[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018ED - Eindhoven

Verdachten drugslab Eindhoven zwijgen in rechtszaak

DEN BOSCH - De rechtbank wordt niet veel wijzer van de mannen die betrokken zijn bij een groot drugslab in de Eindhovense Gaasbeekstraat. Ze houden hun kaken op elkaar.

 • 11 December 2018 om 16:35

Mansveld Groep neemt Elektrotechnisch Bureau Kwanten in Eindhoven over

EINDHOVEN - Mansveld Groep in Eindhoven neemt plaatsgenoot Elektrotechnisch Bureau Kwanten over. Alle 25 medewerkers van Kwanten kunnen per 1 januari overstappen naar Mansveld dat zo'n 380 medewerkers telt.

 • 11 December 2018 om 16:13

Verouden Wonen in Woensel Eindhoven stopt: 'Na zestig jaar is het mooi geweest’

EINDHOVEN - Verouden Wonen, een begrip in Woensel en verre omstreken, gooit de handdoek in de ring. Tot eind maart houdt de meubelzaak opheffingsuitverkoop.

 • 11 December 2018 om 12:39

Verouden Wonen in Woensel stopt: 'Na zestig jaar is het mooi geweest’

EINDHOVEN - Verouden Wonen, een begrip in Woensel en verre omstreken, gooit de handdoek in de ring. Tot eind maart houdt de meubelzaak opheffingsuitverkoop.

 • 11 December 2018 om 12:39

Bewoner Woenselse Poort krijgt 4,5 jaar cel en tbs na woningoverval en poging tot verkrachting van 94-jarige vrouw in Eindhoven

EINDHOVEN - Mohammed N. (42) uit Hoogeveen is dinsdag in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar en tbs met dwangverpleging voor het beroven en aanranden van een 94-jarige vrouw in Eindhoven. Dat gebeurde in maart in 2015. Diezelfde dag mishandelde hij twee mannen. De rechtbank Oost-Brabant legde de man eerder, in februari 2016, zes jaar gevangenisstraf op.

 • 11 December 2018 om 12:35

Adil A. over moordaanslag op Eindhovenaar in Staatsliedenbuurt: 'Ik moest schutters wegrijden’

EINDHOVEN - In het hoger beroep over de liquidatiezaak in de Staatsliedenbuurt eind 2012 heeft verdachte Adil A. dinsdagochtend gezegd dat hij niet tot de schutters behoorde.

 • 11 December 2018 om 12:24

Voetbalmuseum in Mierlo opent medio maart

MIERLO - Het voetbalmuseum in Mierlo komt er. Met financiële steun van de gemeente Geldrop-Mierlo. Mierlonaar Jos Lenssen hoopt zijn enorme verzameling voetbalspullen vanaf medio maart te kunnen tonen.

 • 11 December 2018 om 11:15

Weer zes mannen uit Eindhoven opgepakt na rellen tijdens demonstratie Kick Out Zwarte Piet

EINDHOVEN - De politie heeft dinsdagochtend zes Eindhovenaren gearresteerd die mogelijk betrokken waren bij de wanorde die ontstond tijdens de intocht van Sinterklaas op het Catharinaplein in Eindhoven. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging.

 • 11 December 2018 om 10:35

Milieuclubs halen onderste uit kan rond megastal Spoordonk

DEN BOSCH - Natuurmonumenten en de Brabantse Milieufederatie (BMF) halen het onderste uit de kan om te voorkomen dat er een megastal wordt gebouwd aan de Logtsebaan 2 in Spoordonk.

 • 11 December 2018 om 10:29

Theo Maassen uit Eindhoven kruipt in rol bankdirecteur in nieuwe VPRO-serie

EINDHOVEN - Eindhovenaar Theo Maassen en Anniek Pheiffer krijgen een rol in de nieuwe jeugdserie Zeven kleine criminelen die vanaf zondag 17 maart te zien is op NPO Zapp. De VPRO maakte maandag de cast bekend.

 • 10 December 2018 om 17:10

Draaiend Huis in Tilburg kan weer gaan draaien

TILBURG/EINDHOVEN - Het kunstwerk Draaiend Huis van de Eindhovense kunstenaar John Körmeling op een rotonde in Tilburg kan weer gaan draaien; de gemeenteraad stemde in met reparatie.

 • 11 December 2018 om 09:48

PSV wil in zware poule evenaring van negatief record voorkomen

Voorafgaand aan de huidige Champions League-campagne was al duidelijk dat PSV met FC Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur in een loodzware poule terecht was gekomen. De Eindhovenaren pakte in vijf duels maar één punt en kunnen daar dinsdagavond in Stadio Giuseppe Meazza nog iets aan toevoegen.

 • 11 December 2018 om 09:38

Sainsbury staat voor basisdebuut in Champions League bij PSV

Voor Australiër Trent Sainsbury staan alle seizoen op groen voor een basisdebuut in de Champions League. De 26-jarige centrale verdediger viel al eenmaal tijdens het toernooi in bij PSV en staat - ijs en weder dienende - dinsdagavond aan de aftrap bij Internazionale - PSV.

 • 11 December 2018 om 09:21

Voorlopig geen kip aan het spit bij slagerij Danny Megens aan de Woenselse Markt in Eindhoven

EINDHOVEN - De brand vorige week bij keurslager Danny Megens was snel onder controle, maar de schade is enorm.

 • 11 December 2018 om 07:00

Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: β€˜Iedereen begon dit seizoen op nul’

Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoogverwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.

 • 11 December 2018 om 06:31

Neos Eindhoven wil bestuur gaan inkrimpen

EINDHOVEN - De Eindhovense organisatie voor maatschappelijke opvang Neos gaat eind komend jaar verder met een eenhoofdige leiding. Een van de twee huidige plekken in de raad van bestuur van Neos verdwijnt dan. Dat blijkt uit een mededeling van de beide leden van de raad van bestuur, Pim Dijkstra en Ting Yu Chu, aan het personeel.

 • 11 December 2018 om 08:00

Voorlopig geen kip aan het spit bij slagerij Danny Megens

EINDHOVEN De brand vorige week bij keurslager Danny Megens was snel onder controle, maar de schade is enorm.

 • 11 December 2018 om 07:00

Van bijna niets naar bijna alles voor Pablo Rosario: β€˜Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen’

Wat een seizoen is het voor Pablo Rosario. Met 77 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en drie basisplaatsen in de eredivisie op zak begon hij in juni aan het nieuwe voetbaljaar bij PSV. Zonder druk of een hoog verwachtings patroon liet hij zich tussen de Zwitserse Alpen gelden bij het trainingskamp van zijn club. Vijf maanden later is de middenvelder international en vanavond speelt de 21-jarige Amsterdammer zijn zesde en voorlopig laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. ,,Ik wil nu een seizoen lang blijven spelen”, benadrukte hij gisteren in Italië.

 • 11 December 2018 om 06:31

Sigaar uit eigen doos voor COPD-patiΓ«nt, nog maar 70 behandelingen fysiotherapie vergoed

EINDHOVEN - Patiënten met de longziekte COPD krijgen vanaf 2019 maximaal zeventig behandelingen van een fysiotherapeut per jaar vergoed uit de basisverzekering. Nu moeten zij de eerste twintig behandelingen nog zelf betalen en krijgen pas daarna vergoeding. Bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut verbetert de longfunctie.

 • 11 December 2018 om 06:30

Ongeslagen reeks Jong PSV ten einde, Cambuur ondanks treffer Gakpo te sterk

Jong PSV heeft na drie overwinningen en een gelijkspel weer eens verloren in de Keuken Kampioen Divisie. De Eindhovenaren, die het laatste halfuur met tien man speelden, gingen met 1-2 onderuit tegen sc Cambuur. Cody Gakpo maakte de treffer voor Jong PSV.

 • 10 December 2018 om 19:30
❌