[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019Brabants Dagblad - Tilburg e.o.

Klussende Christ Donders verrast met zege in Dwars door Dongen

,,We zitten midden in de verbouwing van ons huis. Dat kost alle energie. Hoe leuk is het dan als je op ontspanning meeloopt in Dongen en gewoon als eerste over de streep komt.” Vol verbazing reflecteert Christ Donders op zijn eigen prestatie tijdens Dwars door Dongen. Op een nieuw parcours is de master alle jonge concurrenten ruim de baas.

 • 16 Juni 2019 om 19:02

Alleen maar winnaars bij Ronde van den Besterd door Tilburgse buurt

TILBURG - Alleen maar vrolijke gezichten op en rond het Besterdplein in Tilburg. Deelnemers en toeschouwers vermaakten zich opperbest bij de diverse hardloop- en wielerwedstrijden van de Ronde van den Besterd.

 • 16 Juni 2019 om 18:07

Automobilist rijdt door na aanrijden vrouw in scootmobiel in Goirle

GOIRLE - Een vrouw in een scootmobiel is zondagmiddag aangereden door een automobilist in Goirle. De bestuurder reed daarna door, zonder zich over het slachtoffer te ontfermen. De vrouw is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is direct een onderzoek gestart.

 • 16 Juni 2019 om 14:59

Jozef Vingerhoets (78) is topfokker van kippen, zelfs de prins van Japan kwam naar Diessen voor zijn geheim

DIESSEN - ,,Je moet vooral je eigen weg volgen en je niet van de wijs laten brengen door wat anderen vinden”, zegt Jozef Vingerhoets (78), topfokker van kippen uit Diessen.

 • 16 Juni 2019 om 09:02

Een miljoen voor opknapbeurt vennen in Brabant

DEN BOSCH - De provincie trekt een miljoen euro uit voor het opknappen van vennen met bijzondere natuurwaarden. In het Groene Woud liggen buiten de bijzondere Natura 2000-gebieden, heel wat vennen die daar voor in aanmerking komen.

 • 16 Juni 2019 om 09:01

Cees de Zwart (61) is veertig jaar gastheer in Tilburg: 'Een masker opzetten voor de gast? Nooit!'

TILBURG - Al veertig jaar is Cees de Zwart gastheer bij De Postelse Hoeve. Soms noemen ze hem ober. Maakt niet uit, zegt hij, want een ober hoort een gastheer te zijn. En andersom. Een gesprek met een vakman in hart en nieren.

 • 16 Juni 2019 om 09:01

Auto's botsen op elkaar op Vierbundersweg in Dongen

DONGEN - Twee auto's zijn zaterdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Vierbundersweg in Dongen. Hoe het ongeluk kon gebeuren, onderzoekt de politie.

 • 16 Juni 2019 om 07:01
Gisteren β€” 15 Juni 2019Brabants Dagblad - Tilburg e.o.

Jongetje (11) in gezicht gebeten door hond in Goirle, met spoed naar het ziekenhuis gebracht

TILBURG - Een jongetje van 11 jaar is vanavond in zijn gezicht gebeten door een hond bij Sportvereniging VOAB in Goirle. Hij raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het dier beet het jongetje vermoedelijk terwijl het aangelijnd lag.

 • 15 Juni 2019 om 20:51

Jongetje (11) in gezicht gebeten door agressieve hond in Goirle, met spoed naar het ziekenhuis gebracht

TILBURG - Een jongetje van 11 jaar is vanavond in zijn gezicht gebeten door een hond bij Sportvereniging VOAB in Goirle. Hij raakte daarbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het dier beet het jongetje vermoedelijk terwijl het aangelijnd lag.

 • 15 Juni 2019 om 20:51

Jongetje (11) in gezicht gebeten door een hond in Goirle, gewond naar het ziekenhuis gebracht

TILBURG - Een jongetje van 11 jaar is zaterdagavond in zijn gezicht gebeten door een hond bij Sportvereniging Voab in Goirle. Hij raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis is gebracht.

 • 15 Juni 2019 om 20:51

Volop kijkers, maar nog weinig huurders voor appartementen EcclΓ©sia naast voormalige kerk Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Kijkers genoeg op bouwplaats Ecclésia in Kaatsheuvel. Maar lang niet allemaal zullen straks ook huurders worden van een appartement bij de voormalige Sint-Jozefkerk.

 • 15 Juni 2019 om 19:30

Koninklijke onderscheiding voor Tilburger Jan Heerkens

TILBURG - Jan Heerkens is zaterdag benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. De 73-jarige Tilburger ontving de koninklijke onderscheiding uit handen van loco-burgemeester Marcelle Hendrickx bij de opening van de tiende Lustwarande.

 • 15 Juni 2019 om 14:50

Het Voetstuk: het Guus-virus hangt in de lucht

HET VOETSTUK In de rubriek ‘Het voetstuk’ zet Sjoerd Marcelissen iemand die positief is opgevallen op een voetstuk. En iemand die negatief is opgevallen, laat hij eraf vallen. In pittige stukjes met een vleugje humor.

 • 15 Juni 2019 om 13:45

Sinds Berend zijn bestuurlijke handen uit de mouwen steekt, zijn er hier heel wat handen op elkaar gegaan

En de handen gingen op elkaar. Voor Berend de Vries. Bouwer van Verdienste. Donderdag kreeg hij die eretitel van de Tilburgse Bouwsociëteit. Terecht? Waarschijnlijk wel.

 • 15 Juni 2019 om 13:30

Wethouder Dankers gaat in Oisterwijk onderuit op eigen parkeerterrein

OISTERWIJK - ,,Ik wil beginnen met excuses maken", begon wethouder Dion Dankers donderdag zijn pleidooi om een eigen parkeerterrein voor de ambtenaren van de gemeente Oisterwijk aan te leggen. Hij was vergeten de naaste buren aan De Lind bij zijn plan te betrekken. En dat terwijl de gemeente bij planmakers altijd zo hamert op het belang van een 'omgevingsdialoog'.

 • 15 Juni 2019 om 13:13

Schoenendief sprint winkel uit op nieuwe schoenen in Tilburg: β€˜Ik vroeg nog of hij een maatje groter wilde’

TILBURG - Een man is donderdagmiddag op gloednieuwe schoenen de winkel uitgesprint. Zonder te betalen. ,,Ik doe dit werk al zo'n veertig jaar, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt", aldus een verbouwereerde Wil van Kerckhoven. eigenaar van Shoefashion in winkelcentrum Westermarkt in Tilburg.

 • 15 Juni 2019 om 12:38

Ook in Rijen schenken ze nu uitgestelde koffie: een extra kop koffie voor iemand met een smalle beurs

RIJEN - Uitgestelde koffie doet nu ook in Rijen zijn intrede. Het werkt heel simpel: je bestelt in een horecagelegenheid of op het terras iets voor jezelf, maar je rekent één of meerdere consumpties extra af voor iemand met een smalle beurs die daar dan op een later moment van kan genieten. Initiatiefneemster Annelie Reuser (49) verwacht veel van de proef die aan het einde van de zomer wordt geëvalueerd.

 • 15 Juni 2019 om 12:23

Casinocomplex is inmiddels een stukje hoger

WAALWIJK - Het Leisurecentrum dat momenteel wordt gebouwd aan de Professor Asserweg in Waalwijk is een verdieping hoger dan in de oorspronkelijke plannen.

 • 15 Juni 2019 om 12:03

Leisurecentrum: Daar aan de entree van Waalwijk is straks een hoop te doen

Over het nieuwe Leisurecentrum in Waalwijk is een hoop gezegd en geschreven. Maar wat komt daar nou precies?

 • 15 Juni 2019 om 12:03

Zuiniger maken eigen huis krijgt in Tilburg nieuwe impuls

TILBURG - Het stadsbestuur van Tilburg geeft een nieuwe slinger aan het energiezuinig maken van particuliere woningen. De komende tweeënhalf jaar zet het ruim 2 miljoen euro in aan acties en campagnes om huizenbezitters daarbij te helpen.

 • 15 Juni 2019 om 11:55
❌