[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 16 Januari 2018Brabants Dagblad - "Willem II"

'Willem II moet verdedigend stabieler worden'

PSV verbaast, Feyenoord valt tegen, PEC Zwolle stunt. Een eredivisieseizoen valt amper te voorspellen, zelfs niet voor onze eigen clubwatchers. Waarom doen teams het beter of juist slechter dan hun prognose van afgelopen zomer? En op welke positie zien zij hun club eindigen?

 • 16 Januari 2018 om 07:48

Kuipers fluit Klassieker, Willem II krijgt te maken met Makkelie

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld om de Klassieker in goede banen te leiden. Het duel tussen Ajax en Feyenoord begint zondag om 14.30 uur in Amsterdam.

 • 16 Januari 2018 om 12:07

Ibrahimovic maakt geen indruk bij RKC Waalwijk tegen Willem II-2

Ibrahimovic speelde maandagavond mee met de beloften van RKC Waalwijk tegen Willem II (1-1 gelijkspel). Niet dé Ibrahimovic, maar Mirel Ibrahimovic, een Bosniër die met een Nederlandse getrouwd is. Dat ze allebei in de spits spelen, bleek voor de Waalwijkers helaas de enige overeenkomst tussen beide Ibrahimovicsen.

 • 15 Januari 2018 om 19:51
OuderBrabants Dagblad - "Willem II"

Willem II komt Ibrahimovic tegen

Willem II kwam maandagavond in Waalwijk Ibrahimovic tegen. Niet de Ibrahimovic natuurlijk, maar Mirel Ibrahimovic, een Bosnische testspeler bij tegen Jong RKC Waalwijk. In het matige duel, dat in een 1-1 gelijkspel eindigde, maakte hij weinig indruk.

 • 15 Januari 2018 om 20:03

Hamstringblessure Jop van der Linden valt mee

De hamstringblessure die Jop van der Linden vorige week in Portugal opliep en waardoor hij het trainingskamp van Willem II eerder verliet, blijkt mee te vallen. De verdediger verwacht dat hij dinsdag weer een groot deel van de training mee kan doen en dat hij zondag inzetbaar is bij de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

 • 15 Januari 2018 om 18:00

Willem II nadert met seizoenkaarten magische grens

Willem II nadert met het aantal seizoenkaarten de magische grens van 10.000. De afgelopen dagen werden er nog ruim driehonderd halve seizoenkaarten verkocht. In het totaal hebben nu 9900 mensen een kaart aangeschaft om elke thuiswedstrijd bij te wonen.

 • 15 Januari 2018 om 14:49

Pas in februari duidelijkheid over maatregelen na Willem II - NAC

Willem II moet nog langer wachten op een beslissing van de aanklager van de KNVB over eventuele strafmaatregelen naar aanleiding van de thuiswedstrijd tegen NAC op 9 december. De betrokken partijen hebben nog tot 22 januari de tijd om hun visie schriftelijk in te dienen.

 • 15 Januari 2018 om 14:25

Sponsors Willem II krijgen uitleg over arbitrage

Een groep sponsors van Willem II verblijft maandagmiddag in Zeist. Ze krijgen daar uitleg over de arbitrage. Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een toelichting op de toepassing van video-arbitrage. Toparbiter Björn Kuipers houdt een verhandeling over presteren onder druk.

 • 15 Januari 2018 om 13:59

Het gaat om lef en focus bij Willem II

Een paar nieuwe verdedigers en een meer aanvallende rol voor Ben Rienstra zijn de nieuwe elementen bij Willem II. ,,Ik heb tijdens het trainingskamp progressie gezien", oordeelt trainer Erwin van de Looi.

 • 15 Januari 2018 om 12:30

Dankerlui maakt indruk tijdens Willem II-debuut

Met het nummer 22 op de rug maakte Damil Dankerlui gistermiddag in het met 3-1 gewonnen duel met Hibernian zijn debuut voor Willem II. Pas terug in Nederland krijgt hij het zo gewenste nummer 34. Dat bleek in Portugal niet aanwezig.

 • 13 Januari 2018 om 11:46

Trainingskamp Willem II: Met de tong op de schoenen

Met de tong op de schoenen stappen de spelers van Willem II zaterdagmorgen in het vliegtuig terug naar Nederland. Het zijn pittige dagen geweest in Portugal waar een basis voor een succesvolle tweede competitiehelft is gelegd.

 • 12 Januari 2018 om 19:49

Mo El Hankouri loodst Willem II langs Hibernian

Willem II heeft zijn enige oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp op Portugese bodem gewonnen. De Tilburgse club was met 3-1 de baas over Hibernian, de nummer drie van de Schotse competitie. Mo El Hankouri loodste de Tilburgse club met twee goals langs de Schotten. Ismail Azzaoui maakte het karwei af.

 • 12 Januari 2018 om 16:04

Erwin van de Looi ziet zoon Tom live debuteren

De spelers van Willem II kregen woensdag even de gelegenheid om uit te blussen van de zware trainingsarbeid. Na een lange trainingssessie in de ochtenduren stond er verder niets meer op het programma.

 • 11 Januari 2018 om 14:22

Olhao, waar de wieg van al dat mooi dat Romario liet zien heeft gestaan

Om een indruk te krijgen van het welstandsniveau van de streek waarin je je bevindt geeft een kappersbezoek een goede indicatie. In het Portugese Olhao, dat op acht kilometer van het spelershotel van Willem II gelegen is, tel je acht euro neer voor een knipbeurt, inclusief wassen en een stevige gel als slotakkoord.

 • 10 Januari 2018 om 18:55

'Stabiele' Branderhorst wil de boel achterin iets meer dichthouden

Mattijs Branderhorst heeft zich dit seizoen opgewerkt tot eerste doelman van Willem II. Het jeugdexponent van de Tilburgers besliste de concurrentiestrijd met aankoop Timon Wellenreuther in zijn voordeel. ,,Ik ben blij dat ik een vrij stabiele indruk kan maken."

 • 11 Januari 2018 om 19:22

Ben Rienstra krijgt meer aanvallende rol

Ben Rienstra krijgt een meer aanvallende rol bij Willem II. Dat viel uit de trainingspartijtjes af te leiden die de Tilburgse club donderdagmorgen in aanloop naar de enige oefenwedstrijd tegen Hibernian afwerkte. In het ene partijtje speelde de huurling van AZ op tien, in het andere trainingspartijtje was hij een van de twee vooruitgeschoven middenvelders.

 • 11 Januari 2018 om 14:13

Tilburger Bogaers geniet op trainingskamp Willem II: 'Keihard werken om die kans te grijpen'

Zijn mooiste cadeau kreeg Pieter Bogaers twee dagen voor de kerst. De 18-jarige voetballer van de A-jeugd en Jong Willem II kreeg van hoofd opleidingen Bastiaan Riemersma te horen dat hij was toegevoegd aan de A-selectie voor het trainingskamp in Portugal.

 • 11 Januari 2018 om 09:00

Jordens Peters is ook met blessure belangrijk bij Willem II

Sinds vorige week is Jordens Peters weer in training. Weliswaar niet op het veld, maar wel in de gym. De aanvoerder is mee op trainingskamp, omdat hij vindt dat hij in het groepsproces wat toe kan voegen: ,,Ik heb aangegeven dat ik gewoon bij de groep wilde zijn. Ik ben iemand die veel communiceert met de spelers en merk ook dat er veel spelers naar me toe komen."

 • 10 Januari 2018 om 17:46

Laptop, drone en hartslagmeters voorkomen dat spelers Willem II in het rood raken

Bij de trainingen van Willem II op het eigen complex zit hij aan de overkant van het veld. Dan valt niet op wat voor invloed Werner Martens, de man met de laptop, op de trainingen heeft. Maar met het nauwgezet aflezen van de gegevens die hij via hartslagmeters binnen krijgt, voorkomt de fysiektrainer dat spelers te veel in het rood raken.

 • 10 Januari 2018 om 08:48

KingSide Willem II al bijna uitverkocht voor bekerduel met Roda JC

De kaarten voor de wedstrijd in de kwartfinale van het KNVB bekertoernooi die Willem II op 1 fabruari speelt tegen Roda JC, vliegen de deur uit. Vooral een plekje op de KingSide is zeer gewild. Die is al bijna uitverkocht.

 • 9 Januari 2018 om 18:34
โŒ