[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 27 Mei 2018Brabants Dagblad - "Willem II"

Voormalig Willem II-spits Armenteros imiteert wereldgoal van Bergkamp

Samuel Armenteros, tegenwoordig uitkomend voor het Amerikaanse Portland Timbers, heeft een absolute wereldgoal gemaakt voor zijn club.

 • 27 Mei 2018 om 14:22
OuderBrabants Dagblad - "Willem II"

Lachman keert na vier jaar terug bij PEC Zwolle

Darryl Lachman keert terug bij PEC Zwolle. De 28-jarige centrale verdediger, die transfervrij bij Willem II vertrekt, twee een contract voor twee seizoenen.

 • 26 Mei 2018 om 11:37

Jordens Peters: β€˜Ik zou graag weten hoe ik er Γ©cht voor sta’

Jordens Peters (31) zal in de voorbereiding weer geleidelijk aansluiten bij de selectie van Willem II. Hoe hij er werkelijk voor staat met de kraakbeenproblemen in zijn knie, zal hij dan ondervinden.

 • 26 Mei 2018 om 07:01

NEC stelt Schijndelaar De Gier aan als nieuwe trainer

Jack de Gier (49) is per 1 juli de nieuwe hoofdtrainer van NEC. De terugkeer van de voormalig spits van de Nijmeegse eerstedivisionist is vanmiddag afgerond, hij heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend.

 • 25 Mei 2018 om 14:30

Schijndelaar Jack de Gier dichtbij overgang naar NEC

Het heeft er alle schijn van dat Jack de Gier (49) volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van NEC. De voormalig spits van de Nijmeegse eerstedivisionist tekent zeer waarschijnlijk volgende week een contract.

 • 25 Mei 2018 om 14:30

Nieuweling Pol Llonch gelooft in β€˜project Willem II’

Karakterjongen. Keiharde werker. Kilometervreter. Dat zijn kenmerken die bij Pol Llonch Puyaltó (25), de nieuwe Spaanse middenvelder van Willem II, passen.

 • 25 Mei 2018 om 08:00

Spanjaard Pol Llonch verhuist van Wisla Krakow naar Willem II

De Spanjaard Pol Llonch Puyaltó is de tweede nieuwe speler van Willem II voor het komende seizoen. De 25-jarige middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, komt transfervrij over van het Poolse Wisla Krakow waar hij anderhalf seizoen speelde. Hij is donderdag medisch gekeurd en ondertekent een driejarig contract.

 • 24 Mei 2018 om 12:11

Fran Sol beslist na zijn vakantie over Cruz Azul

Fran Sol heeft in een interview met de Spaanse sportkrant Marca toegegeven dat het Mexicaanse Cruz Azul serieuze interesse in hem heeft. De Spaanse spits van Willem II gaat woensdag met vakantie, eerst naar Kiev en dan naar Jordanië. Daarna wil hij helder hebben of de Mexicaanse competitie een goede vervolgstap is in zijn carrière.

 • 23 Mei 2018 om 09:47

Willem II niet door met Werner Martens

Willem II gaat niet door met fysiektrainer Werner Martens, de Belg, die vorig seizoen als opvolger van de naar FC Utrecht vertrokken Sven Verstappen in dienst trad. Met Chima Onyeike stelde de club al een opvolger aan.

 • 22 Mei 2018 om 17:34

Adrie Koster wil zelf maar één seizoen: 'Ik weet hoe het werkt'

Willem II had hem graag voor meerdere seizoenen vastgelegd. Maar Adrie Koster besloot zelf maar een verbintenis aan te gaan voor een seizoen. ,,Ik weet hoe het werkt in de voetbalwereld", zei de 63-jarige Zeeuw dinsdagmiddag bij de ondertekening van zijn eenjarig contract met de Tilburgse club.

 • 22 Mei 2018 om 14:55

Wapenaar en Willem II akkoord over nieuw tweejarig contract

Harald Wapenaar heeft zijn contract bij Willem II met twee jaar verlengd. De 48-jarige keeperstrainer uit Vlaardingen gaf vorige week al aan 'goede hoop te hebben op een snel akkoord'.

 • 22 Mei 2018 om 14:35

Voormalig Willem II-coach Erwin van de Looi nieuwe trainer Jong Oranje

Erwin van de Looi volgt Art Langeler op als nieuwe coach van Jong Oranje. Van de Looi was laatstelijk trainer van Willem II, waar hij eerder dit jaar opstapte. Langeler is sinds 1 mei directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB.

 • 21 Mei 2018 om 10:03

Willem II breekt contract met Joris Mathijsen open

Goirlenaar Joris Mathijsen kan bij Willem II de komende jaren verder bouwen aan een topsportklimaat, dat noodzakelijk is om succesvol te zijn. Zijn contract is tot 2022 verlengd.

 • 18 Mei 2018 om 19:45

Eerste training Willem II op 30 juni, 7 juli eerste oefenwedstrijd

Adrie Koster en Gery Vink staan op zaterdag 30 juni om 10.30 uur voor het eerst op het trainingsveld bij Willem II. Dan begint de Tilburgse club aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 • 18 Mei 2018 om 15:45

Gery Vink drie jaar assistent bij Willem II

Gery Vink is de komende drie jaar assistent-trainer bij Willem II. Dat maakte de Tilburgse club vrijdag bekend. Het was al een tijd geen geheim meer dat Willem II in onderhandeling was met de trainer uit Kesteren, die vorig jaar november de jeugdopleiding van Ajax verliet.

 • 18 Mei 2018 om 11:52

Willem II wil Harald Wapenaar lang aan zich binden

Willem II wil keeperstrainer Harald Wapenaar langdurig binden. De 48-jarige trainer uit Vlaardingen heeft inmiddels een paar gesprekken achter de rug en een aanbieding van de Tilburgse club op zak waar hij over nadenkt.

 • 17 Mei 2018 om 15:53

Willem II haalt met Driess Saddiki alvast het cement

Al voor de promotie van Fortuna Sittard naar de eredivisie had Driess Saddiki zijn jawoord aan Willem II gegeven. Dat mondde woensdag uit in de ondertekening van een contract voor drie jaar met een optie voor nog een seizoen.

 • 17 Mei 2018 om 07:47

Willem II heeft met Driess Saddiki eerste aanwinst binnen

Willem II heeft Driess Saddiki als eerste nieuwe speler voor het komende seizoen gepresenteerd. De 21-jarige voetballer uit Tegelen tekende een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar.

 • 16 Mei 2018 om 11:07

Willem II hekkensluiter als het op kijkcijfers aankomt

De wedstrijden van Willem II zijn dit seizoen het slechtst bekeken van alle eredivisieclubs. Dat blijkt uit cijfers van betaalzender FOX Sports, dat de uitzendrechten in Nederland in handen heeft.

 • 16 Mei 2018 om 15:16

Willem II heeft met Dries Saddiki eerste aanwinst binnen

Willem II hoopt in de loop van de dag Dries Saddiki als eerste nieuwe speler voor het komende seizoen te kunnen presenteren. De 21-jarige voetballer uit Tegelen stond afgelopen seizoen onder contract bij Fortuna Sittard, waar hij mee naar de eredivisie promoveerde. Zijn contract bij de Limburgse club liep af.

 • 16 Mei 2018 om 11:07
❌