[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017Brabants Dagblad - Oss Uden e.o.

LIVE: RKC Waalwijk wil goede reeks doortrekken tegen zwalkend FC Oss

RKC Waalwijk ontvangt vanavond in eigen huis FC Oss. Het puntenverschil tussen de twee bedraagt voorafgaand aan de ontmoeting acht punten in het voordeel van de Ossenaren. De Waalwijkers staan met 12 punten zeventiende, FC Oss staat zevende met 22 punten; de ploegen hebben wel hetzelfde doelsaldo van -3. De wedstrijd vangt aan om 20.00.

 • 24 November 2017 om 19:16

Overdag aan het werk in de ICT, 's nachts helemaal los als party-dj

ZEELAND - Hoe combineer je het ritme van een dj met een fulltime baan in de ICT? De 34-jarige Rajesh Shyamnarain uit Zeeland weet er alles van. Overdag werkt hij onder andere als recruiter bij een ICT-bedrijf in Eindhoven, 's nachts staat hij achter de draaitafel als DJ Tonny.

 • 24 November 2017 om 16:16

Extra stoplichten erbij op de kop van Industrielaan Uden

UDEN - Bij de reconstructie van de kruising noordelijke rondweg en Industrielaan in Uden worden extra stoplichten geplaatst. Die zijn met name bedoeld  om fietsers  richting Zeeland en De Maashorst veilig te laten oversteken. Het werk wordt volgend jaar uitgevoerd. 

 • 24 November 2017 om 15:25

CafΓ© Rebel wil principe-uitspraak: Wie is verantwoordelijk voor volk op straat?

DEN HAAG/OSS - Hoewel jongerencafé Rebel al enkele maanden weg is van de  Heschepad in Oss, voert uitbater Sigi van Doorn bij de Raad van State toch nog een rechtszaak tegen de gemeente over zijn oude stek. Van Doorn wil wel eens weten wie er nu werkelijk verantwoordelijk is voor het gedrag van mensen die zich buiten de horecazaak ophouden.  

 • 24 November 2017 om 15:10

Het was voor Rien en Betsie liefde op het eerste gezicht

MAREN-KESSEL - Rien Cornelissen (85) en Betsie Cornelissen-van Tuijl (82) uit Maren-Kessel zijn zestig jaar getrouwd. Het echtpaar kreeg daarom vrijdag een bezoek van de burgemeester.

 • 24 November 2017 om 14:57

SP-motor Paul Peters krijgt imponerend afscheid in de Groene Engel

OSS - Een klaterend applaus vormde vrijdagmiddag het slotakkoord van de indrukwekkende afscheidsbijeenkomst van SP-coryfee Paul Peters.  Tientallen jaren was Peters, die maandag overleed aan een slopende ziekte, voor de SP de grote organisator achter de schermen.  

 • 24 November 2017 om 14:28

Belastingsamenwerking Oost-Brabant wordt bijna dubbel zo groot

OSS - Bernheze, Asten, Someren, Gemert-Bakel, Laarbeek en Sint-Anthonis. Deze gemeenten treden op 1 januari zo goed als zeker toe tot Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). 

 • 24 November 2017 om 12:06

Man uit Berghem vrijgesproken van doorrijden na ongeval

BERGHEM - Een 67-jarige man uit Berghem is deze week door de politierechter vrijgesproken van de beschuldiging dat hij in Oss was weggereden na het veroorzaken van een aanrijding. De man verklaarde niets te hebben gemerkt van een aanrijding. De rechter geloofde hem.

 • 24 November 2017 om 11:44

Bernheze waarschuwt inwoners Heesch voor 'valse' enquΓͺteurs

HEESCH -  De boa's in Bernheze waarschuwen inwoners van Heesch op twitter  om op te letten als er mensen aan de deur komen die zeggen dat ze van de gemeente zijn. 

 • 24 November 2017 om 11:44

Stalker spoot 'hoer' op rolluiken van ex en stuurt honderden sms'jes: taakstraf van 120 uur

BERGHEM/VINKEL - Hij spoot met grote letters 'hoer' op haar rolluiken en haar garagedeur, stuurde haar honderden sms-jes en berichtjes. Sommige over vrouwen die door hun ex waren vermoord. Dat kwam een 64-jarige man uit Vinkel deze week op 120 uur taakstraf, een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden, een behandelverplichting, een contactverbod en een locatieverbod te staan.

 • 24 November 2017 om 11:40

Aankoop schermzaal maakt weg vrij voor nieuwbouw op plek praktijkschool Oss

OSS - Met de aankoop van een oude schermzaal aan de Kapelaan Nausstraat in de Oss heeft de gemeente de handen vrij om een flink gebied in de Schadewijk een nieuwe invulling te geven. De aangrenzende praktijkschool en het voormalige wijkgebouw 't Hageltje waren al in bezit van de gemeente. 

 • 24 November 2017 om 11:23

Reek teleurgesteld in rapport over effecten van de komst van Aldi

REEK - ,,We zijn teleurgesteld in de rapportage over de komst van Aldi.'' Zo reageert verenigd Reek in een brief aan de gemeenteraadsleden.  

 • 24 November 2017 om 11:11

't Landerdke in Schaijk gaat nΓ³Γ³it meer open

SCHAIJK - Het is definitief over en uit met 't Landerdke. Het in oudjaarsnacht 2015 door brand geruïneerde restaurant beleeft geen wederopbouw. Eigenaar Huub Stoltz heeft de zaak verkocht.

 • 24 November 2017 om 10:46

CDA Uden kiest voor totaal nieuwe lijsttrekker: Maurits van den Bosch

UDEN - Het CDA Uden wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018  aangevoerd door een relatieve nieuwkomer in de plaatselijke politiek: Maurits van den Bosch (54). De ledenvergadering koos hem donderdagavond als lijsttrekker. 

 • 24 November 2017 om 10:05

Pop-up restaurant van Big Boys Uden in winterse sferen

UDEN - 'WinterHEAT' is het thema van het pop-up restaurant Big Boys Chef's Table dat begin volgend jaar zijn derde editie beleeft. Elf dagen lang, van donderdag 25 januari tot en met zondag 4 februari, strijkt het restaurant op een nog geheime plek in Uden neer. 

 • 24 November 2017 om 07:59

Nieuwe 'blunder' provincie in proces mestfabriek Oss

OSS - De provincie Brabant is door de Raad van State niet ontvankelijk verklaard in het hoger beroep over de verloren rechtszaak rond de vestiging van een grote mestverwerkingsfabriek in Oss. ,,Opnieuw een blunder van de provincie", aldus wethouder Johan van der Schoot. 

 • 23 November 2017 om 23:29
Gisteren β€” 23 November 2017Brabants Dagblad - Oss Uden e.o.

Holland Recycling uit Boxtel wint eerste MVO Award

DEN BOSCH/BOXTEL - Het Boxtelse bedrijf Holland Recycling heeft donderdagavond de eerste MVO Award (Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen) van Noordoost-Brabant gewonnen. Het bedrijf kreeg de prijs omdat het 25 mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, werk biedt.

 • 23 November 2017 om 21:30

Schaijkse buurt baalt als een stekker van nieuwbouw voor de deur

SCHAIJK - Buurtbewoners zien de beoogde nieuwbouw voor woongroep De Vlinder in Schaijk niet zitten. In de raadsvergadering onderstreepten ze dat donderdagavond nog eens.

 • 23 November 2017 om 21:21

Warmtebeelden nekken hennepkwekerij op zolder in Heesch

HEESCH - Op de foto is duidelijk een wit oplichtende plek te zien op zolder,  infraroodbeeld van een abnormale hittebron op die plek.  Dat was ook de reden dat de politie woensdagmiddag aanbelde bij de woning aan De Ploeg in Heesch. En op zolder inderdaad een hennepkwekerij aantrof.

 • 23 November 2017 om 20:22

Quekel mist duel met RKC wegens knieblessure

FC Oss moet spits Erik Quekel missen als het vrijdag tegen RKC aantreedt. De aanvaller heeft last van een overbelaste knie.Over de duur van zijn revalidatie is nog niks bekend, laat trainer Klaas Wels weten.

 • 23 November 2017 om 15:43
❌