[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 21 Oktober 2018ED - Deurne e.o.

Geldrop moet genoegen nemen met gelijkspel

Geldrop moest zaterdag genoegen nemen met een gelijkspel tegen Chévremont: 1-1. Mark Werts maakte zijn vijfde treffer van het seizoen.

 • 21 Oktober 2018 om 09:25
OuderED - Deurne e.o.

Gillend door de bossen tijdens spooktocht in Someren

SOMEREN - Een kleine twintig jaar is het vaste prik in de herfstvakantie: de traditionele spooktocht van Jeugdcomité Someren. In kleine groepjes trokken 87 leerlingen uit groep 7 en 8 vrijdagavond de bossen in om zich de stuipen op het lijf te laten jagen door evenzoveel 'spoken'. Het ED mocht mee met acht dappere meiden van OBS de Ranonkel en SBO de Brigantijn.

 • 19 Oktober 2018 om 22:53

Automobiliste gewond na ongeval in Ommel

OMMEL - Op de Aaweg in Ommel is vrijdagmiddag rond 16.45 uur een automobiliste gewond geraakt bij een ongeval.

 • 19 Oktober 2018 om 17:51

Belangrijke wijzigingen in de ED-nieuwsapp

EINDHOVEN - Met de komst van de nieuwe app van het ED vanaf 18 oktober is de indeling van de regio's aangepast. Hieronder in het kort de wijzigingen in de structuur. Zoals u ziet is een aantal gemeenten in de nieuwe app gebundeld op één pagina.

 • 18 Oktober 2018 om 13:51

Huizen boven de vraagprijs verkocht? Niet in Oost-Brabant

In de regio Oost-Brabant betaalde de huizenkoper vorig jaar iets minder dan de vraagprijs voor zijn woning. In Oirschot en Bergeijk was het verschil het grootst. Daar werd 4,3 procent minder betaald dan gevraagd werd. Dat blijkt uit onderzoek van het CBS en het Kadaster over 2017.

 • 18 Oktober 2018 om 10:10

Hagelschade van staldak in Someren moet vergoed worden

SOMEREN - Interpolis moet de totale kosten van hagelschade aan de daken van een Somerense varkenshouder terugbetalen. De verzekeraar wilde 25 procent uitkeren omdat de asbestdaken versleten zouden zijn, maar dat werd volgens de rechter niet aangetoond.

 • 17 Oktober 2018 om 19:00

Hagelschade Somerens staldak moet vergoed worden

Interpolis moet de totale kosten van hagelschade aan de daken van een Somerense varkenshouder terugbetalen. De verzekeraar wilde 25 procent uitkeren omdat de asbestdaken versleten zouden zijn, maar dat werd volgens de rechter niet aangetoond.

 • 17 Oktober 2018 om 19:00

Son en Breugel zamelt meeste gft-afval in; hoe zit het in jouw gemeente?

Inwoners van de gemeente Son en Breugel verzamelden in 2017 het meeste groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) van alle gemeenten in Zuidoost-Brabant. Per persoon werd dat jaar in die gemeente 185 kilo gft-afval ingezameld. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekendmaakte.

 • 17 Oktober 2018 om 10:55

Raad van State achter verbod op uitbreiding: Someren wint zaak tegen Sonnemans

In de hoog opgelopen strijd tussen ondernemer Sonnemans en de gemeente Someren heeft de eerste gisteren een gevoelige klap opgelopen.

 • 17 Oktober 2018 om 10:51

Stage tussen de Astense pompoenen

ASTEN - De Pompoendagen trekken niet alleen veel bezoekers, ook leerlingen offeren hun herfstvakantie graag op voor een stage bij Museum Klok en Peel in Asten.

 • 16 Oktober 2018 om 21:17

OndernemerscafΓ© Deurne: 'Nieuwe bouwcrisis op komst'

DEURNE - ,,Een nieuwe crisis in de bouwsector gaat er onherroepelijk komen.'' Eigenaar Piet-Hein Maas van Wijnen Bouw sluit op dinsdagavond het ondernemerscafé in Deurne af met deze sombere voorspelling.

 • 16 Oktober 2018 om 23:44

Nieuw Thais restaurant strijkt neer in Deurne

DEURNE - Nog niet zo lang geleden werd er Italiaans ijs bereid, maar sinds deze week zal het er stukken heter (en vooral pittiger) aan toe gaan in de Deurnese Molenstraat. In het voormalige pand van ijssalon Italia opende Krata Thai dinsdag voor het eerst de deuren.

 • 16 Oktober 2018 om 18:57

Echtpaar Van Mierlo uit Someren-Heide 40 jaar actief in de muziek

SOMEREN-HEIDE - Bij Muziekvereniging Someren-Heide is het echtpaar Willie en Mariëtte van Mierlo gehuldigd vanwege hun 40-jarig lidmaatschap van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

 • 16 Oktober 2018 om 16:32

13.000 euro aan bierdoppen in Someren

SOMEREN - Tijdens OJC Comeet Outdoor, het festival in Someren dat zondag in het teken stond van de bierdoppen, hebben de broers Eduard en Marius Wijlaars bekendgemaakt dat ze 13.000 euro storten aan goede doelen.

 • 16 Oktober 2018 om 16:09

Nieuwe club in oprichting: Zakkensmijters Walsberg

DEURNE - Hype uit Amerika waait over naar Deurne Walsberg: zakjes met mais naar een bord smijten, die met een beetje geluk in een gat vallen. In Deurne Walsberg worden voorbereidingen getroffen om een vereniging op te richten van beoefenaars van deze sport.

 • 16 Oktober 2018 om 15:30

Altijd zomertijd of altijd wintertijd?

EINDHOVEN - De Tweede Kamer weet zich geen raad met afschaffing van de zomer- of wintertijd. Wat wilt u eigenlijk: weg met de zomertijd of stoppen met de wintertijd? Liever langere zomeravonden of bent u wel klaar met de halfjaarlijkse verstoring van ons bioritme? En wat zijn de gevolgen voor u van het verzetten van de klok? Het ED peilt de mening.

 • 16 Oktober 2018 om 14:41

Na zestig jaar nog steeds plezier in zingen bij koor uit Liessel

LIESSEL - De Liesselse zangvereniging Una Sono bestaat zestig jaar en viert dat met een groot jubileumconcert 'The Sound of Musical' op zaterdag 3 november.

 • 16 Oktober 2018 om 13:52

Dorpsquiz Someren-Eind: Moord oplossen bij Kwisum in 't Eind

SOMEREN-EIND - Groepjes mensen in zomerkleding lopen zwaaiend met zaklampjes door het centrum van Someren-Eind. De gasten op de terrassen weten dan nog niet dat er een moord is gepleegd in het dorp. Geen politie op de been, wel deelnemers van Kwisum 2018; ‘Flikken Dend’.

 • 16 Oktober 2018 om 10:15

Verschillen groot in fietsenland: Prijzen verzekeringen in de regio lopen sterk uiteen

EINDHOVEN - Of het nu gaat om de modernste e-bike of een klassieke omafiets, de consument die zijn tweewieler wil verzekeren doet er verstandig aan goed uit te zoeken welke verzekering de voordeligste is. Verzekeraars hanteren verschillende tarieven, ook afhankelijk van waar je woont. En die tarieven roepen her en der vragen op.

 • 16 Oktober 2018 om 06:00

Onalledaags toneelstuk over betaalde seks moet aanzetten tot gesprek

DEURNE - Geld verdienen met seks. Keur jij het goed? Het is een van de prikkelende vragen waarmee Toneelgroep LEV hoopt mensen aan het denken te zetten.

 • 16 Oktober 2018 om 08:15
❌