[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 April 2018ED - Best e.o.

Overvaller van Phone House Nuenen is zelfde dader van overval in Best

NUENEN/BEST - De 34-jarige Eindhovenaar die opgepakt is voor de gewapende overval op The Phone House in Nuenen, is volgens de politie dezelfde dader die op 10 april in Best een telefoonwinkel overviel.

 • 22 April 2018 om 13:22
Gisteren โ€” 21 April 2018ED - Best e.o.

Keeper Vincent Staals verruilt Boskant voor Brabantia

Doelman Vincent Staals (21) stapt na dit seizoen van vierdeklasser Boskant over naar eersteklasser Brabantia. Voorheen kwam de sluitpost uit Sint-Oedenrode voor Rhode uit.

 • 21 April 2018 om 11:20

Fietser vaker betrokken bij ongeluk: wordt het onveiliger in Zuidoost-Brabant?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00

Fietser vaker betrokken bij ongeval; wordt het onveiliger op de weg?

EINDHOVEN - Negen dodelijk verongelukte fietsers in de regio in nog geen vijf maanden tijd. Wordt het onveiliger op de weg of is de reeks een trieste maar toevallige piek?

 • 21 April 2018 om 03:00
OuderED - Best e.o.

Smits laat Patrao uitlopen in zesde etappe

Met een verschil van meer dan een uur in het klassement van de motoren, had het voor Maikel Smits in de zesde etappe van de Morocco Desert Challenge weinig zin om te gaan jagen op zijn Portugese concurrent Mario Patrao.

 • 20 April 2018 om 21:49

Taskforce: Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland: Je weet niet wat je niet ziet

DEN BOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Taskforce (deel 2): Wij zijn niet meer te stoppen

EINDHOVEN - In een anoniem pand in Eindhoven liggen dezelfde cijfers op tafel bij de Taskforce. Het heeft twee speciale actiecentra, met programmaleidersleiders Terry Houben en Frank van Ierland voor Oost- en West-Brabant (en Zeeland). Ook hier tevredenheid, ook hier ongeduld om door te gaan.

 • 20 April 2018 om 14:29

OM en Taskforce Brabant Zeeland (deel 1): Je weet niet wat je niet ziet

DEN BSOSCH - Hoewel de hoogste bazen toegeven dat de war on drugs niet te winnen is, laten de speurders zich niet afschrikken en pakken door. Tevredenheid over jaarcijfers maar ‘er is nog veel te doen’. Het Openbaar Ministerie en de Taskforce Brabant Zeeland proberen hand in hand de drugscriminaliteit te raken waar het pijn doet.

 • 20 April 2018 om 14:22

Lintjes inleveren na overlijden; wie heeft hier ervaring mee?

EINDHOVEN - Koninklijke onderscheidingen behorend bij de Orde van Oranje-Nassau en de Orde van de Nederlandse Leeuw moeten na overlijden van de drager weer ingeleverd worden.

 • 20 April 2018 om 11:57

Oproep: Overlast van katten

EINDHOVEN - In het Eindhovense Bonifaciuspark zijn de botten gevonden van meerdere katten die waarschijnlijk gedood zijn. Mensen die katten en honden doden of vergiftigen komt vaker voor. Door mensen die zich boos maken over de overlast van uitwerpselen bijvoorbeeld. Daarom doet het ED een oproep.

 • 20 April 2018 om 11:27

Ontvoering en verkrachting in Son door toeval opgelost

DEN BOSCH - Voor een raadselachtige ontvoering met verkrachting van een Hongaarse zwerfster, die voor een groot deel door toeval werd opgelost, wil het Openbaar Ministerie een gewelddadige man uit Alkmaar vijf jaar de cel in hebben. Een medeplichtige uit Son verdient achttien maanden.

 • 19 April 2018 om 15:56

Bokashi tegen blauwalg, beweert Lassing uit Best

BEST - Etensresten zelf thuis verwerken tot voedingssupplement of dieren- en plantenvoeding, het kan allemaal door de Bokashi-emmer te gebruiken. Dat betekent dat je één container minder aan de straat hoeft te zetten. Maar het is ook een manier om blauwalg effectief op een natuurlijke manier te bestrijden tegen slechts 10 procent van de huidige kosten.

 • 19 April 2018 om 14:30

Willen Brabantse restauranthouders wel van kortingsacties af?

EINDHOVEN - Restaurantacties als die van de Albert Heijn en Restaurant Week zouden voor de gelegenheden in z’n totaliteit te weinig opleveren. En het actiepubliek zou vervelend zijn. In Brabant zijn de meningen daarover verdeeld.

 • 19 April 2018 om 14:24

Waar in Brabant wordt vandaag de 30 graden aangetikt? Stuur jouw foto in!

Hier en daar wordt in Brabant een temperatuur van dertig graden Celsius bereikt waarmee deze donderdag de warmste 19 april sinds de metingen in 1901 begonnen. Ben jij aan het genieten van de zon? Stuur dan hieronder jouw foto in!

 • 19 April 2018 om 14:17

Oeverzwaluwen en geen windmolens in Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - Zwaluwen scheren over de vijver langs de Koeveringsedijk en verkennen de betonnen wand met nestgaten.

 • 19 April 2018 om 14:03

Boek na 28 jaar knippen voor kerk Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE - De media schreef duizenden artikelen over de restauratie en het behoud van de Martinuskerk in Sint-Oedenrode. Een selectie is samengebracht in een boekwerk dat zondag in de kerk wordt gepresenteerd tijdens de gildemis van 9.30 uur.

 • 19 April 2018 om 11:14

Boek na 28 jaar knippen voor Rooise kerk

SINT-OEDENRODE - De media schreef duizenden artikelen over de restauratie en het behoud van de Martinuskerk in Sint-Oedenrode. Een selectie is samengebracht in een boekwerk dat zondag in de kerk wordt gepresenteerd tijdens de gildemis van 9.30 uur.

 • 19 April 2018 om 11:14

Lang leve de 23 sportkampioenen uit Best

BEST - Op een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in Best zijn gisteren 23 kampioenen gehuldigd.

 • 19 April 2018 om 00:12

Best kiest voor grote coalitie

BEST - Verkiezingswinnaar VVD gaat met CDA, Best Open en Jongerenpartij JO onderhandelen over een nieuwe coalitie in Best. Die combinatie kan bogen op een zeer ruime meerderheid: 15 van de 21 zetels.

 • 18 April 2018 om 21:45
โŒ