere manier onderwijs geven

HELMOND - Een nieuwe manier van onderwijs, met projecten waarbij mavo-leerlingen veel meer zelf aan de slag gaan. Daar gaat het Jan van Brabant College Deltaweg in Helmond volgend schooljaar mee beginnen, onder de kop Deltawijs. Alle nieuwe eerstejaars krijgen hiermee dan te maken en over vier jaar wordt op de kleine Jan aan alle leerlingen deze onderwijsvorm gegeven.

 • 15 November 2018 om 07:00

Levenslang leren tussen operaties door

EINDHOVEN/TILBURG- Het werk in de operatiekamers van de ziekenhuizen verandert razendsnel. Nieuwe technieken en apparaten, zoals operatierobots en driedimensionale beeldschermen, doen hun intrede. Om de ontwikkelingen bij te houden moet het OK-personeel voortdurend worden bijgeschoold.

 • 15 November 2018 om 07:00

Helmondse voetbaltweeling kan ook rappen

HELMOND - Op het veld was René rapper dan Willy. Nu zijn ze allebei rapper. De broers Van de Kerkhof hebben met kapel De Durbloazers uit Helmond een carnavalssingle opgenomen. Daarmee hopen ze zaterdag de wedstrijd om de Helmondse carnavalsschlager te winnen.

 • 14 November 2018 om 23:57
Gisteren β€” 14 November 2018ED - Helmond

Overname bouwfirma Adriaans uit Helmond nabij

HELMOND - Het failliete Adriaans Bouwgroep en Aannemersbedrijf uit Helmond wordt waarschijnlijk nog voor het weekend overgenomen. Van dertien geïnteresseerde partijen zijn er tien overgebleven. Zij kunnen tot donderdagmiddag 15.00 uur een overnamebod neerleggen bij de curatoren.

 • 14 November 2018 om 18:28

Helmonder (31) veroordeeld tot vijf jaar cel voor brute overval op jong gezin in Arnhem

ARNHEM - De 31-jarige man uit Helmond die na een dna-match werd opgepakt voor de brute woningoverval op een jong stel met een baby in Arnhem-Zuid, is voor zijn aandeel in de overval veroordeeld tot 5 jaar cel. Dat is een jaar minder dan het Openbaar Ministerie twee weken geleden eiste.

 • 14 November 2018 om 17:12

Ambulances Zuidoost-Brabant voeren weer actie voor nieuwe cao

EINDHOVEN - Ambulancebroeders en -chauffeurs gaan opnieuw actie voeren voor meer loon. Zij doen dat vanaf donderdag met stiptheidsacties in Zuidoost-Brabant en in Amsterdam.

 • 14 November 2018 om 17:11

Terre des Hommes Helmond verhuist

HELMOND - De Helmondse kringloopwinkel van Terre des Hommes verhuist komend weekend van Markt 51A naar Marktstraat 9. Het huidige pand is te klein geworden.

 • 14 November 2018 om 13:50

Dierensporenwandeling in de Bakelse Beemden bij Helmond

HELMOND - Speuren naar braakballen, uitwerpselen, wissels, holen, nesten, plukplaatsen en vraatsporen: dat kan samen met drie gidsen van het IVN. Op zondag 2 december vindt een dierensporenwandeling plaats door de Bakelse Beemden bij Helmond.

 • 14 November 2018 om 10:00

Grote verschillen in leegstand winkelcentra Peelregio

HELMOND - In de grotere winkelcentra in de Peel is de leegstand afgelopen jaar fors afgenomen. In Helmond, Deurne en Gemert openden in totaal 28 nieuwe winkels en horecazaken de deuren. In dorpen als Asten, Someren en Beek en Donk ging het slechter, blijkt uit nieuwe metingen van deze krant.

 • 14 November 2018 om 06:00

Nieuwe winkels in Helmond merken dat kopers niet vanzelf komen

HELMOND - In Helmond staan steeds minder winkels leeg. Dat is een goed teken. Maar de nieuwkomers merken ook: het is een hele toer om klanten te blijven trekken. „Weg met die parkeermeters.”

 • 14 November 2018 om 06:00

Kunstenaarsechtpaar eindelijk samen in een expositie Cacaofabriek Helmond

HELMOND - Dick Verdult en Maria van Heeswijk exposeren eindelijk samen in een expositie, in de Cacaofabriek in Helmond. Een uitdaging noemen ze dat, want: ‘Zij is van het harmonische, ik van de dissonanten, ha, ha!.’

 • 14 November 2018 om 08:00

Ouders dupe van digitalisering onderwijs

EINDHOVEN - Ouders van kinderen in het voortgezet onderwijs worstelen met de steeds hogere kosten voor digitaal onderwijs. Diverse organisaties luiden de noodklok.

 • 14 November 2018 om 06:30
OuderED - Helmond

Was er echt maar één fraudeur in Helmond?

HELMOND - Van 18.000 naar 450.000 naar 2,9 miljoen euro. De strop in de Helmondse fraudezaak is enorm. Maar de schuldvraag ligt nog open.

 • 13 November 2018 om 20:00
❌