[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Februari 2018ED - Brabant

Schaatskoorts laait op in de regio met weekje vorst in het vooruitzicht

EINDHOVEN/HELMOND - Overal in de regio begint het weer te kriebelen bij schaatsliefhebbers. It giet aon, maar dan in het klein, op zelfgemaakte ijsbaantjes, vennen en sloten.

 • 23 Februari 2018 om 06:21
Gisteren β€” 22 Februari 2018ED - Brabant

Slachtofferhulp voor vrouw (21) die voetganger op A58 niet meer kon ontwijken: We voelen ons zo schuldig

GILZE – Een 21-jarige vrouw en haar vriend raakten woensdagavond betrokken bij een verschrikkelijk ongeval. Op de A58 richting Tilburg kwam hun auto in aanraking met een voetganger. Ze konden hem niet meer ontwijken. ,,We zijn helemaal in shock en voelen ons erg schuldig over wat er is gebeurd.”

 • 22 Februari 2018 om 15:39

35-jarige vrouw uit Breda omgekomen nadat '15 voertuigen over haar heen reden' op A58

GILZE/MOLENSCHOT - Bij het ongeluk op de A58 bij Gilze van woensdagavond is een 35-jarige vrouw uit Breda om het leven gekomen. Verkeersanalisten van de politie zijn bezig met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dat laat de politie donderdag weten.

 • 22 Februari 2018 om 17:28

Slachtofferhulp voor Priscilla (21) die voetganger op A58 niet meer kon ontwijken: We voelen ons zo schuldig

GILZE – Betrokken raken bij een ernstig ongeluk. Niemand hoopt het ooit mee te maken. Voor de 21-jarige Priscilla en haar vriend werd woensdagavond hun ergste nachtmerrie werkelijkheid. Op de A58 richting Tilburg kwam hun auto in aanraking met een voetganger. Ze konden hem niet meer ontwijken. ,,We zijn helemaal in shock en voelen ons erg schuldig over wat er is gebeurd.”

 • 22 Februari 2018 om 15:39

A27 bij Werkendam weer open na botsing vrachtwagen met gevaarlijke stoffen

WERKENDAM - De A27 ter hoogte van Werkendam is weer gedeeltelijk vrij. De weg werd donderdagmiddag in beide richtingen afgesloten, omdat er in de richting van Breda een ongeluk met een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen is gebeurd.

 • 22 Februari 2018 om 13:10

Bizar dodelijk ongeluk A58: 'Afschuwelijk wat daar gebeurd is'

Het is nog niet bekend wie de voetganger is die woensdagavond bij een ongeval op de A58 bij Molenschot om het leven is gekomen. Verkeersanalisten van de politie zijn bezig met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dat laat de politie donderdagochtend weten.

 • 22 Februari 2018 om 11:25

Getuige bizar dodelijk ongeluk A58: 'Afschuwelijk wat daar gebeurd is'

Het is nog niet bekend wie de voetganger is die woensdagavond bij een ongeval op de A58 bij Molenschot om het leven is gekomen. Verkeersanalisten van de politie zijn bezig met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dat laat de politie donderdagochtend weten.

 • 22 Februari 2018 om 11:25

Populistisch getrommel in de Staten

Martijn van Gruijthuijsen en Wilma Dirken zijn lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant voor de VVD. Zij vinden het niet nodig dat er een extra vergadering wordt belegd, en denken dat de oppositie deze alleen wil houden vanwege de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 • 22 Februari 2018 om 08:57

Dode bij ernstig ongeval op de A58 bij Gilze, snelweg weer open

GILZE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Gilze is woensdagavond een persoon om het leven gekomen. De snelweg was woensdagavond dicht, maar werd afgelopen nacht weer vrijgegeven.

 • 21 Februari 2018 om 21:44

Dode bij bizar ongeval op de A58

MOLENSCHOT - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Molenschot is woensdagavond een persoon om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 19.45 uur vlak na parkeerplaats Hoge Aard. Getuigen melden dat een persoon de snelweg op liep, werd aangereden door een vrachtwagen waarna achteropkomende voertuigen het lichaam niet meer wisten te ontwijken.

 • 21 Februari 2018 om 21:44
OuderED - Brabant

Persoon overleden na ernstig ongeval op A58

GILZE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Gilze is woensdagavond rond 19.45 uur een persoon om het leven gekomen. Getuigen melden dat het slachtoffer op de snelweg liep en werd aangereden door een vrachtwagen. Achteropkomende voertuigen probeerden het lichaam te ontwijken. Een bestuurster kwam door de uitwijkmanoeuvre met haar auto in een slip en ramde de linker vangrail. Zij raakte lichtgewond aan haar hoofd.

 • 21 Februari 2018 om 21:44

Vrouw overleden bij ernstig ongeval op A58

GILZE - Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Gilze is woensdagavond rond 19.45 uur een vrouw om het leven gekomen. Getuigen melden dat het slachtoffer op de snelweg liep en werd aangereden door een vrachtwagen. Achteropkomende voertuigen probeerden het lichaam te ontwijken. Een bestuurster kwam door de uitwijkmanoeuvre met haar auto in een slip en ramde de linker vangrail. Zij raakte lichtgewond aan haar hoofd.

 • 21 Februari 2018 om 21:44

Plannen voor het platteland gezocht: geld voor acht Brabantse ideeΓ«n rond plattelandsvernieuwing

BEST - Het College van Rijksadviseurs gaat acht Brabantse initiatieven voor plattelandsvernieuwing ondersteunen. Rijksbouwmeester Floris Alkemade hoopt zo onder meer tot nieuwe oplossingen voor agrarische leegstand te komen.

 • 21 Februari 2018 om 17:39

Nabestaanden bieden excuses aan na massale vechtpartij in rechtbank: 'Dit had niet mogen gebeuren'

DEN BOSCH – De nabestaanden van de doodgeschoten Yassine Majiti hebben hun excuses aangeboden voor de massale vechtpartij die woensdag in de rechtbank in Den Bosch uitbrak. Dat laat advocaat Peter Schouten weten aan het Brabants Dagblad. ,,Ze vinden het heel jammer en spijtig dat het zo uit de hand is gelopen.”

 • 21 Februari 2018 om 16:24

Buitenlander is vanaf maart weer welkom in Tilburgse coffeeshops

TILBURG - Buitenlanders kunnen vanaf maart een half jaar lang weer cannabis kopen in de Tilburgse coffeeshops. Dit kan omdat de gemeente het zogeheten ingezetenencriterium (i-criterium: je mag alleen in een coffeeshop kopen als inwoner bent van Nederland) niet handhaaft.

 • 21 Februari 2018 om 15:04

Vechtpartij bij zaak dodelijke schietpartij Aquabest koren op molen van advocaat verdachte

DEN BOSCH - De massale vechtpartij woensdagochtend in de Bossche rechtbank was koren op de molen van advocaat Jan-Hein Kuijpers. "Toon N. kreeg die fatale nacht zo’n soort groep, met dit soort agressie over zich heen. U heeft gezien: ze zijn niet te stuiten. Hij herkende zonet meteen de situatie van die nacht, het was vrijwel hetzelfde. Toon zag geen andere oplossing dan gericht te schieten."

 • 21 Februari 2018 om 14:49

Man die peuter onderuit trapte in Rosmalen sloeg eerder een ander kind; hij is aangehouden

ROSMALEN – De man die afgelopen week zonder enige aanleiding een 2-jarig jongetje onderuit trapte in Rosmalen, is gisteren aangehouden door de politie. Hij zou eerder ook een 4-jarig jongetje hebben geslagen in Den Bosch.

 • 21 Februari 2018 om 09:19

In Eindhoven verdronken Nixon (23) uit Boekel had nog één wens: terug naar West-Papoea

BOEKEL/EINDHOVEN – Terug naar een vrij onafhankelijk West-Papoea. Dat was de laatste wens van Nixon Kareth, de 23-jarige man uit Boekel die afgelopen weekend verdronk in de Dommel in Eindhoven. Vrienden en familieleden zetten nu alles op alles om deze wens alsnog te laten uitkomen. ,,Maar dat kost helaas ontzettend veel geld.”

 • 21 Februari 2018 om 08:02

Inbreker maakt geen schijn van kans tegen Tilburgse buurt: Ze hebben top samengewerkt

TILBURG – Een knap staaltje teamwork dinsdagavond in de Schoutderoijstraat in Tilburg. Daar werd een inbreker op heterdaad betrapt en overrompeld door meerdere buurtbewoners. Volgens de politie hebben zij knap samengewerkt om de boef tegen te houden.

 • 20 Februari 2018 om 22:19

Gulle gever doneert tienduizenden euro's aan MS-patiΓ«nte Willeke Kafoe

TILBURG - De noodkreet die de vriendin van de zieke Willeke Kafoe vorige week deed in het Brabants Dagblad heeft het gewenste effect. Tientallen mensen doneerden de afgelopen dagen voor de behandeling van de MS-patiënte in Moskou. Onder hen een gulle gever die in één klap meer dan 20.000 euro stortte.

 • 20 Februari 2018 om 20:17
❌