[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 28 Mei 2018ED - Gemert e.o.

Drama op boerderij Milheeze: noodlottig ongeval of misdrijf?

MILHEEZE - Een noodlottig ongeval of een misdrijf? De politie houdt beide opties open nadat een dode en zwaargewonde man zijn aangetroffen op het terrein van een varkensbedrijf in Milheeze.

 • 27 Mei 2018 om 19:27

Rina Renders runt De Biezen in Aarle-Rixtel in haar eentje, maar is nooit alleen

AARLE-RIXTEL - Eind mei blijft voor Rina Renders-Moors het mooiste seizoen van het jaar. ,,Het blad komt aan de bomen, de bloemen komen uit, de natuur explodeert." Ze zit in de tuin voor haar huis, bed & breakfast, receptie en sanitairgebouw van het natuurkampeerterrein in Aarle-Rixtel. Na een stevige bui komt net de zon weer door. Een kippetje scharrelt op het gras.

 • 28 Mei 2018 om 06:29
Gisteren โ€” 27 Mei 2018ED - Gemert e.o.

Wie treft wie in de nacompetitie?(regio Helmond)

De laatste wedstrijden van de competitie zijn afgewerkt en direct is duidelijk welke ploegen nacompetitie gaan spelen en wie de tegenstanders zijn. Een overzicht:

 • 27 Mei 2018 om 20:08

Dode man in zwembad van boerderij is 29-jarige man uit Milheeze, twee mensen aangehouden

MILHEEZE - Op het terrein van een boerderij aan de Peeldijk in Milheeze, in het buitengebied bij Gemert-Bakel, is zondagmiddag een overleden man aangetroffen. De politie bevestigt dat het gaat om een 29-jarige man uit Milheeze.

 • 27 Mei 2018 om 13:19

Overleden man in zwembad van boerderij in Milheeze is 29-jarige man uit Milheeze, twee mensen aangehouden

MILHEEZE - Op het terrein van een boerderij aan de Peeldijk in Milheeze, in het buitengebied bij Gemert-Bakel, is zondagmiddag een overleden man aangetroffen. De politie bevestigt dat het gaat om een 29-jarige man uit Milheeze.

 • 27 Mei 2018 om 13:19

Overleden man in zwembad van boerderij in Milheeze is 29-jarige man uit Milheeze

MILHEEZE - Op het terrein van een boerderij aan de Peeldijk in Milheeze, in het buitengebied bij Gemert-Bakel, is zondagmiddag een overleden man aangetroffen. De politie bevestigt dat het gaat om een 29-jarige man uit Milheeze.

 • 27 Mei 2018 om 13:19

Zoon bewoners treft overleden man aan in zwembad van boerderij in Milheeze, ook zwaargewonde op terrein

MILHEEZE - Op het terrein van een boerderij aan de Peeldijk in Milheeze, in het buitengebied bij Gemert-Bakel, is zondagmiddag een overleden man aangetroffen. Het lichaam werd door de zoon van de bewoners gevonden in een zwembad.

 • 27 Mei 2018 om 13:19

Tip voor lopers Gemert City Run: 'Giet geen water over je hoofd'

GEMERT-Goed koelen van groot belang bij snikhete Gemert City Run. ,,Drinken zou voldoende moeten zijn.''

 • 27 Mei 2018 om 14:49

Overleden persoon aangetroffen in zwembad Milheeze, ook zwaargewonde op terrein

MILHEEZE - Op het terrein van een boerderij aan de Peeldijk in Milheeze, in het buitengebied bij Gemert-Bakel, is zondagmiddag een overleden persoon aangetroffen. Het lichaam werd gevonden in een zwembad.

 • 27 Mei 2018 om 13:19

Traumahelikopter uitgerukt voor persoon te water in Milheeze

MILHEEZE - De traumahelikopter, een ambulance en de brandweer zijn zondagmiddag uitgerukt naar de Peeldijk in Milheeze. Er zou een persoon in het water liggen.

 • 27 Mei 2018 om 13:19

Goed koelen van groot belang bij snikhete Gemert City Run

GEMERT - Hop, hop, hop. Lichtvoetig als een kangoeroe springt Adriaan Dekkers in de verkwikkende schaduw van enkele bomen op en neer. De zweetdruppeltjes parelen van zijn voorhoofd. Als loper van de Gemertse Atletiek Club weet Dekkers maar al te goed dat een gedegen warming-up een must is wanneer je gaat hardlopen. Zelfs als het 'maar' de vijf kilometer-variant is van de Gemert City Run, zoals in zijn geval.

 • 27 Mei 2018 om 12:15

Beschonken automobilist wijkt uit voor hond en belandt met auto op zijn kop in Gemert

GEMERT - Een automobilist is zondagochtend rond 6.30 uur met zijn auto op de kop terechtgekomen op het Stereind in Gemert. De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij moest uitwijken voor een hond. Hij bleek onder invloed van alcohol, zijn rijbewijs is ingevorderd.

 • 27 Mei 2018 om 08:18

Automobilist wijkt uit voor hond en belandt met auto op zijn kop in Gemert

GEMERT - Een automobilist is zondagochtend rond 6.30 uur met zijn auto op de kop terechtgekomen op het Stereind in Gemert. De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij moest uitwijken voor een hond.

 • 27 Mei 2018 om 08:18
OuderED - Gemert e.o.

Wassink veruit de beste bij Gemert City Run

Gert-Jan Wassink heeft de 10 kilometer van de Gemert City Run op zijn naam geschreven. Hij finishte na een lastige wedstrijd in 31 minuten en 46 seconden.

 • 26 Mei 2018 om 21:45

Lintje voor Mortelse Helma Verhelst

DE MORTEL Helma Verhelst uit De Mortel is zaterdagavond benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze kreeg de Koninklijke onderscheiding uitgereikt vanwege haar vele activiteiten als vrijwilliger.

 • 26 Mei 2018 om 21:43

Wedstrijd 26 kan het seizoen maken of breken voor Sparta'25

Zondag is de laatste reguliere speelronde van het seizoen. Wedstrijd nummer 26 voor de meeste teams. En voor een aantal ploegen valt er wel degelijk nog iets te winnen. Of te verliezen.

 • 26 Mei 2018 om 14:55

Penning Laarbeek voor Gerrie Dekkers en Marinus Smits uit Lieshout

LIESHOUT - Gerrie Dekkers en Marinus Smits hebben zaterdagmiddag de vrijwilligerspenning van Laarbeek gekregen. Dekkers ontving deze onderscheiding vanwege zijn zevende lustrum als vrijwilliger bij Hengelsportvereniging ’t Sluisje en Smits omdat hij na 28 jaar stopt als bestuurslid.

 • 26 Mei 2018 om 13:00

Dylan Bouwmans start in Vredeskoers

Wielrenner Dylan Bouwmans uit Gemert rijdt volgende week met de nationale ploeg onder 23 de Vredeskoers. Bondscoach Peter Zijerveld heeft de 21-jarige renner van Metec-TKH opgenomen in zijn ploeg van zes talentvolle wielrenners.

 • 25 Mei 2018 om 20:53

Wandelvierdaagse in Milheeze

MILHEEZE De jaarlijkse wandelvierdaagse in Milheeze start op dinsdag 29 mei. De afstanden die gelopen kunnen worden, zijn de, 5, 10 of 15 kilometer.

 • 25 Mei 2018 om 16:56

Juni Watermaand Laarbeek van start: 'Zonder water kunnen we niet veel'

BEEK EN DONK - Hij neemt een flinke slok water en knikt tevreden. Het is lekker. Door als eerste een beker water te tappen uit de nieuwe waterkoeler heeft Vince Verschuren uit groep 3 van basisschool Het Klokhuis in Beek en Donk vrijdag de Juni Watermaand in Laarbeek officieel geopend.

 • 25 Mei 2018 om 15:26
โŒ