[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Deurne e.o.

Bizzey wordt bekogeld met bier in Deurne en stopt na drie minuten met optreden

DEURNE - Hiphopartiest Bizzey heeft zijn optreden in de Metro in Deurne zaterdagavond na drie minuten beëindigd. Aanleiding was dat vanuit het publiek met een glas bier naar hem werd gegooid.

 • 11 November 2018 om 12:01

Deurne Wittut is geen avondje kletsen

DEURNE - Ruim 2500 deelnemers, verdeeld over 117 teams, waren zaterdagavond druk in de weer met alle vragen en opdrachten van Deurne Wittut. De inzet van team ‘Bij ons mam’ tijdens de derde editie van de Deurnese dorpsquiz was een plek in de top-tien.

 • 11 November 2018 om 09:13

Werkgroep Behoud de Peel in Deurne: stikstofbeleid moet anders

DEURNE - De Nederlandse stikstofregels moeten op last van Europa aangescherpt. Mede - of vooral - dankzij Werkgroep Behoud de Peel uit Deurne. ,,Het beleid moet nu echt anders”, zegt voorzitter Wim van Opbergen.

 • 9 November 2018 om 09:31

Somerense schrijver Cees Verhagen: β€˜Jan Kwint ging niet meer uit ’t hoofd’

SOMEREN - De Somerense schrijver Cees Verhagen kon pas helder denken toen het boek af was.

 • 6 November 2018 om 22:01

Rob Geurts is student Γ©n vrijwilliger: β€˜Plezier staat bij mij voorop’

Rob Geurts (19) is student en in zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij handbalvereniging De Sprint in Deurne. Daar is hij penningmeester.

 • 4 November 2018 om 08:00

Geldboete en gebiedsverbod voor PSV-fan die verstandelijk beperkte Ritchie sloeg

EINDHOVEN -De 45-jarige PSV-fan die na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal een verstandelijk beperkte supporter van Feyenoord sloeg, moet het slachtoffer een geldboete betalen van 750 euro. Ook krijgt hij een gebiedsverbod van twee jaar. Dat maakte de politierechter vrijdag bekend. De PSV-fan kon niet verkroppen dat een Feyenoord-supporter samen met een vriend stond te juichen om de overwinning van de Rotterdamse club.

 • 2 November 2018 om 12:43

Geldboete en gebiedsverbod voor PSV-fan die verstandelijk beperkte jongen sloeg

EINDHOVEN -De 45-jarige PSV-fan die na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal een verstandelijk beperkte supporter van Feyenoord sloeg, moet het slachtoffer een geldboete betalen van 750 euro. Ook krijgt hij een gebiedsgebod van twee jaar. Dat maakte de politierechter vrijdag bekend. De PSV-fan kon niet verkroppen dat een Feyenoord-supporter samen met een vriendje stond te juichen om de overwinning van de Rotterdamse club.

 • 2 November 2018 om 12:43

Wethouder Veldhoven over budgetplafonds: β€˜Grootste probleem is en blijft rijkskorting’

VELDHOVEN - Circa de helft van de regiogemeentes wil net als Eindhoven budgetplafonds invoeren. De Veldhovense zorgwethouder Mariënne van Dongen (Gemeente Belangen Veldhoven) ziet er niets in. Het ED sprak met haar.

 • 2 November 2018 om 07:30

Wethouder Veldhoven: β€˜Grootste probleem is en blijft rijkskorting’

VELDHOVEN - Circa de helft van de regiogemeentes wil net als Eindhoven budgetplafonds invoeren. De Veldhovense zorgwethouder Mariënne van Dongen (Gemeente Belangen Veldhoven) ziet er niets in. Het ED sprak met haar.

 • 2 November 2018 om 07:30

Gemeenten vinden dat rijk moet mee betalen aan opruimen drugsafval

EINDHOVEN - De kosten voor het opruimen van drugsafval moeten weer deels door het Rijk worden vergoed. Dat schrijven gemeenten en een aantal landelijke organisaties aan de Tweede Kamer. De rekening voor het opruimen van de gedumpte vaten en jerrycans met chemicaliën kan oplopen tot tienduizenden euro’s per keer. De grondeigenaar moet betalen, in de meeste gevallen een gemeente.

 • 1 November 2018 om 07:00

Belangrijke wijzigingen in de ED-nieuwsapp

EINDHOVEN - Met de komst van de nieuwe app van het ED vanaf 18 oktober is de indeling van de regio's aangepast. Hieronder in het kort de wijzigingen in de structuur. Zoals u ziet is een aantal gemeenten in de nieuwe app gebundeld op één pagina.

 • 18 Oktober 2018 om 13:51

Someren: Wie Audi Q7 rijdt, kan ook dwangsom betalen

DEN HAAG/SOMEREN - De gemeente Someren vindt het niet geloofwaardig dat voormalig varkenshouder Bram van den Broek en zijn vrouw uit Lierop geen dwangsom van 345.000 euro aan de gemeente kunnen betalen. ,,Ze zitten echt niet krap'', zei advocaat voor de gemeente Franc Pommer vrijdag voor de Raad van State in Den Haag.

 • 13 Juli 2018 om 17:03

Examenstress wegfeesten in de zon: scholieren verkiezen vliegtuig boven bus

EINDHOVEN - De centrale hal van Eindhoven Airport lijkt deze dagen af en toe net het middelbare schoolplein. Honderden leerlingen laten de examenstress achter zich en vertrekken naar de zon. Het vliegtuig is daarbij veruit het populairste vervoersmiddel.

 • 4 Juni 2018 om 14:00

Diefstal en inbraak op landgoed Kraneven in Ommel

OMMEL - De buitenlandse werknemers die op recreatiepark Prinsenmeer wonen trekken volk aan waarop de gasten van het naastgelegen landgoed Kraneven niet zitten te wachten. Ze kamperen in de omliggende bossen, doen daar hun behoefte en de laatste tijd wordt er zelfs ingebroken in de chalets op het landgoed aan de Kranenvenweg.

 • 25 Mei 2018 om 11:44

Expo’s Cacaofabriek in Helmond meer zichtbaar maken

HELMOND- Julienne Tullemans van de Cacaofabriek wil door de koppeling met onder meer muziek en films meer publiek interesseren voor beeldende kunst. 'Reinbert de Leeuw gaat Satie spelen, hoe mooi is dat?!'

 • 19 Maart 2018 om 14:57

Welke partij kiest u? Doe de ED Kieswijzer

EINDHOVEN - Om kiezers hulp te bieden bij het maken van een keuze voor de nieuwe gemeenteraad in hun woonplaats, heeft het Eindhovens Dagblad een Kieswijzer gemaakt. De Kieswijzer is voor iedereen gratis te raadplegen via deze pagina.

 • 20 Februari 2018 om 14:12
❌