[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 27 Mei 2018Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

'Pleinfestival Kaatsheuvel trekt 15.000 bezoekers'

KAATSHEUVEL - Door vier dagen naar massaal naar het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel te komen heeft het publiek de 120 vrijwilligers beloond voor hun tomeloze inzet. Dat stelt voorzitter Joost van de Wouw van Stichting Pleinfestival zondagmiddag.

 • 27 Mei 2018 om 19:32

Schil van verbolgen burgers om Anne Frank-boom Waalwijk

WAALWIJK - ,,Dit moeten we elk jaar doen er een een feest van vrijheid van maken." Zondagmorgen woonden een paar honderd mensen de ceremonie rondom de vernielde Anne Frankboom in het Waalwijkse Wandelpark bij.

 • 27 Mei 2018 om 18:11

Waalwijkse kunstenares opent galerie in vesting Heusden

HEUSDEN - Onder de naam Ingridartpaintings is Heusden sinds zondag een nieuwe galerie rijker. In de galerie is werk te zien van de in Waalwijk woonachtige beeldend kunstenaar Ingrid Piessens (1959).

 • 27 Mei 2018 om 16:50

Van Gelder net buiten medailles in Osijek

Yuri van Gelder is bij zijn internationale rentree net buiten de medailles gebleven. De 35-jarige turner uit Waalwijk eindigde vandaag in de finale van de wereldbekerwedstrijd in het Kroatische Osijek als vierde. De laatste van 8 finalisten, de Turk Ibrahim Colak verdreef Van Gelder van het erepodium.

 • 27 Mei 2018 om 15:04

Beginnend bestuurder (19) uit Kaatsheuvel drinkt te veel en wordt aangehouden in Tilburg

TILBURG - Op de Guido Gezellestraat in Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden. Hij blies bij een alcoholcontrole 315 ugl, bijna vier keer de hoeveelheid die een beginnend bestuurder mag blazen.

 • 27 Mei 2018 om 12:50

Boef heeft vreemde verzameling van gestolen goederen in huis: sta-tafel, ventilator, aardappelen, stekker

KAATSHEUVEL - De politie in Kaatsheuvel heeft in de nacht van zaterdag op zondag een persoon aangehouden op verdenking van diefstal van nogal aparte spullen. Dat melden de agenten op Twitter.

 • 27 Mei 2018 om 10:53

Beginnend bestuurder (19) uit Kaatsheuvel drinkt teveel en wordt aangehouden in Tilburg

TILBURG - Op de Guido Gezellestraat in Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden. Hij blies bij een alcoholcontrole 315 ugl, bijna vier keer de hoeveelheid die een beginnend bestuurder mag blazen.

 • 27 Mei 2018 om 12:50

Letteren op Loevestein: Tekenaar van Fokke en Sukke signeert eerste deel van zijn trilogie over Johan de Witt

POEDEROIJEN/WOUDRICHEM - Het stoere Slot Loevestein tussen Waal en Afgedamde Maas is op deze prachtige voorjaarsavond op zich al een feest. Het echte feest, Letteren op Loevestein, is in en om het slot zelf. Een feest dat om een vervolg vraagt.

 • 27 Mei 2018 om 11:37

Boef steelt sta-tafel, ventilator en meer bij Pleinfestival in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De politie in Kaatsheuvel heeft in de nacht van zaterdag op zondag een persoon aangehouden op verdenking van diefstal van nogal aparte spullen. Dat melden de agenten op Twitter.

 • 27 Mei 2018 om 10:53

De kampioensstrijd van Kozakken Boys door de ogen van fanatieke materiaalman Hans Visser

WERKENDAM - De KNVB volgde zaterdag materiaalman Hans Visser van Kozakken Boys en plaatste op Twitter een filmpje van de fanatieke clubman tijdens de spannende titelstrijd in de tweede divisie.

 • 27 Mei 2018 om 10:18

Ravage op Overlaatweg in Drunen na ongeluk met twee auto's

DRUNEN - Twee auto's zijn zondagochtend op elkaar gebotst op de kruising van de Overlaatweg met de Kanaaldijk in Drunen. Het ongeluk veroorzaakte een behoorlijke ravage op de weg.

 • 27 Mei 2018 om 07:50
OuderBrabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Open dag dierenkliniek in Heesbeen na half jaar verbouwen

HEESBEEN - Het heeft een half jaar geduurd, maar de verbouwing van dierenkliniek Heusden en Altena in Heesbeen is rond. Dat werd zaterdag gevierd met een open dag in de nieuwe kliniek.

 • 26 Mei 2018 om 19:32

Open dag Ambulancepost Almkerk: "Zo'n schaar maakt best veel herrie"

ALMKERK - De open dag van de nieuwe ambulancepost trok zaterdag in de ochtend veel publiek. Vooral bij het openknippen van het dak van een auto op zijn kant kijken vooral de kinderen ademloos toe. Even schrikken ze van de herrie van de schaar.

 • 26 Mei 2018 om 18:48

Blinkende nostalgische bromfietsen in Genderen

GENDEREN - Klassieke bromfietsen met namen als Kreidler Florett, Zündapp, Honda en Garelli waren zaterdag aan de Buitenstraat in Genderen te bewonderen. De echte liefhebbers van die oude snelheidsmonsters konden er heel wat nostalgie opsnuiven. Maar ook oude solexen ontbraken niet.

 • 26 Mei 2018 om 14:36

Zuiderwaterlinie is heel goed met de fiets vanuit Heusden te verkennen

HEUSDEN - De 160 kilometer lange Zuiderwaterlinie biedt goede mogelijkheden om deze per fiets te verkennen. Sportiviteit en cultuurhistorie gaan daarbij hand in hand. Met ambitie wordt gewerkt om het toerisme van de Zuiderwaterlinie te ontwikkelen.

 • 26 Mei 2018 om 14:20

Fietser en automobilist botsen op elkaar in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG - Op de kruising van Maasdijk en kromme Nol in Wijk en Aalburg heeft zaterdag een botsing tussen een fietser en een automobilist plaatsgevonden. Het ongeluk vond omstreeks 13.00 uur plaats.

 • 26 Mei 2018 om 14:02

In Spoorzone Waspik is weer ruimte voor natuur

WASPIK - Met het zaaien van een natuurlijke bloemenmix, opende de Waalwijkse wethouder Eric Daandels zaterdag de Spoorzone bij Waspik.

 • 26 Mei 2018 om 13:43

Brabantse bezoeker (23) truckshow zwaar mishandeld: 'Dit hoort niet thuis op ons festival'

RIJSWIJK/NEDERHEMERT – Een 23-jarige man uit Rijswijk (bij Woudrichem) is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar mishandeld op een festival in het Gelderse Nederhemert. Het slachtoffer werd zodanig hard in zijn gezicht geslagen dat hij meerdere botbreuken opliep. De bezoeker is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 • 26 Mei 2018 om 11:24

Warme start garagesale Waspik

WASPIK - Er was zaterdagochtend al vroeg bedrijvigheid tijdens de derde Garagesale in Waspik. Met name handelaren maakten nog voor de officiële opening hun ronde langs de 71 deelnemers aan de Garagesale op jacht naar koopjes.

 • 26 Mei 2018 om 13:29

Gezicht van Brabantse feestvierder (23) onder het mes na zware mishandeling op festivalterrein

RIJSWIJK/NEDERHEMERT – Een 23-jarige man uit Rijswijk (bij Woudrichem) is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaar mishandeld op een festival in het Gelderse Nederhemert. Het slachtoffer werd zodanig hard op zijn gezicht geslagen dat hij meerdere botbreuken opliep. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 • 26 Mei 2018 om 11:24
โŒ