[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 April 2018ED - Cranendonck e.o.

Veel festiviteiten tijdens Koningsdag in Heeze, Leende en Sterksel

HEEZE - De feestelijkheden rond Koningsdag in Heeze beginnen donderdag om 20.00 uur met de Koningsnachtveiling. Samen met het Oranjecomité houdt Tamboerkorps Net Als Toen een goederen- en dienstenveiling in dorpshuis 't Perron.

 • 23 April 2018 om 13:31

Brand Strabrechtse Heide zorgt voor flinke schade aan de natuur

HEEZE - De grote brand die zaterdagmiddag woedde op de Strabrechtse Heide heeft flinke schade aangericht aan de natuur. Dat meldt boswachter Erik Schram van Staatsbosbeheer.

 • 23 April 2018 om 13:15

OM wil werkstraf voor dodelijk ongeluk Bergeijk

DEN BOSCH - Hoewel een Belgische dakdekker uiteraard niet van plan was vorige zomer een man net buiten Bergeijk dood te rijden, heeft hij er wel aanmerkelijke schuld aan, zo vindt het Openbaar Ministerie. Ze eist dat Leslie T. de maximale werkstraf krijgt.

 • 23 April 2018 om 10:56
Gisteren โ€” 22 April 2018ED - Cranendonck e.o.

Grote natuurbrand op Strabrechtse Heide in Heeze, ongeveer 5 hectare heide verloren gegaan

HEEZE - Op de Strabrechtse Heide heeft zaterdagmiddag een flinke natuurbrand gewoed. De rookwolken waren tot in de wijde omtrek te zien. Rond 16.30 uur was de brand meester. Er is ongeveer 5 hectare heide verloren gegaan.

 • 21 April 2018 om 15:28

Herinneringen ophalen tijdens de oldtimerbeurs in Budel: 'Vooral de sfeer spreekt ons aan'

BUDEL - Speuren naar antieke motor- of brommeronderdelen, het delen van sleutelervaringen én het ophalen van nostalgische herinneringen. Het kon zondag allemaal tijdens de jaarlijkse internationale oldtimerbeurs in Budel.

 • 22 April 2018 om 16:46

Grote natuurbrand op Strabrechtse Heide in Heeze, ongeveer 10 hectare heide verloren gegaan

HEEZE - Op de Strabrechtse Heide heeft zaterdagmiddag een flinke natuurbrand gewoed. De rookwolken waren tot in de wijde omtrek te zien. Rond 16.30 uur was de brand meester. Volgens de brandweer is er ongeveer 10 hectare heide verloren gegaan.

 • 21 April 2018 om 15:28
OuderED - Cranendonck e.o.

Fietser vaker betrokken bij ongeluk: wordt het onveiliger in Zuidoost-Brabant?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00

Fietser vaker betrokken bij ongeval; wordt het onveiliger op de weg?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00

Nieuwe college Cranendonck bekend: VVD, CDA en Pro6

BUDEL - Na korte maar intensieve onderhandelingen is het nieuwe college van B en W van Cranendonck bekend: Marcel Lemmen (VVD), Frits van der Wiel (Pro6) en Frans Kuppens (CDA).

 • 20 April 2018 om 18:46

Taskforce: Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland: Je weet niet wat je niet ziet

DEN BOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Taskforce (deel 2): Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen dezelfde cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland (deel 1): Je weet niet wat je niet ziet

DEN BSOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Leende krijgt volgend jaar zijn langverwachte ambulancepost

LEENDE - Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar de GGD en de gemeente Heeze-Leende zijn eruit: volgend jaar wordt in Leende, pal naast de brandweerkazerne aan het Biesven, een ambulancepost gebouwd. De ingebruikname is gepland voor eind 2019.

 • 20 April 2018 om 13:33

Lintjes inleveren na overlijden; wie heeft hier ervaring mee?

EINDHOVEN - Koninklijke onderscheidingen behorend bij de Orde van Oranje-Nassau en de Orde van de Nederlandse Leeuw moeten na overlijden van de drager weer ingeleverd worden.

 • 20 April 2018 om 11:57

Oproep: Overlast van katten

EINDHOVEN - In het Eindhovense Bonifaciuspark zijn de botten gevonden van meerdere katten die waarschijnlijk gedood zijn. Mensen die katten en honden doden of vergiftigen komt vaker voor. Door mensen die zich boos maken over de overlast van uitwerpselen bijvoorbeeld. Daarom doet het ED een oproep.

 • 20 April 2018 om 11:27

Man komt om bij ernstig ongeluk met Budelse vrachtwagen in Weert

WEERT - Bij een ernstig verkeersongeval op de Kempenweg in Weert is donderdagmiddag de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. Dat meldt De Limburger. Bij het ongeluk was een vrachtwagen uit Budel betrokken.

 • 19 April 2018 om 22:20

Willen Brabantse restauranthouders wel van kortingsacties af?

EINDHOVEN - Restaurantacties als die van de Albert Heijn en Restaurant Week zouden voor de gelegenheden in z’n totaliteit te weinig opleveren. En het actiepubliek zou vervelend zijn. In Brabant zijn de meningen daarover verdeeld.

 • 19 April 2018 om 14:24

Waar in Brabant wordt vandaag de 30 graden aangetikt? Stuur jouw foto in!

Hier en daar wordt in Brabant een temperatuur van dertig graden Celsius bereikt waarmee deze donderdag de warmste 19 april sinds de metingen in 1901 begonnen. Ben jij aan het genieten van de zon? Stuur dan hieronder jouw foto in!

 • 19 April 2018 om 14:17

Een gele praatpaal voor je deur in Budel: Met carnaval wordt er wel eens misbruik van gemaakt

BUDEL - Met de komst van de smartphone was de gele praatpaal langs de weg ineens hopeloos ouderwets. Maar het gele icoon voor pech onderweg krijgt massaal een nieuwe bestemming. Zoals bij reis- en adviesbureau Riks de Jong in Budel waar hij voor de deur staat te glimmen.

 • 19 April 2018 om 13:48
โŒ