[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 27 Mei 2018Brabants Dagblad - Tilburg e.o.

Finale Kleintje Hollands in Tilburg

TILBURG - Op de Heuvel in Tilburg was zondag de finale van Kleintje Hollands, een playback- en soundmixwedstrijd voor mensen met een beperking. Corrie van Kerkoerle organiseert het al voor de negentiende keer: ,,Via twee voorrondes staan 16 deelnemers in deze finale. Zeven met een playback-act en negen soundmix-acts."

 • 27 Mei 2018 om 21:33

Quadrijder maakt expres herrie bij uitgaangsgebied Tilburg, stopt niet na 1140 euro aan bekeuringen

TILBURG - Een 18-jarige quadrijder heeft veel overlast veroorzaakt in het centrum van Tilburg en Kaatsheuvel. In de nacht van zaterdag op zondag zorgde hij zoveel geluidsoverlast, dat de politie hem oppakte en zijn rijbewijs invorderde.

 • 27 Mei 2018 om 19:57

'Pleinfestival Kaatsheuvel trekt 15.000 bezoekers'

KAATSHEUVEL - Door vier dagen naar massaal naar het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel te komen heeft het publiek de 120 vrijwilligers beloond voor hun tomeloze inzet. Dat stelt voorzitter Joost van de Wouw van Stichting Pleinfestival zondagmiddag.

 • 27 Mei 2018 om 19:32

Vlam in de pan bij Amarant Goirle, bewoners moeten pand verlaten

GOIRLE - De bewoners van Amarant moeten geschrokken zijn toen ze opeens allemaal hun pand moesten verlaten rond 16.30 uur. In de keuken bij Amarant aan de Hoogschoor in Goirle sloeg een vlam in de pan.

 • 27 Mei 2018 om 17:58

Keukenbrand door vlam in de pan in Tilburg

TILBURG - In de keuken van een woning aan de Vermiljoenstraat in Tilburg heeft zondag korte tijd brand gewoed. Dat kwam door een vlam in de pan.

 • 27 Mei 2018 om 16:59

Zilveren Legpenningen voor inzet voor behoud van Piushaven

TILBURG - Caroline Docters-Van Leeuwen en John La Haije hebben zondag allebei de Zilveren Legpenning van de gemeente Tilburg ontvangen, vanwege de belangrijke rol die zij hebben gespeeld in de ontwikkeling van de Piushaven.

 • 27 Mei 2018 om 16:12

Beginnend bestuurder (19) uit Kaatsheuvel drinkt te veel en wordt aangehouden in Tilburg

TILBURG - Op de Guido Gezellestraat in Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden. Hij blies bij een alcoholcontrole 315 ugl, bijna vier keer de hoeveelheid die een beginnend bestuurder mag blazen.

 • 27 Mei 2018 om 12:50

Water open dag in Tilburgse Piushaven begint met armada van boten

TILBURG - Een heuse armada van alles wat op het water thuis hoort, trok zondagmiddag de Tilburgse Piushaven binnen. Om de 95e verjaardag van de haven te vieren, organiseerde Stichting Tilburg te Water een Water open dag.

 • 27 Mei 2018 om 13:12

Kunst voor รฉรฉn dag in de Oude Warande

TILBURG - Brief Encounters is de naam van een reeks performances van internationale beeldende kunstenaars in de Oude Warande in Tilburg. Deze optredens zijn een initiatief van Fundament, de organisatie die jaarlijks de grote kunstexposities organiseert in het sterrenbos.

 • 27 Mei 2018 om 13:08

En moordenaar, hoe was je dag? Het onalledaagse van Brabantse filmmakers

TILBURG - Bij Cinecitta was zaterdag het eerste Tilburgs Film Festival met zeventien korte films uit Brabant. 'Memories of You' van Bart Schrijver won de Award voor Beste Film. Het festival wil uitgroeien tot een meerdaags evenement.

 • 27 Mei 2018 om 16:00

Beginnend bestuurder (19) uit Kaatsheuvel drinkt teveel en wordt aangehouden in Tilburg

TILBURG - Op de Guido Gezellestraat in Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden. Hij blies bij een alcoholcontrole 315 ugl, bijna vier keer de hoeveelheid die een beginnend bestuurder mag blazen.

 • 27 Mei 2018 om 12:50

Storing in tunnel bij station Best, treinen tussen Boxtel en Eindhoven rijden weer

BEST - Tussen Boxtel en Eindhoven reden zondagochtend tussen ongeveer 9.00 en 10.00 uur geen treinen door een storing in de tunnel bij het station in Best.

 • 27 Mei 2018 om 09:39

Storing in tunnel bij station Best, geen treinen tussen Eindhoven en Boxtel

BEST - Tussen Boxtel en Eindhoven rijden geen treinen door een storing in de tunnel bij het station in Best. Het is nog niet bekend hoe lang de overlast zal duren.

 • 27 Mei 2018 om 09:39

Bevriend wethouderstandem start en stopt tegelijk

GOIRLE - Jan Schellekens en Sjef Verhoeven zouden het zo weer doen, wethouder worden. ,,Je moet je ergens tegenaan willen bemoeien."

 • 27 Mei 2018 om 08:02

Drijvend concert van Rosenberg Trio in jarige Piushaven Tilburg

TILBURG - De Piushaven in Tilburg bestaat 95 jaar en precies 20 jaar geleden wist Stichting Thuishaven Tilburg ternauwernood te voorkomen dat de verloederde industriehaven werd gedempt. Dat is een feestje waard. En wat is dan mooier dan een look-a-like Amsterdams Prinsengracht-concert in de haven.

 • 26 Mei 2018 om 23:56
OuderBrabants Dagblad - Tilburg e.o.

Tilburgs Film Festival: Award Beste film voor Bart Schrijver uit Hilvarenbeek

TILBURG - Bij het Tilburgs Film Festival is 'Memories of You' van Bart Schrijver (25) uit Hilvarenbeek door de jury gekozen tot Beste film. Op het festival met korte films van professionele Tilburgse/Brabantse filmmakers zijn zeventien films vertoond. Elf deden mee voor de prijzen. Het festival was zaterdag voor de eerste maal. De films waren te zien in de grote zaal van bioscoop Cinecitta.

 • 26 Mei 2018 om 20:10

Loslopende hond zet tanden in kuit van jong wielrennertje

GILZE EN RIJEN - Een jonge wielrenner die een tochtje wilde fietsen door de omgeving van Gilze en Rijen, is vrijdagmiddag met de schrik vrijgekomen toen een loslopende hond hem beet.

 • 26 Mei 2018 om 18:41

Herdenkingskast Heikese kerk met stenen bekogeld in Tilburg

TILBURG - De herdenkingskast van de Heikese kerk in Tilburg is bekogeld met stenen zaterdagnacht. De kast staat symbool voor mensen die door een geweldsmisdrijf zijn omgekomen in Tilburg.

 • 26 Mei 2018 om 18:04

Tilburgse kinderen op Grote Muziekreis

TILBURG - Zaterdag konden kinderen, jongeren en mensen met een krappe beurs op verschillende plaatsen in Tilburg kennis maken met muziek en muziekstijlen. Onder andere in 013 waar hiphopartiesten optraden, in Factorium was een theatervoorstelling en in de schouwburg een muziek-workshop.

 • 26 Mei 2018 om 17:25

Happy end voor Tilburgse hockeyvrouwen

De vrouwen van HC Tilburg hockeyen volgend jaar in de nieuwe promotieklasse, het tweede niveau van Nederland. Tilburg besliste de play-off-serie tegen Leonidas vanmiddag in Rotterdam met een overwinning na shoot-outs.

 • 26 Mei 2018 om 15:10
โŒ