[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 Maart 2018ED - Gemert e.o.

Strijd Gemert - SV Deurne voor รฉรฉn plek in KNVB-beker

Op donderdag 5 april gaan Gemert en SV Deurne onderling uitmaken wie van de twee ploegen volgend seizoen mag deelnemen aan de KNVB-beker. Beide teams wonnen donderdagavond in de achtste finales van de districtsbeker en treffen elkaar 5 april op het veld van Gemert.

 • 22 Maart 2018 om 22:00

Partij nieuw Laarbeek houdt alle opties open

LAARBEEK - Partij Nieuw Laarbeek staat te trappelen om aan de slag te gaan. De partij heeft met 42 procent van de stemmen overtuigend gewonnen en het ligt voor de hand dat die het nu voor het zeggen heeft. Zou je denken. PNL is in 2014 met dezelfde meerderheid de oppositie in geduwd.

 • 22 Maart 2018 om 17:46

Wel of niet met de SP in Gemert-Bakel?

Met wie gaat het nog groter gegroeide CDA in Gemert-Bakel de komende vier jaar in zee? Medewinnaar SP ligt voor de hand, maar ook weer niet.

 • 22 Maart 2018 om 17:13

Rommelmarkt aan huis bij bewoners wijk Strijp in Aarle-Rixtel

AARLE-RIXTEL - Bewoners van de wijk Strijp (en omliggende straten) in Aarle-Rixtel houden op zaterdag 24 maart rommelmarkt aan huis. Het is de negende editie van deze zogenaamde garagesale, waarbij de bewoners overtollig huisraad en andere spullen vanaf hun oprit of garage verkopen.

 • 22 Maart 2018 om 14:16

Einde kwestie mesthandelaar uit Lierop in zicht

LIEROP/DEN BOSCH - Het einde van de jarenlang voortslepende juridische kwestie rond de Lieropse mesthandelaar Anthony van den Broek is nabij.

 • 22 Maart 2018 om 13:25

Einde kwestie Lieropse mesthandelaar in zicht

LIEROP/DEN BOSCH - Het einde van de jarenlang voortslepende juridische kwestie rond de Lieropse mesthandelaar Anthony van den Broek is nabij.

 • 22 Maart 2018 om 13:25

Eindhoven en Helmond enige tegenstanders 'sleepwet' in Zuidoost-Brabant: bekijk jouw gemeente

REGIO - In Brabant is men overwegend voorstander van de nieuwe Wet op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten (Wiv). Een handvol steden vormt hierop de uitzondering. In Eindhoven, Helmond, Tilburg, Den Bosch en Etten-Leur waren de tegenstanders in de meerderheid. Dat blijkt uit de uitslagen die gemeenten bekendmaken.

 • 22 Maart 2018 om 10:08

Het zoet en zuur van de politiek in Zuidoost-Brabant

EINDHOVEN - Nu de stemmen zijn geteld is het woord weer aan de politieke partijen. Te beginnen tijdens coalitie-onderhandelingen. Hier en daar zullen de raadszalen behoorlijk verkleuren. Toch levert de winst- en verliesrekening veel zoet op, met slechts hier en daar wat zuur.

 • 22 Maart 2018 om 12:28

Van Oudheusden nieuwe gemeentesecretaris Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL - Ad van Oudheusden uit Waalwijk wordt de nieuwe gemeentesecretaris van Gemert-Bakel. Hij volgt per 1 juni Bert Jansen op, die binnnenkort met pensioen gaat.

 • 22 Maart 2018 om 11:42

Paasconcert van Aalander Muzikanten en Krajovjanka bij De Zwaan in Bakel

BAKEL - De Aalander Muzikanten uit Bakel houden zondag 1 april hun traditionele Paasconcert. Dit jaar doen ze dat samen met blaaskapel Krajovjanka, eveneens uit de regio. Beide muziekgroepen staan onder leiding van Jos van de Rijt.

 • 22 Maart 2018 om 11:07

Aanrijding tussen busje en auto op N279 bij Helmond

HELMOND/BEEK EN DONK - Op de N279 tussen Helmond en Beek en Donk zijn een busje en personenauto met elkaar in botsing gekomen.

 • 22 Maart 2018 om 10:24

Eindhoven vooralsnog enige tegenstander 'sleepwet' in Zuidoost-Brabant: bekijk jouw gemeente

REGIO - In Brabant is men overwegend voorstander van de nieuwe Wet op de Inlichtingen en Veiligheidsdiensten (Wiv). Een handvol steden vormt hierop de uitzondering. In Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Etten-Leur waren de tegenstanders in de meerderheid. Dat blijkt uit de uitslagen die gemeenten bekendmaken.

 • 22 Maart 2018 om 10:08

Inge van Dijk stemmenkanon in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL Lijsttrekker Inge van Dijk van het CDA bleek woensdag in Gemert-Bakel het grootste stemmenkanon. De Bakelse sleepte 1801 stemmen in de wacht. Tweede in aantallen stemmen werd Jan Hoevenaars van de SP, goed voor 1181 stemmen.

 • 22 Maart 2018 om 08:31

Overzicht met uitslagen verkiezingen in regio Eindhoven en Helmond - Klapper voor GroenLinks

EINDHOVEN - In dit overzicht treft u de samenvattingen van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in de 21 gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant aan. Verder biedt dit artikel een overzicht met de belangrijkste regionale nieuwsfeiten op de verkiezingsdag. Bekijk hier de uitslagen van alle gemeenten.

 • 21 Maart 2018 om 07:11

Grote klapper voor GroenLinks

EINDHOVEN - In dit overzicht treft u de samenvattingen van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in de 21 gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant aan. Verder biedt dit artikel een overzicht met de belangrijkste regionale nieuwsfeiten op de verkiezingsdag.

 • 21 Maart 2018 om 07:11

Onbewoond chalet op recreatiepark De Rooye Asch in Handel volledig afgebrand

HANDEL - Een onbewoond chalet op recreatiepark De Rooye Asch in Handel is woensdagavond volledig afgebrand. Niemand raakte gewond. Om 21.45 uur gaf de brandweer het sein brand meester.

 • 21 Maart 2018 om 21:04

TERUGLEZEN: VVD en GroenLinks winnaars in Eindhoven - GroenLinks ook in Helmond de grootste

EINDHOVEN - In dit overzicht treft u de samenvattingen van de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen in de 21 gemeenten in de regio Zuidoost-Brabant aan. Verder biedt dit artikel een overzicht met de belangrijkste regionale nieuwsfeiten op de verkiezingsdag.

 • 21 Maart 2018 om 07:11

CDA nรณg groter in Gemert-Bakel, SP met 3 zetels in raad

GEMERT-BAKEL Het CDA is in Gemert-Bakel nóg groter gegroeid. De christendemocraten behaalden elf zetels, twee meer dan vier jaar geleden. Nieuwkomer SP haalde met lijsttrekker Jan Hoevenaars drie zetels. De Dorpspartij bleef gelijk op vier en de nieuwe combinatie Lokale Realisten & D66 bleek goed voor vier zetels.

 • 22 Maart 2018 om 00:44

LIVE: VVD en GroenLinks winnaars in Eindhoven - Groen Links ook in Helmond de grootste

EINDHOVEN - Gedurende deze dag houden wij u op de hoogte van het nieuws rondom de gemeenteraadsverkiezingen én het referendum in de regio Zuidoost-Brabant. Check hier de uitslagen in jouw gemeente.

 • 21 Maart 2018 om 07:11

CDA wordt nog groter in Gemert-Bakel en stijgt naar 11 zetels

GEMERT-BAKEL - Het CDA en de SP blijken de grote winnaars in Gemert-Bakel. Het CDA steeg in zetelaantal van 9 naar 11, terwijl nieuwkomer SP met 3 zetels in de raad komt.

 • 22 Maart 2018 om 00:04
โŒ