[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Hub Keulers uit Heusden is een bevlogen vliegvisser. β€˜Je leest het water’

HEUSDEN - Hub Keulers is vliegvisser. Eentje die zijn hobby niet alleen bij Noorse beekjes en Zweedse stroompjes beoefent. Ook in Nederland is vliegvissen goed mogelijk. Keulers ziet het als levensdoel dat te laten zien.

 • 11 December 2018 om 11:47

Partijen bundelen krachten voor ambitieus plan Gedempte Haven in Waalwijk: β€˜Gebied biedt enorme kansen’

WAALWIJK - Het gebied rond de Gedempte Haven biedt grote kansen voor Waalwijk. Als het aan de gemeente ligt, verandert de nu wat troosteloze locatie in een dynamische ontmoetingsplek met (starters)woningen, kleinschalige horeca en werkateliers. Maar bij zo’n ingrijpende metamorfose komt heel wat kijken. Daarom krijgt de gemeente nu steun van de provincie.

 • 11 December 2018 om 10:55

β€˜Vesting’ Heusden wil een buurthuis in oude mavo

HEUSDEN - Bewonersvereniging Vesting Heusden wil dat de oude mavo en de gymzaal op de hoek Demer-Herptsestraat in Heusden een buurthuis voor de vesting worden. De gemeente moet daarom afzien van de verkoop van beide panden aan Hoefnagel Projectontwikkeling BV uit Sprang-Capelle. De vraag is echter of dat nog kan.

 • 11 December 2018 om 06:57
Gisteren β€” 10 December 2018Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Vuurdans in Waalwijk: een feestmaand vol activiteiten

WAALWIJK - De Waalwijker die in januari durft te roepen dat er in de feestmaand december een dooie boel was op het Raadhuisplein, heeft 31 dagen onder een steen geleefd. Vooral door inspanningen van de gemeente (de financiën) en jongerencentrum De Tavenu (de uitvoering) staat de feestmaand in de weekenden bol van activiteiten.

 • 10 December 2018 om 17:00

Weer arbeidsmigranten gehuisvest op recreanten-gedeelte van Droomgaard: eigenaar moet dwangsom betalen

KAATSHEUVEL - Bij een nieuwe controle op het Kaatsheuvelse vakantiepark Droomgaard heeft de gemeente Loon op Zand maandag opnieuw huisvesting van arbeidsmigranten op het recreatieve gedeelte van de camping vastgesteld.

 • 10 December 2018 om 16:26

Daan Rienstra blij met mijlpaal: β€˜Eindelijk mijn honderdste wedstrijd voor RKC’

Het heeft even geduurd maar na een moeilijke periode speelde Daan Rienstra tegen MVV zijn honderdste wedstrijd voor RKC. Het was door de verdiende 3-1 overwinning een geslaagde avond voor de 26-jarige middenvelder.

 • 10 December 2018 om 16:10

Vrachtwagen botst op auto in Haarsteeg, bestuurder naar ziekenhuis

HAARSTEEG – Een vrachtwagen is maandagmiddag achterop een auto gebotst aan de Abt van Engelenlaan in Haarsteeg. Eén van de betrokken bestuurders is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 • 10 December 2018 om 12:54

Brabant: geen anti-drugcamera's in Biesbosch

DEN BOSCH - Brabant gaat niet experimenteren met cameratoezicht in de Biesbosch. De CDA-fractie in Provinciale Staten had daarom gevraagd, maar het provinciebestuur ziet er geen heil in.

 • 10 December 2018 om 11:41

Hart van Drunen wint rechtszaak; β€˜Ik verheug me op de volgende 17 jaar!’

Aan het huurconflict rond Feestcafé Hart van Drunen is voorlopig een einde gekomen. Uitbater Bas van Hulten heeft in hoger beroep de zaak tegen verhuurster Sylvia Pullen gewonnen. Het huurcontract blijft gewoon geldig.

 • 10 December 2018 om 11:11

Bestuurder vliegt over de kop aan Maasdijk in Giessen

GIESSEN – Een automobilist is zondagmiddag van de weg geraakt toen hij moest uitwijken op de Maasdijk in Giessen.

 • 10 December 2018 om 08:24

Briljanten mijlpaal voor Rinus en Truus uit Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - 65 jaar. Dat is hoe lang Rinus en Truus Faasse-Wegman met elkaar getrouwd zijn. Op 9 december 1953 beloofden ze elkaar eeuwige trouw. Zondag vierden ze hun briljanten mijlpaal.

 • 10 December 2018 om 09:13

Hulpdiensten treffen verlaten auto aan in Giessen, bestuurder is spoorloos

GIESSEN – De hulpdiensten hebben maandagochtend een verlaten auto aangetroffen aan de Maasdijk in Giessen.

 • 10 December 2018 om 08:24

Ongeluk op A27 bij Hank, file lost op

HANK – Op de A27 van Breda naar Gorinchem is maandagochtend een ongeluk gebeurd. De linkerrijstrook was daardoor tijdelijk dicht, maar die is inmiddels weer open.

 • 10 December 2018 om 06:14

File door ongeluk op A27 bij Hank

HANK – Op de A27 van Breda naar Gorinchem is maandagochtend een ongeluk gebeurd. Er staat een file tussen Oosterhout en Hank.

 • 10 December 2018 om 06:14
OuderBrabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Santa Run Waalwijk: β€˜We gaan gewoon droog lopen’

WAALWIJK - Vandaag liepen meer dan duizend kerstmannen en vrouwen voor zes goede doelen de Santa Run in Waalwijk. Dit jaar konden de kinderen in het SLEM-gebouw voor het eerst onder professionele begeleiding een dansje instuderen.

 • 9 December 2018 om 22:01

Stijlvolle afscheidsviering St. Catharinakerk Heusden

HEUSDEN - De beslissing om de Sint Catharinakerk in Heusden te sluiten is te begrijpen. Het staat op gespannen voet met de emotionele beleving. Als ratio en emotie om voorrang strijden gaat dit schuren. Ondanks de ontkerkelijking blijft het geloof bij velen in het DNA zitten. Dat bleek zondagmorgen tijdens de laatste kerkdienst in de Sint Catharinakerk. De kerk roept herinneringen op aan de jaren zestig toen de kerk is gebouwd.

 • 9 December 2018 om 17:02

Fem ziet Winter Run dwars door Villa Pardoes heen trekken: opbrengst 105.000 euro

KAATSHEUVEL - Jurgen en Daniëlle van Kuik uit Drunen zitten met hun kinderen Suus (6) en Fem (4) een weekje in Villa Pardoes. Fem heeft cerebrale parese, zit in een rolstoel en kan niet praten. Het meisje werd te vroeg geboren en kreeg onder meer hersenvliesontsteking.

 • 9 December 2018 om 00:32

Mannen breken in bij Milieustraat Waalwijk en stelen laptops en een kookplaat

WAALWIJK/BREDA - Twee mannen van 41 en 40 uit Breda en Tilburg zijn zondagochtend rond 4.15 uur betrapt nadat zij spullen hadden gestolen bij de Milieustraat in Waalwijk.

 • 9 December 2018 om 11:30

Auto en scooter botsen bij wegversmalling in Waalwijk op elkaar: twee gewonden

WAALWIJK - Een man en vrouw zijn in de nacht van zaterdag op zondag rond 1.30 uur gewond geraakt toen zij met hun scooter op een auto botste. Dat gebeurde bij een wegversmalling aan de Sint Antoniusstaat in Waalwijk.

 • 9 December 2018 om 06:14

Fem ziet Winter Run dwars door Villa Pardoes heen trekken

KAATSHEUVEL - Jurgen en Daniëlle van Kuik uit Drunen zitten met hun kinderen Suus (6) en Fem (4) een weekje in Villa Pardoes. Fem heeft cerebrale parese, zit in een rolstoel en kan niet praten. Het meisje werd te vroeg geboren en kreeg onder meer hersenvliesontsteking.

 • 9 December 2018 om 00:32
❌