[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019ED - Eindhoven

Stel uit omgeving Eindhoven verdacht van witwassen 700.000 euro

UTRECHT/EINDHOVEN - De FIOD heeft een man uit de omgeving van Eindhoven aangehouden die ervan wordt verdacht samen met zijn vrouw ruim 700.000 euro te hebben witgewassen. Het echtpaar zou crimineel geld op een bankrekening in het buitenland hebben gezet. Dat geld was in 2009 omgezet in een verzekeringsproduct. Daardoor kon het echtpaar het geld buiten het zicht van de Nederlandse fiscus houden.

 • 21 Februari 2019 om 18:28

β€˜Als ik geen duizend euro krijg, snijd ik de strot van je dochter door’, 6 maanden cel voor bedreiger

EINDHOVEN - Een 48-jarige man die medewerkers van woonzorggroep De Haven in Eindhoven bedreigde, heeft van de rechtbank in Den Bosch zes maanden cel gekregen, waarvan twee voorwaardelijk.

 • 21 Februari 2019 om 17:43

Verschillende misstanden aan het licht gekomen bij controle in Eindhovense wijken

EINDHOVEN - Bij een integrale controle in de Eindhovense wijken De Bennekel en Blaarthem zijn diverse misstanden aan het licht gekomen. In totaal werden er door het Bestuurlijk Interventie Team (BITE) van de gemeente zes woningen bezocht.

 • 21 Februari 2019 om 17:15

Minderjarige overvaller Primera Eindhoven met hulp van agenten in burger aangehouden

EINDHOVEN - De Primera in winkelcentrum Woensel is donderdag aan het einde van de middag overvallen. De minderjarige dader is met hulp van agenten in burger aangehouden.

 • 21 Februari 2019 om 16:52

Minderjarige overvaller Primera Eindhoven met hulp van burgers aangehouden

EINDHOVEN - De Primera in winkelcentrum Woensel is donderdag aan het einde van de middag overvallen. De minderjarige dader is met hulp van burgers aangehouden.

 • 21 Februari 2019 om 16:52

Geen openbare hoorzitting over ontslag van 5 leden cliΓ«ntenraad Eindhoven

EINDHOVEN - Vijf leden van de cliëntenraad sociaal domein vechten hun ontslag door het Eindhovense college aan. Zij stellen dat ze ontslagen zijn omdat ze te kritisch zijn. Hoewel de cliëntenraad een publieke functie heeft - het gemeentebestuur adviseren over sociaal beleid - wil het Eindhovense college niet dat hun bezwaren in het openbaar worden besproken.

 • 21 Februari 2019 om 16:19

Meer douaniers op Eindhoven Airport nodig door brexit

EINDHOVEN - Om het reizigersverkeer op Eindhoven Airport en de controle van de bagage vlot af te kunnen handelen zijn als gevolg van de brexit meer douaniers nodig. Het regiokantoor Eindhoven, dat werkt voor zuidoostelijk Nederland, wordt uitgebreid met zeventig formatieplaatsen.

 • 21 Februari 2019 om 15:51

Bouw fietsflat met 5000 plekken bij station Eindhoven start in 2020

EINDHOVEN - Aan de noordkant van het station in Eindhoven start volgend jaar de bouw van een fietsflat met 5000 plekken. Donderdag vond de aftrap plaats voor het maken van een ‘duurzaam ontwerp’. In 2021 moet de stalling klaar zijn.

 • 21 Februari 2019 om 14:13

PSV huldigt wereldkampioen Michael Van Gerwen zondag tijdens PSV-Feyenoord

PSV onderstreept zondag tijdens PSV-Feyenoord de bijzondere band met darter Michael van Gerwen. Hij wordt tijdens de rust van het topduel in de eredivisie gehuldigd voor zijn in januari behaalde wereldtitel.

 • 21 Februari 2019 om 14:02

1200 studentenkamers nodig in Eindhoven komend schooljaar

EINDHOVEN - Een garantie dat studenten in Eindhoven in september niet in tenten hoeven te bivakkeren bij gebrek aan kamers, kan wethouder Yasin Torunoglu niet geven. Maar hij wil wel een signaal afgeven: ,,We zien het probleem en zetten er onze schouders onder” om het tekort van zo'n 1200 kamers op te lossen.

 • 21 Februari 2019 om 14:00

Emmaus Eindhoven maakt half maart doorstart

EINDHOVEN - Emmaus gaat waarschijnlijk op zaterdag 16 maart weer open. Een nieuwe groep rond Jeroen Geurts heeft het initiatief genomen voor een doorstart. ,,Maar het is nog geen gelopen race, we hebben veel steun nodig.”

 • 21 Februari 2019 om 13:00

Actieplan voor waterbesparing in Brabant

EINDHOVEN - Een speciaal actieplan van de provincie en drinkwaterbedrjif Brabant Water moet leiden tot een forse besparing van het watergebruik in Brabant.

 • 21 Februari 2019 om 12:53

Plaatjes waar mensen blij van worden uit Eindhovense koker

EINDHOVEN - Foto's met speciale effecten, gemaakt op locatie, dat is het geheim van Fototainer. ,,We geven de foto meteen mee."

 • 21 Februari 2019 om 12:15

Bewoners leren elkaar beter kennen op buurtdag

EINDHOVEN - In Woenselse Heide was woensdag een creatieve dag waar buurtbewoners elkaar beter konden leren kennen.

 • 21 Februari 2019 om 11:10

Eindhoven Atletiek stuurt Robert de Wit weg wegens ongepast gedrag: β€˜Dit is voor iedereen verschrikkelijk’

Eindhoven Atletiek heeft trainer Robert de Wit, drievoudig deelnemer aan de Olympische Spelen weggestuurd na een nieuw incident. Een jeugdlid had een klacht ingediend over ongewenste opmerkingen, eerder kreeg Eindhovenaar De Wit al een tik op zijn vingers en twee jaar proeftijd vanwege ‘verbaal seksueel grensoverschrijdend gedrag’ tegen een meerderjarige atlete van de club, aldus Eindhoven Atletiek-voorzitter Patrick Stassen. ,,Het is een optelsom”, zegt de voorzitter.

 • 21 Februari 2019 om 11:09

Ontbrekend stuk fietspad Eindhoven-Best kost 2 ton

EINDHOVEN/BEST - Op de fietsverbinding tussen Eindhoven en Best ontbreekt een stuk van één kilometer. De gemeenten Eindhoven en Best willen nu elk honderdduizend euro uittrekken om dat deel, dat onder de snelweg A2/A58 loopt, alsnog aan te leggen.

 • 21 Februari 2019 om 10:42

Animo voor carnavalsoptochten in regio Zuidoost-Brabant kalft af

EINDHOVEN/HELMOND - Carnavalsoptochten in de regio staan onder druk. Gebrek aan bouwlocaties en geringe animo bij de jeugd spelen de optocht parten.

 • 21 Februari 2019 om 10:35

Hoe moet het straks met de oude N69 door Aalst en Valkenswaard? Het Ontwerplab zoekt naar antwoorden

EINDHOVEN - Hoe moet het straks met de oude - soms vervloekte - N69 tussen Eindhoven en de Belgische grens bij Valkenswaard als de nieuwe Westparallel er ligt? Een nieuw Ontwerplab bij de TU/e zoekt naar antwoorden.

 • 20 Februari 2019 om 22:00

Lange rij voor gratis eten bij restaurant Dadawan in Eindhoven

EINDHOVEN – Enkele honderden mensen hebben woensdagmiddag gebruik gemaakt om bij de opening van fusionrestaurant Dadawan in de Heuvel gratis te eten. Dat is de openingsstunt van het restaurant, dat voornamelijk Koreaanse en Hawaiiaanse gerechten serveert.

 • 20 Februari 2019 om 17:16

Boosheid PSV na verplaatsing Ajax-PEC richt zich op KNVB-manager Bluyssen

De boosheid bij PSV over het proces rondom de verplaatsing van Ajax-PEC Zwolle richt zich op competitieleider Jan Bluyssen. Dat verduidelijkte directeur Toon Gerbrands donderdagmorgen in een melding via Twitter. De PSV-baas vindt dat het verloop van de competitie wordt beïnvloed nu Ajax en PEC elf dagen later gaan spelen dan op de oorspronkelijke wedstrijddatum van 2 maart 2019.

 • 21 Februari 2019 om 09:27
❌