[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 April 2018Brabants Dagblad - Oss Uden e.o.

Zomerweer maakt van UDNZ extra geslaagd feest

UDEN - Met drieduizend bezoekers was de vierde editie van UDNZ zaterdag uitverkocht. Het prachtige weer speelde zowel de organisatie als de bezoekers in de kaart.

 • 22 April 2018 om 10:08

Reddingsbrigades oefenen evacuatie bij Megen en Maasbommel

MEGEN/MAASBOMMEL - Reddingsbrigades uit heel oost-Brabant houden zondagochtend een grote oefening bij Maasbommel en Megen. Vanwege een dijkdoorbraak aan de Gelderse kant van de Maas moeten er mensen in veiligheid gebracht worden.

 • 22 April 2018 om 09:00
Gisteren β€” 21 April 2018Brabants Dagblad - Oss Uden e.o.

Olympia'89/DOS'80 gaat strijden om promotie naar eredivisie

De handballers van Olympia'89/DOS'80 uit Oss hebben zich overtuigend geplaatst voor de finale van de play-offs om een plekje in de eredivisie.

 • 21 April 2018 om 22:20

Vijfjarig bestaan permacultuurtuin D'n Hof van de Toekomst in Uden

UDEN - Burgemeester Henk Hellegers van Uden stak zaterdagmorgen zijn handen uit de mouwen in D'n Hof van de Toekomst. Daar, op die voormalige gemeentewerf aan de Hoevenseweg, plantte hij zijn tweede boom.

 • 21 April 2018 om 17:55

Even galmt er folk door De Schakel

OSS - Passage De Schakel als klankkast voor muziek. Het gebeurde zaterdag als vanzelf toen de concertjes van Record Store Day vanwege het prachtige weer verhuisden van ín naar pal vóór de CD-Kiosk in het centrum van Oss.

 • 21 April 2018 om 17:22

Parkeerplaats De Wal voor Γ©ven een racecircuit

Za 21 apr: Racen als Max Verstappen, voelen hoe het is om over de kop te vliegen met je auto en je reactievermogen checken. Parkeerplaats de Wal veranderde zaterdag voor even in een racecircuit.

 • 21 April 2018 om 15:58

Mishandeling in Uden: tweetal deelt rake klappen uit in gezicht slachtoffer

UDEN - Op het fietspad naast het verlengde van de Heufkensweg en de Breukrand in Uden heeft zondag een mishandeling plaatsgevonden. Dat meldt de politie zaterdagmiddag. Twee mannen sloegen een slachtoffer meerdere malen in het gezicht.

 • 21 April 2018 om 14:36

Weer lekker druk in De Schakel tijdens Record Store Day

Za 21 april: Het is weer passen en meten in De Schakel tijdens het de jaarlijkse Record Store Day. CD Kiosk-eigenaar Maurice Tonies geniet ervan. En het publiek ook.

 • 21 April 2018 om 14:07

Steekpartij in Oss: vrouw (25) met meerdere steekwonden naar ziekenhuis

OSS - Bij een steekpartij in een woning aan de Oude Litherweg in Oss is vrijdagnacht een 25-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt. Ze werd tijdens een ruzie neergestoken en is het ziekenhuis gebracht. Een 23-jarige man is opgepakt.

 • 21 April 2018 om 13:25

Op weg naar een voldoende met YouTube-docent en 'held zonder cape' Joost van Oort

Joost van Oort, geschiedenisdocent op het Eindhovense Sint-Joriscollege, is onder scholieren beroemd vanwege zijn YouTube-filmpjes over eindexamenstof. Maar hij heeft een ommezwaai gemaakt: voor de klas staat hij niet meer zo vaak.

 • 21 April 2018 om 12:22

Bekijk hier de samenvatting MVV - FC OSS

Het allerlaatste sprankje hoop op de nacompetitie is voor FC Oss vervlogen. Tegen MVV kwam de ploeg van trainer Klaas Wels niet verder dan 1-1.

 • 21 April 2018 om 10:43

Kermis gaat tΓ³ch door in Macharen

MACHAREN - Het is het kermisteam van de gemeente Oss gelukt om daar dit jaar tóch nog een kermis neer te zetten in Macharen. Daar vinden kermisgangers eind augustus een schiettent, snoepkraam, een draaimolen, de draai-attractie Calypso, oliebollenkraam en een wagen met touwtjetrek en ballengooien.

 • 21 April 2018 om 10:11

Jeugd Maren-Kessel leeft zich uit op Koningspelen

MAREN-KESSEL - Het duurt nog heel even voordat het Koningsdag is, maar de verjaardag van de koning is al uitgebreid gevierd door zijn jongere onderdanen uit Maren-Kessel. De Koningspelen waren zeer geslaagd.

 • 21 April 2018 om 09:41

Laatste restje hoop vervliegt voor FC Oss

Wijzen, schreeuwen, met de vingers knippen, uit een flesje water drinken, hurken, handen in de zakken steken, op het horloge kijken, klappen in de handen. Het was fascinerend om FC Oss-trainer Klaas Wels te aanschouwen in het laatste kwartier van de wedstrijd met MVV. Het stond 1-1 en de Limburgers speelden nog maar met 10 man.

 • 21 April 2018 om 09:29

De Stad Van… Jeroen Verlind

Za 21 apr: Aan de hand van een aantal vragen schetst een al dan niet bekende Ossenaar zijn of haar beeld van de stad. Deze keer Jeroen Verlind.

 • 21 April 2018 om 09:04

Kermismeester Oss: 'Geen feest is zonde voor de stad'

OSS - Het zijn spannende tijden voor de Osse kermis, weet organisator Sander Steinvoort. De kermismeester doelt op het kort geding dat woensdag dient in de rechtbank van Den Bosch.

 • 21 April 2018 om 08:36

Een week zonder tv? Ziggo verdient honderd 'wandelstokslagen'

,,Is vader thuis?” vroeg ik aan het oude mannetje dat opendeed. Hij knikte en liet mij in een kamertje waar een nóg ouder mannetje zat, dat al bijna dood was.

 • 21 April 2018 om 07:30
OuderBrabants Dagblad - Oss Uden e.o.

FC Oss schiet niks op met gelijkspel tegen MVV

Het allerlaatste sprankje hoop op de nacompetitie is voor FC Oss vervlogen. Tegen MVV kwam de ploeg van trainer Klaas Wels niet verder dan 1-1.

 • 20 April 2018 om 19:00

LIVE: Nieveld brengt Oss op gelijke hoogte in Maastricht

FC Oss strijdt tegen MVV Maastricht voor de laatste kleine kans om mogelijk nog de play-offs te halen. Tegenstander MVV heeft veel betere papieren om het seizoenstoetje te halen, FC Oss zal het dan ook niet makkelijk krijgen. Voor de ploeg is het wel een uitgelezen kans om de grote 4-1 nederlaag van vorige week weg te spoelen.

 • 20 April 2018 om 19:00

LIVE: FC Oss twintig minuten voor tijd op achterstand

FC Oss strijdt tegen MVV Maastricht voor de laatste kleine kans om mogelijk nog de play-offs te halen. Tegenstander MVV heeft veel betere papieren om het seizoenstoetje te halen, FC Oss zal het dan ook niet makkelijk krijgen. Voor de ploeg is het wel een uitgelezen kans om de grote 4-1 nederlaag van vorige week weg te spoelen.

 • 20 April 2018 om 19:00
❌