[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 Maart 2018ED - Eindhoven

Soepele wethouder wint zieltjes op debatavond in Oostelbeers

EINDHOVEN - Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart duikt verslaggever Dominique Elshout in de lokale politiek. Zeven stemmen winst voor het CDA op een avond in Oostelbeers, gemeente Oirschot. CDA-wethouder Piet Machielsen doet er goede zaken.

 • 20 Maart 2018 om 03:00

Thom Aussems blikt terug op 25 jaar Trudo: Hoogtepunt Kids-project in Woensel West

EINDHOVEN - 'n Hoogtepunt in 25 jaar Sint Trudo? Thom Aussems zou makkelijk de redding van de Lichttoren kunnen noemen, het icoon van Eindhoven dat de sociale verhuurder behield voor de stad. Maar hij noemt iets anders: het succes van het Kids-project in Woensel West.

 • 20 Maart 2018 om 03:00
Gisteren โ€” 19 Maart 2018ED - Eindhoven

Philips Lighting zet volgende stap in intelligente verlichting

FRANKFURT / DUITSLAND - Philips Lighting presenteerde maandag in Frankfurt op de beurs Light & Building het nieuwe softwareplatform Interact. Aan het internet verbonden LED-armaturen verzamelen gegevens die door het platform worden beheerd en geanalyseerd. Op basis van die data kunnen gebouwen beter worden beheerd.

 • 19 Maart 2018 om 22:06

Complete betonfabriek vanuit Son in een Antonov geladen

SON/LUIK - Vanuit Son werd maandag een complete betonfabriek naar Luik gereden. Daar verdwenen zes containers, een grote silo én de mobiele fabriek met truck en al in de hongerige buik van een Antonov 124. Op weg naar Afghanistan.

 • 19 Maart 2018 om 21:18

Toon Jansen: 'Dit is wel een heel uitzonderlijke klus'

SON/LUIK - Vanuit Son werd maandag een complete betonfabriek naar Luik gereden. Daar verdwenen zes containers, een grote silo én de mobiele fabriek met truck en al in de hongerige buik van een Antonov 124. Op weg naar Afghanistan.

 • 19 Maart 2018 om 21:18

Einde aan DAF-trimclub in Eindhoven

EINDHOVEN - 35 jaar lang hebben oud-DAF-medewerkers hun lijf soepel kunnen houden met hun eigen trimclub. Maar ooit houdt het op. Gisterenochtend was het zover. Als troost was er koffie met vlaai.

 • 19 Maart 2018 om 19:42

PSV moet nog beter zien te profiteren van de economische groei in Zuidoost-Brabant

Na het afhaken van Philips als hoofdsponsor stond PSV drie jaar geleden voor een loodzware klus. De vanzelfsprekendheid dat een gulle en gevoelsmatig met PSV verweven geldschieter van de partij is, viel weg.

 • 19 Maart 2018 om 18:29

'Nog te veel flexbanen bij gemeente Eindhoven'

EINDHOVEN - Vaste werkzaamheden, maar geen vaste baan. Medewerkers van de gemeente Eindhoven willen graag een vaste baan, maar krijgen die niet.

 • 19 Maart 2018 om 18:17

Herrie Hofstraat Eindhoven bijna over

EINDHOVEN - De herrie van het spoor in Tongelre wordt binnenkort aangepakt, met een pakket aan maatregelen voor de huizen aan de Hofstraat.

 • 19 Maart 2018 om 18:11

Romero nadert rentree en sluit aan bij partijvorm in groepstraining PSV

Maximiliano Romero sloot maandag voor het eerst sinds zijn komst naar PSV aan bij de partijvormen in een PSV-training.

 • 19 Maart 2018 om 16:56

Yvonne van Mierlo nieuwe baas bij Ergon in Eindhoven

EINDHOVEN - De Helmondse oud-wethouder Yvonne van Mierlo wordt de nieuwe baas bij sociale werkvoorziening Ergon in Eindhoven. Ze wordt vanaf 1 juni de opvolger van Peter Quik, die met pensioen gaat.

 • 19 Maart 2018 om 16:38

Hardloper en hond aangevallen door wilde zwijnen in natuurgebied Leenderheide

EINDHOVEN/GELDROP - Een man is zondag tijdens het hardlopen aangevallen door wilde zwijnen in het bosgebied Leenderheide. Dat meldt een buurtbrigadier op Twitter.

 • 19 Maart 2018 om 15:30

Code geel: wegen vannacht verraderlijk glad door ijzel en sneeuw

REGIO - In de loop van de avond en nacht trekt maandag een gebied met bewolking en lichte neerslag van noord naar zuid over Nederland. Daarbij kan het plaatselijk glad worden door lichte sneeuw en ijzel, waarschuwt het KNMI.

 • 19 Maart 2018 om 15:16

Forse eisen voor bevoorraders van drugslabs Veldhoven

DEN BOSCH - Echt grote drugsbazen zaten er maandag niet in de Bossche rechtbank maar geen industrie kan zonder logistiek. Verdacht van vervoer en opslag van vooral laboratorium-gerei en grondstoffen hoorden negen verdachten daarom forse straffen tot vier jaar cel eisen.

 • 19 Maart 2018 om 15:01

Grote partij huiden van slangen, varanen en leguanen onderschept in Eindhoven: Bedoeld als hesje voor motorclubs

EINDHOVEN - Honderden huiden van slangen, varanen en leguanen zijn vorige week in beslag genomen in een pand in Eindhoven. Ze waren bedoeld om te eindigen als hesje van bekende Nederlandse motorclubs. Zo laat de politie maandag weten.

 • 19 Maart 2018 om 14:14

Tas vergeten in de bus? Logt in en gij zult vinden

EINDHOVEN - Tas, portemonnee of wandelstok vergeten in de bus? Geen zorgen. Voortaan zijn alle gevonden voorwerpen bij busdienst Hermes te vinden via de website iLost.nl.

 • 19 Maart 2018 om 13:32

Scheurende gitaren en motoren tijdens festival Faster and Louder in Eindhoven

EINDHOVEN - Wie van het betere gitaargeweld kan genieten, vindt een uitstekende nieuwe thuishaven in het Faster and Louder-festival.

 • 19 Maart 2018 om 10:22

We willen niet Silicon Valley achterna: Brainport is voor iedereen

De auteurs van dit artikel, Yasin Torunoglu en Staf Depla, zijn beiden wethouder voor de PvdA in Eindhoven. Zij vinden dat de bijdrage van het rijk de regio vooruit helpt, maar het geld is geen toverstaf waarmee ineens alle problemen kunnen worden opgelost.

 • 19 Maart 2018 om 10:11

PSV is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor: Energiedirect stopt volgend jaar

PSV is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De huidige belangrijkste geldschieter energiedirect.nl stopt medio volgend jaar. Het bedrijf gaat nog wel twee jaar verder als rugsponsor.

 • 19 Maart 2018 om 10:11

Armando Obispo pakt elk PSV-elftal mee

Armando Obispo was in 2006 al PSV'er, toen hij zijn opwachting maakte bij de F'jes. Zaterdag maakte de Boxtelaar tegen VVV zijn debuut in PSV 1.

 • 19 Maart 2018 om 09:49
โŒ