[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Trauma na ontvoering? Verdachte moord Laura Korsman (24) mishandelde eerder een ex

WERKENDAM - De man die verdacht wordt van de moord op Werkendamse studente Laura Korsman deze zomer, heeft eerder een ex-vriendin bedreigd, gestalkt en mishandeld. Daarvoor is hij in 2011 tot een taakstraf veroordeeld.

 • 22 Oktober 2018 om 19:26

Auto uitgebrand bij Wijk en Aalburg, file op N267 vanaf Drunen

WIJK EN AALBURG - Op de N267 bij Wijk en Aalburg is maandag in de avondspits een auto uitgebrand. De bestuurder kwam er op tijd achter dat er iets mis was, en stapte voor de vlammen uit de motorkap sloegen al uit het voertuig.

 • 22 Oktober 2018 om 18:03

Stout en El Azzouti verruilen Kozakken Boys voor IJsselmeervogels

Middenvelder Gwaeron Stout en spits Ahmed El Azzouti verruilen Kozakken Boys komende zomer voor IJsselmeervogels, dat ook uitkomt in de tweede divisie.

 • 22 Oktober 2018 om 16:46

Twee jaar op rij extra ambtenaren in Heusden; extra kosten 2,8 miljoen euro

VLIJMEN - Heusden krijgt er volgend jaar in vergelijking met dit jaar zo'n zestien fulltime ambtenaren bij. Dat kost de gemeente zo'n 1,7 miljoen euro. Over twee jaar gaat het zelfs om ruim 2,8 miljoen euro.

 • 22 Oktober 2018 om 16:04

Jubileum voedselbank: 'Rijk aan vers eten, maar we moeten op de centen letten'

DEN BOSCH/WAALWIJK - De 'Week van de Voedselbanken' en een jubileum lokten 150 bezoekers naar de open dag van de Voedselbank Den Bosch, die ook een deel van de Langstraat bedient.

 • 22 Oktober 2018 om 12:52

Appartementencomplex op plaats Aldi Drunen gaat β€˜Dune’ heten

DRUNEN - Het appartementencomplex op de plaats van de oude Aldi-supermarkt aan de Grotestraat in Drunen gaat ‘Dune’ heten. In het gebouw komen 24 appartementen, allemaal koop. De naam verwijst naar de Drunense Duinen, aldus projectontwikkelaar By Brekel Vastgoed.

 • 22 Oktober 2018 om 10:29

Man met mes bedreigt klanten in supermarkt Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – De politie heeft zondag een 56-jarige man uit Waalwijk aangehouden. Hij bedreigde klanten van een supermarkt aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel met een mes.

 • 22 Oktober 2018 om 10:29

Winkelsparen via cryptobeurs, in Tilburg moet de victorie beginnen

TILBURG - Spaarsystemen voor winkelklanten mislukten vaak. Toch durft de Waalwijkse ondernemer Hugo Leijtens een stap op dat gladde ijs aan. Hij denkt er zelfs internationaal school mee te kunnen maken. Het wapen: de cryptobeurs.

 • 22 Oktober 2018 om 10:03

Je hebt een idee maar weet niet hoe het van de grond moet komen: Initiatieven Festival Heusden wil helpen

DRUNEN - ‘Vraag en aanbod’ bij elkaar brengen om inwoners van Heusden te helpen ideeën voor hun dorp in concrete resultaten om te zetten. Ziedaar de opzet van Heusdens Initiatieven festival.

 • 22 Oktober 2018 om 06:36
Gisteren β€” 21 Oktober 2018Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Wilde politieachtervolging door straten in Waalwijk, automobilist raakt macht over stuur kwijt

WAALWIJK - Bij een wilde politieachtervolging in Waalwijk is zondagavond een auto gecrasht. De automobilist, een inwoner van Sprang-Capelle, verloor tijdens de achtervolging de macht over het stuur en belandde met zijn auto in de bosjes. De man is aangehouden.

 • 21 Oktober 2018 om 22:08

Eerste Waspikse Dorpsquiz gewonnen door De Vestenaeren

WASPIK - Een echt dorpsfeest werd het zaterdagavond in de Theresiakerk in Waspik-Boven. De leegstaande kerk vormde het sfeervolle decor van de feestavond en prijsuitreiking van de eerste Waspikse Dorpsquiz die op 6 oktober werd gehouden. Een geheel gevuld middenschip zag De Vestenaeren er met de eerste prijs vandoor gaan.

 • 21 Oktober 2018 om 12:43

Kleine reΓΌnie bij Altena Streekfestival in Andel

ANDEL - Voor de 46e keer is hij van de partij. ,,Ik heb het Altenastreekfestival niet één keer gemist," vertelt Dick van Herwijnen. Hij staat op het punt met muziekvereniging Nooit Gedacht uit Almkerk het podium te betreden. ,,Wij zijn als vereniging ermee begonnen. En elke keer is het weer leuk. Het heeft iets weg van een reünie. We kennen elkaar intussen behoorlijk."

 • 21 Oktober 2018 om 09:07

Rechtszaak Werkendamse Laura Korsman die vermoord werd door haar ex start dinsdag

WERKENDAM - Laura Korsman (24) uit Werkendam werd afgelopen juli in Utrecht met meerdere messteken in haar bovenlichaam gedood. Verdachte Zamir M. staat komende dinsdag voor het eerst voor de rechter.

 • 21 Oktober 2018 om 07:23

Uil valt door de schoorsteenpijp en komt vast te zitten in Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK - De brandweer en de vrijwilligers van de Dierenambulance zijn zaterdagnacht druk bezig geweest in Nieuwkuijk. Daar was een uil vast komen te zitten achter een kachel na een val door een schoorsteenpijp.

 • 21 Oktober 2018 om 06:36

Auto volledig uitgebrand in Elshout

ELSHOUT - Een auto is zaterdagnacht volledig uitgebrand op de Th.J. Rijkenstraat in Elshout. De politie onderzoekt of de brand is aangestoken.

 • 21 Oktober 2018 om 06:30
OuderBrabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Berg met gemaaid gras vat vlam in Drunen

DRUNEN - Op de Zeeg in Drunen is zaterdagavond een berg met gemaaid gras in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen.

 • 20 Oktober 2018 om 18:52

1642 manieren om iets anders met een pompoen te doen dan uithollen voor Halloween

SPRANG-CAPELLE - Het is weer bijna Halloween dus de pompoenen zijn niet aan te slepen. In deze tijd van het jaar ziet men ze ook overal als sier buiten liggen. Dit zijn maar 2 voorbeelden van wat je met pompoenen kunt doen.

 • 20 Oktober 2018 om 17:07

PotentiΓ«le inbraken voorkomen na aanhouding van drie verdachten in Waalwijk

WAALWIJK - Een breekijzer, schroevendraaiers, bivakmutsen, portofoons en een hakbijl: het zijn geen alledaagse spullen die de politie in de auto van een 26-jarige man uit Almere vond. Hij werd vrijdag aangehouden op de Diepenbrocksingel in Waalwijk.

 • 20 Oktober 2018 om 15:11

Abdij MariΓ«nkroon vaak een thuis voor evacuΓ©s en vluchtelingen

NIEUWKUIJK - Het begon als een boek over de opvang van 1.700 Nieuwkuijkers in abdij Mariënkroon. Het eindigde in een veel breder boek, ‘Thuis in de abdij'. ,,Opvang van vluchtelingen loopt als een rode draad door de geschiedenis van de abdij.”

 • 20 Oktober 2018 om 14:31

Wederom maakt RKC kansen niet af: β€˜Dit is heel zuur’

Opnieuw brak het missen van kansen RKC op. Ditmaal tegen Jong Ajax. Daar kon ook Kevin Vermeulen geen verandering in brengen.

 • 20 Oktober 2018 om 13:12
❌