[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019ED - Eindhoven

Brabantia snelt via Joao naar winst op Best Vooruit

Brabantia heeft drie uiterst belangrijke punten bij weten te schrijven. Tegen Best Vooruit werd het 2-1.

 • 18 April 2019 om 23:16

SV Someren/NWC haalt flink uit tegen Nooit Gedacht

Op bezoek in Geffen, het thuisdorp van Nooit Gedacht, hebben de vrouwen van SV Someren/NWC een overtuigende overwinning geboekt. Al na een kwartier stonden de bezoekers met 0-2 voor door twee treffers van Lotte van Mourik.

 • 18 April 2019 om 23:04

StΓ©phane Kox trekt zich terug uit W Series

Stéphane Kox heeft zich teruggetrokken uit de W Series. De Eindhovense autocoureur was één van de vier reserves. Kox (25) heeft zich afgemeld om zich volledig te kunnen focussen op andere races die haar te wachten staan.

 • 18 April 2019 om 21:54

StΓ©phane Kox trekt zich terug van W Series

Stéphane Kox heeft zich teruggetrokken van de W Series. De Eindhovense autocoureur was één van de vier reserves.

 • 18 April 2019 om 21:54

Waarderingssubsidie 1000 euro gemeente Eindhoven voor zeven buurtinitiatieven

EINDHOVEN - Zeven buurtorganisaties hebben donderdagavond de Waarderingssubsidie van de gemeente Eindhoven gekregen. In het gebouw TAQ op Strijp-T van hightech bedrijf Settels Savenije reikte wethouder Yasin Torunoglu de cheques ter waarde van 1000 euro uit.

 • 18 April 2019 om 21:00

ZVV Eindhoven stapt vrijwillig uit eredivisie

Voor de zaalvoetballers van ZVV Eindhoven is de competitie onverwachts voorbij. De Eindhovenaren zouden volgende week vrijdag aan de nacompetitie voor handhaving in de eredivisie beginnen met een uitduel bij eerstedivisionist Scaga’66. Het bestuur van ZVV besloot echter om het eerste team vrijwillig terug te trekken uit de nacompetitie, waardoor degradatie naar de eerste divisie een feit is.

 • 18 April 2019 om 19:29

Jeslynn Kuijpers vooraf aan PSV-Ajax: β€˜De druk ligt net zozeer bij ons’

‘Kom op! Zet door! Pak de bal af!’ In haar werk voor de PSV Foundation, waarbij ze deze donderdag voetbaltraining geeft aan een klein groepje aanstaande brugklassers, is Jeslynn Kuijpers bijna net zo fanatiek als wanneer ze zelf op het veld staat. De Tilburgse is pas 23 maar al een van de oudgedienden bij PSV.

 • 18 April 2019 om 19:23

TSS vanuit Eindhoven verder de wereld in met zonne-energiesystemen dankzij groeikapitaal

EINDHOVEN - TSS4U in Eindhoven is internationaal actief met zonne-energiesystemen. Met steun van Aletra Capital Partners wil het zijn mondiale ambities realiseren.

 • 18 April 2019 om 19:00

WK Ierse dans in Veldhoven: iedereen een medaille

VELDHOVEN - Deze dagen in Veldhoven: zwaaiende, zwierende en soms hoog geheven benen. In conferentiecentrum Koningshof vindt het Wereldkampioenschap Ierse Dans plaats.

 • 18 April 2019 om 18:47

Drukke avondspits rond Eindhoven door 'paasuittocht’

EINDHOVEN - Door het naderende paasweekend is het op veel snelwegen veel drukker dan anders op donderdag. Rond 17.00 uur stond er volgens Rijkswaterstaat al ruim 375 kilometer file. De dienst spreekt van een paasuittocht. Van en naar Eindhoven staat het verkeer vast, met name tussen Eindhoven/Knooppunt Ekkersrijt en Veghel.

 • 18 April 2019 om 17:32

Ongezeglijke verdachte uit Eindhoven vindt alsnog advocaat

DEN BOSCH - Een Eindhovense verdachte laat zich niet veel zeggen en praat zelf des te meer.

 • 18 April 2019 om 17:29

PSV respecteert β€˜lentepauze’ na opgelegd KNVB-besluit

PSV conformeert zich aan de door de KNVB opgelegde wijziging van het competitie-programma. Dat laat manager perszaken Thijs Slegers namens de club weten. De club richt zich op het winnen van de laatste vier wedstrijden in de eredivisie.

 • 18 April 2019 om 16:58

Eindhovense basketbalclub Almonte vreest leegloop

EINDHOVEN - De Eindhovense basketbalclub Almonte vreest dat een gedwongen verhuizing naar de Achtse Barrier de club fataal zal worden.

 • 18 April 2019 om 16:54

Ervaren oud-prof Peter Uneken wordt de nieuwe trainer van Jong PSV

Peter Uneken (47) is met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Jong PSV. De ervaren oud-prof was al assistent bij het elftal, waar hij het stokje overneemt van Dennis Haar.

 • 18 April 2019 om 15:51

Tom Heezius uit Eindhoven bij wereldtop skileraren

EINDHOVEN - Tom Heezius (25) behaalde zijn Staatliche in Oostenrijk, ’s werelds hoogst haalbare skicertificaat. Het lijkt makkelijk, een paar keer slalommen op de piste en je mag jezelf skileraar noemen. Niets is minder waar.

 • 18 April 2019 om 15:13

Paasweekend van de waarheid voor FC Eindhoven: β€˜Het is aan- of afhaken’

De zure nederlaag tegen Roda JC (1-2) hakte er flink in bij FC Eindhoven, dat (tijdelijk) afstand moest doen van de o zo gekoesterde play-offplek. Winnen van directe concurrent SC Cambuur (vrijdag) en uit bij buurman Helmond Sport (maandag) is noodzaak.

 • 18 April 2019 om 14:11

Luckassen keert in de zomer terug bij PSV

Derrick Luckassen keert na het seizoen terug bij PSV. De centrale verdediger werd dit seizoen uitgeleend aan het Duitse Hertha BSC, dat een koopoptie bedong.

 • 18 April 2019 om 14:28

Derrick Luckassen keert na verhuur aan Hertha terug naar PSV

Derrick Luckassen keert na het seizoen terug bij PSV. De centrale verdediger werd dit seizoen uitgeleend aan het Duitse Hertha BSC, dat een koopoptie bedong.

 • 18 April 2019 om 14:28

Speelweekend van de waarheid voor FC Eindhoven: β€˜Het is aan- of afhaken’

De zure nederlaag tegen Roda JC (1-2) hakte er flink in bij FC Eindhoven, dat (tijdelijk) afstand moest doen van de o zo gekoesterde play-offplek. Winnen van directe concurrent SC Cambuur (vrijdag) en uit bij buurman Helmond Sport (maandag) is noodzaak.

 • 18 April 2019 om 14:11

Supportersvereniging PSV over noodplan competitieslot: β€˜Houd rekening met supporters’

De KNVB is in verlegenheid gebracht door de goede prestaties van Ajax in Europa, die de competitieplanning in het wiel rijden. De voetbalbond heeft de eredivisieclubs donderdagmiddag uitgenodigd voor overleg. Meerdere oplossingen zijn denkbaar, waaronder een later competitieslot.

 • 18 April 2019 om 13:57
❌