[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019ED - Eindhoven

Guus is voor heel Eindhoven goed: hotels volgeboekt en rinkelende kassa's

EINDHOVEN - Drie dagen trad Guus Meeuwis dit weekend op in het PSV-stadion. Wat is het Guus-effect op de binnenstad van Eindhoven?

 • 16 Juni 2019 om 18:45

Vlaams verkleedpartijtje in Eindhoven: Gedragen wij ons netter dan onze zuiderburen?

EINDHOVEN - Ontelbare tijgerprintjes, fluorescerende trainingsjasjes en andere foute outfits domineerden zaterdag het beeld bij de tweede Eindhovense editie van Kamping Kitschclub.

 • 16 Juni 2019 om 17:14

Guus is voor heel Eindhoven goed

EINDHOVEN - Drie dagen trad Guus Meeuwis dit weekend op in het PSV-stadion. Wat is het Guus-effect op de binnenstad van Eindhoven?

 • 16 Juni 2019 om 18:45

Vlaams verkleedpartijtje in Eindhoven

EINDHOVEN - Ontelbare tijgerprintjes, fluorescerende trainingsjasjes en andere foute outfits domineerden zaterdag het beeld bij de tweede Eindhovense editie van Kamping Kitschclub.

 • 16 Juni 2019 om 17:14

Vlaams verkleedfeestje in Eindhoven

EINDHOVEN - Ontelbare tijgerprintjes, fluorescerende trainingsjasjes en andere foute outfits domineerden zaterdag het beeld bij de tweede Eindhovense editie van Kamping Kitschclub.

 • 16 Juni 2019 om 17:14

Studenten TU/e trekken 300 belangstellenden naar congres over kunstmatige intelligentie

De Brainport-regio moet tot de wereldwijde koplopers behoren in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie. Aan dat doel wil het door studenten opgerichte Fruitpunch een grote bijlage leveren. Zaterdag hield de organisatie een symposium over het onderwerp, dat zo’n 300 belangstellenden naar de TU/e trok.

 • 16 Juni 2019 om 16:27

Hajraa Buitentoernooi: volleybal, bier en feesten

EINDHOVEN - Volleyballen, bier en feesten, de ingrediënten van het Hajraa Buitentoernooi, een groot grasvolleybaltoernooi. Het toernooi is dit weekend gehouden op sportpark de Hondsheuvel en het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven.

 • 16 Juni 2019 om 16:23

Eindhovenaar Van de Moosdijk wint tweede GP op rij

De 18-jarige motorcrosser Roan van de Moosdijk heeft in Kegums voor de tweede keer op rij de EMX250 gewonnen. De Eindhovenaar won beide manches en was zo, net als een week eerder in Rusland, de winnaar van de wedstrijd.

 • 16 Juni 2019 om 15:09

Jean-Pierre Isbouts uit Eindhoven heeft in Amerika succes met documentaires: 'making history' in de VS

EINDHOVEN - Cineast en historicus Jean-Pierre Isbouts uit Eindhoven maakte het in de VS. Hij scoorde met een Disney-biografie en werkte met filmsterren, zoals Morgan Freeman in zijn nieuwste docudrama over 'de mythe' van de Mona Lisa.

 • 16 Juni 2019 om 15:00

Ombouw oude Philips Bedrijfsschool in Eindhoven tot 442 woningen is heel gepuzzel

EINDHOVEN - In een rap tempo wordt de oude Philips Bedrijfsschool aan de Kastanjelaan in Eindhoven omgebouwd tot 442 woningen. Per dag worden er momenteel vijf opgeleverd. In oktober komen de eerste bewoners. Toch was er tijd voor een rondleiding.

 • 16 Juni 2019 om 11:00
Gisteren β€” 15 Juni 2019ED - Eindhoven

Voetballertjes op platte kar door Meerhoven

Een grootse huldiging, inclusief platte kar die door Meerhoven trok. Het was zaterdag feest voor de jeugdspelers van team Jo8-2 van voetbalclub DBS, twee weken nadat ze de KNVB beker wonnen.

 • 15 Juni 2019 om 22:21

Met de camper naar Guus Meeuwis

VELDHOVEN - Opmerkelijk veel campers staan er dit weekend geparkeerd bij Park & Ride Meerhoven. Ook hier blijkt Guus Meeuwis het toverwoord.

 • 15 Juni 2019 om 20:48

Mauro JΓΊnior en Maxi Romero genomineerd voor β€˜Golden Boy’

Twee PSV'ers zijn uitverkoren voor de zogeheten ‘Golden Boy Award 2019', een tamelijk prestigieuze verkiezing van de Italiaanse sportkrant Tuttosport. Mauro Júnior en Maxi Romero zitten bij de lijst van honderd talenten van 21 jaar en jonger. Opvallend genoeg staat Donyell Malen niet in het lijstje, terwijl juist hij dit seizoen is doorgebroken bij PSV.

 • 15 Juni 2019 om 20:46

De staat van het Brabantse platteland: De ballen van Franc drijven nu in de marge

Hoe houden we het snel veranderende platteland leefbaar? We schuiven aan bij boeren, burgers en andere betrokkenen bij het Brabantse buitengebied. Varkensboer Toon van der Heijden en ondernemer Erik Franc over knellende regelgeving.

 • 15 Juni 2019 om 20:00

Gemeente mag plaag processierups in Eindhovense buurt pas bestrijden als het al te laat is, bewoners de dupe

EINDHOVEN - Door een wet kon de gemeente Eindhoven pas op 7 juni beginnen met bestrijding van de processierups, toen de plaag al ondraaglijk was aan de Tilburgseweg-Oost. Nu zitten buurtbewoners onder de rode jeukende bulten, sommige mensen zijn zelfs al weken uit hun woning gevlucht. Daar komt nog eens bij dat de brandende haartjes, die in huizen naar binnen zijn gewaaid, voor rekening van de bewoners zelf zijn. ,,Er zitten hier nu meer processierupsen dan ooit”, zegt een woordvoerder van de gemeente.

 • 15 Juni 2019 om 18:22

Pegida-voorman belaagd bij actie rondom Al Fourqaan-Moskee in Eindhoven

EINDHOVEN - Een flyeractie van Pegida in Eindhoven heeft zaterdagmiddag niet lang geduurd. Nadat voorman Edwin Wagensveld werd belaagd door enkele jongeren werd hij vliegensvlug door de politie afgevoerd en in veiligheid gebracht. Wagensveld kreeg enkele klappen.

 • 15 Juni 2019 om 15:22

Het Voetstuk: het Guus-virus hangt in de lucht

HET VOETSTUK In de rubriek ‘Het voetstuk’ zet Sjoerd Marcelissen iemand die positief is opgevallen op een voetstuk. En iemand die negatief is opgevallen, laat hij eraf vallen. In pittige stukjes met een vleugje humor.

 • 15 Juni 2019 om 13:44

Lessen trekken uit de storm: 'Zwarte maar intrigerende dag voor het groen in Eindhoven’

EINDHOVEN - Nog altijd ligt Eindhoven bezaaid met omgewaaide bomen. Hoe kan het dat de zomerstorm alleen al in de stad ruim duizend bomen velde?

 • 15 Juni 2019 om 11:30

RHC zoekt verhalen achter de foto's: Rondleiding bij Campina in Eindhoven

EINDHOVEN - Fotograaf Frans van Mierlo liet zijn complete oeuvre na aan het Regionaal Historisch Centrum. Samen met lezers gaat het ED op zoek naar de verhalen achter de foto’s. Weet u meer over de foto? Meld het via foto@rhc-eindhoven.nl

 • 15 Juni 2019 om 11:00

Bomenexperts uit Eindhoven: 'Geld nodig voor boombeheer'

EINDHOVEN - Er moet meer geld worden vrijgemaakt voor fatsoenlijk bomenbeheer in Eindhoven. Ook moet er zo snel mogelijk een gedegen onderzoek komen naar bomen die na de storm van vorige week extra kwetsbaar zijn geworden.

 • 15 Juni 2019 om 10:18
❌