[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Geldrop e.o.

In cafรฉ De Rode Tomaat in Geldrop werden vriendschappen voor het leven gesloten

GELDROP - Het was de tijd van Afghaanse jassen, bontjassen en de bom. 1976: in Geldrop opende een nieuw café, met alternatieve muziek. In De Rode Tomaat werd een begrip in heel de regio. Tijd voor een reünie.

 • 1 Oktober 2018 om 08:00

Verhagen en Lucassen Nederlands judokampioen

Tijdens het Nederlands kampioenschap judo in Almere hebben Sanne Verhagen en Ilona Lucassen de titel in de wacht gesleept. Voor Lucassen was het de eerste keer dat ze Nederlands kampioen is.

 • 30 September 2018 om 18:26

Regionale vaccinatie-campagne tegen meningokokken start in Eersel

EERSEL - De GGD start maandag in Eersel met zijn regionale campagne tegen de meningokokkenziekte. De GGD vaccineert de komende 2 weken op meerdere plekken in de regio.

 • 30 September 2018 om 12:17

Werkdruk: Als de tank helemaal leeg is

EINDHOVEN - Veel mensen die werken klagen over hoge werkdruk. Uit cijfers van TNO blijkt dat bijna één op de zes werknemers kampt met burn-outklachten door te hoge werkdruk. Maar wat is dat eigenlijk? En wat kunnen we er zelf aan doen? ,,Topsporters kunnen ook niet elke dag wedstrijden lopen."

 • 30 September 2018 om 11:00

Brandweerman Hans Seijkens Koninklijk onderscheiden

MIERLO - Bij zijn afscheid als brandweerman is Hans Seijkens uit Mierlo benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De 58-jarige Seijkens kreeg zijn onderscheiding tijdens de jaarlijkse brandweeravond van het korps Mierlo.

 • 30 September 2018 om 10:21

Nuenen dankt doelman Keeris na zege bij RKAVV

Nuenen boekte zaterdagavond een minimale 0-1 zege bij RKAVV uit Leidschendam en daar kwamen de bezoekers goed mee weg. Het was voor Nuenen de derde overwinning van het seizoen.

 • 29 September 2018 om 22:05

Auto vliegt uit de bocht en belandt in tuin in Nuenen

NUENEN - Een auto is uit de bocht gevlogen in Nuenen en daarbij in een lager gelegen tuin beland. Twee inzittenden raakten gewond.

 • 29 September 2018 om 20:37

Geldropse Ilona Lucassen gaat voor de zwarte band

Twaalf judoka’s, waaronder Ilona Lucassen uit Geldrop, strijden morgen in Almere om de nationale titel in de gewichtsklasse tot 78 kilogram. Lucassen behoort tot de podiumfavorieten.

 • 29 September 2018 om 08:30

Geen extra maatregelen Afrikaanse varkenspest

DEN BOSCH - Het Ministerie van Landbouw en de provincies zien geen reden extra maatregelen te nemen vanwege de Afrikaanse varkenspest in België.

 • 28 September 2018 om 17:47

Eigenaren In de Gammele Geit Geldrop vinden 6000 euro boete absurd

GELDROP - 6000 euro. Dat is het bedrag dat de eigenaren van het Geldropse dorpscafé In de Gammele Geit moeten betalen omdat ze niet naar een identiteitsbewijs (ID) van een jonge bezoeker vroegen. De eigenaren zijn verbolgen.

 • 28 September 2018 om 16:21

Noodkreet Stichting Straatkat uit Geldrop: honderden kittens dreigen om te komen

GELDROP - 'We hebben echte pareltjes'. Met die slogan op Facebook probeert Stichting Straatkat uit Geldrop kittens aan de man te brengen.

 • 28 September 2018 om 16:17

PvdA'er stapt illusie armer uit politiek Nuenen

NUENEN - Oud-fractievoorzitter Frank Huijink (PvdA) haalt nog een keer uit naar burgemeester en wethouders bij vertrek uit Nuenense politiek.

 • 28 September 2018 om 11:50

Samen naar de rechter om speelzaal in Geldrop

GELDROP-MIERLO - Mag een schoolbestuur een ruimte in de school onderverhuren? En wanneer mag dat wel en wanneer niet? Schoolbestuur Eenbes en de gemeente Geldrop-Mierlo gaan het samen aan de rechter vragen.

 • 28 September 2018 om 08:15

Oktoberfest verdrijft even de rust uit Mierlo

MIERLO - Zin in een gezellig avondje dicht bij huis? Dan is er goed nieuws! Zaterdag is het Mierloos Oktoberfest. Sport- en Eetcafé De Weijer in Mierlo fungeert vanaf 20.00 uur tijdelijk als skihut.

 • 27 September 2018 om 14:03

Bedrijfsleven Zuidoost-Brabant hamert op snelle verbreding van hele A67

EINDHOVEN/HELMOND - Eind november moet duidelijk worden welke maatregelen nodig zijn om de doorstroming op de overvolle A67 tussen Eindhoven en Venlo te verbeteren.

 • 27 September 2018 om 07:30

Slachthuisstraat in Geldrop krijgt nieuwe vloerbedekking

GELDROP - Smallere rijstroken, bredere stoepen, klinkertjes en tegels. In de nieuwe Slachthuisstraat gaan automobilisten straks vanzelf 30 km per uur rijden.

 • 26 September 2018 om 17:05

Antikraak-burgemeester Maarten Houben met spoed op zoek naar ander huis in Nuenen

NUENEN - Na een stevig gesprek met de fractievoorzitters uit de Nuenense gemeenteraad heeft burgemeester Maarten Houben afgesproken dat hij snel vertrekt uit zijn antikraakwoning van de gemeente.

 • 27 September 2018 om 06:00

Aanpak verwarde personen faalt: Eindhoven en vijf andere gemeenten in de buurt kunnen probleem niet aan

EINDHOVEN/VELDHOVEN - Zes gemeenten in Zuidoost-Brabant, waaronder Eindhoven, lukt het niet om de problemen met verwarde mensen goed aan te pakken. In heel Nederland gaat het om een derde van alle gemeenten.

 • 27 September 2018 om 05:00

Van kroeg naar kroeg tijdens boerenovertrek: 'Er staan hier soms acht huifkarren voor de deur'

HAPERT – Op een huifkar van café naar café: het was vroeger, en nog steeds, een bekend fenomeen voor een verhuizend stel. Wat dat betreft niets nieuws onder zon, zou je zeggen. Maar: een boerenovertrek? Ooit van gehoord? De traditie van het verhuizen blijft enigszins in stand, maar dan toch nét een tikkeltje anders.

 • 26 September 2018 om 20:06

Tonnen aan cash gevonden bij langlopend Brabants drugsonderzoek: 'Best vreemd met hun lage inkomens'

BUDEL/GELDROP/NUENEN - Vier mannen en een vrouw zijn opgepakt bij een langlopend drugsonderzoek op verschillende plekken in Budel, Nuenen en Geldrop. Naast dat de politie in hun huizen hennepkwekerijen vond, is er ook voor tonnen aan cash gevonden. Vermoedelijk is het geld afkomstig uit de drugshandel, omdat de verdachten officieel 'erg lage inkomens' hadden.

 • 26 September 2018 om 17:50
โŒ