[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 15 Augustus 2018Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Waalwijker aangehouden voor brandstofdiefstal

WAALWIJK - Een 29-jarige Waalwijker is woensdag aangehouden door een agent op de St. Antoniusstraat in Waalwijk. Hij werd herkend vanwege brandstofdiefstal.

 • 15 Augustus 2018 om 21:45

Kinderen kamperen in voortuin van Kaatsheuvels verzorgingshuis Vossenberg

KAATSHEUVEL - Het grasveld voor verzorgingshuis De Vossenberg in Kaatsheuvel is woensdagavond omgebouwd tot camping. Zo’n 100 kinderen uit groep 7-8 van vakantiewerk Jeugdpret zetten er samen met hun ouders tussen de 30 en 40 tenten op.

 • 15 Augustus 2018 om 21:08

Hennepkwekerij geruimd in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - In een woning aan de Schrevelstraat in Sprang-Capelle is woensdag een hennepkwekerij geruimd.

 • 15 Augustus 2018 om 20:16

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden uit Waspik begint bijna aan zijn monstertocht: 'Ik stop niet als het zwaar wordt'

WASPIK - Maarten van der Weijden begint zaterdag in Friesland aan zijn 11stedenzwemtocht. Een tocht van maar liefst 198,5 kilometer.

 • 15 Augustus 2018 om 19:39

Temptation-sterren betichten Olcay Gulsen van liegen in RTL Boulevard: 'Ze heeft geen jurk bij ons gekocht'

WAALWIJK - Olcay Gulsen heeft dinsdagavond een slechte beurt gemaakt bij de deelnemers van het realityprogramma Temptation Island VIPS. De Waalwijkse uitte in RTL Boulevard kritiek op de kledingverkoop van de 'vips' in Amsterdam, waar volgens Gulsen bijna niemand kwam opdagen.

 • 15 Augustus 2018 om 16:20

Laatste open tuinenroute van het jaar

KAATSHEUVEL/SPRANG-CAPELLE - Aanstaande weekeinde is het weer open tuinenroute in De Langstraat. De laatste van dit jaar.

 • 15 Augustus 2018 om 14:32

Agressieve konikpaarden naar Biesbosch en voorlopig gered van de slacht

NIJMEGEN - De twee agressieve konikpaarden die de afgelopen weken bezoekers van de Nijmeegse Stadswaard lastigvielen, zijn voorlopig gered van de slacht. Ze gaan deze woensdagmorgen op transport naar de Noordwaard in de Biesbosch waar ze de komende maanden afgezonderd kunnen leven.

 • 15 Augustus 2018 om 14:28

Eetcafรฉ de Marius in Vlijmen is vergunningen kwijt na handel in harddrugs

DEN HAAG / VLIJMEN - Exploitant Marius van Dongen van het gesloten Vlijmense Eetcafé de Marius is zijn drank- en horecavergunning en zijn exploitatievergunning definitief kwijt.

 • 15 Augustus 2018 om 14:27

Vrouw uit Geertruidenberg raast met 184 kilometer per uur over snelweg bij Hank: rijbewijs kwijt

GEERTRUIDENBERG - Een 34-jarige vrouw uit Geertruidenberg scheurde dinsdagavond met maar liefst 184 kilometer per uur over de A27 bij Hank.

 • 15 Augustus 2018 om 11:43

Een gewoon bankje in de tuin van Het Gouverneurshuis, en toch weer speciaal

HEUSDEN Bankjes herinneren vaak aan bijzondere personen of gebeurtenissen. Vandaag: het bankje in de tuin van een museum.

 • 15 Augustus 2018 om 11:36

Het beste idee van Waalwijk, de energiespeeltuin, is nog dit jaar klaar

WAALWIJK - De eerste energieopwekkende speeltuin van Brabant wordt nog dit jaar geopend in Waalwijk. Spelenderwijs leren kinderen over alternatieve energie.

 • 15 Augustus 2018 om 11:10

Renovatie van zwembad Zidewinde is uitgesteld: 'Lopen zwemmers nu risico?'

SPRANG-CAPELLE - Zwemmen in zwembad Zidewinde in Sprang-Capelle, is dat nog wel veilig, zo vraag de ChristenUnie in Waalwijk zich af?

 • 15 Augustus 2018 om 10:34

Taxi Korthout is na overname van Van den Hout top of the bill in Tilburg

TILBURG - Taxi Korthout heeft opnieuw een grote slag geslagen op de vervoersmarkt. De Tilburgse onderneming neemt het vorige maand failliet verklaarde Van den Hout uit Kaatsheuvel over.

 • 14 Augustus 2018 om 10:50

Ravage na brand op boerderij in Woudrichem

WOUDRICHEM - Her en der smeult het vuur nog na, midden op het erf staat een uitgebrande heftruck. De ­ravage is groot op het boerenbedrijf aan de Jan Spieringweg in Woudrichem, waar in de nacht van maandag op dinsdag een uitslaande brand ontstond.

 • 15 Augustus 2018 om 07:12
OuderBrabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Man rijdt zonder rijbewijs door Sprang-Capelle en geeft bij aanhouding naam van zijn broer op

SPRANG-CAPELLE - De politie heeft dinsdagmiddag op de Kerkstraat in Sprang-Capelle een man staande gehouden die zich voordeed als bestuurder van een auto. Toen hij geen rijbewijs bleek te hebben, gaf hij bij zijn aanhouding de naam van zijn broer op als zijn naam.

 • 14 Augustus 2018 om 22:57

Brandstichtster Lalostraat Waalwijk waar buurt bang voor was is opgenomen in inrichting

WAALWIJK – De 35-jarige vrouw die op 4 april haar huis aan de Edouard Lalostraat in Waalwijk in brand zette is dinsdag veroordeeld tot opname in een inrichting. De rechtbank in Breda legde een jaar cel op, waarvan acht maanden voorwaardelijk. Daardoor kan ze meteen worden opgenomen. Mocht ze stoppen met de behandeling, zal ze de straf moeten uitzitten.

 • 14 Augustus 2018 om 17:30

Vakantiebraderie en Pasar Malam in centrum Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Op de laatste zondag van de zomervakantie, dit jaar 19 augustus, wordt in het centrum van Kaatsheuvel de jaarlijkse braderie met Pasar Malam gehouden.

 • 14 Augustus 2018 om 15:06

Verduistering 1 miljoen bij Van Mossel Waalwijk; eis 4 jaar cel tegen ex-directeur

BREDA - Tegen oud-financieel directeur Mark Z. van de Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk is dinsdag in de rechtbank in Breda vier jaar cel, waarvan één voorwaardelijk geëist. Hij heeft bekend dat hij grote sommen geld heeft verduisterd.

 • 14 Augustus 2018 om 15:01

Verfgevecht bij schilderen timmerdorp Waspikse Jeugdvakantieweek

WASPIK - De Jeugdvakantieweek voor de Waspikse kinderen is weer in volle gang. Dinsdagmiddag mondde het verven van de hutten uit in een verfgevecht.

 • 14 Augustus 2018 om 14:25

Ruim duizend boetes in Langstraat voor onverzekerde voertuigen

WAALWIJK/HEUSDEN - Vorig jaar werden er in De Langstraat ruim duizend boetes uitgedeeld voor onverzekerd rijden. In Het Land van Heusden en Altena gingen 370 bestuurders op de bon, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Justitieel Incassobureau.

 • 14 Augustus 2018 om 13:36
โŒ