[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Gemert e.o.

Gevonden persoon in de Maas bij Megen is 22-jarige man, geen sprake van een misdrijf

MEGEN - Het stoffelijk overschot dat eerder op vrijdag in de Maas bij Megen werd ontdekt, is geïdentificeerd. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.

 • 19 Oktober 2018 om 15:29

Trainer Johnny Nooijen van ASV’33 miste de dug-out

Het gebabbel in de bestuurskamer bij andere clubs, ontmoetingen met oude bekenden. Johnny Nooijen heeft het de voorbije vijf jaar vaak gemist. ,,Afgelopen zondag liep ik de bestuurskamer van Bruheze in. Daar kwam ik Toon van Oorschot en Leon Hesen tegen. Oude bekenden die je dan weer eens ziet. Dan besef je ineens: ik ben weer terug.”

 • 19 Oktober 2018 om 16:07

Gasexplosie bij woonboerderij in Beek en Donk, twee mensen naar ziekenhuis

BEEK EN DONK - Bij een woonboerderij aan de Lekerstraat in Beek en Donk heeft vrijdagmiddag een mogelijke gasexplosie plaatsgevonden, meldt de brandweer.

 • 19 Oktober 2018 om 15:29

Belangrijke wijzigingen in de ED-nieuwsapp

EINDHOVEN - Met de komst van de nieuwe app van het ED vanaf 18 oktober is de indeling van de regio's aangepast. Hieronder in het kort de wijzigingen in de structuur. Zoals u ziet is een aantal gemeenten in de nieuwe app gebundeld op één pagina.

 • 18 Oktober 2018 om 13:51

Huizen boven de vraagprijs verkocht? Niet in Oost-Brabant

In de regio Oost-Brabant betaalde de huizenkoper vorig jaar iets minder dan de vraagprijs voor zijn woning. In Oirschot en Bergeijk was het verschil het grootst. Daar werd 4,3 procent minder betaald dan gevraagd werd. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS en het Kadaster over 2017.

 • 18 Oktober 2018 om 10:10

Eerste voordelige zonnepanelen voor bedrijven in Helmond en Laarbeek

HELMOND/LAARBEEK - Begin 2019 krijgen de eerste van 24 bedrijven uit Helmond en Laarbeek voordelig zonnepanelen op hun daken. In totaal hebben zij rijkssubsidies verkregen voor negen hectare van deze energieopwekkers.

 • 18 Oktober 2018 om 08:00

Bloembakken moeten Kapelstraat in Beek en Donk veiliger maken

BEEK EN DONK - Bewoners van de Kapelstraat in Beek en Donk startten onlangs een actie om hun straat veiliger te maken. De gemeente ondersteunde die actie door woensdag twee verkeersremmende bloembakken te plaatsen.

 • 17 Oktober 2018 om 21:46

Vrijwilligerspenning voor Mari van de Rijt uit Mariahout

MARIAHOUT - Mari van de Rijt uit Mariahout heeft woensdagavond de Vrijwilligerspenning van de gemeente Laarbeek uitgereikt gekregen.

 • 17 Oktober 2018 om 20:45

Drugspand Lieshout terecht op slot

DEN HAAG/LIESHOUT - De Raad van State vindt de sluiting van een woning in Lieshout voor drie maanden na het aantreffen van 251 hennepplanten alleszins redelijk. Daarmee stelt de raad burgemeester Frank van der Meijden van Laarbeek in hoger beroep alsnog in het gelijk.

 • 17 Oktober 2018 om 15:46

Sjors van Berlo (22) uit Gemert vermist

GEMERT - Sjors van Berlo (22) uit Gemert is sinds zaterdagochtend vermist. De politie heeft een oproep op Facebook geplaatst.

 • 17 Oktober 2018 om 12:57

Son en Breugel zamelt meeste gft-afval in; hoe zit het in jouw gemeente?

Inwoners van de gemeente Son en Breugel verzamelden in 2017 het meeste groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) van alle gemeenten in Zuidoost-Brabant. Per persoon werd dat jaar in die gemeente 185 kilo gft-afval ingezameld. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekendmaakte.

 • 17 Oktober 2018 om 10:55

Lezing 'In gesprek over levenseinde' in Handel

HANDEL -Jos Verbunt verzorgt vrijdagmiddag 19 oktober een lezing in Handel met als thema 'In gesprek over het levenseinde'.

 • 17 Oktober 2018 om 09:00

Sushi met zwΓ‘rte rijst in Beek en Donk

BEEK EN DONK - Nee, geen traditionele babi pangang of foe yong hai bij het nieuwe Aziatisch Restaurant De Zwaan in Beek en Donk. En ook geen buffet waar gasten voor een vast bedrag onbeperkt kunnen eten. Uitbater Li Ming Zhang (51) kiest bewust voor een à la carte restaurant in het horecapand aan de Herendijk dat jarenlang het domein was van Hans en Martha Claas. Dinsdag ging het nieuwe restaurant voor het eerst open.

 • 17 Oktober 2018 om 08:00

Altijd zomertijd of altijd wintertijd?

EINDHOVEN - De Tweede Kamer weet zich geen raad met afschaffing van de zomer- of wintertijd. Wat wilt u eigenlijk: weg met de zomertijd of stoppen met de wintertijd? Liever langere zomeravonden of bent u wel klaar met de halfjaarlijkse verstoring van ons bioritme? En wat zijn de gevolgen voor u van het verzetten van de klok? Het ED peilt de mening.

 • 16 Oktober 2018 om 14:41

Leon van den Brand bespeelt Van Dijck-orgel in Handel

HANDEL - Het Van Dijck-orgel in de kerk van Handel wordt zondag 21 oktober bespeelt door Leon van den Brand.

 • 16 Oktober 2018 om 13:31

Pompoendag in Boerenbondsmuseum Gemert

GEMERT - Het Boerenbondsmuseum in Gemert staat zondag 21 oktober in het teken van de pompoen. Er kan met pompoenen geknutseld worden en er kunnen bijvoorbeeld ook herfststukjes gemaakt worden.

 • 16 Oktober 2018 om 11:44

Andere route Buurtbus Mariahout

MARIAHOUT - De Buurtbus tussen Beek en Donk en Helmond rijdt de komende maanden via een andere route door Mariahout. De aanpassingen hebben te maken met de werkzaamheden aan het Oranjeplein.

 • 16 Oktober 2018 om 11:03

Verschillen groot in fietsenland: Prijzen verzekeringen in de regio lopen sterk uiteen

EINDHOVEN - Of het nu gaat om de modernste e-bike of een klassieke omafiets, de consument die zijn tweewieler wil verzekeren doet er verstandig aan goed uit te zoeken welke verzekering de voordeligste is. Verzekeraars hanteren verschillende tarieven, ook afhankelijk van waar je woont. En die tarieven roepen her en der vragen op.

 • 16 Oktober 2018 om 06:00

Weer prijzen voor Bavaria-campagne uit Lieshout

LIESHOUT - De reclamecampagne #Carnavalvrij van Bavaria in Lieshout is opnieuw in de prijzen gevallen. Na eerder een Spin Award te hebben gewonnen, is de campagne nu ook internationaal gewaardeerd.

 • 15 Oktober 2018 om 17:19

Onalledaags toneelstuk over betaalde seks moet aanzetten tot gesprek

DEURNE - Geld verdienen met seks. Keur jij het goed? Het is een van de prikkelende vragen waarmee Toneelgroep LEV hoopt mensen aan het denken te zetten.

 • 16 Oktober 2018 om 08:15
❌