[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 April 2018ED - Brabant

Familie van gehandicapte Goof (55) woest op doorrijder: 'Hoe kun je hiermee leven?'

DINTELOORD/STAMPERSGAT – De 55-jarige man die zondagochtend in zijn invalidewagen werd aangereden in Dinteloord, ligt met een gebroken nekwervel in het ziekenhuis. De bestuurder liet hem na de aanrijding voor dood achter, tot ongeloof van de familie van het slachtoffer. ,,Het is afwachten hoe mijn oom hier uit gaat komen”, zegt nichtje Wendy Botermans.

 • 22 April 2018 om 12:58

Woede om filmende omstanders bij steekdrama op vol terras: 'Ze genieten van andermans ellende'

ROOSENDAAL – Een trieste zelfmoordpoging zaterdag op een vol terras in Roosendaal. Terwijl een enkeling alles op alles zette om een mensenleven te redden, pakten tientallen omstanders hun telefoon om het bloederige tafereel vast te leggen. Waarom doen mensen dat? Twee deskundigen leggen uit. ,,Wij genieten van andermans leed.”

 • 22 April 2018 om 12:55

Zwaargewonde invalide man achtergelaten na aanrijding Dinteloord

DINTELOORD - Een man in een invalidenwagen is zwaargewond op straat gevonden op de Noordzeedijk in Dinteloord rond 04.45 uur zaterdagnacht. Hij is aangereden door een auto, die vervolgens het slachtoffer heeft achtergelaten.

 • 22 April 2018 om 10:58

Bart Nijman van GeenStijl over referenda: 'De donorwet afschieten? Nee hoor, dat is niet de bedoeling'

ROOSENDAAL - Bart Nijman (Roosendaal, 1981), adjunct-hoofdredacteur van GeenStijl strijdt voor misschien wel het allerlaatste referendum: over de nieuwe donorwet. ,,Ik zie het best gebeuren dat er een voor-stem uitkomt.''

 • 22 April 2018 om 08:48
OuderED - Brabant

Brabantse dj's rouwen om dood Avicii

BRABANT - De wereld reageert geshockt op de dood van de wereldberoemde Zweedse dj en producer Avicii (Tim Bergling). Zo uiten onder andere Tiësto en Hardwell uit Breda en Showtek uit Eindhoven hun medeleven.

 • 20 April 2018 om 21:05

A2 bij Weert richting Eindhoven nog tot middernacht dicht

WEERT - De A2 bij Weert richting Eindhoven is sinds vrijdagavond 18.45 uur dicht na een ongeluk. De weg blijft nog zeker tot middernacht dicht, er ligt een oliespoor op de weg wat hardnekkig is.

 • 20 April 2018 om 18:53

A2 bij Weert richting Eindhoven deels weer open na ongeluk

WEERT - De A2 bij Weert richting Eindhoven was sinds vrijdagavond 18.45 uur dicht na een ongeluk. Inmiddels is alleen de rechterrijstrook nog dicht.

 • 20 April 2018 om 18:53

A2 bij Weert richting Eindhoven dicht na ongeluk

WEERT - De A2 bij Weert richting Eindhoven is sinds vrijdagavond 18.45 uur dicht na een ongeluk.

 • 20 April 2018 om 18:53

Frans Bauer opnieuw op 1 in Belgiรซ

FIJNAART - Frans Bauer staat opnieuw op 1 in de Belgische hitlijst. In de Ultratop 200 kwam hij twee weken geleden met zijn album Levenslied op plek 1 terecht, vorige week verliet hij die plek even, maar nu staat hij opnieuw bij de Belgen.

 • 20 April 2018 om 16:42

VVD wil รฉรฉn waterschap voor heel Brabant

DEN BOSCH - Precies elf maanden voordat er verkiezingen zijn voor nieuwe besturen voor de provincie en de waterschappen, komt de VVD-fractie in Provinciale Staten met een plan om de drie Brabantse waterschappen samen te voegen.

 • 20 April 2018 om 14:04

Brabander Bas (22) heeft ziekte van Lyme, leven met kortsluiting in je hoofd

OUDENBOSCH - Steeds meer Nederlanders krijgen de ziekte van Lyme blijkt uit de jongste cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Vorig jaar kwamen er 27.000 nieuwe patiënten bij, twee duizend meer dan in 2014. Daarnaast zijn er vermoedelijk ook steeds meer mensen die ernstige klachten hebben, maar bij wie de diagnose niet officieel kon worden vastgesteld. Die zoeken soms hun heil in het alternatieve circuit in het buitenland. De impact van de ziekte is enorm, blijkt onder meer uit het verhaal van de 22-jarige Bas van Duijse uit Oudenbosch.

 • 20 April 2018 om 09:57

Moeder van met zwavelzuur overgoten zoon: 'Onze Mark is vermoord, zij verdient levenslang'

BRISTOL/RIJSBERGEN - Het proces rond de gruwelijke aanslag op Rijsbergenaar Mark van Dongen is in het Britse Bristol opnieuw begonnen. Zijn moeder Jeanne hoopt maar één ding: ,,Dat zijn ex levenslang krijgt. Ze heeft hem vermoord."

 • 20 April 2018 om 09:55

Martin (41) moet zijn varken en camping verlaten en trekt weer alleen de wijde wereld in

OOSTERHOUT - De ontdekkingsreis van Martin Krijnen (41) gaat een nieuwe fase in. Na twee jaar in een yurt te hebben gewoond, een Mongoolse tent die op dit moment op camping 't Haasje in Oosterhout staat, pakt de man die 'uit het systeem stapte' opnieuw zijn zelf ontworpen elektrische fiets met aanhanger en trekt de natuur weer in.

 • 20 April 2018 om 07:45

Zo zochten mens en dier donderdag verkoeling

De warmste dag van de week. De thermometer tikte op enkele plaatsen zelfs de 30 graden aan. Brabant genoot van het lekkere weer. Mensen zochten verkoeling aan het water. En ook de olifanten in de Beekse Bergen namen een verfrissende duik.

 • 19 April 2018 om 20:27

Zo zochten mens en dier verkoeling

De warmste dag van de week. De thermometer tikte op enkele plaatsen zelfs de 30 graden aan. Brabant genoot van het lekkere weer. Mensen zochten verkoeling aan het water. En ook de olifanten in de Beekse Bergen namen een verfrissende duik.

 • 19 April 2018 om 20:27

Efteling presenteert nieuwste eigen bier

KAATSHEUVEL - De Efteling heeft donderdagmiddag in het Loonsche Land zijn nieuwste biersoort gepresenteerd. Het blond biertje - met een alcoholpercentage van 6,8 procent - draagt de naam 't Verdiende Loon en is alleen verkrijgbaar in het restaurant en op het terras van Restaurant De Proetfuyn van vakantiepark Het Loonsche Land.

 • 19 April 2018 om 19:56

Waar in Brabant wordt vandaag de 30 graden aangetikt? Stuur jouw foto in!

Hier en daar wordt in Brabant een temperatuur van dertig graden Celsius bereikt waarmee deze donderdag de warmste 19 april sinds de metingen in 1901 begonnen. Ben jij aan het genieten van de zon? Stuur dan hieronder jouw foto in!

 • 19 April 2018 om 14:17

Zonnen zonder zorgen: 5 dingen die je moet weten over de impact van de eerste zonnestralen

Heerlijk hoor, zo'n lentezonnetje. In het Valkenbergpark genoten vanmiddag honderden mensen van de eerste zonnestralen op hun huid. Maar staan zij wel stil bij de impact van UVA- en UVB-straling? Dermatoloog Bas Prens is werkzaam in het Amphia Ziekenhuis en vertelt alles wat je moet weten:

 • 19 April 2018 om 10:12

Efteling met meer dan 5 miljoen bezoekers best bezochte attractiepark

KAATSHEUVEL - De Efteling was het beste bezochte attractiepark van Nederland in 2017. Het park in Kaatsheuvel ontving in 2017 voor het eerst meer dan 5 miljoen bezoeken. De vijftig grootste dagattracties in Nederland hebben samen vorig jaar 8 procent meer bezoekers getrokken.

 • 19 April 2018 om 10:11

Asperges vliegen de winkel uit met dit weer, maar we zouden er met z'n allen nog vรฉรฉl meer kunnen eten

Het is met dit mooie weer flink aanpoten voor de aspergekwekerijen in Brabant. Zeker kwekerijen met een verkooppunt aan huis krijgen honderden klanten over de vloer. Mogelijk dat ze deze dagen uitverkocht raken, maar over het hele seizoen gezien zouden we in Nederland nog veel meer asperges kunnen eten.

 • 19 April 2018 om 00:00
โŒ