[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 September 2017Brabants Dagblad - Tilburg e.o.

HC Tilburg hekkensluiter na nederlaag bij Rotterdam

Een heet avondje stond voor HC Tilburg vrijdag op het programma. Op bezoek bij HC Rotterdam verloor het met 3-0 waardoor de Tilburgers hekkensluiter zijn van de Hoofdklasse.

 • 22 September 2017 om 23:08

Trappers verliest 'thuisgenerale' van Duisburg

Tilburg Trappers heeft z'n laatste thuiswedstrijd voor de competitiestart (volgende week vrijdag) vrijdagavond met 1-2 verloren van Duisburg Füchse. Zondag gaat de ploeg van Bo Subr nog op bezoek bij dezelfde tegenstander voordat volgende week de competitie begint met een thuiwedstrijd tegen Preussen Berlin. 

 • 22 September 2017 om 22:15

Hilvarenbeekse kerktoren is straks weer bij de tijd

HILVARENBEEK - Het is van boven een mooier plaatje dan van onder. Aan de voet van de Hilvarenbeekse toren ontnemen steigers het zicht op zijn Kempisch-gotische bouwpracht van bijna zes eeuwen her. 

 • 22 September 2017 om 22:00

Varkenshouder De Rooij gaat alsnog met varkens in Heukelom voor hoofdprijs

DEN HAAG/HEUKELOM - Hoog spel of schimmenspel? Varkenshouder De Rooij probeerde vrijdag bij de Raad van State uitbreiding van zijn bedrijf aan de Oisterwijksebaan 2 in Heukelom veilig te stellen. 

 • 22 September 2017 om 21:37

Willem II'er Tsimikas steekt z'n tong uit naar iedereen

Dat tongetje... Er is bijna geen actiefoto van Kostas Tsimikas te vinden waarop de linksback van Willem II zijn tong in z'n mond houdt! Het was de Griek zelf ook al opgevallen.

 • 22 September 2017 om 21:07

Minuut applaus voor overleden Trappers-icoon Toon van Rijswijk

Tilburg Trappers heeft vrijdagavond voor aanvang van de oefenwedstrijd tegen Füchse Duisburg stilgestaan bij het overlijden van clubicoon Toon van Rijswijk eind mei van dit jaar op 94-jarige leeftijd.

 • 22 September 2017 om 20:09

Tilburger wil liever een mooie muurschildering, geen vage tags

TILBURG - Het Brabants Dagblad verdiepte zich de afgelopen weken in de graffitiscene in Tilburg. Lezers hebben een heldere mening over graffiti, zo blijkt uit de vele reacties:  'Graffiti doet pijn aan mijn ogen'. 

 • 22 September 2017 om 20:00

Willem II zwaait oud-spelers uit

Obbi Oulare, Jari Schuurman, Guus Joppen en Kostas Lamprou komen naar Tilburg om zich nog 1 keer te laten bejubelen door de WIllem II-supporters. 

 • 22 September 2017 om 19:39

Bekerduel Willem II - sc Heerenveen op woensdag 25 oktober

Willem II neemt het in de tweede ronde van de KNVB-beker op woensdag 25 oktober op tegen sc Heerenveen. Dat blijkt uit het speelschema dat de KNVB vrijdag bekend heeft gemaakt.

 • 22 September 2017 om 18:37

Goirlese opvang biedt onderdak aan mannen die thuis mishandeld worden: 'Het bangst was ik voor die stok'

TILBURG - Bij de mannenopvang van Kompaan en de Bocht hebben sinds begin dit jaar een kleine vijftien mannen verbleven. ,,De problematiek is vaak heftig, omdat mannen pas komen als ze het echt niet meer weten", zegt coördinator Anne Duis.

 • 22 September 2017 om 17:21

Voorstel van Smolders om kattenstront in Tilburg aan te pakken blijkt 'onmogelijk'

TILBURG - Het idee van Hans Smolders om de hondenbelasting af te schaffen en katten- en hondenpoep zwaar te beboeten, is 'onbetaalbaar en onmogelijk.' Dat stellen B en W in antwoord op raadsvragen van Smolders.

 • 22 September 2017 om 16:05

'Ondersteuning van Brabantse boer is een blamage'

DEN BOSCH - De provincie noemt het flankerend beleid, maar de Brabantse CDA-fractie spreekt liever van 'blamerend beleid'. Ook de VVD is nog niet overtuigd van de maatregelen waarmee het provinciebestuur de gevolgen van de in juli aangenomen strenge milieuregels voor boeren wil verzachten.

 • 22 September 2017 om 15:42

Dion van den Berg leidt Sociale Raad Tilburg

TILBURG - Dion van den Berg wordt de nieuwe voorzitter van de Sociale Raad Tilburg. Hij is de opvolger van Jos van Balveren die per 1 juli is teruggetreden.

 • 22 September 2017 om 16:42

Tilburg levert best รฉn slechtst scorende rijschool van de regio, hoe scoort jouw woonplaats?

TILBURG - Ongeveer de helft van alle kandidaten die opgaat voor hun rijbewijs, haalt het felbegeerde papiertje bij de eerste poging. Maar lang niet alle rijscholen hebben een slagingspercentage van rond de 50 procent.

 • 22 September 2017 om 16:39

Asbest hindert bierbrouwers op KVL-terrein in Oisterwijk niet

OISTERWIJK - Tilburg zag deze maand een mooie droom vervliegen. Er komt geen stokerij annex distilleerderij in het Ketelhuis van de Spoorzone. Te veel asbest.

 • 22 September 2017 om 16:32

Brokkenpiloot met gestolen legertruck van legerbasis Oirschot: 'Ik had de beste intenties'

DEN BOSCH/ OIRSCHOT - Een 21-jarige Veldhovenaar hangt gedwongen opname in een psychiatrische kliniek boven het hoofd na een doldrieste actie op 12 juni dit jaar. De man stal die dag een legertruck van de kazerne in Oirschot, reed daarmee dwars door een poort en maakte een rit in de omgeving van Eindhoven, waarbij hij tegen tenminste twee auto's botste. Daarna bracht hij de vrachtwagen terug en werd aangehouden.

 • 22 September 2017 om 15:16

HC Tilburg zonder Tom Beddows tegen Rotterdam

Een druk weekend staat voor de deur van de hockeyers van HC Tilburg. Binnen 48 uur spelen zij twee wedstrijden; vanavond wacht in Rotterdam de plaatselijke HC, zondag komt Almere op bezoek.

 • 22 September 2017 om 10:26

Voorstel Smolders kattenstront 'onmogelijk'

TILBURG - Het idee van Hans Smolders om de hondenbelasting af te schaffen en katten- en hondenpoep zwaar te beboeten, is 'onbetaalbaar en onmogelijk.' Dat stellen B en W in antwoord op raadsvragen van Smolders.

 • 22 September 2017 om 16:05

Deze flitspaal in Brabant 'flitste' de laatste maanden de meeste snelheidsovertreders

TILBURG - De digitale flitspaal die de afgelopen maanden in Brabant de meeste snelheidsovertreders heeft bekeurd, staat in Tilburg. Om precies te zijn: aan de Caspar Houbenstraat, ter hoogte van de Ringbaan Oost. De 'lucratieve flitspaal' bekeurde in de maanden mei tot en met augustus bijna 12.000 weggebruikers.

 • 22 September 2017 om 16:03

'Ondersteuning Brabantse boer is een blamage'

DEN BOSCH - De provincie noemt het flankerend beleid, maar de Brabantse CDA-fractie spreekt liever van 'blamerend beleid'. Ook de VVD is nog niet overtuigd van de maatregelen waarmee het provinciebestuur de gevolgen van de in juli aangenomen strenge milieuregels voor boeren wil verzachten.

 • 22 September 2017 om 15:42
โŒ