[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 15 Augustus 2018Brabants Dagblad - Tilburg e.o.

Aanleg uitwijkstrook voor hulpdiensten bij Efteling woensdagavond met spoed gestart

KAATSHEUVEL - Bij de Europalaan in Kaatsheuvel is woensdagavond gestart met de aanleg van een uitwijkstrook voor hulpdiensten. Dit vanwege het debacle afgelopen zaterdag. Toen kon een ambulance die met spoed een patiënt weg moest brengen, zich maar moeizaam een weg banen tussen al het uitrijdende verkeer van de Efteling.

 • 15 Augustus 2018 om 22:30

Uitwijkstrook wordt met spoed aangelegd bij de Efteling voor hulpdiensten

KAATSHEUVEL - Bij de Europalaan in Kaatsheuvel wordt woensdagavond met spoed een uitwijkstrook voor hulpdiensten aangelegd. Dit vanwege het debacle afgelopen zaterdag. Toen kon een ambulance maar moeizaam een weg banen tussen al het uitrijdende verkeer van de Efteling.

 • 15 Augustus 2018 om 22:30

Scooterrijdster gewond na aanrijding in Goirle

GOIRLE - Een scooterrijdster is woensdagavond rond 20.15 uur aangereden door een auto op de Sint Janstraat in Goirle en daarbij gewond geraakt.

 • 15 Augustus 2018 om 21:25

Kinderen kamperen in voortuin van Kaatsheuvels verzorgingshuis Vossenberg

KAATSHEUVEL - Het grasveld voor verzorgingshuis De Vossenberg in Kaatsheuvel is woensdagavond omgebouwd tot camping. Zo’n 100 kinderen uit groep 7-8 van vakantiewerk Jeugdpret zetten er samen met hun ouders tussen de 30 en 40 tenten op.

 • 15 Augustus 2018 om 21:08

Niet politie maar beveiligers de baas op Decibel, agenten treden alleen op bij 'dringende situaties'

HILVARENBEEK - Het driedaagse dancefestival Decibel Outdoor in Hilvarenbeek gaat dit weekeinde gewoon door, ondanks de stakingsacties die de politie tijdens dit evenement voert. Volgens de gemeente Hilvarenbeek nemen de beveiligers het toezicht door de politie op het festivalterrein over. Bovendien zijn verkeersregelaars aanwezig.

 • 15 Augustus 2018 om 19:55

Beveiligers de baas op Decibel Outdoor, politie treedt alleen op bij 'dringende situaties'

HILVARENBEEK - Het driedaagse dancefestival Decibel Outdoor in Hilvarenbeek gaat dit weekeinde gewoon door, ondanks de stakingsacties die de politie tijdens dit evenement voert. Volgens de gemeente Hilvarenbeek nemen de beveiligers het toezicht door de politie op het festivalterrein over. Bovendien zijn verkeersregelaars aanwezig.

 • 15 Augustus 2018 om 19:55

Passant ziet meisje van haar tas beroofd worden op Gasthuisring in Tilburg

TILBURG - Een passant zegt woensdagmiddag rond 16.15 uur op de Gasthuisring in Tilburg een tasjesroof gezien te hebben. Zowel slachtoffer als dader zijn nog spoorloos.

 • 15 Augustus 2018 om 17:24

Oรณk de bekende hamburgerketen Five Guys opent zaak in Tilburg

Woe 15 aug: Na de Burger King opent ook Five Guys een vestiging in Tilburg, de keten strijkt aan het Pieter Vreedeplein neer. In het pand waar voorheen Mango was gevestigd.

 • 15 Augustus 2018 om 17:13

Een vijfvoudige moord in de bossen van Gorp en Roovert: ook na 76 jaar nog herdacht

HILVARENBEEK - Het is 76 jaar geleden, maar ook vandaag is een vijfvoudige moord in de bossen van Gorp en Roovert herdacht.

 • 15 Augustus 2018 om 16:23

Suppenderwijs de Piushaven over: 'Surfen, maar dan zonder golven'

Woe 15 aug: Geen golven, toch surfen? Wat je dan doet: je gaat al 'suppend' de Piushaven over. Sinds deze zomer verhuurt Yvonne van Hengel 'sups' aan de haven. Staand op een opblaasbare plank kun je al peddelend het water op.

 • 15 Augustus 2018 om 16:24

Een vijfvoudige moord in de bossen van Gorp en Rovert: ook na 76 jaar nog herdacht

HILVARENBEEK - Het is 76 jaar geleden, maar ook vandaag is een vijfvoudige moord in de bossen van Gorp en Rovert herdacht.

 • 15 Augustus 2018 om 16:23

Negatief zwemadvies 't Smokkelstrand Chaam door blauwalg

CHAAM - Voor de zwemplas 't Smokkelstrand op vakantiepark De Flaasbloem in Chaam geldt sinds woensdag een negatief zwemadvies. De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), die in heel Noord-Brabant de controles uitvoert, heeft bij de laatste inspectie van deze zwemplas een forse bloei van blauwalgen aangetroffen.

 • 15 Augustus 2018 om 16:11

Beachbeek tovert de Vrijthof weer drie dagen om tot megazandbak

HILVARENBEEK - De Vrijthof in Hilvarenbeek is dit weekend voorzien van een 30 cm dikke zandlaag. Vrijdagavond spelen jeugdige sportievelingen beachvolleybal op de negen velden en zaterdag en zondag zijn de volwassen teams aan de beurt.

 • 15 Augustus 2018 om 16:09

BBQ Pop is in Moergestel meer dan swingen bij de barbecue

MOERGESTEL - Goed eten & drinken en goeie muziek: meer hoeft een festival op een dorpsplein niet te bieden. Toch staat de organisatoren van BBQ Pop, komende zaterdag in Moergestel, een groter doel voor ogen dan swingen bij de barbecue.

 • 15 Augustus 2018 om 16:04

Oudste en jongste trainer tegenover elkaar

In de Euroborg in Groningen staan vrijdagavond de jongste en de oudste trainer in de eredivisie tegenover elkaar. Danny Buijs, de nieuwe oefenmeester van FC Groningen is met zijn 36 jaar de jongste. Adrie Koster van Willem II is met 63 jaar de oudste.

 • 15 Augustus 2018 om 13:25

Twee vrouwen en kind gewond bij ongeval op N261 in Loon op Zand, weg weer open

LOON OP ZAND - Op de Midden Brabantweg (N261) in Loon op Zand heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Een auto raakte door het ongeluk op zijn kant, meerdere mensen raakten gewond.

 • 15 Augustus 2018 om 11:59

Spoedoverleg over Decibel nu agenten wegblijven: 'Onze eerste zorg is een zo veilig mogelijk verloop'

HILVARENBEEK - De aangekondigde politieactie tijdens festival Decibel Outdoor baart de gemeente Hilvarenbeek zorgen. Burgemeester Ryan Palmen overlegt met justitie, politie en de festivalorganisatie over hoe het wegblijven van zo'n zestig agenten opgevangen kan worden.

 • 15 Augustus 2018 om 12:21

Meerdere gewonden bij ongeval op N261 in Loon op Zand, weg richting Tilburg dicht

LOON OP ZAND - Op de Midden Brabantweg (N261) in Loon op Zand heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Een auto raakte door het ongeluk op zijn kant, meerdere mensen raakten gewond. De weg richting Tilburg is tijdelijk afgesloten.

 • 15 Augustus 2018 om 11:59

Jongen (14) uit Tilburg neemt stiekem auto van moeder mee

TILBURG - Een 14-jarige jongen uit Tilburg is dinsdagnacht betrapt door de politie terwijl hij in een auto reed. De jongen had zonder toestemming de auto van zijn moeder meegenomen om een stukje te gaan rijden met een 19-jarige vriend.

 • 15 Augustus 2018 om 11:26

Afvalplan Gilze en Rijen in fasen van start, locatie containers bekend

GILZE EN RIJEN - De nieuwe inzameling van afval gaat vanaf september fasegewijs in. De locatie van de containers is bekend en ook wanneer ze geplaatst worden. Vandaag krijgen alle inwoners van de gemeente Gilze en Rijen een brief waarin het een en ander staat uitgelegd. Ook over het ruilen en afleveren van kliko's van 140 of 240 liter.

 • 15 Augustus 2018 om 11:03
โŒ