[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 April 2018ED - Geldrop e.o.

Overvaller van Phone House Nuenen is zelfde dader van overval in Best

NUENEN/BEST - De 34-jarige Eindhovenaar die opgepakt is voor de gewapende overval op The Phone House in Nuenen, is volgens de politie dezelfde dader die op 10 april in Best een telefoonwinkel overviel.

 • 22 April 2018 om 13:22

Grote natuurbrand op Strabrechtse Heide in Heeze, ongeveer 10 hectare heide verloren gegaan

HEEZE - Op de Strabrechtse Heide heeft zaterdagmiddag een flinke natuurbrand gewoed. De rookwolken waren tot in de wijde omtrek te zien. Rond 16.30 uur was de brand meester. Volgens de brandweer is er ongeveer 10 hectare heide verloren gegaan.

 • 21 April 2018 om 15:28
Gisteren β€” 21 April 2018ED - Geldrop e.o.

Eindhovenaar (34) opgepakt voor overval in Nuenen, man verdacht van nog 3 andere overvallen

NUENEN - Een 34-jarige Eindhovenaar is zaterdagavond rond 19.00 uur in Roermond aangehouden voor de overval op The Phone House aan de Parkstraat in Nuenen eerder op de dag.

 • 21 April 2018 om 22:00

'A.F.Th. van der Heijden krijgt huis in Eindhoven'

GELDROP Een A.F.Th. van der Heijden huis in Eindhoven. En een fietsroute langs plekken die een rol hebben gespeeld in het leven of de boeken van de schrijver. Met die plannen is de Werkgroep Van der Heijden-wandeling nu bezig. Renny de Bruyn, een van de initiatiefnemers en organisatoren van de Van der Heijden wandeling, maakte dit zaterdag bekend bij de officiële ingebruikname van de A.F.Th banken in Geldrop.

 • 21 April 2018 om 19:30

Eerste zuil textielroute in Geldrop onthuld

GELDROP - Wethouder Renée Hoekman heeft zaterdag de eerste zuil van de textielroute in Geldrop onthuld. Dat deed ze tijdens een feestelijke dag in het centrum met onder meer modeshows en springkussens.

 • 21 April 2018 om 14:53

Paul β€˜de fietsende gek’ Dekkers is terug

Hij was woensdag niet bij de ploegenpresentatie van TML Dommelstreek. ,,Te druk met mijn bedrijf”, zegt wielrenner Paul Dekkers (33). Maar de voormalig smaakmaker van het regionale peloton is terug van weggeweest.

 • 21 April 2018 om 09:00

Fietser vaker betrokken bij ongeluk: wordt het onveiliger in Zuidoost-Brabant?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00

Fietser vaker betrokken bij ongeval; wordt het onveiliger op de weg?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00
OuderED - Geldrop e.o.

Vandalen vernielen ruiten en breken in één nacht 7 keer in bij bedrijven in Helmond, Lieshout, Mierlo en Nuenen

REGIO HELMOND - Bij bedrijven in Helmond, Lieshout, Mierlo, Gerwen en Nuenen zijn in de nacht van woensdag op donderdag maar liefst 7 (pogingen tot) inbraken gepleegd. Er sneuvelden flink wat ruiten.

 • 20 April 2018 om 18:44

Vincentre Nuenen prikt ambitieuze datum

NUENEN - 20 september 2019. Dat wordt uiterlijk de dag dat museum Vincentre na de uitbreiding de deuren opent. Een dag later gaat namelijk de grote Vincent van Gogh-tentoonstelling in het Noord-Brabants Museum van start.

 • 20 April 2018 om 14:55

Taskforce: Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland: Je weet niet wat je niet ziet

DEN BOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Taskforce (deel 2): Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen dezelfde cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland (deel 1): Je weet niet wat je niet ziet

DEN BSOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Inbrekers trekken door regio Helmond: voetbalclub Mulo en zes bedrijven getroffen in één nacht

REGIO - Een voetbalclub uit Helmond, een kapperszaak in Lieshout, een fietsenzaak in Mierlo, een wijnkoperij in Stiphout, een café in Gerwen, een delicatessenzaak in Nuenen en een lunchroom in Nuenen. Zeven plekken waar in de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken.

 • 20 April 2018 om 13:40

Lintjes inleveren na overlijden; wie heeft hier ervaring mee?

EINDHOVEN - Koninklijke onderscheidingen behorend bij de Orde van Oranje-Nassau en de Orde van de Nederlandse Leeuw moeten na overlijden van de drager weer ingeleverd worden.

 • 20 April 2018 om 11:57

Nieuwbouw huur- en koopwoningen Parkstraat Nuenen

NUENEN - Woningstichting Helpt Elkander wil niet langer wachten met de herontwikkeling van het braakliggende terrein op de hoek van de Parkstraat en de Voirt in het centrum van Nuenen. De woningstichting heeft marktpartijen gevraagd om plannen in te dienen voor de bouw van huur- en koopappartementen voor een- of tweepersoonshuishoudens. Een supermarkt maakt geen deel uit van het plan en de kans dat die er nog komt is volgens interim-directeur Ben Wouters klein. ,,Een supermarkt maakt geen deel uit van de aanbesteding’’, zegt hij.

 • 20 April 2018 om 11:54

Oproep: Overlast van katten

EINDHOVEN - In het Eindhovense Bonifaciuspark zijn de botten gevonden van meerdere katten die waarschijnlijk gedood zijn. Mensen die katten en honden doden of vergiftigen komt vaker voor. Door mensen die zich boos maken over de overlast van uitwerpselen bijvoorbeeld. Daarom doet het ED een oproep.

 • 20 April 2018 om 11:27

Voormalig D66-fractievoorzitter alsnog voor GroenLinks in Nuenense raad

NUENEN - Voormalig D66-fractievoorzitter Nico Pijnacker Hordijk gaat tijdelijk voor GroenLinks in de gemeenteraad van Nuenen. Pijnacker Hordijk vervangt Tineke Wieringa die haar zetel door plotselinge en trieste privéomstandigheden voorlopig niet inneemt.

 • 20 April 2018 om 11:06

Fietser (77) uit Geldrop overleden na aanrijding met auto op Rielsedijk in Eindhoven

EINDHOVEN - De 77-jarige fietser uit Geldrop die donderdagavond zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Rielsedijk in Eindhoven is aan zijn verwondingen overleden.

 • 20 April 2018 om 10:40
❌