[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 20 Juli 2019ED - Helmond

Treinen tussen Deurne en Helmond rijden weer na storing door blikseminslag

DEURNE/HELMOND - Tussen Deurne en Helmond reden er zaterdagmiddag tijdelijk geen treinen vanwege blikseminslag. De bovenleiding was kapot.

 • 20 Juli 2019 om 15:20

56-jarige man aangehouden na veroorzaken ongeval met drugs in auto in Helmond

HELMOND - Een auto is vrijdagmiddag op de kruising tussen Kanaaldijk N.W. en de Julianalaan in Helmond op zijn zijkant beland na een aanrijding met een andere auto. Daarbij is een 56-jarige man aangehouden omdat hij drugs in zijn auto had liggen.

 • 19 Juli 2019 om 17:31

Geen treinen tussen Deurne en Helmond vanwege blikseminslag

DEURNE/HELMOND - Tussen Deurne en Helmond rijden er zaterdagmiddag tijdelijk geen treinen vanwege blikseminslag. De bovenleiding is kapot.

 • 20 Juli 2019 om 15:20

RHC Eindhoven zoekt verhalen achter de foto's: Met reisbureau FIT op vakantie

EINDHOVEN - Fotograaf Frans van Mierlo liet zijn complete oeuvre na aan het Regionaal Historisch Centrum. Samen met lezers gaat het ED op zoek naar de verhalen achter de foto’s. Weet u meer over de foto? Meld het via foto@rhc-eindhoven.nl

 • 20 Juli 2019 om 11:00

Chahim en Manders verrassend in Europees Parlement: β€˜Iedereen wil opeens iets van je’

Mohammed Chahim uit Helmond en Toine Manders uit Asten traden beiden verrassend toe tot het Europees Parlement. De eerste als debutant, de tweede als routinier. Het ED probeerde het duo bij te benen in Straatsburg. ,,Het is hier een soort snelkookpan.”

 • 20 Juli 2019 om 11:00

Automobiliste slaat meerdere keren over de kop op A270 tussen Nuenen en Helmond

NUENEN/HELMOND - Op de A270 tussen Nuenen en Helmond is zaterdagochtend een automobiliste enkele keren met haar auto over de kop geslagen. Het voertuig kwam uiteindelijk in de berm tot stilstand. Na het ongeluk lag de snelweg bezaaid met glas.

 • 20 Juli 2019 om 10:20

Natuur in De Groene Punt in Helmond: β€˜Gewoon versterken wat er al is’

HELMOND - Natuurliefhebber Lambert Cox weet wat er moet gebeuren met het geïsoleerde gebied Varenschut-Zuid in Helmond. Op excursie in ‘De Groene Punt’.

 • 20 Juli 2019 om 10:00

Eindhoven wil winst van zorgaanbieders zoveel mogelijk beperken

Terwijl gemeenten worstelen met tekorten op zorg, maken sommige zorgaanbieders veel winst. Kun je daar als gemeente wat aan doen? Eindhoven legt die vraag neer bij onderzoekers van de Universiteit van Twente en de Universiteit van Utrecht.

 • 20 Juli 2019 om 07:00
OuderED - Helmond

β€˜Dancing queens’ bevolken kasteeltuin

HELMOND - De kasteeltuin in Helmond stroomde vol met een hele batterij aan ‘dancing queens’, vrijdagavond tijdens het derde Kasteeltuinconcert.

 • 19 Juli 2019 om 23:21

Erp loopt massaal uit voor afscheid Koen Kanters

ERP - Groot verdriet vrijdag bij de afscheidsdienst in Erp voor ondernemer Koen Kanters, die vorig weekend op slechts 31-jarige leeftijd uit het leven werd gerukt door een ernstig verkeersongeluk.

 • 19 Juli 2019 om 21:56

Gescheiden stel uit Helmond ruziet bij rechter over inenten dochter (2)

HELMOND - Een vrouw uit Helmond is al bijna een jaar verwikkeld in een rechtszaak met haar ex. De twee kunnen het niet eens worden over het vaccineren van hun dochtertje van dik twee jaar oud.

 • 19 Juli 2019 om 18:00

Marlène (79) uit Helmond diehard van Rooise fietsvierdaagse

SINT-OEDENRODE - Niet eerder telde de Rooise Fietsvierdaagse 1250 fietsers per dag. De deelnemers vormden een mengelmoes van senior tot kind en kwamen vanuit Noord-Holland, Aken, Gent en met velen uit de Rooise regio.

 • 19 Juli 2019 om 17:57

Auto belandt op zijkant na botsing met verkeerslicht in Helmond

HELMOND - Een auto is vrijdagavond op Kanaaldijk N.W. in Helmond op zijn zijkant beland na een botsing met een verkeerslicht en een andere auto. De inzittende van de gekantelde auto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

 • 19 Juli 2019 om 17:31

Kermissen in Helmond onder de loep

HELMOND - De gemeente Helmond gaat na de zomer evalueren hoe de kermissen in de stad beter kunnen worden georganiseerd. De afgelopen zomereditie was geen doorslaand succes. ,,We hebben de nodige negatieve geluiden gehoord.”

 • 19 Juli 2019 om 17:00

Cel voor lab in Helmondse wijk

DEN BOSCH - Helmonder Mehmet K (29) moet van de Bossche rechtbank vijftien maanden achter tralies omdat hij een drugslab in huis had.

 • 19 Juli 2019 om 13:47

Seniorenorkest Gemert bij Carat in Helmond

HELMOND - In de zilveren jubileumreeks van de Caratconcerten in Helmond is zondag de bühne van het paviljoen in het Warandepark geheel en al gereserveerd voor het Seniorenorkest Gemert. Dat gratis optreden begint om 12 uur.

 • 19 Juli 2019 om 10:47

Weer ophef om rubberkorrels, discussie was eerder in Helmond zeer heftig

HELMOND - Opnieuw zijn kunstgrasvelden met rubberkorrels in opspraak. Volgens vier hoogleraren lopen kinderen bij het sporten op deze ondergrond wel degelijk een groter gezondheidsrisico dan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet voorkomen.

 • 19 Juli 2019 om 10:01

Technische sector zoekt nog 15.600 personeelsleden: machinebouwers niet aan te slepen in Brabant

EINDHOVEN/HELMOND - Technische bedrijven in de regio kampen met een forse stijging van het aantal vacatures. Ze barsten van het werk maar ze missen geschikte nieuwe medewerkers. Onder andere kippenstallenbedrijf Vencomatic in Eersel stoomt daarom zelf vluchtelingen met een verblijfsvergunning klaar voor een baan.

 • 18 Juli 2019 om 20:00

De β€˜geboorteplaats van Helmond als automotive-stad’ verdwijnt met sloop van oude garage Van der Meulen

HELMOND - Met de sloop van de oude garage van Van der Meulen-Ansems verdwijnt een historische plek uit het centrum van Helmond. En dat terwijl de gemeente juist de geschiedenis levendig wil houden.

 • 19 Juli 2019 om 08:00

Zomerdrukte treft zorg: β€˜Het grote probleem is personeelsgebrek’

EINDHOVEN/HELMOND - De ziekenhuizen in de regio hebben in deze zomer opnieuw grote moeite om thuiszorg te regelen voor patiënten die zijn uitbehandeld of voor hen een plaats te vinden in een verpleeghuis of revalidatiecentrum. Gevolg is dat patiënten langer een ziekenhuisbed bezet houden dan nodig is.

 • 19 Juli 2019 om 06:00
❌