[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 November 2017ED - Eindhoven

Lammers en Gudmundsson weer de grote mannen bij Jong PSV

Jong PSV legde maandagavond Jong FC Utrecht over de knie en wederom waren Sam Lammers en Albert Gudmundsson de grote meneren in Eindhoven. 

 • 20 November 2017 om 21:50

Drรฉ Rennenberg en de dolksteek van 50Plus

EINDHOVEN - 50Plus doet in Eindhoven ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tot ongenoegen van Dré Rennenberg van het Ouderen Appèl: een 'dolksteek in de rug', noemt hij dat.   

 • 20 November 2017 om 21:00

Autokraker mag parkeergarage in Eindhoven niet meer in

EINDHOVEN - Het aantal auto-inbraken in Eindhoven neemt toe. De gemeente wil het tij keren met toegangsverboden tot parkeergarages.

 • 20 November 2017 om 18:51

Twee waterschappen in Brabant beginnen onderzoek naar hoge hoeveelheden GenX

EINDHOVEN/HELMOND - Er is waarschijnlijk nog een bedrijf in Nederland dat de omstreden stof GenX loost in het oppervlaktewater, en daarmee indirect in het drinkwater. Waterschappen Aa en Maas en De Dommel zijn een onderzoek begonnen naar hoge hoeveelheden GenX die zij vorige maand in hun bronnen aantroffen.

 • 20 November 2017 om 20:49

Jong PSV start met Room in de basis tegen Jong FC Utrecht

Naast een aantal jonge talenten staat bij Jong PSV maandagavond ook keeper Eloy Room in de basis. De 28-jarige goalie krijgt regelmatig speeltijd bij de beloften en houdt daarmee ritme, voor het geval hij Jeroen Zoet bij PSV 1 moet vervangen. 

 • 20 November 2017 om 19:10

Toegangsverbod in parkeergarages in Eindhoven moet aantal auto inbraken terugdringen

EINDHOVEN - Er komt in Eindhoven een mogelijkheid om personen een verbod op te leggen om overdekte parkeergarage te betreden om zo het aantal auto inbraken terug te dringen. Dat hebben de eigenaren van de parkeergarages P1 en Q-Park met de politie en de gemeente besloten. 

 • 20 November 2017 om 18:51

Grote zonneprojecten nemen een vlucht

EINDHOVEN - Grootschalige zonneprojecten schieten als paddenstoelen uit de grond. Op een grote zonneweide is het snel oogsten, maar het dak lijkt toch duurzamer.

 • 20 November 2017 om 17:13

Raad voor Cultuur: Cultuurgeld eerlijker verdelen

EINDHOVEN – Het wordt helemaal anders; de manier waarop nu landelijk het cultuurgeld wordt verdeeld, gaat flink op de schop. Maandag heeft de Raad voor Cultuur, belangrijkste adviesorgaan van de minister van cultuur, daarvoor de eerste aanzet gegeven.

 • 20 November 2017 om 17:03

Eindhovense 'Pascal' die vriendin zwaar mishandelde blijft in cel

EINDHOVEN - De 50-jarige Eindhovenaar die in april en juli zijn toenmalige vriendin zwaar mishandelde, blijft voorlopig nog in de cel. Dat besliste de rechtbank maandagmiddag. Er wordt in ieder geval gewacht op het rapport van het Pieter Baan Centrum waar de man is onderzocht. Dat is naar verwachting eind november klaar. 

 • 20 November 2017 om 16:45

Voorbereiding bouw twee torens op Strijp-S Eindhoven van start

EINDHOVEN Deze week starten de eerste werkzaamheden voor de sanering van het terrein onder klimhal Monk op Strijp-S. Het zijn de eerste voorbereidingen voor de bouw van twee woontorens met samen 250 appartementen op deze locatie.

 • 20 November 2017 om 16:08

Fort vol gratis boodschappen; Marij Hessels uit Eindhoven spaart weer volop

EINDHOVEN - Het doel is om het record van 94 boodschappendozen te verbeteren. Marij Hessels uit de Achtse Barrier in Eindhoven spaart al bijna vijftien jaar zegels voor gratis boodschappenpakketten, om ieder jaar de voedselbank te verblijden met een groot aantal dozen en losse producten die mensen bij haar achterlaten.

 • 20 November 2017 om 15:51

Raaijmakers tweede op kieslijst PvdA Eindhoven

EINDHOVEN - Arnold Raaijmakers is de nummer twee op de kieslijst van de Eindhovense PvdA voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Raaijmakers is nu vice-fractievoorzitter in de Eindhovense gemeenteraad. 

 • 20 November 2017 om 15:32

Scooter belandt onder bus in Eindhoven, bestuurder raakt gewond

EINDHOVEN - Op de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven heeft maandagochtend rond 8.20 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een lijnbus. Daarbij raakte de bestuurder van de scooter gewond.

 • 20 November 2017 om 14:43

Rector Wiertz van Eckartcollege wordt schoolleider van school Den Bosch

EINDHOVEN - Jean Wiertz (58) is benoemd tot rector van het Sint-Janslyceum in Den Bosch. Wiertz is nu nog rector van het Eckartcollege in Eindhoven en Pleincollege Nuenen in Nuenen. 

 • 20 November 2017 om 14:29

Omstreden methode van verdelen huurwoningen in regio gestaakt

EINDHOVEN - Huurwoningen in de regio worden voorlopig niet meer toegewezen via het principe van 'eerste reageerder'. Dat besloten de woningbouwcorporaties na publicaties van deze krant waaruit blijkt dat de methode mogelijk fraudegevoelig is.

 • 20 November 2017 om 13:58

DLL uit Eindhoven breidt activiteiten uit in Oost-Europa

EINDHOVEN - Leasemaatschappij DLL breidt zijn activiteiten in Centraal- en Oost-Europa uit. Het wil daarvoor een samenwerking aangaan met Erste Group Bank AG uit Oostenrijk.

 • 20 November 2017 om 13:25

Regio gaat betalen voor Eindhovense topvoorzieningen (en andersom...)

SON EN BREUGEL - De negen gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) gaan maatschappelijke en culturele voorzieningen op termijn samen betalen. Dat staat in de nieuwe samenwerkingsagenda, die maandagmiddag gepresenteerd wordt.

 • 20 November 2017 om 13:20

PSV stoomt Arias klaar voor Excelsior-uit, Koopmans terug, Aboukhlal traint mee

Santiago Arias was zondagmiddag afwezig bij PEC-PSV en werkte maandagmorgen een individuele sessie af in Eindhoven. De verdediger kampte afgelopen week met liesklachten en wordt door PSV klaargestoomd voor Excelsior-uit, van aanstaande zondag. 

 • 20 November 2017 om 12:44

Oproep aan varkenshouders: dien planschade in

EINDHOVEN - Brabantse varkensboeren moeten massaal planschade-procedures starten in hun gemeenten. Die oproep doet de belangenvereniging POV, Producenten Organisatie Varkenshouderij. 

 • 20 November 2017 om 12:33

Jong PSV met voorhoede Mauro, Lammers, Gudmundsson tegen Jong FC Utrecht

Jong PSV speelt maandagavond de thuiswedstrijd op De Herdgang tegen Jong FC Utrecht. De ploeg krijgt aan een aantal spelers van PSV 1 bij de selectie en ook spelers die momenteel meetrainen bij de A-ploeg. 

 • 20 November 2017 om 11:13
โŒ