[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 20 November 2017Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Bestelbusje vliegt spontaan in brand tijdens rijden in Waalwijk

WAALWIJK - Een bestelbusje is uitgebrand aan de Heulstraat in Waalwijk rond 19.45 uur. Deze vloog spontaan in brand tijdens het rijden.

 • 20 November 2017 om 20:22

Hond die baby ernstig verwondde in Rijswijk kreeg spuitje

RIJSWIJK - De hond die tien dagen geleden in Rijswijk (gemeente Woudrichem) was betrokken bij een bijtincident, is na een spuitje van de dierenarts ingeslapen.

 • 20 November 2017 om 18:00

Aankomst Sinterklaas in vesting Heusden of niet, na foutparkeren met boete naar huis

HEUSDEN - De reacties op internet liegen er niet om, de verontwaardiging is groot: tijdens de intocht van Sinterklaas deelden parkeerwachters zaterdag in de vesting Heusden parkeerboetes uit. ,,Triest", reageert iemand op Facebook. ,,We hebben júist parkeerregels voor momenten dat alles vol staat", stelt een woordvoerder van de gemeente Heusden.

 • 20 November 2017 om 17:04

Man die huisgenoten bedreigde met mes in Waalwijk 'komt er niet meer in'

WAALWIJK - De man die zondagavond huisgenoten bedreigde met een mes in een woning aan Westeinde in Waalwijk, heeft de nacht van zondag op maandag in de cel doorgebracht. Twee huisgenoten deden aangifte tegen hem. 

 • 20 November 2017 om 16:20

Politie Heusden gaat vaker controleren op auto's met snelheidsbeperking

HAARSTEEG - De aanhouding vrijdag in Haarsteeg van een 17-jarige jongen in een auto met snelheidsbeperking is voor de politie aanleiding om vaker te gaan controleren op deze aangepaste voertuigen.

 • 20 November 2017 om 15:39

Brede school Almkerk op locatie van De Almgaard en tenniscomplex

ALMKERK - Als het aan B en W van Woudrichem ligt wordt de brede school in Almkerk aan de Knotwilg gebouwd. Om preciezer te zijn op de plek waar nu nog de openbare basisschool De Almgaard staat en de accommodatie ligt van de tennisvereniging. 

 • 20 November 2017 om 15:39

Auto vliegt spontaan in brand in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG - Hij schrok zich een ongeluk, de bestuurder die zijn Mercedes maar langs de Provincialeweg in Wijk en Aalburg parkeerde toen er wat rook onder de motorkap uit kwam. Hij dacht dat de motor kookte, maar toen hij de motorkap opende sloegen de vlammen hem tegemoet.   

 • 20 November 2017 om 15:32

Heusden gooit deel Hoge Maasdijk Hedikhuizen nu echt dicht voor vrachtwagens en zwaar landbouwverkeer

HEDIKHUIZEN - Heusden neemt nieuwe maatregelen om (zwaar) landbouwverkeer en vrachtverkeer te weren van de Hooge Maasdijk in Hedikhuizen, tussen De Omloop en de Buitenwaardenweg. Er komt een 'robuuste wegversmalling'.

 • 20 November 2017 om 15:00

Opbrengst kerstmarkt Waalwijk gaat naar stichting De Strohalm

WAALWIJK - Een deel van de opbrengst van de door kringloopwinkel Wesley's georganiseerde kerstmarkt Christmas at Wesley's in Waalwijk gaat naar stichting De Strohalm.  

 • 20 November 2017 om 14:20

Zes woningen op plek voormalige basisschool Sprang-Capelle

WAALWIJK - Aannemersbedrijf Hoefnagel Totaalbouw gaat zes twee-onder-een-kap woningen op de plek van de voormalige basisschool Vrijhoeve in Sprang-Capelle.

 • 20 November 2017 om 13:44

'De regio draait dΓ³Γ³r' in Waalwijk

WAALWIJK - Ondernemers, overheid, onderwijzers en ondernemende burgers die samen allerlei problemen oplossen die in de Langstraat spelen. 

 • 20 November 2017 om 13:29

Fotograaf Sjef Marnette exposeert in gemeentehuis Waalwijk

WAALWIJK - Fotograaf Sjef Marnette (63) exposeert vanaf deze maandag in de hal van het stadhuis in Waalwijk zijn foto’s en stillevens. Hij houdt zich de laatste jaren vooral bezig met de thema's spiegelingen en stillevens. 

 • 20 November 2017 om 13:19

SGP is het beu: Weer geen antwoorden over wateroverlast Winterdijk Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - ,,U gaat ervan uit ons voldoende te hebben geïnformeerd? Dan moeten wij u dus uit de droom helpen." Richard Tiemstra, raadslid voor de SGP in Waalwijk, laat zich niet afschepen met weer een nietszeggende brief van het college over de vochtproblemen aan de Winterdijk in Sprang-Capelle.

 • 20 November 2017 om 11:28

Minder geleur met mensen zonder werk in Midden-Brabant

WAALWIJK - Bedrijven krijgen niet langer vertegenwoordigers van verschillende gemeenten over de vloer, die allen hun mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan komen bieden.

 • 20 November 2017 om 10:25

Hoofdsponsor RKC strooit met gratis seizoenskaarten

De Mandemakers Groep geeft als hoofdsponsor van RKC gratis seizoenskaarten aan supporters, nieuwe inwoners van Waalwijk en de eigen medewerkers. De hoofdsponsor wil daarmee extra steun bieden tijdens de thuiswedstrijden van RKC.

 • 20 November 2017 om 08:31
Gisteren β€” 19 November 2017Brabants Dagblad - Waalwijk Heusden e.o.

Man draait door en bedreigt huisgenoten met mes in Waalwijk

WAALWIJK - In Waalwijk is een man gearresteerd die zondagavond rond 20.00 uur zijn huisgenoten wilde aanvallen met een mes. Hij was waarschijnlijk onder invloed van alcohol of drugs.

 • 19 November 2017 om 21:13

Gevarieerde Kunstmatinee Silenzio in Luthers kerkje Heusden

HEUSDEN - Voor velen is Heusden-vesting de culturele hotspot van kleine kernen. Op verschillende niveau's worden tal van culturele activiteiten georganiseerd. Dit beeld is zondag tijdens de eerste editie van het Kunstmatine Silenzio in het Lutherse kerkje bevestigd. Liefhebbers van een inspirerende lezing, hedendaagse kunst en barokmuziek konden hun hart ophalen. In het goed gevulde kerkje werd het thema Silenzio door kunsthistorica en directeur van de Openbare Bibliotheek Elisabeth Eyl onder het vergrootglas gelegd.

 • 19 November 2017 om 19:54

Veel kindervreugde bij intocht Sinterklaas in Waspik

WASPIK - Onder grote belangstelling meerde de boot van Sinterklaas zondagmiddag aan bij jachthaven Scharloo in Waspik. Hij werd welkom geheten door vervangend burgemeester Hans Brekelmans en toegezongen door de vele aanwezige kinderen.

 • 19 November 2017 om 16:39

Laatste cisterciΓ«nzer van abdij MariΓ«nkroon Nieuwkuijk overleden

VLIJMEN - Pater Jacobus, ook wel bekend als pastoor Cees Schuurmans (1930), is afgelopen donderdag overleden. Hij was de laatste monnik van abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk.

 • 19 November 2017 om 16:24

Bus klem in Waalwijk omdat auto deels op de weg geparkeerd staat

WAALWIJK - Een buschauffeur stond zondagmiddag rond 15.00 uur met zijn bus klem op het Vredesplein in Waalwijk. Een auto blokkeerde de doorgang; hij stond niet goed in het parkeervak. 

 • 19 November 2017 om 15:24
❌