[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 17 Januari 2018ED - Eindhoven

Brands speurt wel, maar wil dit PSV vooral bij elkaar houden

Elk jaar is de nieuwjaarsreceptie van PSV een moment om de directeur voetbalzaken even aan de tand te voelen over de plannen in transfermaand januari.

 • 17 Januari 2018 om 09:59

Meeste vuurwerkschades dit jaar in Geldrop-Mierlo

EINDHOVEN/HELMOND - Steeds meer prullenbakken, putdeksels, verkeersborden en bankjes komen ongeschonden de jaarwisseling door. Maar tegenover dalende schades in de meeste gemeenten, staat een flinke onkostenpost voor de gemeente Geldrop-Mierlo.

 • 17 Januari 2018 om 09:46

Nieuwe Eindhovense raad beslist pas over zorgkosten

EINDHOVEN - De beslissing over maatregelen om de kosten van de zorg in Eindhoven te beteugelen, kan pas door de nieuwe gemeenteraad worden genomen. De kwestie is zo complex dat het huidige college van B en W die klus niet voor de verkiezingen kan klaren, aldus de Eindhovense zorgwethouder Renate Richters van GroenLinks.

 • 17 Januari 2018 om 09:40

Parochiebestuur Sint Joris: beelden horen niet bij monument Gerarduskerk Eindhoven

EINDHOVEN - Mag een eigenaar van een gemeentemonument als de Gerarduskerk in Stratum zomaar altaren en beelden weghalen? Het parochiebestuur Sint Joris vindt dat het daar het volste recht toe heeft. De erfgoedcommissie van de gemeente Eindhoven denkt daar heel anders over.

 • 17 Januari 2018 om 09:33

Groepskostuums zijn erg populair

REGIO - Veel jongeren kiezen samen met hun vriendengroep één carnavalskostuum. ,,Vorig jaar waren we als Mexicanen, met één Donald Trump."

 • 17 Januari 2018 om 09:25

Politiek akkoord met nieuwbouw van Labrehuis in Eindhoven

EINDHOVEN - Neos kan ervan uitgaan dat de gemeenteraad komende week instemt met de bouw van een nieuw Labrehuis voor (ex)daklozen aan de Boutenslaan. De meeste partijen vinden dat Neos en de gemeente genoeg doen om de zorgen van buurtbewoners weg te nemen.

 • 17 Januari 2018 om 09:14

Modeontwerpster Emily Hermans roemt de voordelen van Eindhoven

EINDHOVEN - Ze kan met een tractor rijden, weet veel van metal, stapt graag op een skateboard, maar is eerst en vooral modeontwerpster, al vijftien jaar lang. Het jubileum wordt gevierd met een fiks (foto)boek. Een gesprek met MLY, oftewel Emily Hermans.

 • 17 Januari 2018 om 08:55

Valkenswaard ontwaakt in witte wereld, Helmond in de regen

VALKENSWAARD / HELMOND - Wat de weersomstandigheden betreft, is het een aparte ochtend in deze regio. Zo zagen Valkenswaardse inwoners sneeuw op de straat liggen, terwijl het in Helmond op woensdag onweerde en er daarnaast regen viel.

 • 17 Januari 2018 om 08:03

Automobilist botst tegen boom in Eindhoven, bestuurder ongedeerd

EINDHOVEN - Op de kruising van de Welschapsedijk, Zeelsterstraat en Noord Brabantlaan in Eindhoven is dinsdagavond een automobilist op een boom gebotst. De zwaar beschadigde wagen is weggesleept.

 • 17 Januari 2018 om 07:41

PSV verbiedt roken volgend jaar ook in het Philips Stadion

PSV wil het eigen Philips Stadion vanaf 1 juli 2019 compleet rookvrij hebben. De club kondigde gisteren bij de nieuwjaarsreceptie al aan dat roken op trainingscomplex De Herdgang nog dit jaar vanaf 1 juli wordt verboden.

 • 17 Januari 2018 om 06:20

Lokale politici nog wat onwennig aan de slag met social media voor gemeenteraadsverkiezingen

REGIO - Meer dan ooit spelen sociale media een rol in de strijd om de kiezer. En met de gemeenteraadsverkiezingen op komst liggen er ook kansen voor lokale partijen. ,,Met vijfhonderd euro ben je al onderweg."

 • 17 Januari 2018 om 03:00

Middelbare scholen zetten schoorvoetend social media in bij strijd om nieuwe leerlingen

REGIO - De slag om de nieuwe leerlingen is weer losgebrand. Veel middelbare scholen houden de komende tijd open dagen. Maar ze begeven zich ook vaker online, op platforms als YouTube, Facebook en Instagram.

 • 17 Januari 2018 om 03:00

Motor-Z in Eindhoven in รฉรฉn klap alles kwijt na ramkraak

EINDHOVEN - Motor-Z, de boetiek met werkplaats aan het Celsiusplein waar medewerkers hun dagbesteding volgen, is weer open. Zaterdag beleefde eigenaar Seth Kox een gitzwarte dag toen zijn motorzaak doelwit was van een ramkraak.

 • 17 Januari 2018 om 03:00

Kinderen van 10 tot 14 jaar gaan PSV en Philips adviseren over toekomst stadion

PSV en Philips laten zich de komende jaren adviseren door een zogeheten Kinder Innovatie Raad. Daarin nemen tien kinderen van 10 tot 14 jaar plaats, die de voetbalclub en het technologieconcern raad gaan geven om het stadion van de toekomst in te kunnen richten.

 • 17 Januari 2018 om 00:57
Gisteren โ€” 16 Januari 2018ED - Eindhoven

Philips Stadion krijgt van PSV en Philips nieuw logo

Philips en PSV introduceerden dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van PSV een nieuw logo voor het Philips Stadion. De voetbalclub en het technologieconcern vonden dat het oude logo verouderd was en toe was aan een nieuw jasje.

 • 16 Januari 2018 om 23:28

Veel interesse voor PSV-aanvaller Albert Gudmundsson

Met drie goals in de interland tegen Indonesië zette Albert Gudmundsson zich deze week op de kaart bij en in IJsland. De 20-jarige PSV'er kreeg in de eredivisie nog maar zeven minuten speeltijd (verdeeld over vier invalbeurten), maar is al wel international bij de WK-ganger.

 • 16 Januari 2018 om 22:32

100.000 euro subsidie van gemeente Eindhoven voor PSV-Foundation

EINDHOVEN - De gemeente Eindhoven heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat ze 100.000 euro subsidie steekt in een maatschappelijke stichting van PSV. Deze PSV Foundation gaat van het sportpark van de noodlijdende voetbalclub Tongelre in een 'spilcentrum' maken, onder de naam 'PSV Foundation Academy'.

 • 16 Januari 2018 om 22:30

Drempel en 30-kilometerzone op gevaarlijke kruising Wal in Eindhoven

EINDHOVEN - De kruising Bilderdijklaan/Wal krijgt 2 stevige, vaste drempels. Die moeten het autoverkeer dat de stad uitrijdt zodanig afremmen dat het voor fietsers veiliger wordt om over te steken. Dat heeft het college van B en W dinsdag besloten.

 • 16 Januari 2018 om 19:59

Officier eist taakstraf voor gooien met bierglas op feestje Eindhoven, student (22) liep oogschade op

DEN BOSCH/EINDHOVEN - Een Eindhovense student die een medestudent met een bierglas verwondde, moet volgens de officier van justitie 240 uur taakstraf krijgen en 23.000 euro schade vergoeden.

 • 16 Januari 2018 om 19:12

Drempel en 30 km-zone op gevaarlijke kruising Wal in Eindhoven

EINDHOVEN - De kruising Bilderdijklaan/Wal krijgt 2 stevige, vaste drempels. Die moeten het autoverkeer dat de stad uitrijdt zodanig afremmen dat het voor fietsers veiliger wordt om over te steken. Dat heeft het college van B en W dinsdag besloten.

 • 16 Januari 2018 om 19:59
โŒ