[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 27 Mei 2018ED - Eindhoven

Eindhoven in Caribische sferen: nieuwe cocktailbar op Stratumseind

EINDHOVEN - Zwoele avonden met koele cocktails tot diep in de nacht. Wie droomt er niet van met de tropische weersomstandigheden van deze week?

 • 27 Mei 2018 om 09:33

Aankomsthal Eindhoven Airport onder water gelopen door defecte afvoerpijp

EINDHOVEN - Natte voeten voor bezoekers van Eindhoven Airport. Na een hevige regenbui is de aankomsthal daar volledig onder water gelopen. Reizigers moesten hierdoor langer wachten op hun bagage.

 • 27 Mei 2018 om 16:32

Storing in tunnel bij station Best, treinen tussen Boxtel en Eindhoven rijden weer

BEST - Tussen Boxtel en Eindhoven reden zondagochtend tussen ongeveer 9.00 en 10.00 uur geen treinen door een storing in de tunnel bij het station in Best.

 • 27 Mei 2018 om 09:38

Storing in tunnel bij station Best, geen treinen tussen Eindhoven en Boxtel

BEST - Tussen Boxtel en Eindhoven rijden geen treinen door een storing in de tunnel bij het station in Best. Het is nog niet bekend hoe lang de overlast zal duren.

 • 27 Mei 2018 om 09:38

Eindhoven in Caribische sferen: nieuwe cocktailbar op Statumseind

EINDHOVEN - Zwoele avonden met koele cocktails tot diep in de nacht. Wie droomt er niet van met de tropische weersomstandigheden van deze week?

 • 27 Mei 2018 om 09:33
OuderED - Eindhoven

Gruppo Sportivo haalt uit naar organisatie 40UP Festival Eindhoven: 'Ruim op tijd aanwezig, niemand assisteerde ons'

EINDHOVEN - Hans Vandenburg, voorman van Gruppo Sportivo, heeft op Facebook gereageerd op het afblazen van hun optreden in Eindhoven. De Haagse popband zou het festival op Strijp-S openen, maar kwam volgens een woordvoerder van de organisatie te laat opdagen bij de soundcheck. Dat is niet waar, aldus Vandenburg.

 • 26 Mei 2018 om 20:56

Gruppo Sportivo haalt uit naar organisatie 40UP Festival Eindhoven: 'Ruim op tijd aanwezig, niemand van 40Up assisteerde ons'

EINDHOVEN - Hans Vandenburg, voorman van Gruppo Sportivo, heeft op Facebook gereageerd op het afblazen van hun optreden. De Haagse popband zou het festival op Strijp-S openen, maar kwam volgens een woordvoerder van de organisatie te laat opdagen bij de soundcheck. Dat is niet waar, aldus Vandenburg.

 • 26 Mei 2018 om 20:56

Stigmama: naar de kapper

In de 'grotemensenwereld' is een aantal zaken behoorlijk vanzelfsprekend. En een daarvan is het onderhoud van je eigen lijf en uiterlijk. Zo poetst de gemiddelde mens zijn of haar tanden minimaal 2 keer per dag. Voor het meer specialistische onderhoud van je gebit ga je minimaal jaarlijks naar de tandarts of naar de mondhygiënist. Daarnaast was en kam je je haar, je doet er misschien zelfs een beetje gel in en je zorgt ervoor dat je kleding netjes en verzorgd is. De een doet er iets meer aan dan de ander en er zijn zelfs mensen die er in doorslaan omdat ze geobsedeerd zijn door hun uiterlijk, maar de meeste mensen houden het bij 'gewoon verzorgen'.

 • 26 Mei 2018 om 20:45

DSC kan niet stunten tegen PKC

De Eindhovense korfballers van DSC hebben zaterdagmiddag in de ereklasse met 25-33 verloren van PKC. Een wedstrijd werd het nooit. Bij rust stond het 11-15 in het voordeel van de topploeg.

 • 26 Mei 2018 om 18:12

Woninginbreker (50) uit Eindhoven aangehouden na buurtonderzoek

EINDHOVEN - Een 50-jarige man uit Eindhoven is vrijdagmiddag aangehouden op verdenking van een woningdiefstal aan de Van Minderhoutstraat in Eindhoven. Dat meldt de politie.

 • 26 Mei 2018 om 18:11

40 Up Zomerfestival laat 3.000 bezoekers swingen op Strijp-S

EINDHOVEN - Het derde 40Up Zomerfestival op Strijp-S in Eindhoven heeft qua bezoekers rond 17.00 uur z’n hoogtepunt bereikt. Eind van de middag waren ruim 3.000 bezoekers op het festivalterrein.

 • 26 Mei 2018 om 13:07

Gruppo Sportivo weigert op te treden op 40UP Zomerfestival Eindhoven, Boney M. Show eerste live-act

EINDHOVEN - Het derde 40Up Zomerfestival op Strijp-S in Eindhoven kende zaterdagmiddag een valse start. De Haagse popband Gruppo Sportivo weigerde op te treden. Volgens een woordvoerder van de organisatie was de band van Hans Vandenburg te laat voor de soundcheck en bleef daar te weinig tijd voor over.

 • 26 Mei 2018 om 13:07

Gruppo Sportivo weigert op te treden op 40UP Zomerfestival Eindhoven

EINDHOVEN - Het derde 40Up Zomerfestival op Strijp-S in Eindhoven kende zaterdagmiddag een valse start. De Haagse popband Gruppo Sportivo weigerde op te treden. Volgens een woordvoerder van de organisatie was de band van Hans Vandenburg te laat voor de soundcheck en bleef daar te weinig tijd voor over.

 • 26 Mei 2018 om 13:07

Dag van de Bouw รฉn de Architectuur in Eindhoven

EINDHOVEN - Op de Dag van de Bouw, zaterdag 2 juni, zijn drie regionale bouwplaatsen te bezichtigen. Omdat het dan óók Dag van de Architectuur is, zijn er die dag een open huis in gebouw TAQ op Strijp-T en rondleidingen door Woensel-West. Zondag 3 juni is er ook nog een rondwandeling door Philipsdorp.

 • 26 Mei 2018 om 13:00

Geen excuses meer voor Tivoli in titelstrijd

Trainer Hans Bonnema kan zondag met Tivoli voor de tweede keer in successie kampioen worden. De laatste weken is het bibberen voor de koploper, die nog één kans op de titel heeft.

 • 26 Mei 2018 om 12:25

Eindhovens Mestic eindigt op de tweede plaats in Chivas wedstrijd

EINDHOVEN - De Eindhovense Jalila Essaïdi heeft 200.000 dollar gewonnen in de Chivas Venture. Whiskymerk Chivas Regal bedacht de internationale competitie voor sociale en duurzame ondernemers. Zevenentwintig finalisten pitchten hun idee voor een te verdelen geldbedrag van een miljoen dollar. Met Mestic, haar bedrijf waarmee ze textiel maakt van koeienmest, eindigde Essaïdi als tweede in de finale die donderdagavond plaats vond in Amsterdam. Het geld gebruikt ze voor het opschalen van haar bedrijf.

 • 26 Mei 2018 om 11:18

Wesley Bakermans gaat bij Tongelre voetballen

De in januari 2017 bij Brabantia gestopte verdediger Wesley Bakermans (27) hervat volgend seizoen zijn voetbalcarrière in het eerste elftal van zijn vroegere club RKVV Tongelre.

 • 26 Mei 2018 om 10:58

Eindhoven krijgt Design Thinking Center op de High Tech Campus

EINDHOVEN - In het najaar komt technologiebedrijf NextView naar de High Tech Campus in Eindhoven. In gebouw 27 komen niet alleen de kantoorfuncties van NextView, er komt ook een Design Thinking Center. Dichtbij klanten als Philips en dichtbij Eindhoven Airport zodat ook internationale klanten er makkelijk gebruik van kunnen maken.

 • 26 Mei 2018 om 10:51

Eindhovense hockeyer De Wert wil afscheid nemen met winst EHL

De Eindhovense hockeyer Sjoerd de Wert (30) draagt dit weekend voor het laatst het korenblauwe shirt van landskampioen Kampong. Tijdens de Euro Hockey League hoopt de verdediger afscheid te nemen met de dubbel.

 • 26 Mei 2018 om 10:02

Turbulente slotdagen voor Brands bij PSV

Het is spitsuur bij PSV, waar de komende dagen nog de nodige transfers worden voorbereid.

 • 26 Mei 2018 om 09:44
โŒ