[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Dylan Seys maakt bijna wereldgoal

Voetbal op de maandagavond kan soms heel aardig zijn. Dat bewees Dylan Seys bij het duel van Jong RKC Waalwijk met Jong VVV. De Belg tilde de bal vanaf de middenlijn over de keeper van de Limburgers, maar die plofte net naast.

 • 19 Augustus 2019 om 20:52

RKC-huurling Hansson van Feyenoord naar Hannover

Emil Hansson (vorig seizoen verhuurd aan RKC) vertrekt bij Feyenoord om in de Tweede Bundesliga te gaan voetballen. De 21-jarige aanvaller tekent een contract voor drie seizoenen bij Hannover 96, dat afgelopen seizoen degradeerde van het hoogste Duitse niveau. In Rotterdam had Hansson nog een contract tot medio 2020.

 • 19 Augustus 2019 om 19:05

Gemeente Loon op Zand moet tijdelijke beheerders inhuren voor De Werft en De Wetering

KAATSHEUVEL - Heton Accommodatiebeheer mag nog niet beginnen als exploitant van De Werft en De Wetering. Het bedrijf beschikt niet over de vereiste vergunningen.

 • 19 Augustus 2019 om 16:58

Bestuurder snelle boot is werknemer van Damen in Werkendam: β€˜We zijn geschokt en verslagen’

De bestuurder van de RIB-speedboot die vrijdag betrokken was bij het dodelijke ongeluk op de Nieuwe Maas in Rotterdam, is een medewerker van scheepswerf Concordia-Damen in Werkendam.

 • 19 Augustus 2019 om 16:05

Nachtelijke botsing in Oosterhout: dronken automobilist uit Waspik moet rijbewijs inleveren

OOSTERHOUT/WASPIK - Een dronken automobilist (53) uit Waspik heeft in de nacht van zondag op maandag een aanrijding veroorzaakt in Oosterhout. Het bleek dat hij ruim vier keer zoveel alcohol had gedronken als is toegestaan. Dat meldt de politie.

 • 19 Augustus 2019 om 10:19

RKC spot met de begrotingslogica: β€˜Het gaat niet alleen om leuk en mooi voetbal’

Schouderklopjes kreeg RKC Waalwijk al genoeg. Nu is ook het eerste punt sinds de rentree in de eredivisie binnen. Het gelijkspel bij FC Twente leidde niet tot een polonaise.

 • 19 Augustus 2019 om 06:35
Gisteren β€” 18 Augustus 2019Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Jong kind zwaargewond bij frontale botsing in Hedikhuizen, brandweer bevrijdt vastzittende bestuurder en passagier

HEDIKHUIZEN - Twee auto's zijn zondagavond frontaal op elkaar gebotst op de Rietvelderweg in Hedikhuizen. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, waaronder een jong kind.

 • 18 Augustus 2019 om 21:17

Oosterse geuren en veel muziek bij pasar malam in Kaatsheuvelse centrum

KAATSHEUVEL - Een geurige middag was het in Kaatsheuvel centrum afgelopen zondag. Vooral door de vele oosterse hapjes, hoewel, ook de westerse hamburger ontbrak niet tijdens de vakantiebraderie en pasar malam.

 • 18 Augustus 2019 om 21:54

Jong kind zwaargewond bij frontale botsing in Hedikhuizen, brandweer probeert bestuurder uit auto in sloot te bevrijden

HEDIKHUIZEN - Twee auto's zijn zondagavond frontaal op elkaar gebotst op de Rietvelderweg in Hedikhuizen. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, waaronder een jong kind.

 • 18 Augustus 2019 om 21:17

Meerdere gewonden bij frontale botsing in Hedikhuizen, brandweer probeert bestuurder uit auto in sloot te bevrijden

HEDIKHUIZEN - Twee auto's zijn zondagavond frontaal op elkaar gebotst op de Rietvelderweg in Hedikhuizen. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen.

 • 18 Augustus 2019 om 21:17

RKC’er Van Weert baalt van late doelpunten FC Twente: β€˜Hadden het over de streep moeten trekken’

Gelegenheidsrechtsback Ingo van Weert van RKC Waalwijk dacht even matchwinner te worden in het duel met FC Twente, maar moest na een ongemeen spannende slotfase genoegen nemen met een punt (3-3).

 • 18 Augustus 2019 om 21:03

Geluk in het verzorgingstehuis

Goed nieuws is meestal geen nieuws. Maar waar veel misgaat, is goed nieuws wél nieuws. Zoals in wat ooit bejaardenhuizen werden genoemd.

 • 18 Augustus 2019 om 13:24

Geluk

Goed nieuws is meestal geen nieuws. Maar waar veel misgaat, is goed nieuws wél nieuws. Zoals in wat ooit bejaardenhuizen werden genoemd.

 • 18 Augustus 2019 om 13:24
OuderBrabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Achilles Veen declasseert Hercules en is door in de beker

Achilles Veen heeft de eerste voorronde voor de KNVB-beker overleefd. De hoofdklasser elimineerde op eigen sportpark derdedivisionist Hercules ’62 uit Utrecht met maar liefst 6-0 en gaat nu in de koker voor de tweede voorronde-wedstrijd.

 • 17 Augustus 2019 om 17:23

Dodelijke aanvaring op Nieuwe Maas in Rotterdam, schipper rubberboot is 46-jarige man uit Altena

Het dodelijke slachtoffer van de aanvaring tussen een sloep en een snelle rubberboot op de Nieuwe Maas in Rotterdam, blijkt een 62-jarige vrouw uit België. Zij was een van de elf opvarenden op de sloep die vrijdag werd geraakt door de snelle rubberboot. De schipper van de snelle rubberboot is een 46-jarige man uit de gemeente Altena.

 • 17 Augustus 2019 om 13:16

Dingeman Picocrie (76) gehuldigd in Waspik: 'Pas bij de laatste stoot wordt een partij beslist'

WASPIK - In het bijzijn van zijn collega's van Biljartvereniging Den Bolder is Dingeman Picocrie (76) vrijdagmiddag in Den Bolder in Waspik gehuldigd voor het behalen van het Nederlands Kampioenschap Driebanden. In een demonstratiewedstrijd liet hij zijn klasse zien.

 • 17 Augustus 2019 om 11:58

β€˜Groenafval’ goed voor meer dan 2500 chemotherapieΓ«n tegen kanker

DEN BOSCH/VLIJMEN/OSS- Kruiwagens vol snoeiafval worden deze dagen weer opgehaald door de Taxus Taxi. Het snoeisel van de taxus wordt namelijk gebruikt voor de productie van kankerremmende medicijnen. ‘Met taxussnoeisel leveren mensen een bijdrage in de strijd tegen kanker’.

 • 17 Augustus 2019 om 11:02

Op pad met de buurtpreventie Drunen

Een paar keer per week loopt Willem van Woerkom zich de benen onder het lijf vandaan voor de veiligheid in Drunen. Welkom bij de Buurtpreventie.

 • 17 Augustus 2019 om 09:11

Vier voetbalclubs gemeente Loon op Zand spelen onderling 750-toernooi ter verbroedering

KAATSHEUVEL - De vier Loonse voetbalclubs spelen zondagmiddag 25 augustus een vriendschappelijk onderling toernooi op sportpark Eikendijk in Kaatsheuvel. Heer Willem van Horn verricht om 12.00 uur de aftrap.

 • 17 Augustus 2019 om 09:00

Beschonken bestuurder mag rijbewijs inleveren na het negeren van verkeersbord in Waalwijk

WAALWIJK - Een 23-jarige bestuurder uit Drunen mocht vrijdagnacht zijn rijbewijs inleveren nadat hij met te veel alcohol op achter het stuur kroop en een bord negeerde waarop stond dat de weg gesloten was.

 • 17 Augustus 2019 om 08:45
❌