[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018ED - Helmond

'Heiwonen' betekent 52 huurhuizen erbij in Heistraat in Helmond

HELMOND - Helmondse starters, gezinnen en senioren krijgen er nieuwe woongelegenheid bij met 'Heiwonen', het bouwproject dat 52 woningen omvat in de Heistraat. Deze week wordt het hoogste punt bereikt als op de huizen aan het Arie Willemshof de eerste dakplaten komen.

 • 24 September 2018 om 19:00

Helmond Sport heeft Dean Koolhof terug voor bekerduel met Fortuna

Iedereen bij Helmond Sport voelt dat de eerste overwinning van het seizoen dichterbij komt. Of dat dinsdag al in de beker tegen Fortuna is? ,,Niets is onmogelijk", zegt trainer Robby Alflen.

 • 24 September 2018 om 18:18

Studenten Fontys Eindhoven: Elektrische auto opladen in maar twee minuten

HELMOND/EINDHOVEN - De accu van een elektrische auto opladen in twee minuten? Over vijf jaar moet dat kunnen. Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys werken er aan op de Automotive Campus in Helmond.

 • 24 September 2018 om 15:27

Studenten Fontys Eindhoven: Elektrische auto opladen in maar vijf minuten

HELMOND/EINDHOVEN - De accu van een elektrische auto opladen in vijf minuten? Over vijf jaar moet dat kunnen. Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys werken er aan op de Automotive Campus in Helmond.

 • 24 September 2018 om 15:27

Veteranen geΓ«erd in Helmond en Gemert: Veteraan kan ook 20 jaar oud zijn

GEMERT/HELMOND - Veteranenverhalen gaan niet alleen over de Tweede Wereld-oorlog. Ook over recente oorlogen worden er steeds meer verteld.

 • 24 September 2018 om 12:37

VHE in Veldhoven maakt werk in de techniek eenvoudig voor ongeschoolde

EINDHOVEN/VELDHOVEN - Geen ervaren technici voorhanden? VHE in Veldhoven maakt zijn montagewerk geschikt voor ongeschoolde krachten.

 • 22 September 2018 om 12:10

Plan vernatting Peel bij Deurne blijft overeind

HELENAVEEN - Het plan voor vernatting van de Deurnsche Peel blijft overeind. Een voorstel van tegenstanders om pas op de plaats te maken en er opnieuw naar te kijken, is door gedeputeerde Johan van den Hout verworpen.

 • 22 September 2018 om 08:32

Helmond is gevestigde naam in hiphopscene

HELMOND - Een bekende rapper van weleer die zijn eenmalige rentree maakt, graffitispuiters met fraaie kunstwerken en diverse dansers die een tweestrijd aangaan op de dansvloer in de Cacaofabriek. Vier deelnemers over hun ervaring op een veelzijdige vierde editie van Urban Matterz.

 • 24 September 2018 om 10:46

Verdwijnt de zuipkeet langzaam uit het weibeeld in Zuidoost-Brabant? Meld je aan!

EINDHOVEN - Zuipketen, drankhokken en tuinhuizen voorzien van een bar zijn al jarenlang de rots in de branding voor opgroeiende jongeren op het rustige platteland. Maar volgens instanties en gemeenten verdwijnen ze langzaam uit het straatbeeld. Maar is dat ook zo?

 • 24 September 2018 om 10:40

Landelijke actie ambulancepersoneel in Helmond afgetrapt

HELMOND - Ambulancepersoneel gaat de komende twee weken actie voeren, maar het publiek zal daar niets van merken. De landelijke actie werd maandagochtend in Helmond afgetrapt door vakbondsbestuurder Fred Seifert van FNV Zorg & Welzijn.

 • 24 September 2018 om 10:26
OuderED - Helmond

Jozefkerk in Someren-Heide definitief buiten gebruik

SOMEREN-HEIDE - De Jozefkerk in Someren-Heide is zondag na een laatste dienst, met veel muziek en zang van de muziekvereniging en enkele koren, definitief op slot gegaan.

 • 23 September 2018 om 16:56

Europese top-rolschaatsers in Mierlo

MIERLO - De top in rolschaatsen uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Groot Brittannië, Kroatië, Denemarken en Slovenië was dit weekend in sporthal De Weijer in Mierlo te bewonderen. Olympia organiseerde voor het eerst de Interland Cup 2018.

 • 23 September 2018 om 15:57

Alles moest snel voor het Speelhuis in Helmond

HELMOND - Een monumentale kerk binnen veertien maanden omvormen tot theater, dat kan eigenlijk niet. In Helmond lukte het. Sterker nog: alle puzzelstukjes vielen op hun plaats.

 • 23 September 2018 om 11:00

Legionella uit waterzuiveringen in Boxtel en Son maakten mensen doodziek; Gerard Smits lag kantje boord

BOXTEL - Dat je ziek kan worden, zelfs dood kan gaan, door alleen maar in de buurt van een waterzuiveringsinstallatie te komen? Tot voor kort hield niemand in Nederland het voor mogelijk. In Boxtel en Son weten ze nu beter. ,,Ik heb echt kantje boord gelegen."

 • 23 September 2018 om 08:00

Het glas is nog steeds halfvol bij HVV Helmond

HELMOND - Saamhorigheid. Vertrouwen. Positivisme. Die drie woorden, vaak door grote inspirators als Martin Luther King gebruikt, stonden zaterdagmiddag- en avond centraal in de kantine van HVV. Daar werd de aftrap van het nieuwe seizoen in een feestelijk jasje gegoten, met de Kick-Off Party 2018.

 • 22 September 2018 om 21:48

Eenmalige rentree rapper Tony Scott in Helmond

HELMOND - Twee jaar geleden was zijn afscheidsconcert in Paradiso. Tony Scott trok zich terug uit de muziekwereld nadat de ziekte Multiple Sclerose bij hem werd vastgesteld. Hij loopt sindsdien met een geleidestok en zijn gehoor is ook aangetast. Toch kon hij een lokroep van Urban Matterz-organisator Hans van de Berkmortel niet weerstaan. Tijd voor een eenmalige terugkeer, tijdens de eerste avond van hiphopfestival Urban Matterz. ,,Ik kan gewoon nog niet echt afscheid van het vak nemen", zegt hij zaterdagavond enkele uren voor zijn optreden in de Cacaofabriek.

 • 22 September 2018 om 19:20

Bekijk hier de samenvatting van NEC - Helmond Sport

Helmond Sport kwam nog terug van een 0-2 achterstand. Maar in de 78ste minuut scoorde Anass Achahbar de winnende treffer.

 • 22 September 2018 om 16:49

Kunstwerk bibliotheek Helmond onthuld

HELMOND - De muurschildering van Robin Nas op de zijwand van de bibliotheek in het centrum van Helmond is zaterdagmiddag onthuld. De mural van de kunstenaar is ongeveer 400 vierkante meter groot.

 • 22 September 2018 om 16:07

Ambulancepersoneel voert actie voor verlaging werkdruk en meer salaris; aftrap in Helmond

HELMOND – Ambulancemedewerkers in heel Nederland voeren vanaf maandag actie voor verlaging van de werkdruk en een beter salaris. In zeven regio’s wordt vanaf 8 uur 's ochtends strikt volgens de CAO-afspraken gewerkt. Bij Ambulancezorg Brabant-Zuidoost aan de Lagedijk in Helmond wordt de officiële aftrap gegeven voor de landelijke actie.

 • 22 September 2018 om 13:45

Doodgebeten pups gevonden in Helmond, baasje heeft haar 32 honden 'niet onder controle'

HELMOND - Een Helmondse eigenaar van 32 honden is donderdag door de Dierenpolitie bestraft nadat er in haar tuin twee dode hondjes werden aangetroffen. Volgens de politie zijn de pups doodgebeten nadat er mogelijk ruzie was ontstaan met andere volwassen honden, meldt een woordvoerder aan het ED.

 • 22 September 2018 om 12:38
❌