[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Augustus 2018ED - Gemert e.o.

Nog niet alle voetballers het verdorde gras op in Zuidoost-Brabant

EINDHOVEN/HELMOND - Bij diverse amateurvoetbalverenigingen in Zuidoost-Brabant moeten de recreantenteams wat langer wachten om weer het veld op te kunnen voor de eerste training. De verdorde velden moeten nog herstellen van de droogte.

 • 15 Augustus 2018 om 17:03

Opluchting om terugkeer slogan 'Zo. Nu eerst een Bavaria': 'Goede dingen moet je niet veranderen'

LIESHOUT - Zonder het groot aan te kondigen heeft bierbrouwer Bavaria zijn oude vertrouwde slogan 'Zo. Nu eerst een Bavaria' in ere hersteld. De slogan 'Welcome to the Family', die sinds een jaar of twee werd gebruikt, blijft wel in andere landen gehandhaafd. Klanten reageren overwegend positief. ,,Goede dingen moet je niet veranderen."

 • 15 Augustus 2018 om 18:04

Nog niet alle voetballers het veld op in Zuidoost-Brabant

EINDHOVEN/HELMOND - Bij diverse amateurvoetbalverenigingen in Zuidoost-Brabant moeten de recreantenteams wat langer wachten om weer het veld op te kunnen voor de eerste training. De verdorde velden moeten nog herstellen van de droogte.

 • 15 Augustus 2018 om 17:03

Jarig Zebrafestival Gemert dit keer gratis

GEMERT - Het Zebrafestival Gemert gaat al dertig jaar mee, met veel afwisselende muzikale bands en acts, elk jaar weer een ontmoetingsmoment voor vrienden en bekenden. De verjaardag wordt gevierd door geen entree te heffen.

 • 15 Augustus 2018 om 12:03

Gerrit van Zanten: 'Laarbeek veiligste gemeente van Peelland'

MARIAHOUT - Netwerkinspecteur Gerrit van Zanten noemt Laarbeek de veiligste gemeente van heel Peelland. Van Zanten, in het verleden onder meer wijkagent in Lieshout, Aarle-Rixtel en Deurne, zei dit dinsdagmiddag in het openluchttheater in Mariahout waar hij samen met de Laarbeekse burgemeester Frank van der Meijden te gast was op een middag voor Laarbeekse senioren.

 • 15 Augustus 2018 om 10:25

Veel animo biodiverse subsidies

ELSENDORP - Je hebt een maïsakker in het buitengebied van Gemert-Bakel, maar de oogst valt al jaren tegen. In dat geval kan een singel met treurwilgen op diezelfde akker misschien een alternatieve inkomstenbron opleveren.

 • 15 Augustus 2018 om 10:21
OuderED - Gemert e.o.

Klachten over wegafsluiting Laarbeek

BEEK EN DONK - Sinds maandag is de doorgaande weg van Lieshout richting Gemert in Beek en Donk afgesloten. Vanaf de Muzenlaan tot de kruising bij de Beekse brug wordt aan de weg gewerkt. Binnen twee dagen zijn er bij de gemeente al veel klachten binnengekomen over verkeersoverlast in Beek en Donk. De gemeente dringt nu aan op betere bewegwijzering.

 • 14 Augustus 2018 om 18:15

Hei in Zuidoost-Brabant blijft nog heel lang bruin

HEEZE - Paarse heide, half augustus? Mooi niet. Bruine heide, zul je bedoelen. En dat blijft nog wel even zo.

 • 14 Augustus 2018 om 09:41

Er komen steeds meer verschillende zomerkampen: tijdverdrijf met een prijskaartje

EINDHOVEN - De commercie heeft een gat in de markt ontdekt: het aanbod van zomerkampen voor kinderen wordt steeds diverser.

 • 14 Augustus 2018 om 09:00

Zomerkamp: tijdverdrijf met een prijskaartje

EINDHOVEN - De commercie heeft een gat in de markt ontdekt: het aanbod van zomerkampen voor kinderen wordt steeds diverser.

 • 14 Augustus 2018 om 09:00

Zo gaan patiΓ«nten om met het personeelstekort in de zorg: 'Ze zouden drie handen en drie voeten moeten hebben'

BEST - Handen tekort in de zorg, het is dagelijks in het nieuws. Maar wat betekent dat voor het dagelijks werk? Op bezoek bij verpleeghuis Nazareth in Best.

 • 14 Augustus 2018 om 08:00

Bewoner verpleeghuis Nazareth in Best over personeel: 'Ze zouden drie handen en drie voeten moeten hebben'

BEST - Handen tekort in de zorg, het is dagelijks in het nieuws. Maar wat betekent dat voor het dagelijks werk? Op bezoek bij verpleeghuis Nazareth in Best.

 • 14 Augustus 2018 om 08:00

Man valt van ladder in Mariahout, traumahelikopter geland

MARIAHOUT - Op het Bosven in Mariahout is maandagochtend een man van een ladder gevallen terwijl hij met werkzaamheden bezig was bij een boerderij.

 • 13 Augustus 2018 om 12:14

Bossen beter bestand tegen extreem weer: Miljoenen extra bomen in Brabant

EINDHOVEN - In de Brabantse bossen worden de komende jaren miljoenen nieuwe loofbomen en struiken aangeplant. Het maakt de bossen in de toekomst beter bestand tegen extreem weer, zoals de droogte van dit jaar.

 • 13 Augustus 2018 om 09:48

Zweedse β€˜jeu de boules’ verovert Laarbeek

LAARBEEK - Zo’n veertig teams verzamelden zich zondagochtend voor het derde Kubb-toernooi in Mariahout.

 • 12 Augustus 2018 om 23:43

Vliegeren tot 300 meter hoogte in Gemert

GEMERT - Met zijn verlichte vliegerlijn van tweehonderd meter stal secretaris Jan Bulsink van vliegerclub Free Fun Flyers zaterdagavond de show tijdens het jaarlijkse vliegerfeest bij de Kokshoeve in Gemert.

 • 12 Augustus 2018 om 12:38

Sportdag vluchtelingen en jongeren Helmond: 'Het gaat om de ontmoeting'

HELMOND - Jongeren die zijn gevlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking dragen veel bagage met zich mee . Maar op het sportveld overheerst het plezier.

 • 11 Augustus 2018 om 20:30

Nieuwe voorzitter raad van bestuur Zorgboog: 'Ik ben erg van het samen'

HELMOND - Ze zou samen met Ton Borghs vanaf 1 september als tweehoofdige directie de leiding nemen over de Helmondse zorginstelling De Zorgboog. Maar een onverwacht telefoontje op vrijdagavond 22 juni maakte alles anders. Borghs was plotseling overleden, 62 jaar oud.

 • 11 Augustus 2018 om 09:00

Radio 1 live vanuit Gemert over ouderenzorg

GEMERT - Vanuit Gemert spreekt oud-Tweede Kamerlid en huisarts Rob Oudkerk zondagavond live op Radio 1 over het conflict dat de gemeente heeft met de provincie over het huisvesten van ouderen.

 • 10 Augustus 2018 om 17:19

Vliegerfestival Gemert: Vliegeren met verlichte hightech lijn

GEMERT - De lucht boven Gemert is dit weekend het domein van de vliegers die meedoen aan het dertigste Free Fun Flyers Festival.

 • 10 Augustus 2018 om 10:46
❌